milleniusz 12.10.10, 20:20 O, tak - [img]https://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/cg/fa/lhaa/7bZL2bbFQ0tdOwkj4X.jpg[/img] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
funny_game Re: Redaktor od piłki kopanej robi niusa na główn 12.10.10, 20:24 No, ale góóópi, przecież nie Austriacy, tylko Austrianinowie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Redaktor od piłki kopanej robi niusa na główn 12.10.10, 20:25 A tak w ogóle, to mnie ten news rozgromił :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: Redaktor od piłki kopanej robi niusa na główn 12.10.10, 20:32 Azerbejdzanie sa sasiadami Ormianczykow. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Redaktor od piłki kopanej robi niusa na główn 12.10.10, 20:34 I mają dość daleko do Portugalianów i Hiszpańczyków, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Redaktor od piłki kopanej robi niusa na główn 12.10.10, 20:44 A Fińczycy i Szwedowie? O, ci to mają daleko! :) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Redaktor od piłki kopanej robi niusa na główn 12.10.10, 20:49 Chyba do Azjatczyków jakichś! Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Redaktor od piłki kopanej robi niusa na główn 12.10.10, 20:47 Ale Rosjaninowie są blisko :D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Redaktor od piłki kopanej robi niusa na główn 12.10.10, 21:00 Węgrowianie też nie tak strasznie daleko :) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Redaktor od piłki kopanej robi niusa na główn 12.10.10, 21:12 Piszesz o Węgranach, bo jesteś Polskanką - bratanką? :D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Redaktor od piłki kopanej robi niusa na główn 12.10.10, 21:27 A Ty masz blisko do Czechowiaków i Słowów :D Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Redaktor od piłki kopanej robi niusa na główn 12.10.10, 20:56 szwagier_z_niemodlina napisał: > Azerbejdzanie sa sasiadami Ormianczykow. Nie... Armeńczyków. Cyt: "Kilkaset kilometrów dalej, w Erywaniu, już w pierwszej połowie Armenia rozstrzygnęła losy spotkania z kopciuszkiem grupy B, Andorą. Do przerwy Armeńczycy strzelili 3 bramki nie tracąc ani jednej, a wynik na 4:0 ustalił w drugiej połowie Marcos Pizzelli. Sędzią spotkania był Polak Tomasz Mikulski." Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Redaktor od piłki kopanej robi niusa na główn 12.10.10, 20:48 > A tak w ogóle, to mnie ten news rozgromił :DDD O, chyba cię lubię taką rozgromioną. :D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Redaktor od piłki kopanej robi niusa na główn 12.10.10, 21:01 Ciężko mnie będzie zebrać do kupy :D Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Właściwie to 12.10.10, 20:50 Kultura nakazywałaby dać linka do źrodła. Klikajcie póki wisi. : ] Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Jezusmaria! 12.10.10, 20:54 Tam w tekście niżej są też Armeńczycy. :D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Jezusmaria! 12.10.10, 21:02 Jak się chwilę pomodlisz, to może nawet i Aramejczyków zobaczysz :D Odpowiedz Link Zgłoś
redundant Jebać forme!!! 12.10.10, 22:21 Tytuł dałem chyba wystarczająco kibolski, abym mógł zabrać głos w temacie. Owóż pragnę zapodać, jiż z łatwością wybaczam redaktorstwu drobne potknięcia, gdyż urzekła mnie opinia nt. naszej kopanej reprezentacji wyrażona przez kogoś z działu sportowego portalu. Otóż ów ktoś po niedawnej kompromitującej (tudzież jednej z wielu pod rząd, ma się rozumieć) porażce naszych z kimś tam zauważył: Gdyby reprezentacja Polski musiała grać w eliminacjach zbliżających się ME, grupą śmierci okazałyby się nawet Malta, San Marino, Wyspy Owcze i Dzieci z Bullerbyn. Amen. :D :D :D Odpowiedz Link Zgłoś
redundant Re: Jebać forme!!! 12.10.10, 22:48 A może tam nie "Malta", ale "Marta" była? :) Jeszcze lepsze! :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Jebać forme!!! 13.10.10, 08:57 > Gdyby reprezentacja Polski musiała grać w eliminacjach zbliżających się ME, > grupą śmierci okazałyby się nawet Malta, San Marino, Wyspy Owcze i Dzieci z Bul > lerbyn. Heppp. Już planuję wewnętrzną emigrację na czas ME2012. ;Q Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Ale Polska wygra! 13.10.10, 09:01 Klose, Podolski i Trochowski się o to postarają! Czy coś pomyliłem? Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Ale Polska wygra! 13.10.10, 09:03 Oooo, prawda to święta, Proroku! ;) A wiesz jak się uśmiałam w ubiegły piątek, ktoś skomentował mecz w Berlinie: Turcy grają u siebie z Niemcami. :DD Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Ale Polska wygra! 13.10.10, 09:06 No, Ozil był podobny wygwizdywany za każdym razem, gdy był przy piłce. A Polacy w Chicago grali u siebie z USA ;) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Ale Polska wygra! 13.10.10, 09:10 Ale się chłopak nie dał zastraszyć ;))) gorzej, jak mu się zachce kebaba :DDD Taaak? I jak im poszło bo się już boję czytać strony sportowe... Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Ale Polska wygra! 13.10.10, 09:15 2:2. Czyli nieźle, wbrew pozorom. Gorzej, że wczoraj z Ekwadorem też 2:2. Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Ale Polska wygra! 13.10.10, 09:19 No, gorzej... serio, już misie trochę dupeńka trzęsie na te ME i myślę o miesiącu w Patagonii bez tv i BB ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Ale Polska wygra! 13.10.10, 09:28 Będzie jak zawsze: - pierwszy mecz o awans - drugi mecz o wszystko - trzeci mecz o honor :) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Ale Polska wygra! 13.10.10, 15:16 Kaszana forever, mawia Szwagier... Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Redaktor od piłki kopanej robi niusa na główn 13.10.10, 08:02 Beeek. A o Ekwadornikach ani pary z gęby ;F Odpowiedz Link Zgłoś