dr_warzywo 10.11.10, 19:34 kuffa! za 16 godzin konczy sie ten dzien a III wojny ani widu ani slychu. Baba vanga chyba nawalila! Tak to jest jak sie babie wierzy! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zimnica Re: Nie ukrywam ze jestem coraz bardziej zirytowa 10.11.10, 20:34 Głowa do góry :) Baba Wanga była Bułgarką, a więc miała zapewne na myśli czas bułgarski, czyli i nasz. Na jakims forum natknęłam sie na komentarz, że wojna ma wybuchnąć o godzinie 21, czyli zostało jeszcze niecałe pół godziny :) Odpowiedz Link Zgłoś
yagnik Szparagus 10.11.10, 20:34 Umiesz liczyć? Licz na Obwiesia i jego kitajski kalkulatorek :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_warzywo Re: Szparagus 10.11.10, 21:12 no nie pozostaje mi nic innego jak liczyc na siebie. wlasnie probuje sciagnac ebooka jak skonstruowac A-bomb w weekend. Odpowiedz Link Zgłoś
yagnik Re: Szparagus 10.11.10, 21:29 Słuchaj mały chemiku a może poszepczesz mi na ucho czemu chcesz świat odpalić? Odpowiedz Link Zgłoś
dr_warzywo Re: Szparagus 10.11.10, 22:18 załapał załapał ale ta wiadomosc jest pro pulica. A z takiego szeptania na ucho to nic dobrego wyniknac nie moze. jeszcze cos mi sie porobi i porzuce plany zniszczenia globu! Zreszta juz sie na jednej babie zawiodlem na babie Vandze ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_warzywo Re: Szparagus 10.11.10, 22:47 > uaaaaa straszne no wiem zycie nigdy mnie nie rozpieszczalo :o( Odpowiedz Link Zgłoś
dr_warzywo Re: Szparagus 10.11.10, 23:04 o i w spokoju mozemy oczekiwac poczatku konca hehe Odpowiedz Link Zgłoś
yagnik Re: Szparagus 10.11.10, 23:10 dr_warzywo napisała: > o i w spokoju mozemy oczekiwac poczatku konca hehe Oj, tak teraz będziemy w spokoju oczekiwać początku końca, słuchaj, może ta wojna to nie taka stracona całkiem, może należy nasłuchiwać wybuchów, ciekawe czy najpierw walnie w Katowicach czy też w rześkim Gdańsku, hehe :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kankan Re: Szparagus IP: *.upc-h.chello.nl 23.11.10, 23:23 Baba vanga byla z prawoslawnej bulgarii gdzie obowiazuje kalendarz julianski. Dla tego obchodza wigilie dwa tygodnie po nas. Wedlug ich kalendarza dzis jest 10. Odpowiedz Link Zgłoś