twardycukierek 19.11.10, 18:30 If you eat THIS, you WILL... Umieram... :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
twardycukierek Re: Que??? :/ 19.11.10, 18:38 SY-GNA-TUR-KA! :DDDD I nie Ty a pomiot liryczny... :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
redundant Re: Que??? :/ 21.11.10, 13:02 Aż tak źle było podczas tej nieudanej próby? Po spożyciu rybka nadal fermentowała? :P Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Que??? :/ 21.11.10, 13:22 Moja próba nie była nieudana :) Co się wyśmiałam serdecznie z synchu: obraz plus słowa, to moje :D Odpowiedz Link Zgłoś
redundant Re: Que??? :/ 21.11.10, 14:34 Gdyż myślałem, że z letalnej trójcy tylko tego na s. ci zabrakło po spożyciu s. :P Tódzież muszę się przyznać, jiż obraz był mierzony - czerwone zwierzę na puszce zaintrygowało mnie, i sprawdziłem nazwę firmy. A sygnaturka - cóż, najwyraźniej los istnieje. :) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Que??? :/ 21.11.10, 14:47 I jako ciało astralne tu stukam? ;)) Oooo! To tak :D Bo i to mnie rozwaliło: RED i LUPUS. Oraz ten drugi od razu się poczuł do politycznego pokrewieństwa ze zwierzęciem na puszce. I to było 'trzecie rozwalenie cukierka' Istnieje :) Odpowiedz Link Zgłoś