twardycukierek 30.01.11, 19:33 Rzuć się i wygryź bakterie mózgowe z szarej substancji banalnych oszołomów! PS. Najlepiej razem z substancją! :D [img]https://gadgets.boingboing.net/jobsBrain.png[/img] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
twardycukierek Re: Matko Penicylino! 30.01.11, 19:57 Oszołomom mówimy: BEEEEEK! :D Odpowiedz Link Zgłoś
buena_luna Re: Matko Penicylino! 30.01.11, 19:58 z odgiętym paluszkiem offkors! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Matko Penicylino! 30.01.11, 19:59 Kóltóra i szyk, odgięte każdy ma to, co tam pod ręką ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Matko Penicylino! 31.01.11, 11:44 W wielu aspektach był, moim skromnym. Beztalencie przekonane o swojej wyjątkowości, mały człowiek z 'wielkimi' pomysłami, paranoik, neurotyk, impotent... starczy? :D Odpowiedz Link Zgłoś
don.giovanni Re: Matko Penicylino! 31.01.11, 13:12 I wegetarianin! :D Przekonałaś mnie tym razem. Odpowiedz Link Zgłoś
king.james Re: Matko Penicylino! 31.01.11, 13:30 > W wielu aspektach był, moim skromnym. Beztalencie przekonane o swojej wyjątkowo > ści, mały człowiek z 'wielkimi' pomysłami, paranoik, neurotyk, impotent... star > czy? :D O kurde, czy miał kota i brata bliźniaka???!!! :P Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Matko Penicylino! 31.01.11, 14:02 Nie, miał ukochaną sukę Blondi :P kolejne podobieństwo do Genialnego Stratega misie przypomniało: kochały się w nim na zabój totalne idiotki i to hordami :D Jest nawet książka o tym, gdzieś ją mam... 'Kobiety Hitlera' Uważały go za geniusza, ekhh... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
don.giovanni Re: Matko Penicylino! 31.01.11, 18:21 Powiem tak: Hitler chorą bo chorą, ale miał jakąś tam charyzmę, nie był ciepłą, nieporadną kluchą a'la Jarek. A pewien rodzaj kobie zawsze ciągnie do psychopatów, patrzcie tylko na statystyki: ile poczty od wielbicielek dostają najgorsze egzemplarze patologiczne w więzienaich albo zakładach psychiatrycznych? Myślicie, że te kobiety piszą do kogoś, kto siedzi za niepłacenie podatków? Odpowiedz Link Zgłoś
zimna_alaska Re: Matko Penicylino! 31.01.11, 18:25 obaj jakąś charyzmę muszą mieć, nie wiem co ma Jaro ale coś musi skoro baby lecą Odpowiedz Link Zgłoś
don.giovanni Re: Matko Penicylino! 31.01.11, 18:30 Nie wiem, przypuszczam że im go zwyczajnie żal, traktują go jak dużego bachora, nie sądzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
zimna_alaska Re: Matko Penicylino! 31.01.11, 18:38 nie sądzę. gdzieś tam czytałam o histerii niektórych pań na punkcie zobaczenia wodza, podania mu ręki gdy wychodził do ludu. myślę że to legenda silnego faceta tak działa. Odpowiedz Link Zgłoś
don.giovanni Re: Matko Penicylino! 31.01.11, 19:03 Fakt, ale dla Jarka tak nie histeryzują, przyznaj. Na widok Hitlera mdlały, często lądowały w szpitalu. Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Matko Penicylino! 01.02.11, 08:02 Te od Jarka mdleją najwyżej obok radia... Odpowiedz Link Zgłoś
don.giovanni Re: Matko Penicylino! 01.02.11, 10:04 Rajska frekwencja tak działa... Odpowiedz Link Zgłoś