diastema 16.06.04, 14:16 no prosze cale zycie sie czlowiek uczy czytam sobie wlansie farmakologie i wiecie jakie sa wskazania do zastosowania amfetaminy?? otylosc!!! chyba zaczne brac hehe ;))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
diastema Re: amfetamina 16.06.04, 14:39 kurde tylkoe jakos w tej ksiazce nie pisza jak to podawac ani nic cholera przeciez musze to wiedziec jako lekarz ;))) Odpowiedz Link
ramzes-ka Re: amfetamina 16.06.04, 18:11 Nie martw się jak zaczniesz brać to już długo lekarzem nie będziesz, przekwalifikujesz się na narkomankę :P Odpowiedz Link
diastema Re: amfetamina 16.06.04, 18:53 ale ramzeska ja akurat powaznie mowie ze ja sie stosjuje przy terapaich odchudzajacych a nie powaznie ze zaczne ja brac jasne ze nie zaczne nawet jakby mi ja lekarz przepisal!!! a tak swoja dorga za mnie kroci zeby ta info puscic na forum anoreksja i na odchudzaniu ciekawe jak sie dziewczeta rzuca na amfe!!! Odpowiedz Link
ramzes-ka Re: amfetamina 16.06.04, 19:00 Nie no nie podpowiadaj im bo to głupie takie że jeszcze sie naszprycują na maxa i kitę odwinie nie jedna. Odpowiedz Link
diastema Re: amfetamina 16.06.04, 19:06 kiedy ja tak bardzo marze zeby wlasnie wyprobowac ich glupote i potem ich poszukac na forum uzaleznienia a swoja droga to wlasnie forum uzaleznienia czytac nie moge bo mnei przygnebia!!!! Odpowiedz Link
ramzes-ka Re: amfetamina 16.06.04, 19:08 a co tam jest na uzależnieniach? są uzależnienia od facetów? :> Odpowiedz Link
diastema Re: amfetamina 16.06.04, 19:11 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=176 poczytaj sobie ja przebrnelam chyba przez dwa watki Odpowiedz Link
ramzes-ka Re: amfetamina 16.06.04, 19:22 już same tytuły wątków mnie odrzucają więc nie zrobię tego moim oczom i mojemu mózgowi Odpowiedz Link
gosiasta Re: amfetamina 17.06.04, 09:08 hi hi Pani doktor ja też poprosze, oprocz otyłości cierpię na zaległą pracę magisterska :)) a jak już zrobię tą magisterkę z resocjalizacji to nawet nikt nie bęzie narzekał ze praktyki nie mam :)) Odpowiedz Link
diastema Re: amfetamina 17.06.04, 12:55 no ale chodzcie poscimy to plotka na anoreksji albo odchudzaniu i zrobimy taki fikcyjny watek jak to niby super dziala no wezcie musze sie jakos rozerwac przy nauce;))) Odpowiedz Link
ramzes-ka Re: amfetamina 17.06.04, 13:01 Może to gupie hasło ale "trzy razy pomyśl, potem zrób" Odpowiedz Link
diastema Re: amfetamina 17.06.04, 13:05 no ale razeska wez co ty taka dzis powazna ja chce sobie jaja porobic bo mnie nosi musze cos komus wkrecic bo juz nie moge nie robilma tego od poniedzialku!!! Odpowiedz Link
ramzes-ka Re: amfetamina 17.06.04, 13:12 no ale niech sie któras idiotka przekręci i bedziesz miała ją na sumieniu Odpowiedz Link
diastema Re: amfetamina 17.06.04, 13:19 no dobra no fajnie bede dzis grzeczna musze wymyslec cos co nikomu krzywdy nie zrobi... hmmmmmmm.... jakies pomysly na wkrecanie ludzi????????????ja wiem ze glupieje tego pisac nie musicie;))) Odpowiedz Link
teq3 Re: amfetamina 12.08.04, 12:20 Amfetamina była kiedyś składnikiem leku (zdaje się, że Psychedryny), który podawano m.in. otyłym dzieciom. Ale to było na zgniłym zachodzie minimum 20 lat temu. Owszem, amfetamina, powodując zanik łaknienia i przypływ energii, sprzyja chudnięciu, ale nie odchudzaniu. Odchudzaniu najlepiej sprzyja silna wola, a o tę przy braniu fety raczej trudno :) Generalnie nie polecam, zapewniam, że do wagi "sprzed" łatwiej wrócić niż do spokoju ducha. Tequila Odpowiedz Link