Dodaj do ulubionych

Naturyzm dla puszystych

06.03.06, 17:22
Cześć. Co sądzicie o puszystych bywalcach nagich plaż? Ja mam 170 cm wzrostu
i ważę 94 kg. Od 7 lat jestem naturystką.
Obserwuj wątek
    • verdifirst Re: Naturyzm dla puszystych 06.03.06, 19:43
      Hmmmmmmmm
      Z Twojego postu zrodziła mi się jedna myśl:
      Czy naturyzm to gapienie się na innych ludzi (nagich) ??

To Twój wybór

Pozdrawiam
      • anula36 Re: Naturyzm dla puszystych 06.03.06, 23:48
        nagosc to nagosc a czy chuda czy gruba to juz sprawa drugorzedna.
        • naturafan Re: Naturyzm dla puszystych 07.03.06, 17:38
          "Nagość to nagość a czy gruba czy chuda to już sprawa drugorzędna."
          Czy chciałaść przez to powiedzieć że nagość jest zła?
          Oczywiście nagość na plaży.
      • naturafan Re: Naturyzm dla puszystych 07.03.06, 17:43
        verdifirst napisał:

> Hmmmmmmmm
        > Z Twojego postu zrodziła mi się jedna myśl:
        > Czy naturyzm to gapienie się na innych ludzi (nagich) ??
        >

No tak mogłeś to odebrać :) Ale to nie o to chodzi. Chodzi o to że ja jako
        osoba puszysta nie wstydzę się własnego ciała, natomiast większość puszystych
        kobiet wogóle wstydzi się chodzić na plaże. Nawet jeśli są ubrane ( mam na
        myśli strój jednoczęściowy).Dlaczego tak jest ?
        • anula36 Re: Naturyzm dla puszystych 07.03.06, 19:55
          1. nagosc nei jest zla w miejscach ktore sie do tego nadaja ( jak wlasnie plaza
          naturystow- po to jest)
          2. dlaczego kobiety puszyste wstydza sie swojego ciala?
          Bo sa za miekkie i daja sie stlamsic propoagandzie "ladne jest tylko chude".
          • naturafan Re: Naturyzm dla puszystych 07.03.06, 20:10
            Tak właśnie jest. Dlatego tym bardziej cieszę się że ja taka nie jestem :)
          • agrest15 Re: Naturyzm dla puszystych 11.03.06, 15:10
            Kobiety puszyste, czyli otyle wstydza sie swojego ciala (i slusznie), bo jest
            ono zdeformowane i brzydkie.
            • anula36 Re: Naturyzm dla puszystych 11.03.06, 19:54
              lepsze zdeformowane cialo niz mozg - tego to sie dopiero trzeba wstydzic.
              • agrest15 Re: Naturyzm dla puszystych 11.03.06, 20:23
                Na ciebie zawsz mozna liczyc, ze bluzniesz. Naprawde myslisz , ze to twoje sadlo
                jest piekne i sexi? Zalosna jestes anulka. Zalosna, leniwa i tepa.
                • anula36 Re: Naturyzm dla puszystych 11.03.06, 21:26
                  akurat twoja opinia o mnie mi zwisa i powiewa....poczytalam sobie troche twoich
                  postow na portalu, z czystej ciekawosci czy dobrze zdiagnozowalam twoj smetny,
                  zdeformowany mozdzek i zobaczylam zalosna kreaturke ktora nie ma nic do
                  powiedzenia poza wtykaniem szpilek.Zalosne stworzonko mocne w gebie tam gdzie
                  nikt nie moze go zobaczyc i tam gdzie nikt go nie prosi.
                  Zal mi cie naprawde - musial ktos ci zrobic okropna krzywde ze stac cie tylko
                  na bezinteresowna zlosliwosc.
                  na szczescie swiat i grubi ludzie maja sie dobrze mimo takich malych gnidek jak
                  ty.

• agrest15 Re: Naturyzm dla puszystych 11.03.06, 21:53
                    Waw, adrenalina ci podskoczyla. Masz usprawiedliwienie, zeby przekasic. Po co my
                    sie tak atakujemy?
                    • anula36 Re: Naturyzm dla puszystych 11.03.06, 21:55
                      wpadnij do Krakowa gosciu to dopiero zaatakuje - maczuga.Bedzie jednego
                      kretynka mniej.

• verdifirst Re: Naturyzm dla puszystych 11.03.06, 23:52
                        Ehhhhhh nie warto bic biednego i o bardzo niskiej samoocenie Agresta.
                        Możliwe iż zachowanie Agrest to wpływ złego dzieciństwa... moze rodzice wywierali na Agrest za dużą presje...
                        Anula, takim osobą jak Agrest nie moze udzielic pomocy człowiek bez specjalistycznego wykształcenia (czytac: psychiatra)
                      • bumerang203 Re: Naturyzm dla puszystych 12.03.06, 08:13
                        anula36 napisała:

> wpadnij do Krakowa gosciu to dopiero zaatakuje - maczuga.Bedzie jednego
                        > kretynka mniej.

Nie dość , że "sadło jej zwisa", to jeszcze jeszcze agresywna????!!!!:PPPP
                        Widocznie w Nowej Hucie wszytkie problemy tak się rozwiązuje, hehehe....MACZUGĄ.
                        Żałosna jesteś....
                        >
                  • verdifirst Re: Naturyzm dla puszystych 11.03.06, 23:57
                    anula36 napisała:

...mimo takich malych gnidek jak ty.

====================================

Ehhhh ja bym się sprzeczał czy Agrest to taka mała gnida... myśle to to nawet sporawa gnida <lol>
                    • anula36 Re: Naturyzm dla puszystych 12.03.06, 00:02
                      to tak jak taki maly upirdliwy piesek, co podbiega szarpie za nogawke i ucieka-
                      typowy tchorz.
                      Nie ma co polemizowac.
                      • agrest15 Re: Naturyzm dla puszystych 12.03.06, 00:10
                        Mozemy podyskutowac.Wymien jedna korzysc, jaka ci daje otylosc.Ja moge ci
                        dziesiatki negatywnych rzeczy wymienic.
                        • anula36 Re: Naturyzm dla puszystych 12.03.06, 00:42
                          Jedna najwieksza korzysc- takie osobniki jak ty omijaja mnie z dala.
                          • naturafan Re: Naturyzm dla puszystych 13.03.06, 06:52
                            Myślę że z osobnikami takimi jak agrest nie warto dyskutować. Bo przecież
                            takiego samotnego,złośliwego ,nie akceptowanego przez otoczenie człowieczka
                            trzeba ignorować. Mnie podnieca dobry seks którego mi nie brakowało i nie
                            brakuje, natomiast takiego odtrąconego przez kobiety agresta podniecać może np
                            takie dogadywanie znienawidzonym (bo szczęśliwym) ludzią.
                            Jestem grubiutka i szczęśliwa ponieważ mam super rodzinkę, przyjaciół, seksu mi
                            nie brakuje i zupełnie nie wstydzę się swojego ciałka.A malutki agreścik może
                            pisać co chce bo i tak odpowiedzi się nie doczeka:)
                            Zapraszam Anula36 na plażę naturystyczną do Kryspinowa :)
                            • bumerang203 Re: Naturyzm dla puszystych 13.03.06, 08:04
                              naturafan napisała>
                              > nie brakuje i zupełnie nie wstydzę się swojego ciałka.A malutki agreścik może
                              > pisać co chce bo i tak odpowiedzi się nie doczeka:)
                              > Zapraszam Anula36 na plażę naturystyczną do Kryspinowa :)

Tylko napiszcie SŁONICE, kiedy tam idziecie straszyć tym swoim tłuszczem , to
                              my z Agrestem pójdziemy na piwo.;P
                              Hłe, hłe..............
                            • anula36 Re: Naturyzm dla puszystych 13.03.06, 08:21
                              w kryspinowie bywam chetnie tylko niech sie troche cieplej zrobi;)
                              Jeszcze bardziej lubie chorwackie cieple morze - zreszta tam naturyzm dopiero
                              kwitnie:)
                              • naturafan Re: Naturyzm dla puszystych 13.03.06, 20:43
                                O tak . Byliśmy na wyspie Murter. Tam nawet na plażach tekstylnych można opalać
                                się nago.
                                Bywasz na nagiej plaży w Kryspinowie?
                                • anula36 Re: Naturyzm dla puszystych 13.03.06, 23:01
                                  a bywam- czemu nie, ale latem:)
                                  • naturafan Re: Naturyzm dla puszystych 14.03.06, 14:23
                                    Jasne że latem :) Może kiedyś wpadniemy tam na siebie ;) Mnie łatwo poznać
                                    ponieważ niewiele kobiet ma tatuaż pod wygolonymi włoskami łonowymi.
                                    A tak na marginesie to widać jakie jest zainteresowanie puszystych naturyzmem.
                                    Dyskutuję tylko ja i Ty.
                                    • anula36 Re: Naturyzm dla puszystych 14.03.06, 14:46
                                      to jestes terminatorka;)

ja nawet uszu nie mam przeklutych:)

Niestety poziom kultury na forach portalu gazety nie sklania do powaznych
                                      dyskusji, zapraszam na forum poufni_puszysci, zaraz wysylam zaproszenie.
                • bumerang203 Re: Naturyzm dla puszystych 12.03.06, 08:10
                  agrest15 napisała:

> Na ciebie zawsz mozna liczyc, ze bluzniesz. Naprawde myslisz , ze to twoje
                  sadl
                  > o
                  > jest piekne i sexi? Zalosna jestes anulka. Zalosna, leniwa i tepa.

Mądrze powiedziane, jakbyś ją znał! HŁE, HŁE, HŁE
                • bumerang203 Re: Naturyzm dla puszystych 14.03.06, 08:12
                  --------------------------------------------------------------------------------
                  Na ciebie zawsz mozna liczyc, ze bluzniesz. Naprawde myslisz , ze to twoje sadlo
                  jest piekne i sexi? Zalosna jestes anulka. Zalosna, leniwa i tepa.

BUCHACHACHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                  Tępa, żałona, leniwa.......Kryspinów się wystraszy a w Chorwacji zrobisz złą
                  opinię zgrabnym Polkom!
                  Schowaj sadło i głupotę, hłe, hłe;>)
                  • alinka49 hłe,hłe? styl pisania świadczy o Twej głupocie 15.03.06, 17:33
    • nanza74 Re: Naturyzm dla puszystych 09.09.06, 13:59
      Hm, a czy są gdzieś w Polsce plaże dla puszystych naturystów? Bo jak są to ja
      już jadę...:)

Nanza (on)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka