Gość: czytelnik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.04, 16:42 piękna dziewczyna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lope Miss Paragwaju IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.05.04, 17:01 wyjątkowo nadobna, widzialem, niestety nie tutaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej R Ale brzydka Niemka ... IP: 193.0.122.* 15.05.04, 17:18 ... jak kazdy Polak wie Niemki sa brzydkie co widac na zdjeciu ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sowa Re: Ale brzydka Niemka ... IP: *.ksiazat.v.pl 15.05.04, 18:00 Ty chyba wolisz facetów !! - zastanów się !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: Ale brzydka Niemka ... IP: *.t-systems.com.pl 15.05.04, 19:09 Pewnie byś się zesikał, gdyby puściła do Ciebie oko ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wielbiciel Niemek Re: Ale brzydka Niemka ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.04, 11:52 Ale ty pie..olisz klarneciku maly, kiedy piszesz "Niemka", miej to na uwadze, czy jestes doskonaly? Ta kobieta jest sliczna, choc malo w niej dominacji atrybutow przypisywanych Niemcom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marko Re: Ale brzydka Niemka ... IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 17.05.04, 04:12 czlowieku ochujales chyba albo jestes pedalem! Naprawde zal mi ciebie. Pewnie jedyna kobieta z jaka sie spotykasz to twoja reka. No i jeszcze koza ktora trzymasz w piwnicy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koneser Re: Przed wyborami Miss Universe 2004 IP: *.idzik.pl / *.idzik.pl 15.05.04, 17:22 NORWEŻKA JEST NICZEGO SOBIE !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TakiJeden Re: Przed wyborami Miss Universe 2004 IP: *.tvgawex.pl 15.05.04, 17:57 Norrrrwegia norrrrrmalnie no ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
krzywuj Re: Przed wyborami Miss Universe 2004 15.05.04, 19:17 A mnie się podobają: Słowaczka i Peruwianka. Są prawie tak śliczne jak jedna Kasia i jedna Marta :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adaśko Re: Przed wyborami Miss Universe 2004 IP: 81.219.64.* 15.05.04, 19:52 fajna laska z miss norwegi i włoch polka tez niezla dupa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: remek Re: Przed wyborami Miss Universe 2004 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.04, 20:11 AFFUUJ !!! NIE BYŁO BRZYDSZYCH? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Derek Re: Przed wyborami Miss Universe 2004 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.04, 20:12 CO TO? KRĘCĄ JAKIŚ HORROR? BRZYDKA, PŁASKA I STRASZY ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Craig Re: Przed wyborami Miss Universe 2004 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.04, 20:14 Osz ty w mordę ! Ale brzydale... Chyba dały d.. ślepemu, żeby się tam dostać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c2h5oh Coś nie tak z tą niemką.. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.05.04, 20:57 Jakoś nie wydaje mi się żeby to rodowita niemka mogła być, chyba że wyjątek potwierdzający regułę ;-) Bo przecież wszyscy słyszeliśmy, że "jeśli rozgladasz się i widzisz że krowy są atrakcyjniejsze od okolicznych kobiet to albo jesteś zoofilem albo jesteś w Niemczech" ;-) A tak już poważnie to w większości przypadków gdy spotykało się naprawde ładną mieszkanke tego kraju to okazywało się że jej matka lub babka nie pochodzi z tego kraju. A może to kwestia gustu? może miejscowym się ich kobiety podobają? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obywatel Re: Coś nie tak z tą niemką.. IP: *.bielsko.dialog.net.pl 15.05.04, 22:05 tak się akuratnie złożyło, że w nimczech mieszka zarówno dużo niemców, jak i turków. stawiałbym właśnie na tureckie pochodzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Błązrej z rzeszowa niemka IP: *.pul.tke.pl 15.05.04, 21:18 jesli chodzi o mnie to mi sie najbardziej Niemka i Urugwajka podoba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Przed wyborami Miss Universe 2004 IP: *.org 15.05.04, 21:48 Piękna miss Norwegi brzydka niemka!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Przed wyborami Miss Universe 2004 IP: *.org 15.05.04, 21:51 Piękna miss Norwegi chyba bardzo mi sie podoba nie wiem dlaczego akurat ona:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaszokowany niech zyja stereotypy !!! IP: *.nyc.rr.com 16.05.04, 00:13 Gość portalu: c2h5oh napisał(a): > Jakoś nie wydaje mi się żeby to rodowita niemka mogła być, chyba że wyjątek pot > wierdzający regułę ;-) Bo przecież wszyscy słyszeliśmy, że "jeśli rozgladasz si > ę i widzisz że krowy są atrakcyjniejsze od okolicznych kobiet to albo jesteś zo > ofilem albo jesteś w Niemczech" ;-) > A tak już poważnie to w większości przypadków gdy spotykało się naprawde ładną > mieszkanke tego kraju to okazywało się że jej matka lub babka nie pochodzi z te > go kraju. A może to kwestia gustu? może miejscowym się ich kobiety podobają? wszyskie niemki sa brzydkie, holendrzy chodza w holzpantoflach a wszyscy polacy to pijacy i zlodzieje ! witamy we wspolnej europie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gut Re: niech zyja stereotypy !!! IP: *.nyc.rr.com 16.05.04, 00:22 btw shermine jest z aachen i ma korzenie iranskie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blackx1 Re: Przed wyborami Miss Universe 2004 IP: *.dawmar.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.04, 09:40 To cale zyri ktore wybiera te kobiet na MIss to po prostu gustu nie ma przeciez ona jest brzydka i staro wyglada bllee jak moga wybierac takie kobiety na miss przeciez jest wiele innych pieknych kobiet a nie takie jak ta. Powinni sie wstydzic Odpowiedz Link Zgłoś
annddiik Re: Przed wyborami Miss Universe 2004 16.05.04, 14:10 Wszystkie wyglądają jak laleczki, albo lalki i nie widzę w nich nic ludzkiego. Tylko sztuczny plastikowy uśmiech. Odczuwanie piękna to zawsze coś indywidualnego każdy człowiek ma inny ideał kobiecej urody dlatego takie zawody nie mają sensu. Bo jakie przyjąc kryteria? Odpowiedz Link Zgłoś
extrema77 Swiatowe targi kobiecego ciala 2004 16.05.04, 15:36 Prosimy jeszcze raz na wybieg aby ocenic na ile cialo kazdej z kandydatek wznieci emocje samcow. Czy to nie Arabi okryli ta impreze na swych bazarach? Ciekawe co kobiety sadza o tych wszystich wyborach Miss. Wiem ze kandydatek nigdy nie zabraknie jesli rozwazy sie ilosc kobiet prezentujacych sie na poboczach drog. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Groll Re: Przed wyborami Miss Universe 2004 IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.05.04, 16:37 Śliczna Ukrainka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniak Re: Przed wyborami Miss Universe 2004 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.04, 23:16 norweszka wsam raz!!!!!!!aaaaaaaauuuuuuuuuuuuuu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: Przed wyborami Miss Universe 2004 IP: *.wloclawek.dialup.inetia.pl 17.05.04, 00:17 Typish Niemka z Istambułu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaco ZDJECIA FATALNEJ JAKOSCI !!! IP: 217.153.29.* 17.05.04, 09:53 wg. mnie miss Norwegii najladniejsza ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TYGRYS Re: Przed wyborami Miss Universe 2004 IP: 80.51.251.* 19.05.04, 17:23 Powiedzmy ze juz nie te lata ale jak sie przyjzec to jest w miare dobrze... W tym wieku to nie jedna by chciala tk wygladac.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ploki Re: Przed wyborami Miss Universe 2004 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.04, 22:18 NAJLADNIEJSZA JEST CHYBA MISS NORWEGII Odpowiedz Link Zgłoś
pamparampa TO SĄ FACECI ! 25.05.04, 20:08 Oni[z pewnością nie ONE:)] są poddani kuracjom zmiany płci. Popatrzcie na ich rysy - to są faceci ! Marsjanie, masoni i ży.... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciejus Re: Przed wyborami Miss Universe 2004 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.04, 02:07 Masakra ! Nie wiem co mnie skusiło do oglądania tych zdjęć. Teraz będę miał koszmary do rana. Bleee Dziewczyny są poprostu obleśne. Nie wiem nawet jak opisać to co widziałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: Przed wyborami Miss Universe 2004 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.04, 20:41 chciał bym taką piękność. Odpowiedz Link Zgłoś