Dodaj do ulubionych

Przed wyborami Miss Universe 2004

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.04, 16:42
piękna dziewczyna
Obserwuj wątek
    • Gość: Lope Miss Paragwaju IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.05.04, 17:01
      wyjątkowo nadobna, widzialem, niestety nie tutaj
    • Gość: Andrzej R Ale brzydka Niemka ... IP: 193.0.122.* 15.05.04, 17:18

... jak kazdy Polak wie Niemki sa brzydkie co widac na zdjeciu ...
      • Gość: sowa Re: Ale brzydka Niemka ... IP: *.ksiazat.v.pl 15.05.04, 18:00
        Ty chyba wolisz facetów !! - zastanów się !!
      • Gość: Bartek Re: Ale brzydka Niemka ... IP: *.t-systems.com.pl 15.05.04, 19:09
        Pewnie byś się zesikał, gdyby puściła do Ciebie oko ;-)
      • Gość: Wielbiciel Niemek Re: Ale brzydka Niemka ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.04, 11:52
        Ale ty pie..olisz klarneciku maly, kiedy piszesz "Niemka", miej to na uwadze,
        czy jestes doskonaly? Ta kobieta jest sliczna, choc malo w niej dominacji
        atrybutow przypisywanych Niemcom.
      • Gość: marko Re: Ale brzydka Niemka ... IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 17.05.04, 04:12
        czlowieku ochujales chyba albo jestes pedalem!
        Naprawde zal mi ciebie. Pewnie jedyna kobieta z jaka sie spotykasz to twoja
        reka. No i jeszcze koza ktora trzymasz w piwnicy...
    • Gość: koneser Re: Przed wyborami Miss Universe 2004 IP: *.idzik.pl / *.idzik.pl 15.05.04, 17:22
      NORWEŻKA JEST NICZEGO SOBIE !!!
    • Gość: TakiJeden Re: Przed wyborami Miss Universe 2004 IP: *.tvgawex.pl 15.05.04, 17:57
      Norrrrwegia norrrrrmalnie no ;-))
    • krzywuj Re: Przed wyborami Miss Universe 2004 15.05.04, 19:17
      A mnie się podobają: Słowaczka i Peruwianka. Są prawie tak śliczne jak jedna
      Kasia i jedna Marta :)
    • Gość: adaśko Re: Przed wyborami Miss Universe 2004 IP: 81.219.64.* 15.05.04, 19:52
      fajna laska z miss norwegi i włoch polka tez niezla dupa
    • Gość: remek Re: Przed wyborami Miss Universe 2004 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.04, 20:11
      AFFUUJ !!!
      NIE BYŁO BRZYDSZYCH?
    • Gość: Derek Re: Przed wyborami Miss Universe 2004 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.04, 20:12
      CO TO?
      KRĘCĄ JAKIŚ HORROR?
      BRZYDKA, PŁASKA I STRASZY !
    • Gość: Craig Re: Przed wyborami Miss Universe 2004 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.04, 20:14
      Osz ty w mordę !
      Ale brzydale...
      Chyba dały d.. ślepemu, żeby się tam dostać
    • Gość: c2h5oh Coś nie tak z tą niemką.. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.05.04, 20:57
      Jakoś nie wydaje mi się żeby to rodowita niemka mogła być, chyba że wyjątek potwierdzający regułę ;-) Bo przecież wszyscy słyszeliśmy, że "jeśli rozgladasz się i widzisz że krowy są atrakcyjniejsze od okolicznych kobiet to albo jesteś zoofilem albo jesteś w Niemczech" ;-)
      A tak już poważnie to w większości przypadków gdy spotykało się naprawde ładną mieszkanke tego kraju to okazywało się że jej matka lub babka nie pochodzi z tego kraju. A może to kwestia gustu? może miejscowym się ich kobiety podobają?
      • Gość: obywatel Re: Coś nie tak z tą niemką.. IP: *.bielsko.dialog.net.pl 15.05.04, 22:05
        tak się akuratnie złożyło, że w nimczech mieszka zarówno dużo niemców, jak i
        turków. stawiałbym właśnie na tureckie pochodzenie.
    • Gość: Błązrej z rzeszowa niemka IP: *.pul.tke.pl 15.05.04, 21:18
      jesli chodzi o mnie to mi sie najbardziej Niemka i Urugwajka podoba
    • Gość: Michał Re: Przed wyborami Miss Universe 2004 IP: *.org 15.05.04, 21:48
      Piękna miss Norwegi brzydka niemka!!!!!!
    • Gość: Andrzej Re: Przed wyborami Miss Universe 2004 IP: *.org 15.05.04, 21:51
      Piękna miss Norwegi chyba bardzo mi sie podoba nie wiem dlaczego akurat ona:D
      • Gość: zaszokowany niech zyja stereotypy !!! IP: *.nyc.rr.com 16.05.04, 00:13
        Gość portalu: c2h5oh napisał(a):

> Jakoś nie wydaje mi się żeby to rodowita niemka mogła być, chyba że wyjątek
        pot
        > wierdzający regułę ;-) Bo przecież wszyscy słyszeliśmy, że "jeśli rozgladasz
        si
        > ę i widzisz że krowy są atrakcyjniejsze od okolicznych kobiet to albo jesteś
        zo
        > ofilem albo jesteś w Niemczech" ;-)
        > A tak już poważnie to w większości przypadków gdy spotykało się naprawde
        ładną
        > mieszkanke tego kraju to okazywało się że jej matka lub babka nie pochodzi z
        te
        > go kraju. A może to kwestia gustu? może miejscowym się ich kobiety podobają?

wszyskie niemki sa brzydkie, holendrzy chodza w holzpantoflach a wszyscy polacy
        to pijacy i zlodzieje !
        witamy we wspolnej europie !!!
        • Gość: gut Re: niech zyja stereotypy !!! IP: *.nyc.rr.com 16.05.04, 00:22
          btw shermine jest z aachen i ma korzenie iranskie !
    • Gość: Blackx1 Re: Przed wyborami Miss Universe 2004 IP: *.dawmar.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.04, 09:40
      To cale zyri ktore wybiera te kobiet na MIss to po prostu gustu nie ma przeciez
      ona jest brzydka i staro wyglada bllee jak moga wybierac takie kobiety na miss
      przeciez jest wiele innych pieknych kobiet a nie takie jak ta. Powinni sie
      wstydzic
    • annddiik Re: Przed wyborami Miss Universe 2004 16.05.04, 14:10
      Wszystkie wyglądają jak laleczki, albo lalki i nie widzę w nich nic ludzkiego.
      Tylko sztuczny plastikowy uśmiech. Odczuwanie piękna to zawsze coś
      indywidualnego każdy człowiek ma inny ideał kobiecej urody dlatego takie zawody
      nie mają sensu. Bo jakie przyjąc kryteria?
    • extrema77 Swiatowe targi kobiecego ciala 2004 16.05.04, 15:36
      Prosimy jeszcze raz na wybieg aby ocenic na ile cialo kazdej z kandydatek
      wznieci emocje samcow. Czy to nie Arabi okryli ta impreze na swych bazarach?
      Ciekawe co kobiety sadza o tych wszystich wyborach Miss. Wiem ze kandydatek
      nigdy nie zabraknie jesli rozwazy sie ilosc kobiet prezentujacych sie na
      poboczach drog.
    • Gość: Groll Re: Przed wyborami Miss Universe 2004 IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.05.04, 16:37
      Śliczna Ukrainka...
    • Gość: maniak Re: Przed wyborami Miss Universe 2004 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.04, 23:16
      norweszka wsam raz!!!!!!!aaaaaaaauuuuuuuuuuuuuu!
    • Gość: tom Re: Przed wyborami Miss Universe 2004 IP: *.wloclawek.dialup.inetia.pl 17.05.04, 00:17
      Typish Niemka z Istambułu
    • Gość: jaco ZDJECIA FATALNEJ JAKOSCI !!! IP: 217.153.29.* 17.05.04, 09:53
      wg. mnie miss Norwegii najladniejsza ;)
    • Gość: TYGRYS Re: Przed wyborami Miss Universe 2004 IP: 80.51.251.* 19.05.04, 17:23
      Powiedzmy ze juz nie te lata ale jak sie przyjzec to jest w miare dobrze...
      W tym wieku to nie jedna by chciala tk wygladac....
    • Gość: Ploki Re: Przed wyborami Miss Universe 2004 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.04, 22:18
      NAJLADNIEJSZA JEST CHYBA MISS NORWEGII
      • pamparampa TO SĄ FACECI ! 25.05.04, 20:08
        Oni[z pewnością nie ONE:)] są poddani kuracjom zmiany płci. Popatrzcie na ich
        rysy - to są faceci ! Marsjanie, masoni i ży.... ;)
    • Gość: Maciejus Re: Przed wyborami Miss Universe 2004 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.04, 02:07
      Masakra ! Nie wiem co mnie skusiło do oglądania tych zdjęć. Teraz będę miał
      koszmary do rana. Bleee Dziewczyny są poprostu obleśne. Nie wiem nawet jak
      opisać to co widziałem.
    • Gość: anonim Re: Przed wyborami Miss Universe 2004 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.04, 20:41
      chciał bym taką piękność.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka