Dodaj do ulubionych

Lepper nie zyje

05.08.11, 17:58
popełnił samobójstwo----szef Samoobrony.Jestem w szoku,tak kochal zycie i wladze.Co sie dzieje.
Obserwuj wątek
    • klosowski334 Re: Lepper nie zyje 05.08.11, 18:03
      O wlasnie zmarlych mowi sie dobrze albo wcale.
      • Gość: t_l Re: Lepper nie zyje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.11, 18:15
        Dlaczego? Moim zdaniem powinno sie mowic przede wszystkim prawdziwie.
        • voxave Re: Lepper nie zyje 05.08.11, 18:20
          Ja nic o nim nie mówię ,tylko tyle że życia nie udźwignął.Każdego mi żal.Miał 57 lat.
    • magnusg Czy Kalisz juz oskarzyl Kaczora i Ziobre o ta 05.08.11, 18:36
      smierc?Bo on lubi przy samobojcach innych oskarzac i pod TS ich stawiac.
      • voxave Re: Czy Kalisz juz oskarzyl Kaczora i Ziobre o ta 05.08.11, 18:41
        Władysław Serafin prawie plakał----Lepper ponoc sie powiesił--ale ploty na forum mowia że sie zastrzelił.Komu tu wierzyć.
        Z tego powstanie niezla zadyma.
        • fajny30lat Byl to polityk pracowity. 05.08.11, 18:51
          Mozna bylo Pana Adnrzeja Leppera za wiele rzeczy: populizm itd.
          Ale mial cos , czego nie ma Kaczynski i Tusk. Byl to czlowiek, ktory zmienil sie na leprze. (patrz klotliwy Kaczynski). Pan Lepper byl politykiem PRACOWITYM (patrz leniwy Tusk). Kiedy byl ministrem rolinictwa - pokazal, ze mu zalezy na polskiej wsi.
          • voxave Re: Byl to polityk pracowity. 05.08.11, 19:00
            Z prostego chłopa przedarl sie na salony---zeżarły go.
            • rossdarty Re: Byl to polityk pracowity. 06.08.11, 11:17
              voxave napisała:

> Z prostego chłopa przedarl sie na salony---zeżarły go.

Poniekąd masz rację...
              Andrzej nigdy nie był akceptowany w "szlachcie" politycznej...
              • 0ffka Re: Byl to polityk pracowity. 06.08.11, 12:52
                Polska polityka pozaraża mnie... Przypomina rozgrywki w jakimś małym państewku afrykańskim.
      • matylda1001 Re: Czy Kalisz juz oskarzyl Kaczora i Ziobre o ta 05.08.11, 19:32
        magnusg napisał:

> smierc?Bo on lubi przy samobojcach innych oskarzac i pod TS ich stawiac.<

Sądzisz, ze może byc coś na rzeczy? Obaj nie lubili zmarłego, to fakt.
      • larusse Zbigniewa Okrutnego? 05.08.11, 21:40

• Gość: krucabomba Re: Lepper nie zyje IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.08.11, 19:26
      Co sie dzieje.

Nic. Wybory idą
      • 0ffka Re: Lepper nie zyje 05.08.11, 20:24
        dokładnie...
        • rossdarty Re: Lepper nie zyje 06.08.11, 11:21
          0ffka napisała:

> dokładnie...

Też taki scenariusz wziąłem pod uwagę...
          Andrzej, po wielkim upadku, jednak się nie poddawał...

Same dziwne "zbiegi okoliczności"...

• matylda1001 Re: Lepper nie zyje 05.08.11, 19:30
      ... a historia toczy się dalej...
    • Gość: rol Re: Lepper nie zyje IP: *.adsl.inetia.pl 05.08.11, 20:40
      W poniedziałek ma się zacząć śledztwo, jednak jak zwykle GW wraz ze swoimi czytelnikami wie najlepiej, że to było samobójstwo.
      • 0ffka bo mojo prowda jezd lepszo 05.08.11, 21:28
        Gość portalu: rol napisał(a):

> W poniedziałek ma się zacząć śledztwo, jednak jak zwykle GW wraz ze swoimi czyt
        > elnikami wie najlepiej, że to było samobójstwo.

tija... oto okaz fanki jedynej słusznej prawdy- kiełbasy wyborczej
      • jureczek_barbarzynca Re: Lepper nie zyje 05.08.11, 23:55
        > W poniedziałek ma się zacząć śledztwo, jednak jak zwykle GW wraz ze swoimi czyt
        > elnikami wie najlepiej, że to było samobójstwo.

podobno było to samobójstwo w samoobronie
        • irsila Re: Lepper nie zyje 06.08.11, 07:18
          jureczek_barbarzynca napisał:

> podobno było to samobójstwo w samoobronie

O tak, to bardzo trafnie ujęte jest , krótkie i wzruszające i daje do myślenia.
          Jednak nie wiadomo czy prawdziwe i czy śledztwo to wykaże...
          Popełnił samobójstwo w Samoobronie
    • Gość: ka_p_pa Re: Lepper nie zyje IP: *.lukman.pl 05.08.11, 20:41
      Zatruł się grzybami?
    • ikcort Re: Lepper nie zyje 05.08.11, 20:54
      Cóż, na prawdziwe podsumowania i bilanse przyjdzie jeszcze czas, już teraz jednak można powiedzieć, że odszedł zapewne jeden z najwybitniejszych polityków ostatnich dekad i bodaj jedyny, któremu chodziło o coś więcej niż własny interes, który reprezentował autentyczne wartości. Tymi wartościami dla Andrzeja Leppera zawsze były: rodzina, naród i polska wieś, ale przede wszystkim człowiek, każdy z nas, biedy czy bogaty, silny czy słaby, młody czy stary. Bezkompromisowo jednak potrafił piętnować Andrzej Lepper zakłamanie elit, szczerzącą się pośród najwyżej postawionych polityków korupcję, rozkradanie majątku narodowego i zgubny wpływ obcego kapitału.

To zaś, że Andrzej Lepper był politykiem wielkiego formatu, reprezentującym prawdziwą ideowość, wiedzieli zarówno polscy chłopi, jak i intelektualiści, tacy na przykład jak profesor filozofii pani Maria Szyszkowska, która nie bała się otwarcie przyznać, że oddała swój głos zgodnie ze swoim sercem: na Andrzeja Leppera.

Niestety, wielu było i takich, którym nie w smak były nieskazitelność i krystaliczna uczciwość Prezesa, to, że miał odwagę upominać się o prostego człowieka, mówić o jego niedoli. Dlatego obawiam się, że media przedwcześnie uznały wersję samobójstwa...
      • Gość: ka_p_pa Re: Lepper nie zyje IP: *.lukman.pl 05.08.11, 20:59
        Jaja se robisz, ogólnie rzecz biorąc, ale samobójstwo też mi nie pasuje.
        • 0ffka Re: Lepper nie zyje 05.08.11, 21:32
          ale z sensem napisał
          • Gość: ka_p_pa Re: Lepper nie zyje IP: *.lukman.pl 05.08.11, 21:39
            Z sensem:)
            Ale nie na poważnie. Lepper to był cwaniak, który chciał być tak charakteryzowany i tak się charakteryzował. Wartości, prosty człowiek, sprawiedliwość społeczna, te rzeczy.... A to był cwaniak. Ideowy to jest Ikonowicz.
            • 0ffka Re: Lepper nie zyje 05.08.11, 21:44
              Jasne. Obracał się też w "dziwny towarzystwie" i mógł komuś podpaść. Polityka to głownie szambo.
            • rossdarty Re: Lepper nie zyje 06.08.11, 11:26
              Gość portalu: ka_p_pa napisał(a):

> Z sensem:)
              > Ale nie na poważnie. Lepper to był cwaniak, który chciał być tak charakteryzowa
              > ny i tak się charakteryzował. Wartości, prosty człowiek, sprawiedliwość społecz
              > na, te rzeczy.... A to był cwaniak. Ideowy to jest Ikonowicz.

Był czas, że ceniłem Twoje wpisy...
              Jednak choć chłoniesz wartościowe rzeczy, to jedyne co wydalasz z siebie to:
              WIELKIE GÓWNO...
              • Gość: ka_p_pa Re: Lepper nie zyje IP: *.lukman.pl 06.08.11, 18:16
                rossdarty napisał:

> Gość portalu: ka_p_pa napisał(a):
                >
                > > Z sensem:)
                > > Ale nie na poważnie. Lepper to był cwaniak, który chciał być tak charakte
                > ryzowa
                > > ny i tak się charakteryzował. Wartości, prosty człowiek, sprawiedliwość s
                > połecz
                > > na, te rzeczy.... A to był cwaniak. Ideowy to jest Ikonowicz.
                >
                > Był czas, że ceniłem Twoje wpisy...
                > Jednak choć chłoniesz wartościowe rzeczy, to jedyne co wydalasz z siebie to:
                > WIELKIE GÓWNO...

A Tobie co zaszkodziło, że kozłowskim zajeżdżasz?
            • rossdarty Re: Lepper nie zyje 06.08.11, 16:33

> Z sensem:)
              > Ale nie na poważnie. Lepper to był cwaniak, który chciał być tak charakteryzowa
              > ny i tak się charakteryzował. Wartości, prosty człowiek, sprawiedliwość społecz
              > na, te rzeczy.... A to był cwaniak. Ideowy to jest Ikonowicz.

Ja myślę, że gdyby koszty pracy w Polsce były za wysokie, to ludzie by nie emigrowali żeby zarabiać więcej.
              www.youtube.com/watch?v=ADIHeon7FmY
              4min, 09sek filmu.

Zdanie logicznie Ułożone wbrew wszelkiej logice i potwierdzające przeczeniu zawartemu w zdaniu...

Bełkot???
              Podobnie jak bełkot tego pana...
              Zresztą, to obecny nowy trend: zasypać ludzi wyrażeniami/określeniami "uczonymi" i jak najmniej zrozumiałymi. Niektórzy sa zdania, że podnosi to ich prestiż.

I Ty piszesz o ideologii Ikonowicza...

Cwaniak równy Misztalowi.

P.S.
              Pisałem juz cos na temat naiwności Leppera???
              To własnie tacy przyczynili się do upadku Samoobrony...m.inn. ...
              • Gość: ka_p_pa Re: Lepper nie zyje IP: *.lukman.pl 06.08.11, 18:17
                Nie chce mi się i przyznaję, że przerasta mnie przebicie się przez Twój bełkot.
                • squirrel9 Re: Lepper nie zyje 07.08.11, 05:30
                  Nie ma co się dziwić, ze przez bełkot się nie przebijesz. To jest właśnie bełkot w stylu Leppera. Lepper nany był z tego,że przynosił na mówicę sejmową, do studia telewizyjnego jakieś kartki i czytał o "przekrętach", "faktach", podawał liczby - zawsze zmyślone i nieprawdziwe. Ale w świat poszło i wyglądało na to,że on taki poinformowany wszystkowiedzący i sprawiedliwy. a to był zwykły kłamca. Przestał przychodzić gdy w studio siedział człowiek z netem i sprawdzał od razu ten bełkot i redaktorowi prowadzącemu przesiewał te objawione prawdy.
                  Do parlamentu Samoobrona poszła umarzać sobie długi, co zresztą im się udało.
      • 0ffka Re: Lepper nie zyje 05.08.11, 21:30
        Ikcort dzięki za mądre słowa.
      • skomar102 Re: Lepper nie zyje 05.08.11, 21:51
        Rano J. Kaczyński zeznaje w sprawie afery gruntowej.

Wieczorem główny rozgrywający w aferze gruntowej wiesza się:

W przypadkowe zbiegi okoliczności, niewyjaśnione wypadki, tajemnicze samobójstwa przestałem wierzyć jakiś czas temu. Zaczęło się od wypadku prezesa Pańki, potem samobójstwo Sekuły, dziwna śmierć Jaroszewiczów, zamach na Papałę, seria smierci w sprawie Olewnika, ostatnio samobójstwa szyfranta Zielonki i dyrektora Michniewicza oraz wypadek profesora Dulnicza, morderstwo Eugeniusza Wróbla.
        Nie jest dobrze, wróciły lata dziewięćdziesiąte i znów rządzą mafie a wypadki chodzą po ludziach.
        • Gość: ka_p_pa Re: Lepper nie zyje IP: *.lukman.pl 05.08.11, 22:02
          Skomar, weź ty jakieś przegródki w tym jednym worze porób, boś pomieszał wszystko ze wszystkim. O moim dziadku za to nie wspomniałeś, też nie żyje.
          Kto to jest(był?) Dulnicz?
          • skomar102 Re: Lepper nie zyje 05.08.11, 22:27

> Skomar, weź ty jakieś przegródki w tym jednym worze porób, boś pomieszał wszyst
            > ko ze wszystkim. O moim dziadku za to nie wspomniałeś, też nie żyje.
            > Kto to jest(był?) Dulnicz?

Oj przepraszam, błąd w pisaniu powinno być prof. Dulinicz

Jest szansa, że już 15 czerwca grupa polskich archeologów pojedzie badać miejsce katastrofy w Smoleńsku. Wyjazdu nie opóźni nawet niespodziewana tragedia - w minioną niedzielę w wypadku samochodowym zginął szef wyprawy prof. Marek Dulinicz (+43 l.).

A o twoim Dziadku nie wiedziałem że nie żyje ; PRZEPRASZAM;
            • ikcort Re: Lepper nie zyje 05.08.11, 22:44
              > Jest szansa, że już 15 czerwca grupa polskich archeologów pojedzie badać miejsce
              > katastrofy w Smoleńsku. Wyjazdu nie opóźni nawet niespodziewana tragedia - w
              > minioną niedzielę w wypadku samochodowym zginął szef wyprawy prof.
              > Marek Dulinicz (+43 l.).

Przecięli profesorowi przewody hamulcowe, żeby przy użyciu metody odkrywkowej nie dowiódł, że Tusk z Putinem spadli samolot z polskimi patriotami!
              • skomar102 Re: Lepper nie zyje 05.08.11, 22:48
                ikcort napisał:
                > Przecięli profesorowi przewody hamulcowe, żeby przy użyciu metody odkrywkowej n
                > ie dowiódł, że Tusk z Putinem spadli samolot z polskimi patriotami!

Ja tego nie powiedziałem.

• ikcort Re: Lepper nie zyje 05.08.11, 22:53
                  > ikcort napisał:
                  > > Przecięli profesorowi przewody hamulcowe, żeby przy użyciu metody odkrywkowej
                  > > nie dowiódł, że Tusk z Putinem spadli samolot z polskimi patriotami!
                  >
                  > Ja tego nie powiedziałem.

No wiem. Zresztą napis "ikcort napisał" świadczy o tym najdobitniej. To ja. :)
              • Gość: ka_p_pa Re: Lepper nie zyje IP: *.lukman.pl 05.08.11, 22:53
                ikcort napisał:

> > Jest szansa, że już 15 czerwca grupa polskich archeologów pojedzie badać
                > miejsce
                > > katastrofy w Smoleńsku. Wyjazdu nie opóźni nawet niespodziewana tragedia
                > - w
                > > minioną niedzielę w wypadku samochodowym zginął szef wyprawy prof.
                > > Marek Dulinicz (+43 l.).
                >
                > Przecięli profesorowi przewody hamulcowe, żeby przy użyciu metody odkrywkowej n
                > ie dowiódł, że Tusk z Putinem spadli samolot z polskimi patriotami!

A kto wierzy w takie brednie. Jaki Tusk z Putinem. Tam sprawa była poważniejsza. Tylko naiwniacy sądzą, że chodziło o jakiś patriotów. Celem był zbieg z odległego układu, nie dał rady całkowicie zamaskować odmiennej budowy fizycznej. Wielka głowa, wydłużony tułów, krótkie kończyny... Przez pół Galaktyki go ścigali i dopadli pod Smoleńskiem. Krążą też pogłoski, że zdołał się wymknąć i mieszka na peronie we Włoszczowej.
        • balcerek_jozef Re: Lepper nie zyje 05.08.11, 22:08

Coś dziwnie dzieje się ostańmy czasy.
          Dwa inne przypadki, gdzie ludzie zaangażowani społecznie "sami" się podpalali i wieszali w Warszawie:
          consolamentum.salon24.pl/285256,jolanta-brzeska-r-i-p-wspomnienie-andrzeja-smosarskiego
          www.pracownia.com/herby/news_17_artysta-plastyk-popelnil-samobojstwo.html
      • rossdarty Re: Lepper nie zyje 06.08.11, 11:10
        Wiadomość dotarła do mnie w drodze na weekend do domu...
        Pewnie się starzeję, bo odebrałem to niespodziewanie dla siebie samego silnie. Musiałem zjechać na najbliższą stację paliwową i przemyśleć...
        Też wydaje mi się dziwne.
        Znałem Go osobiście... Był prostym człowiekiem, ale była w nim jakaś siła która przyciągała.
        Można się było na Niego wqrwiać, ale nie nie doceniać...
        Chłopska logika - prosta ale rzeczowa i praktyczna.

Jednocześnie był trochę naiwny. Pozwolił otoczyć się ludziom, którzy na jego rzetelnej pracy chcieli zbić własny, często nieuczciwy kapitał...

Wydaje mi się to tym bardziej dziwne że:
        - wychodzi na wierzch wielki wkręt z aferą gruntową w którą chcieli umoczyć Andrzeja...
        - główna oskarżycielka w seksaferze okazałą się złodziejką...
        - jakiś dziwny zbieg okoliczności, że ok. miesiąca wcześniej samobójstwo popełnił bliski współpracownik Andrzeja

I co? Powiesił się z radości że gó..., którym Go obrzucali przetrwał i pośrednio wydarzenia oczyściły Go z niego?
        Pamiętam rozmowę z Nim na temat innego aktywnego polityka z Samoobrony, którego wyrzucił z partii... ( jazdy po pijanemu, narkotyki...)
        Wyrzucił go, ale i usprawiedliwiał:
        Nie wytrzymywał chłop parcia -powiedział.

Jakie "parcie" było na Andrzeja, że nie wytrzymał?

• voxave Re: Lepper nie zyje 06.08.11, 11:45
          Ross-----ty niegłupi chłop jestes,lubie cie czytać :) to byl komplement.:)
        • 0ffka Re: Lepper nie zyje 06.08.11, 13:00
          Dla mnie były prawdziwym przedstawicielem, reprezentantem polskiego chłopa, rolnika z całym jego inwentarzem.
      • lepian4 Re: Lepper nie zyje 08.08.11, 11:44
        Moj Boze, patrzysz i nie grzmisz!
        Andrzej reprezentowal autentyczne wartosci: "rodzina, naród i polska wieś"...
        Ciekawe, dlaczego te wartosci lubowal praktykowac zwykle w burdelach?

"Jemu chodzilo o cos wiecej, niz o prywatny interes!" Faktycznie malo ktory posel RP zaslanial sie imunitetem we wlasnych interesach. Kazdy normalny czlek trafilby do wiezienia, ze te bezinteresowne sluzenie narodowi. Patrzac na jego metna misje zbawienia swiata zawsze widzialem, jak moje podatki sie samoczynnie przepie...ja.

Domagam sie, by wrazliwy inaczej Prezydent komorowski napisal sam od siebie kondolencje zlaczony w bulu i nadzieji, ze wiecej sie cos takiego nie przytrafi
    • Gość: balbina Re: Lepper nie zyje IP: *.dip.t-dialin.net 05.08.11, 22:51
      Lepper to był zbój, potrafiący wzbudzać także sympatię. Nietuzinkowa i barwna postać.
    • Gość: skin Polska straciła wybitnego męża stanu IP: *.icpnet.pl 05.08.11, 23:19
      obrońce ludu. To koniec Polski. teraz liberały będą kraść bezkarnie
      • jureczek_barbarzynca Re: Polska straciła wybitnego męża stanu 05.08.11, 23:38
        Gość portalu: skin napisał(a):

> obrońce ludu. To koniec Polski. teraz liberały będą kraść bezkarnie

Coś takiego o L. Kaczyńskim czytałem, możliwe że masz tekst do wklejania gotowy na takie zdarzenia.
        • Gość: skin Re: Polska straciła wybitnego męża stanu IP: *.icpnet.pl 06.08.11, 12:21
          prawdziwym obrońcąludu był tylko Lepper
          • Gość: balbina Re: Polska straciła wybitnego męża stanu IP: *.dip.t-dialin.net 06.08.11, 18:51
            Gość portalu: skin napisał(a):

prawdziwym obrońcąludu był tylko Lepper

Nie był. Niczego dla tego ludu nie zdziałał, więc co to za obrońca, co nie obronił?
            • squirrel9 Re: Polska straciła wybitnego męża stanu 07.08.11, 05:46
              "Obrońca ludu" szedł do Sejmu załatwiac własne interesy - niespłacone pozyczki. Facet bezideowy, bez poglądów, bratał się za wszystkimi, najpierw Byczkowski i skinhedzi, potem próbował skrajnej prawicy, później popierał SLD, potem PiS. Populista dogada się z każdym byle mieć władzę. Wyrósł na słabosci państwa i systemu sądowego.
    • znj2 Re: Lepper nie zyje 06.08.11, 07:43
      Dobrze, że nie strzelił sobie w plecy.
    • Gość: hehe też mi wielka strata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.11, 12:17
      koleś robił z Polski chlew, nie zapominajmy
      • matylda1001 Re: też mi wielka strata 06.08.11, 12:57
        Gość portalu: hehe napisał(a):

> koleś robił z Polski chlew, nie zapominajmy<

Strata jest zawsze jak umiera człowiek. Swoją drogą szkoda, że nie żyje. Nie usłyszy tych hymnów pochwalnych na swoją cześć, wychodzących z ust tych, po których nigdy by się tego nie spodziewał.
        • Gość: malorolny Re: znaczy teraz pewno zlikwiduja KRUS IP: *.pools.arcor-ip.net 06.08.11, 14:03
          bez przeszkod bo sami swoi prawie co POzostali
          • Gość: abc Re: znaczy teraz pewno zlikwiduja KRUS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.11, 14:13
            oby
          • ikcort Re: znaczy teraz pewno zlikwiduja KRUS 06.08.11, 14:42
            > znaczy teraz pewno zlikwiduja KRUS

Nie byłbym takim optymistą.
    • Gość: ferment Re: Lepper nie zyje IP: *.unknown.vectranet.pl 06.08.11, 18:13
      (*)
      • ikcort Re: Lepper nie zyje 06.08.11, 18:18
        > (*)

Czemu rysujecie, obywatelu, w tak poważnym i dramatycznym wątku dziury w zadku!?
        • Gość: ferment Re: Lepper nie zyje IP: *.unknown.vectranet.pl 06.08.11, 19:00
          >Czemu rysujecie, obywatelu, w tak poważnym i dramatycznym wątku dziury w zadku!
          > ?

Taki komentarz do wydarzeń. Takie moje pojmowanie rzeczy, Ty o swoim też zechciałeś napisać.
          • ikcort Re: Lepper nie zyje 06.08.11, 19:22
            > Taki komentarz do wydarzeń. Takie moje pojmowanie rzeczy,
            > Ty o swoim też zechciałeś napisać.

Skoroś taki spec od pojmowania rzeczy, to powiedz no mi, przyjacielu: czy przewodniczący Lepper pójdzie do Nieba, czy do piekła? Bardzo mnie to zastanawia. No bo z jednej strony widywał się one z Naszym Papieżem oraz stanowił Bicz Boży na to, co się dzieje w Polsce, ale z drugiej strony odrzucił najcenniejszy Dar, jaki otrzymał od swego Ojca Niebieskiego: Życie. Niby Miłosierdzie Boga jest nieskończone, ale też wiadomo, że pewnych rzeczy Bóg jednak nie wybacza, bo i nie może wybaczyć. Cóż, pożyjemy, zobaczymy...
            • skomar102 Re: Lepper nie zyje 06.08.11, 20:11
              ikcort napisał:

> Skoroś taki spec od pojmowania rzeczy, to powiedz no mi, przyjacielu: czy przew
              > odniczący Lepper pójdzie do Nieba, czy do piekła? Bardzo mnie to zastanawia. No
              > bo z jednej strony widywał się one z Naszym Papieżem oraz stanowił Bicz Boży n
              > a to, co się dzieje w Polsce, ale z drugiej strony odrzucił najcenniejszy Dar,
              > jaki otrzymał od swego Ojca Niebieskiego: Życie. Niby Miłosierdzie Boga jest ni
              > eskończone, ale też wiadomo, że pewnych rzeczy Bóg jednak nie wybacza, bo i nie
              > może wybaczyć. Cóż, pożyjemy, zobaczymy...

Cóż ,pożyjemy , i nie zobaczymy nie nasza to sprawa aby to
              wiedzieć gdzie pójdzie Lepper po śmierci nie łam sobie tym głowy
              >
              • Gość: ka_p_pa Re: Lepper nie zyje IP: *.lukman.pl 06.08.11, 20:13
                skomar102 napisał:

>
                > Cóż ,pożyjemy , i nie zobaczymy nie nasza to sprawa aby to
                > wiedzieć gdzie pójdzie Lepper po śmierci nie łam sobie tym głowy

Ależ to problem zasadniczy! Cóż znaczy te 57 lat wobec wieczności?
              • ikcort Re: Lepper nie zyje 06.08.11, 22:07
                > Cóż ,pożyjemy , i nie zobaczymy nie nasza to sprawa aby to
                > wiedzieć gdzie pójdzie Lepper po śmierci nie łam sobie tym głowy

Macie rację, obywatelu, jest to sprawa wyłącznie pomiędzy przewodniczącym Lepperem a Bogiem Wszechmogącym. Osobiście jednak chcę wierzyć, że Prezes jest teraz w Niebie i że jest mu tam lepiej.
                • 0ffka dziwne... 06.08.11, 22:17
                  Ciekawe kto z nas wiedział o tym, bo ja 1x dowiedziałam się, cyt:
                  Autor: mel.la 06.08.11, 20:22
                  "Jakby tego bylo malo okazuje sie, ze doradca Andrzeja Leppera Wieslaw Podgorski miesiac temu tez popelnil samobojstwo...w biurze."
                  forum.gazeta.pl/forum/w,210,127675428,127700554,Re_Lepper_popelnil_samobojstwo.html
                  • ikcort Re: dziwne... 06.08.11, 22:27
                    > "Jakby tego bylo malo okazuje sie, ze doradca Andrzeja Leppera Wieslaw Podgorski
                    > miesiac temu tez popelnil samobojstwo...w biurze."

Czyżby przypadek?... Coś nie wierzę w takie przypadki!

PS Znalazłem też ciekawy film, rzucający nowe światło na tę sprawę. Coś tu ewidentnie śmierdzi.
                    • 0ffka Re: dziwne... 06.08.11, 22:44
                      Dziwna partia, dziwni ludzie, etc... a ja polecam moją sygnaturkę, jeśli lubisz takie klimaty :)
                      • 0ffka Re: dziwne... 06.08.11, 22:47

Dubamix w sumie też jest temacie... tylko z innych regionów Europy :)
                        • ikcort Re: dziwne... 07.08.11, 09:51
                          > Dubamix w sumie też jest temacie... tylko z innych regionów Europy :)

Co masz na myśli? Że łączyła ich z przewodniczącym Lepperem walka ze systemem (tzw. Babilonem)? :)

> polecam moją sygnaturkę, jeśli lubisz takie klimaty

A jakich ja klimatów nie lubię? ;) Dubu i tzw. regałowych nutek również od czasu do czasu lubię sobie posłuchać. Chociaż do przesłania na ogół podchodzę nieco sceptycznie, nie ukrywam.
                          • nehsa Re: dziwne... 07.08.11, 10:20
                            Na Wasze "szczęście" zmarł Lepper, i macie o czym gdakać na "tem Waszem foróm".
                            • 0ffka Re: dziwne... 07.08.11, 12:29
                              A o Opałce nie chcieli gdakać :(
                              • nehsa Re: dziwne... 07.08.11, 12:47
                                Jakby malował mieszkania, to miałby szansę.
                                • 0ffka Re: dziwne... 07.08.11, 14:22
                                  nehsa napisał:

> Jakby malował mieszkania, to miałby szansę.

racja :) swojaka ceni się :D
                    • jureczek_barbarzynca Re: dziwne... 07.08.11, 13:23
                      A czy wiadomo na czym się powiesił? Obstawiam krawat we wzorze słupka granicznego.
                      • skomar102 Re: dziwne... 07.08.11, 14:36
                        jureczek_barbarzynca napisał:

> A czy wiadomo na czym się powiesił? Obstawiam krawat we wzorze słupka graniczne
                        > go.

Dajcie już spokój nieżyjącemu nie szarpcie go
                        niechaj ziemi lekki będzie.
                • Gość: ka_p_pa Re: Lepper nie zyje IP: *.lukman.pl 06.08.11, 22:18

ikcort napisał:

> > Cóż ,pożyjemy , i nie zobaczymy nie nasza to sprawa aby to
                  > > wiedzieć gdzie pójdzie Lepper po śmierci nie łam sobie tym głowy
                  >
                  > Macie rację, obywatelu, jest to sprawa wyłącznie pomiędzy przewodniczącym Leppe
                  > rem a Bogiem Wszechmogącym. Osobiście jednak chcę wierzyć, że Prezes jest teraz
                  > w Niebie i że jest mu tam lepiej.

Niepoprawny optymista. Prezes jeszcze się męczy, zwracam uwagę.
            • Gość: ferment Re: Lepper nie zyje IP: *.unknown.vectranet.pl 06.08.11, 22:28
              >Skoroś taki spec od pojmowania rzeczy, to powiedz no mi, przyjacielu: czy przew
              > odniczący Lepper pójdzie do Nieba, czy do piekła? Bardzo mnie to zastanawia. No
              > bo z jednej strony widywał się one z Naszym Papieżem oraz stanowił Bicz Boży n
              > a to, co się dzieje w Polsce, ale z drugiej strony odrzucił najcenniejszy Dar,
              > jaki otrzymał od swego Ojca Niebieskiego: Życie. Niby Miłosierdzie Boga jest ni
              > eskończone, ale też wiadomo, że pewnych rzeczy Bóg jednak nie wybacza, bo i nie
              > może wybaczyć. Cóż, pożyjemy, zobaczymy...
              >

Pewne, że my nie zobaczymy:) Pewne, że śp. A. Lepper cierpiał. Jest godzien współczucia. I pamięci.
    • gp2300 Re: Lepper nie zyje 06.08.11, 18:35
      Jestem pewien że to sprawka Kaczora z Wawelu, Ziobry z Brukseli i tego Kamińskiego z CBA. No i oczywiście Czumy Andrzeja, który po kilku latach pracy w komisji d/s nacisków stwierdził, że żadnych nacisków nie było, a to przecież niemożliwe, by tak powiedzieć przed wyborami, bo za rzadów PiSu były same naciski, samobójstwa Barbar Blid, łamanie praw człowieka itp. Palikot, Jacek Żakowski, GWno.pl już w kilka godzin po śmierci Leppera wydali wyrok i wskazali winnych. A przecież przez te wszystkie lata oni wcale nie zaszczuwali Leppera, nie wyśmiewali, gdy opowiadał np. o Talibach na Mazurach.

Szkoda słów.
      • Gość: ka_p_pa Re: Lepper nie zyje IP: *.lukman.pl 06.08.11, 18:56
        Coś jest na rzeczy, pislam uaktywnia się na forach.
        • karbat Re: Lepper nie zyje 06.08.11, 20:30
          wzal sie i powiesil ( popelnil samobojstwo ) ... jego prawo , zrobil jak uwazal . w czym problem .
          jako byly wicepremier panstwa polskiego minister rolnictwa ... nie byl w stanie swieciec
          w okolicy przykladem wzorowego rolnika , soltysa we swojej wsi ... gminie ...
          przerastalo go to ...

• camel_3d w jago slady powinni pojsc inni... 06.08.11, 23:19
      kaczynski
      rydzyk
      i inne oszolomy...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka