yoma 03.01.12, 10:48 Uprasza się o zaprzestanie niecnego procederu podrzucania nam spadów z Krajówki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kolter Re: Szanowna Moderacjo! 03.01.12, 11:53 yoma napisała: > Uprasza się o zaprzestanie niecnego procederu podrzucania nam spadów z Krajówki Obcych się boisz ? Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Szanowna Moderacjo! 03.01.12, 12:10 Raczej zakłóca mi to poczucie symetrii :) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Szanowna Moderacjo! 03.01.12, 13:43 yoma napisała: > Raczej zakłóca mi to poczucie symetrii :) Wiem ,wiem nie ma to tamto bułki ,rogaliki i suszony schab. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Na Oślej nie lubią spadów 03.01.12, 13:43 migreniasta napisała: > ze > Społeczeństwa..... No , tak tych w których to jaro z PIS-u jest hołubiony. Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: Szanowna Forumowiczko! 03.01.12, 18:32 niestety, to się nie da zrobić. Podrzutki spadają w obie strony. To samo ze spadami. Proceder niecny, ale pożyteczny. Czasem trafia się coś ciekawego nie na temat i szkoda wywalać. To jak z przydasiami. Przydadzą się gdzieś kiedyś byc może... Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Szanowna Forumowiczko! 03.01.12, 18:56 Wiem z doświadczenia, że na przydasie najlepiej pomaga przeprowadzka, coś mi sugerujesz? :) Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: Szanowna Forumowiczko! 03.01.12, 20:31 jedyny skuteczny sposób na przydasie to pożar. Ale wystarczy jeden zachowany malutki przydaś, a za jakis czas jest ich całe mnóstwo. Rozmnażają się błyskiem wszystkimi sposobami. Broń Boże, nie sugeruję samospalenia w proteście. Staram się jedynie przekonać, że ani na jedno, ani na drugie nie mamy wpływu. Jedyny sposób to ten na komary: przyzwyczaić się :( Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Szanowna Forumowiczko! 03.01.12, 22:14 Pan Bóg wymyślił komary, żeby ludzie przestali psy wieszać na muchach, a jak tu przestać psy wieszać na spadach z Krajówki... Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: Szanowna Forumowiczko! 03.01.12, 22:19 > Pan Bóg wymyślił komary, żeby ludzie przestali psy wieszać na muchach, I słusznie, mucha psa nie uniesie. Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: Szanowna Foradamko 03.01.12, 18:59 oj adasie- dasie i bez przydasie,kroplo:) Odpowiedz Link Zgłoś
seth.destructor Re: Szanowna Forumowiczko! 03.01.12, 19:00 Jest to jednak dość niecny sposób na zabicie wątku. Forumowicze z innego forum, którzy chcieliby kontynuować dyskusję, rzadko potrafią znaleźć wątek. Odpowiedz Link Zgłoś
angelfree Re: Szanowna Forumowiczko! 03.01.12, 22:58 Ale jak to? Moderator nie ma wpływu na to, co mu wrzucają na forum? A nie mozesz tego odrzucić z powrotem na Krajówkę? Odpowiedz Link Zgłoś
lepian4 Re: Szanowna Moderacjo! 03.01.12, 18:36 Wszystkie bzdety o WOSP nalezy tez traktowac, jak najpodlejsze spamy. Zreszta juz wszytsko zostalo na ten temat powiedziane Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Szanowna Moderacjo! 03.01.12, 18:51 Lepik---i tu sie z toba zgadzam.:) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Szanowna Moderacjo! 03.01.12, 21:06 lepian4 napisał: > Wszystkie bzdety o WOSP nalezy tez traktowac, jak najpodlejsze spamy. Zreszta j > uz wszytsko zostalo na ten temat powiedziane Nie lubisz dzieci ?? Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: Szanowna Moderacjo! 03.01.12, 22:21 Nienarodzone lubi na pewno, jeszcze bardziej niepoczęte. Z tymi narodzonymi tylko same problemy są. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Szanowna Moderacjo! 03.01.12, 23:05 ultimate.strike napisał: > Nienarodzone lubi na pewno, jeszcze bardziej niepoczęte. Z tymi narodzonymi tyl > ko same problemy są. No bo jakoś strasznie temu typowi przesadza Owsiak i jego akcja pomocy dzieciom . Odpowiedz Link Zgłoś
angelfree A swoją drogą, Yoma 03.01.12, 23:00 Tytuł tego wątku ciągle widzę jako "Szanowny Morderco". Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: A swoją drogą, Yoma 04.01.12, 10:45 :) Tomek Sawyer poił kota "mordercą cierpień". No coś w tym jest :) Jest tu kilku takich, co można by ich dobić, żeby się nie męczyli na tym łez padole... Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: A swoją drogą, Yoma 04.01.12, 11:38 Chyba zdajesz sobie sprawe, że sa tacy, którym cierpienie sprawia przyjemność, dlaczego chcesz ich jedynej uciechy pozbawić? Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: A swoją drogą, Yoma 04.01.12, 11:45 No i tylko dlatego na ogół nic nie mówię, bo tak na co dzień, jak patrzę, to mi się moje miętkie serdce kraje na ćwierć :) Odpowiedz Link Zgłoś