derff 02.04.12, 09:57 W szkole jest 2 h religii i 4 h matematyki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
angelfree Re: Co tam historia. 02.04.12, 10:46 Na szczęście religia nie jest obowiązkowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inkwizytor Re: Co tam historia. IP: *.warszawa.vectranet.pl 02.04.12, 11:03 derff napisał: > W szkole jest 2 h religii i 4 h matematyki. Tej matematyki też stanowczo jest za dużo... 1h wystarczy. Po co ma sie młodzież męczyć? Wyrzucić też chemię, fizykę, geografię, biologię też. Odpowiedz Link Zgłoś
derff Re: Co tam historia. 02.04.12, 11:14 Nie wiem czy jest chemia i fizyka ale jeśli jest to niepotrzebnie. Wystarczy coś w rodzaju "nauka o przyrodzie" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inkwizytor Re: Co tam historia. IP: *.warszawa.vectranet.pl 02.04.12, 11:27 derff napisał: > Nie wiem czy jest chemia i fizyka ale jeśli jest to niepotrzebnie. Wystarczy co > ś w rodzaju "nauka o przyrodzie" Wystarczy nauka tańca towarzyskiego. W tym mieści sie i matematyka (liczba kroków w tył, wprzód, w bok) i fizyka (grawitacja, siły odśrodkowe, pęd i popęd)) i chemia (między partnerami). Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77.0 Re: Co tam historia. 02.04.12, 11:27 Na religię nie trzeba chodzić. 4h matematyki to za dużo. Brakuje mi za to lekcji tańca, za mało jest sportu i języka polskiego. Przy czym język polski nie powinien polegać na czytaniu lektur, ale na nieustannych dyskusjach na zadane tematy tak, żeby uczniowie mieli możliwość uczenia się mówić i prezentowania swoich stanowisk. Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: historia lubi sie powtarzac 02.04.12, 11:34 podobnie jak ty, z ta tylko roznica , ze ty kiwi jestes histeryk okresowy i chronologicznie niebezpieczny Odpowiedz Link Zgłoś
artjomka Re: historia lubi sie powtarzac 02.04.12, 11:43 Czego tu nie widze - to lekcje spiewu! Przynajmniej 3 godziny tygodniowo. Bo potem mlodziankowie na pielgrzymce ...ani beeee, ani meee! Pozdro! Polska Kargulem silna! PS: ...bo trzeba uczyc sie...niech uczy sie francuski. Niech wie co bi, co not tu bi, i troche mowi ruski! Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77.0 Re: historia lubi sie powtarzac 02.04.12, 11:48 Popieram, muzyka jest bardzo ważna i niestety przez oświatę niedoceniana. Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: geologia 02.04.12, 12:48 mlodziankowie gdy sie nie naucza to nie beda umiec ni w manierach ni w jezykach beekna wiec na pewno tedy pocztowki muzyczne z obozu wedrownego w Lapach-murowane ale widac ze artjomce w to graj albowiem because artjomka, gwarzac pa ruski jak i de francuzki oraz tubylczym umie nastawic adapter tak , ze zdarta plyta zagra (CB) Odpowiedz Link Zgłoś
artjomka Re: geologia 02.04.12, 12:59 A racje masz Ty - kalllka. Ja lew salonowy byl, jak na thereareadaptere (tego mnie na tubiornottubi nauczyli) pocztowki dzwiekowe nakladal. To ja pierszy diskdzokej byl - choc o tym nie wiedzial! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś