Dodaj do ulubionych

Co tam historia.

02.04.12, 09:57
W szkole jest 2 h religii i 4 h matematyki.
Obserwuj wątek
    • angelfree Re: Co tam historia. 02.04.12, 10:46
      Na szczęście religia nie jest obowiązkowa.
    • Gość: inkwizytor Re: Co tam historia. IP: *.warszawa.vectranet.pl 02.04.12, 11:03
      derff napisał:

> W szkole jest 2 h religii i 4 h matematyki.

Tej matematyki też stanowczo jest za dużo...
      1h wystarczy. Po co ma sie młodzież męczyć?
      Wyrzucić też chemię, fizykę, geografię, biologię też.
      • lidka449 Re: Co tam historia. 03.04.12, 23:44
        niech sie mlodziez nie meczy :)
    • derff Re: Co tam historia. 02.04.12, 11:14
      Nie wiem czy jest chemia i fizyka ale jeśli jest to niepotrzebnie. Wystarczy coś w rodzaju "nauka o przyrodzie"
      • Gość: inkwizytor Re: Co tam historia. IP: *.warszawa.vectranet.pl 02.04.12, 11:27
        derff napisał:

> Nie wiem czy jest chemia i fizyka ale jeśli jest to niepotrzebnie. Wystarczy co
        > ś w rodzaju "nauka o przyrodzie"

Wystarczy nauka tańca towarzyskiego. W tym mieści sie i matematyka (liczba kroków w tył, wprzód, w bok) i fizyka (grawitacja, siły odśrodkowe, pęd i popęd)) i chemia (między partnerami).
    • piwi77.0 Re: Co tam historia. 02.04.12, 11:27
      Na religię nie trzeba chodzić. 4h matematyki to za dużo. Brakuje mi za to lekcji tańca, za mało jest sportu i języka polskiego. Przy czym język polski nie powinien polegać na czytaniu lektur, ale na nieustannych dyskusjach na zadane tematy tak, żeby uczniowie mieli możliwość uczenia się mówić i prezentowania swoich stanowisk.
      • kalllka Re: historia lubi sie powtarzac 02.04.12, 11:34

podobnie jak ty,
        z ta tylko roznica , ze ty kiwi jestes histeryk okresowy i chronologicznie niebezpieczny

• artjomka Re: historia lubi sie powtarzac 02.04.12, 11:43
          Czego tu nie widze - to lekcje spiewu!
          Przynajmniej 3 godziny tygodniowo. Bo potem mlodziankowie na pielgrzymce ...ani beeee, ani meee!

Pozdro!
          Polska Kargulem silna!
          PS: ...bo trzeba uczyc sie...niech uczy sie francuski. Niech wie co bi, co not tu bi, i troche mowi ruski!
          • piwi77.0 Re: historia lubi sie powtarzac 02.04.12, 11:48
            Popieram, muzyka jest bardzo ważna i niestety przez oświatę niedoceniana.
          • kalllka Re: geologia 02.04.12, 12:48

mlodziankowie gdy sie nie naucza to nie beda umiec
            ni w manierach ni w jezykach
            beekna wiec na pewno tedy pocztowki muzyczne z obozu wedrownego w Lapach-murowane

ale widac ze artjomce w to graj
            albowiem because artjomka, gwarzac pa ruski jak i de francuzki oraz tubylczym umie
            nastawic adapter tak , ze zdarta plyta zagra (CB)

• artjomka Re: geologia 02.04.12, 12:59
              A racje masz Ty - kalllka.
              Ja lew salonowy byl, jak na thereareadaptere (tego mnie na tubiornottubi nauczyli) pocztowki dzwiekowe nakladal. To ja pierszy diskdzokej byl - choc o tym nie wiedzial!
              Pozdrawiam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka