voxave 07.04.12, 13:09 i policja znalazla ja w parku bo mama zawiadomila ----teraz jest w szpitalu. Zgadnijcie kto to ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
filut Re: Najadla sie tabletek 07.04.12, 13:19 I wreszcie znalazła się w szpitalu psychiatrycznym, gzie jej miejsce. Katarzyna W. jest ofiarą niewłaściwych relacji: rodzice-dziecko. Jej smutna historia powinna być nauczką dla wszystkich rodziców, bo to oni tworzą psychiczny kręgosłup swego dziecka. Niezależnie od tego, czy sobie z tego zdają sprawę czy nie zdają. Odpowiedz Link Zgłoś
nehsa Re: Najadla sie tabletek 07.04.12, 13:23 Sygnaturka świadczy o niewiedzy Tuwima. Co jest listem , którego sens jest uwierzytelniającym? Sprawiedliwość oferowanej Nauki Ojca, której przestrzeganie wyklucza dzielenie-podziały ludzkiego społeczeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka_p_pa Re: Najadla sie tabletek IP: *.interwan.pl 07.04.12, 13:25 Postu chyba nie złamała, tabletki są raczej bezmięsne. Odpowiedz Link Zgłoś
nehsa Re: Najadla sie tabletek 07.04.12, 13:42 Jest to biedna młoda kobieta, która nie dorosła do macierzyństwa, czego nie mógł zrozumieć mąż - kopulant, który też do tacierzyństwa nie dorósł. Tego faktu, i tysięcy podobnych faktów, vide:alimenciarze, nie rozumie ciemna, polska, przede wszystkim rządząca gawiedź, która w swoich zakłamanych łbach konotuje, że prawo do płodzenia dzieci, jest niczym nieograniczoną swobodą obywateli. Dlatego zawieranie związków małżeńskich, uzależniono m.in., od decyzji księży. Błogosławieństwo kapłana wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
black-emissary Re: Najadla sie tabletek 07.04.12, 21:52 Dzieci nie z małżeństwa się biorą, a do tego z czego się biorą błogosławieństwo żadnego pana w sukience potrzebne nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
gucio71.2 Re: Najadla sie tabletek 07.04.12, 14:11 Gość portalu: ka_p_pa napisał(a): > Postu chyba nie złamała, tabletki są raczej bezmięsne. niekoniecznie, byłem w zakładzie który dla Jelfy robi wyciąg z byczych jąder, tylko nie pytaj mnie o nazwe, to mnie przerasta intelektualnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka_p_pa Re: Najadla sie tabletek IP: *.interwan.pl 07.04.12, 14:25 gucio71.2 napisał: > Gość portalu: ka_p_pa napisał(a): > > > Postu chyba nie złamała, tabletki są raczej bezmięsne. > > niekoniecznie, byłem w zakładzie który dla Jelfy robi wyciąg z byczych jąder, t > ylko nie pytaj mnie o nazwe, to mnie przerasta intelektualnie Tauryna. Ale nie sądzę, by była w tabletkach. Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Telewizja tez juz ma dosc 07.04.12, 15:23 tej sprawy, bo ta informacja byla bardzo lakoniczna.. Zaczęlam teraz żalować tej dziewczyny----dziala w jakimś chaosie niedokończeniu--cos chce pokazac coś zrobic jest w jej dzialaniu agresja i rozpacz.Bardzo dziwna i smutna historia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b_a_n_s_h_e_e Re: Telewizja tez juz ma dosc IP: *.adsl.inetia.pl 08.04.12, 07:44 Dlaczego Ci jej żal? Mi było na początku. Ale teraz jeszcze się przekonacie, że to nie był tylko wypadek Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Telewizja tez juz ma dosc 08.04.12, 08:21 Banshe-----i na pewno bedziesz miała rację-----ja mam mętlik w głowie bo nie wiem co o niej myśleć. Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: Telewizja tez juz ma dosc 08.04.12, 14:51 >Ale teraz jeszcze się przekonacie, że > to nie był tylko wypadek Na to wygląda, skoro już 2 razy uciekła przed wariografem... -- Troubled Mind www.youtube.com/watch?v=3G9Y3vVBNTo&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
agulha Re: Najadla sie tabletek 07.04.12, 16:16 No mimo wszystko uważam za bezwstydne z jej strony i skandaliczne ze strony mediów robienie z niej celebrytki. Osobiście mam przekonanie, że zabiła to dziecko (albo zabił jej mąż, albo oboje). Być może przyczyniły się do tego jakieś zaburzenia - wtedy tym bardziej sprawa powinna być badana bez relacjonowania tego całej Polsce. A tak to mamy sytuację podobną do tego, co czasem słyszymy o krajach zachodnich - że zbrodniarz zarabia pieniądze na pisaniu książek o swoich zbrodniach lub tp. Jest to głęboko niemoralne. Miejsce zbrodniarza jest w kiciu albo w szpitalu psychiatrycznym. A te tabletki - pewnie zjadła ich tylko kilka, bo zmartwiła się, że ostatnio jej popularność spada. Obecnie stosowane leki mają (w większości) bardzo bezpieczny profil i nie jest tak łatwo je przedawkować, np. jeden z popularnych leków nasennych przyjęty w dawce 10xdawka terapeutyczna nie wymaga żadnych działań i nie powoduje żadnych szkód na zdrowiu - tyle, że sen dłuższy (informacja sprawdzona przez specjalistyczne centrum zatruć - przedawkowanie było wynikiem błędu personelu pielęgniarskiego, aha, no i nie ja byłam tą pacjentką ani tą pielęgniarką). Odpowiedz Link Zgłoś
alleluja23 powinna byc w wieziennym szpitalu 07.04.12, 16:53 i tam przesluchiwana. Ktos wyraznie kryje te zbrodniarke. Odpowiedz Link Zgłoś
karkowiak2plus Żądza sensacji ponad wszystko 07.04.12, 17:57 Przeczytałem wszystkie powyższe wypociny i żal mi się zrobiło. Ludzie! Od stycznia media podsycają atmosferę. Rutkowski traktuje przedmiotowo. Prokuratura działa pochopnie. Większość społeczeństwa wydała moralny wyrok.Specjaliści psychologii wszelkiej maści domniemują i łamią sobie głowę twierdząc,że mają do czynienia z najdziwniejszym przypadkiem.Naczelny jasnowidz zapadł na bezsenność.Policja połamała sobie zęby. Opamiętanie -to jest to coś czego zabrakło wszystkim,łącznie ze mną. Nie napiszę,że Kasia się truła dla nas. Ale wiem,że było społeczne zapotrzebowanie na ten desperacki akt. I są wśród Was (na czele z Voxi) tacy,co w napięciu oczekują na kolejną porcję taniej sensacji. Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Żądza sensacji ponad wszystko 07.04.12, 19:02 Karkowiak---zgłupiales od kiedy zafundowales sobie dynie zamiast głowy-------jasne jest że mnie dalszy ciag frapuje. i innych też. To nie znaczy ze czekam na dramat w tej sprawie. Ot,informacja jak inne. Serial trzeba jakoś zakończyć Karkowiaczku z dynia w miejsce głowy :) Załuz ciekawy watek odwrócisz uwage od mojego marazmu i degrengolady. Odpowiedz Link Zgłoś
karkowiak2plus Re: Żądza sensacji ponad wszystko 07.04.12, 19:51 Nie czytaj mnie między wierszami,bo wyłożyłem konkretna kawę na ławę. Napisałem,że jesteś żądna sensacji.Marazm i degrengolada nie została jeszcze zauważona. Odpowiedz Link Zgłoś
karkowiak2plus Re: Żądza sensacji ponad wszystko 07.04.12, 20:25 No tak. Jakbym sobie żyły podciął to ziewu by nie było. Strach z Tobą pisać. www.hot.jpg.pl/uploads/2006-11/9910ae27a699b90e645f12ef9fc0a1f9.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Żądza sensacji ponad wszystko 08.04.12, 01:24 Karkowiak-----jaki ty smutny jestes dzisiaj/wczoraj--ja ziewam bo sie napracowalam w kuchni aby rodzina miala dobra wyżerke na świeta i dlatego ziewalam.Jak to pozory mylą:) Odpowiedz Link Zgłoś
33qq Re: Żądza sensacji ponad wszystko 07.04.12, 21:18 voxave napisała: > Karkowiak---zgłupiales od kiedy zafundowales sobie dynie zamiast głowy-------ja > sne jest że mnie dalszy ciag frapuje. i innych też. No i właśnie dlatego się wami brzydzę Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Żądza sensacji ponad wszystko 08.04.12, 01:28 33gg------do siebie tez musisz czuć obrzydzenie----jestes taki sam jak ja i inni---niech ci sie nie wydaje że jestes lepszy---a lepszy co to może znaczyć, tak organoleptycznie ? jak ciasto czy kiełbasa.... Ciekawośc ludzka nie jest zlem. Odpowiedz Link Zgłoś
33qq Re: Żądza sensacji ponad wszystko 08.04.12, 13:23 Nie jestem, nie licz na to, nie lubię grzebać w czymś życiu, nie napawam się smrodem trupów i wyraźnie napisałem , ja to napisałem, nie ty, że się brzydzę takimi jak ty i , co z tego wynika, widzę syf, a jeśli go widzę, to staram się być z daleka Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Żądza sensacji ponad wszystko 23.04.12, 15:41 karkowiak2plus napisał: > Przeczytałem wszystkie powyższe wypociny i żal mi się zrobiło. Ludzie! Od stycz > nia media podsycają atmosferę. Rutkowski traktuje przedmiotowo. Prokuratura dzi > ała pochopnie. Większość społeczeństwa wydała moralny wyrok.Specjaliści psychol > ogii wszelkiej maści domniemują i łamią sobie głowę twierdząc,że mają do czynie > nia z najdziwniejszym przypadkiem.Naczelny jasnowidz zapadł na bezsenność.Polic > ja połamała sobie zęby. > > Opamiętanie -to jest to coś czego zabrakło wszystkim,łącznie ze mną. > Nie napiszę,że Kasia się truła dla nas. Ale wiem,że było społeczne zapotrzebowa > nie na ten desperacki akt. I są wśród Was (na czele z Voxi) tacy,co w napięciu > oczekują na kolejną porcję taniej sensacji. I ty Karkowiak pierwszy rzucasz we mnie kamieniem.... Odpowiedz Link Zgłoś
angelfree Re: Najadla sie tabletek 07.04.12, 23:00 Najadła się dwóch tabletek. Ona już zawsze będzie straszyć, strzyga jedna. Odpowiedz Link Zgłoś
angelfree Re: Najadla sie tabletek 07.04.12, 23:33 A to PREZENT na święta. Mama Madzi w każdym Empiku. To na pewno nie ostatnia książka. Przepraszam, ale po Wielkim Kiczu Smoleńskim dostałam ataku paragelii. Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Najadla sie tabletek 08.04.12, 01:34 Angel----i takie zachowanie sie człowieka dotknietego wielka tragedia mnie angazuje i zdumiewa. Niektórzy smutek całej tragedii zamieniaja w agresje,która transponuja na niewinnych forumowiczów. To obrzydzenie, to uczucie skierowane do Katarzyny...... Odpowiedz Link Zgłoś
agulha Re: Najadla sie tabletek 08.04.12, 02:05 Jedyne, co świat zawdzięcza Katarzynie, to określenie "wyśliznąć się z kocyka" jako eufemizm zamiast "zostać zabitym". I to nie ja to wymyśliłam. Książka o tej damie, chodzącej na horrory i po fryzjerach w okresie, kiedy normalna kobieta cierpiałaby na depresję reaktywną? No szczyt tupetu i lansu! Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re:" Nazarla" sie tabletek 08.04.12, 14:13 to juz kolejny z serii "nazarty" ,watkow, w ktorych wyciagasz i z luboscia opisujesz cudza prywatnosc, vox wiec nie da sie ukryc, ze pasozytujesz na newsach ( maniera tabloidow) Odpowiedz Link Zgłoś
2o12 Re:" Nazarla" sie tabletek 08.04.12, 18:13 Kochanie Ty moje daj spokój vox. To osoba na miarę intelektualną PR celebrytki KW. Kobiecina nieraz dała na tym forum dowód swojego specyficznego IQ. Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re:" Nazarla" sie tabletek 23.04.12, 16:16 2o12 napisał: > Kochanie Ty moje daj spokój vox. To osoba na miarę intelektualną PR celebrytki > KW. Kobiecina nieraz dała na tym forum dowód swojego specyficznego IQ. Ty natomiast posiadasz śladowa ilośc tego IO----bo prawidłowo zbudowany intelektualnie człowiek nigdy by się o nikim tak nie wyrażał. Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re:" Nazarla" sie tabletek 23.04.12, 16:14 kalllka napisała: > to juz kolejny z serii "nazarty" ,watkow, w ktorych wyciagasz i z luboscia > opisujesz cudza prywatnosc, vox > > wiec nie da sie ukryc, ze pasozytujesz na newsach ( maniera tabloidow) To jest wspólna *prywatnośc* bo tak sobie zapracowali sprawcy zbrodni na dziecku. Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: Najadla sie tabletek 08.04.12, 14:43 angelfree napisała: > A to PREZENT na święta. > Mama Madzi w każdym Empiku. Telenoweli ciąg dalszy... "jej matka zaalarmowała straż miejską, że córka "nałykała się prochów i odjeżdża". Katarzynę W. znaleziono w katowickim parku Kościuszki. Okazało się, że zażyła dwie tabletki antydepresantów, cały czas była przytomna" Śmiechu warte... -- www.youtube.com/watch?v=a7ALR8m2IbQ&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: Najadla sie tabletek 08.04.12, 14:37 Ta socjopatka i egoistka od początku wodzi za nos wszystkich wokoło (łącznie z mężem). Teraz udaje 'szurniętą' , żeby uniknąć odpowiedzialności -- www.youtube.com/watch?v=I4haydT0uX8&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Najadla sie tabletek 08.04.12, 16:01 33gg i Kallka---co robicie w tym watku jak sie tego tematu i ludzi tym zbulwersowanych brzydzicie ? Hipokryci. Odpowiedz Link Zgłoś
2o12 dzieciobójczyni ma dobry PR 08.04.12, 18:06 celebrytka na miarę POjebów katowice.gazeta.pl/katowice/1,35063,11501225,Pierwsza_ksiazka_o_mamie_Madzi___Wybaczcie_mi_.html Odpowiedz Link Zgłoś