Dodaj do ulubionych

Droga wódka

18.08.12, 17:36
16 złoty za dwie pięćdziesiątki to drogawo IMHO. Tym bardziej, że wóda ma przynajmniej jakiś gwarantowany efekt a to:?
www.ebay.com/itm/Blessed-Holy-Water-4-fl-oz-118ml-/110919177479?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item19d34c5507
Obserwuj wątek
    • bling.bling Re: Droga wódka 18.08.12, 17:40
      tym bardziej wziąwszy pod uwagę ostrzeżenie sprzedawcy:
      NIE DAJĄ ŻADNEJ GWARANCJI DZIAŁANIA!!! Skandal!

"We make no claims nor guarantee any supernatural or magical qualities for any products. The names and alleged powers are gathered from books, folklore and various other sources."
      • mjot1 Re: Droga wódka 18.08.12, 20:43
        bling.bling napisał:
        > Skandal!

Wiara przecie cuda czyni ;-)
    • kolter-xl Re: Droga wódka 18.08.12, 21:26
      bling.bling napisał:

> 16 złoty za dwie pięćdziesiątki to drogawo IMHO. Tym bardziej, że wóda ma przyn
      > ajmniej jakiś gwarantowany efekt a to:?

E tam ja za Finlandię muszę i nie raz ze 14 euro zapłacić i żyję nie narzekam przynajmniej na zbyt mocnego kaca.
      • bling.bling Re: Droga wódka 18.08.12, 21:34
        kac po wodzie święconej ciągnie się dla wielu do grobu
        • kolter-xl Re: Droga wódka 18.08.12, 21:51
          bling.bling napisał:

> kac po wodzie święconej ciągnie się dla wielu do grobu

Fakt , najlepsza destylarka nie da rady destylować ten syf jaki znajduje się w ichniej wodzie.
    • Gość: symulacje cfd Re: Droga wódka IP: *.home.aster.pl 19.08.12, 00:05
      , Moja firma WENTYLACJA STRUMIENIOWA - www.wentylacja-strumieniowa.com.pl - tel.607324445 zajmuje się analizami numerycznymi -symulacjami CFD, konsultowaniem i opiniowaniem różnorodnych systemów wentylacji pożarowej i oddymiania budynków. Jestem niezależnym konsultantem wyspecjalizowanym w systemiemie wentylacji strumieniowej JETFAN i modelowaniu CFD. Moje rozwiązania wentylacji strumieniowej JETFAN przygotowywane są w oparciu o uniwersalne rozwiązanie systemu JETFAN i potwierdzone za pomocą komputerowego modelowania CFD oraz pozwalają na zastosowaniu przez Wykonawców dowolnych producentów urządzeń. Wykonuję również dla obiektów kompleksową koncepcję systemów zabezpieczenia przed zadymieniem i oddymiania wraz z doborem urządzeń i scenariuszami pożarowymi. Wykonuję głównie komputerowe modelowanie CFD (symulacje CFD-ang. Computational Fluid Dynamics) dla rozprzestrzeniania się dymu i temperatury w budynkach oraz przeprowadzam analizy możliwości ewakuacji ludzi z obiektu.
      Marek Magdziarz -Symulacje CFD, tel.607-324-445
    • piwi77.0 Re: Droga wódka 19.08.12, 09:48
      I tak wychodzi taniej, jak wlec się do Lourda i ściągać flaszkę na własną rękę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka