Dodaj do ulubionych

strzelał bo nienawidzi homofobów

20.08.12, 10:22
www.naszdziennik.pl/swiat/7708,strzelal-z-nienawisci-do-homofobow.html
- GW oczywiście o tym milczy podobnie jak milczała o przypadku zakatowania przez lesbijkę 4 letniego chłopczyka w RPA za to ze ten nie chciał mówić do niej tato.. Lansowanie homo/les jako coś normalnego i oczywistego jak widać przynosi tragiczne skutki. Gazeto! opamiętaj sie!
Obserwuj wątek
    • piwi77.0 Re: strzelał bo nienawidzi homofobów 20.08.12, 10:53
      Strzelał, ale nie trafił śmiertelnie, bo Matka Boska Fatimska (specjalistka od zmiany trajekorii kul opuszczających broń podczas strzału) odchyliła lot pocisku. Raz, to jeszcze mógł być przypadek, ale nie dwa razy.
    • tanebo Re: strzelał bo nienawidzi homofobów 20.08.12, 11:01
      Jak zwykle nie mówisz całej prawdy. Pominąłeś że w/w organizacja jest prywatną organizacją zajmującą się lobbingiem. A w menu ma: sprzeciw przeciwko szczepionce HPV, klauzulę sumienia dla lekarzy "z sumieniem" (czyli przeciwko antykoncepcji), inteligentny projekt, jest za dyskryminacją homoseksualistów, modlitwę w szkole, przeciwko rozwodom hazardowi i podatkom oraz kwestionuje globalne ocieplenie. Czyli katofaszyści.
      • Gość: angel jak zwykle OŚLICA zrobiła z siebie durnia IP: 62.22.15.* 20.08.12, 11:15
      • oszolom-z-radia-maryja Re: strzelał bo nienawidzi homofobów 20.08.12, 11:24
        twoje zarzuty to dla mnie najlepsza rekomendacja
        • tanebo Re: strzelał bo nienawidzi homofobów 20.08.12, 11:27
          Ale dla reszty nie. Ale na szczęście gilotyny jeszcze istnieją...
          • oszolom-z-radia-maryja Re: strzelał bo nienawidzi homofobów 20.08.12, 11:34
            oto jak wygląda prawdziwa tolerancja lewicowego liberała; dla tych którzy mają inne poglądy niż on sam, ja nie pasi to pod gilotynę..
            • tanebo Re: strzelał bo nienawidzi homofobów 20.08.12, 11:35
              Sami katolicy mówią że tolerancja nie oznacza akceptacji.
              • oszolom-z-radia-maryja Re: strzelał bo nienawidzi homofobów 20.08.12, 11:43
                ale brak akceptacji nie znaczy żeby od razu na szafot posyłać!
                • gucio71.2 słyszałem że Tusk będzie strzelał do... 20.08.12, 11:50

tych co zamiast pracować marnują pieniądze podatnika na jałową propagande
                  • oszolom-z-radia-maryja będzie strzelać do siebie samego? 20.08.12, 12:49
                    znowu pojawi sie seryjny samobójca?
                    • gucio71.2 Re: będzie strzelać do siebie samego? 20.08.12, 13:01
                      oszoł jeżeli nadajesz z własnego ip i jesteś w domu to najmocniej przepraszam, ale jeżeli jesteś w pracy to wybacz jesteś zwykłym złodziejem takim samym ja ci z amber goldu czy też z rządu którego ja też nie kocham. Bo wiesz ja mam teraz urlop, dzieci na wakacjach a moje Słoneczko w pracy. Siedze sobie w domku i z własnego sprzętu i za własne pieniądze nadaje, niczego i nikogo nie zaniedbując. Wiesz, mój czas, moja kasa
                • tanebo Re: strzelał bo nienawidzi homofobów 20.08.12, 11:58
                  A kto kazał wam katolibom postępować wg zasady "Caedite eos. Novit enim Dominus qui sunt eius"? Ja nie mam nic do katolików. Jeśli chcą mogą zachowywać się wg przykazań. Natomiast katolibowie chcą by wszyscy, niezależnie czy podzielają ich poglądy czy nie zachowywali się tak jak oni tego chcą. A na to: Non possumus! Odrąbiemy ręce wyciągnięte po naszą wolność!
                  • misiu-1 Re: strzelał bo nienawidzi homofobów 20.08.12, 12:23
                    tanebo napisał:

> ! Odrąbiemy ręce wyciągnięte po naszą wolność!

Odrąbiecie? To gdzie są te odrąbane ręce, które nie pozwalają na własnej działce za własne pieniądze zbudować sobie domu czy wyciąć drzewa? Gdzie są ręce odrąbane za zmuszanie do udziału w piramidzie finansowej zwanej "ubezpieczeniem społecznym"? No, gdzie?
                    Wolność dla lewactwa zaczyna się i kończy na rozporku.
                    • tanebo Re: strzelał bo nienawidzi homofobów 20.08.12, 12:29
                      Podobnie jak moralność katolibów dotyczy głownie rozporka. Sęk w tym że głównie cudzego...
                      • misiu-1 Re: strzelał bo nienawidzi homofobów 20.08.12, 12:35
                        Nie odwracaj uwagi od meritum dygresjami nie na temat. Pytam ponownie - gdzie leżą te odrąbane ręce?
                        • tanebo Re: strzelał bo nienawidzi homofobów 20.08.12, 12:44
                          Poszukaj sobie sam.
                          • oszolom-z-radia-maryja Re: strzelał bo nienawidzi homofobów 20.08.12, 12:50
                            no to żeś się zapętlił..
                        • tanebo Re: strzelał bo nienawidzi homofobów 20.08.12, 12:51
                          Poza tym wiążesz ze sobą sprawy nie powiązane. Ja mówię o sprawach osobistych wręcz intymnych. Z zasady nie dotyczących osób trzecich. Ty natomiast porównujesz to do spraw majątkowych dotyczących współżycia w społeczności. A to są odrębne sprawy.
                          • misiu-1 Re: strzelał bo nienawidzi homofobów 20.08.12, 13:06
                            tanebo napisał:

> Poza tym wiążesz ze sobą sprawy nie powiązane. Ja mówię o sprawach osobistych w
                            > ręcz intymnych. Z zasady nie dotyczących osób trzecich. Ty natomiast porównujesz to do
                            > spraw majątkowych dotyczących współżycia w społeczności. A to są odrębne sprawy.

Nie. To wszystko dotyczy tej samej kwestii - wolności. Jeśli dla ciebie są to sprawy odrębne, to dowodzi to mojej tezy, którą poprzednio wyartykułowałem. Dopóki siana dostatek i może się ru.chać z kim popadnie, lewak czuje się wolny. Jak krowa na wybiegu. Nic, że łańcuch wisi u szyi. Wszystko, co potrzeba, przecież w zasięgu.
                            • tanebo Re: strzelał bo nienawidzi homofobów 20.08.12, 13:07
                              A katolik czuje się katolikiem dopóki może komuś zabronić ciupciania.
                              • oszolom-z-radia-maryja Re: strzelał bo nienawidzi homofobów 20.08.12, 13:30
                                nie! katolik czuje się katolikiem tak długo jak długo praktykuje i żyje ewangelia
                                • kolter-xl Re: strzelał bo nienawidzi homofobów 20.08.12, 22:38
                                  oszolom-z-radia-maryja napisał:

> nie! katolik czuje się katolikiem tak długo jak długo praktykuje i żyje ewangelia

Osioł to ty nie jesteś katolikiem , nie raz udowodniłem ze ewangelii nie znasz , to jak masz nią zyc ??
                              • misiu-1 Re: strzelał bo nienawidzi homofobów 20.08.12, 13:59
                                Goowno mnie obchodzi twoje zdanie na temat katolików. Rozmawiamy nie o katolikach, tylko o wolności. Zresztą i w tej kwestii, jak się wydaje, gadasz bzdury, bo nie słyszałem, żeby katolicy zabraniali komuś ciupciać. Słyszałem, że zabraniają zabijać owoce tego ciupciania i to wszystko.
                                • kolter-xl Re: strzelał bo nienawidzi homofobów 20.08.12, 22:30
                                  misiu-1 napisał:

bo nie słyszałem, żeby katolicy zabraniali komuś ciupciać.

No a przymusowy celibat to pewno nakaz bzykania wszystkiego co na drzewo nie spieprza ??

>Słyszałem, że zabraniają zabijać owoce tego ciupciania i to wszystko.

No tak z pól miliarda dowiedziało sie tuz przed tym jak go jakiś katolik zatłukł
                            • kolter-xl Re: strzelał bo nienawidzi homofobów 20.08.12, 22:37
                              misiu-1 napisał:

Dopóki siana dostatek i może się ru.chać z kim popadnie, lewak czuje się wolny. Ja
                              > k krowa na wybiegu. Nic, że łańcuch wisi u szyi. Wszystko, co potrzeba, przecie
                              > ż w zasięgu.

Ty pewno baranie jesteś jak sam Jezus niepokalanie poczęty .
                    • kolter-xl Re: strzelał bo nienawidzi homofobów 20.08.12, 22:34
                      misiu-1 napisał:

> Wolność dla lewactwa zaczyna się i kończy na rozporku.

Ta ,statystycznie co 10 lewak jest gejem a np co trzeci ksiądz też nim jest ,to tez lewak ??
    • bling.bling Re: strzelał bo nienawidzi homofobów 20.08.12, 21:52
      Chrześcijanie wymordowali 6 milionów żydów w czasie ostatniej dużej wojny, zupełnie bez powodu. Więc o co ten zgiełk?
      • misiu-1 Re: strzelał bo nienawidzi homofobów 20.08.12, 22:24
        Lewacy (pod wpływem ideologii o żydowskim rodowodzie) wymordowali 100 milionów ludzi, więc o co ten zgiełk?
        • kolter-xl Re: strzelał bo nienawidzi homofobów 20.08.12, 22:27
          misiu-1 napisał:

> Lewacy (pod wpływem ideologii o żydowskim rodowodzie) wymordowali 100 milionów
          > ludzi, więc o co ten zgiełk?

Pewno o te setki milionów ofiar tzw chrześcijaństwa ??
        • Gość: kappa Re: strzelał bo nienawidzi homofobów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.12, 22:49
          misiu-1 napisał:

> Lewacy (pod wpływem ideologii o żydowskim rodowodzie) wymordowali 100 milionów

Ta ideologia o żydowskim rodowodzie nazywa się chrześcijaństwo i oparta jest na nauczaniu żywcem wziętym z biblii.
          • misiu-1 Re: strzelał bo nienawidzi homofobów 20.08.12, 23:26
            Nie. Ta ideologia nazywa się komunizm, a jej ojcem jest żyd, Karol Marks.
            • kolter-xl Re: strzelał bo nienawidzi homofobów 20.08.12, 23:28
              misiu-1 napisał:

> Nie. Ta ideologia nazywa się komunizm, a jej ojcem jest żyd, Karol Marks.

Zaś najbardziej znaną postacią jest niejaki stalin , wychowanek seminarium duchownego !!
              • Gość: kappa Re: strzelał bo nienawidzi homofobów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.12, 23:47
                kolter-xl napisał:

> misiu-1 napisał:
                >
                > > Nie. Ta ideologia nazywa się komunizm, a jej ojcem jest żyd, Karol Marks.
                >
                > Zaś najbardziej znaną postacią jest niejaki stalin , wychowanek seminarium duch
                > ownego !!

Hitler też po szkole zakonnej i solidnym mieszczańskim wychowaniu. Nawet rozważał karierę kapłańską.
                • kolter-xl Re: strzelał bo nienawidzi homofobów 21.08.12, 09:14
                  Gość portalu: kappa napisał(a):

>
                  > Hitler też po szkole zakonnej i solidnym mieszczańskim wychowaniu. Nawet rozważ
                  > ał karierę kapłańską.

Na 100% tak było z Himmlerem on to a młodu był katolickim bigotem , SS budował na wzór zakonu ....jezuitów :)) Dwóch z trzech komendantów KL Auschwitz było z wychowania katolikami a jeden z nich tuz przed powieszeniem go wyspowiadał sie i ponoć uzyskał rozgrzeszenie
            • Gość: kappa Re: strzelał bo nienawidzi homofobów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.12, 23:28
              Ideologię komunistyczną i komunizm wymyślili jezuici a przetrzymała w niektórych państwach przez nich zarządzanych dłużej niż Związek Radziecki.
              • misiu-1 Re: strzelał bo nienawidzi homofobów 20.08.12, 23:35
                Gość portalu: kappa napisał(a):

> Ideologię komunistyczną i komunizm wymyślili jezuici

... pierwszą rakietę w kosmos wysłali starożytni Majowie, a kappa jest najgłupszą literą w greckim alfabecie.
                • Gość: kappa Re: strzelał bo nienawidzi homofobów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.12, 23:45
                  misiu-1 napisał:

> Gość portalu: kappa napisał(a):
                  >
                  > > Ideologię komunistyczną i komunizm wymyślili jezuici
                  >
                  > ... pierwszą rakietę w kosmos wysłali starożytni Majowie, a kappa jest najgłups
                  > zą literą w greckim alfabecie.

co nie zmienia faktu, że komunizm wymyślili jezuici
                  • misiu-1 Re: strzelał bo nienawidzi homofobów 21.08.12, 07:25
                    Nie. Komunizm wymyślił Żyd Marks. I to jego wyznawcy wymordowali sto milionów ludzi. Jezuici nie mają z tym nic wspólnego.
                    • obraza.uczuc.religijnych Re: strzelał bo nienawidzi homofobów 21.08.12, 08:02
                      Czyli znów winna religia i jej wyznawcy...
                      • misiu-1 Re: strzelał bo nienawidzi homofobów 21.08.12, 08:21
                        obraza.uczuc.religijnych napisał:

> Czyli znów winna religia i jej wyznawcy...

Nie. Marks był ateistą, a religię uważał za "opium dla ludu".
                        • kolter-xl Re: strzelał bo nienawidzi homofobów 21.08.12, 09:20
                          misiu-1 napisał:

> obraza.uczuc.religijnych napisał:
                          >
                          > > Czyli znów winna religia i jej wyznawcy...
                          >
                          > Nie. Marks był ateistą, a religię uważał za "opium dla ludu".

Papieże też są i byli ateistami dla nich ten stołek był tylko kopalnią złota .
                        • obraza.uczuc.religijnych Re: strzelał bo nienawidzi homofobów 21.08.12, 12:07
                          Opium w tamtych czasach uważane było za lekarstwo więc Marks był piewcą religii i założył przy okazji własną. O wyznawcach sam pisałeś.
                    • kolter-xl Re: strzelał bo nienawidzi homofobów 21.08.12, 09:16
                      misiu-1 napisał:

> Nie. Komunizm wymyślił Żyd Marks. I to jego wyznawcy wymordowali sto milionów l
                      > udzi. Jezuici nie mają z tym nic wspólnego.

No ta Jezuici ewangelizując np Amerykę przyczynili się do zgonu co najwyżej 70 milionów ludzi
                    • tanebo Re: strzelał bo nienawidzi homofobów 21.08.12, 10:01
                      Zapominasz o Redukcjach Jezuickich w Paranie. To w zasadzie były pierwsze komuny.
                      • kolter-xl Re: strzelał bo nienawidzi homofobów 21.08.12, 11:55
                        tanebo napisał:

> Zapominasz o Redukcjach Jezuickich w Paranie. To w zasadzie były pierwsze komuny.

Prawiczki jak to nieuki nigdy nie czytali ewangelii czy listów apostolskich to opis pierwszych społeczności komunistycznych .

(20) Odrzekł Mu młodzieniec: Przestrzegałem tego wszystkiego, czego mi jeszcze brakuje? (21) Jezus mu odpowiedział: Jeśli chcesz być doskonały, idź, sprzedaj, co posiadasz, i rozdaj ubogim, a będziesz miał skarb w niebie. Potem przyjdź i chodź za Mną! (22) Gdy młodzieniec usłyszał te słowa, odszedł zasmucony, miał bowiem wiele posiadłości. (23) Jezus zaś powiedział do swoich uczniów: Zaprawdę, powiadam wam: Bogaty z trudnością wejdzie do królestwa niebieskiego. .

Apostołowie z wielką mocą świadczyli o zmartwychwstaniu Pana Jezusa, a wszyscy oni mieli wielką łaskę. (34) Nikt z nich nie cierpiał niedostatku, bo właściciele pól albo domów sprzedawali je (35) i przynosili pieniądze /uzyskane/ ze sprzedaży, i składali je u stóp Apostołów. Każdemu też rozdzielano według potrzeby. (36) Tak Józef, nazwany przez Apostołów Barnabas, to znaczy Syn Pocieszenia, lewita rodem z Cypru, (37) sprzedał ziemię, którą posiadał, a pieniądze przyniósł i złożył u stóp Apostołów. (..)(1) Ale pewien człowiek, imieniem Ananiasz, z żoną swoją Safirą, sprzedał posiadłość (2) i za wiedzą żony odłożył sobie część zapłaty, a pewną część przyniósł i złożył u stóp Apostołów. (3) Ananiaszu - powiedział Piotr - dlaczego szatan zawładnął twym sercem, że skłamałeś Duchowi Świętemu i odłożyłeś sobie część zapłaty za ziemię? (4) Czy przed sprzedażą nie była twoją własnością, a po sprzedaniu czyż nie mogłeś rozporządzić tym, coś za nią otrzymał? Jakże mogłeś dopuścić myśl o takim uczynku? Nie ludziom skłamałeś, lecz Bogu. (5) Słysząc te słowa Ananiasz padł martwy. A wszystkich, którzy tego słuchali, ogarnął wielki strach. (6) Młodsi mężczyźni wstali, owinęli go, wynieśli i pogrzebali. (7) Około trzech godzin później weszła także jego żona, nie wiedząc, co się stało. (8) Powiedz mi - zapytał ją Piotr - czy za tyle sprzedaliście ziemię? Tak, za tyle - odpowiedziała. (9) A Piotr do niej: Dlaczego umówiliście się, aby wystawiać na próbę Ducha Pańskiego? Oto stoją w progu ci, którzy pochowali twego męża. Wyniosą też ciebie. (10) A ona upadła natychmiast u jego stóp i skonała. Gdy młodzieńcy weszli, znaleźli ją martwą. Wynieśli ją więc i pochowali obok męża. (11) Strach wielki ogarnął cały Kościół i wszystkich, którzy o tym słyszeli.
                      • Gość: ka_p_pa Re: strzelał bo nienawidzi homofobów IP: *.interwan.pl 21.08.12, 12:07
                        Pierwsze to właściwie nie wiadomo gdzie były, ale pierwszą znaną i opisaną w literaturze założył niejaki Jezus. Co prawda to tylko fikcja literacka, ale pierwowzór jest oczywisty.
        • bling.bling Re: strzelał bo nienawidzi homofobów 21.08.12, 07:55

chrześcijaństwo też jest ideologią o bardzo żydowskim rodowodzie i nie jest to ideologia prawicowa. Więc o co piszczysz?
          • misiu-1 Re: strzelał bo nienawidzi homofobów 21.08.12, 08:29
            Nie wiesz o co? O te 100 milionów ofiar waszych lewackich towarzyszy. Chrześcijaństwo nie ma z tym ludobójstwem nic wspólnego, mimo pewnych podobieństw. Krzesło elektryczne też wykazuje pewne podobieństwa do zwykłego.
            • kolter-xl Re: strzelał bo nienawidzi homofobów 21.08.12, 09:24
              misiu-1 napisał:

> Nie wiesz o co? O te 100 milionów ofiar waszych lewackich towarzyszy.

Pewno jako kompletny debil nie wiążesz tego ze lewica zagarnęła władze po tym jak prawica okradała i głodziła prosty lud .

>Chrześcijaństwo nie ma z tym ludobójstwem nic wspólnego,

No pewno skoro ostaniach chrześcijan wybili katolicy w okolicy V_-I wieku.

> mimo pewnych podobieństw. Krzesło elektryczne też wykazuje pewne podobieństwa do zwykłego.

Pełna zgoda to katolicyzm jest tym elektrycznym
              • oszolom-z-radia-maryja Re: strzelał bo nienawidzi homofobów 21.08.12, 11:10
                a czym jest postępowy liberalizm? karabinem maszynowym czy gilotyną?
                • tanebo Re: strzelał bo nienawidzi homofobów 21.08.12, 11:11
                  Na głupotę na pewno.
                • kolter-xl Re: strzelał bo nienawidzi homofobów 21.08.12, 11:58
                  oszolom-z-radia-maryja napisał:

> a czym jest postępowy liberalizm? karabinem maszynowym czy gilotyną?

Prymitywny bucu kto w Polsce dąży do powrotu kary śmierci ?? czy nie aby przykościelna prawica ?? Związana z mediami toruńskimi .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka