Dodaj do ulubionych

mijajacy rok

31.12.12, 01:12
Witam serdecznie:)
Rok sie konczy, pora na podsumowania.
To byl najlepszy rok w moim zyciu. W grudniu ubieglego roku postanowilem, ze nie bede wiecej sie angazowal w zwiazki gejowskie. I wytrwalem!:) A w sierpniu poznalem dziewczyne, z ktora jestem szczesliwy. Zmiana stylu zycia udala mi sie dopiero za trzecim podejciem. To, co mi pomoglo w tym roku (jesli ktos chcialby pojsc w moje slady) to kombinacja modlitwy, wyciskania sztangi na silowni, zimne prysznice i dbanie o to, aby mi nie brakowalo w organizmie glukozy. To jest bardzo wazne. To mi pomoglo w tym, ze nie jestem juz gejem. Chcialbym podkreslic, ze ja nie uwazam, ze bycie gejem czy lesbijka jest czyms zlym, mnie sie zawsze marzylo po prostu cos innego, chcialem byc szczesliwy w zwiazku z osoba przeciwnej plci. I teraz jestem:)))
Ale... jesli jest cos, co wam sie nie udalo w 2012 roku, niezaleznie co to jest, zycze wam, abyscie byli wytrawali i dopieli swego w 2013. Nic nie powinno was powstrzymac w dazeniu do spelnienia marzen:)
Powodzenia:))
Piotr
Obserwuj wątek
    • kuba-2013 Re: mijajacy rok 31.12.12, 01:16
      Zapomnialem - moj nick zadedykowalem mojemu ostatniemu chlopakowi. On tez postanowil zmienic swoje zycie. Oby mu tez sie udalo, oby 2013 byl tym dla niego, czym dla mnie 2012:))
      • karkowiak2plus Re: mijajacy rok 31.12.12, 01:23
        Zredagowałeś wspaniały wątek. Brakuje Ci jeszcze ciekwego awatara.
    • matylda1001 Re: mijajacy rok 31.12.12, 01:35
      :))) Noto super, że Ci się tak odmieniło. Miligram i Oszołek powinni być z Ciebie zadowoleni ;))))
      • karkowiak2plus Re: mijajacy rok 31.12.12, 01:43
        Żal i skrucha wyrażona ale pokuta???
        Musi być pokuta.
        Bo ani modlitwa,ani sztanga,ani zimna woda nie była pokutą. To były środki prowadzące do słusznego celu.

Zabrzmiało wiarygodnie? Jeśli nie to dobrze,bom żartował.
        • kuba-2013 Re: mijajacy rok 31.12.12, 01:58
          <Musi być pokuta.

Zazartowales, ale trzeba pewna rzecz sprostowac, bo wiele ludzi w to wierzy. Pokuty nie trzeba, nalezy jednak zaakceptowac swoja osobe - to jest pierwszy krok do wielkich zmian. Nie wierze w terroryzowanie ludzi pokutami, wyrzutami sumienia. Czlowiek musi byc motywowany sila Milosci do zmian, a nie strachem. Pokuty, potepienia nie dzialaja, o czym przekonalem sie podczas moich pierwszych dwoch nieudanych podejsc, gdy probowalem przestac byc gejem.
          • karkowiak2plus Re: mijajacy rok 31.12.12, 02:11
            Twoje bycie gejem jako takie nie specjalnie mi wadzi. Gdybyś jednak usiłował wystawiać swoje przekonania na piedestał wzbudziłbyś mój wewnętrzny gniew.

Nie rozumiem stwierdzenia: próbowałem przestać być gejem.
            Nie wiem,czy odnosi się to do mentalnych czynników,czy do stricte fizycznych.
            ALe zostawmy ten temat,gdyż gotów jestem uznać Cię za osobę biseksualną,a nie mam do tego moralnego prawa. Bądź najlepiej tym kim jesteś i tyle.
            • kuba-2013 Re: mijajacy rok 31.12.12, 02:21
              >Nie wiem,czy odnosi się to do mentalnych czynników,czy do stricte fizycznych.

Przede wszystkim fizycznych, ale to tak w ogromnym uproszczeniu. To jest bardzo skomplikowana, zlozona sprawa, ciezko to zrozumiec, jesli nie jest sie gejem czy lesbijka.

>ALe zostawmy ten temat,gdyż gotów jestem uznać Cię za osobę biseksualną,a nie mam do tego moralnego prawa. Bądź najlepiej tym kim jesteś i tyle.

Nie jestem osoba biseksualna. Jestem bylym gejem:) Dokonalem wyboru:)
              • karkowiak2plus Re: mijajacy rok 31.12.12, 02:37
                Skoro tak to chciałbym zobaczyć jak wygląda awatar bywszego geja.
                Niby tylko to zbiór pikseli,ale ile radości może przynieśc????
                • voxave Re: mijajacy rok 31.12.12, 07:41
                  Kuba----nie byłeś prawdziwym gejem,udawałeś bo sie kobiet bałeś.
                  • billy.the.kid Re: mijajacy rok 31.12.12, 08:56
                    tzn.że dotychczas laska stawała ci do chłopaków-aż tu postanowiłeś ze będzie ci stawała do kobitek.
                    no i zaczęła stawać do kobitek.
                    kużden nastajaszczij KArTOfeL tak potrafi.
    • bling.bling Re: mijajacy rok 31.12.12, 11:40
      twój ksiądz biskup będzie teraz miał większy z tobą problem. Związki homoseksualne łatwiej jest ukryć a seks z parafiankami zaraz kończy się dzieciakiem a potem skandalem jak z tym księżulem co wolał słuchać muzyki. Poza tym zostawiasz za sobą zawiedzionego kolegę geja, któremu ta zmiana nie może wyjść na dobre
    • 6burakow Re: mijajacy rok 31.12.12, 12:22
      kuba-2013 napisał:

> pomoglo (mi): kombinacja modlitwy, wyciskania sztangi na silowni, zimn
      > e prysznice i dbanie o to, aby mi nie brakowalo w organizmie glukozy.

Jak by cie przyparlo w przyszlosci to mozesz tez sprobowac lezenia krzyzem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka