Dodaj do ulubionych

No wieć tak ...

26.02.13, 12:39
Nigdy nie byłem za miły dla swoich adwersarzy, obrażałem ich byłem dla nich wredny .Ale niech ktoś mi pokaże ze celowo wciągałem do dyskusji temat ich rodzin ???

Nie podoba mi się jak ktoś o mentalności troglodyty z IQ sięgającym gumofilcowi wali na forum takie teksty

Autor: Gość: aborcjonista IP: 62.22.15.* 26.02.13, 09:14

jak tam twoje bękarty ? .

forum.gazeta.pl/forum/w,29,142723833,142807289,Re_dzialacz_SLD_zamieszanyw_seksafere_na_uniwers.html?wv.x=2
Można Osioła nie lubić bo to głupol ,ale czemu zaraz obrażać nic nie winne dzieci Osioła ??

Co to za poczwara z tego aborcjonisty ?Nie masz jak mu dokopać ,czyżbyś czuł wobec niego lęk ze przewyższa cię intelektualnie ?musisz w tak prymitywny sposób go atakować ??

Kto ci płaci za to żeby obrażać tutaj ateistów swoimi występkami ?
Obserwuj wątek
    • aborcjonista Re: No wieć tak ... 26.02.13, 12:44
      znowu jęczysz i marudzisz jak baba na forum

Swoje sprawy też nie potrafisz załatwiać w 4 oczy ?
      • aborcjonista więć 26.02.13, 12:54
        PS nie jestem twoim adwersarzem , przyczepiłeś sie ni z doopy ni z czego
        więc powtarzam specjalnie dla ciebie kolterku

nie wiem o co ci chodzi , kim jesteś i jakie jest twoje zdanie bo mało mnie to interesuje
        przez 2 lata wydmuchałeś 12.469 postów / czy w nich uczestniczyłeś ... to też mało mnie obchodzi ,...widocznie masz nudnawe życie , jest na tyle nudne że nawet w sieci musisz sie przywalić do kogoś raz na jakiś czas co też mnie mało interesuje ...

PISZESZ:
        Stary ja na forum GW pod nickiem Kolter z rożnymi dodatkami napisałem nie 12 tys a z 80 tys postów w ciągu około 8 lat ,
        Ty chyba chcesz pojęczeć jak ci do dupy nakopie

Jesteś idealnym przykładem trolla , od 8 lat pod różnymi nickami dokopujesz swoim przeciwnikom których sam sobie wynajdujesz . DO tego łamiesz prawo grożąc pobiciem :) ( jeżeli dasz rade tak w ogóle )

Zastanów sie poważnie nad swoim zachowaniem kolter
        • kolter-xl Re: więć 26.02.13, 12:59
          aborcjonista napisał:

> Jesteś idealnym przykładem trolla

Przecież ty nawet nie rozumiesz co to znaczy .

, od 8 lat pod różnymi nickami dokopujesz swoim przeciwnikom których sam sobie wynajdujesz .

Moje nicki zawsze zawierały rdzeń "Kolter" nie moja wina ze np na FS, FR była kiedyś ostra cenzorka która kochała watykan i jego poddanych .

> DO tego łamiesz prawo grożąc pobiciem :)

To mnie podaj na policje cieniasie .

>( jeżeli dasz rade tak w ogóle )

No to można spróbować .
          • aborcjonista Re: więć 26.02.13, 13:03

No to można spróbować .

Zawsze możesz mi dać swoj numer tel i adres. Uprzedze przed wizytą .
      • kolter-xl Re: No wieć tak ... 26.02.13, 12:55
        aborcjonista napisał:

> znowu jęczysz i marudzisz jak baba na forum

Tak cię kiedyś trollu kopne w dupę ze ci łupież buty zasypie .

> Swoje sprawy też nie potrafisz załatwiać w 4 oczy ?

Ja nie mam z trollem żadnych spraw, nie jesteś mi kolegą nie mamy zbieżnych spraw. Nie mam zamiaru układać się z tobą na priva.Przestań produkować setki debilnych wątków, załóż jeden dwa pisz w nich . Przestań atakować cudze rodziny jak np Osioła czy Kociaka to wtedy może i ja cie wspomogę w twojej krucjacie przeciwko sukienkowym . Jak na razie nie mam ochoty na kontakty z kimś kto ośmiesza ateizm i antyklerykalizm .
    • massaranduba Re: No wieć tak ... 26.02.13, 12:56
      kolter-xl napisał:

> Nie podoba mi się jak ktoś o mentalności troglodyty z IQ sięgającym gumofilcowi
      > wali na forum takie teksty
      >
      > Autor: Gość: aborcjonista IP: 62.22.15.* 26.02.13, 09:14
      >
      > jak tam twoje bękarty ? .

Mam podobne odczucia. Jesli forum ma byc miejscem wymiany pogladow, to dlaczego, u licha, robic z tego miejsca rynsztok ? :-(
      • kolter-xl Re: No wieć tak ... 26.02.13, 13:01
        massaranduba napisała:
        >
        > Mam podobne odczucia. Jesli forum ma byc miejscem wymiany pogladow, to dlaczego
        > , u licha, robic z tego miejsca rynsztok ? :-(

Mam dwie teorie
        1. Typ ma IQ 39 .
        2.To Rydzykowiec wysłany do ośmieszania antyklerykalizmu.
      • aborcjonista Re: No wieć tak ... 26.02.13, 13:01
        Jeżeli osioł , czy mg moze to moge ja i Wy robić rynsztok ,

Jezeli on moze sie wpierd...ć w cudze domy to i ja moge w jego !

Sory Kolter jeżeli admin tego forum nie przestanie trzepać kapucyna po nocach i sie zajmie swoją robotą to bęzie syf
        • massaranduba Re: No wieć tak ... 26.02.13, 13:14
          aborcjonista napisał:

>Jeżeli osioł , czy mg moze to moge ja i Wy robić rynsztok ,

Piaskownica jest wspolna - zgoda, ale dlaczego wszyscy maja do niej sr... c ? Nie rozumiem.

> Sory Kolter jeżeli admin tego forum nie przestanie trzepać kapucyna po nocach i
          > sie zajmie swoją robotą to bęzie syf

Napie...sz wacpan tu od jakiegos czasu do tego stopnia, ze tylko skonczony abderyta moglby jednym nieopatrznym ruchem pozbawic sie tej jakze perwersyjnej przyjemnosci :-(
        • kolter-xl Re: No wieć tak ... 26.02.13, 14:38
          aborcjonista napisał:

> Jeżeli osioł , czy mg moze to moge ja i Wy robić rynsztok ,
          >
          > Jezeli on moze sie wpierd...ć w cudze domy to i ja moge w jego !

Bzdura. On personalnie nie tyka twoich bliskich nie nazywa twoich dzieci bachorami .

> Sory Kolter jeżeli admin tego forum nie przestanie trzepać kapucyna po nocach i
          > sie zajmie swoją robotą to bęzie syf

Postuluje żeby zaczął trzepanie forum od ciebie .Mi też może dokopać bo czasem sam żałuję tego co napisałem .
      • narfi Re: No wieć tak ... 26.02.13, 13:07
        "All that is necessary for the triumph of evil is that good men do nothing. "
        Edmund Burke
        • aborcjonista Kolter skonczmy tą pyskówkę 26.02.13, 13:15
          Bo to do niczego nie prowadzi
          • kolter-xl Re: Kolter skonczmy tą pyskówkę 26.02.13, 14:41
            Ja dopiero się rozkręcam. Popamiętasz ty tą babę
    • matylda1001 Re: No wieć tak ... 26.02.13, 13:56
      A kto dziś powyciągał na pierwsza stronę te wszystkie wątki Oszołoma? Ano nudzący się Aborcjonista! W większości jako Gość o IP: 62.22.15.* 26.02.13. Niezalogowany Aborcjonista też ma IP: 62.22.15.* 21.02.13. No i po co to zrobiłeś? nudzisz się, czy uważasz, ze w ten sposób dokuczysz Oszołkowi? Może rozejrzyj się za jakąś pracą, może idź na spacer, poczytaj sobie coś, albo obejrzyj TV. Zostaw to forum w spokoju, przynajmniej na jakiś czas, niech odżyje.
      • Gość: lol Re: No wieÄ? tak ... IP: *.centertel.pl 26.02.13, 14:15
        a ty co matka teresa oszolomka ? tego kacapa powinni zbanowac na stale . Kazdy tutaj trolluje i ty tez nie jestes swieta ! To cale forum powinni zamknac i cale szczescie ze tak sie stanie .
        • matylda1001 Re: No wieÄ? tak ... 26.02.13, 14:24
          Oszołek jest wkurzający i nie płakałabym po nim, ale Aborcjonistę od Oszołka odróżnia tylko odchyłka w przeciwną stronę. Nie każdy tu trolluje, ja nie, i po Tobie się tego nie spodziewałam.
          • massaranduba Re: No wieÄ? tak ... 26.02.13, 14:34
            matylda1001 napisała:

> Oszołek jest wkurzający i nie płakałabym po nim, ale Aborcjonistę od Oszołka od
            > różnia tylko odchyłka w przeciwną stronę. Nie każdy tu trolluje, ja nie, i po T
            > obie się tego nie spodziewałam.

Moze na poczatek wystosowac prosbe do admina o reglamentacje zakladanych watkow ? Moze wtedy zredukowana ilosc przejdzie w jakosc ? A moze ja marzycielka jestem? ;-)
            • kolter-xl Re: No wieÄ? tak ... 26.02.13, 14:40
              massaranduba napisała:

>
              > Moze na poczatek wystosowac prosbe do admina o reglamentacje zakladanych watkow
              > ? Moze wtedy zredukowana ilosc przejdzie w jakosc ? A moze ja marzycielka jestem? ;-)

No może to nie płonna nadzieja, kilka lat temu jak ktoś trochę narozrabiał to go banowali na 10-12 godzin. Tak powinno być z tymi zagrożonymi :))
            • piwi77.0 Re: No wieÄ? tak ... 26.02.13, 14:56
              massaranduba napisała:

Moze na poczatek wystosowac prosbe do admina o reglamentacje zakladanych watkow ?

Jako, że mam ogólną trudność w zakładaniu wątków, oddam wtedy mój kartkowy przydział aborcjoniście. Te jego wątki wcale nie są takie złe. (Może mam po prostu IQ zbliżone do niego i stąd ten pogląd?)
        • kolter-xl Re: No wieÄ? tak ... 26.02.13, 14:35
          Gość portalu: lol napisał(a):

> a ty co matka teresa oszolomka ? tego kacapa powinni zbanowac na stale . Kazdy
          > tutaj trolluje i ty tez nie jestes swieta ! To cale forum powinni zamknac i cal
          > e szczescie ze tak sie stanie .

Lolek , to jest forum , ty mnie wkurzasz, ja ciebie ,ale co ma do tego np twoja córka ??
          • piwi77.0 Re: No wieÄ? tak ... 26.02.13, 14:59
            kolter-xl napisał:

Lolek , to jest forum , ty mnie wkurzasz, ja ciebie ,ale co ma do tego np twoja córka ??

A chocby to, że znów chce forsę na jakiś biwak, cholera wie gdzie i z kim, wtedy humor trochę dołuje i to się odbija na jakosci postów.
    • piwi77.0 Re: No wieć tak ... 26.02.13, 14:41
      kolter-xl napisał:

Kto ci płaci za to żeby obrażać tutaj ateistów swoimi występkami ?

Ateiści róznią się między sobą, co jest rzeczą całkowicie normalną i zdrową i nie ma jakiegoś jedynie słusznego wzoru postępowania ateisty. Aborcjonista ma prawo pisać co mu się podoba i cokolwiek pisze, zawsze pisze we własnym imieniu, a nie jakiejś grupy, bo żadnej oficjalnie nie reprezentuje. Dlatego nie czepiałbym się go o poszczególne słowa. Z tymi bękartami, to może trochę przesadził, ale tylko trochę. Po pierwsze bękart nie jest wyzwiskiem (ja tego słowa nie odbieram jako wyzwisko), po drugie kazdemu z nas zdarzają sie tu mniej udane wypowiedzi. Czując sie więc w obowiązku dyscyplinowania tego forum, zamiast to robić wobec innych, zawsze lepiej jest robić to wobec siebie. (To ostatnie zdanie to jako podsumowanie ogólne, nie żebyś miał się dyscyplinować kolter, uchowaj Boże!)
      • kolter-xl Re: No wieć tak ... 26.02.13, 15:00
        piwi77.0 napisał:

Po pierwsze bękart nie jest wyzwiskiem (ja tego
        > słowa nie odbieram jako wyzwisko)

Ja jednak źle odbieram to słowo ,Jest to bardzo pogardliwe określenie.Osioł to cymbał ale po co wciągać w to jego dzieci.

po drugie kazdemu z nas zdarzają sie tu mnie
        > j udane wypowiedzi. Czując sie więc w obowiązku dyscyplinowania tego forum, zam
        > iast to robić wobec innych, zawsze lepiej jest robić to wobec siebie. (To ostat
        > nie zdanie to jako podsumowanie ogólne, nie żebyś miał się dyscyplinować kolter
        > , uchowaj Boże!)

Tak się składa ze ja w inicjującym ten watek poście sobie krytyki nie oszczędziłem .
        • voxave Czy to ferma drobiu? 26.02.13, 15:45

Koguty do dzioba sobie skoczyły?i co co chodzi?
          I tak wszyscy na talerzu skończymy.,
          • kolter-xl Raczej gołębnik 26.02.13, 15:52
            Bo palnęłaś jak holub na parapet :))
          • voxave Kolter masz racje, 26.02.13, 15:56

nie wolno tak nazywać cudzych dzieci.
            Pisać na forum wolno każdemu.
    • bling.bling Re: No wieć tak ... 26.02.13, 15:52
      to ja się zapytam gdzie nastąpiła obraza?
      Dzieci osła według zapewnień samego osła bękartami nie są. Może oślica coś wie więcej na ten temat? Tak czy inaczej jeśli bękartami są w rzeczy samej to nie jest to obraza a jeśli nie są to tym bardziej nie jest.
      • kolter-xl Re: No wieć tak ... 26.02.13, 15:54
        bling.bling napisał:

> to ja się zapytam gdzie nastąpiła obraza?
        > Dzieci osła według zapewnień samego osła bękartami nie są. Może oślica coś wie
        > więcej na ten temat? Tak czy inaczej jeśli bękartami są w rzeczy samej to nie jest to obraza a jeśli nie są to tym bardziej nie jest.

Zostawmy w spokoju rodzinny tych z którymi tutaj mamy na pieńku. Nic więcej .
        • bling.bling Re: No wieć tak ... 26.02.13, 16:09
          rodziny nikt się nie czepia. Postać osła jest wirtualna podobnie jak jego rodzina. To kreacja na potrzeby internetu. Osoba stojąca za profilem osła to barwny mitoman. Przecież to fikcja i kreacja.
          • kolter-xl Re: No wieć tak ... 26.02.13, 16:45
            bling.bling napisał:

> rodziny nikt się nie czepia. Postać osła jest wirtualna podobnie jak jego rodzi
            > na. To kreacja na potrzeby internetu. Osoba stojąca za profilem osła to barwny
            > mitoman. Przecież to fikcja i kreacja.

Nie zgodzę się z tym kimkolwiek jest Osioł nie wciągajmy do sporu rodzin.
            Aborcjonista lubi szukać w ten sposób zaczepki , lubi wtrącać rodzinę do dyskusji .

Autor: aborcjonista ☺ 25.02.13, 21:33

kociak40 napisał:
            Najlepiej bat łagodzi obyczaje.

Wiesz cos o tym z domu rodzinnego ?
      • aborcjonista Re: No wieć tak ... 26.02.13, 15:56
        Też nie uważam tego za obrazę , przyczepił sie i tyle .
        • voxave Abotr to obraza. 26.02.13, 15:59
          Jeszcze raz to powtórzę, nie wolno tak nazywać dzieci i tyle.
        • kolter-xl Re: No wieć tak ... 26.02.13, 16:40
          aborcjonista napisał:

> Też nie uważam tego za obrazę , przyczepił sie i tyle .

Akurat tobie to się nie dziwie bo to ciebie złapano a ty teraz wołasz Łapaj złodzieja
          • voxave Re: No wieć tak ... 26.02.13, 16:59
            No wieć tak.......(łup młoteczkiem,jak sędzia)
          • Gość: aborcjonista Re: No wieć tak ... IP: *.dynamic.chello.pl 26.02.13, 17:49
            olter-xl napisał:
            kurat tobie to się nie dziwie bo to ciebie złapano

Że co ? a na czym niby i za co ... nie czuje sie złapany tylko dlatego ze tobie sie wydaje ze to bylo obraźliwe
            • kolter-xl Re: No wieć tak ... 26.02.13, 20:32
              Gość portalu: aborcjonista napisał(a):

> olter-xl napisał:
              > kurat tobie to się nie dziwie bo to ciebie złapano
              >
              >
              > Że co ? a na czym niby i za co ... nie czuje sie złapany tylko dlatego ze tobie
              > sie wydaje ze to bylo obraźliwe

No właśnie i to nas różni , ty po prostu nic nie rozumiesz .
            • matylda1001 Re: No wieć tak ... 26.02.13, 20:39
              No i nawet przy jednym kompie usiedzieć nie potrafisz!
              Żeby uratować honor powinieneś teraz przeprosić za zamieszanie, obiecać poprawę i zachowywać się poważnie. Stać Cię na to.
              • aborcjonista Re: No wieć tak ... 27.02.13, 09:12
                matylda1001 napisała:

> No i nawet przy jednym kompie usiedzieć nie potrafisz!
                > Żeby uratować honor powinieneś teraz przeprosić za zamieszanie, obiecać poprawę
                > i zachowywać się poważnie. Stać Cię na to.

KOGO NIBY , OŚLICE ? chyba coś ci sie we łbie pomieszało
                • matylda1001 Re: No wieć tak ... 27.02.13, 11:25
                  aborcjonista napisał:

> KOGO NIBY , OŚLICE ? chyba coś ci sie we łbie pomieszało <

Ten łeb to Ci wyjątkowo daruję, pierwszy raz Ci się zdarzyło i mam nadzieję, że zarazem ostatni :) a wracając do tematu... Nas powinieneś przeprosić. Za to, że robisz śmietnik z naszej wspólnej piaskownicy. Oszoł czy Miligram to inna sprawa, a Ciebie stać na więcej. Zresztą Oszołka też nie powinieneś obrażać.
                  • kolter-xl Re: No wieć tak ... 27.02.13, 13:17
                    matylda1001 napisała:

> aborcjonista napisał:
                    >
                    > > KOGO NIBY , OŚLICE ? chyba coś ci sie we łbie pomieszało <
                    >
                    > Ten łeb to Ci wyjątkowo daruję, pierwszy raz Ci się zdarzyło i mam nadzieję, że
                    > zarazem ostatni :) a wracając do tematu... Nas powinieneś przeprosić. Za to, ż
                    > e robisz śmietnik z naszej wspólnej piaskownicy. Oszoł czy Miligram to inna spr
                    > awa, a Ciebie stać na więcej. Zresztą Oszołka też nie powinieneś obrażać.

Przyjaciół to on sobie nie umie jednać!
                  • piwi77.0 Re: No wieć tak ... 27.02.13, 13:18
                    Mnie wyłącz, mnie nie musi przepraszać.
                    • matylda1001 Re: No wieć tak ... 27.02.13, 20:53
                      piwi77.0 napisał:

> Mnie wyłącz, mnie nie musi przepraszać.<

Jak tam sobie życzysz...:)
    • zaretpug bękart - to obraźliwe? 26.02.13, 21:23
      kolter-xl napisał:

> Nigdy nie byłem za miły dla swoich adwersarzy, obrażałem ich byłem dla nich wre
      > dny .Ale niech ktoś mi pokaże ze celowo wciągałem do dyskusji temat ich rodzin
      > ???
      > Nie podoba mi się jak ktoś o mentalności troglodyty z IQ sięgającym gumofilcowi
      > wali na forum takie teksty
      > Autor: Gość: aborcjonista IP: 62.22.15.* 26.02.13, 09:14
      > jak tam twoje bękarty ? .
      > forum.gazeta.pl/forum/w,29,142723833,142807289,Re_dzialacz_SLD_zamieszanyw_seksafere_na_uniwers.html?wv.x=2
      > Można Osioła nie lubić bo to głupol ,ale czemu zaraz obrażać nic nie winne
      > dzieci Osioła ??

> Co to za poczwara z tego aborcjonisty ?Nie masz jak mu dokopać ,czyżbyś czuł wo
      > bec niego lęk ze przewyższa cię intelektualnie ?musisz w tak prymitywny sposób
      > go atakować ??
      > Kto ci płaci za to żeby obrażać tutaj ateistów swoimi występkami ?

"Bękart" to obraźliwe słowo? Może aborcjonista chciał zapytać w sposób neutralny o jego dzieci. Skoro osioł używa slow "pedały" i "homosie" jako niby nieobraźliwe (wg niego) to dlaczego nie można zapytać o jego bękarty (czyt. dzieci)?
      • kolter-xl Re: bękart - to obraźliwe? 26.02.13, 21:53
        zaretpug aborcjonista napisał(a):

> "Bękart" to obraźliwe słowo? Może aborcjonista chciał zapytać w sposób neutraln
        > y o jego dzieci. Skoro osioł używa slow "pedały" i "homosie" jako niby nieobraź
        > liwe (wg niego) to dlaczego nie można zapytać o jego bękarty (czyt. dzieci)?

Przelogowanie się nie da ci tego przysłowiowego oleju do głowy. Chodzi o dzieci Osioła nadal nie kumasz ?? Co ci one zawiniły ? czy to ich wina ze mają ojca idiotę ? Po co je nazywasz bękartami , słowem jednoznacznie obraźliwym.

bękart
        1. pogard. «nieślubne dziecko»
        2. pot. «z niechęcią o dziecku»
        • Gość: Ciec Re: bękart - to obraźliwe? IP: *.lightspeed.sntcca.sbcglobal.net 26.02.13, 22:13
          Brawo kolter!.

To jest jeden z najgorszych atakow osobistych ale aborcjonista i jego poplecznicy zawsze beda to uzasadniali ze powiedzial "homosie" itp. co wg mnie nie jest atakiem osobistym, chociaz zalezy od kontekstu. A propos, czy ktos moze przytoczyc wypowiedzi oszola w tym stylu, bo zobaczylem "geje". Homoseksualista, to czlowiek ktory jest kim jest. Homos czy pedal to ktos co lata z golymi genitaliami po rozmaitych paradach i oczekuje za to szacunku, a jak ktos takiegiz nie okazuje to jest "homofob" na ktorego trzeba doniesc do Brukseli.
        • aborcjonista Re: bękart - to obraźliwe? 27.02.13, 09:14
          kolter-xl napisał:
          Przelogowanie się nie da ci tego przysłowiowego oleju do głowy

Pudło mądralo , nie mam nic wspólnego z " zaretpug"

Ulży ci jak nazwe sprawe : Co oślico , wychowałeś juz dzieciaka że siedzisz na formu ?

LEPIEJ ?
          • matylda1001 Re: bękart - to obraźliwe? 27.02.13, 11:30
            aborcjonista napisał:

> Ulży ci jak nazwe sprawe : Co oślico , wychowałeś juz dzieciaka że siedzisz na
            formu ?

LEPIEJ ?<

No widzisz? jak chcesz, to potrafisz. Prawie idealnie:)
          • kolter-xl Re: bękart - to obraźliwe? 27.02.13, 13:16
            aborcjonista napisał:

> kolter-xl napisał:
            > Przelogowanie się nie da ci tego przysłowiowego oleju do głowy
            >
            > Pudło mądralo , nie mam nic wspólnego z " zaretpug"

Sorry kolego prezentujesz ten sam sposób pisania ,argumentowania i zaśmiecania forum ,kumasz ? zmiana nicka niczego nie daje.

> Ulży ci jak nazwe sprawe : Co oślico , wychowałeś juz dzieciaka że siedzisz na
            > formu ?
            >
            > LEPIEJ ?

To nie chodzi o to czy mi ulży czy nie .Chodzi o to ze skoro jesteś facetem (jesteś?) To wal w ryj równego sobie ,a nie ruszaj dzieci nawet idioty Osła
            • piwi77.0 Re: bękart - to obraźliwe? 27.02.13, 13:29
              Co aborcjonista uczynił takiego dzieciom oszołoma? Że nazwał je bękartami? Najwyżej się w swojej ocenie pomylił, ale nikomu nie dokuczył. Podobnie nic wielkiego by się nie stało, gdyby zapytał o córki oszołoma, a okazałoby się, że ma on tylko synów, przecież chyba by na tym nie ucierpieli, prawda?
              • kolter-xl Re: bękart - to obraźliwe? 27.02.13, 14:18
                piwi77.0 napisał:

> Co aborcjonista uczynił takiego dzieciom oszołoma? Że nazwał je bękartami? Najw
                > yżej się w swojej ocenie pomylił, ale nikomu nie dokuczył. Podobnie nic wielkie
                > go by się nie stało, gdyby zapytał o córki oszołoma, a okazałoby się, że ma on
                > tylko synów, przecież chyba by na tym nie ucierpieli, prawda?

Nie , nie prawda .
            • aborcjonista Re: bękart - to obraźliwe? 27.02.13, 14:17
              kolter-xl napisał:
              zmiana nicka niczego nie daje.

Qrwa tłumacze ci ze on to ktoś inny

To wal w ryj równego sobie ,a nie ruszaj dzieci nawet idioty Osła

Nawet bym ich patykiem nie dotkną , Jestes na tyle naiwny ze wierzysz ze ma dzieci ? wierzysz w cokolwiek on pisze ? prosze nie słab
              • kolter-xl Re: bękart - to obraźliwe? 27.02.13, 14:22
                aborcjonista napisał:

> kolter-xl napisał:
                > zmiana nicka niczego nie daje.
                >
                > Qrwa tłumacze ci ze on to ktoś inny

Ta, koniowi

> Nawet bym ich patykiem nie dotkną , Jestes na tyle naiwny ze wierzysz ze ma dzieci ?

Jestem aż tak naiwny.

>wierzysz w cokolwiek on pisze ? prosze nie słab

On mało kiedy coś pisze.On przekopiowuje.
                • aborcjonista Re: bękart - to obraźliwe? 27.02.13, 14:26
                  Wszyscy już go rozgryźli , ona ma za zadanie ośmieszyć tych których niby reprezentuje .

Wszystko co pisze o sobie to kłamstwa , internetowy pajac któremu sie nudzi .

a co do bękarta ... ma ich podobno 3 a w to też wątpie . Oni nie istnieją
                  • kolter-xl Re: bękart - to obraźliwe? 27.02.13, 22:23
                    aborcjonista napisał:

> Wszyscy już go rozgryźli , ona ma za zadanie ośmieszyć tych których niby reprezentuje .

Wyobraź sobie ze ja tak samo widzę ,to co ty tu robisz .

> Wszystko co pisze o sobie to kłamstwa , internetowy pajac któremu sie nudzi .

Wkleja co tam na tych swoich stronach dla niepełno sprawnych umysłowo znajdzie .

> a co do bękarta ... ma ich podobno 3 a w to też wątpie . Oni nie istnieją

Nie musisz ich obrażać ... tak na wszelki wypadek o ile faktycznie są !!
          • piwi77.0 Re: bękart - to obraźliwe? 27.02.13, 13:26
            aborcjonista napisał:

Ulży ci jak nazwe sprawe : Co oślico , wychowałeś juz dzieciaka że siedzisz na formu ?

LEPIEJ ?

Gorzej. Oślica jest obraźliwe, bekart, nie.
    • piwi77.0 Że "bękart" wcale nie jest słowem obraźliwym, 27.02.13, 14:22
      niech świadczy fakt, ze wielu, patrząc na swoich ojców, bardzo by się uradowało, gdyby dowiedzieli się, że właśnie są bękartami.
      • kolter-xl Re: Że "bękart" wcale nie jest słowem obraźliwym, 27.02.13, 22:20
        piwi77.0 napisał:

> niech świadczy fakt, ze wielu, patrząc na swoich ojców, bardzo by się uradowało
        > , gdyby dowiedzieli się, że właśnie są bękartami.

Wielu , ale nie wszyscy .
        • aborcjonista Re: Że "bękart" wcale nie jest słowem obraźliwym, 28.02.13, 08:48
          W przypadku oślicy jego dzieci gdy ukończą 16-18 lat bankowo odwrócą sie od niego ...
          jeżeli w ogóle je ma
          • kolter-xl Re: Że "bękart" wcale nie jest słowem obraźliwym, 28.02.13, 12:24
            aborcjonista napisał:

> W przypadku oślicy jego dzieci gdy ukończą 16-18 lat bankowo odwrócą sie od nie
            > go ...

Niby to dlaczego ?

> jeżeli w ogóle je ma

Ma czy nie , daj sobie z nimi spokój. Po co je wywołujesz non top ?
    • Gość: inkwizytor Porozmawiajmy zatem... IP: *.warszawa.vectranet.pl 28.02.13, 12:48
      Nie zaczynamy zdania od więc, bo popełniamy błąd stylistyczny, to tak tytułem wstępu....

Słowo "bękart" ma kilka znaczeń. Jednym z nich jest : nieślubne dziecko.
      Czy Oszołom ma nieślubne dzieci? Tego nie wiem. Nie wie też zapewne głuptak aborcjonalista vel aniołek vel lol vel analityk vel arek103 vel.....
      Głuptak, jak to głuptak koniecznie chce zaistnieć na forum, koniecznie chce być znany...
      I swój cel osiągnął...
      Jest znany.
      Z głupoty, z braku elementarnej wiedzy, z analfabetyzmu niemal.
      Ma, co zrozumiałe, swoich przyjaciół, o podobnym IQ, równie "mądrych", co widać, słychać i czuć...

• Gość: aborcjonista Re: Porozmawiajmy zatem... IP: *.dynamic.chello.pl 28.02.13, 18:10
        Gość portalu: inkwizytor napisał(a):
        Nie wie też zapewne głuptak abo
        > rcjonalista vel aniołek vel lol vel analityk vel arek103 vel.....

nie znam tych ludzi , sory pudlo koleś.

Co do twojego IQ juz sporo sie tu wypowiedziało, ;) powiem jedno nie zazdroszcze
    • Gość: inkwizytor A może tak? IP: *.warszawa.vectranet.pl 28.02.13, 12:55
      kolter-xl napisał:

> Nigdy nie byłem za miły dla swoich adwersarzy, obrażałem ich byłem dla nich wre
      > dny .

Może nadszedł czas, by ich przeprosić?
      A może to już najwyższy czas?
      • kolter-xl Re: A może tak? 28.02.13, 13:26

> kolter-xl napisał:
        >
        > > Nigdy nie byłem za miły dla swoich adwersarzy, obrażałem ich byłem dla nich wredny .
        >
        > Może nadszedł czas, by ich przeprosić?

Nie nadszedł .

> A może to już najwyższy czas?

Nie, bo kiedy napisałem obrażałem przyjąłem za kryterium to ze oni tak się mogli czuć ,a nie ze jak tak czułem :)) No a skoro kogoś nazwałem i nazywam idiotą to widać tak w moim odczuciu jest .

Wiec nie liczcie na to ze was będę idioci przepraszał , mogę wam dodatkowo jeszcze parę ptaków rzucić :))
        • Gość: inkwizytor Pierdu pierdu IP: *.warszawa.vectranet.pl 28.02.13, 13:42
          Pierdolisz, jak zwykle bez sensu.
          A potem się dziwisz, że głuptak cię naśladuje...
          Przecież nie da rady naśladować kogoś inteligentnego czy kulturalnego...
          Za wysokie progi...
          A takiego koltera to bułka z masłem...
          Wystarczy popie...ć na temat genitalii wikarego... No nie?
          • karbat Re: Że "bękart" wcale nie jest słowem obraźliwym, 28.02.13, 15:23
            >piwi77.0
            >niech świadczy fakt, ze wielu, patrząc na swoich ojców, bardzo by się uradowało, gdyby >dowiedzieli się, że właśnie są bękartami.

jestes bękartem

• piwi77.0 Re: Że "bękart" wcale nie jest słowem obraźliwym, 28.02.13, 15:50
              karbat napisał:

jestes bękartem

Witaj, widzę, że przerwałeś milczenie.

• karbat Re: Że "bękart" wcale nie jest słowem obraźliwym, 28.02.13, 16:41
                piwi77.0 napisał:
                > karbat napisał:
                >jestes bękartem

> Witaj, widzę, że przerwałeś milczenie.

dzieki .
                to okreslenie - zostawilem to specjalnie bez komentarza . bez osobistego podtekstu ,
                chcialem tylko zobaczyc jak to wyglada pod twoim wpisem ;) .
          • kolter-xl Re: Pierdu pierdu 28.02.13, 15:28

> Pierdolisz, jak zwykle bez sensu.

Nie moja wina ze jak ty pie...sz to nie masz wytrysku .

> A potem się dziwisz, że głuptak cię naśladuje...

Który , ty ?

> Przecież nie da rady naśladować kogoś inteligentnego czy kulturalnego...
            > Za wysokie progi...

No popatrz powiada to ktoś z IQ gumofilca .

> A takiego koltera to bułka z masłem...

Drży klesza hołota żebym nie wszedł i nie skopał jej intelektualnie :))

> Wystarczy popie...ć na temat genitalii wikarego... No nie?

No , to akurat widocznie twoja domena , bo ja was kasuje jak pchły cytując wam ewangelie której nie znacie :)) Za to mnie tu wielu z was nienawidzi najserdeczniej w świecie :))Co mnie cieszy i jest mi powodem do dumy :))
            • Gość: inkwizytor Re: Pierdu pierdu IP: *.warszawa.vectranet.pl 28.02.13, 15:35
              kolter,
              przyjmij do wiadomości, ze traktujemy cię jak debila. Na dodatek chama. I tyle.
              • kolter-xl Re: Pierdu pierdu 28.02.13, 15:41

> kolter,
                > przyjmij do wiadomości, ze traktujemy cię jak debila. Na dodatek chama. I tyle.

To ile was tam panienki za tym gó...anym pedalskim nickiem się ukrywa ??
                Organizujecie sobie zloty parafialne , tam mi dupę obrabiacie ??
                • Gość: inkwizytor Re: Pierdu pierdu IP: *.warszawa.vectranet.pl 28.02.13, 15:48
                  kolter-xl napisał:

> To ile was tam panienki za tym gó...anym pedalskim nickiem się ukrywa ??
                  > Organizujecie sobie zloty parafialne , tam mi dupę obrabiacie ??

Sam sobie dupę obrabiasz.
                  • kolter-xl Re: Pierdu pierdu 28.02.13, 15:53

> kolter-xl napisał:
                    >
                    > > To ile was tam panienki za tym gó...anym pedalskim nickiem się ukrywa ??
                    > > Organizujecie sobie zloty parafialne , tam mi dupę obrabiacie ??
                    >
                    > Sam sobie dupę obrabiasz.

Odpowiedz panienko w czyim to imieniu piszesz ze mnie macie ?
                    • Gość: inkwizytor Re: Pierdu pierdu IP: *.warszawa.vectranet.pl 28.02.13, 15:59
                      kolter-xl napisał:

> Gość portalu: inkwizytor napisał(a):

> > Sam sobie dupę obrabiasz.

> Odpowiedz panienko w czyim to imieniu piszesz ze mnie macie ?

A gdzie tak piszę? Coś się przywidziało?
                      • kolter-xl Re: Pierdu pierdu 28.02.13, 16:06

> kolter-xl napisał:
                        >
                        > > Gość portalu: inkwizytor napisał(a):
                        >
                        > > > Sam sobie dupę obrabiasz.
                        >
                        > > Odpowiedz panienko w czyim to imieniu piszesz ze mnie macie ?
                        >
                        > A gdzie tak piszę? Coś się przywidziało?

Pani wybaczy , ale to nie jest jednoznaczne ? ; ze traktujemy cię . Wiec pytam grzecznie ile was tam panienki pod nickiem inkwizytor się kryje ?
                        • Gość: inkwizytor Re: Pierdu pierdu IP: *.warszawa.vectranet.pl 28.02.13, 16:11
                          Proszę podać link do mojej wypowiedzi, gdzie piszę, że ciebie mamy. Czekam.
                          • kolter-xl Re: Pierdu pierdu 28.02.13, 16:18

> Proszę podać link do mojej wypowiedzi, gdzie piszę, że ciebie mamy. Czekam.

Autor: Gość: inkwizytor IP: *.warszawa.vectranet.pl 28.02.13, 15:35
                            kolter,
                            przyjmij do wiadomości, ze traktujemy cię jak debila. Na dodatek chama. I tyle.

Mamy , traktujemy jeden ptak wypowiadasz się nie tylko w swoim imieniu ,wiec pytam ile was tam kryje się pod tym ciotowatym nickiem inkwizytor ??
                            • stary.inkwizytor Re: Pierdu pierdu 28.02.13, 16:47
                              kolter-xl napisał:

> Gość portalu: inkwizytor napisał(a):
                              >
                              > > Proszę podać link do mojej wypowiedzi, gdzie piszę, że ciebie mamy. Czeka
                              > m.
                              >
                              > Autor: Gość: inkwizytor IP: *.warszawa.vectranet.pl 28.02.13, 15:35
                              > kolter,
                              > przyjmij do wiadomości, ze traktujemy cię jak debila. Na dodatek chama. I tyle.
                              >

>
                              > Mamy , traktujemy jeden ptak wypowiadasz się nie tylko w swoim imieniu ,
                              > wiec pytam ile was tam kryje się pod tym ciotowatym nickiem inkwizytor ??

A co cię to obchodzi? Na razie traktujemy cie jak nieszkodliwego kretyna. Jeśli coś się w tej materii zmieni, to lepiej by było....
                              • Gość: aborcjonista Re: Pierdu pierdu IP: *.dynamic.chello.pl 28.02.13, 18:13
                                Kolter i inkwizytor jesteście siebie równi IQ kozy i słoma z butów :P
                                • stary.inkwizytor Re: Pierdu pierdu 28.02.13, 18:18

> Kolter i inkwizytor jesteście siebie równi IQ kozy i słoma z butów :P

Nie jesteśmy sobie równi. Więc zamknij jadaczkę selerze naciowy!
                                  • Gość: aborcjonista Re: Pierdu pierdu IP: *.dynamic.chello.pl 28.02.13, 19:55
                                    Docinasz jak stara baba
                                • kolter-xl Re: Pierdu pierdu 28.02.13, 21:33

> Kolter i inkwizytor jesteście siebie równi IQ kozy i słoma z butów :P

Powiem tak ;gdyby napisał by tak o mnie ktoś z tutejszych świeckich to było by mi przynajmniej głupio ,ale skoro to ty piszesz to przy wacku mi opinia takiego czegoś lata .
                              • kolter-xl Re: Pierdu pierdu 28.02.13, 21:30
                                stary.inkwizytor napisał:

A co cię to obchodzi? Na razie traktujemy cie jak nieszkodliwego kretyna. Jeśli
                                > coś się w tej materii zmieni, to lepiej by było....

Miałem kiedyś takiego nazwijmy to znajomego facet około 50-55 lat z czego 30 w kryminale spędził, On mi powiedział coś co ja takim jak ty od lat powtarzam ; Cw.el nie może obrazić Człowieka , kumasz ??
                                • Gość: inkwizytor Re: Pierdu pierdu IP: *.warszawa.vectranet.pl 28.02.13, 22:05
                                  kolter-xl napisał:

> Miałem kiedyś takiego nazwijmy to znajomego facet około 50-55 lat z c
                                  > zego 30 w kryminale spędził,

W jakich ty się kręgach obracasz? Wśród kryminalistów?
                                  I się jeszcze tym chwalisz? Wstydu nie masz za grosz.
                                  • kolter-xl Re: Pierdu pierdu 28.02.13, 23:09

> kolter-xl napisał:
                                    >
                                    > > Miałem kiedyś takiego nazwijmy to znajomego facet około 50-55 lat
                                    > z czego 30 w kryminale spędził,
                                    >
                                    > W jakich ty się kręgach obracasz? Wśród kryminalistów?

Kręgach? pisałem o tzw znajomym , a to cały krąg ?

> I się jeszcze tym chwalisz? Wstydu nie masz za grosz.

No popatrz a gdzie chrześcijańska twoja wiara w innego człowieka , nawet tego zbłąkanego :))

" Gdy Kolter siedział w domu za stołem, przyszło wielu celników i grzeszników i siedzieli wraz z Kolterem i Jego uczniami. (11) Widząc to, faryzeusze mówili do Jego uczniów: Dlaczego wasz Nauczyciel jada wspólnie z celnikami i grzesznikami? (12) On, usłyszawszy to, rzekł: Nie potrzebują lekarza zdrowi, lecz ci, którzy się źle mają. (13) Idźcie i starajcie się zrozumieć, co znaczy: Chcę raczej miłosierdzia niż ofiary. Bo nie przyszedłem powołać sprawiedliwych, ale grzeszników ." :) :) :)
                                • Gość: aborcjonista Re: Pierdu pierdu IP: *.dynamic.chello.pl 28.02.13, 22:06
                                  toś mu pojechał po rajstopkach :D
                                  • Gość: inkwizytor Re: Pierdu pierdu IP: *.warszawa.vectranet.pl 28.02.13, 22:17
                                    Nie wtrącaj się głuptaku w sprawy dorosłych.
                                    Bo dostaniesz lanie i ode mnie i od koltera. I wyjdziesz na tym jak Zabłocki na mydle.
                                    • kolter-xl Re: Pierdu pierdu 28.02.13, 23:13

> Nie wtrącaj się głuptaku w sprawy dorosłych.
                                      > Bo dostaniesz lanie i ode mnie i od koltera. I wyjdziesz na tym jak Zabłocki na
                                      > mydle.

Niech ci się nie wydaje ze jak Aborcjonista czymś mnie wkurzył , to zapomnę ze religiant
                                      ( ty)to nasz wspólny na zwijmy to adwersarz :))
                                      • Gość: inkwizytor Re: Pierdu pierdu IP: *.warszawa.vectranet.pl 01.03.13, 00:11
                                        kolter-xl napisał:

> Niech ci się nie wydaje ze jak Aborcjonista czymś mnie wkurzył , to zapomnę ze
                                        > religiant
                                        > ( ty)to nasz wspólny na zwijmy to adwersarz :))

Wręcz przeciwnie.
                                        Mam nadzieję na utrzymanie istniejącego status quo, czyli na zachowaniu wzajemnej niechęci i wrogości między nami. Wszelkiego typu próby porozumienia i przekształcenia łączących nas relacji w koleżeńskie, byłyby dla mnie nie do zniesienia i potraktowałbym je jako dyshonor.
                                        A najchętniej, utopiłbym cię w łyżce wody, albo w studni na zapadłej wsi.
                                        • voxave Koguciki w kurniku 01.03.13, 03:27

Nawalają sie aż pierze leci.
                                          • kolter-xl Re: Koguciki w kurniku 01.03.13, 07:59
                                            voxave napisała:

> Nawalają sie aż pierze leci.

Przyślij tu swojego tatę , tak się nabuzuje ze noc w noc nie da ci spać :))
                                        • kolter-xl Re: Pierdu pierdu 01.03.13, 07:57

> Wręcz przeciwnie.
                                          > Mam nadzieję na utrzymanie istniejącego status quo, czyli na zachowaniu wzajemn
                                          > ej niechęci i wrogości między nami.

Tu się mylisz!! ja nawet ciebie religianta,nie uważam za wroga , nie mam misji nawracania świata .Dla mnie pobyt tu to rozrywka , kupa śmiechu .No a jak ktoś coś durnego zrobi,to go wychłoszczę i już :))

> Wszelkiego typu próby porozumienia i przekształcenia łączących nas relacji w koleżeńskie, >byłyby dla mnie nie do zniesienia i potraktowałbym je jako dyshonor.

Boisz się ze ja i on jako team skopalibyśmy ci zadek tak totalnie że kwiczałbyś w bezsilnej złości do emerytury :))

> A najchętniej, utopiłbym cię w łyżce wody, albo w studni na zapadłej wsi.

:)
                                          • aborcjonista Re: Pierdu pierdu 01.03.13, 08:59
                                            kolter-xl napisał do inkwizytor :
                                            Boisz się ze ja i on jako team skopalibyśmy ci zadek tak totalnie że kwiczałbyś w bezsilnej złości do emerytury :))

Kolterku miałeś mnie na myśli :DDD ?
                                            • Gość: inkwizytor Re: Pierdu pierdu IP: *.warszawa.vectranet.pl 01.03.13, 10:10
                                              aborcjonista napisał:

> kolter-xl napisał do inkwizytor :

Głuptaku, naucz się deklinacji.
                                              Używaj odpowiednich przypadków, tu Dopełniacza.
                                              I tak, poprawna forma zdania ma postać:
                                              kolter vel kotlet napisał do inkwizytorA:
                                              • kolter-xl Re: Pierdu pierdu 01.03.13, 12:15

> aborcjonista napisał:
                                                >
                                                > > kolter-xl napisał do inkwizytor :
                                                >
                                                > Głuptaku, naucz się deklinacji.
                                                > Używaj odpowiednich przypadków, tu Dopełniacza.
                                                > I tak, poprawna forma zdania ma postać:
                                                > kolter vel kotlet napisał do inkwizytorA:

Jaka z ciebie żałosna pipa , skoro nie masz się czego czepiać a słówek :)))
                                            • kolter-xl Re: Pierdu pierdu 01.03.13, 11:56
                                              aborcjonista napisał:

> kolter-xl napisał do inkwizytor :
                                              > Boisz się ze ja i on jako team skopalibyśmy ci zadek tak totalnie że kwiczałbyś
                                              > w bezsilnej złości do emerytury :))
                                              >
                                              > Kolterku miałeś mnie na myśli :DDD ?

Tego Kolterka odbieram jako wazelinę ,a to mnie też nazwijmy to rozczarowuje u ludzi
                                          • Gość: inkwizytor Re: Pierdu pierdu IP: *.warszawa.vectranet.pl 01.03.13, 09:47
                                            kolter-xl napisał:

> Tu się mylisz!! ja nawet ciebie religianta,nie uważam za wroga , nie mam misji
                                            > nawracania świata .Dla mnie pobyt tu to rozrywka , kupa śmiechu .No a jak ktoś
                                            > coś durnego zrobi,to go wychłoszczę i już :))

Kolter, przebudź się. Poza chamstwem niczym nie imponujesz. Klepanie na pamięć biblii, to żadna wiedza. To wymóg, który spełniłeś będąc w sekcie Świadków Jehowy. Oni przynajmniej są kulturalni. Ty nie. Potrafisz tylko bluzgać. I dlatego wyrzucili cię na zbity pysk.
                                            Ubzdurałeś sobie, że masz coś do powiedzenia, że dysponujesz jakąś wiedzą. Marzy ci się chłostanie? Nic z tego, robaczku. Jesteś taki sam głupi, jak aniołek, dwa głuptaki.Z tym, że ty jesteś gorszy od selera naciowego. Jesteś starym durniem, bez szans na zmianę. Stary i młody dureń patałętają się po forach nawet w święta, samotni, zgorzkniali głupcy. I co durniu? Jesteś zadowolony? Jeśli ci mało, usmaż sobie kotleta, a potem pobiegnij na plebanie i obejrzyj sobie genitalia wikarego, o których snujesz tu na forum prymitywne bajki.

> Boisz się ze ja i on jako team skopalibyśmy ci zadek tak totalnie że kwiczałby
                                            > ś w bezsilnej złości do emerytury :))

Te twoje pijackie sny o potędze...
                                            A kto by ci durniu rozkołysał kopyto do tego kopa?
                                            Wracaj do meliny, wypij swoją codzienną dawkę denaturatu i nie marudź.
                                            Masz za co kupić, czy musisz uzbierać?
                                            • kolter-xl Re: Pierdu pierdu 01.03.13, 12:09

> Kolter, przebudź się. Poza chamstwem niczym nie imponujesz.

Oto słowo czarne :)

>Klepanie na pamięć biblii, to żadna wiedza.

No to wykaż się taką wiedzą w obronie swojej katolickiej religii , no dawaj , od razu mi tym humor jak cie w temacie zmieszam z błotem poprawisz :))

>To wymóg, który spełniłeś będąc w sekcie Świadków Jehoy.

Kłamiesz podle nigdy nie byłem Świadkiem Jehowy.

> Oni przynajmniej są kulturalni. Ty nie. Potrafisz tylko bluzgać. I dlatego
                                              > wyrzucili cię na zbity pysk.

Kolejne zwykłe pomówienie zdesperowanego religijnego buca .

> Ubzdurałeś sobie, że masz coś do powiedzenia, że dysponujesz jakąś wiedzą.

Bez problemów jak widać tobie podobnych tu biblią duszę :))

>Marzy ci się chłostanie?

Jakoś mnie nie rajcuje oglądanie twojej pryszczatej dupy .

>Nic z tego, robaczku. Jesteś taki sam głupi, jak aniołek,dwa głuptak

Opowiedz coś o tym :))

>Z tym, że ty jesteś gorszy od selera naciowego. Jesteś starym durniem, bez szans na zmianę.

Ty jeszcze sobie młodego znajdziesz :)

>tary i młody dureń patałętają się po forach nawet w święta, samotni, zgorzkniali głupcy.

Ale mi z tym świętami pojechałeś po rajtach :))))))))))))))))moja żona która tak jak i ja ma wasze pogańskie w stu % święta daleko ....Cieszy się ze nie chodzę np po knajpach ,a siedzę w domu . Twój facet też się cieszy , kiedy jesteś z nim ?

>I co durniu? Jesteś zadowolony?

Tak ci od przedszkola wszyscy w koło mówili ?

Jeśli ci mało, usmaż sobie kotleta, a potem pobiegnij na plebanie i obejrzyj sobie genitalia wikarego, o których snujesz tu na forum prymitywne bajki.

To ty przygłupie parafialny klękasz przed facetem w sukience szeroko otwierając pysk dokładnie na wysokości jego fujary , zaprzeczysz ?

> Te twoje pijackie sny o potędze...

Ty tylko ćpasz ?

> A kto by ci durniu rozkołysał kopyto do tego kopa?

Dla gnidy twojego pokroju zawsze znajdę siły :))

> Wracaj do meliny, wypij swoją codzienną dawkę denaturatu i nie marudź.

Wydaje ci się ze masz wyższy ode mnie poziom z takimi prymitywnymi sugestiami :)))
                                              Dopiero co się żaliłeś na całe forum jaki to ze mnie cham a , co z ciebie parafianinie teraz wychodzi :)))

> Masz za co kupić, czy musisz uzbierać?

No a co chcesz mi jeden % podatku odpisać ??
                                              • Gość: inkwizytor Re: Pierdu pierdu IP: *.warszawa.vectranet.pl 01.03.13, 13:36
                                                He he.
                                                Zatkało kakao?
                                                Biedny kolterek....popij sobie denaturatu i idź gnić na barłogu.
                                                • kolter-xl Re: Pierdu pierdu 01.03.13, 13:51

> He he.
                                                  > Zatkało kakao?

Ze tez nikt w domu nie interesuje sie tym co robi w necie 10 latek :))

> Biedny kolterek....popij sobie denaturatu i idź gnić na barłogu.

Nie ma takiej opcji , nie odbiorę ci dynksu na który pracowałeś cały dzień sortując śmieci, no i nie włażę do twojego łoza :))
                                                  • Gość: inkwizytor Re: Pierdu pierdu IP: *.warszawa.vectranet.pl 01.03.13, 13:59
                                                    Biedny kolterek....popij sobie denaturatu i idź gnić na barłogu.
                                                  • kolter-xl Re: Pierdu pierdu 01.03.13, 14:19

> Biedny kolterek....popij sobie denaturatu i idź gnić na barłogu.

Nie ma takiej opcji,nie odbiorę ci dynksu na który pracowałeś cały dzień sortując śmieci, no i nie włażę do twojego łoża :)
                                                  • Gość: inkwizytor Re: Pierdu pierdu IP: *.warszawa.vectranet.pl 01.03.13, 14:26
                                                    kolter-xl napisał:

> > Biedny kolterek....popij sobie denaturatu i idź gnić na barłogu.

> Nie ma takiej opcji,nie odbiorę ci dynksu na który pracowałeś cały dzień sortuj
                                                    > ąc śmieci, no i nie włażę do twojego łoża :)

Tylko byś spróbował, to psami poszczuję!!!
                                                    Nie sortując, tylko użerając się ze śmieciem forumowym, niejakim kotletem, który nie wiedzieć czemu zakochał się we mnie i marzy o moim łożu. Nic z tego kotlet.
                                                    Wypij sobie denaturatu i zaproś do swego łoża, czytaj barłogu, niejakiego głuptaka, aniołka psia jego w te i tamte...
                                                  • kolter-xl Re: Pierdu pierdu 01.03.13, 14:34

Tylko byś spróbował, to psami poszczuję!!!

Którego ? przecież dopiero co na pieczyste przerobiłeś jednego .

> Nie sortując, tylko użerając się ze śmieciem forumowym, niejakim kotletem, który nie wiedzieć czemu zakochał się we mnie i marzy o moim łożu.

Nie znam tego kotleta ? ciąg dalszy piaskownicy ??

> Nic z tego kotlet.

Debilek czy 12 latek ? bo tylko ktoś taki w tak głupawy sposób zmienia komuś nick

> Wypij sobie denaturatu i zaproś do swego łoża, czytaj barłogu, niejakiego głuptaka, aniołka psia jego w te i tamte...

Nie, od dziś tobie tylko zostawiam dymek do zapojki :))
                                        • aborcjonista Re: Pierdu pierdu 01.03.13, 08:57
                                          SŁOWA KATOLIKA

Wręcz przeciwnie.
                                          > Mam nadzieję na utrzymanie istniejącego status quo, czyli na zachowaniu wzajemn
                                          > ej niechęci i wrogości między nami.
                                          A najchętniej, utopiłbym cię w łyżce wody, albo w studni na zapadłej wsi.
                                          • Gość: inkwizytor Selerze naciowy IP: *.warszawa.vectranet.pl 01.03.13, 10:06
                                            Odczep sie selerze od katolików.
                                            • kolter-xl Cipciu 01.03.13, 12:14

> Odczep sie selerze od katolików.

Ja zrobię to natychmiast w chwili w której zorientuję sie ze wy od nas też się odjebaliście,Zgoda ?
                                              • Gość: inkwizytor Selerze naciowy IP: *.warszawa.vectranet.pl 01.03.13, 14:06
                                                Odczep sie od katolików, nie dorastasz im do piet, głuptaku.
                                                Supaari robił z ciebie miernoto miazgę. Aż przykro było czytać, gdy rozkładał cię na łopatki, i systematycznie wykazywał twój debilizm i kompletną ignorancję.
                                                Zrozum to wreszcie, jesteś intelektualnym śmieciem.
                                                • kolter-xl Re: Selerze naciowy 01.03.13, 14:22

> Odczep sie od katolików, nie dorastasz im do piet, głuptaku.

Nie dorastam , bo nie ma do czego :)) Opowiedz no jak to ty niby wykształcony katolik na widok malowanego obrazka padasz na twarz przed nim jak jakiś prymitywny aborygen na widok pioruna :))
                                                  > Supaari robił z ciebie miernoto miazgę. Aż przykro było czytać, gdy rozkładał c
                                                  > ię na łopatki, i systematycznie wykazywał twój debilizm i kompletną ignorancję.

Jakieś konkrety :))))))))))))))))))))))

> Zrozum to wreszcie, jesteś intelektualnym śmieciem.

Czyli przyznajesz ze ty tego cieniasie nie umiesz co supaari :))
                                                  • Gość: inkwizytor Re: Selerze naciowy IP: *.warszawa.vectranet.pl 01.03.13, 14:33
                                                    kolter-xl napisał:

> > Odczep sie od katolików, nie dorastasz im do piet, głuptaku.
                                                    >
                                                    > Nie dorastam , bo nie ma do czego :))

No, nareszcie się przyznałeś. ALLELUJA!!!!!!

>Opowiedz no jak to ty niby wykształcony k
                                                    > atolik na widok malowanego obrazka padasz na twarz przed nim jak jakiś prymit
                                                    > ywny aborygen na widok pioruna :))

Niech ci ten niby wykształcony katolik opowie. Ja nim nie jestem. I nie mam najmniejszego zamiaru z tobą rozmawiać, co najwyżej mogę cię opieprzać.
                                                    To lubię.

> > Supaari robił z ciebie miernoto miazgę. Aż przykro było czytać, gdy rozkł
                                                    > adał c
                                                    > > ię na łopatki, i systematycznie wykazywał twój debilizm i kompletną ignor
                                                    > ancję.
                                                    >
                                                    > Jakieś konkrety :))))))))))))))))))))))

Konkrety w każdym wątku, gdzie usiłowałeś "dyskutować" z Supaarim, głuptaku.

> > Zrozum to wreszcie, jesteś intelektualnym śmieciem.

> Czyli przyznajesz ze ty tego cieniasie nie umiesz co supaari :))

Cóż za wyszukana logika...
                                                    Mówię o tobie, nie o sobie, głuptaku.
                                                  • kolter-xl Re: Selerze naciowy 01.03.13, 14:39

> kolter-xl napisał:
                                                    >
                                                    > > > Odczep sie od katolików, nie dorastasz im do piet, głuptaku.
                                                    > >
                                                    > > Nie dorastam , bo nie ma do czego :))
                                                    >
                                                    > No, nareszcie się przyznałeś. ALLELUJA!!!!!!

Nie dorastam bo nie ma do czego , zero nul do czego mam odnieść to dorastanie to raz a dwa nie wzywaj imienia Jahwe bo benio zakazał .

Niech ci ten niby wykształcony katolik opowie. Ja nim nie jestem. I nie
                                                    > mam najmniejszego zamiaru z tobą rozmawiać, co najwyżej mogę cię opieprzać.
                                                    > To lubię.

Katoliku nawet w dupę nie pozwoliłbym ci się pocałować ,publicznie :))

> Konkrety w każdym wątku, gdzie usiłowałeś "dyskutować" z Supaarim, głuptaku.

No tak pamiętam te jego bezradne , ty nic nie rozumiesz :))Trudno poją coś czego 100 % katolików nie kuma :)) włącznie z klerem .

Cóż za wyszukana logika...
                                                    > Mówię o tobie, nie o sobie, głuptaku.

Jedno stwierdziłeś , ze na 690984787384 katolików z których tu durni zrobiłem w kwestiach ich wiary zapchlonej ,tylko jeden coś tam mi ponoć dokopał :))
                                                  • Gość: inkwizytor Re: Selerze naciowy IP: *.warszawa.vectranet.pl 01.03.13, 16:13
                                                    kolter-xl napisał:

> Katoliku nawet w dupę nie pozwoliłbym ci się pocałować ,publicznie :))

A ni cholera chciałaby cię całować, nawet w gębę? No chyba, że miałaby do wyboru, albo czapa, albo pocałować w ryja tego mendę koltera....

> Jedno stwierdziłeś , ze na 690984787384 katolików z których tu durni zrobiłem w
                                                    > kwestiach ich wiary zapchlonej ,tylko jeden coś tam mi ponoć dokopał :))

Durniem to za każdym razem byłeś ty. I chamem.
                                                    Durniem klepiącym bez sensu i zrozumienia fragmenty biblii. Nie masz zielonego pojęcia jak je interpretować, co one oznaczają, jakie treści niosą, itd itd...
                                                    Nie masz pojęcia czym jest wiara, skoro nie potrafisz zrozumieć podstawowych pojęć katolicyzmu, ot chociażby Trójcy Św, czy Hostii. Jesteś durniem, po prostu. Prymitywnym durniem.
                                                  • kolter-xl Re: Selerze naciowy 01.03.13, 19:47

> A ni cholera chciałaby cię całować, nawet w gębę? No chyba, że miałaby do wybor
                                                    > u, albo czapa, albo pocałować w ryja tego mendę koltera....

No popatrz jak to katolik kurczowo się tego świata trzyma :)) laskę to byś też chętnie szafnął :))

>Durniem to za każdym razem byłeś ty. I chamem.

Piszesz jak kobieta lub ciota , jaka jest prawda ?

> Durniem klepiącym bez sensu i zrozumienia fragmenty biblii.

Cieszy mnie ze ty doskonale znasz i rozumiesz to pismo ,a dziwi czemu w takim razie tej sekty się trzymasz jak rzep psiej dupy ?

Nie masz zielonego
                                                    > pojęcia jak je interpretować, co one oznaczają, jakie treści niosą, itd itd...

No i ty kompletny katolicki ignorant w tym temacie się wypowiadasz :))). Mniej dla siebie trochę szacunku trollu :)).

> Nie masz pojęcia czym jest wiara, skoro nie potrafisz zrozumieć podstawowych pojęć katolicyzmu, ot chociażby Trójcy Św, czy Hostii.

No a powiedz no kiedy to Jezus mówił ze jest ich trzech z ojcem i duchem .No i kiedy to Jezus
                                                    mówił ze hostia ma być wafelkiem a nie chlebem no i ze katolicki szaman przy ołtarzu ma go osobiście w tym wafelku kilka milionów razy dziennie aresztować :)),No i powiedz mi po jaki ptak w ogóle ta wasza ;ofiara mszy :)).

" ) Następnie powiedział: Oto idę, abym spełniał wolę Twoją. Usuwa jedną [ofiarę], aby ustanowić inną. (10) Na mocy tej woli uświęceni jesteśmy przez ofiarę ciała Jezusa Chrystusa raz na zawsze. (11) Wprawdzie każdy kapłan staje codziennie do wykonywania swej służby, wiele razy te same składając ofiary, które żadną miarą nie mogą zgładzić grzechów. (12) Ten przeciwnie, złożywszy raz na zawsze jedną ofiarę za grzechy, zasiadł po prawicy Boga"

Jak widać wasze msze tyle znaczą co spłukanie wod do sracza :))

Jesteś durniem, po prostu.
                                                    > Prymitywnym durniem.

Opowiedz coś o tym Smerfetko :))
                                                  • Gość: inkwizytor Re: Selerze naciowy IP: *.warszawa.vectranet.pl 01.03.13, 22:46
                                                    kolter-xl napisał:

> No popatrz jak to katolik kurczowo się tego świata trzyma :)) laskę to byś też
                                                    > chętnie szafnął :))

Lubisz takie klimaty, sprowadzać rozmowę do poziomu szamba, obrażać adwersarzy, wyzywać ich od ciot, chociaż taki niby jesteś głupcze tolerancyjny i poprawny politycznie....
                                                    W gruncie rzeczy jesteś nieukiem, prymitywnym chamem, którego jedyną umiejętnością jest klepanie bez składu i ładu biblii na pamięć. Nie zrozumiesz mojej krytyki, bo nie ma w niej określeń z kloaki, w której tkwisz po same uszy.

> Piszesz jak kobieta lub ciota , jaka jest prawda ?

O właśnie, o tym mówiłem, często, zbyt często jak na niby wytrawnego bywalca forum,
                                                    nie potrafisz zachować klasy i obnażasz swój prymitywizm i moralne dno.

> > Nie masz pojęcia czym jest wiara, skoro nie potrafisz zrozumieć podstawowych
                                                    > > pojęć katolicyzmu, ot chociażby Trójcy Św, czy Hostii.

> No a powiedz no kiedy to Jezus mówił ze jest ich trzech z ojcem i duchem .

A nie mówiłem? Znów to samo. Każdej definicji szukasz w biblii, bo tylko ją znasz. Biblię. Tylko do niej sprowadza sie twoja "wiedza". Zdajesz sobie sprawę, że jesteś intelektualnym zerem? Myślisz, że jak kogoś nazwiesz ciotą, babą, pogaworzysz o genitaliach wikarego, to tym samym uzyskasz u kogoś autorytet? Podziw? Co najwyżej poklask głupca. Na tym ci zależy? Na tym budujesz chory mit, jakoby wygrywasz w dyskusji z każdym katolikiem? Nie, nie wygrywasz. Każdy twój "występ" w kwestiach wiary to BLAMAŻ.

Nie rozumiesz podstawowych pojęć, nie rozumiesz symboliki wiary a bierzesz się za jej krytykę. Śmiechu warte. To tak, jakby traktat naukowy z fizyki oceniał szewc czy zamiatacz ulic po wykształceniu podstawowym. To tak jak zidiociały kolter opowiada o hostii....

To tyle w temacie. Powiedziałem co o tobie myślę i nie mam zamiaru tracić czasu rozmowę z chamem i głupcem.
                                                  • kolter-xl Re: Selerze naciowy 01.03.13, 23:16

>
                                                    > Lubisz takie klimaty, sprowadzać rozmowę do poziomu szamba, obrażać adwersarzy,

Po prostu dopasowuje się do adwersarza.

> wyzywać ich od ciot, chociaż taki niby jesteś głupcze tolerancyjny i po
                                                    > prawny politycznie....

Ano tak , zawsze mówię ze sex pedalski to coś obrzydliwego,ale kamieniami w nich nie mam zamiaru tak jak wy napieprzać.Bo to co ktoś robi u siebie w domu to jego sporawa .

> [b]W gruncie rzeczy jesteś nieukiem, prymitywnym chamem, którego jedyną umiejęt
                                                    > nością jest klepanie bez składu i ładu biblii na pamięć

No a ty nie znając jej jestes przy głupawym wiercą , dymanym przez plebana .

> Nie zrozumiesz mojej krytyki, bo nie ma w niej określeń z kloaki, w której tkwisz po same uszy.

No widzisz tak ci kał z niej oczy zakleił ze nawet tej kloaki nie widzisz .

> A nie mówiłem? Znów to samo. Każdej definicji szukasz w biblii, bo tylko ją znasz. Biblię.

No wybacz nie po to Paweł napisał ze to słowo natchnione przez samego boga:))

> Tylko do niej sprowadza sie twoja "wiedza". Zdajesz sobie sprawę, że jesteś intelektualnym zerem?

Zdaje sobie sparawe ze mam do czynienia z głuptakiem który coś zaczął klepać o triadach czy wafelkach ,ale jest za głupi żeby temat obronić .

>Myślisz, że jak kogoś nazwiesz ciotą, babą, pogaorzysz o genitaliach wikarego, to tym samym uzyskasz u kogoś autorytet?Podziw ?

Ciotą jesteś ty bo temat fujary proboszcza z pyska ci nie schodzi.

Co najwyżej poklask głupca. Na tym ci zależy? Na tym budujesz chory mit, jako
                                                    > by wygrywasz w dyskusji z każdym katolikiem? Nie, nie wygrywasz. Każdy twój "wy
                                                    > stęp" w kwestiach wiary to BLAMAŻ.

No popatrz czyli nic na temat cudownej przemiany wafelka w żywe ciało nieboszczyka sprzed 2 tys lat jednak nie będzie :(

> Nie rozumiesz podstawowych pojęć, nie rozumiesz symboliki wiary a bierzesz się za jej krytykę.

Problem z tobą jest taki ze nie tylko nie rozumiesz tego a dodatkowo nie znasz nawet księgi którą nawet twoja sekta nazywa świętą :))

>Śmiechu warte.

Zgadza się , bo ocenia mnie biblijny troglodyta.

To tak, jakby traktat naukowy z fizyki oceniał szewc czy zamiatacz ulic po wykształceniu podstawowym.

Katoliku naiwny :)) przeczytałem wiele książek waszych katolickich teologów , uwierz mi głuptoku 100% z nich to ateiści ,a jak pięknie o wierze w boga piszą :))

To tak jak zidiociały kolter opowiada o hostii....

Wafelek ci nie pasuje :))

> To tyle w temacie. Powiedziałem co o tobie myślę i nie mam zamiaru tracić czasu
                                                    > rozmowę z chamem i głupcem.

Nie obiecuj ośle; ciągnie wilka do lasu :))
                                                  • Gość: aborcjonista Inkwizytor stary durniu IP: *.dynamic.chello.pl 01.03.13, 17:38
                                                    Uszy się myje a nie trzepie o wannę zrozum i nie ośmieszaj sie wiecej .
                                                    Twoim mózgiem mrówka mogłaby grać w golfa... o ile by trafiła w tą piłeczkę
                                                  • Gość: inkwizytor Idż do psychiatry idioto IP: *.warszawa.vectranet.pl 01.03.13, 17:51
                                                    O ile nie jest już za późno.
                                      • aborcjonista Re: Pierdu pierdu 01.03.13, 08:56
                                        iech ci się nie wydaje ze jak Aborcjonista czymś mnie wkurzył , to zapomnę ze
                                        > religiant
                                        > ( ty)to nasz wspólny na zwijmy to adwersarz

Dobre :D
                                        • Gość: inkwizytor Re: Pierdu pierdu IP: *.warszawa.vectranet.pl 01.03.13, 09:49
                                          Tylko się nie posikaj w majty, bo znowu dostaniesz lanie od mamy.
                                          • aborcjonista Inkwizytor 01.03.13, 10:31
                                            Zamknij ryj squ...elu
                                            • Gość: inkwizytor Inkwizytor odpowiada: IP: *.warszawa.vectranet.pl 01.03.13, 10:39
                                              Ani mi sie śni, głuptaku.
                                              • aborcjonista Re: Inkwizytor odpowiada: 01.03.13, 10:46
                                                C.w.e.l
                                                • voxave Re: Inkwizytor odpowiada: 01.03.13, 11:42
                                                  Przeginacie-zaraz wątek wyleci na Osła.
                                                  Jak można tak sie nienawidzić z byle powodu?.
                                                  • kolter-xl Re: Inkwizytor odpowiada: 01.03.13, 12:18
                                                    voxave napisała:

> Przeginacie-zaraz wątek wyleci na Osła.
                                                    > Jak można tak sie nienawidzić z byle powodu?.

Siostro zapytaj niejakiego Inkwizytora czemu np nienawidzi mnie :))
                                                    On mi daje tyle radości ze nawet mu kiedyś do wina owocowego za 3,5 zł dorzucę jak spotkam , tam mnie śmieszy typek :)) Nie jest mi wrogiem ani nie czuje do niego nienawiści bo jak niepełnosprawnego umysłowo nienawidzić ?
                                                  • aborcjonista Re: Inkwizytor odpowiada: 01.03.13, 13:31

• Gość: inkwizytor Re: Inkwizytor odpowiada: IP: *.warszawa.vectranet.pl 01.03.13, 14:09
                                                    kolter-xl napisał:

> Nie jest mi wrogiem ani nie czuje do n
                                                    > iego nienawiści bo jak niepełnosprawnego umysłowo nienawidzić ?

Oj, głupku, głupku....
                                                  • kolter-xl Re: Inkwizytor odpowiada: 01.03.13, 14:28

> kolter-xl napisał:
                                                    >
                                                    > > Nie jest mi wrogiem ani nie czuje do n
                                                    > > iego nienawiści bo jak niepełnosprawnego umysłowo nienawidzić ?
                                                    >
                                                    > Oj, głupku, głupku....

Po coś tu w ogóle przylazła ?
                                                  • Gość: inkwizytor Re: Inkwizytor odpowiada: IP: *.warszawa.vectranet.pl 01.03.13, 16:29
                                                    kolter-xl napisał:

> Po coś tu w ogóle przylazła ?

Bo cosik mi się uwidziało, ze za mną cknis.
                                                  • Gość: aborcjonista Re: Inkwizytor odpowiada: IP: *.dynamic.chello.pl 01.03.13, 17:39
                                                    schowaj ten więzienny slogan dla swoich braci
                                                  • Gość: inkwizytor Re: Inkwizytor odpowiada: IP: *.warszawa.vectranet.pl 01.03.13, 17:52

> schowaj ten więzienny slogan dla swoich braci

Czego nie zrozumiałeś selerze naciowy?
                                                  • Gość: aborcjonista Re: Inkwizytor odpowiada: IP: *.dynamic.chello.pl 01.03.13, 18:28
                                                    Bujaj sie warszawskicw...u . Tupnąć nogą takiemu i ucieka jak dziecko
                                                  • kolter-xl Re: Inkwizytor odpowiada: 01.03.13, 19:48

> kolter-xl napisał:
                                                    >
                                                    > > Po coś tu w ogóle przylazła ?
                                                    >
                                                    > Bo cosik mi się uwidziało, ze za mną cknis.

Doustnie ci nie zamierzam podać , to jakoś mi nie jesteś potrzebna .
                                                  • Gość: ink Re: Inkwizytor odpowiada: IP: *.warszawa.vectranet.pl 01.03.13, 22:20
                                                    kolter-xl napisał:

> Doustnie ci nie zamierzam podać , to jakoś mi nie jesteś potrzebna .

Łoj bidaku, toś taki ułomny, ze tylko łoralnie mozes.
                                                    To dlatego siedzis na forum i cknis.
                                                  • kolter-xl Re: Inkwizytor odpowiada: 01.03.13, 22:39
                                                    Gość portalu: ink napisał(a):

> kolter-xl napisał:
                                                    >
                                                    > > Doustnie ci nie zamierzam podać , to jakoś mi nie jesteś potrzebna .
                                                    >
                                                    > Łoj bidaku, toś taki ułomny, ze tylko łoralnie mozes.
                                                    > To dlatego siedzis na forum i cknis.

Sama Wisłocka mój wątek odwiedziła :))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka