paco_lopez 02.08.13, 17:40 polki nie opalają się topless. w polsce to juz wogóle prawie. w kołobrzegu widziałem tylko jedną sztukę. a w hiszpanii i w chorwacji znacznie więcej. czy to dobrze czy źle ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mila2712 Re: czy to dobrze czy źle ? 02.08.13, 22:15 oczywiście, że źle....to skandal jest ....jak tak mozna ja dzisiaj w Darłówku nie widziałam ani jednej kobiety bez stanika w Hiszpanii mnóstwo nasze społeczeństwo nie jest przygotowane na taki szok :P Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: czy to dobrze czy źle ? 04.08.13, 08:29 a ja w kołobrzegu widziałem jedną :) w hiszpanii wiecej a w Chorwacji jeszcze więcej. o co tu chodzi ?? Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: czy to dobrze czy źle ? 04.08.13, 11:33 o co chodzi ? o naszą polską mentalność.... no i babki sie wstydzą ( w dodatku może pojawic się w poblizu nawiedzona kobiecina i awantura gotowa...no bo jak to tak ludzi gorszyć ) różnimy się od nich i to zasadniczo ( dosłownie we wszystkim ) może za parę lat to się zmieni .....może a przecież ładniej wygląda opalone ciałko niż jasne ślady po stroju na piersiach c'nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
listek.figowy15 Re: czy to dobrze czy źle ? 02.08.13, 22:41 polki nie opalają się topless. w polsce to juz wogóle prawie. w kołobrzegu widz > iałem tylko jedną sztukę. a w hiszpanii i w chorwacji znacznie więcej. czy to d > obrze czy źle ? Bardzo dobrze. Niektore plaze wygladaja jak smazalnie cyckow. Takie naoliwkowane, wypieczone cycki swieca sie nieapetycznie jak spocony leb lysego. A jesli na widok cycuszkow facetowi nie staje fujara, to jest ogromne upokorzenie dla takiej kobiety. Cycuszki sa najlepiej zakonserwowane i najlepsze do konsumcji w temperaturze pokojowej. Odpowiedz Link Zgłoś
k_a_p_p_a dobrze 02.08.13, 22:59 Widok nagich cycków większości plażowiczek mógłby spowodować ślepotę, a w łagodnej formie impotencję. Odpowiedz Link Zgłoś
aiwom źle 03.08.13, 13:26 paco_lopez napisał: > polki nie opalają się topless. w polsce to juz wogóle prawie. w kołobrzegu widz > iałem tylko jedną sztukę. a w hiszpanii i w chorwacji znacznie więcej. czy to d > obrze czy źle ? źle, zdecydowanie źle, przeciez pierwsiom tez sie nalezy odrobina slonca... Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: źle 04.08.13, 09:11 aiwom napisała: > źle, zdecydowanie źle, przeciez pierwsiom tez sie nalezy odrobina slonca... To na balkony a nie jak niektóre bezkrytyczne starszą nimi a plażach. Odpowiedz Link Zgłoś
ach_dama_byc_z_kanady Re: źle 04.08.13, 10:45 kolter-xl napisał: To na balkony a nie jak niektóre bezkrytyczne starszą nimi a plażach. O???????????????????????????????????? to wy faceci spadajcie na wlasne balkony ze swoimi golymi oblesnymi brzucholami. i z cycami nierzadko tez. rzyg. Minnie Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: źle 04.08.13, 12:05 ach_dama_byc_z_kanady napisała: > kolter-xl napisał: > To na balkony a nie jak niektóre bezkrytyczne starszą nimi a plażach. > > O???????????????????????????????????? > > to wy faceci spadajcie na wlasne balkony ze swoimi golymi oblesnymi brzucholami > .i z cycami nierzadko tez. > rzyg. Twój laska ma takie stające z mocnymi nyplami ? Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77.0 Nie wiem, nie zwracam uwagi na damskie cycki. 04.08.13, 10:23 Plaża ma się patrzeć na mnie, a nie na dupy bez staników. A jest na co, bo wyrzeźbiłem się jeszcze lepiej niż w poprzednich latach. Ale też kosztowało to trochę pracy - nie ma nic za darmo. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: czy to dobrze czy źle ? 04.08.13, 15:14 Źle. Czy ja jestem kobyła, żeby nosić chomąto? Odpowiedz Link Zgłoś
k_a_p_p_a Pokaż cycki 04.08.13, 17:17 Hypatia na swoim profilu pokazała. Jeden cycek, ale pokazała. Odpowiedz Link Zgłoś
magda.magda9 Re: czy to dobrze czy źle ? 04.08.13, 15:51 Kilka lat temu w woj. zach-pom (nie pamiętam na której plaży) dwie młode dziewczyny z Poznania opalały się toples. Zobaczyła to starsza kobieta i zwróciła im uwagę, że sobie nie życzy itd. Dziewczyny olały pieniaczkę. Ta zawiadomiła policję. Panowie przyszli spisali dziewczyny wystawili mandat. Poznanianki mandatu nie przyjęły. Sprawa o to, że opalały się toples trafiła do sądu. Wszyscy kibicowali dziewczynom. Niestety sąd ukarał je za to, że opalały się bez stanika. Szok....nasza rzeczywistość Odpowiedz Link Zgłoś
seth.destructor Re: czy to dobrze czy źle ? 04.08.13, 16:27 Mogło być ich więcej, ale ich nie zauważyłeś, gdyż miały tak małe cycki, że wziąłeś je za mężczyzn :/ Odpowiedz Link Zgłoś