billy.the.kid Re: :o Oszołom wynosi się z forum? 12.11.13, 09:20 nie on się wynosi, a jego wynieśli. za te linki do debilnych frond,gości i innego badziewia. Odpowiedz Link Zgłoś
bling.bling Re: :o Oszołom wynosi się z forum? 12.11.13, 09:30 i niech spierd-ala. Ten był najsłabszy z nich wszystkich najlepsze jest to że komentuje swoje własne (jeden tylko na razie) wpisy na tym blogu. Myślę że dostał bana za szczere wyznanie, że mu płacą za to. Lub dostał ostrzeżenie że wyleci, lub zarejestruje się jako zawodowy spamer. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom-z-radia-maryja zostałem w 3/4 zabanowany 12.11.13, 10:43 całkowicie na forum relogia częściowo na społeczeństwie świat i kraj, nie moge tez pisac na forum białostockim i toruńskim oraz w dziale publicystyka ,dlatego tez założyłem próbnego bloga, zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77.0 Re: zostałem w 3/4 zabanowany 12.11.13, 10:48 Złóż samokrytykę, obiecaj poprawę, a może ban zostanie zawieszony. Spróbuj, co Ci szkodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom-z-radia-maryja Re: zostałem w 3/4 zabanowany 12.11.13, 11:17 pisałem już do admina kilka razy, bez odzewu Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Osiole zbanowany 12.11.13, 12:47 oszolom-z-radia-maryja napisał: > pisałem już do admina kilka razy, bez odzewu Zadeklaruj ze to co zarobiłeś spamowaniem na GW oddasz na orkiestrę Owsiaka,moze ci wybaczy administracja :)) Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom-z-radia-maryja Re: Osiole zbanowany 12.11.13, 13:18 oddam na zbożny cel na radio Maryja Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77.0 Re: Osiole zbanowany 12.11.13, 13:27 oszolom-z-radia-maryja napisał: oddam na zbożny cel na radio Maryja Co znaczy oddam, to ciągle zalegasz z oddaniem? Może czekasz aż zbożny cel sam do Ciebie przyjdzie po swoje? Ale już, majątek pod pachę, biegiem do Radia Maryja i módł się aby Ojciec Dyrektor nie dostrzegł bezczelnej opieszałości. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Osiole zbanowany 12.11.13, 15:43 No zaraz zaraz. Jeśli ktoś tam płaci Oszołkowi, żeby wpłacił na radyjo, to po co jest Oszołek? Toż pośredników się eliminuje, nie lepiej wpłacić bezpośrednio? Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77.0 Re: Osiole zbanowany 12.11.13, 16:54 yoma napisała: nie lepiej wpłacić bezpośrednio? Nie, bo chodzi nie tylko o pieniądze (choć przede wszystkim), ale również o efekt wychowawczy. Owca ma skakać jak orkiestra gra, inaczej, co nie daj Boże, jeszcze przyjdzie jej coś głupiego do głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: Osiole zbanowany 12.11.13, 21:15 oszolom-z-radia-maryja napisał: > oddam na zbożny cel na radio Maryja Na fikuśne szatki dla konkubenta taty dyktatora :)) Odpowiedz Link Zgłoś
der-chef Re: zostałem w 3/4 zabanowany 12.11.13, 11:08 oszolom-z-radia-maryja napisał: > całkowicie na forum relogia częściowo na społeczeństwie świat i kraj, nie moge > tez pisac na forum białostockim i toruńskim oraz w dziale publicystyka ,dlatego > tez założyłem próbnego bloga, zapraszam Onanizuj się sam. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: zostałem w 3/4 zabanowany 12.11.13, 12:33 oszolom-z-radia-maryja napisał: > całkowicie na forum relogia częściowo na społeczeństwie świat i kraj, nie moge > tez pisac na forum białostockim i toruńskim oraz w dziale publicystyka ,dlatego > tez założyłem próbnego bloga, zapraszam Sługusy piszące za pieniądze powinny być banowane na wszystkich forach. Fora nie służą do zarabiania kasy płaconej przez mocodawców za szerzenie propagandy. S. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Kukułko 12.11.13, 12:39 oszolom-z-radia-maryja napisał: > całkowicie na forum relogia częściowo na społeczeństwie świat i kraj, nie moge > tez pisac na forum białostockim i toruńskim oraz w dziale publicystyka ,dlatego > tez założyłem próbnego bloga, zapraszam No to pokaż ze masz mózg i zacznij pisać na cudzych watkach, a nie tylko i to czasami na swoich. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom-z-radia-maryja mogę jeszce pisać i zakładać na forum Poznań 12.11.13, 10:46 i tam tez zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: mogę jeszce pisać i zakładać na forum Poznań 12.11.13, 12:35 oszolom-z-radia-maryja napisał: > i tam tez zapraszam O Poznaniu piszesz czy spamujesz na tematy nie związane z Poznaniem? Pewnie to drugie i powinieneś zostać szybko, spamerze, zablokowany. S. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom-z-radia-maryja Re: mogę jeszce pisać i zakładać na forum Poznań 12.11.13, 13:19 staram sie uwzgl kontekst poznański. zamieściłem tam ostatnio aktualny najnowszy sondaż uliczny dla tego miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
leftt Re: mogę jeszce pisać i zakładać na forum Poznań 13.11.13, 15:46 Kuźwa, dlaczego akurat Poznań? Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: mogę jeszce pisać i zakładać na forum Poznań 13.11.13, 16:03 Podpadł czymś Panu Bogu. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: :o Oszołom wynosi się z forum? 12.11.13, 10:54 I cóżeś Nelsonek narobił? Odpowiedz Link Zgłoś
nelsonek Re: :o Oszołom wynosi się z forum? 12.11.13, 10:56 Moja nieobecność na forum sprawiłą oszołomiastą emigrację? Przepraszam :) Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: :o Oszołom wynosi się z forum? 12.11.13, 11:00 Odwrotnie, twoja obecność spowodowała powrót :P Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom-z-radia-maryja Re: :o Oszołom wynosi się z forum? 12.11.13, 11:18 zostałem zabanowany na kilku forach a i tu nie miogę nowego watku założyć i to dlatego wynosze się na blog,zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
aborcjonista Re: :o Oszołom wynosi się z forum? 12.11.13, 12:57 Zostaniesz całkowicie zablokowany , za to ze odpłatnie śmiecisz dziwie sie ze jeszcze tego nie zrobili Odpowiedz Link Zgłoś
nelsonek Re: :o Oszołom wynosi się z forum? 12.11.13, 21:44 Znaczy się powinnaś mi podziękować. Nudno było (: Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: :o Oszołom wynosi się z forum? 12.11.13, 21:50 Wiesz, za poprzedniego to może nawet i bym. Ale ta wersja była wyjątkowo niedorobiona. Odpowiedz Link Zgłoś
nelsonek Re: :o Oszołom wynosi się z forum? 12.11.13, 22:26 Ludzie się zmieniają. Oszołomy też. Nie miej do mnie o to pretensji. ((: Odpowiedz Link Zgłoś
qqww1122 Re: :o Oszołom wynosi się z forum? 13.11.13, 11:14 Kto będzie czytał te wypociny ? Chyba tylko żona oszołoma-z-radia, albo Sławek Leszek Flaszka na ciężkim kacu, bo na trzeźwo nikt tego nie strawi. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: :o Oszołom wynosi się z forum? 13.11.13, 12:02 qqww1122 napisał(a): > Kto będzie czytał te wypociny ? > > Chyba tylko żona oszołoma-z-radia, > albo Sławek Leszek Flaszka na ciężkim kacu, > bo na trzeźwo nikt tego nie strawi. Jemu płacą za pisanie, innym będą płacić za czytanie. S. Odpowiedz Link Zgłoś
qqww1122 Oszolom marzy,że 13.11.13, 15:59 Oszołom z radia marzy,że zostanie katolickim celebrytą , jak np. nadpapież Tomek Trelikowski. Odpowiedz Link Zgłoś