Dodaj do ulubionych

Ataki na Owsiaka. Aha, teraz wszytko jasne:

08.02.14, 20:01
Ataki na Owsiaka. Aha, teraz wszytko jasne:

Nagonka na Owsiaka typu: komuch, "nigdy go nie lubilem", nienawisc do Przystanku Woodstock i insynuacje o rzekomych nieprawidlowosciach, mimo tego, ze WOSP to jedna z najbardziej przejrzystych organizacji w Polsce.

By odwrocic uwage od takich numerow:

"Księża Caritasu z zarzutami. W grę wchodzą miliony złotych

Nie­wła­ści­we dys­po­no­wa­nie środ­ka­mi oraz fał­szo­wa­nie do­ku­men­tów i pod­pi­sów - to za­rzu­ty dla dwóch księ­ży, by­łych dy­rek­to­rów Ca­ri­ta­su. Za­mie­sza­ni są rów­nież inni pra­cow­ni­cy pla­ców­ki. W grę wcho­dzą mi­lio­ny zło­tych. Spra­wa zo­sta­ła skie­ro­wa­na do Sądu Okrę­go­we­go w Płoc­ku"

tiny.pl/qjhnf
Obserwuj wątek
    • der-chef Re: Ataki na Owsiaka. Aha, teraz wszytko jasne: 08.02.14, 20:58
      Mnie to nie dziwi wszak polacy to najbardziej wredny i zakłamany naród.Dlaczego? Bo katolicki. Kiedy w TV pokazują osobnika tzw. katolika, od razu mam przed oczyma obraz zawistnego kretyna.
      • chasyd_z_czerskiej Re: Ataki na Owsiaka. Aha, teraz wszytko jasne: 09.02.14, 14:43
        > katolika, od razu mam przed o
        > czyma obraz zawistnego kretyna.

Widać sam jesteś zawistnym kretynem...

--
        wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,15423774,Spor_o__pigulke_po__w_Niemczech___Silne_dzialania.html#BoxWiadTxt
      • lepian4 Re: Ataki na Owsiaka. Aha, teraz wszytko jasne: 10.02.14, 07:05
        Obejrzyj sobie "Kolory szczescia" To jest taki serial dla ciebie. Ukazuje sie w nim pare pedalow. Tylko oni sa madrzy, szlachetni, pelni sukcesow... Reszta to sami nicponie
        • obraza.uczuc.religijnych Re: Ataki na Owsiaka. Aha, teraz wszytko jasne: 18.02.14, 09:18
          To twój ulubionuy srial lepik, u ciebie w niemieckiej ojczyźnie?
    • chasyd_z_czerskiej Re: Ataki na Owsiaka. Aha, teraz wszytko jasne: 09.02.14, 14:42
      > Nagonka na Owsiaka typu: komuch, "nigdy go nie lubilem",

Siemak ma mocno kontrowersyjne , a nawet chamskie wypowiedzi + ostatnie kłamstwa o mieszkaniu...

nienawisc do Przystank
      > u Woodstock

Są powody aby Przystanek krytykować

i insynuacje o rzekomych nieprawidlowosciach, mimo tego, ze WOSP to
      > jedna z najbardziej przejrzystych organizacji w Polsce.

To dlaczego Siemak panikuje , zamiast położyć karty na stół ?... :

forum.gazeta.pl/forum/w,396,149428566,149428566,Siemak_panikuje_.html
      • katrina_bush [...] 09.02.14, 19:39
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • lepian4 [...] 10.02.14, 07:12
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • lepian4 Dlaczego usunieto moj wpis? 12.02.14, 07:48
      • obraza.uczuc.religijnych Re: Ataki na Owsiaka. Aha, teraz wszytko jasne: 18.02.14, 09:19
        Jakie kłamstwa o mieszkaniu, emdżik?
        • chasyd_z_czerskiej Re: Ataki na Owsiaka. Aha, teraz wszytko jasne: 18.02.14, 21:42
          > Jakie kłamstwa o mieszkaniu,

Mieszkanie w "bloku" na "kredyt"... Widocznie ma nieczyste sumienie, skoro kłamie...

--
          niezalezna.pl/41908-poslanka-po-wysmiala-program-po
          Te wszystkie obietnice są na takim poziomie, że brakuje słów. To kpiny z ludzi! - stwierdziła jednoznacznie

• chasyd_z_czerskiej Przystanek Wronki... 09.02.14, 17:20
      Może Siemka odpocznie sobie na Przystanku we Wronkach ?...

www.ukrytaprawda.com/wosp-prawdziwsza-prawda/
      niezlomni.com/?p=5993
      • piwi77.0 Re: Przystanek Wronki... 10.02.14, 07:15
        Podejdź pod jakiś najbliższy krzyż, klęknij, uznaj swoje winy i wycisz się.
        • aborcjonista Re: Przystanek Wronki... 10.02.14, 08:30
          Piw dyskutujesz z debilami .

Męczy ich to że facet przez tyle lat zrobił kupe dobrego .... a czy przy tym coś ma dla siebie ?

a niech qrwa ma nawet i dwa melony I CO Z TEGO ?
          • gazeta_mi_nieplaci Re: Przystanek Wronki... 10.02.14, 10:27
            a tam dwa Melony... o raptem 2 MILIONY to by sie SAD w ZLOTORYI nie fatygowal.

A przypominam, ze to Owsiak wszczal proces, coby UMIEJACEGO LICZYC MELONY blogera - cytuje za owsikiem "w dupe bedziesz mial" - uwalic.

choc faktycznie patrzac ostatnio na linie obrony owsika, to mam wrazenie, ze mecenasi doradzaja mu pewnie wariant wariackich papierow, co by uniknac rozliczenia przed sadem Zlotego Melona, Mrowki Calej (firm rodzinnych Owsiakow) wyprowadzajacych gotowke z WOSP.

Stad pewnie ten twist na stole, belkot o komorach i katyniu (sorry, ale to uwlacza pamieci ofiar Holocaustu i masowych mordow polskich oficerow - wypowiedz owsiaka sugeruje, ze ONI tam gineli, bio nie chcieli rozliczyc faktur "Zlotego Melona" i "Mrowki Calej", kompletna bzdura).

Cos czuje ze owsiak bedzie sie salwowal ucieczka, jak nie w tropiki (na koszt skarbonek i sloikow), to do Wronek (co by odkopac sloiki jak sprawa ucichnie).

aborcjonista napisał:

>
            > a niech qrwa ma nawet i dwa melony I CO Z TEGO ?
          • szuwary4 Re: Przystanek Wronki... 10.02.14, 11:32
            Gdy ktoś ode mnie zbiera pieniążki na zeszyt za 4 złote, a ja mu z własnej, nieprzymuszonej woli dam 10 złotych, to mam taka zasadę, że przyczepiam się tylko wtedy gdy tego zeszytu za 4 złote nie ma. Na sprzęcie kupionym przez Owsiaka mojemu dziecku została wykonana laparoskopowo poważna operacja serca, a pobyt w szpitalu wynosił 5 dni. Bez tego sprzętu, podobne operacje wykonywano na otwartej klatce piersiowej, co oczywiście było trudniejszym i bardziej ryzykownym zabiegiem a rehabilitacja ciągnęła się miesiącami. Rozmawiałam przy tej okazji z personelem na temat darów WOŚP i jedyne zastrzeżenia jakie mieli to takie, że ów bardzo wysoko wyspecjalizowany sprzęt trafia do szpitali, w których nie ma osób odpowiednio przeszkolonego do jego obsługi, przez co nie jest on w pełni wykorzystywany.
            • gazeta_mi_nieplaci Re: Przystanek Wronki... 10.02.14, 14:19
              nikt nie ma za zle Owsiakowi, ze kupuje sprzet do ratowania dzieci, ani nawet o to, ze koszt przeszkolenia, czesci zamienne, serwisowanie itp spada na barki obdarowanego szpitala (choc po czesci tez w tym tkwi problem zawieranych kontraktow), mniejsza z tym.

PYTANIA, a nie nawet zarzuty do Owsiaka przedstawil pozwany Bloger przed sadem w Zlotoryi, a Sad przychylil sie do wniosku pozwanego i zarzadal od Owsiaka pelnych rozliczen WOSP, Zlotego Melona i Mrowki Calej, gdyz jak sie okazalo (nagle) z puszek wrzucanch do skarbonek - gora polowa trafia na szczytne cele, reszte Owsiak pakuje w bloto.

Nikt nie mowi nic na Owsiaka, jedynie jest PROSBA o pelne rozliczenie WOSP (gdzie Owsiak jest prezesem a jego zona ksiegowa) oraz firm rodzinnych Owsiakow "Zloty Melon" i "Mrowka Cala", ktorym to WOSP przelewa grube miliony zlotych.

Byc moze gdyby nie przechlapane polowe wplat na WOSP, bylyby srodki i na szkolenie personelu, i na pelna umowe nie tylko zakupu, ale i utrzymania w sprawnosci skomplikowanej aparatury.

Poza tym, gdyby Rzad zamiast na ochrone imprezy, przeloty Owsiaka po kraju w asyscie klucza mysliwcow F-16, itp itd bezposrednio zasilal szpitale - wyszloby na to samo.

szuwary4 napisała:

> Gdy ktoś ode mnie zbiera pieniążki na zeszyt za 4 złote, a ja mu z własnej, nie
              > przymuszonej woli dam 10 złotych, to mam taka zasadę, że przyczepiam się tylko
              > wtedy gdy tego zeszytu za 4 złote nie ma. Na sprzęcie kupionym przez Owsiaka mo
              > jemu dziecku została wykonana laparoskopowo poważna operacja serca, a pobyt w s
              > zpitalu wynosił 5 dni. Bez tego sprzętu, podobne operacje wykonywano na otwart
              > ej klatce piersiowej, co oczywiście było trudniejszym i bardziej ryzykownym za
              > biegiem a rehabilitacja ciągnęła się miesiącami. Rozmawiałam przy tej okazji z
              > personelem na temat darów WOŚP i jedyne zastrzeżenia jakie mieli to takie, że ó
              > w bardzo wysoko wyspecjalizowany sprzęt trafia do szpitali, w których nie ma os
              > ób odpowiednio przeszkolonego do jego obsługi, przez co nie jest on w pełni wyk
              > orzystywany.
              • aborcjonista Re: Przystanek Wronki... 10.02.14, 15:28
                Oczywiscie ze nie mozna mieć za złe ze kupuje sprzet , na to my dajemy i z tym sie zgadzamy ...

Ten który nie daje nie ma prawa sie odzywac i rozliczać . Podobnie jest z takim który nie głosuje w wyborach .... morda w kubeł i nie marudzić .

i dalej :

PYTANIA, a nie nawet zarzuty do Owsiaka przedstawil pozwany Bloger przed sadem
                > w Zlotoryi, a Sad przychylil sie do wniosku pozwanego i zarzadal od Owsiaka pel
                > nych rozliczen WOSP, Zlotego Melona i Mrowki Calej, gdyz jak sie okazalo (nagle
                > ) z puszek wrzucanch do skarbonek - gora polowa trafia na szczytne cele, reszte
                > Owsiak pakuje w bloto.

Nawet gdyby coś wyrzucił w błoto co z tego sie pytam ? kto stracił >? Ty ? Bloger ?

nie , bo nie dajecie . z podatków wam nie odliczono wiec ponawiam : mordy w kubeł .

Co do bezczelnego marnowania kasy kosciół katolicki jest w tym mistrzem nad mistrzami
                • chasyd_z_czerskiej Re: Przystanek Wronki... 10.02.14, 22:36

> Nawet gdyby coś wyrzucił w błoto co z tego sie pytam ? kto stracił >? Ty ?
                  > Bloger ?

Zapytaj Sądu w Złotoryi :)

>
                  > nie , bo nie dajecie . z podatków wam nie odliczono wiec ponawiam : mordy w kub
                  > eł .

Zaraz , zaraz ! Trzymaj mordę w chlewie... TVP, przeloty samolotów, finansowanie przez samorządy i państwowe firmy - to z naszych podatków !

--
                  www.youtube.com/watch?v=QLSKXgIPvYs
                  • aborcjonista Re: Przystanek Wronki... 11.02.14, 09:09
                    TVP, przeloty samolotów, finansowani
                    > e przez samorządy i państwowe firmy - to z naszych podatków !

Udowodnij
                  • obraza.uczuc.religijnych Re: Przystanek Wronki... 18.02.14, 09:23
                    Sąd w Złotoryi chce mieć pełną dokumentację żeby pogonić Wielguckiemu kota. tak to się skończy i może wtedy Wielgucki się wreszcie przymknie.
                    • lepian4 Re: Przystanek Wronki... 18.02.14, 21:03
                      To jest jedna z opcji. Buahahaha
              • obraza.uczuc.religijnych Re: Przystanek Wronki... 18.02.14, 09:22
                Przecież, szarik, masz jak na dłoni pełne rozliczenie WOŚP na ich stronach i na stronach MPiPS.
                A próśb nie ma, są jedynie kłamstwa i insynuacje tego szczającego po porach blagiera, którego kiedyś z salonu24 wywaliła kataryna.
            • lepian4 Re: Przystanek Wronki... 12.02.14, 07:52
              A tez pomysl, ze placisz tysiace z podatkow na zeszyt i kurna od dziesiecioleci nie ma nic!
      • obraza.uczuc.religijnych Re: Przystanek Wronki... 18.02.14, 09:34
        A za co? Jakie przestępstwa popełnił?
    • katrina_bush Bo was Owsiak w oku kole, dlatego plujecie jadem. 10.02.14, 20:58
      do przykoscielnych bandziorow i zlodziejow:

Bo was Owsiak w oku kole, dlatego plujecie jadem.

Nie daliscie na WOSP ani grosza a zaplute jadaczki otwieracie.

Sami robicie z siebie szmaty.

A udowodnic absolutnie nic w stanie nie jestescie, to was jeszcze bardziej wku...a.

• chasyd_z_czerskiej Re: Bo was Owsiak w oku kole, dlatego plujecie ja 10.02.14, 22:11
        > do przykoscielnych bandziorow i zlodziejow:

Czyli do kogo ?...

> Bo was Owsiak w oku kole, dlatego plujecie jadem.

Jaki jad ?!?... Dyskusja dotyczy ksiąg finansowych WOŚP, Melona, Mrówki...

--
        A wariatka tańczy...
        wpolityce.pl/artykuly/73734-rajewicz-tanczy-przeciw-przemocy-jaki-jest-zwiazek-miedzy-tanczeniem-a-zmniejszeniem-skali-przemocy-jak-tanczac-mozemy-sie-solidaryzowac-z-pokrzywdzonymi

• obraza.uczuc.religijnych Re: Bo was Owsiak w oku kole, dlatego plujecie ja 18.02.14, 09:35
          Jaka dyskusja?
    • edico Re: Ataki na Owsiaka. Aha, teraz wszytko jasne: 10.02.14, 21:03
      Gdyby tak samo przewertowali swój Caritas, to trudno by było znaleźć właściwe określenie na tego rodzaju działalność nie znajdującą potwierdzenia zarówno w osławionym dekalogu jak i obowiązującym systemie prawnym.
      • aborcjonista w Caritasie to dopiero jest b.u.r.d.e.l 11.02.14, 09:14

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka