coolaga1 18.11.04, 15:27 A moja druga polowa, ktora pracuje w armii bryt. prawdopodobnie wyjedzie do Iraku na 4 miesiace. Powiedzcie mi, czy rzeczywiscie jest tam tak niebezpiecznie. Jestem przerazona.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ijaw Re: Irak- jestem przerazona 18.11.04, 17:04 Tylko słowa otuchy, bo cóż więcej mozna powiedzieć? Sytuację w Iraku znamy wszyscy z przekazów medialnych. Bądź dobrej myśli, bo dobre myśli mają moc sprawczą. W końcu moze okazać sie, że nie pojedzie. A poza tym tylu żołnierzy i innych służb jest w Iraku, i przeciez wracają do domów. Będzie dobrze Coolaga, musisz być silna. Trzymaj się ciepło. Odpowiedz Link Zgłoś
czarek1 Re: Irak- jestem przerazona 18.11.04, 18:02 Rowniez i moje dobre mysli niech plyna do Ciebie i do Niego. Jak spojrzymy, na statystyki, to jednak te zle przypadki w Iraku zdarzaja sie nieslychanie rzadko, wiec badz dobrej i pozytywnej mysli. Trzymamy za Twojego bliskiego Mezczyzne kciuki i wysylamy najlepsze prady, zeby Go Bog strzegl. Pozdrowienia! Homo sum et humani nihil a me alienum esse puto Odpowiedz Link Zgłoś
mr_pope Re: Irak- jestem przerazona 19.11.04, 10:56 I owszem, jest niebezpiecznie. Ale armia brytyjska należy do najlepszych na świecie i nie biorą do pracy byle kogo. Będzie dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
coolaga1 Re: Irak- jestem przerazona 19.11.04, 13:45 Dzieki wam Kochani. Martwie sie, ale bedzie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś