Dodaj do ulubionych

Wasza historia

09.09.24, 18:30
Cześć Wszystkim,

W ostatnim czasie bardzo często tutaj zaglądałam, gdy pojawił się ogrom problemów w moim życiu. Szukałam wątków, które są mi bliskie i czytałam Wasze opowieści, Wasze rady, Wasze wsparcie. Bardzo pomagało. Sama istota tego, że inni ludzie też mają swoje problemy z którymi mierzą się na co dzień jakkolwiek to nie zabrzmi, dodawała mi otuchy, czułam że nie jestem sama. Niedługo po tym, jak życie zaczęło wracać na właściwe tory, pomyślałam, żeby stworzyć konto na instagramie o nazwie 'mojahistoriapl'.Chciałabym aby było to miejsce, gdzie każdy może opowiedzieć swoją historię, znaleźć zrozumienie i inspirację, a także wspierać innych, którzy przechodzą przez podobne doświadczenia. Szukam osób, które chciałyby podzielić się swoimi historiami - oczywiście anonimowo. Stworzyłam formularz w którym każdy bezpiecznie może napisać swoją opowieść. Każda historia zostanie udostępniona na koncie na instagramie. Konto zostało założone niedawno, nic się tam narazie nie dzieje. Jeżeli ktoś z Was czuje, że chciałby się podzielić swoją historią, będzie mi niezmiernie miło. Poniżej podaje link do formularza (link stworzony za pomocą formularza Google).

docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSderPGts3oSh9BDngMf3zcMHF_0N0q8agRMtKOyJ_Nblg-69g/viewform

Dzięki wszystkim :) trzymajcie sie ciepło.

Obserwuj wątek
    • chocolate_dog123 Re: Wasza historia 09.09.24, 19:59
      Link moze być zawirusowany.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka