pati102 12.04.05, 17:35 po smierci valenino samobojstwo popelnilo 11 kobiet "podajac jako przyczyne jego zgon" czy sa moze jakies dane na temat "autodestrukcji" po smierci jp2? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Śmiechacz Zmien sygnaturke albo przestan bredzic! n/t IP: *.dip.t-dialin.net 12.04.05, 20:15 Odpowiedz Link Zgłoś
pati102 Re: Zmien sygnaturke albo przestan bredzic! n/t 13.04.05, 09:38 Valentino byl sredniej klasy aktorzyna, a jedyne co po nim zostalo to kilka niemych filmow, w ktorych trzepie czarnobialymi powiekami. byl ubustwiany w mocno ograniczonym kregu. zyl w czasach gdy media ograniczaly sie do radia i prasy, nie byly tak wszechobecne, drapiezne i wplywowe jak dzis. swiat nie byl jeszcze globalna wioska wiec jego smierc miala raczej lokalny wymiar a mimo to w zwiazku z nia zycie odebralo sobie 11 kobiet. JP2 byl wielkim przywodca religijnym, powazanym i kochanym na calm swiecie, pozostawil po sobie ogromne dziedzictwo. zyl w czasach kiedy media sa rozbuchane do granic mozliwosci i wszechobecne, sztucznie podsycaja histerie, epatuja zaloba, nawet idac na spacer z psem czlowiek patrzy na bilbordy z JP2. swiat jest globalna wioska wiec zdarzenie ma charakter ogolnoswiatowy. swiat sie zmienil ludzie nie tak bardzo. stad moje pytanie- skoro ktos tak mierny jak Valentino wplynal na smierc 11 osob to jak duza musi byc skala tego zjawiska w obec tragedii jaka jest smierc glowy kosciola katolickiego. interesuje mnie czy istnieja jakies oficjalne dane na ten temat. objasnij mi prosze czemu to jest bredzenie i czemu mam zmienic sygnature? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Zmien sygnaturke albo przestan bredzic! n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 17:43 "ubóstwiany" a nie "ubustwiany"-to po pierwsze a pytanie rzeczywiście nie najmądrzejsze choć podobno kto pyta nie błądzi... Odpowiedz Link Zgłoś
pati102 Re: Zmien sygnaturke albo przestan bredzic! n/t 13.04.05, 17:48 badz tak dobra/y i wytlumacz mi co jest niemadrego w tym pytaniu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pati102 Re: Zmien sygnaturke albo przestan bredzic! n/t IP: *.net-serwis.pl 13.04.05, 18:18 powiedz takiej pannie, ze jest nie madra:) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=12264&w=22482316&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: von Gateknienosze Żałuję, że wszedłem na ten wątek. IP: 195.150.233.* 13.04.05, 17:48 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoma Re: Żałuję, że wszedłem na ten wątek. IP: *.crowley.pl 14.04.05, 12:07 Gacik! Wychodzimy! Odpowiedz Link Zgłoś