piotr-wwa 06.09.11, 09:34 Zgodnie z prośbą wklejam tutaj: i w parze z drugim z gazety: miłego oglądania Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rena-ta49 Re: Origami... 06.09.11, 13:40 Piotrze ,to jest naprawdę śliczne . Prosimy o więcej takich śliczności Odpowiedz Link
piotr-wwa Re: Origami... 06.09.11, 13:48 Nie składa się tak szybko, jak umieszcza zdjęcia . Jak napisałem - pracuję nad wazonem. Jak będzie skończony, to umieszczę go razem z kwiatkami. w tym wątku Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Origami... 06.09.11, 14:31 Już się cieszę , i rozumiem ,że to żmudna praca . Czy obdarowujesz kogoś tymi cudownościami czy robisz prezenty ze swoich dzieł ? Odpowiedz Link
piotr-wwa Re: Origami... 06.09.11, 14:58 Wszystko co robię robię dla córki. Kilka zostawiła w przedszkolu - bo miała takie życzenie, a ja się na nie zgodziłem. Nie będę ukrywał, że są dwie osoby, które zostały obdarowane. W zasadzie trzy, ale jedna to dziecko tej drugiej - więc wszystko zależy jak liczyć. W sumie łącznie rozdałem 4 origami. Jedną zabrał mi też kolega z pracy z pokoju, ale to dlatego, że stałą u mnie na komputerze i powiedział, że ja sobie zrobię nowe (no i mam). Jeżeli ktoś zasłuży - to pewnie złożę dla niego coś, ale na wszystko czasu potrzeba. Poza tym - jak zrobię jednej osobie, to i kolejne by chciały. Odpowiedz Link
darima_ka Re: Origami... 06.09.11, 17:54 Nie wątpię ,że chętnych na te cudeńka jest sporo Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Origami... 06.09.11, 15:12 Sądzę ,że musi sprawiać Tobie przyjemność możliwość sprawienia komuś radości z takiego prezentu. Oczywiście nie może to być obdarowywanie "na siłę", ale jeśli komuś Twoje działo się podoba ,i koniecznie je chce , to i dla jest to chyba satysfakcja? Oczywiście ,że nie możesz tego robić w hurtowych ilościach ,do czasu dla siebie by nie zostało, ale jeśli to sprawia Tobie i Twoim najbliższym przyjemność , to już jest super. Ja zapytałam o to ,bo czasem większą radośc sprawi taki zrobiony własnoręcznie prezent , niż wymyślny ,drogi ,ale kupiony i całkiem nie trafiony. Odpowiedz Link
piotr-wwa Re: Origami... 06.09.11, 15:20 Pytanie jest tai, czy wolimy dawać prezenty czy otrzymywać. Ja lubię dawać. Jeszcze mi się nie zdarzyło dać nietrafiony prezent. a co do własnoręcznie zrobionych - kiedyś takich dawałem sporo. Teraz ktoś naprawdę musi zasłużyć. Więcej chętnych niż mocy przerobowych. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Origami... 06.09.11, 15:32 No to chyba oczywiste ,że najbardziej lubimy dostawać, ale dawanie prezentów też jest przyjemnością zwłaszcza kiedy widzimy radość z tego prezentu na twarzy obdarowanego. Wyobrażam sobie ,że chętnych na te śliczności jest ogrom, więc masz racje ,że dajesz za szczególne" zasługi" wtedy taki prezent nie spowszednieje. Odpowiedz Link
piotr-wwa Re: Origami... 06.09.11, 20:35 zwłaszcza, że takie prezenty daję bez okazji (imieniny, urodziny, święta) tylko tak - z samego siebie - jak gest, wdzięczność. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Origami... 06.09.11, 13:41 Piszesz ,ze masz córeczkę ,czy Ona przejawia zainteresowanie origami ? Odpowiedz Link
piotr-wwa Re: Origami... 06.09.11, 13:49 Córka jest jeszcze małą. Ale jej się podobają prace. Jest dla maluchów z 7 modułów choinka do złożenia. Ale jak by to powiedzieć - jeszcze nie ta pora. Składała i umie, ale niestety - jak to dziecię - jeszcze niedokładnie. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Origami... 06.09.11, 14:33 Oczywiście ,że trudno od dziecka wymagać takiej cierpliwości i dokładności jak od dorosłego. Dziecko głównie poprzez zabawę moze sie czyms takim zainteresować , broń boże nie przez przymuszanie, bo się zrazi. Odpowiedz Link
piotr-wwa Re: Origami... 06.09.11, 14:54 Dziecko jest jeszcze w przedszkolu. Więc tym bardziej. Będzie chciała to wróci i się nauczy. Ja instrukcje mam w wersji elektronicznej . Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Origami... 06.09.11, 14:57 Ale to miły sposób na wspólne składanie takich cudeniek Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Origami... 06.09.11, 15:17 Nie wątpię ,ze zbliżające się długie jesienne i zimowe popołudnia tak właśnie można spędzić. Odpowiedz Link
piotr-wwa Re: Origami... 06.09.11, 15:21 Ja i w lato składam. Po prostu wypełniam sobie tym czas wolny od roku. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Origami... 06.09.11, 15:27 Rozumiem,ale w lecie jednak więcej przebywamy gdzieś na powietrzu,a zaraz zaczną się długie wieczory , które trzeba bedzie czymś wypełnić,bo bez zajęcia one dłużą się bardziej niż te letnie krótkie . Odpowiedz Link
piotr-wwa Re: Origami... 06.09.11, 20:37 Wszystko można jakoś wypełnić. Ręce też niekoniecznie origami Odpowiedz Link
darima_ka Re: Origami... 06.09.11, 21:51 Hahaha, no aj myślę ,że origami to tylko wtedy zajmujesz rece , kiedy nie zajmujesz ich czymś ciekawszym ? Odpowiedz Link
piotr-wwa Re: Origami... 06.09.11, 21:59 Na razie nie ma nic ciekawszego od origami . Przez chwile zamiast zabawy papierem bawiłem się drewnem i składałem krzesła na taras, ale teraz jak już są, to z powrotem jest origami Na wiosnę trzeba będzie stół do nich złożyć, bo ten co jest to tylko tymczasowy. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Origami... 07.09.11, 13:48 Rozumiem ,że masz ogródek Czy tak duży balkon ,na którym zmieszczą się krzesła i stół? Odpowiedz Link
darima_ka Re: Origami... 07.09.11, 17:55 Nie ważne jak duży , ważne że jest , że można na nim pogrilować,albo tylko sobie posiedzieć, i poodpoczywać. Odpowiedz Link
darima_ka Re: Origami... 07.09.11, 18:20 Zazdroszczę ,bo ja nie mam nawet kawałka balkonu, zeby sobie posiedzieć i kawę na nim wypić jak piękna pogoda Odpowiedz Link
piotr-wwa Re: Origami... 07.09.11, 19:42 Trzeba się wprosić do kogoś, kto ma i tam posiedzieć. Odpowiedz Link
darima_ka Re: Origami... 07.09.11, 19:54 Ja tam nie lubię się wpraszać,kurturalna jestem, ale zaproszenia chętnie przyjmuję od znajomych Odpowiedz Link
darima_ka Re: Origami... 07.09.11, 20:20 Dziękuję za zaproszenie ,ale za zimno na siedzenie teraz na tarasie, zobacz jak zimno się robi ,jesień idzie Może zechcesz mnie zaprosić w przyszłym roku Odpowiedz Link
piotr-wwa Re: Origami... 07.09.11, 20:29 Zależy przy kim się siedzi poza tym zawsze można się potem ogrzać Odpowiedz Link
darima_ka Re: Origami... 07.09.11, 20:39 Niby tak,ale zdecydowanie przyjemniej na dworze jest kiedy są ciepłe noce , to takie romantyczne siedzieć przy świetle księżyca ,i gwiazd szukać na niebie Ehhhh romantyczka jestem hihihi Odpowiedz Link
piotr-wwa Re: Origami... 07.09.11, 20:43 Ja w domku nie mieszkam - tylko w bloku, więc te siedzenie nie jest do końca takie romantyczne. ale - posiedzieć zawsze można Odpowiedz Link
darima_ka Re: Origami... 07.09.11, 21:23 Eno romantycznie może być wszędzie ,i ja wierzę że w przyszłym roku znów będzie lato Odpowiedz Link
piotr-wwa Re: Origami... 07.09.11, 21:25 tylko czy w wakacje, czy przed nimi Oto jest pytanie. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Origami... 08.09.11, 13:45 No właśnie ,trochę nam się klimat pokićkał Zamiast 4-pór roku mamy tylko 2, zima,zima i trochę lata Odpowiedz Link
darima_ka Re: Origami... 08.09.11, 17:49 Wątpisz ,że w wakacje będzie lato z ciepełkiem ? Odpowiedz Link
piotr-wwa Re: Origami... 08.09.11, 19:08 w tym roku najładniejsza pogoda była w czerwcu. Odpowiedz Link
darima_ka Re: Origami... 08.09.11, 20:38 ???? Chyba że w stolicy , bo na Śląsku czerwiec był zimny , ale sierpień był ok,chyba najlepszy miesiąc z tych letnich. forum.gazeta.pl/forum/f,50394,Bez_Granic.html "Nigdy nie kłóć się z głupcem. Najpierw ściągnie Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem." Odpowiedz Link
piotr-wwa Re: Origami... 09.09.11, 08:17 W wakacje woda w zalewie była zimna. Ale przed wakacjami było super Odpowiedz Link
darima_ka Re: Origami... 09.09.11, 17:43 Ja od wody zawsze z daleka Nie umiem pływać i już się nie nauczę Ale kiedy jestem na urlopie nad morzem to nogi owszem zamoczę ,i stwierdzam ,że nasze morze zawsze jest zimne Odpowiedz Link
piotr-wwa Re: Origami... 10.09.11, 18:09 A dlaczego tak od wody uciekasz? Woda dobra jest Odpowiedz Link
darima_ka Re: Origami... 10.09.11, 18:28 Ależ ja nie mówię ,że woda jest zła , woda pod prysznicem ,w wannie ,czy w oceanie ciepłym jest super byle nie wyżej jak do pasa Może mam fobię ,lub natręctwo , w każdym razie bardzo boję się , że utonę Odpowiedz Link
piotr-wwa Re: Origami... 10.09.11, 18:33 Moja mama w ogóle nie stanie w wodzie, która ma nurt, bo jej się nogi zapadają w piasek. I boi się, ze ją wciągnie. Odpowiedz Link
darima_ka Re: Origami... 10.09.11, 20:33 No wiesz w rzece gdzie jest nurt woda jest cholernie zimna , to ja się nie dziwię Ale w jeziorze ,czy morzu jeśli woda jest ciepła ,to ja mogę ewentualnie , do pasa się zamoczyć Odpowiedz Link
piotr-wwa Re: Origami... 10.09.11, 20:35 A u mnie matka nie, bo właśnie ten piasek usieka spod stóp. Odpowiedz Link
darima_ka Re: Origami... 06.09.11, 17:55 ksiezniczka-02 napisała: > Jedno słowo: ARCYDZIEŁA! To prawda ,nie da się ukryć ! Odpowiedz Link
ls48 Re: Origami... 06.09.11, 17:44 Ostatnio jak bylam u starszej córki zobaczylam na stole takie piekne łabedzie. Okazalo sie że moja wmuczka takie cudeńka wyrabia i obiecala mi tez jednego takiego łabedzia. Odpowiedz Link
darima_ka Re: Origami... 06.09.11, 17:57 Składanie takiego cudeńka musi być czystą przyjemnością. A Babcia może być dumna z wnuczusi . Odpowiedz Link
piotr-wwa Re: Origami... 06.09.11, 22:15 Jakieś stare kwiatki Teraz mam zrobione inne, ale trzeba poczekać aż będzie wazonik. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Origami... 07.09.11, 13:49 Kwiaty ,to szczególnie wdzięczny temat , można co trochę inne robić . Te tez są śliczne Odpowiedz Link
piotr-wwa Re: Origami... 07.09.11, 14:50 Te lepiej wyglądają jako słoneczniki Ale niestety nie mam już takowych u siebie na magazynie. Odpowiedz Link
darima_ka Re: Origami... 07.09.11, 18:52 A mnie one się bardzo podobają, może dlatego ,że nie widziałam innych Odpowiedz Link
piotr-wwa Re: Origami... 07.09.11, 19:44 Wszystko zależy kto jaki kolor lubi i co lubi Odpowiedz Link
piotr-wwa Re: Origami... 07.09.11, 20:45 Zależy jak bardzo jesteśmy radykalni w swych poglądach. Odpowiedz Link
darima_ka Re: Origami... 07.09.11, 21:29 Nie wiem czy o radykalizm w poglądach chodzi ,jeśli mowa o gustach? Odpowiedz Link
piotr-wwa Re: Origami... 07.09.11, 21:34 są też skrajne gusta. Ktoś lubi tylko jaskrawe kolory i ostre zapachy, a ktoś inny delikatne. Ktoś lubi szczupłe i drobne osoby, ktoś przeciętne, a ktoś inny otyłe. tak jak i w poglądach tak samo i w gustach - mogą być skrajności i może być coś po środku. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Origami... 08.09.11, 13:51 Najlepiej nie wpadać w żadne skrajności , bo rozsądek wskazuje jedno... dusza ciągnie do obu... i jesteśmy w rozterkach ? Odpowiedz Link
piotr-wwa Re: Origami... 08.09.11, 13:59 Podobno nie da się wybrać pomiędzy dobrem i złem, tylko pomiędzy mniejszym złem i większym złem. To co dobre dla jednych będzie złe dla drugich. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Origami... 08.09.11, 14:24 Nie do końca się zgodzę z tym. Każdy człowiek ma swój rozum i powinien umieć wybierać pomiędzy dobrem a złem. Dam przykład taki pierwszy z brzegu : Mógłbyś namówiony przez kogoś zacząć ćpać, jeśli masz rozum , to wiesz ,że jest to złe, wiec nie wybierasz takiej drogi życiowej? To samo z alkoholem ,niektórzy alkoholizm uważają za chorobę , a ja twierdze ,ze ta choroba to na własne życzenie . Odpowiedz Link
piotr-wwa Re: Origami... 08.09.11, 14:49 To prawda- przykład jest dobry. Nie chcę pisać, ale czasami jest tak, że czego nie wybierzesz - zawsze komuś zaszkodzisz. Odpowiedz Link
darima_ka Re: Origami... 07.09.11, 18:21 One są ładniejsze od tych sztucznych co w sklepach sprzedają. Odpowiedz Link
darima_ka Re: Origami... 07.09.11, 21:36 Hihihi ,widziałam ,ale ten króliczek w/g mnie podobny do sówki, taki pękaty i uszy za krótkie? Tu mój gust odbiega od pleyboyowskiego Odpowiedz Link
piotr-wwa Re: Origami... 07.09.11, 21:41 Taki był w instrukcji. A playboy'a sam dopisałem Odpowiedz Link
darima_ka Re: Origami... 08.09.11, 18:08 Aaaa, ale z playboy'a, to różowe są króliczki Odpowiedz Link
piotr-wwa Re: Origami... 08.09.11, 19:07 Dlatego ma różowe uszka w środku i kokardkę na uchu Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Origami... 09.09.11, 13:29 Wszystkie mi się podobają,i podziwiam tę sztukę, a jeszcze bardziej ludzi którzy mają zainteresowania , coś robią,i nie narzekają Odpowiedz Link
darima_ka Re: Origami... 09.09.11, 17:41 Narzekanie czasem pomaga ,tak dla zasady można sobie trochę ponarzekać przecież Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Kwiatkii... 08.09.11, 13:53 Mnie zdecydowanie bardziej podobają się te niebieskie Może te żółte za mało intensywne ? Ale to moje zdanie ,a komuś może bardziej się podobać ten żółty. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Wazonik 12.09.11, 13:24 Śliczny kolorowy wazonik , teraz kolorowe kwiaty do niego, i mamy komplet Odpowiedz Link
piotr-wwa Re: Wazonik 12.09.11, 14:56 Kwiaty są prawie gotowe w domu, tylko wazonik trzeba klejem wzmocnić A kwiatki uzupełnić o łodyżki. Odpowiedz Link
piotr-wwa Ten sam wazon tym razem z kwiatami 12.09.11, 21:58 to niby są tulipany Tylko przydała by się zielona słomka i jakiś jeden listek przy łodyżce. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Ten sam wazon tym razem z kwiatami 13.09.11, 13:25 A nie można zielona bibułką obkleić te łodyżki, i jakiś listek zrobic? Tulipany to śliczne kwiatki Odpowiedz Link
piotr-wwa Re: Ten sam wazon tym razem z kwiatami 13.09.11, 14:55 Można, ale nie mam bibuły i nie mam listka wyciętego, ale pewnie, że można. Odpowiedz Link
darima_ka Re: Ten sam wazon tym razem z kwiatami 13.09.11, 17:46 Ślicznie to wygląda ,zawsze możesz coś tam jeszcze dodać, żeby naturalniej wyglądało. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Ten sam wazon tym razem z kwiatami 14.09.11, 13:33 Z wielką przyjemnocią i podziwem oglądam Twoje małe dzieła Odpowiedz Link
piotr-wwa Re: Ten sam wazon tym razem z kwiatami 14.09.11, 13:45 znalazłem na youtube większe i ładniejsze. Zachorowałem na jedno z nich, ale to masakra zrobić takie. Odpowiedz Link
piotr-wwa Re: Ten sam wazon tym razem z kwiatami 14.09.11, 13:49 i jeszcze jeden link: www.youtube.com/watch?v=MsryN27d1WI&feature=related Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Ten sam wazon tym razem z kwiatami 21.09.11, 15:13 Hihihi.... pomyślał by ktoś ,ze tak szybko się to cudo robi Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Ten sam wazon tym razem z kwiatami 21.09.11, 15:10 Są przepiękne Zimowe długie wieczory będą sprzyjać robieniu takich cudów Odpowiedz Link
piotr-wwa Re: Ten sam wazon tym razem z kwiatami 22.09.11, 12:18 Ja robię teraz jednego z tych dużych ładnych kolorowych ładzi. Ma być niewiele większy, bo w podstawie zamiast 35 modułów będzie 70 (2 x większy promień, średnica i obwód). Powiem tylko tyle. Mały łabędź byłby już skończony, a w tym ledwo podstawę (początek) widać. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Ten sam wazon tym razem z kwiatami 22.09.11, 14:15 Mam nadzieję,że nam pokażesz? Tak sobie myślę ,że musisz mieć do tego pokłady cierpliwości To żmudna robota ,ale jeśli Tobie daje satysfakcję to tylko robić , bo są piękne Odpowiedz Link
piotr-wwa Re: Ten sam wazon tym razem z kwiatami 22.09.11, 16:16 To za jakieś 2-3 tygodnie jak dobrze pójdzie. Na razie jest 500 elementów i to początek. Kolejne 500 i będzie podstawa. Potem zostanie szyja i skrzydła do zrobienia z ogonem. Masakra, ale jakieś 3000 elementów to minimum. Nie mam pojęcia ile wyjdzie docelowo. Odpowiedz Link
darima_ka Re: Ten sam wazon tym razem z kwiatami 22.09.11, 19:01 Az jestem ciekawa efektu, to jest dopiero zabawa "Nigdy nie kłóć się z głupcem. Najpierw ściągnie Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem." Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Ten sam wazon tym razem z kwiatami 23.09.11, 14:09 A ten watek tak fajnie nam się rozwinął , trzeba go pilnować ,bo fajne fotki w nim są Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Ten sam wazon tym razem z kwiatami 23.09.11, 14:12 Trzymam kciuki za powodzenie przedsiewzięcia Mam nadzieję ,że nam zademonstrujesz Odpowiedz Link
darima_ka Re: Ten sam wazon tym razem z kwiatami 22.09.11, 19:00 W życiu bym nie pomyślała ,ze to z papieru , sa fantastyczne Odpowiedz Link
piotr-wwa Duży łabędź 03.10.11, 08:34 Wysokość 38 cm, szerokość 22 cm. Ilości elementów nie liczyłem jeszcze, ale grubo ponad 1000. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Duży łabędź 03.10.11, 13:50 Ile czasu zajęło Tobie zrobienie tego 'cacka" ? Odpowiedz Link
piotr-wwa Re: Duży łabędź 03.10.11, 14:06 2 tygodnie, tylko że miałem w tym czasie przerwę. Ogólnie z jakieś 7 dni chyba składałem. Oczywiście po pełne 6 godz ciężkiej pracy. Odpowiedz Link
piotr-wwa Re: Duży łabędź 05.10.11, 12:37 Na pewno będę robił jeszcze jednego takiego łabędzia. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Duży łabędź 05.10.11, 13:34 Jest piękny ,ale mi brak cierpliwości , ja bym musiała go składać chyba rok Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Duży łabędź 05.10.11, 13:32 To tak jakbyś drugą dniówkę w pracy zrobił. Tyle godzin bym nie wytrzymała siedzieć i składać. Jednak masz ogrom spokoju i cierpliwości Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Duży łabędź 06.10.11, 13:31 Widocznie to ciebie uspokaja ,dlatego potrafisz się nad tym skupić. Jeśli naprawdę jesteś nerwowy,to taka "zabawa" jest dobra na uspokojenie. Odpowiedz Link
piotr-wwa Re: Duży łabędź 07.10.11, 08:52 Ja po prostu lubię mieć zajęcie i lubię jak to widać to co się robi. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Duży łabędź 07.10.11, 13:25 Ja też lubię mieć zajęcie ,ale wole kiedy efekty są widoczne szybciej Kilka godzin roboty i efektów mało ,by mnie frustrowało To już wolę okna umyć Odpowiedz Link
piotr-wwa Re: Duży łabędź 07.10.11, 20:59 Ale większy jest efekt mieć coś, co się każdemu podoba, co każdy by chciał mieć, ale nikomu nie chce się tego zrobić, albo nie umieją. A Ty masz i własnoręcznie zrobione. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Duży łabędź 08.10.11, 11:05 Oczywiście ze to satysfakcja móc się pochwalić takim cudeńkiem. Ja Tobie gratuluję wytrwałości Odpowiedz Link
darima_ka Re: Duży łabędź 08.10.11, 21:18 Domyślam się, co napisałam w powyższym poście Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Duży łabędź 09.10.11, 08:03 To normalne ,że jesteśmy dumni z tego ,że coś potrafimy zrobić takiego czego nam zazdroszczą inni. Odpowiedz Link
darima_ka Re: Duży łabędź 08.10.11, 21:17 Piotr-wwa napisał :"Ale większy jest efekt mieć coś, co się każdemu podoba" Zwłaszcza każdy mężczyzna chce mieć kobietę,która wszystkim się podoba A na poważnie to masz rację imasz prawo do satysfakcji ,że zdolności manualnych Odpowiedz Link
piotr-wwa Re: Duży łabędź 09.10.11, 19:09 Nie musi się podobać - wystarczy, że inni by taką chcieli mieć ze względu na charakter, albo dbałość o dom. Nie wszystko się sprowadza do wyglądu - choć on też ma znaczenie. Odpowiedz Link
darima_ka Re: Duży łabędź 05.10.11, 18:22 ????? 6 godzin potrafisz ślęczeć nad tym? Jejku ,podziwiam , bo mnie by cholera przy tym wzięła, jestem zbyt nerwowa. Odpowiedz Link
piotr-wwa Re: Duży łabędź 06.10.11, 10:19 he... he... To jak bym słyszał swoich znajomych. Że ja taki nerwowy i daję radę, a oni spokojniejsi ode mnie i nie daliby rady. Ja robię różnie - czasami tylko po troszku, a czasami potrafię cały dzień (pełne 8 godzin) robić. Nie powiem - ręce od tego bolą. Odpowiedz Link
darima_ka Re: Łabędź 2 17.10.11, 18:22 Ooo cudo,widziałam na wystawie u mojego optyka , nie wiem czy wystawiony łabędź na sprzedaż,ale jest śliczny. Odpowiedz Link
piotr-wwa Re: Łabędź 2 17.10.11, 18:23 3 tygodnie robiłem. ok 2 000 elementów. jak mi coś strzeli do głowy, to policzę ile ma elementów. Odpowiedz Link
darima_ka Re: Motylek 17.10.11, 18:17 Motylek też jest śliczny , i chyba mnie czasochłonny? Odpowiedz Link
piotr-wwa Re: Motylek 17.10.11, 18:21 Motylka chyba tylko półtorej godzinki robiłem. Ale on jest mały. Odpowiedz Link