strange_one 07.05.05, 12:41 Wszyscy wiemy, że powinien być wyjątkowy etc. Ale żeby taki był wyjątkowy trzeba wiedzieć kiedy podjąć takowy "krok w przód" i tu pytanie z kąd wiadomo kiedy?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Doom Re: Ten pierwszy raz..... IP: *.aster.pl 07.05.05, 12:43 Na drugiej randce. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doom Re: Ten pierwszy raz..... IP: *.aster.pl 07.05.05, 12:48 i przed 65 rokiem zycia - pozniej to juz dewiacja. Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: Ten pierwszy raz..... 07.05.05, 12:55 Gość portalu: Doom napisał(a): > i przed 65 rokiem zycia - pozniej to juz dewiacja. Ale jesteś ... pozwól ludziom na odrobine przyjemności ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doom Re: Ten pierwszy raz..... IP: *.aster.pl 07.05.05, 12:59 W tym wieku odrobina przyjemnosci o wygrzewanie kosci na lawce w parku. Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: Ten pierwszy raz..... 07.05.05, 13:00 Wiesz to z podań, czy z autopsji?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doom Re: Ten pierwszy raz..... IP: *.aster.pl 07.05.05, 13:03 Teoretyzuje. Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: Ten pierwszy raz..... 07.05.05, 13:05 Tak myślałam). Ale Autor(ka) wygląda na osobę dość młodą ... potrzebuje rady bardziej (chyba) praktyków, niż teoretyków ...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doom Re: Ten pierwszy raz..... IP: *.aster.pl 07.05.05, 13:07 Chcialem tylko byc pomocny.. Odpowiedz Link Zgłoś
strange_one Re: Ten pierwszy raz..... 07.05.05, 12:52 .... Nic dodać nic ująć... A mógł byś schować swoje pełne ironi odpowiedzi do szuflady, nie wszyscy są like u więc nie wszyscy wiedzą jak to zrobic żeby obie strony tego pragnęły ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doom Re: Ten pierwszy raz..... IP: *.aster.pl 07.05.05, 12:58 > jak to zrobic żeby obie strony tego pragnęły ... Proponuje rozwazyc uzycie jakiegos 'glupiego jasia' ;D Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: Ten pierwszy raz..... 07.05.05, 13:02 strange_one napisał: > .... Nic dodać nic ująć... A mógł byś schować swoje pełne ironi odpowiedzi do > szuflady, nie wszyscy są like u więc nie wszyscy wiedzą jak to zrobic żeby obie > strony tego pragnęły ... Jeśli to do mnie - odpowiadam: nie wiem, jak masz zrobic, aby obie strony tego pragnęły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doom Re: Ten pierwszy raz..... IP: *.aster.pl 07.05.05, 13:04 I nie mozna bylo tak od razu - cala ta ironia byla nie na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: Ten pierwszy raz..... 07.05.05, 13:06 Taj jest ! (juz nie będę) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doom Re: Ten pierwszy raz..... IP: *.aster.pl 07.05.05, 13:08 To rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
strange_one Re: Ten pierwszy raz..... 07.05.05, 12:50 A jeśli takową mam za sobą.... ;/ Prosiłem o sensowne odpowiedzi... Ale dzięki że odpisałęś/aś... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doom Re: Ten pierwszy raz..... IP: *.aster.pl 07.05.05, 12:54 Sensownych odpowiedzi udzielam na sensowne pytania. I nie dziekuj prosze - prowadze dzialanowsc filantropijna. Odpowiedz Link Zgłoś
strange_one Re: Ten pierwszy raz..... 07.05.05, 13:00 Gość portalu: Doom napisał(a): > Sensownych odpowiedzi udzielam na sensowne pytania. I nie dziekuj prosze - > prowadze dzialanowsc filantropijna. Więc zapytam sensowne pytanie było by jak podetrzeć tyłek "szarym papierem" ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doom Re: Ten pierwszy raz..... IP: *.aster.pl 07.05.05, 13:02 Mam klopoty ze zrozumienem twojej polszczyzny.. :( Odpowiedz Link Zgłoś
strange_one Re: Ten pierwszy raz..... 07.05.05, 13:05 Ok przyznam składnia na 1 z minusem ;] Więc ponawiam: Jakie pytania dla Ciebie maja sens ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doom Re: Ten pierwszy raz..... IP: *.aster.pl 07.05.05, 13:08 Zdecydowanie nie takie, w ktorych szuka sie ogolnej recepty na bardzo szczegolne przypadki. Odpowiedz Link Zgłoś
strange_one Re: Ten pierwszy raz..... 07.05.05, 13:10 Nie chciałem ogólnej recepty chciałem tylko aby ktoś mi podpowiedział, nie odpowiedział, jak poznam że ona jest na to gotowa ... Jakie zachowanie powinno mi dac znak: "słuchaj już pora"... etc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doom Re: Ten pierwszy raz..... IP: *.aster.pl 07.05.05, 13:12 Eh.. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: Ten pierwszy raz..... 07.05.05, 13:14 Jeżeli zadajesz takie pytania, to znaczy, że to ty nie jestes jeszcze gotowy. Odpowiedz Link Zgłoś
strange_one Re: Ten pierwszy raz..... 07.05.05, 13:18 I włąśnei to jest satysfakcjonująca mnie odpowiedź, ale .... niezrozumeiliśmy się anyway thx 4 help :) Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: Ten pierwszy raz..... 07.05.05, 13:19 zrozumieliśmy) tylko na twe pytanie po prostu nie ma zadawalajacej cie odpowiedzi) Odpowiedz Link Zgłoś
strange_one Re: Ten pierwszy raz..... 07.05.05, 13:23 Mimo wszystko dziekuje, bo to tylko wy odpowiedzieliście :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bejbe Re: Ten pierwszy raz..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.05, 13:35 te słuchaj a Tobie to chodzi o sytuację typu: kochanie możebyśmy spróbowali?? czy o chwile sam na sam kiedy nie wiesz czy to juz jet ten moment?? Odpowiedz Link Zgłoś
strange_one Re: Ten pierwszy raz..... 07.05.05, 13:46 Właśnie boje się że źle odczytam moment i będzie nie fajnie.... Dokładnie chodzi mi o to kiedy jesteśmy sami itd. Boję się że jak zrobie za szybki krok do przodu to może być nieciekawie, a moja dziewczyna nie należy do tych które robią ten krok pierwsze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bejbe Re: Ten pierwszy raz..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.05, 14:33 hmm bo widzisz jest wiele opcji: po 1 dziewcze może bardzo tego chciec ale jest niesmiałe, po 2 to może być również odwrotnie: moze nie lubiec gdy ktos robi to za nia ale przypuszczam ze 1 opcja jest bardziej prawdopodobana. Nie wiem na jakim jestescie etapie zbliżenia bo jeżeli doszło już między wami do gry wstepnej to najlepszą metoda jest doprowadzenie kobiety oralnie do momentu wysokiego podniecenia gdy juz bedzie dochodzic i wtedy zaproponowac (nic na sile) czy nie zgodzilaby sie na zblizenie ! jesli naprawde bedzie miala na to ochote to NA PEWNO SIE ZGODZI!! ps. wiem z autopsji heheh:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doom Re: Ten pierwszy raz..... IP: *.aster.pl 07.05.05, 15:46 A jednak mozna - prosta profesjonalna kompetentna porada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bejbe Re: Ten pierwszy raz..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.05, 16:28 A pewno że można:D!! niech ta porada posłuży wam wszystkim:) POZDROOOO Odpowiedz Link Zgłoś
strange_one Re: Ten pierwszy raz..... 07.05.05, 17:36 No myślę że grę wstępną mamy za sobą... Skorzystam z Twojej porady ale dopiero po powrocie z "wakacji" (wyjeżdzam za tydzień, niestety sam) myślę że będzie odpowiedni moment, mam tylko jeszcze jedno pytanie, czy przechodzić płynnie do zbliżenia czy poprostu zapytać (po ówczesnej grze wstępnej) ? Odpowiedz Link Zgłoś
seksoholik Re: Ten pierwszy raz..... 07.05.05, 18:20 Na pewno dobrze by było gdyby Ci się udało przed śmiercią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bejbe Re: Ten pierwszy raz..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.05, 10:25 No ja myśle jednak że zapytać nie zaszkodzi:D byle rzeczowo i odważnie:D Odpowiedz Link Zgłoś
strange_one Re: Ten pierwszy raz..... 08.05.05, 10:37 Ok dziękuje slicznie za porady, wiem że powinienem to wiedzieć, ale myślę że lepiej zapytać... Niz później żałować :) Odpowiedz Link Zgłoś
somertime09 Re: Ten pierwszy raz..... 08.05.05, 19:52 zawsze jest pirwszy raz , zawsze sa nowe doswiadczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
strange_one Re: Ten pierwszy raz..... 08.05.05, 22:23 I niekiedy nie zdadzą się na nic porady innych, przynajmniej w Tym przypadku tak było, wszystko wyszło "w praniu" :) Odpowiedz Link Zgłoś