Dodaj do ulubionych

Sean Penn jak Św. Mateusz

16.05.05, 20:09
Sean jest najlepszym aktorem swego pokolenia.
A jeszcze potrafił uczynić kapłanem 50-latka, to się nazywa oddziaływanie!
Obserwuj wątek
    • Gość: maureen2 Re: Sean Penn jak Św. Mateusz IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.05, 20:35
      dlatego jest najlepszy,bo przebrał się za De Niro.
      • Gość: Penn Bo jest Zydem tak jak sw. Mateusz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 21:36
        Oczywiscie, ze jest podobny, bo oboje sa Zydami.
        A antysemici lepiej niech nie ogladaja z nim filmow.
        Podobnie jak Bruce Willis, Dustin Hoffman, Harrison Ford i wiele innych
        zydowskich gwiazd Holywood.

Ciekawe co na to ciemnogrod z LPR?
        • Gość: Robert Kolaski Re: Penn IP: *.hrl.com 16.05.05, 21:50
          penn,ja tez jestem Zydem, 'ciemnogrod z LPR' nie jest tego wcale ciekawy
          • Gość: AjWaj-owski To czemu sie wstydzisz, Kolaski IP: *.block.alestra.net.mx 17.05.05, 00:23
            i tak sie glupio nazywasz?
        • kropekuk Penn jest z katolickiej rodziny IRLANDZKIEJ 17.05.05, 04:22
          A w Irlandii Zydow jakos wielu nie bylo, a juz napewno BIEDNYCH Zydow,
          emigrujacych za chlebem do USA i -jak ojciec Penna- zyjacych z murarki ;) A
          Celtowie maja spore, czesto orle nosy; takze ciemne wlosy (po Armadzie
          Hiszpanskiej) - jak i polscy gorale, z ktorych nikt jednak Zydow nie robi.
          • Gość: diabelek Re: Penn jest z katolickiej rodziny IRLANDZKIEJ IP: *.sympatico.ca 17.05.05, 04:57
            > A w Irlandii Zydow jakos wielu nie bylo, a juz napewno BIEDNYCH Zydow,
            > emigrujacych za chlebem do USA i -jak ojciec Penna- (...)
            ===========
            Ojciec Sean'a - Leo Penn byl Zydem, a wczasach McCarthy'iego figurowal na jego
            czarnej liscie jako komunista. Matka jest pochodzenia irlandzkiego.
            Wedlug "teorii rasowych" rabinow Sean Penn zydem juz chyba nie jest.
            Robert de Niro jest amerykaninem wloskiego pochodzenia, wychowanym we wloskiej
            dzielnicy Nowego Jorku. Wloscy patrioci maja do niego pretensje o to , ze
            pomagal kreowac wizerunek Wlocha gangstera w filmach (np. Godfather II,
            Goodfellows)
    • Gość: ZwyklyKatolik To Duch Swiety! IP: *.adsl.inetia.pl 16.05.05, 21:16
      Jak widac dla Ducha Swietego nie ma rzeczy niemozliwych!
      Wystarczy uwierzyc i pojsc za jego glosem!
      Widac to po licznych "nieprawdopodobnych" nawroceniach w historii np. Swiety
      Pawel... Mam nadzieje, ze Ci, co po smiercu JPII uslyszeli ten glos, pojda za
      nim i dojda do Swietosci, kazdy wlasna droga, taka jaka wybral im Pan. Amen
    • nat.ka Re: Sean Penn jak Św. Mateusz 16.05.05, 22:19
      ajjjj na mnie też bardzo silnie oddziaływuje! myślę, że bardziej niż na kapłana :))))))
    • maureen2 Re: Sean Penn jak Św. Mateusz 16.05.05, 22:48
      on ogladał zapewne calkiem inny film.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka