supaari Re: Kto wreszcie sie za nich wezmie? 25.02.06, 20:15 yoma napisała: > Czyżby o tym, co ja? Chyba nie... On o szeregach, a Ty o kotach... Odpowiedz Link Zgłoś
supaari sprostowanie! 25.02.06, 20:20 Możecie oboje myśleć o tym samym: Szeregach Czarnych Kotów! Zorganizowany pech! Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: sprostowanie! 25.02.06, 20:30 No, ty masz w sygnaturce całą organizację :P Odpowiedz Link Zgłoś
supaari Re: sprostowanie! 25.02.06, 20:34 yoma napisała: > No, ty masz w sygnaturce całą organizację :P Organizację? Chyba nie Kocie Czarne Szeregi? Mam w sygnaturce siebie! Tylko siebie! Odpowiedz Link Zgłoś
supaari Re: sprostowanie! 25.02.06, 21:49 yoma napisała: > To jest byt nawet wyżej zorganizowany :) Kocie Czarne Szeregi (KCS) czy ja? BTW - KSC to Kluczowe Czynniki Sukcesu... Odpowiedz Link Zgłoś
chrismura Re: sprostowanie!Sorry:: 25.02.06, 22:09 yoma napisała: > Ty oczywiście, jak możesz powątpiewac :) Myslalem o innych ( Baranach)ale uderz w stol i nozyce sie odezwa.I sie odezwaly!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
supaari Re: sprostowanie! 25.02.06, 22:17 yoma napisała: > Ty oczywiście, jak możesz powątpiewac :) Wątpienie w oczywistości to: 1. Cecha naukowców kontesujących dotychczasowe "ustalenia" nauki. 2. Cecha osób "uduchowionych", które widzą więcej niż pozostali. Odpowiedz Link Zgłoś
alberto4 Re: Kto wreszcie sie za nich wezmie? 25.02.06, 18:22 Ja się już za nich wzięłem.,, alberto.pl/rozbior.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Kto wreszcie sie za nich wezmie? IP: *.adsl.inetia.pl 26.02.06, 10:36 przeczytalam i całkowicie się z tym zgadzam. Odpowiedz Link Zgłoś
nelsonek Re: Kto wreszcie sie za nich wezmie? 25.02.06, 20:31 Niestety, nie umiem czytac w nieswoich myslach. Mam nadzieje, ze mi wybaczysz? Odpowiedz Link Zgłoś
supaari Re: Kto wreszcie sie za nich wezmie? 25.02.06, 20:35 nelsonek napisał: > Niestety, nie umiem czytac w nieswoich myslach. Mam nadzieje, ze mi wybaczysz? > Na pewno wybaczy! Musi - sam też w nich nie umie czytać... Chwała mu,że hcociaż pisać umie... A przynajmniej dyktować :-) Jak arbuzy? Odpowiedz Link Zgłoś
nelsonek Re: Kto wreszcie sie za nich wezmie? 25.02.06, 20:38 Arbuzy pyszne. Wrecz powiedzialbym wspaniale. A jak paczki? Raczysz sie dalej z Mala? Co do pisania: cos mi sie wydaje, ze chrismura posiada te umiejetnosc w przeciwienstwie do Ciebie! :P Moze wytlumaczysz co miales na mysli piszac "hcociaż"? :P PS. Ciekawostke masz w swojej skrzynce. Odpowiedz Link Zgłoś
supaari Re: Kto wreszcie sie za nich wezmie? 25.02.06, 20:47 nelsonek napisał: > Arbuzy pyszne. Wrecz powiedzialbym wspaniale. A jak paczki? Raczysz sie dalej z Mala? > Co do pisania: cos mi sie wydaje, ze chrismura posiada te umiejetnosc w przeciwienstwie do Ciebie! :P > > Moze wytlumaczysz co miales na mysli piszac "hcociaż"? :P > > PS. Ciekawostke masz w swojej skrzynce. > Pączki to "owoc sezonowy". Z Małą tylko wirtualnie... Chrismura ma po prostu sprawniejszego sekretarza (a może korektę). Ja swego zwolnię. Pisząc hcociaż chciałem sprawdzić, czy dla poprawnego przeczytania (w zasadzie - zrozumienia) słowa rzeczywiście konieczne jest, aby pierwsza i ostatnia litera były na miejscu. Co do pierwszej - zyskałem przekonanie graniczące z pewnością! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nelsonek Re: Kto wreszcie sie za nich wezmie? 25.02.06, 20:53 Hmmm. Czyli wirtualnie napchales sobie brzuch?:) Korektora proponowalbym zwolnic dyscyplinarnie. W przypadku hcociaz mozna sie domyslic o co chodzi. Taka malutka ciekawostka. Moze napisalby o tym nałókową prace? :) PS. Jak saytra?:) Odpowiedz Link Zgłoś
supaari Re: Kto wreszcie sie za nich wezmie? 25.02.06, 21:00 nelsonek napisał: > Hmmm. Czyli wirtualnie napchales sobie brzuch?:) > > Korektora proponowalbym zwolnic dyscyplinarnie. > > W przypadku hcociaz mozna sie domyslic o co chodzi. Taka malutka ciekawostka. M > oze napisalby o tym nałókową prace? :) > > PS. Jak saytra?:) > Można rzeczy jak najbardziej realne robić w wirtualnym towarzystwie! I tak jest z Małą. Kto by tą pracę napisał? I o jaką saytrę chodzi? Nie mylisz mnie z którymś z moich klonów? Właśnie - trzeba skrzynkę sprawdzić! Odpowiedz Link Zgłoś
supaari Re: Kto wreszcie sie za nich wezmie? 25.02.06, 21:13 Przeczytałem i odpowiedziałem. Odpowiedz Link Zgłoś
chrismura Re: Kto wreszcie sie za nich wezmie? 25.02.06, 21:18 supaari napisał: > Przeczytałem i odpowiedziałem. Jak glupia odpowiedz, to nie ja ;To moje klony. Odpowiedz Link Zgłoś
supaari Re: Kto wreszcie sie za nich wezmie? 25.02.06, 21:21 chrismura napisał: > Jak glupia odpowiedz, to nie ja ;To moje klony. Kto by tam chciał Ciebie klonować? No, może Ty sam... Odpowiedz Link Zgłoś
chrismura Re: Kto wreszcie sie za nich wezmie? 25.02.06, 21:21 supaari napisał: > Przeczytałem i odpowiedziałem. Nie wiem dlaczego Supaari wiedzial o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
supaari Re: Kto wreszcie sie za nich wezmie? 25.02.06, 21:23 chrismura napisał: > Nie wiem dlaczego Supaari wiedzial o co chodzi? To, że czegoś nie wiesz wcale mnie nie dziwi! Niewiedza to Twoje środowisko naturalne! Odpowiedz Link Zgłoś
nelsonek Re: Kto wreszcie sie za nich wezmie? 25.02.06, 21:28 Z czym niby wiedzial o co chodzi? Przeciez nikt, procz Ciebie nie ma stuprocentowej pewnosci o czym piszesz w poscie zakladajacym watek. A moze Supaari domyslil sie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
supaari Re: Kto wreszcie sie za nich wezmie? 25.02.06, 21:31 nelsonek napisał: > Z czym niby wiedzial o co chodzi? Przeciez nikt, procz Ciebie nie ma stuprocent > owej pewnosci o czym piszesz w poscie zakladajacym watek. > > A moze Supaari domyslil sie?:) > Chrismura pewnie myśli, że moje "przeczytałem i odpowiedziałem" to takie "Howgh, powiedziałem!". A ja tylko odpowiedziałem naTwojego maila! Odpowiedz Link Zgłoś
chrismura Re: Kto wreszcie sie za nich wezmie? 25.02.06, 21:36 supaari napisał: > nelsonek napisał: > > > Z czym niby wiedzial o co chodzi? Przeciez nikt, procz Ciebie nie ma > stuprocent > > owej pewnosci o czym piszesz w poscie zakladajacym watek. > > > > A moze Supaari domyslil sie?:) > > > > Chrismura pewnie myśli, że moje "przeczytałem i odpowiedziałem" to > takie "Howgh, powiedziałem!". A ja tylko odpowiedziałem naTwojego maila! Gdzie moherowe berety ? nie wiem co powiedziec.Supaari co ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
supaari Re: Kto wreszcie sie za nich wezmie? 25.02.06, 21:38 chrismura napisał: > Gdzie moherowe berety ? nie wiem co powiedziec.Supaari co ty na to? Niewiedza to Twoje środowisko naturalne. Howgh, powiedziałem! Odpowiedz Link Zgłoś
chrismura Re: Kto wreszcie sie za nich wezmie? 25.02.06, 21:53 supaari napisał: > chrismura napisał: > > Gdzie moherowe berety ? nie wiem co powiedziec.Supaari co ty na to? > > Niewiedza to Twoje środowisko naturalne. Howgh, powiedziałem! Niewiedza, To glupota ,prosze o pomoc!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
supaari Re: Kto wreszcie sie za nich wezmie? 25.02.06, 21:56 chrismura napisał: > Niewiedza, To glupota ,prosze o pomoc!!!!!!!!!!!!! Pomoc? Proszę bardzo: 1. Więcej książek, mniej internetu. 2. Między podmiotem i orzeczeniem nie powinno być przecinka. Wystarczy na razie. Na jakieś 2 lata studiów masz materiału dość. Odpowiedz Link Zgłoś
chrismura Re: Kto wreszcie sie za nich wezmie? 25.02.06, 22:00 supaari napisał: > chrismura napisał: > > > Niewiedza, To glupota ,prosze o pomoc!!!!!!!!!!!!! > > Pomoc? Proszę bardzo: > 1. Więcej książek, mniej internetu. > 2. Między podmiotem i orzeczeniem nie powinno być przecinka. > > Wystarczy na razie. Na jakieś 2 lata studiów masz materiału dość. Stary takich jak ty zjadam na sniadanie.Bez przecinka. Odpowiedz Link Zgłoś
supaari Re: Kto wreszcie sie za nich wezmie? 25.02.06, 22:18 chrismura napisał: > Stary takich jak ty zjadam na sniadanie.Bez przecinka. Widzisz? A powinieneś ich słuchać i szanować... Odpowiedz Link Zgłoś
chrismura Re: Kto wreszcie sie za nich wezmie? 25.02.06, 22:22 supaari napisał: > chrismura napisał: > > > Stary takich jak ty zjadam na sniadanie.Bez przecinka. > > Widzisz? A powinieneś ich słuchać i szanować... Bo jak nie to?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
nelsonek Re: Kto wreszcie sie za nich wezmie? 25.02.06, 22:26 Eee. Chyba nic. chrismura napisał: > Bo jak nie to?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
supaari Re: Kto wreszcie sie za nich wezmie? 25.02.06, 22:26 chrismura napisał: > bo jak nie to?????? Bo jak nie to będziesz wciąż homo neandethalensis internetus! Odpowiedz Link Zgłoś
zloty_delfin Re: Kto wreszcie sie za nich wezmie? 25.02.06, 22:27 chrismura napisał: > supaari napisał: > > > chrismura napisał: > > > > > Stary takich jak ty zjadam na sniadanie.Bez przecinka. > > > > Widzisz? A powinieneś ich słuchać i szanować... > > Bo jak nie to?????????? Bo jak nie, to nie zmądrzejesz, a jak tak, to masz po temu sposobność. Odpowiedz Link Zgłoś
chrismura Re: Kto wreszcie sie za nich wezmie? 25.02.06, 22:03 supaari napisał: > chrismura napisał: > > > Niewiedza, To glupota ,prosze o pomoc!!!!!!!!!!!!! > > Pomoc? Proszę bardzo: > 1. Więcej książek, mniej internetu. > 2. Między podmiotem i orzeczeniem nie powinno być przecinka. > > Wystarczy na razie. Na jakieś 2 lata studiów masz materiału dość. I wyrosne na kogos twego (gatunku) Wole byc nieukiem . Odpowiedz Link Zgłoś
supaari Re: Kto wreszcie sie za nich wezmie? 25.02.06, 22:25 chrismura napisał: > I wyrosne na kogos twego (gatunku) Wole byc nieukiem . Chłopie!!! Ty nawet nie wiesz co to jest "człowiek moejgo gatunku"! Ja jestem homo sapiens sapiens!!! Ty - jak sądzę - homo neandethalensis internetus! I tu mnie nie dziwi Twoja wola - znam ją z obserwacji jak zły szeląg! Odpowiedz Link Zgłoś
chrismura Re: Kto wreszcie sie za nich wezmie? 25.02.06, 21:57 chrismura napisał: > supaari napisał: > > > chrismura napisał: > > > Gdzie moherowe berety ? nie wiem co powiedziec.Supaari co ty na to? > > > > Niewiedza to Twoje środowisko naturalne. Howgh, powiedziałem! > > Niewiedza, To glupota ,prosze o pomoc!!!!!!!!!!!!! Myslalem o Partji dlugich Witek???? O co tutaj chodzi??? Odpowiedz Link Zgłoś
supaari Re: Kto wreszcie sie za nich wezmie? 25.02.06, 22:28 chrismura napisał: > O co tutaj chodzi??? Niewiedza to Twoje środowisko naturalne. Howgh, powiedziałem! Odpowiedz Link Zgłoś
chrismura Re: Kto wreszcie sie za nich wezmie? 25.02.06, 22:46 supaari napisał: > chrismura napisał: > > O co tutaj chodzi??? > > Niewiedza to Twoje środowisko naturalne. Howgh, powiedziałem! > Nie wiem w jakim jezyku mam z toba rozmawiac? Cement, zwir, piasek,Sorry Beton?????? Odpowiedz Link Zgłoś
supaari Re: Kto wreszcie sie za nich wezmie? 25.02.06, 22:54 chrismura napisał: > > Nie wiem w jakim jezyku mam z toba rozmawiac? Cement, zwir, piasek,Sorry > Beton?????? > > Może polski literacki byłby na miejscu? Rozumiem, że potrzebujesz jakieś 24 miesiące... Poczekam. Odpowiedz Link Zgłoś
chrismura Re: Kto wreszcie sie za nich wezmie? 25.02.06, 23:53 supaari napisał: > chrismura napisał: > > > > Nie wiem w jakim jezyku mam z toba rozmawiac? Cement, zwir, piasek,Sorry > > Beton?????? > > > > > Może polski literacki byłby na miejscu? Rozumiem, że potrzebujesz jakieś 24 > miesiące... Poczekam. > 24 miesiace, nie wiem czy dasz rade.Moze przyslesz tate z burakami??? > Odpowiedz Link Zgłoś
supaari Re: Kto wreszcie sie za nich wezmie? 26.02.06, 00:01 chrismura napisał: > > 24 miesiace, nie wiem czy dasz rade.Moze przyslesz tate z burakami??? > > > > Mój ojciec zmarł prawie 20 lat temu.... To był najgorszy dzień w moim życiu... Sam sprawdzałem puls... Masz jakiś pomysł co teraz napisać? Odpowiedz Link Zgłoś
chrismura Re: Kto wreszcie sie za nich wezmie? 26.02.06, 00:10 supaari napisał: > chrismura napisał: > > > > 24 miesiace, nie wiem czy dasz rade.Moze przyslesz tate z burakami? > ?? > > > Szkoda twojego Taty,gdyby wiedzial co spl...... > > > > > > Mój ojciec zmarł prawie 20 lat temu.... > To był najgorszy dzień w moim życiu... Sam sprawdzałem puls... > Masz jakiś pomysł co teraz napisać? Odpowiedz Link Zgłoś
nelsonek Re: Kto wreszcie sie za nich wezmie? 26.02.06, 00:17 A wracajac do meritum: o co chodzilo z postem zakladajacym watek. Co miales na mysli? Odpowiedz Link Zgłoś
chrismura Re: Kto wreszcie sie za nich wezmie? 26.02.06, 00:23 nelsonek napisał: > A wracajac do meritum: o co chodzilo z postem zakladajacym watek. Co miales na > mysli? > Supaari niech ci odpowie. Myslalem o maniakach , ale moj Ojciec na szczescie jeszcze zyje. Odpowiedz Link Zgłoś
nelsonek Re: Kto wreszcie sie za nich wezmie? 26.02.06, 00:25 Chrismurze! Ty odpowiedz. Supaari jest zbyt fanatyczny! Odpowiedz Link Zgłoś
supaari Re: Kto wreszcie sie za nich wezmie? 26.02.06, 00:29 nelsonek napisał: > Chrismurze! Ty odpowiedz. Supaari jest zbyt fanatyczny! > Fanatyczny Supaari tylko zapyta: Czy Grzegorz Piotrowski, Leszek Pękala i Waldemar Chmielewski oraz Adam Pietruszka to idole Chrismury, czy też ma innych? Odpowiedz Link Zgłoś
nelsonek Re: Kto wreszcie sie za nich wezmie? 26.02.06, 00:48 To pytanie pozostanie bez odpowiedzi. Zbyt fanatyczne:) Odpowiedz Link Zgłoś
chrismura Re: Kto wreszcie sie za nich wezmie? 26.02.06, 00:33 nelsonek napisał: > Chrismurze! Ty odpowiedz. Supaari jest zbyt fanatyczny! > Nelsonek,prosze teraz nie.Supaari jesli ma troche odwagi cywilnej ci odpowie ,jesli nie Przepraszam . Odpowiedz Link Zgłoś
nelsonek Re: Kto wreszcie sie za nich wezmie? 26.02.06, 00:47 Moze chociaz na priva mi napiszesz? Na serio jestem ciekaw co miales na mysli Odpowiedz Link Zgłoś
chrismura Re: Kto wreszcie sie za nich wezmie? 26.02.06, 00:18 supaari napisał: > chrismura napisał: > > > > 24 miesiace, nie wiem czy dasz rade.Moze przyslesz tate z burakami? > ?? > > > > > > > > Mój ojciec zmarł prawie 20 lat temu.... > To był najgorszy dzień w moim życiu... Sam sprawdzałem puls... > Masz jakiś pomysł co teraz napisać? Sorry Przykro mi Odpowiedz Link Zgłoś
supaari Re: Reasomujac 26.02.06, 00:31 chrismura napisał: > Supaari mnie zjadl.To nie bylo OK. To by nie było OK, jakby to był Wielki Post. Teraz to jeszcze dopuszczalne... Christianus mihi nomen, catholicus cognomen. Odpowiedz Link Zgłoś
chrismura Re: Reasomujac 26.02.06, 00:38 supaari napisał: > chrismura napisał: > > > Supaari mnie zjadl.To nie bylo OK. > > To by nie było OK, jakby to był Wielki Post. Teraz to jeszcze dopuszczalne... > Christianus mihi nomen, catholicus cognomen. A myslalem ze mam do czynienia z czlowiekiem.A to tylko bydle: Odpowiedz Link Zgłoś
chrismura Re: Mysle o czarnych diablach 26.02.06, 00:40 chrismura napisał: > supaari napisał: > > > chrismura napisał: > > > > > Supaari mnie zjadl.To nie bylo OK. > > > > To by nie było OK, jakby to był Wielki Post. Teraz to jeszcze dopuszczaln > e... > > Christianus mihi nomen, catholicus cognomen. > > A myslalem ze mam do czynienia z czlowiekiem.A to tylko bydle: Czlowiek uczy sie cale zycie. Odpowiedz Link Zgłoś
supaari Re: Mysle o czarnych diablach 26.02.06, 00:42 chrismura napisał: > > A myslalem ze mam do czynienia z czlowiekiem.A to tylko bydle: > > Czlowiek uczy sie cale zycie. Powtórzę pytanie: Czy Grzegorz Piotrowski, Leszek Pękala i Waldemar Chmielewski oraz Adam Pietruszka to idole Chrismury, czy też ma innych? Noooo? Odpowiedz Link Zgłoś
chrismura Re: Mysle o czarnych diablach 26.02.06, 01:06 supaari napisał: > chrismura napisał: > > > A myslalem ze mam do czynienia z czlowiekiem.A to tylko bydle: > > > > Czlowiek uczy sie cale zycie. > > Powtórzę pytanie: > Czy Grzegorz Piotrowski, Leszek Pękala i Waldemar Chmielewski oraz Adam > Pietruszka to idole Chrismury, czy też ma innych? > > Noooo? Mam tylko jednego.Supaari. Odpowiedz Link Zgłoś
chrismura Re: Mysle o czarnych diablach 26.02.06, 01:07 chrismura napisał: > supaari napisał: > > > chrismura napisał: > > > > A myslalem ze mam do czynienia z czlowiekiem.A to tylko bydle > : > > > > > > Czlowiek uczy sie cale zycie. > > > > Powtórzę pytanie: > > Czy Grzegorz Piotrowski, Leszek Pękala i Waldemar Chmielewski oraz Adam > > Pietruszka to idole Chrismury, czy też ma innych? > > > > Noooo? > > Mam tylko jednego.Supaari. Nooooooo Odpowiedz Link Zgłoś
supaari Re: Mysle o czarnych diablach 26.02.06, 01:15 chrismura napisał: >Czy Grzegorz Piotrowski, Leszek Pękala i Waldemar Chmielewski oraz Adam > > > Pietruszka to idole Chrismury, czy też ma innych? > > Mam tylko jednego.Supaari. > > Nooooooo Czy zamiast kropki po "tylko jednego" powinien być dwukropek, czy przecinek? Odpowiedz Link Zgłoś
chrismura Re: Mysle o czarnych diablach 26.02.06, 01:22 supaari napisał: > chrismura napisał: > > >Czy Grzegorz Piotrowski, Leszek Pękala i Waldemar Chmielewski oraz Adam > > > > Pietruszka to idole Chrismury, czy też ma innych? > > > > Mam tylko jednego.Supaari. > > > > Nooooooo > > Czy zamiast kropki po "tylko jednego" powinien być dwukropek, czy przecinek? Nie wiem co powiedziec.Na miejscu twojego Taty ,niezyjacego od 20 lat utopil bym cie synu w pierwszej kapieli. Odpowiedz Link Zgłoś