gumowy_kaczor 12.09.06, 12:47 Sam taki sobie, ale żona... Chcę mieć taką prezydentową! :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baltazarus Re: Balcerowicz na prezydenta! 12.09.06, 12:53 Tak bezczelnie kłamiącą? CASE nie brała forsy od nadzorowanych przez męża banków, bo większość środków pochodzi z innych źródeł... Odpowiedz Link Zgłoś
gumowy_kaczor Re: Balcerowicz na prezydenta! 12.09.06, 12:58 Co do meritum się nie wypowiadam, ale wygląd przyjemny. W każdym razie nikt nią dzieci straszył nie będzie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
baltazarus Re: Balcerowicz na prezydenta! 12.09.06, 13:38 Czyli liczy się wygląd. Rozumiem, że gdyby Hitler miał piękną żonę, z którą pokazywałby sie przy każdej okazji jego obraz byłby zdecydowanie lepszy? Demokracja to dno. Odpowiedz Link Zgłoś
gumowy_kaczor Re: Balcerowicz na prezydenta! 12.09.06, 13:44 baltazarus napisał: > Czyli liczy się wygląd. Liczy się. Ale nie można jednocześnie twierdzić, że zarówno pan, jak i pani prezes Balcerowicz nie posiadają dodatkowych walorów. Leszek Balcerowicz nie tylko jest profesorem, na dodatek jest inteligentny. A jego żona nie tylko jest inteligentna, ale i ładna (jak na swój wiek;) - czy to wada? W polskich warunkach to i tak wiele :) Odpowiedz Link Zgłoś
baltazarus Re: Balcerowicz na prezydenta! 12.09.06, 14:04 Hitler też był inteligentny i podobnie jak Balcerowicz był socjalistą. Odpowiedz Link Zgłoś
supaari Re: Balcerowicz na prezydenta! 12.09.06, 12:59 gumowy_kaczor napisał: > Sam taki sobie, ale żona... Chcę mieć taką prezydentową! :) A co się będziemy rozdrabniać! Pod hasłem "Balcerowicz na prezydenta" równie dobrze można propagować kandydaturę... Ewy Balcerowicz. Odpowiedz Link Zgłoś
amikeo Re: Balcerowicz na prezydenta! 12.09.06, 13:11 Obejrzałam to całe przesłuchanie, fajna, zrównowazona, inteligentna kobieta. Ale cała ta akcja z komisją bankową to żenada, jak cały ten PiSowy swiat... Ech, szkoda mi tej naszej Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
des4 Re: Balcerowicz na prezydenta! 12.09.06, 13:56 Po 16 latach genialnych ekspertuff i wybitnych ekonomistuff namnożyło się u nas co niemiara. Zwłaszcza w sieci pełno takich co lepiej przprowadziliby nasz kraj przez transformację...szkoda mi kraju w którym zyje tak wielu zawistnych opluwaczy... Odpowiedz Link Zgłoś
supaari Re: Balcerowicz na prezydenta! 12.09.06, 14:01 des4 napisał: > Po 16 latach genialnych ekspertuff i wybitnych ekonomistuff namnożyło się u nas co niemiara. Zwłaszcza w sieci pełno takich co lepiej przprowadziliby nasz kraj przez transformację...szkoda mi kraju w którym zyje tak wielu zawistnych opluwaczy... Żeby się kiedyś "wybitny" ekonomista pojawił, potrzebna była odpowiednia ilość alkoholu. Teraz rzeczywiście wystarczy komputer z dostępem do sieci. Odpowiedz Link Zgłoś
znj2 Re: Balcerowicz na prezydenta! 12.09.06, 17:20 No tak napatrzy się taki i potem kołdra się rusza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ant Re: Balcerowicz na prezydenta! IP: *.adsl.inetia.pl 12.09.06, 21:15 gumowy_kaczor napisał: > ... Chcę mieć taką prezydentową! :) no to ja sobie weź - jak potrafisz, ale nie gadaj głupot. proszem... :)) Odpowiedz Link Zgłoś