Dodaj do ulubionych

Jak długo człowiek może się nie myć?

06.10.06, 17:44
Witam

Założyliśmy się z kolegą (moim współlokatorem), kto z nas wytrzyma dłużej bez
mycia. Najpierw jakoś w rozmowie on stwierdził, że on to może nie myć się i 2
tygodnie, a potem od słowa do słowa powstał ten zakład. Nie wiem czy dobrze
zrobiłem, bo nie myjemy się już tydzień i zaczyna mi to przeszkadzać. Obaj
studiujemy, ale tam jest mniejszy problem, bo i tak mało kto z akademika się
myje codziennie, ale gorzej jest w pracy. Ja wprawdzie pracuje w serwerowni,
gdzie siedzę zwykle sam i to na drugą zmianę, więc jest prawie pusto w pracy,
ale nieraz trzeba iść do szefa i wtedy muszę wylewać na siebie litr perfum.
Dobrze chociaż, że moja narzeczona to rozumie i wspiera mnie w tym. Nie wiem
tylko co bedzie, bo mamy jechać 1 listopada do jej rodziców w odwiedziny. Czy
to możliwe, że on do tego czasu wytrwa i nie umyję się? Bo ja jestem
człowiekiem honorowym i zakładu nie zamierzam przegrywać.
Obserwuj wątek
    • supaari Re: Jak długo człowiek może się nie myć? 06.10.06, 17:49
      tenktorysieniemyje napisał:

> Witam
      >
      > Założyliśmy się z kolegą (moim współlokatorem), kto z nas wytrzyma dłużej bez
      > mycia.

Głupi zakład! Trzeba się było założyć kto się później wyprowadzi.
      Własny smród przeszkadza mniej niż cudzy, więc dłużej wytrzyma ten, kto się
      bardziej poci i mocniej... hmmm... pachnie. Pod warunkiem, że obaj macie równie
      czułe powonienia.
      A o co się załozyliście?
      • tenktorysieniemyje Re: Jak długo człowiek może się nie myć? 06.10.06, 17:51
        supaari napisał:

> tenktorysieniemyje napisał:
        >
        > > Witam
        > >
        > > Założyliśmy się z kolegą (moim współlokatorem), kto z nas wytrzyma dłużej
        > bez
        > > mycia.
        >
        > Głupi zakład! Trzeba się było założyć kto się później wyprowadzi.
        > Własny smród przeszkadza mniej niż cudzy, więc dłużej wytrzyma ten, kto się
        > bardziej poci i mocniej... hmmm... pachnie. Pod warunkiem, że obaj macie równie
        >
        > czułe powonienia.
        > A o co się załozyliście?
        >

O dwie skrzynki Heinekena
        • supaari Re: Jak długo człowiek może się nie myć? 06.10.06, 17:52
          > O dwie skrzynki Heinekena

Kup mu i nie dręcz nosa...
          • tenktorysieniemyje Re: Jak długo człowiek może się nie myć? 06.10.06, 18:16
            supaari napisał:

> > O dwie skrzynki Heinekena
            >
            > Kup mu i nie dręcz nosa...
            >

Mówiłem już, że honor mi na to nie pozwala.
            • supaari Re: Jak długo człowiek może się nie myć? 06.10.06, 18:38
              > Mówiłem już, że honor mi na to nie pozwala.

Honor nie przeszkadza w przegrywaniu zakłądów. Honor najwyżej zmusza do
              realizacji zobowiązań. Chyba że masz dziwny honor...
              • tenktorysieniemyje Re: Jak długo człowiek może się nie myć? 06.10.06, 20:31
                supaari napisał:

> > Mówiłem już, że honor mi na to nie pozwala.
                >
                > Honor nie przeszkadza w przegrywaniu zakłądów. Honor najwyżej zmusza do
                > realizacji zobowiązań. Chyba że masz dziwny honor...

Nie rozumiem.
                • eeela Re: Jak długo człowiek może się nie myć? 07.10.06, 18:43
                  Honor stracisz, jak przegrasz i nie kupisz kumplowi heinekena.
                  Jak przegrasz i kupisz, twojemu honorowi nic sie nie stanie.
                • Gość: czystosc Re: Jak długo człowiek może się nie myć? IP: 128.61.146.* 13.10.06, 02:36
                  Czlowieku, daj spokoj, kup piwo i sie wymyj. Honor to Ty tracisz
                  codziennie w autobusie, u szefa i w ogole miedzy ludzmi. Najbardziej
                  wlasnie nie lubie takich co to sie "myja" flaszka perfum - to jest
                  nawet gorsze niz bez tej flaszki. I wiem, ze podobnie sadza moi
                  znajomi (i faceci i kobiety).
                  Zeby Cie bardziej zmotywowac, moge Ci powiedziec, ze mam jedna ciotke,
                  ktora myje sie z dwa/trzy razy do roku. Wiec jak Twoj kumpel bedzie
                  zaparty, to... da rade dlugo wytrzymac. A od Ciebie sie wszyscy znajomi
                  odwroca w tym czasie. (ale sie ciesze, ze u mnie w pracy nikt na takie
                  pomysly nie wpada, uff...)
                • Gość: ralf Re: Jak długo człowiek może się nie myć? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.06, 07:46
                  pogański kraj pogańskie obyczaje
                  • Gość: wolf Higiena to komercha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.06, 07:50
                    Jej promocje wymyśliły lobby wodociągowo-ciepłownicze by zbić kapitał. naprawdę
                    słuszna idea - ten zakład. czas powrócić do tradycji (pra)ojców
                    • gabi9917 Re: Higiena to komercha 13.10.06, 11:30
                      Gość portalu: wolf napisał(a):

> Jej promocje wymyśliły lobby wodociągowo-ciepłownicze by zbić kapitał. naprawdę
                      > słuszna idea - ten zakład. czas powrócić do tradycji (pra)ojców

Pewnie daj przykład i właż na drzewo jak małpa.A ale z mieszkania i wszystkich
                      urządzeń włącznie z komputerem i internetem zrezygnuj jak wracać do pra ojców to
                      wracać całą gębą!!!!!!!!!!
                      • Gość: sayra Re: Higiena to komercha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.06, 12:04
                        gabi9917 slusznie powiedziane.popieram
                  • Gość: Spoczko Re: Jak długo człowiek może się nie myć? IP: *.chello.pl 17.10.06, 01:06
                    Tak naprawdę nie chodzi o to, że pogański tylko, że wieśniacki. Normalni ludzie
                    by na taki pomysł nie wpadli. Ale dwóch wiesniaków przyjechało do miasta to i
                    można nie tyle sie założyć, co stworzyc sobie naturalne środowisko - oborę. Ni
                    dajcie się omamić głupimi tekstami. Chłopaki chca mieć jak w domu.
                    • paccar Zgadza sie 17.10.06, 21:32
                      Myjcie sie chlopaki moze w koncu ktoras was zechce...
              • Gość: CodyJapan Re: Jak długo człowiek może się nie myć? IP: *.ence.kyushu-u.ac.jp 13.10.06, 05:01
                Boze, czy to jest az takie fascynujace ze od ciebie jedzie na kilometr zeby
                oglaszac to calemu swiatu? wielu polakow ma ten sam problem i jakos nikt na ten
                temat nie trabi. wystarczy przejechac sie autobusem zeby to poczuc...
                • tenktorysieniemyje Re: Jak długo człowiek może się nie myć? 13.10.06, 09:16
                  Gość portalu: CodyJapan napisał(a):

> Boze, czy to jest az takie fascynujace ze od ciebie jedzie na kilometr zeby
                  > oglaszac to calemu swiatu? wielu polakow ma ten sam problem i jakos nikt na ten
                  > temat nie trabi. wystarczy przejechac sie autobusem zeby to poczuc...

A ja nigdy ine słyszałem o takim zakładzie.
                  Znasz jakieś szczegóły? I ile wytrzymał zwycięzca?
                  • iluminacja256 Re: Jak długo człowiek może się nie myć? 13.10.06, 11:03
                    Człwoeiku i tak nei wygrasz ze zwycięzcą, bo zwycięzcami sa kloszardzi. Nie
                    myją sie nieraz po kilka lat , tylko co z tego? Byłeś kiedyś na dworcu rano?
                    to własnie są zwycięzcy zakładu...zakładu z zyciem.

A wg mnie ejsteś kretynem - zakład zakończy sie tak, ze ludzie , z którymi
                    studiujesz i pracujesz, zaczną objezdzać cie za plecami, a wreszcie będą cię
                    miec za ostatni syf i nei dziwię sie. Głupsze to juz chyba tylko zakłady
                    jackass są.
                    • spoon00 Re: Jak długo człowiek może się nie myć? 13.10.06, 17:11
                      ludzie,wyluzujcie!!!! jestem pewna,ze to tylko taki zarcik nam pan
                      zapodal...zebysmy sie teraz rozwijali na temat "niemyciasie". az dziw,ze sama
                      dalm sie wciagnac!:) nie wiem,ile by mi musieli zaplaci ze bym sie nie
                      myla...chlopie - o piwo?????????!!!!!!?????
            • Gość: kura bez pazura Re: Jak długo człowiek może się nie myć? IP: 62.93.47.* 12.10.06, 15:40
              miałam wątłą przyjemnośc mieszkać z gościem(zaznaczam że nie w tym samym pokoju
              lecz mieszkaniu)który kąpał się raz na tydzień-masakra,śmierdziało od niego
              niemiłosiernie, w końcu zebrała sie rada mieszkańców(4 osoby) i powiedzieliśmy
              w czym rzecz, po czym on zaśmiał się głośno i powiedział że nie wie o co nam
              chodzi przecież pierze swoje ciuchy...z durniami nie ma co wchodzić w
              dyskusje...
            • Gość: pierdo Re: Jak długo człowiek może się nie myć? IP: *.chello.pl 12.10.06, 15:49
              racja, głupi zakład i uciażliwi jesteście innym. Teraz się załóżcie, który nie
              dłużej wytrzyma bez oddania stolca
              • koszmarekopalek Re: Jak długo człowiek może się nie myć? 12.10.06, 18:45
                ja bym się o to mógł założyć. kiedyś byłem z kumplami na wycieczce w górach i
                caly tydzień nic a nic. ale to było niewymuszone... nowe otoczenie i się
                zaparłem :)
                • spoon00 Re: Jak długo człowiek może się nie myć? 13.10.06, 17:12
                  wspolczuje....
                • makumba11 Re: Jak długo człowiek może się nie myć? 13.10.06, 22:00
                  ale pozniej,to chyba osrałes sie po pachy
            • Gość: przemek Re: Jak długo człowiek może się nie myć? IP: 64.141.104.* 12.10.06, 23:35
              Honor?
              To nie o honor chodzi.
              Mysle ze ktos kto sie nie myje z wlasnej woli jest po prostu brudasem.
              Powinni pana wyrzucic z pracy i z uczelni.
              Nic dziwnego ze politycy robia smietnik z ojczyzny jesli Polacy sie nie myja
              dla honoru.
              • tenktorysieniemyje Re: Jak długo człowiek może się nie myć? 13.10.06, 09:18
                Gość portalu: przemek napisał(a):

> Honor?
                > To nie o honor chodzi.
                > Mysle ze ktos kto sie nie myje z wlasnej woli jest po prostu brudasem.
                > Powinni pana wyrzucic z pracy i z uczelni.
                > Nic dziwnego ze politycy robia smietnik z ojczyzny jesli Polacy sie nie myja
                > dla honoru.

A zakładałes się kiedyś w życiu? O cokolwiek.
                • iluminacja256 Re: Jak długo człowiek może się nie myć? 13.10.06, 11:06
                  Twój problem polega na tym, z e nei odrózniasz zakładu od głupoty;/ Mozesz w
                  takim razie zalóz sie kto najdłuzej wytrzyma bez oddechu, a przegrany w
                  zakładzie wyprawi ci piękny pogrzeb...
                  • tenktorysieniemyje Re: Jak długo człowiek może się nie myć? 13.10.06, 11:43

> Twój problem polega na tym, z e nei odrózniasz zakładu od głupoty;/ Mozesz w
                    > takim razie zalóz sie kto najdłuzej wytrzyma bez oddechu, a przegrany w
                    > zakładzie wyprawi ci piękny pogrzeb...

Oddychanie jest potrzebne do życia, a mycie nie.
                    Widzisz róznicę?
                    • spoon00 Re: Jak długo człowiek może się nie myć? 13.10.06, 17:14
                      Oddychanie jest potrzebne do życia, a mycie nie.

aha.to teraz juz wiem.
                • Gość: grubasek Re: Jak długo człowiek może się nie myć? IP: *.zakoniczyn.net 13.10.06, 14:52
                  piszesz, ze dziewczyna cie wspiera i rozumie, tak?? swietnie, gratuluje gustu,
                  bo ja bym sie w zyciu do ciebie nie przytulila, a o seksie - zapomnij!a jak
                  zaklad obejmuje rowniez nie mycie zbow - wybacz stary, ale swinia jest czystrza
                  od ciebie! po to czlowiek wymyslil mydlo, zeby z niego korzystac...
                  • tenktorysieniemyje Re: Jak długo człowiek może się nie myć? 13.10.06, 15:39
                    Gość portalu: grubasek napisał(a):

> piszesz, ze dziewczyna cie wspiera i rozumie, tak?? swietnie, gratuluje gustu,
                    > bo ja bym sie w zyciu do ciebie nie przytulila, a o seksie - zapomnij!a jak
                    > zaklad obejmuje rowniez nie mycie zbow - wybacz stary, ale swinia jest czystrza
                    >
                    > od ciebie! po to czlowiek wymyslil mydlo, zeby z niego korzystac...

Zęby oczywiście również. Generalnie nie wolno niczego myć.
                    • michal.ch Re: Jak długo człowiek może się nie myć? 14.10.06, 16:28
                      > Zęby oczywiście również. Generalnie nie wolno niczego myć.

I za jakiś czas tego pożałujesz. Ale wtedy będzie już za późno. Pozdrów swojego
                      dentystę.
                  • Gość: riko Re: Jak długo człowiek może się nie myć? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.06, 00:46
                    Fajna jest ta "czystrza świnia" o której pisze grubaska
            • Gość: Golizna Re: Jak długo człowiek może się nie myć? IP: 83.238.15.* 18.10.06, 12:14
              Mój honor by raczej ucierpiał gdybym taki zakład WYGRAŁ!!!!!!
          • badjuk Re: Jak długo człowiek może się nie myć? 12.10.06, 21:32
            Staropolskie porzekadlo mowi - jesli podczas stosunku swedzi cie lewe jadro to
            znaczy ze splodzisz chlopca, jesli prawe to splodzisz dziewczynke, a jesli
            swedzi jedno i drugie to znaczy ze nalezy sie umyc!!!
        • Gość: czyścioch Re: Jak długo człowiek może się nie myć? IP: *.is.net.pl 11.10.06, 23:49
          > > A o co się załozyliście?
          > >
          >
          >
          > O dwie skrzynki Heinekena

Przeslij numer konta, to ci kupię te dwie skrzynki, tylko się umyj, bo nawet
          jak to czytam to czuje smród:)
          • tenktorysieniemyje Re: Jak długo człowiek może się nie myć? 12.10.06, 11:19
            Gość portalu: czyścioch napisał(a):

> > > A o co się załozyliście?
            > > >
            > >
            > >
            > > O dwie skrzynki Heinekena
            >
            > Przeslij numer konta, to ci kupię te dwie skrzynki, tylko się umyj, bo nawet
            > jak to czytam to czuje smród:)

Tu nie chodzi o kasę, tylko o honor!
            Zle bym się czuł wiedząc, że mogłem wygrać ten zakład i przegrałem łakomiąc się
            na marną kasę.
            • nightmaress Re: Jak długo człowiek może się nie myć? 12.10.06, 15:28
              > Tu nie chodzi o kasę, tylko o honor!

Moze i nie o kase ale i nie o honor. Jedyne o co chodzi w tym...zakladzie to
              glupia duma.
              Kilka lat temu ta sama duma pozwolila jednemu polaczkowi* otrzymac Nagrode
              Darwina - posmiertnie oczywiscie :)

*polaczek - reprezentant Polactwa (nie mylic z Polakiem, ktory jest gatunkiem
              wymierajacym)
            • Gość: kasia Re: Jak długo człowiek może się nie myć? IP: *.elementy.pl 12.10.06, 19:03
              to śmierdź i nie zawracaj tyłka
            • mona817 Re: Jak długo człowiek może się nie myć? 14.10.06, 21:57
              A śmierdząc dobrze się czujesz?
        • g.dziwota po 1 skrzynce na łebka 17.10.06, 15:59
          Cała nadzieja w tym, że razem to piwo wypijecie, tzn. każdy po skrzynce.
          Czyli suma sumarum będziesz stratny 1 skrzynkę.
          • tenktorysieniemyje Re: po 1 skrzynce na łebka 17.10.06, 16:57
            g.dziwota napisał:

> Cała nadzieja w tym, że razem to piwo wypijecie, tzn. każdy po skrzynce.
            > Czyli suma sumarum będziesz stratny 1 skrzynkę.

Nie.
            Wypiję to piwo z narzeczoną.
    • Gość: magda Re: Jak długo człowiek może się nie myć? IP: 194.205.246.* 06.10.06, 18:06
      rozumiem ze z narzeczona nie utzrymujesz kontaktow sexualnych podczas
      tej "proby"...
      • tenktorysieniemyje Re: Jak długo człowiek może się nie myć? 06.10.06, 18:16
        Gość portalu: magda napisał(a):

> rozumiem ze z narzeczona nie utzrymujesz kontaktow sexualnych podczas
        > tej "proby"...

Do dziś utrzymywałem.
        • Gość: Ela Re: Jak długo człowiek może się nie myć? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.06, 20:36
          Perfumy z niemytym ciałem? Hm.. ale połączenie. Uważaj bo szef wyrzuci Cię z
          pracy.
          • tenktorysieniemyje Re: Jak długo człowiek może się nie myć? 07.10.06, 18:12
            Gość portalu: Ela napisał(a):

> Perfumy z niemytym ciałem? Hm.. ale połączenie. Uważaj bo szef wyrzuci Cię z
            > pracy.

A co w tym złego?
            Lepsze to niż samo niemyte ciało.
            Ale najgorsze, że dzisiaj szef wszedł do serwerowni i zapytał co tu tak śmierdzi.
            Kupiłem Brise Electic i zobaczymy czy pomoże.
            • gigantwro do Serwerowni???? 12.10.06, 20:07
              Heh,Panie niemyjący się.Intuicja podpowiadała mi od samego początku forum..że
              chyba jestes informatykem,ew.matma generalnie scisłe nauki,polibuda.Może załóż
              sie ze mną???Jak zgadnę że jesteś z Politechniki Wrocławskiej(bo przepraszam za
              stwierdzenie,cytat za jedną znajomą+obserwacje własne-"Sporo tam smierdzieli")to
              stawiasz mi jednego Heinekena..oki??Gdybym przegrał-Ja Stawiam;-))
              • tenktorysieniemyje Re: do Serwerowni???? 13.10.06, 09:21
                gigantwro napisał:

> Heh,Panie niemyjący się.Intuicja podpowiadała mi od samego początku forum..że
                > chyba jestes informatykem,ew.matma generalnie scisłe nauki,polibuda.Może załóż
                > sie ze mną???Jak zgadnę że jesteś z Politechniki Wrocławskiej(bo przepraszam za
                > stwierdzenie,cytat za jedną znajomą+obserwacje własne-"Sporo tam smierdzieli")t
                > o
                > stawiasz mi jednego Heinekena..oki??Gdybym przegrał-Ja Stawiam;-))

Zazdrościsz, że jestem informatykiem i że zarabiam więcej od ciebie?
                To o to chodzi? Zazdrościsz pewnie tez że mogę sobie pozwolić na luksus takiego
                zakładu, bo jak mówię moge sie nie być i nikt mnie z pracy nie wyrzuci bo siedzę
                sam w pokoju i surfuje po Internecie i tylko do czasu do czasu patrzę czy sie
                serwer nie zawiesił.

• Gość: Pewex Re: do Serwerowni???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.06, 09:46
                  luksus ?? skrzynka hainekena to ma być luksus ?? ?? ?? ja rozumiem gdybys o karton crystala sie zalozyl to bylby luksus, ale o skrzynke piwa ? daruj sobie ten szczeniacki "luksus"
                  • tenktorysieniemyje Re: do Serwerowni???? 13.10.06, 10:03
                    Źle mnie zrozumiałes.
                    Ta skrzynka piwa do dla mnie żaden luksus, najwyżej dla kumpla. Stac mnie na
                    1000 takich skrzynek i to jest luksus.
                    O luksucie pisałem w sensie, że moge sie nie myc i chodzić do pracy.
                    • spoon00 Re: do Serwerowni???? 13.10.06, 17:17
                      WOW!!!!!! TYLE PIWA, GRATULUJE ZAROBKOW... SMIERDZIOSZKU!
                    • Gość: Spoczko Re: do Serwerowni???? IP: *.chello.pl 17.10.06, 01:12
                      Zajebiście Ci zazdroszczę i luksusu i serwerowni he he
                • gabi9917 Re: do Serwerowni???? 13.10.06, 11:34

>
                  >
                  > Zazdrościsz, że jestem informatykiem i że zarabiam więcej od ciebie?
                  > To o to chodzi? Zazdrościsz pewnie tez że mogę sobie pozwolić na luksus takiego
                  > zakładu, bo jak mówię moge sie nie być i nikt mnie z pracy nie wyrzuci bo siedz
                  > ę
                  > sam w pokoju i surfuje po Internecie i tylko do czasu do czasu patrzę czy sie
                  > serwer nie zawiesił.
                  >
                  O jak mi ulżyło że śmierdzielu jestes informatykiem bo wcześniej z wrażenia nie
                  doczytałam tego i pomyślałam o serach:) A gnij sobie mam to w du..e!!!!!!
                • makumba11 Re: do Serwerowni???? 14.10.06, 06:38
                  o matko...!!!
                  mysle,że nikt,powtarzam nikt Ci tutaj nie zazdrości
                  a to z czym mamy tutaj doczynienia,to Twoja chora ambicja a nie honor,o ktorym
                  tu tyle mówisz.
                  współczucie...,a nie zazdrość
                  umyj sie i zacznij normalnie żyć,BRUDASIE
              • tenktorysieniemyje Re: do Serwerowni???? 13.10.06, 09:22
                gigantwro napisał:

> chyba jestes informatykem,ew.matma generalnie scisłe nauki,polibuda.Może załóż
                > sie ze mną???Jak zgadnę że jesteś z Politechniki Wrocławskiej(bo przepraszam za
                > stwierdzenie,cytat za jedną znajomą+obserwacje własne-"Sporo tam smierdzieli")t
                > o

A co do stawiania, to wole jak mi laska postawi małego.
                • gigantwro Re: do Serwerowni???? 13.10.06, 10:06
                  Heh.Widzę ze chyba zgadłem,trafiłem w czuły punkt.Zwłaszcza jeżeli luksusem jest
                  dla ciebie skrzynka heinekena czy dwie..śmiech.Znajomy z serwerowni w panstwowej
                  instytucji we wro zarabia 2100..wiec jesli jest to ten wielki szmal którego mam
                  ci zazdrościc to jestes w błedzie.Tamten kolega również smierdzi wiec to chyba
                  wasze zboczenie zawodowe.Nie bede sie zniżał do poziomu zera i wychwalał ileż to
                  ja zarabiam,aczkolwiek sporo wiecej+firmowe auto,laptop i kom.No i nie siedze
                  jak szczur w ciemnej serwerowni,nie biję konia z nudów przed stronką XXX,tylko
                  smigam po całym DLnŚL i jest git.
                  • Gość: west ham Re: do Serwerowni???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.06, 10:18
                    racja, koleś musi być z polibudy ale prędzej warszawskiej. tylko w stolycy mają
                    kompleksy na punkcie kasy, którą sie chcą chwalić na prawo i lewo (myśląć że
                    kogokolwiek to w ogole interesuje). Poza tym ludki z Wrocka są bardziej
                    wyluzowani, nawet jeśli są informatykami ;)
                    • Gość: gosc Re: do Serwerowni???? IP: 62.23.212.* 13.10.06, 15:01
                      " tylko w stolycy mają
                      kompleksy na punkcie kasy "

mają w stolycy komplexy przyjezdne wieśniaki........
                  • denkhoff Re: do Serwerowni???? 13.10.06, 15:50
                    > (...)Tamten kolega również smierdzi wiec to chyba wasze zboczenie zawodowe.

O wypraszam sobie. Jako przedstawiciel grona informatyków nie życzę sobie takich
                    uwag na podstawie 2 osób. Trochę szacunku proszę. 2 osoby to nie "wszyscy
                    informatycy" i zapewniam Cię, że wielu informatyków kąpie się częściej od Ciebie
                    (jak często byś tego nie robił).
                • Gość: gość Re: do Serwerowni???? IP: *.era.pl 13.10.06, 10:39
                  > chyba jestes informatykem,ew.matma generalnie scisłe nauki,polibuda.Może
                  załóż
                  > sie ze mną???Jak zgadnę że jesteś z Politechniki Wrocławskiej(bo przepraszam
                  za
                  > stwierdzenie,cytat za jedną znajomą+obserwacje własne-"Sporo tam
                  smierdzieli")t
                  > o

>A co do stawiania, to wole jak mi laska postawi małego.
                  Ale to chyba dopiero wtedy, gdy się umyjesz :-)))))
                  • tenktorysieniemyje Re: do Serwerowni???? 13.10.06, 10:49
                    Gość portalu: gość napisał(a):

> > o
                    > > stawiasz mi jednego Heinekena..oki??Gdybym przegrał-Ja Stawiam;-))
                    >
                    >
                    > >A co do stawiania, to wole jak mi laska postawi małego.
                    > Ale to chyba dopiero wtedy, gdy się umyjesz :-)))))

Co z tego? Poczekam.
                    • ohnedich Re: do Serwerowni???? 13.10.06, 10:54
                      a juz myślałem że panna ci targa taką smierdzącą fujarę,ale w sumie nie
                      zdziwiłbym sie gdyby miała ochotę na odrobinę "serka"z rana,żywe kultury
                      bakterii ;-)no bo jeśli jest z takim abnegatem..
                      • tenktorysieniemyje Re: do Serwerowni???? 13.10.06, 11:45
                        ohnedich napisał:

> a juz myślałem że panna ci targa taką smierdzącą fujarę,ale w sumie nie
                        > zdziwiłbym sie gdyby miała ochotę na odrobinę "serka"z rana,żywe kultury
                        > bakterii ;-)no bo jeśli jest z takim abnegatem..

Skąd tyle wiesz o serach?
                        • viabaltica2 Re: do Serowni???? 13.10.06, 11:57
                          Tak się z tym serem kojarzy....Brudas,pfuj
                      • Gość: jacek Re: do Serwerowni???? IP: *.proxy.aol.com 16.10.06, 02:45
                        a ja doszedlem do wniosku ,ze kolega sie nabuja i smieje z nas ze dalismy sie
                        nabrac.Chce zobaczyc jakie beda reakcje.No albo jest kompletnym kabotynem
                        potrzebjacym lekarkiej pmocy
            • Gość: jacek Re: Jak długo człowiek może się nie myć? IP: *.proxy.aol.com 13.10.06, 05:32
              kolego jestes denny
              • tenktorysieniemyje Re: Jak długo człowiek może się nie myć? 13.10.06, 09:19
                Gość portalu: jacek napisał(a):

> kolego jestes denny

To do mnie?
                • Gość: jacek Re: Jak długo człowiek może się nie myć? IP: *.proxy.aol.com 16.10.06, 02:48
                  a jak myslisz do kogo, ale Ty powiedz prawde robisz sobie podsmiechujki z nas
        • Gość: B Re: Jak długo człowiek może się nie myć? IP: 87.192.13.* 12.10.06, 16:35
          rozumiem ze z narzeczona nie utzrymujesz kontaktow sexualnych podczas
          > tej "proby"...

Do dziś utrzymywałem.

Dziewczyna poszła do łóżka z facetem, który nie mył się od 6 dni????? Nie wiem,
          czy to bardziej idiotyzm czy masochizm ....
        • Gość: grubasek Re: Jak długo człowiek może się nie myć? IP: *.zakoniczyn.net 13.10.06, 17:36
          pogratulowac dziewczyny(ironia)... juz widze seks oralny - serek pod
          napletkiem, smrod sikow o rodzynkach z gowna nie wspomne <paw>
    • yoma Re: Jak długo człowiek może się nie myć? 06.10.06, 20:42
      Izabela Hiszpańska nie myła się 13 lat i zyła :)
      • marysia_b Re: Jak długo człowiek może się nie myć? 06.10.06, 21:25
        yoma napisała:

> Izabela Hiszpańska nie myła się 13 lat i zyła :)

Gdzie te wiesc wykopalas, ze 13 lat sie nie myla? :)
        • markus.kembi Re: Jak długo człowiek może się nie myć? 06.10.06, 23:56
          homepages.ihug.co.nz/~antora/CURIOSA/PART4/PART4.HTM
          >>>>>>

(kolor izabelowy)

...jak wygląda kolor izabelowy? Słowniki podają, że to kolor żółto-brunatny lub
          oliwkowo-brunatny. Ciekawsze jest pochodzenie samej nazwy. Wieść niesie, że
          królowa Hiszpanii Izabela I Katolicka przysięgła Najświętszej Marii Pannie, że
          nie zdejmie koszuli, dopóki nie padnie Granada. Był to czas wypierania ostatnich
          bastionów arabskich z Europy. Wojna o królestwo Granady rozpoczęła się w 1479, a
          miasto Granada oddało klucze Ferdynandowi Katolickiemu 2.1.1492. Kiedy królowa
          zdjęła koszulę, była ona koloru izabelowego. <<<<<<
          • marysia_b Dzieki ale.....:) 07.10.06, 00:08
            Mogla sie myc nie zdejmujac koszuli!
            • markus.kembi Re: Dzieki ale.....:) 07.10.06, 00:16
              Ale wtedy koszula by się wyprała i nie miałaby "izabelowego" koloru. Chyba że p.
              Izabela myła się ciągle w tej samej wodzie.
              • marysia_b Re: Dzieki ale.....:) 07.10.06, 00:25
                markus.kembi napisał:

> Ale wtedy koszula by się wyprała i nie miałaby "izabelowego" koloru. Chyba że p
                > .
                > Izabela myła się ciągle w tej samej wodzie.

Ona sie myla....pod koszula. Zapewniam Cie, ze to mozliwe (moze nie przez 13 lat
                ale mozliwe (jeszcze jak ktos inny pomoze...przy plecach i tych sprawach) :)
                • Gość: Pani_Momo Re: Dzieki ale.....:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.06, 09:19
                  Nie, Izabela Kastylijska ślubowała, że się nie będzie myła dopóki nie przepędzi
                  Maurów z Grenady. Jak postanowiła, tak zrobiła. Na pewno dzień, w którym
                  ostatni Maur opuścił hiszpańskie ziemie był wielkim świętem na hiszpańskim
                  dworze..... :D
          • supaari Re: Jak długo człowiek może się nie myć? 07.10.06, 10:11
            markus.kembi napisał:

> homepages.ihug.co.nz/~antora/CURIOSA/PART4/PART4.HTM
            > >>>>>>
            >
            > (kolor izabelowy)
            >
            > ...jak wygląda kolor izabelowy? Słowniki podają, że to kolor żółto-brunatny
            lub
            > oliwkowo-brunatny. Ciekawsze jest pochodzenie samej nazwy. Wieść niesie, że
            > królowa Hiszpanii Izabela I Katolicka przysięgła Najświętszej Marii Pannie, że
            > nie zdejmie koszuli, dopóki nie padnie Granada. Był to czas wypierania
            ostatnic
            > h
            > bastionów arabskich z Europy. Wojna o królestwo Granady rozpoczęła się w
            1479,
            > a
            > miasto Granada oddało klucze Ferdynandowi Katolickiemu 2.1.1492. Kiedy królowa
            > zdjęła koszulę, była ona koloru izabelowego. <<<<<<

I wszystko fajnie, tylko u Kopalińskiego ("Słownik mitów i tradyzji kultury")
            znalazłem informację, że ślubowała w 1491. Nie myła się zatem dużo krócej niż
            13 lat... Kilka miesięcy zapewne... Najwyraźniej śluby przyniosły skutek,
            którego miecz nie był w stanie przynieść...
            • marysia_b Re: Jak długo człowiek może się nie myć? 07.10.06, 18:34
              supaari napisał:

> znalazłem informację, że ślubowała w 1491. Nie myła się zatem dużo krócej niż
              > 13 lat... Kilka miesięcy zapewne... Najwyraźniej śluby przyniosły skutek,
              > którego miecz nie był w stanie przynieść...

Slubowala w 1491 a kolor *izabelowy* jest okresleniem masci konskiej ;)
              • Gość: ania Re: Jak długo człowiek może się nie myć? IP: 62.233.236.* 13.10.06, 10:27
                Maść koni jest izabelowata, a nie izabelowa ;P
          • dziewczynazperla Re: Jak długo człowiek może się nie myć? 18.10.06, 02:35
            Złote myśli...
            "Uśmiałem się do rozpuku.." -

Adam Sedgwick (1725 - 1873)
            po przeczytaniu
            "O pochodzeniu gatunków drogą doboru naturalnego" Karola Darwina
            (Sedgwick - słynny geolog brytyjski, Prezes Londyńskiego Towarzystwa
            Geologicznego)

"Złota Epoka - Epoka Nicolae Ceausescu" -

napis na łuku triumfalnym u wejścia na tereny
            Targów Międzynarodowych w Bukareszcie w 1986 roku. (317)

Czy wiemy, że...

(klasztorne bale)

...W osiemnastowiecznej Wenecji zamknięcie się w klasztorze wcale nie oznaczało
            dla dziewczyny pożegnania radości życia doczesnego. W czasie karnawału, kiedy
            cała Wenecja szaleje, szaleństwo nie omijało murów zakonnych, nawet tych o
            ostrej regule. Urządzano bale dla publiczności w rozmównicach, tzw.
            parlatoriach, a siostrzyczkom zakonnym wolno było obserwować zabawę poprzez
            kratki. Jako ciekawostkę warto dodać, że były to z reguły bale maskowe, przy
            tym chodzenie w maseczce balowej po ulicy (czy używanie gondoli) nie było czymś
            nadzwyczajnym. Tylko wysoko postawionej arystokracji wolno było na balu
            występować bez maseczki.

(największa przegrana w karty)

...W lutym 1787 dwaj magnaci polscy, Ignacy Potocki i Ksawery Branicki
            wyruszyli w podróż do Kaniowa, gdzie spotkanie wyznaczyła im sama szefowa,
            Caryca Katarzyna Wielka . Obaj byli nieuleczalnymi karciarzami a nudy podróży
            nastrajały do wielkich stawek. Koniec końcem Potocki przegrał do Branickiego
            50.000 dukatów. Odpowiadało to wówczas 75 kilogramom czystego złota, na warunki
            obecne, drobiazg, coś koło 7.500.000 NZ$! To były czasy! Po tej przegranej
            Potocki, późniejszy działacz emigracyjny, nie wrócił już do finansowej
            równowagi.

(pracownicy naukowi)

...Zdumiewającą rzecz odkryto badając cechy umysłowe pracowników naukowych.
            Zakłada się, że pracownik nauki odznaczać się powinien sześcioma cechami
            umysłowymi: powinien być obiektywny, racjonalny w myśleniu, mieć otwartą głowę,
            wysoką inteligencję, powinien odznaczać się spójnością rozumowania oraz
            posiadać zdolność komunikowania się z innymi. Jak się okazało, 92 procent
            naukowców nie potrafiło zidentyfikować prostego eksperymentu który nie rozwiąże
            postawionego problemu, ponad 90 procent nie potrafi wyróżnić eksperymentu
            prowadzącego skutecznie do rozwiązania problemu. Nie jest to dobrym świadectwem
            racjonalności rozumowania czy inteligencji. Losowo wybrana grupa duchownych
            protestanckich, nie majacych żadnych naukowych aspiracji i przygotowania,
            znacznie sprawniej rozwiązywała proste problemy wymagające zastosowania
            podstawowej matematyki, niż pracownicy nauki! Badania prowadzono na
            Uniwersytecie Stanowym w Pennsylwanii. Wyjaśnia to wiele bzdur i nonsensów
            wygłaszanych w autorytecie nauki..

(Mołotow o Polsce 1939)

...31 października 1939 Wiaczesław Mołotow, (ówczesny 'premier' i Minister
            Spraw Zagranicznych ZSRR) podsumował współpracę niemiecko rosyjską: "Jedno
            szybkie uderzenie, najpierw przez Armię Niemiecką, potem przez Armię Czerwoną,
            i nic nie pozostało z tego płodu Traktatu Wersalskiego, którego istnienie
            zależało od prześladowań niepolskich narodowości. Każdy jest świadom, że
            kwestia restauracji Polski nie wchodzi w rachubę." Nie przeszkadzało to
            Stalinowi powtarzać wielokrotnie w 1944 roku : "Ja zawsze pragnąłem, by Polska
            była silna i niepodległa." Ale wtedy to była już zupełnie inna sytuacja...

(Koran o stworzeniu człowieka)

Koran, sura 23 (Wierzący, Mu'-Minuun), verset 12 - 14:

"Zaprawdę! Stworzyliśmy człowieka z ziemnego błota; Potem umieściliśmy go jako
            kroplę nasienia w bezpiecznym schronieniu; Z kropli nasienia stworzyliśmy
            grudkę krwi, a z niej tkanki; z tkanek stworzyliśmy kości, a kości pokryliśmy
            ciałem; dając człowiekowi życie, dopełniliśmy dzieła. Błogosławiony niech
            będzie Allah, najlepszy stwórca." Warto porównać z Biblią..

Złote myśli...

"Chyba najważniejszym twierdzeniem we wszystkich naukach przyrodniczych
            jest 'Nie wiem'." -

S. Chase (1938)

Czy wiemy, że...

(Camerlengo)

...Camerlengo to ważny urzędnik w hierarchii watykańskiej, choć rzadko spełnia
            on swoje funkcje, ze względów, powiedziałbym, obiektywnych. Jest to kardynał
            zawiadujący sprawami Kościoła w czasie interregnum (po śmierci papieża i przed
            wyborem następcy). Do obowiązków jego należy organizacja pogrzebu papieża i
            konklawe. Ale zanim to nastąpi, do niego należy oficjalne potwierdzenie śmierci
            papieża. Robi to w następujący, zgodny z wielowiekową tradycją, sposób.
            Camerlengo pochyla się nad ciałem papieża i srebrnym, ceremonialnym młoteczkiem
            stuka go w czoło zwracając się do niego silnym głosem po imieniu, ostatnio było
            to "Giovanni Battista Enrico Antonio Marie, czy zmarłeś?" Po tym pytaniu
            Camerlengo czeka całą minutę na odpowiedź. Kiedy nie ma odpowiedzi, powtarza
            rytual po raz drugi i następnie, jeśli ciągle nie ma odpowiedzi, po raz trzeci.
            Kiedy w dalszym ciągu papież milczy, Camerlingo odwraca się do zebranych
            dworzan i wygłasza orzeczenie, ostatnio brzmiało ono: "Papież Paweł naprawdę
            nie żyje..". To dopiero uruchamia przygotowania pogrzebowe.

(poeta na Kremlu)

...Kreml jakoś nie kojarzy się nam z poezją. A jednak. Okazuje się, że jeden z
            ostatnich władców na Kremlu - Jurij Andropow (1914 - 1984), który zapisał się w
            historii jako 'węgierski wieszatiel', był nie tylko szefem KGB przez wiele lat,
            Pierwszym Sekretarzem KPZR i Przewodniczącym Rady Najwyższej ZSRR, ale
            także ... poetą. Pisywał słodkie wiersze do swojej żony i przyjaciół, a w swoim
            gabinecie w gmachu KGB miał na ścianie portret Dzierżyńskiego, i na biurku dużą
            statuetkę Don Kiszota rzeźbioną w drzewie. Jednym słowem, drań ze stylem..
            Tekstów poezji Andropowa nie udało mi się zdobyć.

(kareta dla królowej)

...Kiedy Barbara Radziwiłłówna została wreszcie królową, była już bardzo chora.
            Król Zygmunt August robił dla niej wszystko, by jej życie umilić. Umyśliła
            sobie królowa, że może się jej polepszy, jak wyjedzie z Krakowa, zażyje
            świeżego powietrza. Aby zmniejszyć wszelkie niewygody podróży król kazał
            zbudować olbrzymią karetę, która mieściła wygodne łoże, służbę, utensylia
            codzienne, itp. Okazało się jednak po zbudowaniu karety, że jest tak szeroka,
            że nie przejdzie przez Floryańską Bramę. Nie zbiło to z pantałyku kochającego
            króla. Kazał rozwalać mury, by zrobić przejście dla pojazdu. Niestety, Barbara
            była już tak chora, że nawet w takiej karecie podróżować nie śmiała i wkrótce
            zmarła na Wawelu.

(seksroboty)

...Arthur Harkins z Uniwersytetu Minnesota przewiduje, że wkrótce roboty będą
            naszymi partnerami seksualnymi. Co więcej, poprzez odpowiedni, społecznie
            akceptowany rytuał, będziemy zadawać się z 'porządnymi robotami', a więc
            poślubionymi, zindywidualizowanymi, etc.. Harkins uważa, że nastąpi to około
            roku 2000. Niewiele już lat pozostało, a mój komputer jakoś nie wykazuje
            najmniejszych oznak współpracy w tym zakresie. Jedyną cechę jaką przejawia, a
            którą możnaby uważać za zapowiedź przyszłego partnerstwa intymnego, jest coraz
            większa grymaśność i perfidia, potęgująca się z rozszerzaniem pamięci i
            liczebnością programów. Możnaby to uważać za krok we właściwym kierunku. Ano,
            poczekamy, zobaczymy..

(radzieckie ludobójstwo)

...Radziecki pisarz emigracyjny I. Kurganow przeprowadził badania statystyczne
            oparte na oficjalnych danych rządowych i wykazał, że w latach 1917 - 1959
            ogólne straty Związku Radzieckiego w ludziach wyniosły 110 milionów osób. Nie
            trzeba dodawać, że znakomita większość to wynik stalinowskiej polityki
            oczyszczania bratnich narodów ze 'szkodliwych elementów'. Straty wojenne
            mieszczą się w granicach zaledwie kilkunastu procent podanej liczby.

Złote myśli...

"Ja nie mam sumienia!
            Adolf Hitler jest moim sumieniem!"-

Hermann Goering

"Moja broń nazywa się Adolf Hitler" -

Josef Goebbels (1897 - 1945)
            (Minister Propagandy III Rzeszy) (299)

Czy wiemy, że...

(pog
            • dziewczynazperla Re: Jak długo człowiek może się nie myć? 18.10.06, 02:38
              sorki zle sie wkleilo.
              Chodzilo o to ze faktycznie rok sie nie myla a nie 13.
        • Gość: mika Re: Jak długo człowiek może się nie myć? IP: 82.160.44.* 13.10.06, 09:12
          bród powyżej centymetra sam odpada
    • makrama1 Re: Jak długo człowiek może się nie myć? 07.10.06, 10:23
      Niczym się nie przejmuj. Gajowi w ogóle nie muszą się myć.
      • billy.the.kid Re: Jak długo człowiek może się nie myć? 07.10.06, 10:29
        a co tao.czy ja sie z gównem biłem?

wąchać kazdy chce , a piardnąć nie ma komu.
    • christina.milian przez całe życie - historia 07.10.06, 19:39
      miejsce: Polska, gabinet dentystyczny... przychodzi Polak po 40tce siada na
      fotelu otwiera buzię, a tam piekło. Okazało się, że dopiero jak zaczęły zęby
      wypadać, to facet u dentysty dowiedział się, że należy je myć. Przez całe życie
      nie mył zębów. To pierwszy przykład. Drugi to przykład ładnej dziewczyny, która
      u dentysty dowiedziała się, że po jedzeniu trzeba umyć zęby zanim się pójdzie na
      badanie :) i wiele temu podobnych przykładów. Nie będę wspominał o zwykłych
      badaniach i ciałach niemytych przez większość życia...

Pozdrawiam smakoszy polskiego syfu
      • echtom Re: przez całe życie - historia 12.10.06, 10:58
        W wiejskim ośrodku zdrowia na drzwiach gabinetu dentystycznego widziałam
        tabliczkę: "Proszę myć zęby przed wizytą u stomatologa". Autentyczne.
        • Gość: scintilla Re: przez całe życie - historia IP: 195.116.246.* 12.10.06, 18:33
          Ja w całkiem miejskim gabinecie ortodontycznym, do którego chodziłam kilka lat
          widziałam "Nie przyjmuje się dzieci chorych oraz z nieumytymi zębami" Cóż...
          • christina.milian Re: przez całe życie - historia 20.10.06, 10:59
            To mi przypomina tabliczki w języku polskim umieszczone przy basenach niektorych
            w zagranicznych hotelach: prosimy nie sikać do basenu... tak było w latach 90-tych
    • Gość: mis Re: Jak długo człowiek może się nie myć? IP: *.chello.pl 07.10.06, 19:51
      Mój kolega nie mył się przed komisją wojskową przez 2,5 miesiąca, jak się
      rozebrał na komisji to wszyscy zatkali nosy i kazali mu wyjść.Od wojska się
      wymigał za pomocą dodatkowych forteli ! Smierdział na odległość kilku
      metrów,wstyd mi było iść obok i ten smród bardzo mi przeszkadzał! Jak docierasz
      do pracy? Bo jeśli kom miejską to żal mi ludzi którzy stoją obok ciebie.
      • christina.milian Re: Jak długo człowiek może się nie myć? 07.10.06, 19:56
        to głupi, bo wystarczyło kupić dowód wdzięczności i udać się do odpowiedniej
        osoby...
        • Gość: mis Re: Jak długo człowiek może się nie myć? IP: *.chello.pl 07.10.06, 20:09
          To było 20 lat temu.Pozatym nie było go stać na taki wydatek
    • Gość: oj...długo, długo Re: Jak długo człowiek może się nie myć? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.06, 20:57
      Może wam zejść parę lat. Jedna moja stara kuzynka nie myła się ( z całą
      pewnością) już ponad dwa lata. Najwyżej twarz i ręce. Słowo daję, nie
      przesadzam. Nie dość, że można wytrzymać w jej towarzystwie to jeszcze nikt by
      się nawet nie domyślił gdyby nie wiedział. Starzy ludzie wbrew pozorom póżniej
      zaczynają (za przeproszeniem) śmierdzieć niż młodzi bo mniej się pocą i brudzą.
      Ich skóra i inne gruczoły nie wydzielają tyle zapachów co u młodych ale też aż
      dwóch lat nikt od ciebie nie wymaga.
    • Gość: ciekawy Re: Jak długo człowiek może się nie myć? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.06, 22:10
      Głowy też nie myjesz?
      A golisz się?
      A ręce?
      • tenktorysieniemyje Re: Jak długo człowiek może się nie myć? 08.10.06, 23:19
        Gość portalu: ciekawy napisał(a):

> Głowy też nie myjesz?
        > A golisz się?
        > A ręce?

Głowy też nie myję, golę się na sucho, ręcę wycieram tylko na sucho, ale np. po
        siłowni jak sie spocę, to można powiedzieć że na mokro.
        • asskela Re: Jak długo człowiek może się nie myć? 12.10.06, 11:19
          Głowy też nie myję, golę się na sucho, ręcę wycieram tylko na sucho, ale np. po
          > siłowni jak sie spocę, to można powiedzieć że na mokro.

jeszcze ćwiczysz na siłowni...a co po wizycie w kibelku? jesteście z kumplem
          totalnymi porażkami natury
          • tenktorysieniemyje Re: Jak długo człowiek może się nie myć? 12.10.06, 11:50
            asskela napisała:

> Głowy też nie myję, golę się na sucho, ręcę wycieram tylko na sucho, ale np. po
            > > siłowni jak sie spocę, to można powiedzieć że na mokro.
            >
            > jeszcze ćwiczysz na siłowni...a co po wizycie w kibelku? jesteście z kumplem
            > totalnymi porażkami natury

O co ma być? Podcieram się jak postawię kloca.
            Podcierać się wolno.

• asskela Re: Jak długo człowiek może się nie myć? 12.10.06, 15:01
              a łapki?
              • tenktorysieniemyje Re: Jak długo człowiek może się nie myć? 12.10.06, 15:24
                asskela napisała:

> a łapki?

Nie wolno.
                Najwyżej wycieram w spodnie.
                • jimmyjazz Kitujesz. Nie wierze. 12.10.06, 15:33

> asskela napisała:
                  >
                  > > a łapki?
                  >
                  > Nie wolno.
                  > Najwyżej wycieram w spodnie.

Jabyś nie mył rąk przez tydzień to byłoby to mocno widoczne a wtedy żaden
                  perfum u szefa nie pomoże. No chyba że zarasz powiesz że w rękawiczkach
                  chodzisz.
                  • Gość: elcia Re: Kitujesz. Nie wierze. IP: 83.168.106.* 13.10.06, 12:31
                    A jak jesz tymi łapkami chleb?Nie boisz się chorób?
                • asskela Re: Jak długo człowiek może się nie myć? 12.10.06, 15:51

> asskela napisała:
                  >
                  > > a łapki?
                  >
                  > Nie wolno.
                  > Najwyżej wycieram w spodnie.

teraz mocno się zastanowię zanim komuś podam rękę
          • Gość: czysty Re: Jak długo człowiek może się nie myć? IP: *.19.165.5.osk.enformatic.pl 12.10.06, 19:54
            Podobno nic nie śmierdzi gorzej jak perfumowany gnój...
        • ekonomista_com_pl Re: Jak długo człowiek może się nie myć? 13.10.06, 00:15
          Hehehe, urzekła mnie Twoja historia, szkoda, że to wszystko brzmi jak science-fiction... ale ludzie łykają, bo brzmi prawdopodobnie...
          • tenktorysieniemyje Re: Jak długo człowiek może się nie myć? 13.10.06, 10:08
            ekonomista_com_pl napisał:

> Hehehe, urzekła mnie Twoja historia, szkoda, że to wszystko brzmi jak science-f
            > iction... ale ludzie łykają, bo brzmi prawdopodobnie...
            >

Właśnie napisałeś, że science-fiction brzmi prawdopdoobnie.
            Widzę, że u ciebie na bakier z logika.
            • ekonomista_com_pl Re: Jak długo człowiek może się nie myć? 13.10.06, 12:22
              Na bakier? Pomyśl: czy fikcja literacka (lub naukowa science-fiction) nie może być prawdopodobna? Loty na inne planety np. na Marsa, opowiadania o tym są science-fiction, ale czy loty na Marsa nie są prawdopodobne. Prawdopodobieństwo i logika w mojej wypowiedzi jest poprawna.

A może nie mam racji co, panie tenktorysieniemyje, i to wszystko co piszesz jest 'czystą' prawdą? :) Ale o tym to wiesz już tylko ty...
          • Gość: stasss Re: Jak długo człowiek może się nie myć? IP: *.chello.pl 13.10.06, 13:52
            racja..
            lykaja jak sie patrzy
            a niektorzy przynajmniej maja ubaw :-)
    • sherman-doberman Re: Jak długo człowiek może się nie myć? 08.10.06, 00:28
      Zakład cokolwiek idiotyczny, ale już przez coś podobnego
      przeszłam w wieku szczenięcym. Koleżanka była ciekawa,
      jak długo uda się jej nie myć głowy. Na szczęście były to wakajcje.
      Wytrzymała 3 tygodnie, a potem już nie mogła i umyła.
      Nazabawniejsze było to, że jej rodzice niczego nie zauważyli.
      I to nie żaden element, bardzo przyzwoici ludzie i higieniczni.
    • Gość: Matylda Re: Jak długo człowiek może się nie myć? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.06, 20:34
      Moja sąsiadeczka, o której już kiedyś pisałam poszła sobie kiedyś na wesele
      uczesana w koczek z loczkami, zabetonowany lakierem. W tym koczku paradowała
      całe TRZY tygodnie. Nie rozczochrała się w czasie snu, czego sobie nie
      wyobrażam. Pewnie co dzień "poprawiała" fryzurę lakierem. Że też zniosła ten
      lakier, ja bym go chyba wydrapała pazurami razem z mózgiem!
      • izabella1991 Re: Jak długo człowiek może się nie myć? 08.10.06, 21:20
        A dlaczegozby nie:-))???
        Kiedy istniala jeszcze gazeta,,Express wieczorny" czytalam tam informacje,ze
        do jednego z warszawskich salonow fryzjerskich przyszla
        klientka,ktorej ...odmowiono uslugi.Owa babka nie myla lepetyny przez...DWA
        LATA!
        Takze duzo rzeczy jest mozliwe!
        • titta Re: Jak długo człowiek może się nie myć? 12.10.06, 18:00
          Kiedys ludzie w ogole glowy nie myli albo bardzo rzadko. Od swieta natluszczali
          tylko olejem lub maslem (w zaleznosci od polozenia geograficznego). We francji
          mode na mycie glowy w kregach arystokratycznych wymusili dopiero fryzjerzy na
          poczatku XXw.
          Podobnie z mysciem: starsi ludzie, szczegolnie na wsi ale nie tylko, sie nie
          myli. Asceza polegajaca na odmowie mycia tez byla popularna - od hinduskich
          swietych do naszych pustelnikow.
          Wiec bez mycia mozna zyc dlugo. Dlugo i samotnie ;)
        • ekonomista_com_pl Re: Jak długo człowiek może się nie myć? 13.10.06, 00:18
          A jak ktoś nosi 'dredy' to myję głowę? Nie wiem, bo jestem laikiem jeśli chodzi o fryzjerstwo...
          • Gość: jacek Re: Jak długo człowiek może się nie myć? IP: *.proxy.aol.com 13.10.06, 05:43
            czeste mycie skraca zycie
          • asskela Re: Jak długo człowiek może się nie myć? 13.10.06, 11:27
            jasne,że tak !
    • Gość: złotousta Re: Jak długo człowiek może się nie myć? IP: 81.15.189.* 11.10.06, 22:24
      No to do Wielkanocy albo spróbuj się przypastować na wizytę.zawsze to jakaś
      elegancja.
      • tenktorysieniemyje Re: Jak długo człowiek może się nie myć? 12.10.06, 11:16
        Gość portalu: złotousta napisał(a):

> No to do Wielkanocy albo spróbuj się przypastować na wizytę.zawsze to jakaś
        > elegancja.

Tyle to chyba nie bedzie trwało.
        Kumpel już się zaczyna łamac, bo żali się, że dziewczyna nie chce mu robić lodzika.
        U mnie też z tym kiepsko - narzeczona odmówiła mi sexu aż do zakończenia
        zakładu. Ale ja wytrzymam.

• Gość: abc Re: Jak długo człowiek może się nie myć? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 15:41
          Ta twoja narzeczona to musi być jakaś debilka, żeby z takim kretynem sie
          zadawać.
          • tenktorysieniemyje Re: Jak długo człowiek może się nie myć? 13.10.06, 10:47
            Gość portalu: abc napisał(a):

> Ta twoja narzeczona to musi być jakaś debilka, żeby z takim kretynem sie
            > zadawać.

Swój do swego ciągnie. Nie wiedziałeś o tym?
    • Gość: Kaczor Całe życie mozna sie nie myć IP: *.aster.pl 12.10.06, 15:27
      Całe życie mozna sie nie myć
      powtarzam
      Całe życie mozna sie nie myć

• Gość: abc Re: Jak długo człowiek może się nie myć? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 15:36
      Czy po wyjściu z kibla też rąk nie myjesz?
      Chyba na to wasz zakład pozwala, bo jeśli nie, to jest to temat bardzo
      niesmaczny i obrzydliwe byłoby o nim dyskutować.
    • Gość: :o) Czlowieku musisz sie leczyc! IP: 194.46.43.* 12.10.06, 15:44
      Moze zamiast tego powinniscei sie byli zalozyc, ktory o to ktory z was jest
      wiekszym debilem - ty czy twoj kloles. Sa testy, ktore pomoglyby w oszacowaniu
      debilstwa.
      Idz sie umyj jeden z drugim i nie rob trzody. Ten zaklad wcale nie jest
      smiesznyl! Jestes zwyczajnym lumpem i w zasadzie to mi cie troche szkoda.
    • Gość: znawca Re: Jak długo człowiek może się nie myć? IP: *.chello.pl 12.10.06, 15:47
      Było się założyć, kto dłużej nie będzie sikać.
    • xi0nc Re: Jak długo człowiek może się nie myć? 12.10.06, 15:56
      Co za narod, nie dosc ze zlodzieje to jeszcze brudasy.
      Litosci.
    • Gość: wiejska baba ty nie jestes honorowy , Ty jestyś brudny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 15:59
      umyj sie i przestan wygłupiac smierdzielu
      • Gość: Barbara tencosieniemyje IP: 86.43.74.* 13.10.06, 15:10
        Skad sie biora takie pomysly? Niesmaczne, niezdrowe, nielogiczne i zwyczajnie
        obrzydliwe. Ciekawe, czy po.. ci sie w glowie ze wzgledu na sytuacje
        polityczna w kraju, czy tez nasza polityka z.. sie przez takich madrych,
        jak ty?
        • tenktorysieniemyje Re: tencosieniemyje 13.10.06, 15:44
          Gość portalu: Barbara napisał(a):

> Skad sie biora takie pomysly? Niesmaczne, niezdrowe, nielogiczne i zwyczajnie
          > obrzydliwe. Ciekawe, czy po.. ci sie w glowie ze wzgledu na sytuacje
          > polityczna w kraju, czy tez nasza polityka z.. sie przez takich madrych,
          > jak ty?

Co nas nie zabija, to nas wzmacnia.
          A chyba mnie to nie zabije?
          • Gość: tenktorysiemyje Re: tencosieniemyje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.06, 15:47
            A szkoda, zawsze to jednego osla mniej, a dla zakladu pracy zadna strata bo takich informatykow co to potrafia tylko patrzec na serwer i smierdziec jest na peczki.
    • Gość: radomiain Re: Jak długo człowiek może się nie myć? IP: 82.139.52.* 12.10.06, 16:01
      moj znajowmy sie nie myl przez 4 tygodnie na obozie. mówił ze to jego wyraz buntu.
      Pierwszy tydzie jakos przebolelismy ze znajomymi w namiocie
      Drugi naszał nasz drażnić
      Trzeciego juz knulismy jak go umyć.
      Czwartego wyrzucalismy go z namiotu az wreście sie umył.
      Nie syszalłem aby ktos wytrzymał dłużej, ale jesli Ci sie uda to współczuje
      Tobie i innym w twojej bliskości.
      • Gość: wiola_wawa Re: Jak długo człowiek może się nie myć? IP: *.skrivanek.pl 12.10.06, 16:04
        ale sie obsmialam z oburzonych komentarzy, ale tak na serio - to ja juz wiem,
        dlaczego tak smierdzi w tramwajach czy autobusach. fe!
        • Gość: meeeee Re: Jak długo człowiek może się nie myć? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.06, 16:11
          a z czego tu sie smiac, Wiola, he?
          • wiola_wawa Re: Jak długo człowiek może się nie myć? 18.10.06, 16:55
            Gość portalu: meeeee napisał(a):

> a z czego tu sie smiac, Wiola, he?
            z oburzenia. ja mu nie wierze.
    • Gość: alalala Re: Jak długo człowiek może się nie myć? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.06, 16:09
      Po kiblu nie myje rak tylko w spodnie wyciera, chyba haftne <paw> ://///
    • Gość: escorpiao Re: Jak długo człowiek może się nie myć? IP: *.adsl.inetia.pl 12.10.06, 16:14
      Idiotyczny zaklad i ogolnie temat troche zenujacy...i to o glupie piwo? i ty
      jeszcze mowisz o jakims honorze...nie zastanawiasz sie nad tym, co inni sobie o
      tobie pomysla? i jakos nie chce mi sie wierzyc, ze narzeczona cie tak
      wspiera...miej litosc nad twoim otoczeniem i umyj sie..:/
    • Gość: lila Re: Jak długo człowiek może się nie myć? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.06, 16:18
      A dasz znac jak dostaniesz czerwonki albo czegos podobnego? Albo zaloz blog,
      ludzie beda sledzic z zapartym tchem...
      • gabi9917 Re: Co to znaczy honor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.10.06, 11:25
        Ty student i nie wiesz co znaczy słowo HONOR!!!!! Ubliżasz swoim zakładem
        ludziom którzy walczyli o honor ,wolność,ojczyznę.Więc nie pieprz tu o honorze
        tylko mów o głupim szczeniackim zakładzie o piwo!A gajowy rzeczywiscie nie musi
        sie myć:)wywietrzy,wykruszy itd. aż na wymioty zbiera czytajac twój
        post!!!Jeszcze piszesz o seksie,aż mnie mdli na miejscu tej dziewczyny to bym
        chyba do końca swych dni straciła ochotę na seks.Ja wasz smród to przez kompa
        już czuję obrzydliwość.Napisz dokładnie gdzie pracujesz bo nie chce mi sie
        wracać w serwerowni czy serowarni czy ty pracujesz przy serach ?????????????czy
        w jakimś serwirze .Nie daj boże przy produkcji
        serów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • tenktorysieniemyje Re: Co to znaczy honor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.10.06, 11:55
          gabi9917 napisała:

> Ty student i nie wiesz co znaczy słowo HONOR!!!!! Ubliżasz swoim zakładem
          > ludziom którzy walczyli o honor ,wolność,ojczyznę.Więc nie pieprz tu o honorze
          > tylko mów o głupim szczeniackim zakładzie o piwo!A gajowy rzeczywiscie nie musi
          > sie myć:)wywietrzy,wykruszy itd. aż na wymioty zbiera czytajac twój
          > post!!!Jeszcze piszesz o seksie,aż mnie mdli na miejscu tej dziewczyny to bym
          > chyba do końca swych dni straciła ochotę na seks.Ja wasz smród to przez kompa
          > już czuję obrzydliwość.Napisz dokładnie gdzie pracujesz bo nie chce mi sie
          > wracać w serwerowni czy serowarni czy ty pracujesz przy serach ?????????????czy
          > w jakimś serwirze .Nie daj boże przy produkcji
          > serów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

W serwerowni, mała, w SERWEROWNI!
          Serek to najwyżej mam pod pachą.
          • gabi9917 Re: Co to znaczy honor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.10.06, 12:08

> gabi9917 napisała:
            >
            > > Ty student i nie wiesz co znaczy słowo HONOR!!!!! Ubliżasz swoim zakładem
            > > ludziom którzy walczyli o honor ,wolność,ojczyznę.Więc nie pieprz tu o ho
            > norze
            > > tylko mów o głupim szczeniackim zakładzie o piwo!A gajowy rzeczywiscie ni
            > e musi
            > > sie myć:)wywietrzy,wykruszy itd. aż na wymioty zbiera czytajac twój
            > > post!!!Jeszcze piszesz o seksie,aż mnie mdli na miejscu tej dziewczyny to
            > bym
            > > chyba do końca swych dni straciła ochotę na seks.Ja wasz smród to przez k
            > ompa
            > > już czuję obrzydliwość.Napisz dokładnie gdzie pracujesz bo nie chce mi si
            > e
            > > wracać w serwerowni czy serowarni czy ty pracujesz przy serach ??????????
            > ???czy
            > > w jakimś serwirze .Nie daj boże przy produkcji
            > > serów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            >
            > W serwerowni, mała, w SERWEROWNI!
            > Serek to najwyżej mam pod pachą
            Tylko nie mała skończony dupku bo mógłbyś być moim synem śmierdzielu pod
            pachami to masz gnój a nie serek to samo masz między nogami resztki gówna
            zmieszane z resztkami moczu jeszcze troche to ten mały ci zachoruje lub go tak
            odparzysz że przez tydzień go będziesz moczył wiem bo takich jak ty śmierdzieli
            tylko dłużej niemyjących sie i bezdomnych przywoża prawie codziennie na izbę
            przyjęć do szpitala a zwłaszcza jak jest ostry dyżur i trzeba myć takiego
            zafajdańca żeby w tym gnoju znaleść rany zrobić prześwietlenie i badania na
            które normalni chorzy czekaja miesiącami.Więc nie pieprzcie głupot że człowiek
            może żyć bez mycia bo w naszych wyjątkowo zanieczyszczonych czasach nie da
            się!!!!Za dużo pyłów,chemii i innego fruwającego świństwa .Przecież wiecie od
            czego jest cholera,czerwonka i inne świnśkie choroby już nie mówie o tych
            przenoszonych drogą płciową
            • ekonomista_com_pl Re: Co to znaczy honor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.10.06, 00:49
              Masakra... bez komentarza...
    • Gość: znawca tematu Re: Jak długo człowiek może się nie myć? IP: *.mofnet.gov.pl 12.10.06, 16:27
      twoja dziewczyna wspiera cie w czym? W GLUPOCIE!?
      • Gość: marianek a widziales kiedys madra dziewczyne? IP: *.telprojekt.pl 12.10.06, 17:55
        jak tak to gratuluje bo rzadkie to przypadki
        • Gość: grubasek Re: a widziales kiedys madra dziewczyne? IP: *.zakoniczyn.net 14.10.06, 14:43
          ej! nie podoba mi sie twoja wypowiedz! uwazaj! ;-)

dziewczyna("chyba" z tych madrych) hihihi
    • Gość: Kaśka Re: Jak długo człowiek może się nie myć? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 16:29
      a kiedy wlasnie ze bardzo fajny zaklad :) hihi zycze powodzenia i przepraszam za
      tych co obrazaja i mowia "smierdzielu" nie wiedziec czemu; moj kot myje sie
      tylko jezykiem i slicznie pachnie kotkiem :) moze gdyby czlowiek sie nie myl
      wcale to tez nabyl by jakiegos ladnego naturalnego zapachu :)
      • Gość: hiehiehie Re: Jak długo człowiek może się nie myć? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.06, 16:33
        Kaśka chcesz sprawdzić jak pachnie człowiek który się nie myje to umów się z
        autorem tego prze-interesujacego forum.. Tylko obwąchaj go dokładnie i podziel
        się spostrzeżeniami...
        • asskela Re: Jak długo człowiek może się nie myć? 12.10.06, 16:34
          co to to nie, raczej zachowaj dla siebie te doznania
      • Gość: Kaśka Re: Jak długo człowiek może się nie myć? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 17:16
        ojej, strasznie jestescie powazni :) nie wiem czy to prowokacja czy nie ale
        chyba nie warto sie tak oburzac a w tramwajach i autobusach to nie smierdzi na
        pewno z winy autora watku; naprawde uciazliwi sa nie ci co sie zalozyli ze sie
        nie umyja ale ci co nawet im do glowy nie przyjdzie ze sa brudni :)
      • tristessa Re: Jak długo człowiek może się nie myć? 13.10.06, 10:58
        dla kota jest to naturalny sposób czyszczenia sierci, bardzo skuteczny zreszta,
        i jak sama napisałaś "mój kot sie myje" a ten koleś TYLKO ŚMIERDZI coraz
        bardzej - fuj, współczuje głupoty autorowi wątku.
        A wracając do kota - to bardzo czyste zwierzątka, większą część czasu spędzają
        na pielęgnacji futra, które zazwyczaj przesiąka zapachami z otoczenia zwierzaka.
        Z reszta nawet muchy sie myją, teraz rozumiem chyba nawet dlaczego :D
        • intelligo Re: Jak długo człowiek może się nie myć? 16.10.06, 03:48
          ...zresztą kot nie ma gruczołów potowych na ciele - tylko na łapkach, a te liże
          często. Chociaż mój kot bywał czasem kąpany pod prysznicem - i prawdę mówiąc
          nawet trochę to lubił (tzn. etap polewania gorącą wodą).
      • Gość: jasne Re: Jak długo człowiek może się nie myć? IP: *.b-ras1.srl.dublin.eircom.net 13.10.06, 11:23
        Przeciez to jest zmyslone....prowokacja
      • asskela Re: Jak długo człowiek może się nie myć? 13.10.06, 11:30
        kot pachnie kotkiem, pies pieskiem a kanarek ptaszkiem,,dlaczego jednak pisać
        że to ładne zapachy? masz kłopoty z powonieniem czy jak?
        • gabi9917 Re: Jak długo człowiek może się nie myć? 13.10.06, 11:41
          asskela napisała:

> kot pachnie kotkiem, pies pieskiem a kanarek ptaszkiem,,dlaczego jednak pisać
          > że to ładne zapachy? masz kłopoty z powonieniem czy jak?

Wolę 100razy zapach tego kotka ptaszka mimo że to nie zawsze należy do
          przyjemnych aromatów ale nie myty iles tam w spodniach o które wytarł rece będac
          w kiblu na dodatek zlany perfumami spocony po silowni jeszcze mówiący o seksie
          to zostaje tylko zwymiotować .Jego albo porąbało albo psychiczna choroba go
          dopadła lub słynny gajowy.Pamiętam jeszcze takie powiedzenie jak sie wysuszy to
          się wykruszy !!!!Fe.
    • angola Re: Jak długo człowiek może się nie myć? 12.10.06, 16:36
      Jak wieść gminna niesie, w dawnych czasach ludzie myli się tylko z okazji
      Bożego Narodzenia i Wielkanocy. Czyli dwa razy do roku. Pytanie, czy Twoje
      otoczenie wytrzyma do grudnia...
      --
      skarzypyta.blox.pl/html
      • Gość: Mrau Re: Jak długo człowiek może się nie myć? IP: *.aster.pl 12.10.06, 16:47
        hahahahahahahahahahahahahaha, uśmiałam się!
        pomysł z blogiem jest przedni, sama jestem ciekawa przebiegu spraw.
        może zacznij obserwować reakcję ludzi na ciebie...?
        Jakoś nie chce mi się wierzyć, żeby twoje niemycie tak gładko przechodziło w
        społeczeństwie...
      • asskela Re: Jak długo człowiek może się nie myć? 13.10.06, 11:33
        ale ubranie chyba zmieniali częściej?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka