qwatch 25.11.06, 12:29 Pytanie do kobiet. Spotkalyscie sié kiedys w zwiázku z oczekiwaniem, ze wybranek zycia ma byc uwazany przez Was za Boga? Pozdrawiam i cicho liczé na wypowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: upierdliwa Re: Máz- Bogiem? IP: *.bochnia.pl 25.11.06, 12:37 ja tego nie oczekuje, ale przyznam, ze moj facet czasami nazywa mnie boginia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chwila Re: Máz- Bogiem? IP: *.chello.pl 25.11.06, 13:05 Tego typu oczekiwanie byłoby wyrazem niewyobrażalnej wręcz głupoty, a z takimi facetami nie spotykałabym sie, z założenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: Máz- Bogiem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 13:09 Ominęła mnie na szczęscie wątpliwa przyjemność spotkania takich popaprańców.Jednak niewszystkie kobiety miały to szczęscie, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita Re: Máz- Bogiem? 25.11.06, 14:25 pani Kaczorowa albo pani Krzaklewska (nie pamiętam która, a może obie?) powiedziała, że ma 2 autorytety: ojciec święty i jej mąż. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ferment Re: Máz- Bogiem? IP: *.chello.pl 25.11.06, 14:40 Mąż autorytetem. Świetnie! W moim małżeństwie też tak jest. A i żona nim jest. Dla męża Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Haha, to jakiś nowy kult?? n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 14:42 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ferment Re: Haha, to jakiś nowy kult?? n/t IP: *.chello.pl 25.11.06, 14:59 Tylko dla zamężnych i żonatych:) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Haha, to jakiś nowy kult?? n/t 25.11.06, 17:12 Nie. Zaburzonych lekko, owszem, spotykam , ale aż takich świrów to już nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzia Re: Máz- Bogiem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 17:27 Jesli któras tak twierdzi to albo ma męża polityka i musza stanowic idealne małzeństwo ,albo sie go boi. Przeciez każdy ma jakies wady ,więc skąd pomysł by kogos nazywac Bogiem.Bóg to chyba ktos idealny. Odpowiedz Link Zgłoś
clockwork.orange Re: Máz- Bogiem? 25.11.06, 18:00 niestety nigdy sie z czyms takim nie spotkałam. a bardzo żałuje bo byłaby kupa smiechu:) Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Máz- Bogiem? 25.11.06, 18:51 A to fajne jest można to wprowadzić do gry wstępnej :) Odpowiedz Link Zgłoś
33qq Re: Máz- Bogiem? 25.11.06, 20:53 znaczy jak, kadzidełka, modlitwa, jakieś całopalenie...? Odpowiedz Link Zgłoś