Dodaj do ulubionych

jak wyglądasz forumowiczu ?

30.01.07, 18:25
Może to nie oryginalny pomysł ale przeglądając forum zastanawim się jak
wygląda osoba ukryta pod nickiem.Wobec tych aktywniejszych też pojawiają się
różne wyobrażenia.Może poplotkujemy sobie na temat jak widzę tego kogoś?
Zacznę od :
Palnick - Siwe falowane włosy ,okulary twarz owalna ,fajka w zębach osobnik o
sporej masie ale bez przesady.
Maria-Babcia w papilotach ze szklaną lufką typu I.Kwiatkowska
Ogolone _jajka: Taki 1,5 m ,łysy w okularach
waldek 1610 - gęba nalana,puszysty w hawajkach i koszulce w kwiatki.
Może macie inne skojarzenia ?
Obserwuj wątek
    • woda.woda Palnick nie ma okularów, 30.01.07, 18:32
      ma za to brzuszek.
      • zloteslonko a 30.01.07, 18:42
        Oj oj Waldek nie jest gruby, oj nie:)))
      • Gość: myślę że ma Re: Palnick nie ma okularów, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 18:51
        za dużo przebywa przed ekranem i powiedziałbym ze nawet mocno sferyczne i
        trzyma na nosie ja Balcerowicz
    • aurelia_aurita Re: jak wyglądasz forumowiczu ? 30.01.07, 18:46
      waldkowi 1610 to ja bym dała wygląd detektywa Rutkowskiego.
      • Gość: grzehuu Re: jak wyglądasz forumowiczu ? IP: *.gdynia.mm.pl 30.01.07, 22:29
        a ja ? :D :>
        • Gość: jaija Re: jak wyglądasz forumowiczu ? IP: *.elblag.dialog.net.pl 31.01.07, 00:14
          Grzehuu - modnie ubrany, schludny młody człowiek, bez okularów, ciemne włosy?
          Krótkie?
          • Gość: grzehuu Re: jak wyglądasz forumowiczu ? IP: *.gdynia.mm.pl 31.01.07, 16:33
            > Grzehuu - modnie ubrany, schludny młody człowiek, bez okularów, ciemne włosy?
            > Krótkie?

Brawo!! :)
    • Gość: Majka Ogolone Jajka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 23:27
      To wysoki i chudy facet w wieku blisko 30, niczym sie nie wyróżnia, nie nosi
      okularów, jego pretensjonalny i na siłę wydumany nick kontrastuje z jego nijaką
      powierzchownoscią. Na codzień jest grzeczny. Ciekawe czy trafiłam ;)
      A jak wygląda Majka, hę??
      • kochanica-francuza A jak ja wyglądam? 30.01.07, 23:45
        Hehe. Napiszcie.
      • Gość: jaija dziewczyny IP: *.elblag.dialog.net.pl 31.01.07, 00:11
        Majka - krótkie włosy (albo dłuższe, ale modnie przycięte), pewna siebie,
        modnie ubrana szczupła osobniczka
        Kochanica Francuza - okulary, blondynka, klasyczny raczej gust w ubiorze,
        osobniczka szczupła, ale kobieca.
        Ale to tylko takie skojarzenia :P Teraz, dziewczyny, możecie o mnie :D:D:D:D
        • Gość: Majka Re: dziewczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 00:59
          Hehe, z grubsza trafiłes, ale włosy nosze długie z grzywką. Poza tym na żywo
          jestem grzeczniejsza niż w necie ;) Nawet podobno subtelna. Ale to chyba
          większość tak ma.
          O tobie to musze posty poczytac jakies żeby coś napisać.
          • Gość: jaija Re: dziewczyny IP: *.elblag.dialog.net.pl 31.01.07, 01:38
            > O tobie to musze posty poczytac jakies żeby coś napisać.
            ... tak, zwłaszcza to, że jestem kobietą :D:D:D:D
        • chwila.pl Kochanica 31.01.07, 10:56
          Gość portalu: jaija napisał(a):

> Kochanica Francuza - okulary, blondynka, klasyczny raczej gust w ubiorze,
          > osobniczka szczupła, ale kobieca.

Dorzucę jeden szczegół - obdarzona przez naturę dużym biustem.
          Przynajmniej tak o sobie pisała...
          • troche_inny Re: Kochanica 20.02.07, 13:20
            No wez to internet.. zatem mozna przyjac, ze wprost odwrotnie :P
        • chwila.pl Re: dziewczyny 31.01.07, 11:05

> Ale to tylko takie skojarzenia :P Teraz, dziewczyny, możecie o mnie :D:D:D:D

No to zaryzykuję:
          młoda, wrazliwa, krucha dziewczyna ok. 30 lat, ładna, delikatna.
          Cechuje Cię także takt, rozwaga, umiejetność logicznego formułowania mysli oraz
          kultura osobista. Masz bagaż traumatycznych doświadczeń życiowych (ojciec),
          dzieki którym oceniasz rzeczywistość przez pryzmat własnych przeżyć, z empatią i
          zrozumieniem ludzkich postaw.

• Gość: jaija Re: dziewczyny IP: *.elblag.dialog.net.pl 31.01.07, 13:35
            Chwilo.pl - przyznam, że mnie dowartościowałaś :) Może taka krucha nie jestem,
            ale też nie należę do osób puszystych. Co do traumatycznych przeżyć - może i
            tak, ojciec na szczęście szybko został przez mamę wykluczony z rodziny, ale
            były też inne, niemiłe sprawy.
            A co do reszty - jest względna, jak wszystko - czasem mnie poniesie i chyba
            wtedy taka kulturalna nie bywam. Wiek się zgadza :)
            Bardzo mi miło, pozdrawiam :)
        • kochanica-francuza Re: dziewczyny 31.01.07, 13:44

> Kochanica Francuza - okulary, blondynka, klasyczny raczej gust w ubiorze,
          > osobniczka szczupła, ale kobieca.

Klasyczny w typie sportowym. ;-) Dżinsy, swetry. Szczupła byłam, ale utyłam.
          Wyglądam na 65 kg.
          • onlyoner Re: dziewczyny 31.01.07, 19:29
            kochanica-francuza napisała:
            > Szczupła byłam, ale utyłam.

kochana kochanico, wiecej ruchu i świeżego powietrza bo jak tak dalej pójdzie to
            po kolejnych kilku(nastu) latach uzależnienia od Forum ktoś może ci o 4 nad
            ranem pstryknąć taką oto fotkę:
            24img.com/544068071
            rozwiewając wszelkie domysły i domniemania przedstawiam też swoją podobiznę
            (patrz na środek dolnego rzędu i nie pytaj kim są te kobiety):
            24img.com/575693196
            • kochanica-francuza Re: dziewczyny 31.01.07, 20:06
              onlyoner napisał:

> kochanica-francuza napisała:
              > > Szczupła byłam, ale utyłam.
              >
              > kochana kochanico, wiecej ruchu i świeżego powietrza

bo jak tak dalej pójdzie t
              > o
              > po kolejnych kilku(nastu) latach uzależnienia od Forum ktoś może ci o 4 nad
              > ranem pstryknąć taką oto fotkę:
              > 24img.com/544068071

och co za cudne kocio!!! niestety nie mam zwyczaju sypiać nago, a fotka
              kochanicy w bawełnianej zabudowanej piżamie nie jest ekscytująca :-PPPPPPP

poza tym ja się ruszam od cholery, to nerwy i leki

> rozwiewając wszelkie domysły i domniemania przedstawiam też swoją podobiznę
              > (patrz na środek dolnego rzędu i nie pytaj kim są te kobiety):
              > 24img.com/575693196

yyyyychchchch co za alfonsiarskie typo :-PPPPP
            • woda.woda Trochę jesteś niedożywiony. 31.01.07, 20:12
              • kochanica-francuza Re: Trochę jesteś niedożywiony. 31.01.07, 20:15
                Ja za to jestem w sam razik. ;-) Ostatnio w ramach rewolucji w modzie zaczęli w
                normalnych sklepach sprzedawać ciuchy w moim rozmiarze, hurra!
        • vanillaice Re: dziewczyny 31.01.07, 16:23
          A ja nie wiem czemu wyobrażam sobie kochanicę jako brunetkę o ciemnych oczach i
          ciemniejszej karnacji. Figura typowo kobieca. Ubiór klasyczny, bardzo elegancki.
          • kochanica-francuza Re: dziewczyny 31.01.07, 20:07
            vanillaice napisała:

> A ja nie wiem czemu wyobrażam sobie kochanicę jako brunetkę o ciemnych oczach i
            >
            > ciemniejszej karnacji. Figura typowo kobieca. Ubiór klasyczny, bardzo elegancki
            > .
            Typowo kobieca, to jaka? Bo mi się przypomniało, że podobno nie mam talii.
            Biodra mam. ;-)
            • vanillaice Re: dziewczyny 31.01.07, 20:22
              E, to tylko podobno. Kobieca to taka z biustem, talią i biodrami.
              • kochanica-francuza Re: dziewczyny 31.01.07, 20:24
                vanillaice napisała:

> E, to tylko podobno. Kobieca to taka z biustem, talią i biodrami.
                A. No to jestem kobieca w 2/3.
    • Gość: czytelnik Re: jak wyglądasz forumowiczu ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 23:57
      Dla mnie osoby z forum nie mają wyglądu,
      albo ich czytam, bo potrafią pisać albo omijam.
      Dobrze że pojawiła się wreszcie korekta pisanych tekstow, ludzie juz tak
      bardzo nie kompronitują się pisząc tutaj.
    • Gość: Majka Xtrin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 01:05
      Wysoka szczupła brunetka, krótkie włosy, chodzi w spodniach, może miec okulary
      :) Oczytana, wykształcona i wyuczona, z deka przemądrzała ;)
      • Gość: jaija Re: Xtrin IP: *.elblag.dialog.net.pl 31.01.07, 01:39
        > Wysoka szczupła brunetka, krótkie włosy, chodzi w spodniach, może miec okulary
        > :) Oczytana, wykształcona i wyuczona, z deka przemądrzała ;)

Znaczy - Kazia Szczuka? :D:D:D:D
        • heretic_969 Re: Xtrin 31.01.07, 10:06
          > Znaczy - Kazia Szczuka? :D:D:D:D

Nie, Xtrin się zawsze wypiera etykietki feministki, to nie może byc ona:)
      • xtrin Re: Xtrin 31.01.07, 12:51
        > Wysoka szczupła brunetka, krótkie włosy, chodzi w spodniach, może miec okulary

Tutaj zgadzają się tylko brunetka i spodnie :).

> :) Oczytana, wykształcona i wyuczona, z deka przemądrzała ;)

No, to oczywiste! ;)
        • heretic_969 Re: Xtrin 31.01.07, 14:38
          > Tutaj zgadzają się tylko brunetka i spodnie :).

Znaczy się... masz nadwagę? :)
          • xtrin Re: Xtrin 01.02.07, 12:42
            > Znaczy się... masz nadwagę? :)

150kg żywej wagi!
    • Gość: bozia Re: jak wyglądasz forumowiczu ? IP: *.chello.pl 31.01.07, 11:15
      fajnie,że jesteście,A wygląd w tym wypadku rzecz drugorzędna.POzdrawiam.
      • mike.recz Re: jak wyglądasz forumowiczu ? 31.01.07, 12:08
        Gość portalu: bozia napisał(a):

> fajnie,że jesteście,A wygląd w tym wypadku rzecz drugorzędna.POzdrawiam.

Jasne, że tak właśnie jest ale przyznaję, że bardzo często chodzi mi po głowie
        jak wygląda powierzchowność konkretnych forumowiczów.
    • piekielnica1 Re: jak wyglądasz forumowiczu ? 31.01.07, 12:05
      miesiekido napisał:

> Może to nie oryginalny pomysł ale przeglądając forum zastanawim się jak
      > wygląda osoba

Ja wglądam.. przez okno szybko, krótko, acz uważnie
    • Gość: :) Re: jak wyglądasz forumowiczu ? IP: 213.134.181.* 31.01.07, 12:29
      nie udzielam takich informacji
    • Gość: Matylda Re: jak wyglądasz forumowiczu ? IP: 85.112.196.* 31.01.07, 13:38
      Co powiecie o mnie?
    • vivian.darkbloom ale bezwyglądowość to zaleta forum! 31.01.07, 13:39
      uważam, że brak wyglądu, wieku, wykształcenia, miejsca zamieszkania (niestety
      płeć trudno jest w języku polskim wyeliminować) to ogromna zaleta forum, bo
      umożliwia czystą dyskusję bez różnego rodzaju uprzedzeń i wstępnych założeń
      związanych z różnymi stereotypami (w stylu: to jest młoda osoba a więc nie zna
      życia, to jest ktoś bez wyższego wykształcenia w więc nie jest oczytany etc.)
      etc. których nie da się do końca wyeliminować w bezpośredniej rozmowie
      • Gość: ferment Re: ale bezwyglądowość to zaleta forum! IP: *.chello.pl 31.01.07, 14:14
        > vivian.darkbloom napisała:

> uważam, że brak wyglądu, wieku, wykształcenia, miejsca zamieszkania (niestety
        > płeć trudno jest w języku polskim wyeliminować) to ogromna zaleta forum, bo
        > umożliwia czystą dyskusję bez różnego rodzaju uprzedzeń i wstępnych założeń
        > związanych z różnymi stereotypami (w stylu: to jest młoda osoba a więc nie zna
        > życia, to jest ktoś bez wyższego wykształcenia w więc nie jest oczytany etc.)
        > etc. których nie da się do końca wyeliminować w bezpośredniej rozmowie<

Na >bezwygladowość> zgadzam się w pełni. Łatwiej mi rozmawiać bez obrazu danej
        osoby w głowie.
        Trudniej, gdy nie wiem, co myśleć o pewnych wypowiedziach. O ich autorach. Są
        chwile, gdy ktoś mine irytuje brakiem podstawowej wiedzy. Gdy wiem, że jest to
        wynik braku wykształcenia, doświadczenie, spokojnie wyjasniam.
        Bywa, że brak wiedzy wynika z braku otwarcia na wiedzę. Wtedy dyskusja nie
        toczy sie właściwie. Trzeba się z niej wycofać.
        Lubię wiedzieć, z kim rozmawiam, bo pewnych spraw nie trzeba wtedy tłumaczyć. To
        ułatwia rozmowę.

• Gość: Julka Re: ale bezwyglądowość to zaleta forum! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.07, 14:18
          Aż się boję pisać :)
          Po ostatniej naszej wymianie zdań, usunięto wątek :)
        • Gość: jaija Re: ale bezwyglądowość to zaleta forum! IP: *.elblag.dialog.net.pl 31.01.07, 14:21
          > Trudniej, gdy nie wiem, co myśleć o pewnych wypowiedziach. O ich autorach. Są
          > chwile, gdy ktoś mine irytuje brakiem podstawowej wiedzy. Gdy wiem, że jest to
          > wynik braku wykształcenia, doświadczenie, spokojnie wyjasniam.

Może będę uszczypliwa, ale czy zdajesz sobie sprawę, fermencie, że niektórych z
          kolei może irytować nadmierna pewność siebie i mentorski ton interlokutora,
          który chce wszystkich pouczać zgodnie z wyznawaną przez siebie ideologią? ;)
          Bez urazy :)
          • Gość: ferment Re: ale bezwyglądowość to zaleta forum! IP: *.chello.pl 31.01.07, 14:30
            >> Może będę uszczypliwa, ale czy zdajesz sobie sprawę, fermencie, że niektórych z
            >
            > kolei może irytować nadmierna pewność siebie i mentorski ton interlokutora,
            > który chce wszystkich pouczać zgodnie z wyznawaną przez siebie ideologią? ;)
            > Bez urazy :)<

Ależ szczyp, bez urazy.
            Jasne, ze może i razi. szczególnie, dgy mało wiedzy a za dużo ideologii. nie
            biorę tego do siebie. nie ukrywam swych przekonań, ale pouczam, gdy brak wiedzy,
            nie wiary w wyznawane przeze mnie idee.
            Pisałem o irytacji i pewnie Ty piszesz o tym samym, bo niekiedy wcale tej
            irytacji nie próbuje ukrywac. Próbuję nie robić sobie osobistych wycieczek. Próbuję.
            Dlatego wolę wiedzięc z kim toczy się rozmowa.
            Dzięcięciu można tłumaczyć lub można odstapić od dyskusji. czasem trudno ten
            moment zauważyć, że szkoda czasu na rozmowę, bo moja argumentacja nie może być
            przyswojona. Z różnych względów.
            • Gość: kk Re: ale bezwyglądowość to zaleta forum! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.07, 15:30
              Mnie natomiast zastanawia, czy wśród stałych forumowiczów FS jest ktoś znany.
              Kiedy na przykład czytam dyskusje Nancyboya (mój ulubiony forumowicz) z
              niejakim Magnusem to mam przed oczami Roberta Biedronia i Wojciecha
              Wierzejskiego.
            • Gość: Majka No i widzisz ferment IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 18:39
              i tu jest twój problem. Nalezysz do osób zbyt pewnych siebie o mentorskim tonie
              a nikt tego nie lubi. To jest prosta zasada psychologii - taka sasada panuje
              miedzy rodzicem a dzieckiem, rodzic poucza a dziecko grzecznie słucha. Ale jesli
              próbujesz pouczac kogoś dorosłego następuje zgrzyt i kłótnia. Dorosły nie
              postawi się w roli dziecka. Nie masz monopolu na prawde ani słusznośc.
              Poza tym w rozmowach fajne jest poczucie humoru :) A sa osoby tak strasznie
              powazne i serio że aż same prowokują żeby im gdzies szpile wbic ;)
              • Gość: ferment Re: No i widzisz ferment IP: *.chello.pl 31.01.07, 18:51
                > Gość portalu: Majka napisał(a):

> i tu jest twój problem.<

No to już wiem. Tylko, gdzie jest to >tu<?

>Nalezysz do osób zbyt pewnych siebie o mentorskim tonie<

Należę.

> a nikt tego nie lubi.<

Nikt? ja lubię. Więc nie nikt, bo ja.

>To jest prosta zasada psychologii - taka sasada panuje
                > miedzy rodzicem a dzieckiem, rodzic poucza a dziecko grzecznie słucha.<

Podaj źródło Twej wiedzy o tej zasadzie psychologii. natychmiast chcę poznac
                autora!!!

>Ale jesl
                > i
                > próbujesz pouczac kogoś dorosłego następuje zgrzyt i kłótnia. Dorosły nie
                > postawi się w roli dziecka.<

Zgrzyt i kłótnia nawet? O rety, nie wiedziałem, ale juz oświecony jestem:)

>Nie masz monopolu na prawde ani słusznośc.<

To jest wielce prawdopodobne, dobrze, ze mi przyppomniałaś. nie będę mieć złudzeń.
                Mam często rację. tak może być/

> Poza tym w rozmowach fajne jest poczucie humoru :)<

A jak z tym u ciebie, dajesz radę?

>A sa osoby tak strasznie
                >> powazne i serio że aż same prowokują żeby im gdzies szpile wbic ;) <

Czuję się pouczony.
                Wbijaj szpile, należy mi się.
                Zadowolona?

Znam jedną Majkę. Też jest trudna:)
                • Gość: Majka Re: No i widzisz ferment IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 19:16
                  Już sie można śmiać? Hłe, hłe. Rozumiem że to miała być próbkla twojego poczucia
                  humoru :D
                  A o psychologii wiem od mgr psychologii - on jest źródłem, nazwiska nie podam
                  wybacz :)) Ale wiele rzeczy wynika z prostej logiki. Poćwicz sobie i pwoiedz
                  mentorsko do dziecka i zobacz co zrobi, podąsa sie i posłucha. A potem tak samo
                  powiedz do dorosłego i jeszcze najlepiej wyciągnij w jego kierunku palec
                  wskazujący - powodzenia :) (kłotnia murowana)
                  • Gość: ferment Re: No i widzisz ferment IP: *.chello.pl 31.01.07, 19:33
                    >> A o psychologii wiem od mgr psychologii <

No, tak...jasne, jak od mgr...no to dobrze
                    szkoda, ze nie piszesz o tej zasadzie wiecej:(
                    • Gość: Majka Lilimeje napisała n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 19:38
                • lilimeye Re: No i widzisz ferment 31.01.07, 19:24
                  Gość portalu: ferment napisał(a):

> Podaj źródło Twej wiedzy o tej zasadzie psychologii. natychmiast chcę poznac
                  > autora!!!

Chyba mogę pomóc. Majce chodziło zapewne o tzw. analizę transakcyjną. W skrócie
                  tu:
                  pl.wikipedia.org/wiki/Ja_Rodzic
                  • Gość: Majka O to to, dzięki! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 19:36
                    Ja nie psycholog więc nie wiem ale tak, o to chodzi :)
                  • Gość: ferment Re: No i widzisz ferment IP: *.chello.pl 31.01.07, 19:37
                    >Chyba mogę pomóc. Majce chodziło zapewne o tzw. analizę transakcyjną. W skrócie
                    > tu:
                    >

to ty dobra jesteś, jak wiesz o co jej chodziło. Zresztą ona mi już
                    od[powiedziała. O tym magistrze od psychologii. ja to wole prościej, bo prosty
                    fermnet jestem
                    Ale dzięki za dobre chęci.
                    Mnie tu sie kroi jakis niezły portret psychologiczny, może będzie też o urodzie?
                    Kto zaczyna. Ale uprzedzam, ładny jestem.
                    Jak na fermenta:)
                    • woda.woda Ja mogę zacząć 31.01.07, 19:41
                      może będzie też o urodzie
                      > ?
                      > Kto zaczyna. Ale uprzedzam, ładny jestem.
                      > Jak na fermenta:)

Gregory Peck. Zgadłam? :)
                      • Gość: ferment Re: Ja mogę zacząć IP: *.chello.pl 31.01.07, 19:43
                        >> Gregory Peck. Zgadłam? :)<

Miła jesteś. Też mi się podobał:)
                        • woda.woda No to mamy ustalone :) 31.01.07, 19:48
                          • Gość: ciekawska Figę tam ustalone IP: *.chello.pl 31.01.07, 19:51
                            Wg mnie jestes podobny do Henryka Bisty, zgadłam?
                            • Gość: ferment Re: Figę tam ustalone IP: *.chello.pl 31.01.07, 19:54
                              > Gość portalu: ciekawska napisał(a):

> Wg mnie jestes podobny do Henryka Bisty, zgadłam?,

Jako ssak to tak:)

• Gość: ciekawska Jeszcze brzydszy, ło matko! (n/t) IP: *.chello.pl 31.01.07, 19:57
                              • Gość: jaija Re: Figę tam ustalone IP: *.elblag.dialog.net.pl 31.01.07, 23:50
                                Mnie tam ferment na takiego Jana Pospieszalskiego wygląda.
                                • lilimeye Re: Figę tam ustalone 01.02.07, 00:17

> Mnie tam ferment na takiego Jana Pospieszalskiego wygląda.

Dodałabym jeszcze okulary, ręcznie dziergany sweter i szal powiewający na wietrze :)
                                  • Gość: ferment Re: Figę tam ustalone IP: *.chello.pl 01.02.07, 11:10
                                    >> Dodałabym jeszcze okulary, ręcznie dziergany sweter i szal powiewający na wietr
                                    > ze :)<

Na wietrze włos rozwiany:)
                                • Gość: ferment Re: Figę tam ustalone IP: *.chello.pl 01.02.07, 11:09
                                  > Gość portalu: jaija napisał(a):

> Mnie tam ferment na takiego Jana Pospieszalskiego wygląda.<

Ciepło:)
    • Gość: bozia Re: jak wyglądasz forumowiczu ? IP: *.chello.pl 31.01.07, 18:57
      A jak wyglądam ja-dobrej zabawy-chętnie się dowię.Pozdrowionka.
      • lilimeye Re: jak wyglądasz forumowiczu ? 31.01.07, 19:29
        Boziu, jak możesz pytać? Toż każdy kto miał do czynienia z katolicyzmem wie, że
        jesteś brunetką w biało-niebieskiej szacie :)

A tak poważniej: wyobrażam sobie kobietę o miłej twarzy, włosach ciemnych z
        odcieniem rudości i figurą odrobinkę zaokrągloną ;)
        • tomekjot Re: jak wyglądasz forumowiczu ? 20.02.07, 13:23
          A to Twoje zdjęcie? w profilu?
      • Gość: Pan od polskiego Re: jak wyglądasz forumowiczu ? IP: *.chello.pl 05.02.07, 00:03
        Ja również chętnie się dowiĘ(!) Ale może raczej niĘ....
    • nelsonek Re: jak wyglądasz forumowiczu ? 31.01.07, 21:40
      Supaari: lysy, abs (absolutny brak szyi), lekko przygarbiony, zawsze
      usmiechniety, rozbiegane oczka (kogo by tu poderwac?:P)
      • supaari Re: jak wyglądasz forumowiczu ? 03.02.07, 23:05
        nelsonek napisał:

> Supaari: lysy, abs (absolutny brak szyi), lekko przygarbiony, zawsze
        > usmiechniety, rozbiegane oczka (kogo by tu poderwac?:P)
        >

Wilk morski... Nie ma jednego oka i ręki, za to z pewnością brodę. Tylko jakiś
        taki mniejszy... :-P
        • supaari wyjaśnienie... 03.02.07, 23:12
          supaari napisał:

> Wilk morski... Nie ma jednego oka i ręki, za to z pewnością brodę. Tylko
          jakiś
          > taki mniejszy... :-P
          >

To oczywiście o Nelsonku... :-P
    • Gość: BOZIA Re: jak wyglądasz forumowiczu ? IP: *.chello.pl 01.02.07, 10:59
      NO TO CHYBA SIĘ ZNAMY!?TRAFIONY...pOZDROwionka.
    • homo-seksualista Re: jak wyglądasz forumowiczu ? 03.02.07, 23:27
      Wyglądam przez okno i jest już ciemno, poza tym wyglądam zajebrzyście:-)))
    • Gość: ktos Re: jak wyglądasz forumowiczu ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 15:01
      a ja nigdy nie zastanawiam sie jak wygladaja forumowicze, lubie net wlasnie
      dlatego, ze tu nie jest wazny wyglad:)
    • yasemin Re: jak wyglądasz forumowiczu ? 04.02.07, 17:23
      a ciekawe, co myslicie o mnie?
      • Gość: a Re: jak wyglądasz forumowiczu ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 13:13
        od nowa bo ciekawy wątek
    • Gość: ant ładnie !!! :)) IP: *.adsl.inetia.pl 04.02.07, 21:56
      a co , nie wolno ??
      :))
      • troche_inny Re: ładnie !!! :)) 20.02.07, 13:21
        Cos za rozowo sie zrobilo.. ladnie to pokoj moze wygladac..
    • Gość: tomekjot Re: jak wyglądasz forumowiczu ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 13:20
      Co niektórzy maja profile , więc można podejrzeć

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka