nina1986 11.02.07, 15:23 moje zycie to jedna wielka porażka, chcę się zabić, czy ktoś z was próbował to zrobić?z jakim skutkiem i jaką metodą?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nelsonek Re: samobójstwo 11.02.07, 15:26 Z jakim skutkiem? Myslisz, ze znajdzie sie ktos kto opisze swoja udana probe samobojcza? :-) nina1986 napisała: > moje zycie to jedna wielka porażka, chcę się zabić, czy ktoś z was próbował > to zrobić?z jakim skutkiem i jaką metodą?? Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: samobójstwo 11.02.07, 15:26 Ja nie próbowałem i nie zanosi się na to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: samobójstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.07, 15:30 jezeli na tym forum ma sie odezwac ktos , kto probowal, to raczej z marnym skutkiem probowal i kiepska metode wybral. Sadze, ze jestes bardzo mloda osoba, a wiec cale zycie przed Toba....za wczesnie mowic o porazce...moze porozmawiamy o tym za kilkadziesiat lat:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samobójca Re: samobójstwo IP: *.acn.waw.pl 11.02.07, 15:37 Ja próbowałem metodą farmakologiczną. Nie wyszło, od tego czasu mam problemy z wątrobą - nic przyjemnego. Na razie ponownej próby nie planuję. Odpowiedz Link Zgłoś
seth.destructor Ale smierc nie bedzie zwyciestwem! 11.02.07, 15:54 To po co sie zabijac? Odpowiedz Link Zgłoś
znj2 Re: samobójstwo 11.02.07, 15:56 Dziewczyno! Czy zgłupiałaś do reszty? Samobójstwo! Przed tobą życie! Jesteś młodziutkim człowiekiem i ciesz się tym co masz, największy skarb! młodość! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bozia Re: samobójstwo IP: *.chello.pl 11.02.07, 16:22 Ci ,którzy wybrali skuteczną metodę to raczej nie napiszą.<zostali tylko Ci,którzy po nich rozpaczają>.ROzejrzyj się wokół Ciebie.Wiem ,że życie czasami boli,jest trudne.Spróbuj jeszcze raz.POzdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: samobójstwo 11.02.07, 17:22 Cóż. Klasyczny podręcznik medycyny sądowej opisuje przypadek delikwenta, który zapragnął popełnić samobójstwo wbijając sobie młotkiem w czaszkę solidny gwóźdź. Co się mu też i udało. Trzeciego dnia po czynie stwierdził, że zmienił zdanie i jednak jeszcze trochę pożyje. Udał się zatem do szpitala, gdzie gwóźdź z sukcesem wyjęto, ale pacjent zmarł na zapalenie opon mózgowych. Odpowiedz Link Zgłoś
rsmtd Re: samobójstwo 11.02.07, 21:19 Witaj Nina. Myślę, że powinnaś sobie z kimś pgadać, ale nie tak na forum, tylko twarzą w twarz. Myślę, że znajdziesz kogoś takiego w swoim otoczeniu, spróbuj. Tymczasem sprawdź swoją skrzynkę, wysłałem Ci coś do posłuchania. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mahadeva Re: samobójstwo IP: *.aster.pl 11.02.07, 21:25 jedna wielka porazka? :) chyba jesli przylozysz je do jakiegos szablonu :) zycie jest frajda, a nie porazka :) nie przejmuj sie schematami :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: samobójstwo IP: *.chello.pl 11.02.07, 22:09 zapomnij! Mam nadzieje, ze nikt nie napisze ci tego, co jak i wogole. czy nie ma wyjscia z sytuacji jakiej jestes? naprawde? wiem, ze to trudne, ale postaraj sie spojrzeć na swoja sytuacje troche z dystansu lub powiedz zaufanej osobie o tym co cie trapi, moze ona zaproponuje inne wyjscie niż samobójstwo. napewno coś sie znajdzie.z doswiadczenia to wiem. Niedoszła samobójczyni. Odpowiedz Link Zgłoś
funix Re: samobójstwo 12.02.07, 00:26 Podobno Chińczycy mają takie powiedzenia: „kryzys jest najlepszą szansą”, co można by przełożyć na: „najłatwiej jest zmienić życie, gdy nie ma się już nic do stracenia”. Może jesteś właśnie w sytuacji, w której możesz zacząć od nowa i wreszcie sama pokierować swoim życiem bez oglądania się na innych? Ja bym tej szansy nie marnował....;) Nie wiem, co Cię „dopadło”, ale zaryzykuję i zarekomenduję Ci książkę: Josef Kirschner „ Jak być egoistą czyli jak żyć szczęśliwie, nawet jeśli innym to się nie podoba” ( warto,ja tę książkę przeczytałem o 20 lat za późno ;) Trzymaj się mocno,Nina, pozdrawiam serdecznie :) Odpowiedz Link Zgłoś