22.11.25, 18:20

Nie ma się w sumie z czego śmiać, mało jest tu do śmiechu.
Trochę jak w historii z Ireneuszem Sekułą. który miał kontakty z mafią a na koniec popełnił samobójstwo KILKA RAZY DO SIEBIE STRZELAJĄC.

x.com/LKraskowski/status/1992183779771707556

https://i.postimg.cc/kgh587Cd/2025-11-22-180930.png

Obserwuj wątek
    • tz-99 Re: . 22.11.25, 20:24

Pisze "troche' bo nic nie wiem o smierci Kubiaka. Moze wypil herbate z polonem.

Jetsem dzisiaj troche wypity wiec napisze . Kilka lat temu na miescie bylem konkretnie wypity i podszedlem latem wracajac z Piaskow do dwoch gosci ktorzy w srodku dnia sortowali towar. Nic bialego, jakies zielsko. Ale panika w ich oczach. A ja bylem najebany i mialem na to wyjebke. Postalem tam przed kilka sekund przed tymi debilami sortujacymi towar na lawce w parku - rondo Kutznera - i poszedlem dalej. Typowi sterydziarze i kompletnie spanikowani bo nie wiedzieli jak do nich podszedlem czy czasami nie sluzby. No ale bylem najebany to podszedlem. Nie takie rzeczy po chlaniu robilem .

wink

• tz-99 Re: . 22.11.25, 23:35

sobie dzis troche sie poczestowem trunkiem
      prosze zeby nikt mi nie mowiil ze nie po powiniennem

nie ma nic kurwa w moim zyciu do czego nie chialbylm sie sie przrzyznac

niczego kurwa

wszystkiego najlepszego wam zycze

• tz-99 Re: . 23.11.25, 20:10

Nic bialego, jakies zielsko. Ale panika w ich oczach. . Postalem tam przed kilka sekund przed tymi debilami sortujacymi towar na lawce w parku - rondo Kutznera - i poszedlem dalej. Typowi sterydziarze i kompletnie spanikowani

Nie gdzies wewntarz parku tam przy tych miejskich silowniach, tylko przy glownej alejce. No debile.

• tz-99 Re: . 23.11.25, 21:37
      Postalem tam przed kilka sekund przed tymi debilami

to nie byly 3 cz 4 sekundy
      tylko tak z 8 czy 10

kompletnie nie wiedzieli jak zareagowac
      a ja nachlany stałem przed tymi cymbałami
      mając z tego ubaw

no jednak debile, sortować towar w środku miasta
    • tz-99 Re: . 23.11.25, 21:45
      to nie byli jakies nastoletni durnie, tylko goscie tak pod trzydziestke

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka