tz-99 22.11.25, 18:20 Nie ma się w sumie z czego śmiać, mało jest tu do śmiechu. Trochę jak w historii z Ireneuszem Sekułą. który miał kontakty z mafią a na koniec popełnił samobójstwo KILKA RAZY DO SIEBIE STRZELAJĄC. x.com/LKraskowski/status/1992183779771707556 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tz-99 Re: . 22.11.25, 20:24 Pisze "troche' bo nic nie wiem o smierci Kubiaka. Moze wypil herbate z polonem. Jetsem dzisiaj troche wypity wiec napisze . Kilka lat temu na miescie bylem konkretnie wypity i podszedlem latem wracajac z Piaskow do dwoch gosci ktorzy w srodku dnia sortowali towar. Nic bialego, jakies zielsko. Ale panika w ich oczach. A ja bylem najebany i mialem na to wyjebke. Postalem tam przed kilka sekund przed tymi debilami sortujacymi towar na lawce w parku - rondo Kutznera - i poszedlem dalej. Typowi sterydziarze i kompletnie spanikowani bo nie wiedzieli jak do nich podszedlem czy czasami nie sluzby. No ale bylem najebany to podszedlem. Nie takie rzeczy po chlaniu robilem . Odpowiedz Link Zgłoś
tz-99 Re: . 22.11.25, 23:35 sobie dzis troche sie poczestowem trunkiem prosze zeby nikt mi nie mowiil ze nie po powiniennem nie ma nic kurwa w moim zyciu do czego nie chialbylm sie sie przrzyznac niczego kurwa wszystkiego najlepszego wam zycze Odpowiedz Link Zgłoś
tz-99 Re: . 23.11.25, 20:10 Nic bialego, jakies zielsko. Ale panika w ich oczach. . Postalem tam przed kilka sekund przed tymi debilami sortujacymi towar na lawce w parku - rondo Kutznera - i poszedlem dalej. Typowi sterydziarze i kompletnie spanikowani Nie gdzies wewntarz parku tam przy tych miejskich silowniach, tylko przy glownej alejce. No debile. Odpowiedz Link Zgłoś
tz-99 Re: . 23.11.25, 21:37 Postalem tam przed kilka sekund przed tymi debilami to nie byly 3 cz 4 sekundy tylko tak z 8 czy 10 kompletnie nie wiedzieli jak zareagowac a ja nachlany stałem przed tymi cymbałami mając z tego ubaw no jednak debile, sortować towar w środku miasta Odpowiedz Link Zgłoś
tz-99 Re: . 23.11.25, 21:45 to nie byli jakies nastoletni durnie, tylko goscie tak pod trzydziestke Odpowiedz Link Zgłoś