glinia 21.05.07, 15:22 Złożyć skargę na osobę, którą znacie a która włamała się do waszej skrzynki mailowej i czytała oraz wysyłała z niej wiadomości? p.s. zaznaczam że hasło nie było nikomu podawane i zrobione to było bez zgody właściciela... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jszhc Re: Czy poszlibyście do prokuratora? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.07, 15:25 Czy bym poszla to inna sprawa, aczkolwiek osba ta dokonala ataku hakerskiego, a jest to przestepstwem. Jak najbardziej mozesz cala sprawe rozwiazac prawnie;) Odpowiedz Link Zgłoś
glinia Re: Czy poszlibyście do prokuratora? 21.05.07, 16:04 Wiem,że moge pytanie tylko czy to będzie w porządku, bo mam sprzeczne odczucia... Odpowiedz Link Zgłoś
jszhc Re: Czy poszlibyście do prokuratora? 21.05.07, 16:09 Teraz to za bardzo nie rozumiem, co za sprzeczne odczucia? Jesli uwazasz, ze ktos dokanal wlamania na twoje konto mailowe, to jak najbardziej powinnes ta sprawe zglosic. Cala sparwe takze powinnes zglosci administracji twej poczty. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotkass Re: Czy poszlibyście do prokuratora? 21.05.07, 16:31 Zrobil to twoj kolega, prawda?Jestes na niego zly, ale obawiasz sie konsekwencji tego, ze zainterweniujesz w sprawie wlamania na poczte i niewiadomo co dalej.Powiem Ci jedno.Wszystko Twoje jest tylko Twoja prywatna sprawa i Twoja wlasnoscia i NIKT nie ma prawa zagladac tam, gdzie nie powinien.Zrobil to Twoj znajomy, jestem pewna.Nie pozwol na takie zachowania, chyba ze ta osoba cie przeprosi.... Ja, nie sluchajac nikogo, walcze z klamstwem na kazdym kroku i nie boje sie konsekwencji.Ja szanuje prywatnosc innych i tego samego wymagam.Pozwalajac na cos takiego i nie czyniac nic dalej...no cóz...Zastanow sie, moze warto by mial Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Czy poszlibyście do prokuratora? 24.05.07, 15:37 > Ja szanuje prywatnosc innych i tego samego wymagam. I dlatego kolegów, których opisuję na forum, wymyślam sama :) Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotkass Re: Czy poszlibyście do prokuratora? 21.05.07, 16:19 Nad czym sie zastanawiasz??? Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotkass Re: Czy poszlibyście do prokuratora? 21.05.07, 16:28 Zrobil to twoj kolega, prawda?Jestes na niego zly, ale obawiasz sie konsekwencji tego, ze zainterweniujesz w sprawie wlamania na poczte i niewiadomo co dalej.Powiem Ci jedno.Wszystko Twoje jest tylko Twoja prywatna sprawa i Twoja wlasnoscia i NIKT nie ma prawa zagladac tam, gdzie nie powinien.Zrobil to Twoj znajomy, jestem pewna.Nie pozwol na takie zachowania, chyba ze ta osoba cie przeprosi.... Ja, nie sluchajac nikogo, walcze z klamstwem na kazdym kroku i nie boje sie konsekwencji.Ja szanuje prywatnosc innych i tego samego wymagam.Pozwalajac na cos takiego i nie czyniac nic dalej...no cóz...Zastanow sie, moze warto by mial nauczke. Odpowiedz Link Zgłoś
glinia Re: Czy poszlibyście do prokuratora? 21.05.07, 16:48 Ok jak już to zrobie to napisze jaki tego efekt:( Odpowiedz Link Zgłoś