Dodaj do ulubionych

Prawdziwy maczo

29.10.11, 18:05
Zainspirowany tym:
www.youtube.com/watch?v=bFOEz5LPcGM
Oraz wątkiem u Teti o majtkach spytam:
JAK WYGLĄDAĆ POWINIEN OBECNY MACZO?
W początkach naszego kapitalizmu, 20 lat temu, musiał nosić mokasyny z frędzelkami i koniecznie białe skarpetki. Potem jeszcze komórkę-cegłę i skórzaną kurtkę.
Potem ewoluował w stronę dresów koniecznie z trzema paskami, nawet jak tam napisali "Didadas" i sportowych butów "Najke", jeszcze tacy się zdarzają, ale podobno to już obciach.
Jakie są obecne kanony?
Podobno noszenie normalnych majtek to obciach, tylko bokserki do kolan?
Już się nauczyłem, że maczo mają mieć łysą klatę i ogolone nogi i nie tylko..
Co jeszcze? Koniecznie trzydniowy zarost(o tym już było) i sterczące włosy na żel.
Jedno się nie zmieniło u maczo od wieków: konieczne umcia-umcia z mega basami na full w aucie smile Się to chyba z mlekiem matki wysysa..
Co jeszcze ma dzisiejszy maczo?
Obserwuj wątek
    • kaga9 Re: Prawdziwy maczo 29.10.11, 19:20
      Eee, ale mięszasz maczo z metroseksualnymi, to oni golą klaty i nogi.

Od bokserek siem odpimpaj, Pan Kagowy takie nosi, a jest zupełnie normalnym facetem.
      • kaga9 Re: Prawdziwy maczo 29.10.11, 19:24
        Mam na myśli takie bokserki. Nie widziałam takich do kolantongue_out
        • kapitan_marchewa Re: Prawdziwy maczo 29.10.11, 20:01
          kaga9 napisała:

> Mam na myśli takie bokserki. Nie widziałam takich do kolantongue_out

Nie chciało się załączyć.
          Ale mytślisz, że bokserki ze strony: burak.pl to dobry przykład? wink
          • kaga9 Re: Prawdziwy maczo 29.10.11, 21:29
            Chorera, ja to mam szczęście...
            https://www.bielizna-deseo.pl/images/m_244.jpg
    • oblocznosc Re: Prawdziwy maczo 29.10.11, 19:23
      Jak to co, ma jeszcze obok siebie kobiete, ktora mowi do niego "Misiu"... smile

Mis wybaczsmile To nie do Ciebie, a ja - no coz - wole normalnego faceta niz macho....
      • stefcia41 Re: Prawdziwy maczo 29.10.11, 19:31
        ja się nie znam
      • old.bear Re: Prawdziwy maczo 29.10.11, 19:52
        Wybaczam ... i tak nikt do mnie tak nie mówi ... sad
        • stefcia41 Re: Prawdziwy maczo 29.10.11, 19:54
          nikt do Misia nie mówi - misiu?
          • old.bear Re: Prawdziwy maczo 29.10.11, 19:59
            Ano nikt sad
            • stefcia41 Re: Prawdziwy maczo 29.10.11, 20:01
              to jak sie woła na Misia?
              • old.bear Re: Prawdziwy maczo 29.10.11, 20:03
                Hmm ... dowolnie.
                • tygrysgreen Re: Prawdziwy maczo 29.10.11, 21:03
                  pieseczku?
        • ewa9717 Re: Prawdziwy maczo 29.10.11, 19:57
          Maczo w białych skarpetach i mokasynach z frędzlami????? Kapitanie, zdrowo cię pogięło! Taż to nawet w latach siedemdziesiątych był model z serii wakacje na zadupiu!

Maczo to taki, co ciary powoduje wink
          No i raczej wolę niemetroseksualne klaty, Patrz Connrey. Sean Connery wink
          • kapitan_marchewa Re: Prawdziwy maczo 30.10.11, 06:57
            ewa9717 napisała:
            Maczo to taki, co ciary powoduje wink
            > No i raczej wolę niemetroseksualne klaty, Patrz Connrey. Sean Connery wink

Kocham Cię Ewa, mówiłem już?
            Sean Connery to mój idol, i ideał faceta prawdziwego..
            Nie obecne wygolone pińdziaki..
            • tetika Re: Prawdziwy maczo 30.10.11, 08:01
              https://www.mat-hurtownia.com.pl/851-1401-large/bokserki-szorty-atlantic-mh-436.jpg

takie mi sie podobaja
              jesli chodzi o faceta to calkowicie podpisuje sie pod Dzidzia , dokladnie napisala to czego oczekuje od wspolczesnego mezczyzny

Misiek a ja to ci malo miskuje? czy ja to juz nikt??????????????????????? no kochany krecha az do bozego narodzenia uncertain
              • old.bear Re: Prawdziwy maczo 30.10.11, 08:04
                Teti, wiem że miśkujesz, ale ... nie o takie miśkowanie chodzi. Wiesz o tym.
                A krechę proszę zmazać, no, co najwyżej do południa przetrzymać wink
                • tetika Re: Prawdziwy maczo 30.10.11, 08:08
                  oooo cos mi zepsulo linka do obrazka uncertain musze poszukac innych bokserek
                  • tetika Re: Prawdziwy maczo 30.10.11, 08:12
                    www.mat-hurtownia.com.pl/833-1378-thickbox/bokserki-atlantic-sex-machine.jpg
            • stefcia41 Re: Prawdziwy maczo 30.10.11, 10:14
              Ja nie do końca przyswajam definicje - metroseksualny ...
              ale jeśli Connery to przeciwieństwo, to juz mi wystarczy big_grin
              • dzidzia_bojowa Re: Prawdziwy maczo 30.10.11, 11:59
                https://mainhg.demotywatory.pl/uploads/1257455019_by_mocart_500.jpg
                • old.bear Re: Prawdziwy maczo 30.10.11, 13:03
                  big_grin big_grin big_grin
          • oblocznosc Re: Prawdziwy maczo 30.10.11, 12:18
            E, Connery jest the best! Normalnie, takich facetow juz nie ma...smile

• oblocznosc Re: Prawdziwy maczo 29.10.11, 20:08
          smile Misku jak to mozliwe? Nikt?
          • old.bear Re: Prawdziwy maczo 29.10.11, 20:10
            No widzisz ... są rzeczy o których się filozofom nie śniło.
            • oblocznosc Re: Prawdziwy maczo 29.10.11, 20:11
              Misku, Ty sie przyznaj, ze tu nie o filozofowanie chodzi, a raczej o to, ze "Misiek" nie bardzo Ci sie podoba i wolisz np. gdy uzywa sie Twojego imieniasmile
              • old.bear Re: Prawdziwy maczo 29.10.11, 20:19
                Pudło big_grin
                Nie mam nic przeciwko "miśkowi"

I już się do tego przyzwyczajam.
                • oblocznosc Re: Prawdziwy maczo 29.10.11, 20:21
                  Zaraz "pudlo", kto pyta nie bladzi...smile Zatem moge smialo uzywac "Miska" smile
                  • kapitan_marchewa Re: Prawdziwy maczo 30.10.11, 12:13
                    oblocznosc napisała:

> Zaraz "pudlo", kto pyta nie bladzi...smile Zatem moge smialo uzywac "Miska" smile

No żesz.. Na Misia mówić "Miska"??111 Jaka znowu "Miska"...
                    • oblocznosc Re: Prawdziwy maczo 30.10.11, 12:20
                      Kapitanie, nie martw sie dla CIebie tez cos ladnego wymyslebig_grin
                      A jesli Mis lubi Miske to czyz to nie calkiem obiecujacy poczatek moglby byc? smile

Dzien dobry, chcialams ie przywitac w watku obok, ale on mi zawiesil komputer.... ja to mam pecha...sad
              • stefcia41 Re: Prawdziwy maczo 29.10.11, 20:19
                skoro dowolnie to ja zostanę przy nazwie - Miś smile
                może być? smile
                • old.bear Re: Prawdziwy maczo 29.10.11, 20:28
                  Może smile
                  • stefcia41 Re: Prawdziwy maczo 29.10.11, 20:32
                    no to na te okoliczność proszę smile
                    dzis częstuję na forumach smile

https://znizkoteka.pl/uploaded/czytadloFinal4.jpg
                    • old.bear Re: Prawdziwy maczo 29.10.11, 20:40
                      Schowaj te słodycze ... wink
                      Chcesz wywołać ślinotok u misia-łasucha ?
                      • stefcia41 Re: Prawdziwy maczo 29.10.11, 20:44
                        chciałam być miła...
                        wink
                        • old.bear Re: Prawdziwy maczo 29.10.11, 20:51
                          Wiem big_grin
                          ... ale to nie zmienia niczego wink
                          • stefcia41 Re: Prawdziwy maczo 29.10.11, 20:55
                            nie marudź Misiu smile
                            a ja bede bezlitosna ....zjadłam , pycha były big_grin
                            • old.bear Re: Prawdziwy maczo 29.10.11, 21:05
                              Wrrrrrrrrrrrrrrrr ...
                              • stefcia41 Re: Prawdziwy maczo 29.10.11, 21:10
                                no zostało jeszcze trochę ...
                                nie ma litości dziś ...
                                i ryki Misia mnie nie straszne
                                • tygrysgreen Re: Prawdziwy maczo 29.10.11, 21:18
                                  biedny Miś
                                  nawet loda mu żałują
                                • old.bear Re: Prawdziwy maczo 29.10.11, 21:32
                                  Ja z misiów nieryczących smile
                                  Co najwyżej mruczę wink
                                  • stefcia41 Re: Prawdziwy maczo 29.10.11, 21:38
                                    mruczenie mnie tez niestraszne wink
                                    może jednak? mały pucharek? big_grin
                                    • old.bear Re: Prawdziwy maczo 29.10.11, 21:39
                                      Nie kuś ... wink big_grin
                                      • stefcia41 Re: Prawdziwy maczo 29.10.11, 21:41
                                        z owocami ...big_grin
                                        chyba, ze wolisz bakalie ? big_grin
                                        • old.bear Re: Prawdziwy maczo 29.10.11, 21:45
                                          Owoce 111 smile
                                          • stefcia41 Re: Prawdziwy maczo 29.10.11, 21:47
                                            no to jaki tam łasuch z ciebie wink
                                            zdrowa zywnośc ino big_grin
                                            • old.bear Re: Prawdziwy maczo 29.10.11, 21:56
                                              Nieeee, po prostu nie przepadam za bakaliami smile
                                              • stefcia41 Re: Prawdziwy maczo 29.10.11, 21:57
                                                to i lepiej
                                                wiecej dla mnie zostanie smile
                                                • old.bear Re: Prawdziwy maczo 29.10.11, 22:06
                                                  O 1 Nie tylko ja jestem łasuchem wink
                                                  • stefcia41 Re: Prawdziwy maczo 29.10.11, 22:11
                                                    myslałeś, że jesteś wyjątkowy?
                                                    naiwny Miś wink
                                                  • old.bear Re: Prawdziwy maczo 29.10.11, 22:17
                                                    Zaiste to prawda. Naiwność mnie zgubiła.
                                                  • tygrysgreen Re: Prawdziwy maczo 29.10.11, 22:18
                                                    dziwny jakiś, nie?
                                                    dla mnie coś jest?
                                                  • stefcia41 Re: Prawdziwy maczo 29.10.11, 22:21
                                                    no dziwny...
                                                    choc mnie juz chyba nic nie zdziwi ...
                                                    a co chcesz?
                                                  • tygrysgreen Re: Prawdziwy maczo 29.10.11, 22:28
                                                    dużo i słodko
                                                    może mruczeć
                                                  • dzidzia_bojowa Re: Prawdziwy maczo 29.10.11, 22:34
                                                    Przywołuję do porządku i proszę wrócić do meritum.
                                                    Chętnie wypowiem się na temat maczo. Moim zdaniem dzisiejszy maczo musi być inteligentny i mieć poczucie humoru oraz wyobraźnię. Pachnie czystością i dobrą wodą. Ma ubrania w dobrym gatunku, czyste buty, zdrowe zęby, zadbane dłonie i staranną fryzurę( no chyba, że jest łysy lecz to nie jest problem). Przy tym wszystkim nie jest nadmiernie wymuskany- wiem, że można to pogodzić. Chodzi sprężystym krokiem, nie garbi się i nie ma piwnego brzucha. Maczo to przywódca z charyzmą, odważny ale nie szaleniec. W obecności maczo nie tylko kobiety czują się bezpiecznie. Maczo wzbudza podziw, sympatię i zaufanie od pierwszego wejrzenia.
                                                  • tygrysgreen Re: Prawdziwy maczo 29.10.11, 22:39
                                                    a tak się fajnie oftopiło...
                                                  • niezmiennick Re: Prawdziwy maczo 30.10.11, 00:30
                                                    Coś Ci się pomyliło. To słowo z kultury latynoskiej i oznacz coś dokładnie przeciwnego.
                                                  • kapitan_marchewa Re: Prawdziwy maczo 30.10.11, 12:19
                                                    Dzidzia, to z Wikipedii jest??
                                                  • dzidzia_bojowa Re: Prawdziwy maczo 30.10.11, 12:30
                                                    to z demotywatorów jestsmile
                                                  • kapitan_marchewa Re: Prawdziwy maczo 30.10.11, 13:54
                                                    O tym szczegółowym opisie maczo mówię...
                                                  • ewa9717 Re: Prawdziwy maczo 30.10.11, 15:16
                                                    Wedle niektórych prezespan jak zywy wink
                                                  • kapitan_marchewa Re: Prawdziwy maczo 12.11.11, 06:33
                                                    Oj tak, dokładnie tak..
                                                    Prezes jak żywy w opisie smile
                                                  • kapitan_marchewa Re: Prawdziwy maczo 12.11.11, 06:37
                                                    I jeszcze coś.
                                                    Maczo zakłada koszulkę z długim rękawem, białą najczęściej, a na to koszulę z krótkim rękawem.
                                                    Ktoś widział?
                                                  • stefcia41 Re: Prawdziwy maczo 12.11.11, 07:30
                                                    o matkotereso....mam maczo w domu....
                                                    6-letnie maczo...
                                                    no chyba że t-shirt się nie liczy? zamiast koszuli?
                                                  • old.bear Re: Prawdziwy maczo 12.11.11, 08:14
                                                    ... czym skorupka za młodu ... wink
                                                  • stefcia41 Re: Prawdziwy maczo 12.11.11, 08:19
                                                    taaa...wyhodowałam na własnej piersi....wink
                                                  • kapitan_marchewa Re: Prawdziwy maczo 12.11.11, 08:36
                                                    Jejku Stefcia, włosy na żel też mu robisz? Solarkę już odwiedza?
                                                    Widziałem już takie dzieciaki z irokezem albo długim pasemkiem włosów z tyłu.. A nawet w spodniach z krokiem na poziomie kolan, taki mały raper smile
                                                  • stefcia41 Re: Prawdziwy maczo 12.11.11, 08:42
                                                    no nie big_grin
                                                    a tak w ogóle to maczo zrobiłam z niego nieumyslnie smile
                                                    w szkole obowiązują mundurki
                                                    nie nadążam prać tych koszulek, więc jak nie ma czystej z długim to zakłada z krótkim a pod spodem jest z długim rękawem smile
                                                  • kapitan_marchewa Re: Prawdziwy maczo 12.11.11, 08:43
                                                    Nieświadomy modniś-maczo?? smile
                                                  • stefcia41 Re: Prawdziwy maczo 12.11.11, 08:51
                                                    smile
                                                    raczej wiecznie brudny i w podartych spodniach łobuziak smile
                                                  • kapitan_marchewa Re: Prawdziwy maczo 12.11.11, 08:55
                                                    Już go lubię 111111
                                                    Czyli prawdziwy maczo. Gdyby jeszcze z procy szczelał, na drzewa właził i kradł jabłka z ogrodu księdza, ech... To dopiero maczo z moich czasów smile
                                                  • stefcia41 Re: Prawdziwy maczo 12.11.11, 09:00
                                                    procę masmile
                                                    po drzewach zaczyna łazić smile
                                                    a ksiądz nie ma ogrodu wink

a ja chyba byłam maczo....tylko zamiast jabłek kradłam orzechy...big_grin
                                                  • kapitan_marchewa Re: Prawdziwy maczo 12.11.11, 09:41
                                                    Można wypożyczyć takiego urwisa? wink
                                                  • tetika Re: Prawdziwy maczo 12.11.11, 12:10
                                                    se zrob kapitanie sam i naucz smile
                                                  • old.bear Re: Prawdziwy maczo 12.11.11, 13:19
                                                    big_grin big_grin big_grin
                                                    ... dobra rada ... se zrób ... wink
                                                    Kapitanie, do dzieła 111
                                                  • kapitan_marchewa Re: Prawdziwy maczo 12.11.11, 15:11
                                                    Próbować mogem, to nawet miłe jest smile
                                                  • old.bear Re: Prawdziwy maczo 12.11.11, 16:14
                                                    No ba 111 smile
    • mnop2 Re: Prawdziwy maczo 15.11.11, 22:21
      wg mię prawdziwy macho powinien machoć wielką łapą na dowidzenia smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka