1_bad_d 09.01.09, 15:17 Jedyny facet ktory tu sie pojawil ,facet z jajami !!Ma widać rozum i wie o czym pisze Tylko szkoda ze olal to wsiowe tu towarzycho starych bab i facetow lizacych ich po starych dupskach! hehhe bad_d Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pocoo Re: "master of desire" 09.01.09, 19:21 1_bad_d napisał: > Jedyny facet ktory tu sie pojawil ,facet z jajami !!Ma widać rozum i wie o > czym pisze > Tylko szkoda ze olal to wsiowe tu towarzycho starych bab i facetow lizacych > ich po starych dupskach! > hehhe > bad_d Obawiam się , że twoja obsesja sięgnęła bruku.Z tobą jest gorzej niż źle.Spokojnie poszukaj tego "ważnego" numeru tel. i zadzwoń.Powoli , cichutko , spokojnie... Odpowiedz Link Zgłoś
caroli_ne_86 Re: "master of desire" 10.01.09, 15:29 Ciekawa kandydatura:) Ale jestes bardzo nerwowy:)Pij herbatki z Melisy - mają właściwości kojące:) Po wypiciu człowiek kontroluje stres, mniej się denerwuje i lepiej śpi:) Pozdr:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polak Re: "master of desire" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.09, 17:31 Gdzie ten facet i te ''jaja'? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: św.obrazek Re: "master of desire" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.09, 17:37 ktokolwiek z jajami to byl niech pojawia sie spowrotem! Odpowiedz Link Zgłoś
jerz-ykk Re: "master of desire" 24.05.09, 19:23 Gość portalu: św.obrazek napisał(a) > ktokolwiek z jajami to byl niech pojawia sie spowrotem! Popieram!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cebula Re: "master of desire" IP: *.chello.pl 24.05.09, 17:38 1_bad_d napisał: > Jedyny facet ktory tu sie pojawil ,facet z jajami ! Jestem tu nowy, więc mogę się mylić. Wydaje mi się jednak, na podstawie lektury jego dziwacznych postów, że master to jaja bez faceta. Odpowiedz Link Zgłoś
hypatia69 Re: "master of desire" 24.05.09, 18:02 Hello Julia!!! A gdzie specjalna wstawka o tej wrednej Hypatii i jej cycku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jedynydorosły Re: "master of desire" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.05.09, 18:23 > A gdzie specjalna wstawka o tej wrednej Hypatii i jej cycku? Nie ma tak dobrze! O swoją bułkę sama musisz się upomnieć:) Inaczej będziesz koradziona ze specjalnej wstawki. Odpowiedz Link Zgłoś
hypatia69 Re: "master of desire" 24.05.09, 18:32 Liberum veto! O! Nie upomnę się, bo ten koleś sam z siebie takie wstawki produkuje. Ba! Wątki na okoliczność specjalnie zakłada: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=29&w=94582121&v=2&s=0 Pod innym nickiem to było, nie wiem, czy hasła zapomniał, czy bana za rozsądek dostał. Ale zawsze tuli do łona Mastera, a mojego cycka się czepia jak pijany płota. Obsesja to potężna niewątpliwie i spać mu chyba po nocach nie daje;] Ciekawe, że jeden wiecznie o bułkach, a inny o cycku:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? Re: "master of desire" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.09, 18:51 > > A gdzie specjalna wstawka o tej wrednej Hypatii i jej cycku? To cie ucieszę i zapytam jak tam twoj starszawy cycek sie ma? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byś też jestem Dominatorem IP: *.multimo.gtsenergis.pl 24.05.09, 18:44 nie wypowiadam się na temat innego Dominatora na forum my Dominatorzy watpliwości rozwiązujemy w Cage ale co wy mozecie wiedzieć, biedni slaves Hypatia czasami dominatrixuje ale mam wątpliwości czy to jej prawdziwa natura Odpowiedz Link Zgłoś
hypatia69 Re: też jestem Dominatorem 24.05.09, 18:47 Domicorobię? Bez względu na to, co to za czynność niewątpliwie moja prawdziwa. A co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byś Re: też jestem Dominatorem IP: *.multimo.gtsenergis.pl 24.05.09, 18:50 Milcz suko! (zobaczymy jak zareaguje) Odpowiedz Link Zgłoś
hypatia69 Re: też jestem Dominatorem 24.05.09, 19:01 Puknij się w baniak. Raczej nie należysz do typu, który obraża kobiety. Zwłaszcza od czapy. Co to ma być? Planeta Małp? Doświadczenie socjologiczne? Tik nerwowy? Czy sie zaprawiłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byś Re: też jestem Dominatorem IP: *.multimo.gtsenergis.pl 24.05.09, 19:04 reakcja prawidłowa :) Odpowiedz Link Zgłoś
hypatia69 Re: też jestem Dominatorem 24.05.09, 19:12 Cieszę sie strrrrasznie. Od słowa "straszyć". A teraz mi wyjaśnij domicorobię i co to za czynność, oraz osso się wogle roshozi. No wytłumacz, bo ze zdumienia gałów nie mogę zamknąć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byś Re: też jestem Dominatorem IP: *.multimo.gtsenergis.pl 24.05.09, 19:26 jestem Dominatorem Odpowiedz Link Zgłoś
hypatia69 Re: też jestem Dominatorem 24.05.09, 19:36 To afirmacja, a ja prosiłam o wyjaśnienie, zanim mi oczy wyschną. Albo zanim kichnę. Alergię mam to kicham, a wytrzeszcz mam w dalszym ciągu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byś Re: też jestem Dominatorem IP: *.multimo.gtsenergis.pl 24.05.09, 19:41 zapamiętaj sobie, nigdy nie drwij z Dominatora nie lubimy tego Odpowiedz Link Zgłoś
hypatia69 Re: też jestem Dominatorem 24.05.09, 19:44 I co? Przyjdziesz i pognieciesz mi kieckę? Czy mnie przewrócisz i zaczniesz kopać? Nie wnerwiaj mnie, bądź miły i mi wytłumacz o co biega, drogi Demencjatorze;> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byś Re: też jestem Dominatorem IP: *.multimo.gtsenergis.pl 24.05.09, 19:50 zapamiętaj, Dominator nie popełnia błędów więc nie musi się z niczego tłumaczyć Odpowiedz Link Zgłoś
hypatia69 Re: też jestem Dominatorem 24.05.09, 19:54 Nie masz tłumaczyć się tylko wytłumaczyć mi, kuwa :[ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byś Re: też jestem Dominatorem IP: *.multimo.gtsenergis.pl 24.05.09, 19:56 próbujesz mnie, Dominatora, zdominować? Odpowiedz Link Zgłoś
hypatia69 Re: też jestem Dominatorem 24.05.09, 21:19 Nie, próbuję zdobyć wiedzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byś Re: też jestem Dominatorem IP: *.multimo.gtsenergis.pl 24.05.09, 21:24 to powiedz "Do nogi psie!" Odpowiedz Link Zgłoś
hypatia69 Re: też jestem Dominatorem 24.05.09, 21:54 Parafilia niespecyficzna... Ale niech Ci bedzie: "Do nogi psie!" A teraz nawijaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byś Re: też jestem Dominatorem IP: *.multimo.gtsenergis.pl 24.05.09, 22:06 mówi sie "Daj głos" nie masz instyktu, zostaw to, to nie dla kazdego jest wiele fajnych rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
hypatia69 Re: też jestem Dominatorem 25.05.09, 10:44 No proszę! Myślałam, że gadam z Bysiem, a gadałam ze ścianą... Odpowiedz Link Zgłoś
bee_geesus Re: też jestem Dominatorem 25.05.09, 23:17 Jednak nie jesteś Dominatoressą. Taka to by mu rzuciła "waruj! i po łożyła krwistą kość poza zasięgiem łańcucha. Wiem, bo żona ćwiczy to na mnie co wieczór Odpowiedz Link Zgłoś
bee_geesus Re: też jestem Dominatorem 24.05.09, 19:58 Daj chłopu spokój, jest samcem alfa, wczoraj wpieee...ł Pikusiowi i do dziś nie wychodzi z klatki, nie można go zwabić nawet jego ulubionym pokarmem dla chomików Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byś Re: też jestem Dominatorem IP: *.multimo.gtsenergis.pl 24.05.09, 20:55 nie drwij z Pikusia ma małą masę, ale serce prawdziwego Dominatora udowodnił to tresując Kropeczkę Odpowiedz Link Zgłoś
hypatia69 Re: też jestem Dominatorem 24.05.09, 21:21 Kto nie wychodzi? Pikuś, czy Byś? Kurde, nic się dowiedzieć nie można. :( Odpowiedz Link Zgłoś
jerz-ykk Re: "master of desire" 24.05.09, 19:12 Zgadzam się!!Komentarz dot. tego faceta jest jak najbardziej trafny To inteligentny facet,ale w w naszej kulturze, życiu społecznym, tego forum także nie ceni się indywidualności, wszędzie panoszy się konformizm i byle jakość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Master Of Desire dzień dobry. czemu powstał wątek o mnie? IP: *.chello.pl 24.05.09, 22:14 nie wiem czym zawdzięczam sobie aż tak wielką popularność. nie macie ciekawszych tematów? ja tu tylko przelotnie byś, powiedz mi taki fenomen, czemu po tym jak się gdzieś pojawiam i znikam, powstają dyskusje na mój temat? zajmijcie się czymś pożytecznym ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byś Re: dzień dobry. czemu powstał wątek o mnie? IP: *.multimo.gtsenergis.pl 24.05.09, 22:53 masz długi nick i od czasu do czasu jakiś burak chce pokazać że potrafi go napisać choć w połowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: dzień dobry. czemu powstał wątek o mnie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.09, 12:51 lepszy taki niz o cycku w portlfelu hueehueh :) ale sie usmialem czytajac ta notke ,ze nosza cycki w portfelach :) heuheueuueeu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Master dałeś im tu popalic! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.09, 15:49 Nie zauwazyłem ,zeby ktos tu z toba wszedł w dyskusję Wymiotłes ich ,nie maja argumentow zeby z Toba dyskutować Zmieniaja tylko nicki zeby ci dokopac a ty ich olałes i to mi sie podoba!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: dzień dobry. czemu powstał wątek o mnie? IP: *.chello.pl 23.06.09, 17:22 Bo go zalozyles? Odpowiedz Link Zgłoś
goren Re: dzień dobry. czemu powstał wątek o mnie? 23.06.09, 17:51 Gość portalu: Iza napisał(a): > Bo go zalozyles? BINGO! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ze hej Re: dzień dobry. czemu powstał wątek o mnie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.09, 15:46 ale z ciebie glupiec! Odpowiedz Link Zgłoś
wuzet21 Re: "master of desire" 24.07.09, 19:11 Ty chyba, za przeproszeniem, wstrzymujesz bąki... Odpowiedz Link Zgłoś