Dodaj do ulubionych

Zaprawde powiadam Wam

11.03.13, 00:47
to czego szukaja homoseksualisci w innych mezczyznach jest kobiecosc. Niektorzy szukaja jej w innych, inni poszukuja jej w sobie, stad mamy aktywnych, top gejow i biernych, borttom gejow.
Nie trzeba chyba tlumaczyc w jak wielkim sa bledzie. Sa podobni do tych z nas, ktorzy szukaja radosci w swiecie zewnetrznym, zapominajac, badz nie wiedzac, ze prawdziwym i jedynym zrodlem radosci jest nasze wnetrze. A wiec gej, nie wiedzac o tym najczesciej, bladzi. Widzi swiat w krzywym zwierciadle i podobnie jak chorzy na bulimie czy anoreksje widzi siebie innym niz jest w rzeczywistosci. Kobiecosc, jaka widzi w innym geju jest li tylko namiastka tej prawdziwej kobiecosci, ktorej zrodlem moze byc tylko kobieta.
Amen.
Obserwuj wątek
    • torado Re: Zaprawde powiadam Wam 11.03.13, 18:02
      zaprawdę uśmiałam się. Z Ciebie to prawdziwy kosmita :-D. Może to wina dnia Twoich urodzin :-D :-D
      • kleks_w_gaciach Re: Zaprawde powiadam Wam 11.03.13, 21:10
        Dorotko, jak bum cyk cyk, nic nie pilem, buahahahahahahaha. Ja staram sie patrzec szerokimi oczyma na wszystko. Moze jest troche prawdy w tym o czym pisze ...
        Zaprawde pozdrawiam Cie i kobiety "ukryte" w mezczyznach.
        Kleksik.
        • torado Re: Zaprawde powiadam Wam 12.03.13, 19:41
          kleks_w_gaciach napisał:

> Dorotko, jak bum cyk cyk, nic nie pilem, buahahahahahahaha. Ja staram sie patrz
          > ec szerokimi oczyma na wszystko. Moze jest troche prawdy w tym o czym pisze ...
          >
          > Zaprawde pozdrawiam Cie i kobiety "ukryte" w mezczyznach.
          > Kleksik.

niewątpliwie każda z płci nosi w sobie energię kobiecą i męską. Ale Twoje wnioski są zbyt daleko posunięte ;-)
          • kleks_w_gaciach Re: Zaprawde powiadam Wam 12.03.13, 20:12
            uncle Einstein tez "posuwal" daleko ... no i co ? ciagle do dzisiaj malo kto kuma o co mu chodzi.
            Pozdr,
            Kleksik.
            • torado Re: Zaprawde powiadam Wam 12.03.13, 21:05
              kleks_w_gaciach napisał:

> uncle Einstein tez "posuwal" daleko ... no i co ? ciagle do dzisiaj malo kto ku
              > ma o co mu chodzi.
              > Pozdr,
              > Kleksik.

no nieźle ;-). Skromnyś ;-) nie ma co :-D :-D
              • kleks_w_gaciach Re: Zaprawde powiadam Wam 13.03.13, 15:39
                fajke tez pale ...
                • torado Re: Zaprawde powiadam Wam 13.03.13, 18:26
                  kleks_w_gaciach napisał:

> fajke tez pale ...

i jęzor pokazujesz też? ;-)
                  • kleks_w_gaciach Re: Zaprawde powiadam Wam 14.03.13, 20:34
                    pokazywalem, jak bylem maly, buahahahahahahahaha.
                    A na serio ... pokazuje srodkowy palec, to teraz na czasie, ale znaczy to samo.
                    Pan Kleks.
    • reval Nie do końca się zgodzę 15.03.13, 13:33
      Badanie z 2009r przez Szwedzkich naukowców: Ivanka Savić i Per Lindström, neurobiolodzy z Karolinska Institutet
      wykazało, że:
      "W przypadku heteroseksualnych kobiet i mężczyzn reakcja była spodziewana. Podwzgórze kobiet zareagowało na Androstadienon, a mężczyzn na Estratetraenol. Inaczej jednak było w przypadku gejów. Okazało się, że ich mózg nie został pobudzony przez estrogeny, ale, podobnie jak u pań, reagował na pochodną testosteronu - zupełnie inaczej niż u heteroseksualnych mężczyzn. "

Na tej podstawie mogę stwierdzić, że lecząc strach przed pozostanie Ci jeszcze zwalczenie zapachu kobiety z którą miałby być gej. Więc czy nadal upierasz się, że zwalczenie "strachu" wyzwoli w nich chęć bycia z kobietą? :)
      • szpilka53 Re: Nie do końca się zgodzę 26.03.13, 16:50
        Te badania "naukowe" są robione pod gotowa tezę. Na tej samej zasadzie zrobiono "badania" mające udowodnić ocieplenie klimatu. Było to w interesie jakiejś grupy interesów, a poprzez zmasowaną propagandę medialną większość ludzi w to uwierzyła. A przecież sami widzimy, jakie to ocieplenie mamy tej wiosny!
        Ja jestem bardzo nieufna wobec takich doniesień medialnych opartych rzekomo o badania naukowe, bo teraz dla pieniędzy naukowcy mogą udowodnić wszystko.
        WHO skreśliła homoseksualizm z listy chorób nie na podstawie badań naukowych, tylko głosowania, kto jest "za" z kto jest "przeciw".
        • reval Re: Nie do końca się zgodzę 26.03.13, 23:06
          szpilka53 napisała:

> Te badania "naukowe" są robione pod gotowa tezę. Na tej samej zasadzie zrobiono
          > "badania" mające udowodnić ocieplenie klimatu. Było to w interesie jakiejś gru
          > py interesów, a poprzez zmasowaną propagandę medialną większość ludzi w to uwie
          > rzyła. A przecież sami widzimy, jakie to ocieplenie mamy tej wiosny!
          > Ja jestem bardzo nieufna wobec takich doniesień medialnych opartych rzekomo o b
          > adania naukowe, bo teraz dla pieniędzy naukowcy mogą udowodnić wszystko.
          > WHO skreśliła homoseksualizm z listy chorób nie na podstawie badań naukowych, t
          > ylko głosowania, kto jest "za" z kto jest "przeciw".

Zupełnie inaczej jest z badaniem pogody niż z ludzimi. Gdy ludzkie reakcje da sie sprawdzic to te pogodowe trzeba przewidzieć. Do tej pory żadne leczenie homoseksualizmu nie ma nawet badań, czy jest szkodliwe i czy jest skuteczne. Badanie zostało potwierdzone przez 2 grupy naukowców Szwedzkich i z Filadelfii.

Badanie jest tak proste że można to zrobic kupując feromony i mając paru znajomych hetero i gejow i sprawdzić osobiście działanie. Nie trzeba więc wielkiej filozofii by stwierdzić, ze geje po prostu wolą męski zapach i z pewnością każda firma produkująca perfumy i sprzedająca je ma na uwadze te badania, bo pewnie wkrotce pojawią się dzięki nim perfumy specjalnie dla gejów. I to ani Katolicy nie będą na to płacić, ani środowiska LGTB nie będą płacić, a firmy produkujące perfumy. Czy to jest tak bardzo mało logiczne, ze sa to niezależne w związku z tym badania? :)
          • szpilka53 Re: Nie do końca się zgodzę 27.03.13, 07:20
            To badanie, o którym mówisz jest badaniem statystycznym. A statystyka też podlega manipulacjom. Zależy jaką grupę ludzi weźmiesz do badania. A ja mam znajomego geja, który bardzo lubi damskie perfumy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka