lupus76 04.08.09, 13:52 albo do remontu. I inne majaki też sobie wpisujcie, a kto zabroni! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
twardycukierek Re: Majtki remontowe 04.08.09, 13:55 Tak, taką litrówkę podzieliłam widać z Evvą i Fany :D Tekst.ylna wpadka :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Majtki remontowe 04.08.09, 14:27 Nie ma czego, to nic nie znaczy :D taką miałam potrzebę, by to napisać. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Majtki remontowe 04.08.09, 14:11 Wpisuję sobie majtki ze Snoopym, co mi zginęły!!! Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Majtki remontowe 04.08.09, 15:03 Naprawdę, z domu, już dawno. Do Archiwum X chyba w końcu napiszę. Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Majtki remontowe 04.08.09, 15:18 Znamy Cię! Chodzi Ci tylko o wizytę osoby Duchovny'ej ;DD spryciaro ;P Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Majtki remontowe 04.08.09, 15:25 No wrócił w "Californication" w wielkim stylu :D Bo jako agent jakiśtamniepamiętamjakzwyklenazwiska to mi wisi. Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Majtki remontowe 04.08.09, 15:31 O, podoba Ci się Californication? Bo mamy tak podobny gust a jeszcze nie wgryzłam się w ten serial :) Agent Mulder ;P też nie przepadałam za nimi, Scully mnie wpieniała, besserwisserka taka. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Majtki remontowe 04.08.09, 15:35 twardycukierek napisała: > O, podoba Ci się Californication? Bo mamy tak podobny gust a jeszcze nie > wgryzłam się w ten serial :) Jak rzygasz poprawnością polityczną, to wgryziesz się bez problemu :) > > Agent Mulder ;P też nie przepadałam za nimi, Scully mnie wpieniała, > besserwisserka taka. A, co najgłupsze, nigdy nie wierzy w najprostsze rozwiązania. Że obcy przyszli i majtki ukradli na przykład :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Majtki remontowe 04.08.09, 15:37 :DD not to się zcalifornikuję. > A, co najgłupsze, nigdy nie wierzy w najprostsze rozwiązania. > Że obcy przyszli i majtki ukradli na przykład :DDD Obcy, no bo kto? Sąsiad-zbok? :D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Majtki remontowe 04.08.09, 15:47 twardycukierek napisała: > :DD not to się zcalifornikuję. Łaj not tu? ;))) > > Obcy, no bo kto? Sąsiad-zbok? :D Nie, biologia molekularna wespół z fizyką kwantową wzięły te majty na bridża, o, to jej wyjaśnienie, tej Skali! > Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Majtki remontowe 04.08.09, 15:49 Tu??? Tak przy ludziach??? ;))) Na nich był Snoopy, tak? No, to Snoop Dog Ci je podciągnął, to proste jak drut! ;D LA Skali nie słuchaj. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Majtki remontowe 04.08.09, 15:54 twardycukierek napisała: > Tu??? Tak przy ludziach??? ;))) No :) > > Na nich był Snoopy, tak? No, to Snoop Dog Ci je podciągnął, to proste jak drut! > ;D LA Skali nie słuchaj. Dżizas, ten zbok? :/ > Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Majtki remontowe 04.08.09, 15:57 Tu nie mam z kim ;P Tak to on. Do tego czarny jest a każdy czarny to leń i zbok nieumyty, święta prawda! :D Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: Majtki remontowe 04.08.09, 14:29 A ja byłam kilka dni temu w Bydgoszczy w takiej kafejce, gdzie majtki "szuszyły" się na sznurku. Tylko zapomniałam, gdzie to było. O, takie coś: [IMG]http://img6.imageshack.us/img6/4622/kawiarnia.jpg[/IMG] Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: Majtki remontowe 04.08.09, 14:32 oooo, dobre lody dają:) [IMG]http://img34.imageshack.us/img34/9641/kafejka.jpg[/IMG] Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Majtki remontowe 04.08.09, 14:38 Niech się Flisy wypowie ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Majtki remontowe 04.08.09, 15:15 No tak, od majtek do lodów już niedaleka droga :DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Majtki remontowe 04.08.09, 15:17 Oooo tak, trzeba było faceta by TO zauważyć! EU-reka :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: Majtki remontowe 04.08.09, 15:52 Lupus! - to było skojarzenie mocno zbereźne :DDDD I zważ, ze to MNIE te lody zrobiono, tfu, przyniesiono.... :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Majtki remontowe 04.08.09, 15:54 Aż takiej wyobraźni, Gapciu droga to ja nie mam :D Odpowiedz Link Zgłoś
voker Re: Majtki remontowe 16.02.10, 08:18 najstaaaarsze łaj gdzie można się wpisać, reszta jest zamknięta w archeo :) ps. też sobie pokopię :))) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Przemysl sekstylny 16.02.10, 09:16 Dooooobre!!! Do Słonika wklej ;D Odpowiedz Link Zgłoś