Gość: tak...t IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 21.11.01, 14:37 hej, jestes? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mag_nolia Re: SZUKAM NOWEGO :)))) 21.11.01, 14:38 ...może stwierdził , że nie jest już nowy, i musisz więc zmienić styl zawołania... PA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka..t mag_nolia... IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 21.11.01, 14:42 mag_nolia napisał(a): > ...może stwierdził , że nie jest już nowy, i musisz więc zmienić styl > zawołania... > PA! ...wiesz cos na ten temat? czy on znowu zmienil nicka?.... :)))) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
nowy_ Re: taka..tam 21.11.01, 14:53 Gość portalu: taka..t napisał(a): > ...wiesz cos na ten temat? czy on znowu zmienil nicka?.... :)))) > pozdr. Witam, i niestety zaraz na chwilę znikam: jeszcze nie zmieniłem :)) lubisz listonoszy ?:)) pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka...t ja tez... IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 21.11.01, 15:01 nowy_ napisał(a): > Gość portalu: taka..t napisał(a): > > > ...wiesz cos na ten temat? czy on znowu zmienil nicka?.... :)))) > > pozdr. > > Witam, i niestety zaraz na chwilę znikam: > > jeszcze nie zmieniłem :)) > > lubisz listonoszy ?:)) > > pa .. ja tez bede czesto znikala, ale gdy na forum bede sie pojawiala, zawsze wiadomosc do ciebie bede slala... a w ogole to witaj :)))))))))))))))))))))) :)))))))))))))))))))))))-to specjalnie dla ciebie :))))))))))))))))))))))))))))))) a listonoszy?........... nie wiem.............jednego z pewnoscia tak-ZENONA LASKOWIKA:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nowy_ Re: ja tez... 21.11.01, 20:14 A w temacie listonoszy - odebrałaś pocztę @ Aniołku ?:))) Co robisz, gdzie tym razem mnie unikasz A może znów gdzie indziej mnie szukasz, O której godzince sie dzisiaj pojawiasz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka..t Re: ja tez... IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 21.11.01, 20:30 nowy_ napisał(a): > A w temacie listonoszy - odebrałaś pocztę @ Aniołku ?:))) > > Co robisz, gdzie tym razem mnie unikasz > A może znów gdzie indziej mnie szukasz, > O której godzince sie dzisiaj pojawiasz ? @ odebrabna, dosc czesto sprawdzana! :)))))))))) juz jestem nieznany z listow poznawany :) Odpowiedz Link Zgłoś
nowy_ Re: ja tez... 21.11.01, 20:58 Gość portalu: taka..t napisał(a): > > @ odebrabna, dosc czesto sprawdzana! > :)))))))))) > juz jestem nieznany > z listow poznawany > :) Czy jestem nieznany a poznawany ? Czyż mój list przez Ciebie źle przeczytany i niezrozumiany ? A może ja nie umiem pisać lub czytać ? Może i tak, ja wszak tylko umiem Urodą kobiecą się zachwycać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka..t Re: ja tez... IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 21.11.01, 21:02 nowy_ napisał(a): > Gość portalu: taka..t napisał(a): > > > > > @ odebrabna, dosc czesto sprawdzana! > > :)))))))))) > > juz jestem nieznany > > z listow poznawany > > :) > > Czy jestem nieznany a poznawany ? > Czyż mój list przez Ciebie źle przeczytany > i niezrozumiany ? > > A może ja nie umiem pisać lub czytać ? > Może i tak, ja wszak tylko umiem > Urodą kobiecą się zachwycać oj mi sie cos pomieszalo to z wrazenia-wielkiego no i z uniesienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka..t dobranoc IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 21.11.01, 21:09 niestety musze znikac teraz komp. wygaszam i na prywatna poczte zapraszam :)))) pisz, a ja bede czytac... pisz, a ja bede pisac.... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dyzio Nic nie rozumiem ... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.11.01, 21:17 Przeczytałem ten wątek, wysiliłem resztki intelektu i pozostałem w stanie totalnego osłupienia: o co Wam ludki chodzi w tej korespondencyi - nie lepiej to face to face albo bezpośrednio na skrzynki ... Dotąd myślałem w zadufaniu wielkim, że nic co ludzkie (...), ale jak widać człek się uczy całe życie ... Odpowiedz Link Zgłoś
nowy_ Re: Nic nie rozumiem ...i niech tak zostanie 21.11.01, 21:30 Resztki swojego intelektu zostaw na rano do szkoły Po inaczej bedą tego smutne efekty- życiowe matoły pozdrawiam i ponownie nie zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka..t HI.. IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 21.11.01, 21:37 hi,hi... tepic wtracalskich... jeszcze raz tum zajrzala, a z emocji cala drzala, i glupi przytyk wscibskiego przeczytala... ales ty, o panie dla mu niezle rypanie ;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nowy_ Re: Taka..tam Poznanianko 21.11.01, 21:44 Gość portalu: taka..t napisał(a): > hi,hi... > tepic wtracalskich... > > jeszcze raz tum zajrzala, a z emocji cala drzala, > i glupi przytyk wscibskiego przeczytala... > ales ty, o panie dla mu niezle rypanie Oj Aniołku mój spiący: Wszak to cudne słówko które uzyłaś - "rypanie" Z czymś zupełnie innym mi sie kojarzy .., z kochaniem (się) A nie małolatów z prywatnych watków przepedzaniem. > ;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka..t nowy... IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 22.11.01, 14:34 ...ej nowy, tobie to chyba to (czytaj kochanie) nie wychodzi z glowy? :))))) usmiech dla ciebie na ekranie, a list w skrzynce pocztowej...drogi panie :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nowy_ Re: nowy... 22.11.01, 16:41 Gość portalu: taka..t napisał(a): > ...ej nowy, tobie to chyba to (czytaj kochanie) nie wychodzi z glowy? > > :))))) > usmiech dla ciebie na ekranie, > a list w skrzynce pocztowej...drogi panie Oj myślę o tem całe noce i dnie, dlaczego do cholery miałoby omijać akurat mnie ?:)) Dziewczynko moja mała, Czyś ty na dobry adresik liścik do mnie wysłała ? > :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka..t list IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 22.11.01, 21:11 nowy_ napisał(a): > Gość portalu: taka..t napisał(a): > > > ...ej nowy, tobie to chyba to (czytaj kochanie) nie wychodzi z glowy? > > > > :))))) > > usmiech dla ciebie na ekranie, > > a list w skrzynce pocztowej...drogi panie > > Oj myślę o tem całe noce i dnie, > dlaczego do cholery > miałoby omijać akurat mnie ?:)) > > Dziewczynko moja mała, > Czyś ty na dobry adresik > liścik do mnie wysłała ? > > > :))))))) liscik na adres gazety wyslalam:) czy dotarl? :))))))) usmiechy dla :))))) ciebie :))))))) > Odpowiedz Link Zgłoś
nowy_ Re: list 23.11.01, 13:31 I nadal ni ma, I nadal u mnie zła mina :)) A 2-gi dotarł wreszcie Czy też się gdzieś Szwenda po necie ? Odpowiedz Link Zgłoś
nowy_ Re: list 23.11.01, 13:32 A w ogóle dzień dobry moja miła, Wiesz jaka noc ma wczoraj pusta była ?:(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka..t :)) IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 23.11.01, 14:34 nowy_ napisał(a): > A w ogóle dzień dobry moja miła, > Wiesz jaka noc ma wczoraj pusta była ?:(( dzien dobry!moj drogi panie, czyzby tej nocy byle jakie bylo spanie? list nastepny do ciebie nadala, a wiadosc od ciebie z drzeniem serca czytala:))) Odpowiedz Link Zgłoś
nowy_ Re: :)) 23.11.01, 17:45 Moja miła ślicznie lepi bałwanki, A ja szukam mojej internetowej kochanki :))) Dzisiaj w Polsce padał snieżek i była zima, A mojej ślicznej poznanianki na tym watku znów ni ma ? jest za to nowy liścik .., u Ciebie Jak szybko otrzymam odpowiedź, to znajdę sie prawie w Niebie ..:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka..t Re: :)) IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 23.11.01, 17:47 liscik ...zaraz bedzie przeczytany... pedze mily na poczte... a ty... pisz kochany:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
nowy_ Re: :)) 23.11.01, 17:52 Gość portalu: taka..t napisał(a): > liscik ...zaraz bedzie przeczytany... > pedze mily na poczte... > a ty... > pisz kochany:)))) Nietylko odskocznia, ale i marzenia Wszak stworzeni jesteśmy nietylko do jedzenia :))* * - to nadal w temacie wcześniejszego ...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka..t poczta IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 23.11.01, 17:58 liscik przeczytany i do nadawcy odeslany :) a ja za obecnoscia twoja na forum tesknie... moj...:)kochany Odpowiedz Link Zgłoś
nowy_ Re: ???:))) 23.11.01, 18:04 Gość portalu: taka..t napisał(a): > liscik przeczytany i do nadawcy odeslany > :) > a ja za obecnoscia twoja na forum tesknie... > moj...:)kochany Od kiedy to u Ciebie taka zmiana warty, Wszak do niedawna ja nadaremnie Wypatrywał nocami mej lubej z nad Warty ?) lecę :)) Odpowiedz Link Zgłoś
nowy_ Re: ???:))) 23.11.01, 18:09 Kolegów i koleżanek to ja dużo mam, Wszak komu me serce puste w dzierżawę dam ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka..t Re: ???:))) IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 23.11.01, 18:13 nowy_ napisał(a): > Kolegów i koleżanek to ja dużo mam, > Wszak komu me serce puste w dzierżawę dam ? serce?w dzierżawę? .... no, no... przemyślę tę sprawę... :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nowy_ Re: ?no dobrze 23.11.01, 18:19 > serce?w dzierżawę? > .... no, no... przemyślę tę sprawę... > :))))) No dobrze, wszak XXI wiek mamy To może w leasing swe serca oddamy ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
nowy_ Re: :((( 23.11.01, 18:23 Troszke zasmucone serce moje Że z moja osobą smutne skojarzenia Twoje :((( Odpowiedz Link Zgłoś
nowy_ Re: :((( 23.11.01, 18:25 Idę za karę do kąta sam stać, Ale sam nie wiem za kogo, kurde mać :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka..t Re: ?no dobrze IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 23.11.01, 18:28 nowy_ napisał(a): > > > serce?w dzierżawę? > > .... no, no... przemyślę tę sprawę... > > :))))) > > No dobrze, wszak XXI wiek mamy > To może w leasing swe serca oddamy ?:)) > Panie Mój Łaskawy! Nie poganiaj Asan damy! Wszak ja cała teraz płonę... Na momencik Cię opuszczę, lecz gdy wrócę, liścik puszczę, i na forum się pokażę, oby wątek istniał dalej, bo on wiele daje mi radości...:))) z uśmiechem żegnam..:)))) o moja radości :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka..t :))) :))) IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 23.11.01, 20:48 ja jestem, a ty gdzie się podziewasz? Odpowiedz Link Zgłoś
nowy_ Re: ?no dobrze 23.11.01, 20:48 > > > Panie Mój Łaskawy! > Nie poganiaj Asan damy! > Wszak ja cała teraz płonę... Jeżeli mam nie poganiać mej damy, To co, kurcze, całą noc robić mamy ?:)) W piłkę sobie pogramy, Czy lepiej "w gardło" damy ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka..t noc? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 23.11.01, 21:02 noc? moj kochany... pewnie gardlo sobie damy... ja wlasnie z zakupów wróciła... piwo jakieś zakupiła... teraz sama przed ekranem.. pogadam, mam nadzieję z moim Nowym Panem :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nowy_ Re: noc? 23.11.01, 21:09 Gość portalu: taka..t napisał(a): > noc? moj kochany... > pewnie gardlo sobie damy... > ja wlasnie z zakupów wróciła... > piwo jakieś zakupiła... > teraz sama przed ekranem.. > pogadam, mam nadzieję z moim Nowym Panem Coś Ty miła taka raptem mnie uległa, Czyzży duma kobieca w szrankach z moim uczuciem do Ciebie poległa ? A może to przebiegła sztuczka "babska" Która dopiero po ślubie iskrami trzaska ? :)) > > :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka...t slub? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 23.11.01, 21:13 nowy_ napisał(a): > Coś Ty miła taka raptem mnie uległa, > Czyzży duma kobieca w szrankach > z moim uczuciem do Ciebie poległa ? > > A może to przebiegła sztuczka "babska" > Która dopiero po ślubie iskrami trzaska ? :)) > > > > :))))) nie strasz ślubem, mój drogi, bo... za pas wezmę nogi, będę wiała gdzie oczy poniosą, albo lepiej poznańską szosą:))) skąd jesteś mój tajemniczy wielbicielu, powiedz, jakem daleka od celu? :))))) > Odpowiedz Link Zgłoś
nowy_ Re: piwko 23.11.01, 21:13 Chyba skocze do tego Swingo I wypije jedno piwko szybko ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
nowy_ Re: Poniewaz Tys wrogiem małżeństwa i slubu, 23.11.01, 21:22 pójde chyba zalac ryjka do tego pubu ..:(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka..t Re: Poniewaz Tys wrogiem małżeństwa i slubu, IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 23.11.01, 21:29 nowy_ napisał(a): > pójde chyba zalac ryjka do tego pubu ..:(( Warszawiaku, nie rob tego! zalej się ze mną, bedziesz mial więcej uciechy z tego:))) a teraz mój tajemniczy rycerzu, powiedz mi imię Twe... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
nowy_ Re: Poniewaz Tys wrogiem małżeństwa i slubu, 23.11.01, 21:34 Z Twojego piwa zimnego, Czy uczucia gorącego (tylko mojego ?:( A może ja rycerz bez nazwy CO boi sie tu ujawnić swej twarzy ?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka..t no dobra... IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 23.11.01, 21:42 ...z Tobą się ożenię, jak tylko uslyszę oświadczenie:) że chcesz być ze mną na wieki.. i będziesz mnie wielbil, całował, prezentami obdarowywował, tulił i pieścił bez końca... i takich przyrzeczen bez końca.. ja wtedy...z Tobą się właśnie ożenie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
nowy_ Re: no dobra... 23.11.01, 21:45 Zaraz memu sercu droga Do małżenstwa nie tędy droga ! A narzeczeństwo, rodzice, świadki, Dopiero później beda nasze dziatki :) Co do tulenia i Ciebie pieszczenia Takie same mam na te noc zyczenia ..:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka...t Re: no dobra... IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 23.11.01, 21:49 nowy_ napisał(a): > Zaraz memu sercu droga > Do małżenstwa nie tędy droga ! > A narzeczeństwo, rodzice, świadki, > Dopiero później beda nasze dziatki :) > > Co do tulenia i Ciebie pieszczenia > Takie same mam na te noc zyczenia ..:)) i tym sposobem... rakiem od ślubnego do ... nocnego życzenia..:)) na szczęście, co do tulenia...mamy te same marzenia:))) Odpowiedz Link Zgłoś
nowy_ Re: 23.11.01, 21:56 > i tym sposobem... rakiem od ślubnego do ... > nocnego życzenia..:)) > na szczęście, co do tulenia...mamy te same marzenia:))) > I tym sposobem mój piekny Aniele Musimy sobie wzajemnie pomóc W tm przepięknym bozym dziele ..(jakim?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka..t ja aniol:) IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 23.11.01, 22:07 nowy_ napisał(a): > > > > mój piekny Aniele widzę,że z Ciebie optymista, skad wiesz o mym pięknie, być może to rzecz oczywista... bo przecież na forum same anioły, piękne i zgrabne, a niektore to nawet chodza do szkoły... :))) a ty mi się szlajasz, po obcych wątkach, a ja zmuszona Cię wołac do porządka ustaw się proszę kolego w szeregu, bo jak cię przylapię na zdradzie, to... napiję się zupki z chmielu:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
nowy_ Re: Nie to nie :(( 23.11.01, 22:07 Ide se do swingo na piwko Wszak ode mnie to blisko Najwyżej jakas forumowiczanka mnie poderwie i nie będzie juz w Poznaniu randka !!! Odpowiedz Link Zgłoś
nowy_ Re: Nie to nie :(( 23.11.01, 22:10 Tyś za mna po wątkach ganiała ? Tys poprostu damskie piwo..branie wolała ?!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka..t :)))oj Nowy,Nowy IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 23.11.01, 22:18 idź sobie na piwko, ale niech Ci żaden romans nie przyjdzie do głowy:))) ja w samotnosci piwo wypiję, a może na forum, jakiś amant ożyje:) Odpowiedz Link Zgłoś
nowy_ Re: :)))oj Nowy,Nowy 23.11.01, 22:23 Gość portalu: taka..t napisał(a): > idź sobie na piwko, ale niech Ci żaden romans > nie przyjdzie do głowy:))) > ja w samotnosci piwo wypiję, > a może na forum, jakiś amant ożyje:) A co to za piwko bez romansa Toz to na kolejny podryw szansa :))) Oj na forum same kobitki zostały I z tęsknoty do Panów ......:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka..t tesknota IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 23.11.01, 22:26 tesknota do panów? tęsknota do miłości, czyż ona w męskich sercach rownież nie gości? Odpowiedz Link Zgłoś
nowy_ Re: tesknota 23.11.01, 22:33 Gość portalu: taka..t napisał(a): > tesknota do panów? > tęsknota do miłości, > czyż ona w męskich sercach rownież nie gości? Tesknota u mnie do miłości, owszem miła, Ale do Panów ?! A fe, tys juz za dużo wypiła !! Marsz juz do łóżeczka slicznie dziecie boże, Bo jak nie to w ...........leciutko przyłożę :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka..t obiecujesz? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 23.11.01, 22:37 ...przyłożysz?leciutko?:))))) ja jeszcze piwka nawet nie wąchała, co będzie, gdy wypiję...? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka..t zadbajmy o wątek IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 23.11.01, 22:35 lubię gdy wątek ten jest wysoko... Nowy, nie zaniedbuj go! rzuc tu czasem oko Odpowiedz Link Zgłoś
nowy_ Re: zadbajmy o wątek 23.11.01, 22:38 Gość portalu: taka..t napisał(a): > lubię gdy wątek ten jest wysoko... > Nowy, nie zaniedbuj go! > rzuc tu czasem oko Napewno spróbuję , dopóki piwa Dzisiaj nie popróbuję No to dobranoc moja miła ? I znowu noc .... (do kitu) :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka..t pa!:))) IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 23.11.01, 22:44 Pa!droga niecnoto! :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka..t dzień dobry... IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 24.11.01, 09:04 ...mój Nowy , jak minął wieczór, bezkomputerowy? :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nowy_ Re: dzień dobry... 24.11.01, 15:28 Gość portalu: taka..t napisał(a): > ...mój Nowy , > jak minął wieczór, > bezkomputerowy? > :)))))) Noc znów taka pusta była Ale za to moja miła sie doskonale bawiła Alcaprim moja mała dzis brała, Czy od rana pracowac sie starała ... oj, widzę, że nie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
takatam Re: dzień dobry... 24.11.01, 15:30 ...jam jedno piwo wypila i nawet kaca sie nie dorobila ale jak w innym watku pisala ja w nocy o ciebie wojowala i znajomsci z klubowiczkami zawierala :)))) pracoawla ja, pracowala...bu Odpowiedz Link Zgłoś
nowy_ Re: dzień dobry... 24.11.01, 15:34 Ale do tego strasznej ligi czy klubu Się chyba mój aniele nie zapisałaś się ? Oj, po co jam chodził do tego pubu, Wszak z tymi paniami nie "zdeprawowałaś sie " I do antymęskiego nie nalezysz jeszcze klubu :((( Odpowiedz Link Zgłoś
takatam Re: dzień dobry... 24.11.01, 15:42 to nie jaest klub antymeski... to klub innego znaczenia.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
nowy_ Re: ja nie chcący przeczytałem i 24.11.01, 15:45 "to moze w przyszlosci i faceta...bez mala...normalnego" Odpowiedz Link Zgłoś
takatam Re: ja nie chcący przeczytałem i 24.11.01, 15:48 nowy_ napisał(a): > "to moze w przyszlosci i faceta...bez mala...normalnego" tak,tak!!!boze daj mi takiego:))) Odpowiedz Link Zgłoś
nowy_ Re: ja nie chcący przeczytałem i 24.11.01, 15:48 i z wrażenia spoczątku zamarłem i juz niejedna łezke otarłem "to moze w przyszlosci i faceta...bez mala...normalnego" No tak, nowy zrobił swoje, czas odejść stąd na nowego .... Odpowiedz Link Zgłoś
takatam Re: przeczytaj powyżej - ide se do :(, :)) 24.11.01, 15:54 oj nowy, nowy... tys facet bez skazy.. ino obrazasz sie za szybo o trzy razy :)))) :))) pa! na jakis czas znikam -imieninki:) Odpowiedz Link Zgłoś
nowy_ No nie wiem, czy za dużo nie ryzkujesz 24.11.01, 16:08 Zostawiając mnie tutaj samego ... A jak przyjdzie tamta, czarownica śliczna Ja jestem chłop może bez skazy, ale i nie z drewna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka..t Re: No nie wiem, czy za dużo nie ryzkujesz IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 24.11.01, 16:18 nowy_ napisał(a): > Zostawiając mnie tutaj samego ... > > A jak przyjdzie tamta, czarownica śliczna > Ja jestem chłop może bez skazy, ale i nie z drewna nie zostawiam cie moj mily... okolicznosci tak sie potoczyly... a co do twej meskosci i urody tej co na forum nocami gosci... twoja to wola... i je pozadanie... a mnie najwyzej figa z makiem zostanie... i od rana dnia nastepnego... bede buczala... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
nowy_ Re: No nie wiem, czy za dużo nie ryzkujesz 24.11.01, 16:30 > i od rana dnia nastepnego... > bede buczala... > :))) Tyś, jak czytam i widzę w tym doskonała, Wszak cała noc i dzinek ten buuuuuuuczała :)))) To wyłączam komputerek i z dala od ekranu Żeby mnie jakas inna nie doczepiła do swojego ....:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka..t Re: No nie wiem, czy za dużo nie ryzkujesz IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 24.11.01, 16:42 :)))) a gdybym sie tak w tobie... podkochala... ciekawe, jak czesto bym ... sie smiala? :))))) na przyjeciu imieninowym bede o tobie myslala:))) i sobie ciebie jako dar najlepszy-wyobrazala:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka..t Re: SZUKAM NOWEGO :)))) IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 25.11.01, 17:27 i coż sie wydarzylo, gdy mnie tak dlugo nie było? :))))))) usmiechy oczywiscie dla ciebie:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
nowy_ Re: SZUKAM NOWEGO :)))) 26.11.01, 23:00 takatam napisał(a): > no, gdzie jesteś? Tutaj jestem szczęście Ty moje I znikam wyspać się a wcześniej Tylko buzi na dobranoc prześlę Tobie ***** Odpowiedz Link Zgłoś
takatam Re: SZUKAM NOWEGO :)))) 27.11.01, 09:50 witaj! bede sie czesto tu dzisiaj pojawiala i pozdrowienia ci przesylala :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka...t Re: SZUKAM NOWEGO :)))) IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 27.11.01, 13:16 tuz po trzynastej usmiechy sle:)))))) nowy, no odezwij sie:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
takatam Re: SZUKAM NOWEGO :)))) 27.11.01, 19:17 ...:( a nowy chyba zaginal? buuuuuuuuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
nowy_ Re: SZUKAM NOWEGO :)))) 27.11.01, 19:32 takatam napisał(a): > ...:( > a nowy chyba zaginal? > buuuuuuuuuuuuuuu Skąd u Ciebie ostatnio tak Zmienne tutaj nastroje Szczęscie Ty Nieosiągalne moje (*) (*) - na razie (w temacie nieosiągalne) :))) Odpowiedz Link Zgłoś
nowy_ Re: SZUKAM NOWEGO :)))) 27.11.01, 19:33 U mnie w sercu rozterka wielka, A ostatnio w piersi i angina niewielka Odpowiedz Link Zgłoś
takatam Re: SZUKAM NOWEGO :)))) 27.11.01, 19:36 nowy_ napisał(a): > U mnie w sercu rozterka wielka, > A ostatnio w piersi i angina niewielka ja tobym twe serce i piersi szybciutko uleczyla, gdybym choc troche ciebie blizej byla :))) Odpowiedz Link Zgłoś
nowy_ Re: SZUKAM NOWEGO :)))) 27.11.01, 19:44 takatam napisał(a): > ja tobym twe serce i piersi szybciutko uleczyla, > gdybym choc troche ciebie blizej byla :))) Wszak na anginę nie ma innej rady Ja specjalne do smarowania maści I na dokładke ekstra okłady :)) Tak pewien lekarz mi kazał A ja go sie jeszcze (nie) usłuchał :)) Odpowiedz Link Zgłoś
takatam Re: SZUKAM NOWEGO :)))) 27.11.01, 19:47 a gdzies ty sie mily tak dlugo podziewal, gdzies swoje cialo tak slabo ogrzewal, ze ono teraz choroba zmozone...:) Odpowiedz Link Zgłoś
nowy_ Re: SZUKAM NOWEGO :)))) 27.11.01, 19:54 takatam napisał(a): > a gdzies ty sie mily tak dlugo podziewal, > gdzies swoje cialo tak slabo ogrzewal, > ze ono teraz choroba zmozone...:) Ciężko ostatnio pracowałem I przez to (na ciele) zachorowałem Bardzo tęskniłem za Tobą I czy teraz jakies leki Mi na to pomogą ? > Odpowiedz Link Zgłoś
takatam Re: SZUKAM NOWEGO :)))) 27.11.01, 20:00 na jakas godzinke zniknac musze, gdy wroce, dam znak, a wtedy... dlugo sie stad nie rusze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: takatam Re: SZUKAM NOWEGO :)))) IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 27.11.01, 21:42 na jakas godzinke zniknac musze, gdy wroce, dam znak, a wtedy... dlugo sie stad nie rusze:) Odpowiedz Link Zgłoś
nowy_ Wszak ja tu ostatnio widział 27.11.01, 20:11 Bez kreski nowego, Czy moge byc jeszcze Pewien serca Twojego ???? Odpowiedz Link Zgłoś
nowy_ Re: Poznaniaki nadal nie ma 27.11.01, 21:14 A ja nie wiem jak się robi te okłady ? Chyba skorzystam z sąsiadki pomocy i rady ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka..t Re: Poznaniaki nadal nie ma IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 27.11.01, 21:47 nowy_ napisał(a): > A ja nie wiem jak się robi te okłady ? > Chyba skorzystam z sąsiadki pomocy i rady ?:)) ty od sasiadki z dala sie trzymaj a o nowego bez kreski...sie nie martw wrocilam wlasnie i nim pozanan zasnie, nagadam tu wiele, moj ty aniele:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
nowy_ Re: Poznaniaki nadal nie ma 27.11.01, 22:58 Spać miła ma trza (sama:) juz iść I o ukochanym niegrzecznie snić Odpowiedz Link Zgłoś
takatam Re: Poznaniaki nadal nie ma 27.11.01, 23:01 nowy_ napisał(a): > Spać miła ma trza (sama:) juz iść > I o ukochanym niegrzecznie snić dobranoc drogi mi, niech ci cie kasia sni Odpowiedz Link Zgłoś
nowy_ Re: Poznaniaki nadal nie ma 27.11.01, 23:05 > > dobranoc drogi mi, > niech ci cie kasia sni niegrzecznie ?:) dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka..t Re: Poznaniaki nadal nie ma IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 28.11.01, 09:51 :))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nowy_ Re: dla Poznanianki 28.11.01, 10:57 Na dzień dobry całuski ode mnie masz moja sliczna Mała I wróć mi tu wieczorem Zdrowa, wesoła i cała :))) Odpowiedz Link Zgłoś
takatam Re: dla Poznanianki 29.11.01, 12:16 nowy_ napisał(a): > Na dzień dobry całuski ode mnie > masz moja sliczna Mała > I wróć mi tu wieczorem > Zdrowa, wesoła i cała :))) juz dzionek nastepny nastal, moj drogi, a ja poznym wieczorem wrocilam z mej drogi, a droga nastepna przede mna daleka, tesknota me serce mocno przyobleka. :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nowy_ Re: dla Poznanianki 30.11.01, 17:34 Do góry, do góry .., i znowu się dziś tutaj nie spotkamy, nie "porozmawiamy", Znowu długo widziec sie nie mamy ? Nasze uczucie, to wszak coś pięknego, Ale przy takich przerwach trwałego ?:) Miłej zabawy dzisiaj i weekendu wesołego Odpowiedz Link Zgłoś
nowy_ Re: SZUKAM NOWEGO :)))) 01.12.01, 22:56 Gość portalu: tak...t napisał(a): > hej, jestes? j.w. ? Odpowiedz Link Zgłoś
takatam Re: SZUKAM NOWEGO :)))) 02.12.01, 20:42 hej, hej!!!! :))))) wrocilam!!!! :)))))) cale trzy dni tesknilam!!!! :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nowy_ Re: SZUKAM NOWEGO :)))) 03.12.01, 16:49 A ja to co ?:( Jak Cie wreszcie w Poznaniu dorwe To wszystkie ciuszki na Tobie porwe ..:)) (na początek) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka..t Re: SZUKAM NOWEGO :)))) IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 04.12.01, 12:50 nowy_ napisał(a): > A ja to co ?:( > > Jak Cie wreszcie w Poznaniu dorwe > To wszystkie ciuszki na Tobie porwe ..:)) (na początek) ...:)))) obiecanki-cacanki;))))))) juz jutro wiecej czasu bede miala to wtedy dopiero bede pisala a szczerze mowiac moj drogi napisalbys slow kilka na priv-wiadomy Odpowiedz Link Zgłoś
takatam Re: SZUKAM NOWEGO :)))) 06.12.01, 23:43 hej nowy! nasz watek zmienil strony, jakiz on zaniedbany, gdzies ty sie podzial , moj oczekiwany? moze ty zmienil nicka, po watkach wojujesz, a starego, dobrego wcale nie pilnujesz? jam rozaczarowana, coz to za znajomosc, nie masz nawet odezwac sie, przytulic do kogo:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
nowy_ Re: SZUKAM NOWEGO :)))) 07.12.01, 14:02 takatam napisał(a): > hej nowy! > nasz watek zmienil strony, > jakiz on zaniedbany, > gdzies ty sie podzial , moj oczekiwany? > moze ty zmienil nicka, > po watkach wojujesz, > a starego, dobrego wcale nie pilnujesz? > jam rozaczarowana, > coz to za znajomosc, > nie masz nawet odezwac sie, > przytulic do kogo:)))) Dzień dobry, Ty tez często tu nie bywasz, Tez szybko znikasz. Ta bzdurna moja praca Głowę mi ostatnio zawraca I na nasz wątek nie pozwala wracać Pamiętam o skrzyneczce, wkrótce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka..t Re: SZUKAM NOWEGO :)))) IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 10.12.01, 07:46 :))))) ale sie mijamy... ciekawe co za praca, od naszego watku cie odwraca?:)))) witam :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nowy_ Re: SZUKAM NOWEGO :)))) 14.12.01, 12:32 Dzień dobry Poznanianko dawno nie widziana W kim żeś Ty teraz na forum zakochana ? Ja dawno tutaj nie bywałem. W dzień czasu nigdy nie miałem, A wieczorem zaglądać sie tutaj bałem. W dzień forum starego obyczaju jest i było Wieczorem z niego dziwne monstrum się robiło. W mig forum zazwyczaj wesołe wieczorem Przez tonę dziwnych zartów staje się śmiesznym potworem:) Cóz, taka zabawa teraz nastała, Czy nasza miłość tutaj miejsca nie znalazła ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
takatam Re: SZUKAM NOWEGO :)))) 14.12.01, 12:46 jam nadzieje wszelkie stracila, bo gdym tu weszla... twa nieobecnosc mnie przerazila ales...ty nagle sie dzisiaj pojawil i nadzieje w mym sercu znowu rozpalil a milosci naszej nic nie zmieni bo kobiety wierniejszej nie ma na tej ziemi nowy! to naprawde ty!!!!!?????? Odpowiedz Link Zgłoś
nowy_ Re: SZUKAM NOWEGO :)))) 14.12.01, 12:58 Mam się do cna rozebrać moja mała, Bys mnie wreszcie rozpoznała ?:) A może jeszcze buzi przesłać moja miła, Bys już zdziwiona nie była ?:)**** A teraz 1-2 godzinki mnie nie bedzie A jak wrócę, znów na forum będę Cie szukać wszędzie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
takatam Re: SZUKAM NOWEGO :)))) 14.12.01, 13:03 buziaki z radoscia wielka przyjmuje:))) a forum niestety pozniej zbojkotuje... nie z wlasnej woli... jednak, gdy sie pojawie, do watku naszego stesknione slowa wstawie :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
takatam Re: SZUKAM NOWEGO :)))) 16.12.01, 15:03 ej nowy, nowy... co ci znowu strzelilo do glowy, ani slowa milego nie rzucisz, ani nawet listu na priv nie podrzucisz, ja cala steskniona... nooooowyyyyyy, takatam cie wola!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
takatam Re: SZUKAM NOWEGO :)))) 18.12.01, 10:39 oj, nowy, nowy... widze co z serca to z glowy:((( nie ma tu wiadomosci, radosc w mym sercu nie zagosci:((( Odpowiedz Link Zgłoś
nowy_ Re: SZUKAM NOWEGO :)))) 19.12.01, 20:00 Jesli chcesz, to bij mnie moja Miła, Wtedy to moja czarna godzina wybiła ... Wszak w pogoni za dobrami doczesnymi Uczucia do Ciebie na chwile Tylko natroszeczkę przysneły mi ? Błagam o wybaczenie, Ty moje śliczne Marzenie ! Ja dla (i dla mnie) nowy wątek załozył Zeby szybciej dla Nas sie otworzył :)) takatam napisał(a): > oj, nowy, nowy... > widze co z serca to z glowy:((( > nie ma tu wiadomosci, > radosc w mym sercu nie zagosci:((( Odpowiedz Link Zgłoś