07.03.12, 05:41
Dzionek sie budzi,komu w droge,juz czas-------------http://<a href="www.youtube.com/watch?v=LjXwPeIYxjY&feature=player_detailpage[/video]" target="_blank" rel="nofollow">www.youtube.com/watch?v=LjXwPeIYxjY&feature=player_detailpage
Obserwuj wątek
    • iryska2604 Re: Powoli!!! 07.03.12, 16:33
      A czemu powoli? Moze dlatego ze ta melodia niejako zmusza aby ja spokojnie wysłuchać. Lubię ją w oryginale śpiewaną przez Orbisona. Cielęce lata sie przypominają...
      • www.piotr.26 Re: Powoli!!! 08.03.12, 06:11
        W droge------http://<a href="www.youtube.com/watch?v=D5CB-qpJEFQ&feature=player_detailpage[/video]" target="_blank" rel="nofollow">www.youtube.com/watch?v=D5CB-qpJEFQ&feature=player_detailpage
        • polnaro Re: Napracowałeś się.... 08.03.12, 13:01
          ......od rana o nas pomyślałeś?
          Dzięki.
          • www.piotr.26 Powoli!!! 09.03.12, 06:10
            Kawa wypita,widno se robi w droga,a w aucie to bydzie gralo----http://<a href="www.youtube.com/watch?v=WJp5CSC6hUM&feature=player_detailpage[/video]" target="_blank" rel="nofollow">www.youtube.com/watch?v=WJp5CSC6hUM&feature=player_detailpage
            • www.piotr.26 Nowy tydzien..... 12.03.12, 05:32
              Zapraszam,kawa gotowo.Siapi,drogi bedom sliskie,15min i ruszam.Milego dnia zycze....
              • iryska2604 Re: Nowy tydzien..... 12.03.12, 18:34
                A gdzie ty tak o swicie wyruszasz? Ja sie dopiero na drugi boczek przewracam...
                • www.piotr.26 Re: Nowy tydzien..... 13.03.12, 05:47
                  Do pracy,humor sobie poprawic.Siapi,milego dnia........
                  • xy.5 Re: Nowy tydzien..... 13.03.12, 11:46
                    Miłej pracy.
                    • www.piotr.26 Sroda.... 14.03.12, 05:48
                      dobra kawa.Sprawozdanie z poprzedniego dnia,jedziem.Milego dnia....
                      • www.piotr.26 Piatek 16.03.12, 06:12
                        no juz dzis po godz 19 byde odpoczywal,narazie milego dnia.....
                        • anoagata Re: Piatek 16.03.12, 10:23
                          Piotrze!!! a do którego roku Pańskiego zamierzasz pracować?? by już ciągiem odpoczywać.
                          • iryska2604 Re: Piatek 16.03.12, 17:04
                            I tak od świtu do póżnego wieczora???
                          • www.piotr.26 Re: Piatek 16.03.12, 19:29
                            Nie jestem z tych co siadaja na dupie.Buzek z Sztajhofem wtpierdolili nmnie na emeryture a teraz chca zeby robic do 67.Wziolem wedke i sam sobie rybki lowie,Tusk i jego popleczniki mogom mi -mam i w dupie,
                            • iryska2604 Re: Piatek 16.03.12, 19:33
                              Pisałeś że jeżdzisz do roboty a teraz na rybki to juz nic nie kumam...
                              • www.piotr.26 Re: Piatek 16.03.12, 19:40
                                Pamietasz powiedzenie dac wedke-Walesa......
                                • anoagata Re: Piatek 16.03.12, 19:47
                                  Mam rozumieć,ze to Tusk dał Ci tą wątke.
                                  • www.piotr.26 Re: Piatek 16.03.12, 19:59
                                    Tusk z Rostkowskim wedke,te barany prywatna inicjatywe zarzynaja....
                                    • iryska2604 Re: Piatek 16.03.12, 20:03
                                      A kiedy prywatna inicjatywa miała z górki? Ci co ustalają przepisy są tacy mądrzy.
                                      • www.piotr.26 Re: Piatek 16.03.12, 20:17
                                        Koncze dzisiejszy romans z wami forumowiczami,jutro porzadki w ogrodku.....
                                        • www.piotr.26 Kawa 17.03.12, 07:19
                                          zaliczona,tesciowo pieknie swieci,do ogrodka porzadki porobic..........
                                          • jaga_22 Re: Kawa 17.03.12, 09:31
                                            Piotr napisał:
                                            zaliczona,tesciowo pieknie swieci,do ogrodka porzadki porobic..........

Nie wiem co zaliczone,ale może to tajemnica?
                                            a teściowo pięknie świeci,u mnie też pięknie świeci,ale słoneczkiem się nazywa.
                                            Słusznie,że idziesz porządki robić do ogródka,a przy okazji przydałoby się
                                            stępić końcówkę języka,bo tak czasem powie,że czytać się nie chce.sad
                                            • anoagata Re: Kawa 17.03.12, 15:12
                                              W pionie kawa,poziomo teściowa,też nie wiem co ten Piotr zaliczył.Ma wątkę,ma teściową,ma ogród i powie ze to wina Tuska zapewne.
                                              • www.piotr.26 Po robocie na ogrodzie 17.03.12, 19:50
                                                Ogrod pospszatany ,straz miejsko zaliczona.Zwyczajowo 2 kawy rono pije,tesciowa i slonce maja jedna wspolna ceche,nieda sie na nie patrzyc.A co do Tuska czy Kaczynskiego wisza mi,wkorwia mnie ich ideologia upodlenia Narodu......
                                                • www.piotr.26 Re: Po robocie na ogrodzie 17.03.12, 20:14
                                                  A ma watek juz nienapisze wiec sie skonczy ......

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka