voxave Re: Dziś agi-kosy Imieniny 20.07.12, 15:08 Zdrowia,zdrowia i jeszcze raz zdrowia--a resztę Aga już sobie urządzi Odpowiedz Link
alfredka1 Re: Dziś agi-kosy Imieniny 20.07.12, 15:17 Aguniu Czesiu cale nasze żeremie życzy Ci marzeń spełnienia, zdrowia i przyjaciół wiernych. Usciski od nas ,a od Wodnika dłoni ucalowanie ............. Odpowiedz Link
polnaro Re: Dziś agi-kosy Imieniny 20.07.12, 15:39 Wszystkiego najlepszego, zdrowia i powodów do radości nieustającej. Odpowiedz Link
iryska2604 Re: Dziś agi-kosy Imieniny 20.07.12, 17:32 Róże dla Ciebie Aguś, wszystkie róże świata dla ciebie wraz z życzeniami zdrówka i obys była zawsze tak pogodna jak jesteś.Twoja rodzina ma szczęście że ma ciebie. Odpowiedz Link
zajbel Re: Dziś agi-kosy Imieniny 20.07.12, 22:01 Zdrowia, zdrowia i jeszcze raz ,,,, pieniędzy! Odpowiedz Link
anoagata Re: Dziś agi-kosy Imieniny 22.07.12, 21:33 Moje życzenia-niechaj się spełnią Twoje marzenia !! /jeszcze zmieściłam się w czasie/ Odpowiedz Link
aga-kosa Re: Dziś agi-kosy Imieniny 23.07.12, 08:16 Mam tylko jedno życzenie - by się Wasze wszystkie życzenia spełniły. Szczególnie dotyczące zdrowia. Miło mi było, kiedy mogłam je czytać w obecności naszych dzieci i wnuków. * aga Odpowiedz Link
anerim Re: Dziś agi-kosy Imieniny 23.07.12, 08:47 Po czasie, ale równie serdeczne życzenia zdrowia i nieustannego świętowania życia, które jest największym darem. Ty umiesz ten dar docenić, podziwiam i gratuluję. Odpowiedz Link