24.11.12, 17:48
Na 222 oglądamy TVR i pokazują film o pięknie natury polskiej ale nawiązują do dziejów. Mówią o orle bieliku w Gnieźnie, i o tym, że w Krakowskim Wawelu spoczywają królowie i ludzie zasłużeni. Wnuk lat dziesięć dodaje: i prezydent z żoną.
Nie zmieścili mu się w żadnej kategorii. aga
Ps: w domu przy małych wnukach o polityce się nie rozmawia.
Obserwuj wątek
    • anoagata Re: Mimo woli 24.11.12, 22:04
      Aga chyba nie masz racji.
      Właśnie trzeba rozmawiać,aby dzieci i wnuki słyszały historię z pierwszej prawdziwej ręki,bo polityka to też historia.
      Coś niecoś podsłuchałam,wysłuchałam swoich rodziców i to są dla mnie prawdziwe fakty.
      • zajbel Re: Mimo woli 25.11.12, 08:54
        Z tym prezydentem na Wawelu jest tak jak z anegdotycznym wykładowca na uczelni wyższej.
        -mój mąż wykłada na uniwersytecie
        - a co?
        - terakote na korytarzu
        • aga-kosa Re: Mimo woli 25.11.12, 12:40
          Adam Hofman w wywiadzie dla Radio Zet powiedział, że M Opania jest słabym kabareciarzem by mógł zagrać w filmie rolę L Kaczyńskiego.
          To o czym według Hofmana ma być ten film?
          Czy znajdą lepszego KABARECIARZA? aga
          • ewa9717 Re: Mimo woli 25.11.12, 13:11
            Ale upudrowany hofman z zoneczką na wieloletnim zwolnieniu to umie przysporzyć pisuarom :wielbicieli" wink
            • iryska2604 Re: Mimo woli 25.11.12, 15:06
              Adam Hofman w wywiadzie dla Radio Zet powiedział, że M Opania jest słabym kabareciarzem by mógł zagrać w filmie rolę L Kaczyńskiego.
              Taż to litosc ogarnia...Nie wiadomo czy taki głupi czy tak klepie "dla dobra sprawy".Nigdy nie oglądał Opani nigdzie więcej jak w kabarecie? Biedny miś...
              • amityr Re: Mimo woli 25.11.12, 15:28
                Taki mądrych jak Adaś ,to już w PiS było ho ho a może i więcej
              • stedo Re: Mimo woli 25.11.12, 15:49
                Ależ on niechcący prawdę powiedział jak jego plenipotent kiedy oświadczył "że nikt nam nie wmówi, że białe jest białe.." itd. Trzeba być bowiem "kabareciarzem" że ho.. ho.. i jeszcze trochę, by chcieć zagrać brata mniejszego.Tym razem giętki język Hofmana był szybszy od głowy.
                • aga-kosa Re: Mimo woli 28.11.12, 09:30
                  Rano w radio na jedynce pan informuje jaka będzie pogoda: Do końca tygodnia będzie padać więc ja nie będę się ROZWODZIĆ. Powinien chyba powiedzieć: rozwadniać wink aga
                  • iryska2604 Re: Mimo woli 28.11.12, 17:08
                    Gdyby dodał nad tematem czy sprawą to może by i przeszło...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka