amityr 10.12.12, 19:45 Czy kobieta ,która od kilku lat (2-3) nie ma menstruacji może zajść w ciążę?Moja znajoma twierdzi ,że jej kuzynce organizm płatał takiego figla. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zajbel Re: Ciąża 10.12.12, 19:52 Są to wcale nie tak rzadkie przypadki, późne macierzyństwo ma jednak też zalety, po prostu odmładza kobietę a to za sprawą hormonów produkowanych przez organizm kobiety w czasie ciąży. Odpowiedz Link
pia.ed Re: Ciąża 10.12.12, 21:50 Nie jestem specjalistka, ale wg mnie po 2 -3 latach to niemożliwe ... Odpowiedz Link
anoagata Re: Ciąża 11.12.12, 14:03 Amityr, to zależy czy ta menstruacja jak piszesz czyli jej koniec był prawdziwy ,czy brak menstruacji był spowodowany różnymi zaburzeniami,czyli chorobą,jeżeli to drugie to jak najbardziej mogła zajść i już nie wrócić. Odpowiedz Link
amityr Re: Ciąża 11.12.12, 16:49 Tak daleko to ja nie sięgam Wiem ,że mąż wziął po kryjomu wymaz na watce z jamy ustnej i okazało się ,że dzieciak nie był jego . Teraz wiadomo ,że ojcem jest ksiądz. Odpowiedz Link
aga-kosa Re: Ciąża 11.12.12, 17:23 Księdzu tez z buzi brał, bo może to niepokalane albo znajoma wiatropylna. ) aga Odpowiedz Link
polnaro Re: Ciąża 11.12.12, 20:48 Prowokator-kombinator . Toż dziecię w domu, to samo szczęście, a już w późnym wieku....szczęście podwójne Odpowiedz Link
pia.ed Re: Ciąża 16.12.12, 04:44 polnaro napisała: Toż dziecię w domu, to samo szczęście, a już w późnym wieku.... szczęście podwójne. Od kiedy to księża zaczynają się brać za panie po 50-ce? Zawsze słyszy się, ze księża to pedofile albo geje ... a tu taka normalność ... Jeszcze trochę, i zacznę ich szanować ... Odpowiedz Link