10.12.12, 19:45
Czy kobieta ,która od kilku lat (2-3) nie ma menstruacji może zajść w ciążę?Moja znajoma twierdzi ,że jej kuzynce organizm płatał takiego figla.
Obserwuj wątek
    • zajbel Re: Ciąża 10.12.12, 19:52
      Są to wcale nie tak rzadkie przypadki, późne macierzyństwo ma jednak też zalety, po prostu odmładza kobietę a to za sprawą hormonów produkowanych przez organizm kobiety w czasie ciąży.
      • pia.ed Re: Ciąża 10.12.12, 21:50
        Nie jestem specjalistka, ale wg mnie po 2 -3 latach to niemożliwe ...
        • anoagata Re: Ciąża 11.12.12, 14:03
          Amityr, to zależy czy ta menstruacja jak piszesz czyli jej koniec był prawdziwy ,czy brak menstruacji był spowodowany różnymi zaburzeniami,czyli chorobą,jeżeli to drugie to jak najbardziej mogła zajść i już nie wrócić.
          • amityr Re: Ciąża 11.12.12, 16:49
            Tak daleko to ja nie sięgam Wiem ,że mąż wziął po kryjomu wymaz na watce z jamy ustnej i okazało się ,że dzieciak nie był jego . Teraz wiadomo ,że ojcem jest ksiądz.

http://i42.tinypic.com/1qk1n4.jpg http://emoty.blox.pl/resource/blowup.gif
            • aga-kosa Re: Ciąża 11.12.12, 17:23
              Księdzu tez z buzi brał, bo może to niepokalane albo znajoma wiatropylna. wink) aga
              • amityr Re: Ciąża 11.12.12, 17:50
                Po prost się wydało.
                • polnaro Re: Ciąża 11.12.12, 20:48
                  Prowokator-kombinator big_grin.
                  Toż dziecię w domu, to samo szczęście, a już w późnym wieku....szczęście podwójne big_grin
                  • pia.ed Re: Ciąża 16.12.12, 04:44
                    polnaro napisała:
                    Toż dziecię w domu, to samo szczęście, a już w późnym wieku....
                    szczęście podwójne.

Od kiedy to księża zaczynają się brać za panie po 50-ce?
                    Zawsze słyszy się, ze księża to pedofile albo geje ... a tu taka normalność ...
                    Jeszcze trochę, i zacznę ich szanować ...
                    wink
                    • aga-kosa Re: Ciąża 16.12.12, 09:33
                      Może to był dobry uczynek. wink aga
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka