Dodaj do ulubionych

GAWIARENKA - MARZEC 2006

01.03.06, 17:12
Witam Wszystkich na "popielcowym " śledziku. Przyniosłam z cebulką, ojewjem
do tego ziemniaki z wody . Do tego woda mineralna, ub jak ktoś woli,
popołudniowa kawusia. Mróż -13, więc drwa płoną w kominku, ciepełko się
rozchodzi po zmarzniętych z lekka nogach. Więc przysiądę przy ogniu, aby się
ogrzać. Zapraszam resztę smile)
Zwierzaki nakarmione jakby co, nie przekarmiać mi kotów, mało mają i tak w
zimie ruchu, wiem coś o tym, moja kotka to tylko micha i lulu. Nie można jej
zachęcić do żadnej zabawysmile)
Obserwuj wątek
    • wloba07 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 01.03.06, 17:24
      Chętnie przycupnę! I poproszę kawusię, po ciężkim dniu w pracy trzeba sobie
      trochę odpocząć w miłym towarzystwie. Za śledzika dziekuję, miałam na obiad!
      U mnie właśnie zima w pełni, śnieg sypie aż miło.
      Ja już chcę wioosssnyyy!!!!
      • regine Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 01.03.06, 17:28
        Właśnie dziś na długim spacerze, szukałam oznak wiosny...Ale gdzie tam, śniegu
        jeszcze duo leży, mróz trzyma, tylko wróble świergoczą i uwijają się na
        drzewach i krzewach jak "oszalałe"... Może coś już wiedzą ? Tylko jak je
        zrozumieć smile)
        Też już mam dość zimy, też chcę WIOSNY !!!!!
        • maladanka Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 01.03.06, 18:03
          jeszcze u mnie zima okrutna!
          Tu ciepło i miło, odpoczywam po wczorajszych szalonych ostatkach. A swoją drogą
          dziwic sie młodzieży,że czasem jest głośna - a co powiedzieć o grupie ok 30
          osób od 45 wzwyż maszerującej trójkami i głośno spiewającej:..i rym cym cym cym
          i tralalla,idziemy do pubu w podskokach i tu odnosny wykonany smile
          • krista57 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 01.03.06, 19:13
            witam szanowne towarzystwo siedzce przy kominku o jest Renia ,Wloba i
            DZwoneczek,a uwazasz ty chociaz na kolano i biodro podskakując w pubie?
            Tez mi sie wdawało,ze jestem niezniszczalna,że nigdy.......i co ?
            Wczoraj litosciwi znajomi przyniesli kawał ciacha,dzielę sie nim z Wami i
            smacznego.Do tego jedna herbatka,druga herbatka,kompot truskawkowy,woda
            mineralna....bo trzeba dużo pić.
            • vogino55 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 01.03.06, 19:25
              krista57 napisała:

> Wczoraj litosciwi znajomi przyniesli kawał ciacha,dzielę sie nim z Wami i
              > smacznego.Do tego jedna herbatka,druga herbatka,kompot truskawkowy,woda
              > mineralna....bo trzeba dużo pić.
              To mi wygląda na trudny przypadek medyczny(wink)))))))
              Pozdrawiam
              • krista57 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 01.03.06, 19:30
                ..nie chce sie juz powtarzac ale jak ciekawi Cie ten przypadek to poczytaj na
                moim prywatnym topiku....mowię Ci..sierota,gapa,niezdara,flądra itp
                • wloba07 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 01.03.06, 19:42
                  Robi się tak swojsko, wesoło, a ja już niestety muszę opuścić towarzystwo i
                  zająć się bardziej przyziemnymi sprawami typu pranie, kolacyjka, psa wysiusiać.
                  Bawcie sie dobrze, może jeszcze zajrzę przed snem, jeśli mnie spanko nie zmorzy.
            • lili50 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 01.03.06, 19:43
              Siedzimy wszystkie przy kominku i opowiadamy, jak to co nie którzy wczoraj
              balowali. Ale nikt nie narzeka, że ma kacusia na to wygląda, że wszystkie panie
              kulturalnie i z umiarem wczoraj piły. I tak trzymać.
              • natla Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 01.03.06, 19:56
                Hej dziewczyny.....zapomniałam już prawie o Gawiarence. Dzieki Reniu za otwrcie.
                Też chętnie posiedzę po całym dniu lataniny przy kominku z nogami do góry
                i szklaneczką "łiskacza" i też mam dość zimy.....znowu sypie sad
                • annal74 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 01.03.06, 21:47
                  A ja biedna co mam powiedzieć ,gdy leki nie pozwalają na kieliszek , mogę tylko
                  mineralna w litrowych ilościach.
                  • wirella Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 02.03.06, 07:47
                    Wypiłam poranną kawę.Kot patrzyły na mnie z wyrzutem, ponieważ nie przyniosłam
                    im żadnego smakołyku.Biorę na spacer psy; niech się wyhasają, bo dzień jest
                    przepiękny, aż chce się żyć i coś robić. Chyba jednak w drodze powrotnej kupię
                    coś dobrego kotkom.
                    • del.wa.57 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 Zapraszam do stolu.. 02.03.06, 17:18
                      Dziekuje Wam kochani,za wspaniałe zyczenia,wierszyki,kwiaty.Zrobiliscie mi
                      wielka niespodziankę,jestescie kochanismile)))
                      Zapraszam do stołu,częstujcie się-czym chata bogata.
                      img131.imageshack.us/img131/5794/ss040126db.jpg
                      img102.imageshack.us/img102/5302/ss040401pa.jpg
                      • del.wa.57 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 Zapraszam do stolu. 02.03.06, 17:21
                        img102.imageshack.us/img102/9109/ss040434qo.jpg
                        img102.imageshack.us/img102/4337/ss040073ej.jpg
                        Troszkę winka,kawy,herbaty...bardzo proszę do stołusmile))
                        • del.wa.57 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 Zapraszam do stolu. 02.03.06, 17:25
                          img131.imageshack.us/img131/9354/ss040180pk.jpg
                          img131.imageshack.us/img131/4944/ss040555gx.jpg
                          img102.imageshack.us/img102/2962/ss040843mp.jpg
                          Ciasto z rabarbarem nie mocno słodkie,lodysmile))))))
                          • del.wa.57 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 Zapraszam do stolu. 02.03.06, 17:27
                            img131.imageshack.us/img131/3531/ss040226qt.jpg
                            img131.imageshack.us/img131/3489/ss040698kl.jpg
                            Sa też owoce dla odchudzających się i nie tylko,prosze częstujcie sięsmile))))
                            • del.wa.57 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 Zapraszam do stolu. 02.03.06, 17:31
                              Ach,dorzuce jeszcze winka,sama lubie wytrawne czerwone.
                              Na zdrowie kochanismile))
                              img131.imageshack.us/img131/5856/ss040213yb.jpg
                              • axsa Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 Zapraszam do stolu. 02.03.06, 18:45
                                ...i jeszcze ode mnie bułeczka z szynka krojoną...
                                img318.imageshack.us/img318/2630/o9ep.gif
                                wink))
                            • wloba07 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 Zapraszam do stolu. 02.03.06, 17:32
                              Mmm, te lody, mniamm!!!
                              To ja poproszę winka, byle wytrawnego!!!
                              Trzeba wypić za zdrowie solenizantki!
                              • krista57 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 Zapraszam do stolu. 02.03.06, 17:50
                                Poczestowaam sie serami,orzechami i czerwonym winem
                                ...wszystko pyszne.
                                Zdrowie solenizantki!
                                • sagittarius954 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 Zapraszam do stolu. 02.03.06, 18:23
                                  Pozwól Heleno że ja po staropolsku przywitam Cię trunkami mocnymi co wcale nie
                                  znaczy upadnięcie pod stół, gdzieżby do takich ekscesów mogło dojść podczas
                                  Twojej uroczystości NA ZDROWIE I ZA ZDROWIE SOLENIZANTKI :ddd
                                  www.polmos.bielsko.pl/pl/produkty.html
                                  • del.wa.57 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 Zapraszam do stolu. 02.03.06, 18:39
                                    Dziękuję za alkohole,ale to za mocne trunki,jak na //moją
                                    szlachetną//główkę,ale byc moze,ktoś sie poczęstuje,dzięki Sarcophagusiesmile)))
                                    • del.wa.57 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 Zapraszam do stolu. 02.03.06, 18:43
                                      Bardzo sie cieszę,że smakuje Wam jedzonko,wystarczy dla wszystkich,częstujcie
                                      sie smiałosmile)))
                                    • sagittarius954 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 Zapraszam do stolu. 02.03.06, 18:49
                                      Moja babcia mawiała od nadmiaru głowa nie boli, jakby co to trunki mogą
                                      przeleżeć bardzo długo i obojętnie gdzie , przypominam sobie ,że moja ciocia
                                      trzymała je w wersalce, ale nigdy nie pozwalała na niej siadać, czemu się bardzo
                                      dziwiłem dopóki nie zostałem na noc a mój wujek chował je pod schodami
                                      drewnianymi, przez kilka lat butelki zmieniały miejsce położenia .To taki wkręt,
                                      żeby dyskusja na Twojej imprezie się rozkręciła ,lecz może preferujesz party
                                      stojące?smile)))))
                                      • lili50 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 Zapraszam do stolu. 02.03.06, 19:04
                                        Helenko dziękuję za wspaniałe przyjęcie, dawno na takim nie byłam.
                                        • del.wa.57 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 Zapraszam do stolu. 02.03.06, 19:17
                                          Ciesze sie,ze Wam smakuje jedzonko,a ja Sagittariusie preferuje party
                                          tańczace,zatańczysz ze mną tango??
                                          Bo do tanga trzeba dwojga......
                                          smile)))
                                          • natla Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 Zapraszam do stolu. 02.03.06, 19:37
                                            Ale ubaw! Solenizantka i Sagi wywijają tango na parkiecie, a reszta...do
                                            kółeczka i jak kto potrafi.....jak się bawić, to sie bawic.
                                            A tu przyniosłam Wam jeszcze forumowego torta wink))
                                            img182.imageshack.us/my.php?image=10006572ee.jpg (niech się nie
                                            marnuje)

_____________________________________________________
                                            Myślisz, że możesz wszystko? Trzaśnij obrotowymi drzwiami!!wink
                                            • natla Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 Zapraszam do stolu. 02.03.06, 19:40
                                              Ale coś z tym tapczanem i buteleczkami jest. Moja mama też nadmiary tam
                                              trzymała. Jak z okazji okazji wleźli do nas "poważni ludzie na stanowiskach" wink
                                              i jak po pewnym czasie zrobili sie mniej poważni, i jak brakło książek, to
                                              wiedzieli gdzie się u nas szuka zapasów. Nie zapomnę tych męskich pup
                                              wypiętych, bo głowy w tapczanie były. wink))
                                          • sagittarius954 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 Zapraszam do stolu. 02.03.06, 19:56
                                            Del. wo z Tobą całą noc przetańczę, ale nie obrazisz się jak za mocno przytulę
                                            się do Ciebiesmile))
                                            • sagittarius954 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 Zatańcz ze mną 02.03.06, 20:25
                                              www.minibite.com/heartache/lonesome.htm
                                            • wirella Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 Zapraszam do stolu. 02.03.06, 20:35
                                              Mimo, ze jestem bardzo zmęczona przyjęłam Del.wo Twoje zaproszenie, jest
                                              cudownie, wszystko pyszne,zwłaszcza owoce i czerwone-wytrawne.Mimo,że
                                              jestem "puszysta" nie mogłam sobie odmówić forumowego tortu. A też Wasz
                                              taniec jest piękny i oko cieszy. Tak się rozbawiłam,że nie chce mi się do domu
                                              wracać; chyba szybko nie zasnę.
                                              • del.wa.57 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 Zapraszam do stolu. 02.03.06, 20:59
                                                Sagi,kochanie!! przy takiej muzyce,nie mozna inaczej tańczyć,och!!!przytul mnie
                                                jeszcze,przytul,tak mi dobrzesmile))
                                                Natlus tort-smakowity,bawcie sie kochani,Wirello,miło mi,ze Ci sie podoba i
                                                wszysko smakuje.
                                                Zakreciło mi sie w głowie,och Sagi! jak pięknie tańczysz,jutro pewnie bede
                                                chora,ale co mi tam!!żyje sie raz!!

Cala sala spiewa z nami,tańcząc walca,walczyka parami..trala..la..la..
                                                Boski nastrójsmile))))
                                                • regine Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 Zapraszam do stolu. 02.03.06, 21:29
                                                  No i proszę, wpadłam prawie na końcówkę smile)
                                                  Wiedziałam, wiedziałam, że to tak na "sucho" się nie skończy...
                                                  Tańce, tango we dwojesmile) Alkohole z tapczanu i wersalki.
                                                  Tort, kanapki..A zwierzaki w kątku przysiadły i patrzą co się dzieje.
                                                  Delwo "Sto Lat" I jeszcze więcej, a co Ci będę żałowała, zwłaszcza w tak
                                                  doborowym, naszym towarzystwie smile)
                                                  Wojtka już widziałam jak "walcował" w Gawiarence, ale Strzelca jeszcze nigdy..
                                                  A jak tańczy, cmok w rączkę, nawet wie jak to zrobić żeby nie uszkodzić, jak
                                                  L.K. smile))
                                                  Bawcie się śmiech i radość to jest to, co najbardziej jest nam potrzebne.
                                                  A kielonek czegoś dobrego również . Pozdrawiam jeszcze raz solenizantkę,
                                                  zatańczona, przytulona, uściśnięta, uśmiechnięta. Jak w realu smile))
                                                • tofika Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 Zapraszam do stolu. 02.03.06, 21:31
                                                  Niech ZYJE BAL,To jest BAl nad Balami,,,
                                                  Zdrowia,199lat to za malo!!!!!
                                                  Zdrowie solenizantki....Szampana nalej mi ,,
                                                  Ech sampana nalej mi ,wypijmy az do dana...
                                                  lalalalalala...lasmile))
                                                  ale tu wesolo i gwarno... co za zgrana "paka"smile))pozdrawiam Wszystkich....
                                                  • del.wa.57 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 Zapraszam do stolu. 02.03.06, 21:37
                                                    Reginko,pięknie to opisałaś,Tofiko Ty umiesz sie bawić,jesteście super
                                                    dziewczynysmile)))))
                                                  • vogino55 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 Zapraszam do stolu. 02.03.06, 22:58
                                                    Witajcie,Jak tu nie powiedziec "POLAK POTRAFI" pisze w ksiegach ,,,zabaw
                                                    hucznych nie użądzać(smile) to muza typu 'poscieluwa' leci ,,,,alkocholu nie to
                                                    są 'produkty'a żarełko,,,zyc nie umierac mniamniuszne
                                                    Wojciech
                                                  • axsa Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 Zapraszam do stolu. 03.03.06, 07:46
                                                    No a ja, kurna, wina nie pije, bo mi nie służy, więc od razu zabrałam sie ostro
                                                    za testowanie oferty Polmosu.
                                                    I... własnie teraz sie obudziłam...
    • goskaa.l Dziś Kunegundy! 03.03.06, 07:49
      Jako że kalendarz mi pokazuje, że są imieniny Kunegundy, przybiegłam z gorącą
      herbatką imbirową i torcikiem orzechowym. To dla naszej Kundzi!
      Sto lat, sto lat, niech żyje, żyje nam!!!
      I niech będzie nadal tak wyrozumiała i dyskretna jak dotąd. Nikt nam Jej nie
      zastąpi!!!
      Kochna Pani Kunegundo, niech się spełnią Twe marzenia.
      Niech na białym koniu książę z bajki przybędzie,
      miej zawsze pieniążków tyle, ile potrzebujesz,
      niech zdrowie dopisuje Ci jak dotąd.
      I niech wszyscy Cię cenią i kochają!
      A do tego Ci życzę tego samego, czego i Ty mnie życzysz...
      W koszyczku postawiłam Ci zacny miód sycony - dwójniak. Niech Ci służy.
      • natla Re: Dziś Kunegundy! 03.03.06, 09:06
        Kundziu, odkąd Andzia się obraziła i nas opuściła, Ty godnie ją zastępujesz.
        To nic , że czasem nam książki podczytujesz, to nic, ze urzędujesz z p.
        Witekiem na zapleczu, to nic, że musimy bałagan nie raz same sprzątać. Ważne,
        ze jesteś, uśmiechnięta i ochocza do pracy.
        Dziś otwieram księgę na Twoją cześć......wszystkiego najlepszgo.......
        i.......
        www.spokorobi.prv.pl/
        • regine Re: Dziś Kunegundy! 03.03.06, 09:29
          Dołączm Imeninowe życzenia dla Naszej Kunegundy smile
          Kundziu kochana, dziękuję za ustawianie tych porozrzucanych "książeczek"
          imieninowo, urodzinowo, okazjonalnych smile
          Usiądę na chwileczkę przy porannej kawie i "Komu w drogę, temu czas".
          Wpadnę po południu smile
      • goskaa.l Re: Dziś Kunegundy! 03.03.06, 10:09
        Oto charakterystyka naszej Kundzi:
        www.imiennik.pl/index.php?ids=1,177
        Stalowa wola się Jej przyda...
        • dankarol Re: Dziś Kunegundy! 03.03.06, 11:08
          img59.imageshack.us/img59/39/tort24ob.jpg
          Kundziu nasz miła, obyś zdrowa była
          nam tu królowała, kawę zaparzała
          z Witkiem w zgodzie żyła, zwierzaczki lubiła
          torcik przynosimy, o uśmiech prosimy
          • del.wa.57 Re: Dziś Kunegundy! 03.03.06, 13:37
            100 lat w zdrowiu,
            Kundzu miła.
            Obyś zawsze zdrowa była,
            byś sie do nas
            uśmiechała,
            dobrą kawkę nam
            parzyła.
            Nigdy nam nie
            /pyskowała/
            I zawsze się uśmiechałasmile))))
            • wirella Re: Dziś Kunegundy! 03.03.06, 19:25
              Przychodzę póżniej ,ale z ogromnym bukietem frezjii i składam
              najserdeczniejsze życzenia imieninowe. Zyczenia które już otrzymałaS były tak
              piękne, że wypada mi się tylko pod nimi podpisać.
              • pysiadwa Re: Dziś Kunegundy! 03.03.06, 19:53
                Kunegundo!wink)) Pije Twoje zdrówko......
                • natla Re: Dziś Kunegundy! 03.03.06, 20:07
                  Trodno Kundziu, musisz sie podzielić splendorami z Humorkiem wink)
                  Teraz trzeba przeczytać chociaż 1 stronkę dziennie za jego zdrowie. wink)
                  No to Twoje zdrowie, Czarny, abyś się nam nie rozsypywał wink)
                  • regine Re: Dziś Kunegundy! 03.03.06, 20:09
                    Zdrowie Kundzi i "ozdrowieńca" Czarnego !!!
                    Niech mu się szczęści smile)
                    • dankarol Re: Dziś Kunegundy! 03.03.06, 20:58
                      Przed spacerkiem twoje zdrowie Kundziu wychylę, a po spacerku zdrowie Humorka
                      • natla Re: Dziś Kunegundy! 04.03.06, 07:58
                        Ćśśśśśś, Kundzia odsypia wczorajsze święto, więc cichutko nastawiam ekspres i
                        siadam przy kominku. smile
                        • tofika Re: spotkanie gawiarenkowe 04.03.06, 08:47
                          Tak zaczytalam tu i tam,ze ...
                          Natla juz wstala i nawet kawe mamy do ..dokladnej pobudki...
                          No to sobie poopowiadamy,, wycieplimy przy kominku..
                          nabierzemy sil do zmagan kolejnego dnia...
                          Axsuniu,,choc tu "Calkiem zwyczjnie wypijemy razem Kawe....,,,
                          Zamyslona Axsa... obserwuje ...chyba ma juz pomysl jak Wiosennie Gawiarenke
                          odrestaurowac.... pozdrawiam WAS...tofika
                          • natla Re: spotkanie gawiarenkowe Basiader. 04.03.06, 17:47
                            Tu Basieńko możesz sie napić kawy, poczytać nowelki (tzn. napić się np. winka),
                            posiedzieć przy kominku....widzisz jak tu ładnie ? wink)
                            • basiader Re: spotkanie gawiarenkowe Basiader. 04.03.06, 18:01
                              super jestem z Wami.Zaraz poczytam najpierw a potem wlacze sie do dysputy Winko
                              pycha
                              • basiader Re: spotkanie gawiarenkowe Basiader. 04.03.06, 18:13
                                Ojejku tyle tu dobrosci i nawet kalori wcale nie trzeba liczyc. A
                                atmosferka!!!!!A co do pogody to dzis rano Zaleski mowil o wielkich opadach
                                sniegu zawiejach i zamieciach. No jeszcze sie dzien nie skonczyl moze??? U nas
                                bylo pieknie .
                              • basiader Re: spotkanie gawiarenkowe Basiader. 04.03.06, 18:15
                                aha jeszcze mocno sciskam Kundzie a moze sa Kazie albo Kaziowie to dla nich tez
                                moc serdecznosci
                                • natla Re: spotkanie gawiarenkowe Basiader. 04.03.06, 18:28
                                  Hej Basiaderko, witaj wreszcie w Gawiarence. Widzisz, droga nie była taka kręta.
                                  Wyjdź jeszcze na taras i oglądnij basen pod dachem z plażą i palmami....woda
                                  ciepła, więc weź na drugi raz ze soba kostium . A na zapleczu Gawiarenki jest
                                  sauna jakbyś chciała wink))
                                  A teraz po winku na dobry początek....moze innych to przyciągnie wink)
                                • vogino55 Re: spotkanie gawiarenkowe Basiader. 04.03.06, 18:30
                                  Basiader opady juz były ( na tapczan)u mnie,,,,patrz wątek 'Jak minął dzień'
                                  tylko mocna kawe poproszę ,,,narazie
                                  wojciech jeszcze lekko zepsuty (wink)))
    • czarny.humor Dołączam się do życzeń dla Kundzi. :))) 04.03.06, 18:32
      Natluś posuń się ździebko - to przecież MÓJ fotel - posiedzimy sobie i poczytamy
      razem przy tym kominku co??
      A może poczytamy sobie na głos?

Tylko ręce przy sobie dobra? Umowa stoi??!

Aleście tu dzisiaj już tej wiedzy przyswoiły!! Fiu, fiu!!
      Tyle okładek jeszcze się tu po podłodze nie kulało. No ale Kundzia chyba dopiero
      w poniedziałek posprząta nie? Dzisiaj niech sobie daruje.

Eeech!
      Kawusię przed nocką sobie rypnę!! I makowca imieninowego!

smile))
      • wloba07 Re: Dołączam się do życzeń dla Kundzi. :))) 04.03.06, 19:13
        Ja też, ja też pędzę z życzeniami!
        Czy znajdzie się i dla mnie miejsce, dużo go nie zajmę, cichutko posiedzę i
        pogrzeję się trochę!
        • natla Re: Dołączam się do życzeń dla Kundzi. :))) 04.03.06, 19:20
          Czarny, co Ty z tymi rękami......Wloba po drugiej stronie siedzi, więc się ode
          mnie od....czep wink)
          Wloba, Ty nie ryzykuj cichutkiego siadanka, nawet na oparciu, bo sie nie
          przebijesz przez ten czytelniczy zgiełk wink
          • wloba07 Re: Dołączam się do życzeń dla Kundzi. :))) 04.03.06, 19:30
            No ale ja już tak mam, zawsze wolę trochę z boku, nie w blasku jupiterów...
            To też ma swoje zalety!
            A jakaś mała książeczka to się chyba znajdzie???
            • del.wa.57 Re: Dołączam się do życzeń dla Kundzi. :))) 04.03.06, 19:42
              Kundzi złozyłam życzenia,szkoda,ze do Was nie mogę dołączyćsad
              Ale jak wyzdrowieję,odbiję sobie zajmę cały tapczan tylko dla siebie...a co!!
              moze nie wszystko/przeczytali/z tego tapczana,aaa pppssikk! aapppsssikkk! no
              bobra...bobra juz sie gubię,bawcie sie dobrzesmile)

Wreszcie Basiaderko trafiłas do Gawiarenki!! proste co?
              smile))) smile)))
              • grazyna10 Re: Puk, puk 04.03.06, 20:18
                To ja, przyszlam tu do Was z wpisowym. Przynioslam pare tomikow nowelek. Od
                niedawna tu jestem wiec sie zasluzyc musze. Dla smakoszy nowelki kolorowe. NO
                dobra, dobra juz tak nosem nie pociagajcie.To placek amereykanski, tylko
                jedzcie powoli, bo jeszcze nie zdazyl dobrze ostygnac. Specjalnie dla was
                robilam. Smacznego

Aby byc skromnym trzeba miec z czego.
                • basiader Re: Puk, puk 04.03.06, 21:43
                  no wlasnie a ja weszlam bez wpisowego kurcze ale kulturka. Ale slubowalam wiec
                  mam tylko 2 kromeczki tekturki tzn Wassy jogurt o% .Jutro przy niedzieli cos
                  zorganizuje i sie wkupie.
                  • wirella Re: Puk, puk 05.03.06, 07:30
                    Wpadłam na kawę i już uciekam. Zimno tu. Czy dziś będzie tu jakaś imprezka?
                    • natla Dzieńdoberki :) 05.03.06, 09:42
                      Hej, Wirello wracaj, p. Witek juz w kominku rozpalił, Kundzia kawę zaparzyła.
                      Posiedzę chwile z kawą w łapie i popatrze na biały świat przez okno. O, słońce
                      się przebija przez chnury, kundle, lecimy na spacer.....

• dankarol Re: Dzieńdoberki :) 05.03.06, 10:32
                        Kundziu poproszę kawę, bo ptasia grypa, ptasią grypą, a codzienną kawę czas
                        wypić. Kundziu proszę wysyp te owsiane ciasteczka na talerz, z orzechami, ale
                        nie słodkie, może ktoś się poczęstuje.
                        • wloba07 Re: Dzieńdoberki :) 05.03.06, 10:56
                          No to ja też poproszę o kawusię!
                          Ja już po spacerku z psiną, ale pięknie dzisiaj!!!
                          Cieplutko, słońce świeci wesoło, ptaszęta świergolą - Wiosna!!! Wiosna!!! Tylko
                          jeszcze żeby zniknęło to białe paskudztwo i już wtedy pełnia szczęścia!
                          • krista57 Re: Dzieńdoberki :) 05.03.06, 11:12
                            witam! jako solenizantka mam chyba prawo zając ten wygodny fotel przy kominku na
                            cały dzień z kotem na kolanach.
                            Dosyc czytania nowel i innych poważnych powiesci.
                            Przyniosłam piękne kryształowe kieliszki ,wino białe i czerwone półwytrawne
                            do tego ogromny urodzinowy czekoladowy tort.
                            Kawa również czeka.
                            Czekam i wszystkich zapraszam.

img83.imageshack.us/my.php?image=p22606661la.jpg
                            • regine Re: Dzieńdoberki :) 05.03.06, 11:53
                              Usiądz wygodnie Dzisiejsza Solenizantko smile
                              Humorek odpuści sobie dziś ten fotel.
                              Ale jak Ty bidulo, tą jedną rączką tak pięknie przykryłaś stół i ten torcik i
                              winko. Na winko i torcik wpadnę po południ. Dziękuję za zaproszenie.
                              Zdrowia Krystynko, dużo, dużo Ci życzę, oraz spełnienia marzeń smile)
                              • natla Re: Dzieńdoberki :) 05.03.06, 12:02
                                Oooooooo, jak tu ładnie nakryte.....i tort czekoladowy.......chyba sobie dziś
                                odpszczę klub Tyci wink)
                                Właściewie pora pora na drugą kawę.....oooooo, Solenizantka się byczy w fotelu
                                (muszę zakupić kilka, bo Czarny nas pozabija wink), Krista przysiądę na chwilę na
                                poręczy.....nie, nie z tej strony, jasne ,ze z drugiej....biedna jesteś, ale
                                pomyśl, że kiedyś będziesz opowiadać o tych urodzinach z łeżką w oku....."jaka
                                ja jeszcze młoda byłam, a co tam w sumie ta ręka, juz niedługo się wygoiła, za
                                to wszyscy mnie obskakiwali i taaaaka ważna byłam" wink))
                                Dać Ci wina? lece....proszę.....pij....i jeszcze jeden......że co, że
                                przedpołudnie? coś Ty właśnie wybiła 12-ta....pij, pij, masz mieć dziś dobry
                                humorek smile Twoje Zdrwie......ale się nagadałam. wink)))
                                • dankarol Re: Dzieńdoberki :) 05.03.06, 12:14
                                  O jak tu pięknie nakryte, jaki pyszny tort i wino o moje ulubione, Krysiu
                                  posiedź sobie w tym fotelu, jako solenizantce należy Ci się, a ja tu chwilę z
                                  Tobą posiedzę i kieliszek wina wysączę. Twoje zdrowie!
                                  • vogino55 Re: Dzieńdoberki :) 05.03.06, 12:39
                                    Musze cos napisac bo jak będę tak 'inkoguto'(smile
                                    wpadac do Gawiarenki i za kazdym razem toaścik spelniac to wieczorem pewnie
                                    będę mocno mocno 'zepsuty'
                                    no to cyk Krista Twoje zdrowie nieustajace(smile),,,, już nie cmokam chuh misie
                                    pogorszył,,,,,(wink)))))))))))
                                    Wojciech
                            • czarny.humor Miaaałłł. :))) 05.03.06, 12:38
                              To ja dzisiaj tym kotem mogę być.

Delikatnie proszę głaskać, bo się winko na kolana wyleje i krem czekoladowy spadnie.
                              smile))
                              • basiader Re: Miaaałłł. :))) 05.03.06, 13:00
                                Wstyd mi bylo wczoraj ze ja tak na krzywego bez wkupienia, Czujecie mmmmmmto
                                dopieka sie szarlotka z cynamonem i wanilia i zaraz z nia do Was pedze. Moze
                                zalapie sie na kawalek tortu czekoladowego. Ja przylece ze swoim krzeselkiem
                                zeby nie robic klopotu.Moge tez podebrac troche winka z winogron z gasiorka .
                                Moze byc??
                                • natla Re: Miaaałłł. :))) 05.03.06, 13:42
                                  Zawsze może byc, a ten zapach szarlotki odciągnął mnie nawet od bardzo ważnych
                                  rzeczy wink))
                                  • krista57 Re: Miaaałłł. :))) 05.03.06, 14:09
                                    Fajnie,ze sie dobrze bawicie....prosze ino po kawałku torta .Musi wszystkim
                                    wystarczyc.Gdybym robiła sama byłby ogromny a ten kupiony ma tylko 1,5 kg.
                                    Impreza raczej skromna z wielu względów bo i jestem niesprawna i to tylko
                                    urodziny.Za tydzien mam następną...juz zapraszam na wyżerkę.

Juz pora poobiednia,więc czas na winko...traala,tralala
    • dankarol Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 05.03.06, 14:34
      Krysiu już nie martw się, że braknie tortu, w prezencie urodzinowym donaszam
      torty, aby do wieczora starczyło
      img47.imageshack.us/img47/6706/toppag454cy.jpg
      • del.wa.57 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 05.03.06, 14:43
        Puk...puk!! ja tylko na chwilkę,dajcie kawałek torcikasmile)i spadam,zeby Was nie
        zarazić,okey??
        Miłej zabawysmile)))
      • krista57 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 05.03.06, 14:44
        Dankorolko,tyle kalorii?
        Zrzutka....basiaderka doniosła szarlotke
        dankorolka w prezencie dostarczyła 3 torty.
        Jestem juz wiekową kobieta /szczególnie po tych urodzinach/ i radzę
        ....tylko po kawałeczku smile))
        • dankarol Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 05.03.06, 21:36
          Właśnie wyczytałam, że dzisiaj są imieniny Adriana, więc jest dodatkowa okazja
          na przeczytanie książeczki. Wszystkiego najlepszego Adrianie twoje zdrowie.
          • natla Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 05.03.06, 22:14
            Dankarolko, jakiego ja Adriana przegapiłam?
            • basiader Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 05.03.06, 22:36
              A co z tesciowymi ?tak nas malo?
            • dankarol Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 05.03.06, 22:40
              Adrian51 który się nudził
              • mira54 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 07.03.06, 21:30
                Pusto dzisiaj w Gawiarence. Zapraszam na rogaliczki,
                jeszcze cieple. Herbatke w dzbanku zaparzylam. W kominku
                ogien tryska wesolo. Jest cieplutko i przyjemnie a zwierzaki sa
                bardzo stesknione towarzystwa. Musze poczytac troszke wiadomosci
                bo dawno mnie nie bylo na forum. Ale od pewnego czasu ciagnie mnie
                o godzinie 22.06 na TVN24 na szklo kontaktowe. Czy ktos z Was oglada
                ten program?
                • dankarol Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 07.03.06, 21:42
                  Mireczko pyszna ta herbatka, a rogaliki niebiańskie. Dzięki, wróciłam ze
                  spacerku i herbatka to jest to o co mi chodziło. Też czekam na szkło, na
                  szczęście dzisiaj naprawili mi telewizor i będę mogła oglądnąć.
                  • mira54 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 07.03.06, 21:51
                    Od pewnego czasu bardzo mnie ten program zainteresowal.
                    Pomimo zmeczenia ( biegam i zalatwiam przerozna dokumentacje
                    dla Klubu Seniora na szczescie zblizam sie do konca, jeszcze
                    tylko NIP, juz dokumenty zlozone)nie moge sobie odmowic obejrzenia
                    tego programu. To mnie tak wciagnelo jak dawniej nasze forum.
                    Jesli uda sie nam spotkac, postaram sie przywiesc ze soba rogalikow,
                    zebys je sprobowala naprawde.
                    • dankarol Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 07.03.06, 21:59
                      Mireczko rogaliki to to co tygrysy lubią najbardziej, czekam
                      • mira54 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 07.03.06, 22:06
                        Mam nadzieje, ze beda Ci smakowac.
                        • mira54 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 08.03.06, 13:56
                          Kawa zaparzona, ciasto z makiem na stole.
                          • del.wa.57 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 08.03.06, 16:03
                            Dzięki Mireczkosmile) kawa pyszna!!!tego mi trzeba było!!!a ciasto mniammmm
                            mniam..posiedze chwilke przy kominku,dołoze drewienek,zeby nam tu ciepło
                            było,moze ktoś wpadnie za chwilkę,ogrzac się bo na dworze nieciekawa pogoda.
                            • mira21 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 08.03.06, 16:32
                              Dziendoberek, tak na chwilke, zeby pobyc z Wami.
                              • wirella Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 08.03.06, 18:16
                                Kupiłam sernik z brzoskwiniami i przyszłam pogadać , a tu pustki.Ale te 0,5
                                godziny wolnego czasu chętnie spędzę ze zwierzątkami. Mam też co nieco dla
                                nich, tylko o żółwiu zapomniałam.Niestety nic przeczytać nie mogę,ale jakoś to
                                przeżyję.
                                • natla Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 08.03.06, 18:30
                                  Jak to nic....nawet czerwonego wina? wink)
                                  No dziewczyny, panów nie ma, nasze zdrowie, trudno, musimy same się obsłużyc.
                                  Ale za to nasze chłopaki złożyli nam śliczne życzenia i dzięki im za to.
                                  ......to na drugą nóżkę.....za chłopaków. smile
                                  • sagittarius954 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 08.03.06, 18:31
                                    No to siup.smile))))))))))
                                  • czarny.humor Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 08.03.06, 18:46
                                    Jesteśmy Natlo - jesteśmy!

I dobrego koniaczka za Wasze zdrówko już wypiliśmy i jeszcze wypijemy.
                                    Ale za nasze zdrówko, też nie zaszkodzi.

smile))
                                    • regine Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 08.03.06, 18:54
                                      Jak do sernika z brzoskwiniami to chetnych nie było ..
                                      Ale jak czerwone w butelce, to aż 2 panów przybiegło, którzy podobno tacy
                                      chorzy... Jeden i drugi, mało nie może tylko, a jak więcej to są już, tuż ..smile)
                                      Łobuzy jedne...Tylko patrzeć jak Wojtek wpadnie , na jednego smile)
                                      I tercet w komplecie..
                                      • czarny.humor Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 08.03.06, 19:04
                                        smile))

A gdzie ten serniczek??
                                      • axsa Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 08.03.06, 19:09
                                        Przez pomyłkę gdzie indziej to najpierw wtawiłam /dopiero teraz zauważyłam/,
                                        ale co mi tam - ściągam stamtąd i daję tu.
                                        Zobaczcie od kogo to Dniokobietowy prezent...
                                        img387.imageshack.us/my.php?image=5cl4no.jpg
                                        • axsa Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 08.03.06, 19:13
                                          Tylko przy piciu proszę uważać i dokładnie przez zęby cedzić, żeby jakiego
                                          kłaka nie połknąć.
                                          wink)
                                          • czarny.humor Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 08.03.06, 19:55
                                            Bez banderoli!! - nielegalne!

A poza tym, po drugim kieliszku traci się od tego wiarę.

smile))
                                            • axsa Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 08.03.06, 20:05
                                              wink)
                                              Humor, nie będe Ci wytykac Twojego koloru, sam przecież wiesz do kogo/czego on
                                              pasuje.
                                              Przegrychy z banderoli Ci sie zachciewa?
                                              Zresztą ... czy stamtąd może wyjść coś nieoszukańczego.
                                              wink)
                                            • regine Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 08.03.06, 20:07
                                              Sernik był niżej, od Wirelli, a Moherówkę pij śmiało, pokroiona przej Łojczuka.
                                              A on produkuje legalnie, banderoli nie potrzebuje...smile)
                                              Tylko na kłaki uwazaj, mioże być ich tam więcej, moher się sypie jak
                                              diabli...smile)A jeszcze w zielonej butelce, to nic a nc nie widać...
                                              • regine Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 08.03.06, 20:08
                                                Pokropiona, miało być, cosik mi się język plącze...smile)
                                                • natla Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 08.03.06, 21:23
                                                  O nie....Axsa do raportu.....co za świństwo z kłakami na do Gawiarenki
                                                  sprowadzasz.......a tfu.......przecież tego sie nie da czytać....zaraz zamieniam
                                                  "mo" na "be".....oooo...teraz mniodzik wink)
                                                  Rany....patrzcie.....Regina w kącie leży...chyba pogotowie trzeba.....rany ,
                                                  Regina........dajcie kubeł wody......nie, nie, pusty kubeł.....ona musi to
                                                  wyrzucić na zewnątrz.....widzisz Reniu, pazernosć nie popłaca.....patrz zawsze
                                                  na źródło.....główka Cie boli?......no nie dziwię się wink)
                                                  • axsa Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 08.03.06, 21:34
                                                    Zara "do raportu"!!
                                                    A co , ja to wyprodukowałam???
                                                    Przecież gołym okiem widać od kogo to jest - nie doczytałaś???
                                                  • regine Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 08.03.06, 21:39
                                                    Ja nie piłam, ja tylko wąchałam, no i wdzisz jakie efekty..
                                                    a niby kropiona smile)
                                                  • natla Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 08.03.06, 21:45
                                                    AXsa.....no właśnie wink)))
                                                • tofika Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 08.03.06, 21:42
                                                  Natluniu,co to znaczy Renia lezy?,
                                                  Reginko,bylas zawsze naj naj ,a widzisz bylo pomyslec wczesniej, myslalas ze
                                                  to takie dobre ,i jakie konsekfencyje..
                                                  Zdrowie Pan Pijemy,,za zdrowie dzis ,
                                                  panowie .panie ..wiwat!!!!
                                                  "Ach jak przyjemnie kolysac sie wsrod fal,
                                                  gdy szumi ,szumi woda i plynie sobie w dal...
                                                  Jak uroczo ,jak ochoczo..lalala
                                                  • sagittarius954 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 08.03.06, 21:47
                                                    A łuj tofika fika...
                                                  • regine Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 08.03.06, 21:54
                                                    Toficzko, uważaj, ta Moherówka strasznie mocna smile)
                                                  • tofika Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 08.03.06, 22:07
                                                    Renius,teraz mi dopiero mowisz?
                                                    jak juz paluszka na stol nie moge zalozyc?

Gdzie te chlopy???? no gdzie? Sagi jest ,ale tak wykreca..od pelnienia
                                                    obowiazkow? juz mnial nawet za cienkie barchany ,jak zalil ostatnio..
                                                    A Wojcieszek podal Kapelusze .. i zniknal,,Andrzej niezawodny ,fotel ma
                                                    zawsze do dyspozycji.....
                                                    i WSZyscy spiewali ..o le!!!!..cala sala spiewa z nami ,tanczac walca walczyka
                                                    parami,na tym balu ...lalalala..........
                                                  • regine Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 08.03.06, 22:15
                                                    Co to za chłopy, 15 % choruje, 5 % za oceanem. Bo reszta nawet się nae odzywa.
                                                    Sioma nijaki był, i się zbył. Adrian - samotnik, też znikł, a Wojtek w liliowym
                                                    kapeluszu też gdześ snuje się jak mgła...I po chłopach..
                                                    Cóż babskie święto, więc świętujemy same, mi tam wszystko jedno...
                                                    Jest ktoś obok, czy nie ma..Lampkę winka wypiłam za nasze zdrowie, wystarczy.
                                                    A,że do monitora, co mi tam Sylwester też nie był zły z monitorem i
                                                    szampanem...smile)
                                                  • tofika Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 08.03.06, 22:22
                                                    tak dzis chce mi sie narozrabiac,
                                                    tylko co mam zrealizowac z tych niebanalnych pomyslow?
                                                    o Wojtkowi nozke podstawie jak bedzie za nisko nogi unosil nad progiem
                                                    gawiarenki,itak powiem ze za mocno liliowy kapelusz naciagnal na czolko...
                                                    ahahahaha "kobiety sa gorace..ahahahaha.. sa ..
                                                  • wirella Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 10.03.06, 08:18
                                                    I znów samotnie piję kawę. Choć pogoda nie najlepsża idę z pieskami na spacer.
                                                  • regine Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 10.03.06, 08:52
                                                    Nie samotnie, nie samotniesmile
                                                    siedzę tu już ood dłuższego czasu, wpadłam po uszy w tem Humorkowy fotel...smile
                                                    Więc mnie nie widać, mizernego wzrostu jestem...
                                                    Kawusię już dopijam i lecę do urzędów..
                                                  • natla Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 10.03.06, 10:29
                                                    Szybka kawa i w Polske. Dzięki Wirello za psiaki smile)
    • tofika Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 10.03.06, 20:12
      Napoje
      c(~) małe piwko
      C(~) duże piwko
      c(%) tzw. U-boot - czyli piwko z prądem
      \\&/ szarlotka - czyli tzw. żubrówka z sokiem jabłkowym
      \"."/ wściekły pies - boski napój Q
      v 50-tka wódki
      V setka wódki
      Y kieliszek szampana

Panowiesmile
      Napoje przygotowane,tyci male kanapeczki ,zwane "koreczki " tez...
      Uroczej zabawy w gawiarence,,co to za Cisza ....
      • tofika Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 10.03.06, 20:16
        rozrywka.msstudio.com.pl/cgi-bin/humor.cgi
        zakloce ..cisze ... smile
        • del.wa.57 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 10.03.06, 20:59
          Dzięki Tofiko za zakłócenie,wrzuciłam sobie te zakłócenia do ulubionychsmile))))))
      • vogino55 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 10.03.06, 21:06
        tofika napisała:

> Napoje
        > c(~) małe piwko
        > C(~) duże piwko
        > c(%) tzw. U-boot - czyli piwko z prądem
        > \\&/ szarlotka - czyli tzw. żubrówka z sokiem jabłkowym
        > \"."/ wściekły pies - boski napój Q
        > v 50-tka wódki
        > V setka wódki
        > Y kieliszek szampana
        >
        > Panowiesmile
        > Napoje przygotowane,tyci male kanapeczki ,zwane "koreczki " tez...
        > Uroczej zabawy w gawiarence,,co to za Cisza ....

Żadne tam U-boot'y, mnie do lotnictwa całe zycie ciągnie ,,,,no 'latam' za
        kieckami (smile))))
        Broszurke wypozyczam i jedziemy dalej,,,,,,,,,,
        • regine Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 10.03.06, 21:42
          Oj usiądę i ja na chwileckę, winko dobre, szmpan jeszcze lepszy...Mogę jeszcze
          lampkę białego ...
          Jakaś niedopita dziś jestem, czy co ???
          A może mi się gatunki pomieszały ??
          Wojtku, podasz damie...Lampkę białego półsłodkiego..Nie wypada,żebym sama sobie
          nalewała, choć to Wasze dziś Panowie święto smile)
          Dziękuje bardzo, wysączę i lulu...Mogę w Humorka foteliku ???
        • tofika Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 10.03.06, 21:50
          Eh szampana nalej mi ..
          wypijmy az do dna za dobre dni i .... kolejne............
          Wojciech --a coz to za broszurka?
          a co oznacza piwko z pradem? co to za nowosc?
          STO lat Niech zyja nam...........................solo .. hm,,tyle kobietek tu
          bywa a dzis????
          • tofika Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 10.03.06, 21:56
            smile,tak myslalam ze Reginka wyczuje swietowanie,
            no to juz nam razniej ,Helenko gdzis sie tak ukryla?
            "jak dobrze miec Lat 50...
            ---"""------"""""""------lalala...'
            Panowie my lubimy bawic sie eh szampana nalej mi i wypijmy az do dna za dobre
            sny i serca dwasmile)ale chorrrrrrrrrrrrsmile
            jak mi zawirowalo,,od czytania...
            • regine Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 10.03.06, 22:01
              O matko, Tfiko, koniec picia, ja już nic na oczy nie widzę.
              Zostawmy to, jutro sobota przecież. Jutro też będzie dzień...smile))
              • del.wa.57 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 10.03.06, 22:14
                Nie moge zostac z Wami,lece do mego małzona,sam siedzi w drugim pokoju,jeszcze
                sie na mnie do końca obrazi,nie dośc,ze Zbyszek mnie dzisiaj /sciskał/to
                jeszcze /chlanie/w Gawiarencesmile)))))))))
                • regine Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 11.03.06, 13:45
                  A ja spokojnie sobie posiedzę, wypiję drugą kawę.
                  Coś mi się dziś kijowo spało, jakieś koszmary..
                  Po wczorajszej miesznce szampanowo- winnej..???
                  Szarlotka się piecze, kot na kolana, cisza w Gawiarence, to jest to,
                  co jest mi dziś bardzo potrzebne....
                  Włączę M. Knopflera, kto lubi słuchać, zapraszam, ale tylko słychamy,
                  żadnych rozmów, ani pytań.
                  • sagittarius954 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 11.03.06, 14:01
                    Znowu cicho, JA CHCĘ GŁOŚNO. kliknąłem w zielony napis i ooooo sony erixon i
                    motorola czy wy już dilerstwem się trudnicie?!!!!!smile)))
                    • regine Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 11.03.06, 14:44
                      Zapytaj Wojtka, lub Axsę, ale Ani nie widać dzisiaj. W wątku " Do Wojciecha",
                      lub w "Nienawidzę swojego komputera". Tam też ktoś, coś Ci podpowie. Wyłuszcz
                      sprawę dokładnie , powinien ktoś wiedzieć, co za problem.
                      • del.wa.57 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 11.03.06, 16:59
                        Gdzie sa wszyscy? tak tu pusto,zimno bbrrrr,trzeba podłożyc do kominka,bo nam
                        zwierzaki pomarzną.Zrobiłam swieza kawę i czekam na ciasto
                        Reginy,moze /poczytam/jakąs nowelke??bo cos przemarzłam,cha!!gdzie te ksiązki??
                        smile)))smile)))
                        • lili50 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 11.03.06, 17:28
                          Dawno mnie tu nie było, widzę duże zmiany. Del.wa chętnie wypiję z Tobą kawę i
                          poczekam na resztę pań, będzie można trochę poplotkować. Siedzę sama w domu nic
                          mi się nie chce robić, to chociaż was odwiedzę, tylko żebyście się nie zaraziły
                          odemnie lenistwem.
                          • regine Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 11.03.06, 17:48
                            Jestem Delwuś, lecę z ciepła szarlotką jeszcze...
                            Bo mi z lekka ostygła, tak się zadumałam... o "szczenięcych latach "
                            Donoszę całkiem legalnie, nie jakąś tam książeczkę, tylko "Króla Dawida", CYMES
                            winko smile) Z winnic spod Jerozolimy.
                            Więc dziewczyny sączmy, sączmy...Póki tylko we trzy jesteśmy, bo zaraz nam się
                            tu amatorów "czytania " uzbiera, a mam tylko 1 flachę smile)))
                            Tak w sobotę , przy winku i kominku smile))
                            • del.wa.57 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 11.03.06, 17:56
                              Dzięki Reginko,winko pyszne,dolej mi jeszcze odrobinkę!!! Lili,tez chcesz?
                              ciasto tez pyszne,lubię szarlotkę,och...jak błogo na duszysmile)))
                              Zostawimy troche ciasta innym,Lili!!mówiłam zostaw juz to ciasto!!!sama chcesz
                              zjeścsmile))
                              Reginka,polewaj...polewaj..bo jakies kroki słyszę? czy mi sie wydaje??
                              • regine Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 11.03.06, 17:58
                                Szarlotki doniosę, winaka nie, skończyła się "dostawa"...smile)
                                To jeszcze po kieliszeczku...smile)Dziewczyny, za nasze marzenia !!!
                                • del.wa.57 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 11.03.06, 18:11
                                  No to po jednym,za marzenia spełnione i nie spełnione,nasze zdrowie dziewczyny!!
                                  Lili...nie spij!!Leniuchu jedensmile)))
                                  • banitka51 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 11.03.06, 23:37
                                    ni weszłam. Czuję, że powinnam sobie przytahać wygodny fotel. Może zdecyduję
                                    się na szezlong?
                                    • natla Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 12.03.06, 00:09
                                      A czego on sze zląkł? wink))
                                      Widzisz jak łatwo sie frontowymi drzwiami wchodzi ? smile
                                      • regine Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 12.03.06, 09:55
                                        Siadm , piję kawusię, bo zaraz lrercę do obiadku. Dziś nam "dom otwartych",
                                        drzwi. Najpierw obiad i resztki szarlotki, a potem...smile)
                                        Słoneczko przygrzewa, ptaszki ćwierkają, więc wiosna tuż, tuż...
                                        Ten ptaszek jest jej zwiastunem. Czyżbym się myliła...Nie, chyba nie...smile)
                                        img108.imageshack.us/img108/6898/ptaszek0dx.gif
                                        A pieski i koty, bawią się też wiosennie. Już zwierzaki "załatwiłam".
                                        Wywietrzyłam, nakarmiłam...W kominku nie umię palić, bo i niby jak, jak nie ma
                                        drewna a klucza do drewutni też... Ciekawe kto ma klucz od drewutni ???
                                        • natla Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 12.03.06, 10:00
                                          Jak to kto.....Wojtek, który oststnio bumeluje ciągle. Cheba mu jakąś karę
                                          wymyśle, abo nagane dam.
                                          Kundziu, jak dobrze, ze zrobiłaś kawę......piję
                                          i ......kundle.......spacerek!.......no ale nie musicie mnie przewracać.....
                                          • dankarol Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 12.03.06, 10:33
                                            O jak dobrze na kawę się jeszcze załapałam, a tej szarlotki nie został choć
                                            kawałeczek?
                                            • regine Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 12.03.06, 10:53
                                              Już podrzucam, a co tam, dziś niedziela,
                                              więc pozwolimy sobie na coś słodkiego, żyje się raz smile)
                                              Częstuj się , bierz nawet 2 kawałki, bo jak widzę sami smakosze szarlotek są na
                                              tym forum..smile)
                                              • wirella Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 12.03.06, 12:27
                                                Wpadłamna kawę, tu jest najlepsza, przyniosłam sałatkę jarzynową i pieczone
                                                jabłuszka , dla piesków -pałeczki (też czyszczą ząbki), a dla kotków wędzoną
                                                rybkę.Cieszę się,że tym razem mam towarzystwo, kawusia lepiej smakuje.
                                                • mira21 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 12.03.06, 15:37
                                                  Witajcie! Ale pyszna pieczone jabluszka! Dziekuje Wirello! A czy Szefowa jeszcze
                                                  tu jest? Czy tylko pokazala, ze sie duchow nie boi? Mily dzien. Oby tak do
                                                  wieczora. Bywajcie!
                                                • del.wa.57 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 12.03.06, 15:45
                                                  Dzięki Wirello!!!coz za pyszna sałatka mniam...mniammm,mogę jeszcze troszkę?
                                                  tak dawno nie jadłam takiej,łyknę kawusi,chwilke przysiadę i pędze do
                                                  domku,mója druga połowa ma dzisiaj urodzinki,nie wypada zostawiac Go samego
                                                  nie??
                                                  Na droge biore pieczone jabłuszko,no to nara,pa..pa..
                                                  • grazyna10 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 12.03.06, 16:18
                                                    Na chwileczke tylko wpadlam. Na dlugim spacerze bylam, slonko swieci, kwiatki
                                                    zaczynaja kwitnac. Oj dziewczyny wiosna juz u mnie zawitala (chyba).

Aby byc skromnym trzeba miec z czego.
                                                  • natla Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 12.03.06, 16:52
                                                    No to prosze....duzy szampan francuski za Małysza. Bardzo sie ciesze, a Małysz
                                                    miał też szczęsliwą minę, chyba po raz pierwszy w tym roku.
                                                    Muraszka, a Ty nie oglądaj się za małolatami i do tego z podium wink))
                                                  • regine Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 12.03.06, 16:58
                                                    Mam już monitorek, Boże inny świat smile)
                                                    Oczxka odpoczną. Dzieciaki zjadły obiad z deserkiem, szarlotka pojechała
                                                    jeszcze z nimi. A ja wpadłam na chwilę odpoczynku z Wami i jeszcze miły podobno
                                                    wieczór przedemnąsmile) Zobaczymy, czy udany, bo nigdy nic nie wiadomo ...
                                                  • vogino55 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 12.03.06, 17:06
                                                    Wychodzi na to ze sportowcy nie pija więc My wzniesmy toast za sukces i CYK
                                                    Dobry stary komp dal sie wreszcie namówic na współpracę i za Niego tyz CYK
                                                    Jeszcze tylko rozkręcic klawiaturę ,,,Alt się zacina hihihihi
                                                    Milego popołudnia wszystkim
                                                    Wojciech
                                                  • del.wa.57 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 12.03.06, 19:38
                                                    Hej,Wojtuś,gdzie Ty sie szlajasz hę??? szukaję Ciebie tu po szufladach,zimno w
                                                    Gawiarence,nie ma komu drewienek przyniesc,mało tego to gdzies jeszcze
                                                    zapodziałes klucz od drywutni!!!! nie pij więcej kurka,bo zamarzniemy tu na
                                                    sopel,no!!!poszukaj dobrze,gdzie wsadziłes kluczyk?
                                                    Widzisz..przez to pijaństwo nawet /Alt/Ci sie zacinasmile) oj...
                                                    smile)) smile)))
                                                  • regine Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 12.03.06, 20:13
                                                    Wojtku, coś się tak zaciął na tym Ctrl/Alt ???
                                                    Drewna brak, klucza nie ma...Czarna rozpacz, kłódka pestka, umię wytrychem
                                                    otwierać a co do klawiszy, służę młotkiem...To już musi pomóc...!!!!!!!!
                                                  • del.wa.57 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 12.03.06, 20:17
                                                    Wojtus pewnie znów gdzies leży.....nie widziałas Reginko jak /cykał/sobie no to
                                                    jeszcze raz za Małysza za...
                                                    cyk...cyk..cyk..Wojjjtttuuuśśśś!!! gdzie jesteś??????
                                                    smile) smile))
                                                  • regine Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 12.03.06, 20:19
                                                    Jutro klina będzie szukał, jak to Wojtuś...smile))
                                                    Tak to już mają "budochlańcy", biedne chłopaki.
                                                    A najgorsze mają poniedziałki, nie zazdroszczę ...
                                                  • vogino55 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 12.03.06, 20:34
                                                    Kominek miłe ciepełko 'wyemanowywuje',,,polana doniesione i jeszcze na zapas,,,
                                                    woluminy na półkach odkurzone,,, muzyka gra iosohozi,,,(wink))))
                                                    żadnych tam kaców jutro "O"
                                                    do za maly kwadrans Wojciech
                                                  • regine Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 12.03.06, 20:48
                                                    To rozumię smile)
                                                    Można posiedzieć, "poczytać", posłuchać muzyki, pogrzać dłonie i nie tylko...smile)
                                                    Podrzucam resztki szarlotki, kto pierwszy ten lepszy ..
                                                    Ale tak samemu "czytać" ??? Może zacznę głośno...
                                                  • regine Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 12.03.06, 20:57
                                                    Oj, nie udawaj "Greka", zawsze drzwiami, zwłaszcza zimą.
                                                    W lecie można oknem, gdy otwarte, a w Gawiarence zawsze,
                                                    bo oglądamy pływającą w basenie Natlę, jak pobija koleejne długośći smile)
                                                    "Kopaliśmy" ten basenik wiosną i latem, żeby mogła popływać bidula.
                                                    Bo jej przydomowy był w remoncie.
                                                  • vogino55 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 12.03.06, 21:19
                                                    Przechodzę koło Gawiarenki i cóż widzę,,,nieśmiały ten Gość, czy uczy się
                                                    napisu "Otwarte 24 na dobę" na pamięć (wink)))podchodzę bliżej,,,,hmmmm Sagi
                                                    coś nowego obmyśla ,,,pewnie do nowego odcinka "Motylka",,, przemarzł
                                                    cokolwiek,gorąca kawa i lampa Brandy postawi Go na nogi(smile)))
                                                  • del.wa.57 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 12.03.06, 22:01
                                                    To sie nazywa/męska solidarność/tak Wojtus,głodnego trza nakarmić,spragnionego
                                                    napoić,niech nabirze sił i tworzy nam dalejsmile))
                                                    A flache przniósł??musi oddac to co wypije...a co!!!!
                                                    smile))) smile))
                                                  • regine Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 12.03.06, 22:09
                                                    Poszedł spać, już się napijesz, uważaj...
                                                    Postawi, "oczy w słup"...
                                                    Wojtek najlepszy w "czytaniu", zawsze coś ciekawego wynajdzie, wspomoże
                                                    zbłąkaną duszę...smile)
                                                  • vogino55 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 12.03.06, 22:16
                                                    Delwa przecież wiesz że'artystyczne dusze'na jadło i napitki mało zwracają uwagi
                                                    noooo 'tworzą'(wink)))
                                                  • regine Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 12.03.06, 22:26
                                                    Tak to Wojtku jest z tymi romantykami- artystami...
                                                    Ino tworzą, bujają w obłokach, a jak zejdą na ziemię, nie umieją się odnależć.
                                                    Cóż, tu na ziemi tylko szara rzeczywistość, usychają jak rośliny bez wody..
                                                  • vogino55 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 12.03.06, 22:38
                                                    regine napisała:

> Tak to Wojtku jest z tymi romantykami- artystami...
                                                    > Ino tworzą, bujają w obłokach, a jak zejdą na ziemię, nie umieją się odnależć.
                                                    > Cóż, tu na ziemi tylko szara rzeczywistość, usychają jak rośliny bez wody..

Reniu trzeba by im by nie wyschli coś zapodać(wink))
                                                    Na przykład; "SOB i ERANO"

www.hipernet24.pl/prodinfo.php?item_id=253&pkt_id=&pro_id=&char_id=
                                                    I niech SOBIERANO nawet codziennie(wink))))zauwaz ze tam jest też "BUDAFOK BRANDY"
                                                    I toto moze byc mocno mocno dobre(wink))))
                                                  • regine Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 12.03.06, 23:41
                                                    Bym im doniosła, ale do E.Leclerca, mam za daleko.
                                                    Sagi ma bliżej, niech sam zadba...smile)
                                                  • regine Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 12.03.06, 23:43
                                                    I tak SOBIERANO, to może nie uschnie i nie przeziębi się pod drzwiami smile)
                                                    SOBIERANO, najlepsze na śniadanie smile)
                                                  • natla Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 13.03.06, 09:43
                                                    Hej, hej, zwierzaki. A, dzieńdobry Kundziu, oooo, kawa pachnie. Biorę filiżanke
                                                    i idę ze piesami na przedwiosenny obchód ogródka.
                                                  • regine Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 13.03.06, 18:50
                                                    A w Gawiarence pusto, czyżby za wcześnie jeszcze było ?
                                                    Chyba zjawią się goście po kolacjii...
                                                  • sagittarius954 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 12.03.06, 20:44
                                                    No i proszę wszyscy weszli a ja przed drzwiami zamarzem i chyba dopiero słonko
                                                    mnie odkuje jak do was wleźć? NO JAK? Sie pytam .
                                                  • del.wa.57 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 12.03.06, 20:46
                                                    Normalnie kochany,normalnie drzwiami!!! a flache masz?????
                                                    smile)) ))))
                                                  • sagittarius954 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 13.03.06, 18:58
                                                    Najnormalniej wświecie wypiwszy bo mi zimno, i sobie tak marznę , biedaczek na
                                                    dworku choć dobrze bo już do wiosny tycio tycio...wink))
                                                  • sagittarius954 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 13.03.06, 19:09
                                                    Uch Bożenki ! uch Krystynki zawołajcie na imieninki
                                                    Ja się wam pięknie ukłonię
                                                    i życzeń w bród wyczaruję
                                                    ściskając Was po cichutku
                                                    szeptać będę miłośnie
                                                    o pierwszych kwiatach w tej wiosnie
                                                    o kolorowych oczętach
                                                    słodkich usteczkach a gdy do snu
                                                    główkę położycie utulę piosenką rzewną.
                                                    Wszystkiego Najlepszego Miłe Panie !!!!!
                                                    To od waszych imienin zaczyna się Wiosna.
                                                    I dlaczego jeszcze nikt tego nie zmienił.
                                                  • natla Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 13.03.06, 19:37
                                                    Podobno miało być tu jakieś co nieco i co? wink))
                                                    Ale pije Wasze zdrowie.....dziś campari z wodą.
                                                  • del.wa.57 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 13.03.06, 19:40
                                                    Hej!Bozenki i Krystynki!!!
                                                    Gdzie jestescie dziewczynki??
                                                    Zjadło by sie coś,wypiło...abo,to dadzą????
                                                    Sagi taki wierszyk tu wydedukowałes o suchym /pysiu/wiesz co? Wojtus tu
                                                    uzupełnił /woluminy/choc obsłużymy sie sami,polej Sagi bo zimno jak diabli na
                                                    dworze,ja podrzuce drewienek do kominka,bedzie cieplej.Moze zjawią sie nasze
                                                    solenizantki i podrzuca coś na /zagrychę/
                                                    smile)))) smile)))
                                                  • krista57 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 13.03.06, 19:41
                                                    Pieknie gosci witam i nakrywam do stołu.
                                                    Proszę na zimno przerózne sery pięknie pokrojone oraz kolorowe winogrona.
                                                    Na ciepło panga z grilowanymi warzywami,
                                                    kotlety z piersi z kurczaka z warzywami,
                                                    oraz z indyka z plastrami szynki i topliwym serem,
                                                    faszerowane polędwiczki wieprzowe ,które przez noc lezakowały w marynacie z sosu
                                                    sojowego,ostrygowego i worcestershire,oliwie i czosnku.
                                                    Dla chętnych przypieczone ziemniaki i surówki.

Toast proponuje wypic lampką dobrego wina reńskiego.

Na deser tort czekoladowy z ulubionymi wisienkami w srodku.
                                                    Smacznego !!!

• dankarol Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 13.03.06, 19:47
                                                    Ale tu pyszności, od czago by tu zacząć, chyba od tortu. Na zdrowie
                                                    solenizantki kochane.
                                                  • del.wa.57 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 13.03.06, 20:10
                                                    Ojej,jakie tu rózności,mam takiego/głoda/uratowałyscie mi zycie solenizantki,a
                                                    juz myslalam,ze....okey,wezme sobie pierś z kurczaczka z z warzywami
                                                    hmmmmm,pyszny,moze ktos ma ochte na grzybki marynowane?przyniosłam do
                                                    wódeczki,mamy tu jakąs wódeczkę co?ja poprosze lampkę winka-czerwonego,
                                                    zdrowie dziewczynkismile))))))
                                                  • tofika Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 13.03.06, 20:26
                                                    Zdrowko,solenizantek!!!
                                                    --aby im sie dobrze dzialo...............

Wszystko jest pyszne..ale ziemniaczki pieczone z suroweczkami..mniam
                                                    muzyczka cichutko przygrywa,nastroj uroczy przy kominkowym cieple..
                                                    mini bal imieninowy trwa...

(juz troszke tu jestem,ale wpisac nijak nie moglam..
                                                  • regine Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 13.03.06, 20:29
                                                    No, wreszcie jest z kim wypić i pośpiewać smile)
                                                    Gdzieś Ty się błąkała Toficzko ??
                                                    Zdrowie solenizantek, tym reńskim wznoszę !!!
                                                  • dankarol Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 13.03.06, 20:32
                                                    Solenizantek dużo to może jeszcze jedną lampkę wina poproszę. Jeszcze pangi
                                                    spróbuję, bo to moja ulubiona rybka. Zdrówko dziewczynki
                                                  • natla Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 13.03.06, 20:32
                                                    No, wrwszcie jest co zjeść wink)))
                                                    A czemu muzyki nie ma? No tak, w tym hałasie to bez sensu wink))
                                                  • krista57 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 13.03.06, 21:10
                                                    Gdzie jest reszta solenizantek?
                                                    Ja bidula mam tylko jedną łapke .Kundzia sie zapodziala a tu goscie pukają
                                                    i od drzwi sie wydzierają,że są głodni.
                                                    Na domowej wczorajszej imprezie bylam obsługiwana i tylko palcem pokazywalam
                                                    co nalezy zrobić smile))Szło opornie ale wesoło.

Czy ktos gra na akordeonie ?
                                                  • regine Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 13.03.06, 21:38
                                                    Zaraz Wojtek coś podrzuci, jak go znam smile)
                                                    A goście powoli schodzą się i solenizantek też nie zabrakniesmile
                                                    Jeszcze ostatni rzut oka w lustro tylko i zaraz będą, jak to kobiety ..
                                                  • vogino55 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 13.03.06, 21:56
                                                    Teraz sie wytłumaczę ze spóźnienia ,,,Renia pisze posta 'Wojtek Imieniny na
                                                    forum podwójne ,,,koszula ,krawat szybko prysznic,a moze na odwrót(wink))))
                                                    zakładam ci ja juz ten mój jedyny, ukochany,z tancerką,automatyczny{na gumce}
                                                    krawat,,,i ta gumka pęęęękłaaaaaaa, więc sobie sznurowadło wdziałem i teraz mam
                                                    Wiązany,,,noo
                                                  • natla Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 13.03.06, 22:03
                                                    Wojtku, czy to Twój głosik rejwodzi? wink))
                                                    Ale zabawa.....puścimy po północy jeszcze raz i porównamy wink)
                                                  • regine Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 13.03.06, 22:05
                                                    Gdzie Ci ta gumka pękła Wojtuś..?
                                                    Lecę z igłą i nitką, agrafkę też mam jakby co ...
                                                  • vogino55 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 13.03.06, 22:11
                                                    Natla ja tam tylko nuty'akordioniście' czymam(wink))))
                                                    Reniu przeca pisze że przy krawacie(automatycznym)(wink))))
                                                    z tych nerw to nawet toasta nie wypiłem za Zdrowie nieustające SOLENIZANTEK
                                                    no to cyk,
                                                  • vogino55 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 13.03.06, 21:46
                                                    Proszę Krista tam też imieninki, tylko sie kończą(wink))))

www.maxior.pl/?p=index&id=5143&5
                                                    siedż w fotelu i baw gości(smile))))
                                                    Wojciech
                                                  • tofika Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 13.03.06, 22:16
                                                    No nie.... ale muzyczka swietna,.. ciekawe o czym spiewa ten pan grajacy na
                                                    akordeonie?
                                                    Sto lat..niech Zyja NAM... nasze dziewczyny ...!!!!!

• regine Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 13.03.06, 22:19
                                                    Jak to Toficzko, śpiewa normalnie , jak to po jednym głębszym..A wiesz wtedy
                                                    śpiewa się różnie..smile)
                                                  • natla Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 13.03.06, 22:26
                                                    Ciszej dziewczyny, bo nie słyszę "artysty".
                                                    .....bo Wojtku, gumki z krawata nie uzywa sie do procy wink)
                                                  • vogino55 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 13.03.06, 22:31
                                                    Natla taką 'sznajdere' sobie sprawię,,,

www.joemonster.org/
                                                    (smile))))))))))
                                                  • wirella Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 13.03.06, 22:33
                                                    Piję zdrowie solenizantek reńskim winem,pyszne! Mimo późnej pory zjadłam
                                                    odrobinę pangi. Bardzo lubię tę rybę, ale po raz pierwszy ją jem ,
                                                    przyrządzoną w ten sposób- znakomita!
                                                  • vogino55 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 13.03.06, 22:39
                                                    "Baśka" damskiej wersji,,,,,,,

www.maxior.pl/?p=index&id=6302&5
                                                    piękny jak czołg hehehe
                                                  • vogino55 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 13.03.06, 22:45
                                                    Dedykejszyn by Natla,,,znane a tu w wersji śląskiej,,,,

www.maxior.pl/?p=index&id=3552&5
                                                  • del.wa.57 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 13.03.06, 22:56
                                                    Oj,ludziska fajnie jest,lubie sie /nałupic/ fest trala...la..
                                                    Nie! ja juz nie czytom prosze mi tu zadnych ksiązeczek nie podrzucać,nie mam
                                                    okularówsmile))
                                                    Ło..matko co jutro bedzie?? jak ja wstanę,cha..cha..jutro,jak ja teraz
                                                    wstanę,oto jest pytanie??
                                                    chyba przjdzie mi sie /noclegowac/w gawiarencewink))
                                                  • vogino55 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 13.03.06, 23:02
                                                    Motylku spać możesz tylko nie próbuj czytać "Spirit of drewutnia" mocne to że
                                                    hej nie na noc(wink)))))i jeszcze musi sie troszkę 'przegryźć'
                                                  • del.wa.57 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 13.03.06, 23:06
                                                    Dobrze Wojtusiu,ze mna jak z dzieckiem,za rączkę i ....nie ma mowy o
                                                    czytaniu,okulary w domu zostały,mówisz,ze musi sie przegryść? wow...to na kaca
                                                    jak znalazł co?
                                                    smile)))))
                                                  • dankarol Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 13.03.06, 23:10
                                                    Ależ tu wesoło, co się musi przegryżć, ja spróbuję, może się przegryzło.
                                                  • regine Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 13.03.06, 23:12
                                                    Matko, ale mocne, aż mi gwiazdy w oczach stanęły...
                                                    Litości, co to jest Wojtku !!!
                                                    Tegio nie da się pić bez popijania
                                                  • dankarol Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 13.03.06, 23:17
                                                    Reniu to się pije na wdechu
                                                  • regine Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 13.03.06, 23:17
                                                    Małomówna jestem, to zaraz wam coś nagadam....
                                                    Wojtku, aleś mnie podsumował, aż mi ciarki po plecach poszły..
                                                    To nie mogę być ja, coś Ci się po tym pędzonym, pokićkało zupełnie..smile)
                                                    Gdzie i kto to, to robił ???
                                                  • vogino55 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 13.03.06, 23:18
                                                    regine napisała:

> Matko, ale mocne, aż mi gwiazdy w oczach stanęły...
                                                    > Litości, co to jest Wojtku !!!
                                                    > Tegio nie da się pić bez popijania

Przeeeeżżżż oszczegałem? no nie(smile))
                                                  • dankarol Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 13.03.06, 23:20
                                                    eee tam mocne, dobre
                                                  • del.wa.57 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 13.03.06, 23:21
                                                    Widzisz..Wojtuś same ochlapuski!!!ma sie przegryść ma,nikt mnie nie
                                                    słucha,mówiłamsmile)))
                                                  • del.wa.57 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 13.03.06, 23:24
                                                    Czy ja dobrze słyszałam?? na wdechu sie pije....ło matko z kim ja sie zadaje?
                                                    jeszcze mnie zdeprawująsmile))
                                                  • dankarol Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 13.03.06, 23:27
                                                    Dobrze dobrze słyszałaś, toż ja kiedyś zaczynałam karierę zawodową w
                                                    budownictwie.
                                                  • vogino55 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 13.03.06, 23:28
                                                    del.wa.57 napisała:

> Czy ja dobrze słyszałam?? na wdechu sie pije....ło matko z kim ja sie zadaje?
                                                    > jeszcze mnie zdeprawująsmile))

zaraztamzdeprawują,,,,,,,,,,,
                                                  • regine Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 13.03.06, 23:30
                                                    Wiem, że na wydechu i najlepiej zagryźć chlebkiem, co Wojtuś ?
                                                    My już wiemy, bez deprawacji...smile))
                                                  • regine Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 13.03.06, 23:31
                                                    Aleś Dewuś wpadłaś, jak śliwka w kompot, towarzystwo szemranesmile)
                                                    Same "budochlańce" ..
                                                  • dankarol Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 13.03.06, 23:33
                                                    Hej my tu gadu gadu, a tam zaraz rekord padnie. Na zdrowie solenizantek
                                                  • del.wa.57 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 13.03.06, 23:34
                                                    Dzieki kochana,bo mnie juz uszy kurcze bolą,od tych akordeonistówsmile)
                                                    Ale Ty fajowo śpiewasz Tofiko!!!no cicho...bo mi przechodzi,ten
                                                    pierwszy /szumek/chyba trzezwieje,a to nie dobbrzeeee
                                                    wina...wina,wina dajcie,a jak niema poszukajcie....
                                                  • regine Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 13.03.06, 23:34
                                                    No to pod to święto, a co smile)
                                                  • del.wa.57 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 13.03.06, 23:36
                                                    Oj..Wojtuś,to juz nawet pomarzyc nie wolno????
                                                    smile)))))
                                                  • del.wa.57 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 13.03.06, 23:38
                                                    Danutka co za rekord? jaki rekord? w piciu????
                                                    smile)))))))
                                                  • dankarol Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 13.03.06, 23:39
                                                    na liczniku forumowym przekroczyliśmy w pijanym widzie 65000 no to na zdrowie
                                                    rekorda
                                                  • dankarol Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 13.03.06, 23:40
                                                    moje nie moje ale zdrowie rekorda
                                                  • del.wa.57 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 13.03.06, 23:43
                                                    No to pije,za Danuśke,za Regine,za Wojtusia,za Tofike,za Krystynki i
                                                    Bożenki,za ...co to miało być?
                                                    acha...za rekorda!!! cyksmile)))
                                                  • regine Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 13.03.06, 23:43
                                                    Fajnie smile)) W pijanym widzie i taki numerek wykręcony". Pięknie !!!
                                                    Adminka nas jutro pochwali z samego rana, zwłaszcza za porządek w Gawiarence,
                                                    jakby ją słyszała.
                                                    Rano bestia wstaje, bo pędzi na basen, nikomu spać nie da..smile)
                                                    Uważajcie, zobaczycie jaką nam pobudkę zrobi...smile)
                                                    Ale, kto tam jej wrzasków się boi, pokrzyczy i przestanie...
                                                    Na taką ekipę krzyczeć...Nie wypada...
                                                  • del.wa.57 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 13.03.06, 23:46
                                                    Oj,cóś mi się zdaje,ze my tego rekorda jeszcze nie mamy,dobrze patrzyłyscie??
                                                  • regine Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 13.03.06, 23:50
                                                    Był, był, już jest 65017. Patrzyłam na licznik. Nie przegapiłam..smile)
                                                  • del.wa.57 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 13.03.06, 23:50
                                                    Bo u mnie na liczniku jest 64977,zaciął się,czy cóś,albo ja juz pijana
                                                    jestemsmile))
                                                  • del.wa.57 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 13.03.06, 23:53
                                                    Teraz widze Reginko,własnie z tej liczby,przeskoczyło na 65018,cuda jakieś??
                                                    smile))))))
                                                  • dankarol Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 13.03.06, 23:53
                                                    Dwlwuś może się spił tak jak mój, mojadł mi jeden post, a potem powiedział że
                                                    nie ma takiej strony,
                                                    A szefowa nie może na nas krzyczeć, bo zastrajkujemy i następnego rekorda nie
                                                    wykręcimy. A ja przyciszę głośniki to nie będę słyszeć krzyków
                                                  • del.wa.57 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 13.03.06, 23:56
                                                    Święta prawda Danusiu,teraz moge juz iśc spaćsmile))))
                                                  • vogino55 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 14.03.06, 00:03
                                                    Proszę, proszę czyściutko,wywietrzone jeszcze tylko swierze serwety na stoliki
                                                    i jutro a wlaściwie dziś ZAPRASZAMY otwarte 24 na 24
                                                    Dziekujemy polecamy się na przyszłość
                                                    Dobranoc,,,,,,,,,,aaaaaaaaa,,,,,,aaaaaaaaaa,,,,,aaaa
                                                  • natla Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 14.03.06, 00:43
                                                    Ale się Wam języki plączą....Wojtek , Ty nie przesadzaj z tym rozpijaniem
                                                    dziewczyn, bo na dobry grunt chyba trafiłeś wink))
                                                    No nie, przy Was, to muszę o tej drewutni poczytać......zdrówko
                                                    solenizantek.........o kurcze, toż to horror.....jakieś wampiry mi sie wczepiły
                                                    w gardło.......jak ja zasne.......buaaaa....aaa....aaaa
                                                  • regine Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 14.03.06, 00:51
                                                    No a ja spodziewałam się krzyków, wrzasków...
                                                    A tu masz, Wojtek popsprzątał, szefowa dopija resztki, a licznik dalej się
                                                    kręci Delwuś, ciągle do przodu..smile)
                                                  • regine Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 13.03.06, 23:38
                                                    Danuś, opijamy Twój numerek 65000, jak nic trafiłas smile)
                                                    Gratuluję !!!!!!!!!!
                                                  • dankarol Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 13.03.06, 23:35
                                                    ale będzie jutro tupot białych mew
                                                  • regine Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 13.03.06, 23:22
                                                    Ostrzegałeś, ale sama sobie nalałam, a tu butelek i myślałam ,że to jeszcze
                                                    reńskie się ostało..
                                                    No i mam teraz, mogę pisać, nie mogę mówić..
                                                    Ręce mi aż dygoczą...smile)
                                                  • vogino55 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 13.03.06, 23:26
                                                    No i proszę fanclub "Spirit of drewutnia" (wink))))))
                                                  • del.wa.57 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 13.03.06, 22:49
                                                    Pekła gumka od kaleson,wiszą....boze ,co ja spiewam?Wojtus,gdzie Ci ta gumka
                                                    pękła?? bo ja cos dzisiaj słabo słyszę,Tofiko kochana wyłacz tego
                                                    akordeonistę,bo o tych tańców cos mnie zaraz /penknie/smile)))))
                                                    mam ja cos na gumce?chyba załozyłam jakies pantalony? kurcze...sama nie wiem?
                                                    starosc nie radośc!!!
                                                    smile))) smile))))
                                                  • tofika Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 13.03.06, 23:22
                                                    Delwuniu,tak zasluchalam O Bascie,ze zapomnialam o akordeoniscie..
                                                    juz Delwuniu,,
                                                    "a muzyczka ino ino a muzyczka gra ,goscie bawia sie wesolo ..
                                                    lalala
                                                    a tam dalij pan Bazyli przepraszam na chwili,bo mi portki trzesli tam na samym
                                                    tyli,,ta jus, ta jus...
                                                    po tym mocno nie przechodzonym ,i chlup..noooooooo mi Reniu tez
                                                    Gwiazdki ,gwiazdki.. i jakies mroczki..tez...co to?

• basiader Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 14.03.06, 08:03
                                                    Ale pobalowaliscie no no no.Ja od jutra tez dolacze jesli jest jeszcze
                                                    kawalatko miejsca .Teraz zostaje wywozona na wies do naszej chatki celem
                                                    posprzatania przewietrzenia, bo wiosna za progiem pozdrawiam wszystkich bbbbb
                                                    serdecznie (gloweczki Was nie bola? )Podobno kawa z cytryna (bleeeeee)
                                                    skuteczna na ciezki poranek. buziaczki pa
                                                  • regine Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 14.03.06, 08:36
                                                    Basińko, jest super, po takiej hulnce. Głowa nie boli, tylko palce i oczy,
                                                    trochę. Człowiek trochę "zapomina" o innych ważnych sprawach.
                                                    A zabawa była wyśmienita smile)
                                                  • del.wa.57 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 14.03.06, 10:32
                                                    Wojtuś kochany jesteśsmile) nie pamietam jak to wszystko sie skończyło??
                                                    A rano....mysle sobie,oooo kurcze! zostawiliśmy tam pewnie bajzel nie z tej
                                                    ziemi,butelki itd,a tu słysze Wojtus czuwał,posprzątał a szefowa przyszła na
                                                    kontrol i co ?? widzisz,jak sie Twoi ludzie umieją/kurturalnie/bawić?
                                                    Masz rację Reniu,główka nie boli,bo i poczym nie?ile wypiliśmy po lampce wina
                                                    hi...hi...cicho psss,prawda?Kawusia jedna,druga bez cytryny i mozemy zaczynac
                                                    od nowa.
                                                    Zabawa była /fantastiko/
                                                    wink))) smile)))
                                                  • dankarol Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 14.03.06, 10:43
                                                    Ktoś tu mówi o kawce, to ja jestem chętna. Bardzo długi spacer, a a parku tylko
                                                    0 stopni, to kawa mile widziana. A żeby uczcić podwyżkę przyniosłam pachnące
                                                    drożdżówki i kruche rogaliki
    • dankarol Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 14.03.06, 22:17
      img64.imageshack.us/img64/4707/st6hw.jpg
      za 30 gr tyle tylko się udało
      • maladanka Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 14.03.06, 22:31
        no,przeczytać co się tu działo do północy nie mam szans! Mam nadzieję,że
        wszyscy zdrowi? A Dankarola co taka rozrzutna,że całe 30 gr przepuszcza?
        • natla Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 14.03.06, 22:33
          No wreszcie dzwoneczku jesteś smile
          Rozwesel nas trochę i posiedź w Gawiarence i poczytaj z nami. Ja dziś serwuje
          melona z martini. Zapraszam wink)
          • dankarol Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 14.03.06, 22:43
            Danuśka witaj, dostałam podwyżkę renty i końcówkę przeznaczam na szaleństwa.
          • vogino55 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 14.03.06, 22:46
            Miejsce przy oknie zajmuję,popatrzę może na Księżyc,,, co ja koofa romantyk
            jakiś?
            Maladanka mala nie mala Imieninowego masz buziala (suspicious)))))
            • maladanka Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 14.03.06, 23:25
              za buziala dziękuję - nie imieninowy on, więc tym bardziej smaczny, ale odnoszę
              wrażenie,że tu sie działo......oj,działo......
              żółwie jakieś podminowane,koty na najwyższych półkach siedzą,hm, ksiązki
              przeczytane prawie wszystkie,przyniosłam nową powieść co to film był Absolwent,
              i troszkę ,bo więcej nie uratowałam likieru z samej Tunezji - coś jak nasza
              żołądkowa gorzka,ale ciemny jak jodyna.
              Już mi się mieni w oczach - pewno je przymknę...ale miło ....
              • basiader Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 15.03.06, 09:25
                melduje sie pierwsza na porannej kawie A co tak tu pusto??I chlodnawo
                jakos.Patrze w okno slucham gruchajacych golebi i wiem ze wiosna tuz tuz.
                • dankarol Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 15.03.06, 09:43
                  Witaj Basiader wypiję z Tobą poranną kawę. Dzisiaj u mnie znowu szpaki
                  wrzeszczą, że wiosna tuż tuż. Zółwiku masz pyszny listek sałaty, znaj moje
                  dobre serce, podziele się z tobą moim ulubionym jedzonkiem
                  • del.wa.57 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 15.03.06, 10:38
                    Witajcie dziewczyny,dołacze do Was na chwilę,wypije kawke i chyba trzeba
                    rozpalic pod kominkiem,ze by sie troszke cieplej zrobiło,bo na dworze jednak
                    chłód.
                    Gdzie jestes Wiosenko kochana???
                    smile)
                    • basiader Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 15.03.06, 11:10
                      o jak milo ze jestescie. Wciagam sie coraz bardziej w obsluge tego piekielnego
                      murzadzenia. Odebralam i wyslalam pierwszego maila. A moge przyprowadzic ze
                      soba moja Mame . Wprawdzie ma troche ponad 50 tke ale patrzy na nasza
                      gawiarenke i strasznie Jej sie to podoba.Pyta czy takie gawiarenki dla 80tek
                      tez sa hi hi. A ja juz myslalam ze komp to dla mlodych.Pozdrawiam serdecznie
                      rowniez buziaki od Mamusi
                      • natla Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 15.03.06, 12:10
                        Baśka, dawaj to III w tył pokolenie. Niechaj sobie przysiadzie na fotelu
                        (znając Czarnego , na mur się zgodzi na odstąpieniewink)przy kominku, kawke lub
                        inny napój wychłepcze z nami i poopowiada coś. A Ty nie przesiaduj
                        w Gawiarence, tylko rozgryzaj to ustrojstwo wink)
                        Buziaki dla mamy. smile
                      • vogino55 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 15.03.06, 22:32
                        Basiader dla Mamy ukłon szacowny i Witamy @-->-->---
                        cicho tu i spokojnie posiedzę pomyślę nad programem dnia na jutro,,,,
                        1 Kupić Gazetę Wyborczą- dodatek segregator z Kuchnią polską,,,
                        2 Pójść do fryzjerni(wink))) miła obsługa,,,
                        3 jutro pomyślę (wink))))))
                        • regine Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 15.03.06, 23:03
                          Jutro z Wyborczą jest "Casablanka", tylko 27 złociszków, więc dobrze
                          wykalkuluj...smile)
                          Zrezygnuj z fryzjera, mówię Ci....
                          • wirella Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 16.03.06, 08:00
                            Przyszłam się pożegnać z Kuńdzią i zwierzętami: jeszcze ostatnia kawa i
                            ostatni spacerek z pieskami i do roboty.....
                            • natla Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 16.03.06, 09:23
                              Zaraz , zaraz, to na ile Ty wybywasz, ze tak sie ze wszystkimi żegnasz?
                              Siadaj i opowiadaj.....Kundziu, czy mogę prosić o kawę?......o dzięki.....
                              • dankarol Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 16.03.06, 09:52
                                witajcie, przyniosłam siateczkę klementynek. Kundziu poproszę duuużą kawę, po
                                spacerze dobra kawa, to jest to.
                                • lili50 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 16.03.06, 10:31
                                  Przyszłam troszkę odpocząć, jesli można to poproszę herbatę. Kropka siedzi
                                  zemna, myszka nakarmiona i sąsiadka już zdążyła mnie odwiedzić Teraz chcę z
                                  Wami trochę pobyć i porozmawiać, pogoda nie zachęca na spacer. A tutaj jest
                                  ciepło i miło, może coś ciekawego poczytam.
                              • wirella Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 16.03.06, 14:38
                                Na 10 dni do 2 tygodni Natluniu z możliwością sporadycznego dostępu do
                                komputera.
                                • natla Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 16.03.06, 14:57
                                  No dobra juz, podstęplowałam druczek, ale pod warunkiem, że wkleisz zdjęcie
                                  Miłoszka. Jasne? wink))
                                  Kundziu, daaaaaj drugą kawę, prasuje i padam i wkurzam się i w ogóle sad
                                  • regine Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 16.03.06, 15:59
                                    Też prasuję, jeszcze troszkę mi zostało, a nos mi na deskę leci..
                                    Pogoda do kitu, czy co..??? Matko, nie widzę nic na oczy.
                                    Kawa już 2-ga idzie...A gdzie jeszcze do wieczora sad((
                                    • del.wa.57 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 16.03.06, 16:57
                                      Hej..Witajciesmile)
                                      Moge sie gdzies przysiąść?? znajdzie sie kawałek fotela? Kundziu duuuuużżżżąąą
                                      poproszę,coś mnie dzisiaj mózg /wysadza/ masz racje Reniu,chyba ciśnienie wali
                                      w czaszkę,chociaz ja mam zawsze niedocisnienie!!! chyba poprosze męża,zeby
                                      mnie /docisnął?cha..cha../Co Was tak wzieło na prasowanie? Regine,Natla.Bóg Was
                                      opuscił czy ki diabeł??Dziękuję Kundziusmile co my byśmy bez Ciebie zrobili??

Całkiem spokojnie wypije trzecią kawę....
                                      • del.wa.57 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 16.03.06, 16:59
                                        Danutka!! jaka wiosenkę tutaj zrobiłas,dziękismile)
                                        Odrazu cieplej sie zrobiłosmile
                                      • natla Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 16.03.06, 17:20
                                        Helenko, Ty spokojnie? Toż Ty żywe srebro wink))
                                        • del.wa.57 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 16.03.06, 17:51
                                          Wiem..wiem,co mamsmile)))
                                          Aja to co ? kij od kaszanki?
                                          smile)))) smile))))
    • dankarol Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 16.03.06, 11:30
      img210.imageshack.us/img210/3428/pierwiosnek3fa.jpg
      postawię na stoliku trochę wiosny, żeby miło było posiedzieć przy kawie i
      biegnę do domowych zajęć i na spacerek.
    • dankarol Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 17.03.06, 16:07
      Jak to jest, imieniny, kolejny rekord, a tu w gawiarence cisza, ciemno zimno i
      tylko psy po kątach wyją. Coś duch w narodzie upada. W takim razie sama wypiję
      popołudniową kawę.
      • tofika Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 17.03.06, 16:14
        Jesli Tak... bierzemy za urzadzenie wiosenno upiekszonej Gawiarenki..
        juz Bazie wstawiam,, niech bedzie jeszcze wiecej" kotkow " tu.... + moj w
        glowce to juz jeszcze jeden kociak dodatkowysmile)
        co by tu jeszcze .. przedwiosennie,,aha,,,przeciez !!!!!
        Marzanne by sie przydalo uszykowac z Galgankow i tych zasuszonych traw.. a
        niech juz czeka na ...

"ZGIN przepadnij ZLA ZIMO ,niech Wszystkie Troski wraz z Toba odplyna....

....juz plonie ogien w kominku,wiec w spokoju naradzimy przy kawce
        poobiedniej .. jak i co wieczorkiem....prawda Dankarolciu?
        • dankarol Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 17.03.06, 16:19
          oczywiście trzeba coś na wieczór ciekawego wymyślić.
          • tofika Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 17.03.06, 16:29
            Wroble wszystkie cwierkaja ,ze Zbyszka tu Nie zabraknie!!!!!!!!!!!,
            wiec....
            pomyslow (jak nam znane historyczne dowody zapisane {uROCZYSTOSCI}-pobytow
            Gawiarenkowych,,
            tez NIE zabrakniesmile)))))

"pRZYBYWAJ PIEKNA wIOSNO UROCZY ZESLIJ Maj,,NIECH WKOLO KWIATKI ROSNA ,NIECH
            SPIEW OZYWIA GAJ,,,
            NA DRZEWACH SLONCA SILA ZIELONY ROZWIN LISC,ACH JAKZE BEDZIE MILOO ,ZNOW NA
            PRZECHADZKE ISC" A WIECZOREM BEDZIE WALCZYK.....smile)
            • natla Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 17.03.06, 16:48
              W końcu to chłop dziś obchodzi imieniny, więc trza mu pomóc. Kuuuundziuuuuuu...
              Daj biały obrus na stół.......o, ślicznie......teraz zapal te świeczki.........
              p. Wiiiiitkuuuuu........trzeba kominek rozpalić........no, juz się zrobiło
              przyjemnie. Na stole stawiam śledziki na dziesięć sposobów przyrządzomne,
              półmisek z wędliną, 5 sałatek, pomidorki, avokado z wkładką wink pieczywo
              wspaniałe, sery i owoce, a na słodko oczywiście tort czekoladowo-orzechowo-
              kokosowy. Półki wypełnione nowymi książkami, bo tu ostatnio posucha byla. smile
              No to do zabawy smile))
            • del.wa.57 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 17.03.06, 16:49
              Nie jestescie same dziewczynki,Tofiko,widziałaś? a moze Ty
              Danutka,widziałyście? zakwitły nam pierwiostki!!!
              img57.imageshack.us/img57/1751/74584ed.jpg
              To znaczy,że wiosna bliskosmile))

Polami,polami po miedzach,po miedzach.
              Po błocku skisłym w mgłę i wiatr.
              Nia za szybko kroki drobiąc.
              Idzie wiosna,idzie nam....

Kundziu,kawe poproszę,mocną kawe bez cukruwink)

• dankarol Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 17.03.06, 16:49
              Tofiko od twoich wiosennych pląsów to aż u mnie pojaśniało, jakby słoneczko
              wyszło. Ty przyniosłaś kwiaty, to ja trochę owoców
              img155.imageshack.us/img155/2455/wlp00581yg.png
              • del.wa.57 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 17.03.06, 16:55
                Wow...to znów mamy dzisiaj balety!!!!
                Danutka,mogę truskaweczkę? jedną...no!! nie bądz/żyła/
                Kurcze..Szefowa obrusy rozciela,sałatki ustawia...no dobra to ja lecę po drzewo
                do drywutni,Tofiko choć ze mną,ale pssssss,widziałam tam
                buteleczkę,,rozgrzejemy sie co??
                • dankarol Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 17.03.06, 17:02
                  Dziewczynki, tylko nie wszystko same wyczytajcie
                  • del.wa.57 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 17.03.06, 17:19
                    Nie..nie Danutka tylko po kielonku,trzeba kondycje na wieczór zostawićsmile)
                    No to ja podrzucam trochę wedlin,trzeba miec dobre podłoze do tych woluminówsmile)
                    img146.imageshack.us/img146/6803/oferta1big6cu.jpg
                    img146.imageshack.us/img146/1061/oferta2big5je.jpg
                  • regine Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 17.03.06, 17:19
                    To ja coś mocniejszeg, bo na solenizanta nie ma co liczyć chyba...
                    img367.imageshack.us/img367/8328/alkohole8ah9yq.jpg
                    Nie miałam możliwości wejścia do Gawiarenki...Kurczę coś mnie
                    przyblokowało...Znaczy drzwi się zacięły..
                    Więc proszę, "czytajmy", ile się da...smile Chopaków w sumie na forum mało ,
                    trzeba trochę im pomóc...W nakrywaniu do stołu...smile)
                    • del.wa.57 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 17.03.06, 17:22
                      Reniu!!! ha..ha..ha..poczułam sie jak u siebie w domusmile))))
                      Super!!!

• regine Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 17.03.06, 18:39
                        No tylko Ty , Delwuś, tylko Ty i jasmile)
                        Reszta gdzieś się zmyła łacznie z solenizantemm
                        No i bądź tu dobrą... A niech to, nawet słowa podziękowania.
                        A tak się strałyśmy...Chuba obie się zabawimy..smile
                        • dankarol Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 17.03.06, 18:43
                          Hej, też tu jestem, tylko na chwilę pobiegłam za zakręt
                        • dankarol Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 17.03.06, 18:46
                          Ja tu baluję w gawiarence, a tam rybka czeka żeby coś z nią zrobić, pewnie
                          dzisiaj obiadu nie będzie.
                        • del.wa.57 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 17.03.06, 18:46
                          Reniu,pewnie szykuja sie na imprezkę,wiesz...fryzjer,kosmetyczka,tapeta itd,to
                          troche trwa,no to rozgrzejemy się co? po lampce czerwonego czy białego?i
                          kawałek szyneczki,smacznego Reniuwink))
                          Zdrowie Zbyszka!!
                          • del.wa.57 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 17.03.06, 18:48
                            Danutka,po co Ci obiad? zobacz jaka /wyżerke /tu mamy!!!!
                            • dankarol Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 17.03.06, 18:49
                              masz rację, zostaję na imprezie, a reszta domowników niech robi co chce.
                            • regine Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 17.03.06, 18:50
                              Na obiad mam ogórkową, nie to co tutaj..smile
                              Same smakołyki kurczę..
                              No mówią, narzekają, ze w kraju tak żle się dzieje..
                              Zdrowie Zbyszka, tym białym, białym dziewczyny...!!!
                        • natla Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 17.03.06, 18:58
                          Hej, ja tu siedzę i Was obserwuje.....aleście się rozdokazywały.....a gdzie
                          muzyka? Włączę coś........
                          www.care2.com/ecards/build/1/5937
                          www.universe.pl/
                          Wyłaździe mi z tej drewutni, bo Wojtkowi poskarżę, że jego "Drewutniankę"
                          czytacie.......chyba, że sie wykupicie wink)
                          • tofika Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 17.03.06, 19:08
                            Delwuniu,
                            czyy ttoo drewutnia czy hotelik... ups,,o moje czolko guzowate.. jakis rog mi
                            wyrosl??????????
                            ja Cie ..przeciez dopiero zaczelo...
                            ide krazyc dookola basenu...wywiej mi wietrze --obron mnie... tak mi tu dobrze
                            gdzie bedzie mi lepiej..ptaki pobudzilam ..cicho pieski spacerki jeszcze
                            nikomu nie zaszkodzily,
                            Delwus gdzie TY znowu pedzisz za ten zakret,,czyzby intuiicja ze stamtad
                            Solenizant nadejdzie... mozliwe ..Delwa moze miec... przeczucia.....
                            • del.wa.57 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 17.03.06, 19:17
                              Tofiko!!! cos Ci to /przekładanie drewienek/zaszkodziło,fakt,to cięzka
                              praca,chodz tu kochana,posiedzisz na powietrzu chwilke i przejdzie Ci to
                              zmęczenie.Kurcze, juz mnie nogi bolą od tego latania na zakręt,zywej duszy!!!
                              Trudno rzadzimy samesmile))
                              Słyszysz Tofiko ta muzyczkę,no trzeżwiej.....yyy to znaczy,odpoczełas już?
                              lepiej Ci? no!!teraz dostaniesz mocna kawę,Kundzia!!!!! kawa dla Tofiki.
                              i like you...i like you,same nogi mi latająsmile)))
                              • del.wa.57 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 17.03.06, 19:31
                                Ale mi frajde zrobiłas Natluś,znałam Mirka osobiscie,jeszcze jak mieszkałam w
                                kraju moje dzieci zaprosiły go do nas i tak to sie zaczęło,był częstym gościem
                                u mnie w domu.Dziękismile))

UNIWERSE.
                          • del.wa.57 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 17.03.06, 19:09
                            No jestem Natluś,jestem,tylko nie wiem gdzie zapodziała sie Tofika,mówiła,ze za
                            chwilę dołaczy tylko poprzekłada te drewienkasmile))
                            Własnie tego nam trzeba było...muzyczki i like you..i like
                            you...trala..la..la..la..ale fajnie sie przy tej muzyczce tańczy,Szefowa Ty
                            wiesz czego nam trzeba,no dawajcie dziewczyny,bioderka w ruch i like you...
                            A gdzie tancory?
                            smile))) smile)))
                            • dankarol Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 17.03.06, 19:12
                              Hej nie nad basenem bo powpadamy
                              • natla Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 17.03.06, 19:15
                                Nie, nad basenem nie, a w basenie.......pustawiamy sobie nowelki dookoła
                                i wyścigi....woda cieplutka, palmy rozkosznie szumią, pisek lampkami nagrzany,
                                czego Ci Dankarolku brak?......super. Nawet pląsać w rytm muzyki pod wodą
                                możemy.smile
                            • natla Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 17.03.06, 19:12
                              No....chłopów nawet na lekarstwo, nawet solenizanta, który jeździ z dzieckiem,
                              ale przyjdzie, na mur sie pokaże, tyle tu ksiązek i zagrycha, przyjdzie......
                              no to balujemy smile)
                              • regine Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 17.03.06, 19:15
                                Ale bal, kurczę uważajcie na basen...smile)
                                Z tańcami i bioderkami na taras ....
                            • tofika Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 17.03.06, 19:15
                              Wrocilam....tadammmmmmmmmm....
                              O po mnie juz,,, Natlus,,, "uniwerse "i "Deszczowa piosenka..."
                              mnie juz nie ma juz nie istnieje ja jestem daaaaaaaaaaaaleko zakopana w
                              marzeniach..... wciskam w poblize piosenki i jak duszek niktuszek ..nie ma
                              mnie.....sekundka..(ale Zbyszkowi Czka....smile))
                              A jego wlasnie zdrowko,,po raz 1!!!!!
                              • sagittarius954 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 17.03.06, 21:23
                                No teraz mogę się zalać- wróciłem
                                • sagittarius954 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 17.03.06, 21:38
                                  Poszły i co teraz? posprzątam po tym towarzystwie, niech wiedzą że też umiemsmile))))
                • dankarol Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 17.03.06, 17:12
                  proszę dla ciebie truskaweczki, a jak wszystkich nie wcząchniesz, to może
                  jeszcze ktoś się załapie wink))
                  img95.imageshack.us/img95/8711/truskawkiwczekoladzie7uv0ns2qn.jpg
                  img91.imageshack.us/img91/9241/truskawkiwczekoladzie27qe8um.jpgsmacznego
                  • sagittarius954 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 17.03.06, 21:41
                    Iresztki dankarolki zostały , wsysam je i ... no i co ? Czym się trudnić dziś
                    wieczorem, gdy w koło pusto cicho może i ja zalegnę zanim w głowie zaszumi...smile)
                    • vogino55 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 17.03.06, 21:51
                      Nie smutkuj Sagi proszę do łapki szklaneczkę "Spirit of Drewutnia" zanurz sie w
                      fotelu,,,,spokój jak na Antarktydzie,,,,ciekawe jak długo? (wink))))))
                      no to Cyk Zdrowie
                      • tofika Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 17.03.06, 21:57
                        a Wy Cichusio tak,,pokryjomusmile))
                        Delwe wolam wciaz na zakrecie na Zbyszka cZEka,,juz chyba calkiem zaziebla...
                        Trzeba kominek wzmocnic ,zeby ogrzacv mogla..co sie narobilo...
                        czy Zbyszek nie mogl podac chociaz tak pi razy oko godzinki?
                        No to Karniczki do czytania,,nie ma lekko.... nie nie>>>>i cisza zmacona....smile
                      • regine Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 17.03.06, 21:57
                        Co smutno Wam, tak we dwóch tylko...Po cichutku..
                        Oj chłopaki, chłopaki...smile)
                        • vogino55 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 17.03.06, 22:02
                          regine napisała:

> Co smutno Wam, tak we dwóch tylko...Po cichutku..
                          > Oj chłopaki, chłopaki...smile)

"Chłopaki nie płaczą,,,,,,lalalalalalalala(wink))))
                          • regine Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 17.03.06, 22:04
                            No już widzę, widzę, że lament się zaczyna he, he, he....
                            Lepiej późno niż wcale smile
                            • dankarol Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 17.03.06, 22:08
                              Mam pytanie, czy po wizycie Delwy i Tofiki w drewutni jeszcze coś zostało, bo
                              były bardzo wesolutkie.
                          • dankarol Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 17.03.06, 22:05
                            co tu tak cicho, to ma być święto
                            • vogino55 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 17.03.06, 22:08
                              hihihihi Miłe Panie macie tu Solenizanta i

www.millan.net/anims/flash/flash.html
                              • dankarol Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 17.03.06, 22:10
                                Wojtuś to jest naprawdę świetne, tylko który to solenizant
                                • vogino55 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 17.03.06, 22:13
                                  dankarol napisała:

> Wojtuś to jest naprawdę świetne, tylko który to solenizant

no cio Ty Zbyszka 'Sagiego' nie poznajesz ? (wink)))
                                  • dankarol Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 17.03.06, 22:15
                                    Nie, bo okulary pod stołem zgubiłam
                                    • regine Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 17.03.06, 22:18
                                      Kurczę ,mam 4 pary, któraś się nada, ale wyłaź...
                                      Co inni sobie pomyślą, jeszcze północy nie ma, a Ty pod stołem...???
                                      Matko, do czego to dochodzi w poście smile))))))))
                                      • dankarol Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 17.03.06, 22:20
                                        Remiu a co ja na to poradzę, że w poście tyle okazji
                      • sagittarius954 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 17.03.06, 22:01
                        Nie ma jak męska ręka ze szkopkiem wypełnionym po brzegi. SW Patryku wspomagaj
                        nas dzisiaj wieczorem...smile))
                        • sagittarius954 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 17.03.06, 22:09
                          Wojtku na całego !!!!! a kto z nami nie wypije niech pod stołem zaśnie...smile)))
                          • regine Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 17.03.06, 22:11
                            Bogaty wrbór...Ciężko wybrać...Który to jest smile)
                            Bo wszyscy podobni, jak kropka w kropkę smile))
                            • regine Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 17.03.06, 22:12
                              Jeszcze jesdna z tym pytaniem, mówiłam, że wybór trudny smile))))))))))
                              • regine Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 17.03.06, 22:13
                                Damuśka, "Wojnę i pokój" dam Ci , może być ??
                                Tylko wyłaź spod stołu, natychmiast...!!
                                • vogino55 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 17.03.06, 22:15
                                  Zbyszku wybieraj partnerkę i prowadź,,,,,,,,,

• vogino55 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 17.03.06, 22:12
                            Może i ubyło ciut ciut w drewutni ,ale że sprytne kobietki to nie żal (smile))))
                          • dankarol Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 17.03.06, 22:12
                            ja nie lubię spać pod stołem, to poproszę duży tomik
                            • sagittarius954 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 17.03.06, 22:17
                              A beczułki starczą?www.kp.pl/piwo_debowe.htmlsmile)))))
                              • sagittarius954 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 17.03.06, 22:17
                                oszukałem?sad(((
                              • vogino55 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 17.03.06, 22:19
                                a tu taki balecik piwny 'do kolusia'

www.kp.pl/nasze_marki.html
                                • sagittarius954 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 17.03.06, 22:20
                                  OOOOOOOOOO te same beczki chciałem!!!!!smile))))
                                • dankarol Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 17.03.06, 22:21
                                  Dlaczego one tak szybko latają nie mogę złapać
                                  • regine Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 17.03.06, 22:24
                                    I pomyśl, że to się dopiero rozkręca...Ja chyba zakończę, balowanie....smile))
                                    • regine Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 17.03.06, 22:26
                                      Masz racje Wojtu, dobre powiedzemnie, a za te flazki z piwem,
                                      to nie wiem co Ci zrobię. Nie mogę żadnej uchwycić....smile))))))))
                                      Makabra, kołowrotek ...W oczach..smile))))))))
                                      • vogino55 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 17.03.06, 22:30
                                        regine napisała:

> Masz racje Wojtu, dobre powiedzemnie, a za te flazki z piwem,
                                        > to nie wiem co Ci zrobię. Nie mogę żadnej uchwycić....smile))))))))
                                        > Makabra, kołowrotek ...W oczach..smile))))))))

(wink))) już się booooooję (wink))))))))
                                    • vogino55 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 17.03.06, 22:28
                                      regine napisała:

> I pomyśl, że to się dopiero rozkręca...Ja chyba zakończę, balowanie....smile))

jescze tylko troszke gimnastyki ,,,,,,

www.millan.net/funp/100/ketchup.html

i bioderka pracują,,,,,,< > (wink)))))
                                      • regine Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 17.03.06, 22:30
                                        Wojtuś, daj spokój chcesz żebym jutro nie wstała, czy co...
                                        Kto mi kręgosłup natrze...No kto ??
                                        Po tych wygibusach Gawiarenkowych..Ja tylko spokojne tańce...smile))))))))
                                      • dankarol Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 17.03.06, 22:31
                                        No nie wpadłam na stół, przy tych tańcach i na kogoś nadepnęłam, nie bardzo
                                        wiem na kogo, bo te okulary mi zginęły, byle tylko nie na szefową
                                        • regine Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 17.03.06, 22:34
                                          No toś trafiła, nie zazdroszczę . eć po okulary i to szybko, bo już się podnosi,
                                          TO SZEFOWA, FAKTYCZNIE smile))))))))
                                          • dankarol Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 17.03.06, 22:35
                                            To ja uciekam
                                            • vogino55 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 17.03.06, 22:37
                                              dankarol napisała:

> To ja uciekam

tylko dlaczego mnie za krawat ciągniesz? (wink)))))))))
                                              • natla Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 17.03.06, 22:38
                                                ....bo myślała, że to Sagi wink)
                                            • vogino55 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 17.03.06, 22:41
                                              Zbyszku od św Patryka

www.millan.net/anims/stpatrick.html
                                              www.millan.net/anims/stpatrick2.html
                                          • natla Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 17.03.06, 22:37
                                            No, Dankarolko, dobrze, że mnie obudziłaś, bo zasnełam pod tym stołem
                                            w ramionach Bonda. A solenizant wreszcie przyszedł? Lece sprawdzić.
                                            • regine Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 17.03.06, 22:38
                                              Zawsze to we dwoje raźniej, jak się ucieka od SZEFOSTWA smile))))
                                              • regine Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 17.03.06, 22:40
                                                Sagi już padł pewnie, za późno przyszłaś...
                                                Ale ten Bond Cię wymęczył...
                                                Mnie "Park jurajski"....
                                • vogino55 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 17.03.06, 22:23
                                  Reniu kiedyś,ktos powiedział'Jak musicie tańczyć w POŚCIE, to o dobre zbiory
                                  PROŚCIE'
                                  • sagittarius954 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 17.03.06, 22:25
                                    Odpust zupełny od Św Patryka do Św Józefa...
                                  • tofika Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 17.03.06, 22:30
                                    cichutko na palcach tancze z Toba Walca....
                                    wiec zatanczmy ,,zeby ziscilylo powiedzonko Wojtka ...
                                    zasluchalam tej muzyczki podarowanej ... na ten wieczor...
                                    kroweczki odstrojone sa bb zabawne..
                                    i JESZCZE JEDEN I JESZCZE RAZ..sTO LAT STO LAT NIECH ZYJE nam... sAGI --smile
                                    • sagittarius954 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 17.03.06, 22:42
                                      A gdy tofika przybyła i oberka zatańczyła
                                      Swiat zawirował wesoły deski pękły w przytupie
                                      Hej raduj sie serce czułe i brnij w tany rytmiczne
                                      Już teraz cię zapewniamy nocko, że przetańcujemy
                                      wesoło, aż brzask nas obudzi ciepły
                                      my zaś zmęczeni spoceni uśniemy może w sieni?
                                      • vogino55 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 17.03.06, 22:47
                                        Prześwietna Adminka cóś po forum szuka
                                        tu zaś Solenizant już w szklaneczke stuka,,,,,,
                                        • dankarol Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 17.03.06, 22:49
                                          Może włożyła moje okulary i nic przez nie nie widzi, bo chyba się trochę
                                          ubrudziły.
                                          • natla Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 17.03.06, 22:50
                                            one sie nie ubrydziły, one przechlały szybki.....
                                            • natla Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 17.03.06, 22:51
                                              A uważajcie z tym czytaniem, żeby nie było jak w szkole:

- Romek, przeczytałeś trylogię Sienkiewicza?
                                              - No co ty Zygmunt, to trza było przeczytać?
                                              - Tak, na dzisiaj.
                                              - Cholera, a ja przepisałem......
                                            • vogino55 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 17.03.06, 22:53
                                              natla napisała:

> one sie nie ubrydziły, one przechlały szybki.....

zaraztamprzechlały(wink)))) stół był za wysoki (:::smile)))))))
                                              • dankarol Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 17.03.06, 22:55
                                                No pięknie ta jak ja do domu wrócę, trudno proszę o tomik poezji
                                                • sagittarius954 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 17.03.06, 22:59
                                                  Poezji powiadaszwww.hipernet24.pl/katalog.php?kat_id=1874 słodka nie ...smile))
                                                  • vogino55 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 17.03.06, 23:05
                                                    sagittarius954 napisał:

> Poezji powiadaszwww.hipernet24.pl/katalog.php?kat_id=1874 słodka nie ...smile))

czyli powiadasz 'skocz' po jakąś 'scoth' (wink)))
                                                    czy moze byc NORTHTERN 'górska mieszana'?
                                                  • sagittarius954 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 17.03.06, 23:08
                                                    Może czemu nie czy w takiej sytuacji coś może zaszkodzićsmile)
                                                  • natla Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 17.03.06, 23:11
                                                    Rany, wyszedłam tylko na moment z Gawiarenki, a tu......Dankarolciu, zachowuj
                                                    sie.....uważaj, znów lecisz pod stół. Chłopy z solenizantem na czele chcą nas
                                                    chyba urżnąć dzisiaj......a co tam....zyje sie raz, i drugi.....
                                                    To co, "skoczył" który? wink
                                                  • dankarol Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 17.03.06, 23:12
                                                    No proszę same korzyści z takiej imprezy
                                                    alkohole.w.interia.pl/korzy.html
                                                    a że człowiek trochę pod stołem posprząta
                                                  • regine Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 17.03.06, 23:14
                                                    Dobranoc, w głowie mi się kręci od nadmiaru wrażem, tańców i %, nic nie piję
                                                    już...Do nocnego też nie lecę, panowie piechotą w kapciach co najwyżej..
                                                    Dzięki za zabawę smile))))))
                                                  • sagittarius954 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 17.03.06, 23:14
                                                    www.hipernet24.pl/prodinfo.php?item_id=581&pkt_id=&pro_id=&char_id=
                                                    Znakomita z sokiem jabłkowym , ale Natlo sklepy się zamkły i co robić?
                                                    wink)
                                                  • natla Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 17.03.06, 23:18
                                                    Coś Ty, na końcu ulicy jest nocny, nie poszedł jeszcze spać.......
                                                    Widzicie? Delwa już pod ladą chrapie.....aleście chłopaki
                                                    narozrabiali......Regina też pada......muszę ratować honor.....smile)
                                                    Dankarola, już nie psiątaj tyle pod stołem, juz czyściutko jest......zostaw
                                                    trochę miejsca, tak na wszelki wypadek wink)
                                                  • vogino55 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 17.03.06, 23:23
                                                    sagittarius954 napisał:

> www.hipernet24.pl/prodinfo.php?item_id=581&pkt_id=&pro_id=&char_id=
                                                    > Znakomita z sokiem jabłkowym , ale Natlo sklepy się zamkły i co robić?
                                                    > wink)

stronami tą dobroć nazywają "szarlotką" tyż lubię(wink)))
                                                  • natla Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 17.03.06, 23:27
                                                    No to żubróweczką się podelektuje.......chyba jedyne reklamy, jakie lubię wink))
                                                  • vogino55 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 17.03.06, 23:27
                                                    Mili moi jutro musze wstać o 5,30 (sad((((( ale ból
                                                    Dobranoc państwu, do widzenia
                                                    orkiestra juz przestaje grać,,,,,,,,,,,,,,,,,

Wojciech łapką kiwa hej,,,,,,,
                                                  • sagittarius954 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 17.03.06, 23:28
                                                    Dziś dowiedziałem się że można wódeczkę popijać sokiem z chrzanu bym spróbował
                                                    ale jak kopa dostanę to przez drzwi drewutni przelecę...
                                                  • yoanna Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 17.03.06, 23:33
                                                    Procenty z chrzanem...hmmmm, to może byc faktycznie atomowy drinkwink
                                                  • sagittarius954 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 17.03.06, 23:37
                                                    Asiu tak słyszałem a apetyt po tym że ho ho...
                                                  • natla Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 17.03.06, 23:56
                                                    Sagi , dzięki, ale poprosimy Kundzie i p. Witka.......ale była balanga.......
                                                    Yoanno, nie dopijaj resztek...wink....choć na kielonka za szafę, póki czas
                                                    jeszcze...smile,,,,no to zdrówko Solenizanta.....bach....i lecimy do łóżeczek.....
                                                    nie da się prościej iść?....dziwne to jakieś falowanie.....eee Asieńko, nie leć
                                                    tak na mnie, bo w drewutni na węglu wylądujemy.......a moze przez basen się
                                                    przelecimy....o, to jest myśl....hlup, a może chlup, eeee tam kto by się o tej
                                                    porze zastanawiał......widzisz? Od razu sie nam droga wyprostowala. wink
                                                  • sagittarius954 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 17.03.06, 23:33
                                                    Natlo idź wypocznij ja posprzątam ...wink
                                              • regine Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 17.03.06, 22:56
                                                Koniec, wino, piwo a teraz szampan, odpadam w przedbiegach...Zawrotu głowy
                                                mozna dostać z nadmiaru...Tańców połamańców, śpiewu i %...
                                                • vogino55 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 17.03.06, 23:00
                                                  regine napisała:

> Koniec, wino, piwo a teraz szampan, odpadam w przedbiegach...Zawrotu głowy
                                                  > mozna dostać z nadmiaru...Tańców połamańców, śpiewu i %...

"Zyje sie raz potem drugi i trzeci i,,,,,,,,,lalalalala
                                                  • dankarol Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 17.03.06, 23:02
                                                    trudny wybór, co jeden tomik to słodszy.
                                                  • regine Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 17.03.06, 23:02
                                                    Masz rację Wojtku, żyje się tylko raz...Potem drugi i trzeci...
                                                    Życie jest piękne smile
                                                  • dankarol Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 17.03.06, 23:05
                                                    Byle nie miętowy, na sam widok dostaję czkawki, w wtedy zagłuszę całą muzykę.
                                        • natla Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 17.03.06, 22:49
                                          Może sie wreszcie czegoś napiję, bom zemdlała patrząc na to pole po
                                          bitwie......trup się gęsto ściele......Delawa, Dankarola, Regina sie
                                          słania.......
                                      • natla Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 17.03.06, 22:48
                                        I raz dokoła, i raz dokoła........
                                        • sagittarius954 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 17.03.06, 22:52
                                          Służę chłodnym szampanemwww.champagne-bauchet.fr/
                                          • sagittarius954 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 17.03.06, 23:02
                                            Na następną balangę przygotuję
                                            nalewkę...dragon90.republika.pl/trunki/likier.html
                                            • sagittarius954 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 17.03.06, 23:05
                                              Tylko za kierownicą nie
                                              siadajcie..serwisy.gazeta.pl/zdrowie/0,51205,1833762.html
    • dankarol Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 17.03.06, 23:19
      O nie widzę już podwójnie, chyba mam ptasią chorobę, kończę te bale, bo jeszcze
      się uzależnię.
    • kesaira Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 18.03.06, 16:22
      Wypijam trzecią kawę i już mówie dlaczego nic nie pisałam, bo uważam, że
      wyjasnienie Wam sie należy:
      W zasadzie niby wszystko szło dobrze, wygrałam sprawę dla klienta, wreszcie
      zapłacili mi za wysiłek w pracę, którą wykonałam w październiku, w szpitalu nie
      byłam, zdrowie mieści się w przedziale normalnym - jak na przedział wiekowy.
      Dzieci trochę niedomagały zdrowotnie; jeszcze się nie przeprowadziłam - raczej
      z powodu zimy i innych czynników obiektywnych, niźli z niechcenia.

Ale przede wszystkim wkurzało mnie to, że tak mnie polityka obsorbowała, że nie
      miałam ochoty na sprawienie sobie przyjemności, chocby takiej jak pisanie na
      forum.smile)

I w zasadzie, z grubsza, to byłoby tyle.

Serdecznie pozdrawiam Wszystkie i Wszystkich !!!
      smile)
      • kryzar Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 18.03.06, 16:39
        Jestem pierwszy raz w gawiarence i nie wiedziałam, że tu tak miło i procentowo.
        Ja to dziś mogę się tylko grogiem raczyć, bo kicham i prycham. To tylko zwykle
        przeziebienie, to nie ptasia zaraza. Pozdrawiam i wypijam pachnący gorący grog
        • del.wa.57 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 18.03.06, 16:42
          Witajsmile)
          Tez miałam/taka samą,zarazę/i wiesz co z nią zrobiłam? powiesiłam na słupie
          ogłoszeniowym i ktoś skubnąłsmile)))))))
          Juz jestem zdrowa.
          • del.wa.57 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 18.03.06, 16:49
            A pusto coś tu dzisiaj!!! No tak!!
            Trzeba odespac balety,boże!!!co sie wczoraj działo? strach pomyśleć!!!!
            Wylije kawe z Kundząsmile))
            • kesaira Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 18.03.06, 16:53
              I ominęły mnie balety...???...???
              • del.wa.57 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 18.03.06, 16:57
                Załuj,kochana żałujsmile)))
                • dankarol Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 18.03.06, 17:15
                  Czy dostanę mocną herbatkę? wreszcie mogę trochę posiedzieć
                  • kesaira Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 18.03.06, 17:20
                    To ja zaparzę, bo dawno nie parzyłam. Nie parzyłam herbaty, no.smile)
                    Ostatnio kawe litrami piję.
                    • natla Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 18.03.06, 17:22
                      Kesaira, i jeszcze gatulacje za wygraną sprawę, a co najważniejsze, za kasę. smile
                      • kesaira Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 18.03.06, 18:55
                        dzieki,
                        ...ale popatrz, po ilu miesiącach ta kasa!
                    • dankarol Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 18.03.06, 18:10
                      Kesairo dzięki za herbatę, przepyszna. Tego mi było trzeba, a okulary
                      znalazłam, tylko jakieś takie jakby ktoś po nich przeszedł.
                      • natla Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 18.03.06, 18:16
                        No w końcu się na nich wyspałas. Ni pamiętasz, jak narzekałaś, że coś
                        ugniata? wink))
                        • dankarol Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 18.03.06, 18:22
                          O losie, coś z pamięcią chyba mam.
                • kesaira Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 18.03.06, 17:18
                  Delwa, aż tak ostro było?
                  ołoło...smile
                  • wirella Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 18.03.06, 17:22
                    Drogi solenizancie! Przyjmij spóźnione, ale najlepsze życzenia
                    imieninowe.Wczoraj wędrowałam cały dzień po Polsce;żałuję że nie mogłam być na
                    tak udanej imprezce.Pozdrawiam.
                    • del.wa.57 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 18.03.06, 17:29
                      Oj,było tu wczoraj wesoło,Kesairko było,widzisz Dankarol o herbatke
                      prosi/skacowana/a znalazłas wreszcie okulary Danutka?
                      Oj,Natluś!!!dzisiaj chciałam byc obsługiwana,a że tylko Kundzia była...
                      smile))))
                    • sagittarius954 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 18.03.06, 18:31
                      Wirello, PIĘKNIE DZIEKUJĘ...smile)))
                      • kesaira Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 18.03.06, 19:04
                        ...a mnie nie podziekuje...
                        pewnie popadłam w niełaskę...sad(
                        smile)
                        • sagittarius954 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 18.03.06, 19:16
                          Ciebie jedną wyróżniłem kiedys na dobranoc...Kłaniam sięniziutko iBARDZO
                          DZIEKUJĘ9sekund.pl/a17/?ids=1477456
                          • kesaira Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 18.03.06, 19:19
                            Pyszne owoce, dziekuję bardzo.
                            smile)
                • natla Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 18.03.06, 17:20
                  Delwa, nie wyliwaj kawy i do tego z Kundzią, jakbyś sama nie potrafiła. Szkoda
                  kawy wink)))))))
                  Kesairo, przywołuję Cię do porządku. Na drugi raz weź w biurze druczek, różowy
                  druczek i daj do podpieczętowania w wątku "Nie będzie mnie" lub "Uprzejmnie
                  donaszam.....". Nie będziemy się o Ciebie martwić. smile)
                  Zżera Cię polityka......tak rozumiem, też nie mogę od tego oszołomstwa uciec,
                  choć próbuję.
                  • tofika Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 18.03.06, 17:35
                    Sluchajcie ,,dziecinnieje chibasmile)musialam wszystko odsluchac ...
                    Wlacze znow muzyczke,
                    Od Wojtka w prezencie,,,aerobik normalnie super....

Na sobotni bal ..bissmile))
                    • del.wa.57 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 18.03.06, 17:43
                      Nie dziecinniejesz Tofiko,ja tez słuchałam tego ze dwa razy dzisiaj ha...ha...
                      Zatanczyłam sobie tengosmile))
                  • kesaira Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 18.03.06, 17:50
                    Toż ja Natlus nie umiem zaplanować kiedy sie wkurzę, bo wkurzania się nie
                    planuje, ...zwyczajniesmile)
                    • natla Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 18.03.06, 18:01
                      No to wkurz sie w pełni po wypełnieniu druczka.....jasne? W końcu zanim
                      zachorujesz na grypę, czujesz jakieś łamania, nie? wink))
                      • kesaira Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 18.03.06, 18:58
                        No tos mnie zagięła!
                        Oczywiście, jak poczuję symptomy...to zaraz bierę wolne... i doniosę!
                        smile)
                        • kesaira Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 18.03.06, 19:19
                          Ide obejrzeć tv.
                          • sagittarius954 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 18.03.06, 19:34
                            To ja dla wszystkich towww.kinga.wodamineralna.pl/produkty.html
                            • regine Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 18.03.06, 19:50
                              Sam się napij...Mądry, mógłbyś podrzucić coś mocniejszego...
                              Woda mineralna...A co tu chorych, skacowanych widać ?
                              Towarzystwo, ma się lepiej po, niż przed... smile)
                              • sagittarius954 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 18.03.06, 20:01
                                dzzisiejszej zabawy już nie dam rady przebyć chyba, że mnie postawicie w kącie
                                lub za kołnierz powiesicie na wieszaku, ja nie przyłożę ręki do szaleństwa
                                chociaż proszę, proszę do Józefa można szaleć...smile)))
                                • vogino55 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 18.03.06, 21:18
                                  Pyk i Gawiarenka w następnej setce 400 w międzyczasie kawę parzę(mocna gorzka)
                                  • vogino55 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 18.03.06, 21:28
                                    Przy kawie mozna na naszych 'inaczej'zatrzymanych w kadrze polityków i nie tylko

juniorfoto.blog.pl/
                                    na dole Archiwes i te czerwone cyferki klik
                                    • natla Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 18.03.06, 22:35
                                      Aleśmy się rozpolitykowali.....wink)
                                      Wojtek, moze zdejmiesz Sagiego ze sznurka....chyba juz ....wysechł....o, a tu
                                      mała nowlka na przyjście do siebie po wiszeniu wink
                                    • lili50 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 18.03.06, 22:39
                                      podrzucę wam piosenkę, żeby wam smutno nie było:
                                      www.superlaugh.com/1/bestestfriend.htm
                                      • natla Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 18.03.06, 22:47
                                        ....ale fajnie grają smile..... Sagi śpi po przeżyciach, Wojtek pewnie zaszył się
                                        w drewutni, no to siądę i posłucham....w kominku ślicznie strzela......zapach
                                        palonego drewna i migotanie płomieni pobudza do wspomnień.......
                                        • sagittarius954 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 18.03.06, 22:54
                                          Dobra kobieto zlitujcie się nad nędznym męskim żywotem i zdjelibyście mnie ztego
                                          wieszaka....och jak ulga....smile)))
                                          • regine Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 19.03.06, 13:34
                                            Posiedzę i posłucham Preisnera "Reguiem for my friend"...
                                            Smutne, przepiękne...Ciepło, cicho i prztulnie...
                                            • dankarol Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 19.03.06, 13:54
                                              Reniu posiedzę i posłucham z Tobą
                                              • regine Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 19.03.06, 13:58
                                                Posiedź i posłuchaj, muzyka różna, od zawsze mi towarzyszy.
                                                Jakaś dziwna jestem czy co...? Ale lubię takie smutasy...
                                                • dankarol Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 19.03.06, 14:02
                                                  Reniu to znaczy,że ja też jestem dziwna, bo ja też lubię.
                                                  • del.wa.57 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 19.03.06, 14:22
                                                    Witam dziewczynkismile Znajdzie sie dla mnie kącik?posłucham z Wami tej smutnej i
                                                    pięknej muzyki,okazuje się,że wiecej jest /dziwaczek/
                                                    Lubie taka muzykę,rozmazuje,rozczula i tak jakos cieplej na duszy,och
                                                    romantyczne z nas osóbkismile))))
                                                  • regine Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 19.03.06, 15:17
                                                    Czyli jesteśy we trzy takie "kaczki dziwaczki" smile))
                                                    Dobrze, że nie tylko ja jestem "inna" .
                                                    Więc słuchajmy dziewczęta...Zaraz coś innego Wam włączę...
                                                    Mam tego do licha na płytach, bo cała rodzinka też "czuje" muzykę...
                                                    A dla odmiany zespół Queen, może być?
                                                    Fredddie Mercury też doprowadza mnie do łez...Oj, legenda, legenda...
                                                  • del.wa.57 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 19.03.06, 16:00
                                                    Wspaniale Reniu,Queen,niezapomniany Freddie,piękny głos,super
                                                    przeboje,szkoda,ze tak szybko odszedł.
                                                    Zamieniam sie w słuch....
                                                  • regine Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 19.03.06, 18:28
                                                    Co puścić Ci jeszcze raz ?
                                                    Też go lubię...smile Zapytaj czego nie lubię, to szybciej wymienię smile)
    • kesaira Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 19.03.06, 18:41
      Zrobię sobie kawkę. Przyniosłam śliwki w czekoladzie. Proszę się częstować.
      Bardzo skutecznie poprawiają trawienie.smile
      • regine Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 19.03.06, 19:17
        Śliwki tak, ale czekolada, no nie ...Ale kusuisz smile
        Dziękuję, ale jedną pożrę, do kawy...
    • dankarol Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 19.03.06, 19:23
      Kawa, czy dobrze słyszałam i chyba jeszcze słyszałam coś o śliwkach w
      czekoladzie. To zawsze przyciągnie mnie do gawiarenki
      • vogino55 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 19.03.06, 21:21
        Co to za napis "Wstęp tylko w STROJACH WIECZOROWYCH "(pidżamy,szlafroki)
        (wink)))))) uciekam mnie u nie było,,,,,ale osochozi???
        • del.wa.57 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 19.03.06, 21:32
          Oj,Wojtusiu smentnie tu dzisiaj,cóś tak wieczorowo,nastrojowo do....spaniasmile)))
          Chyba wiosna nadchodzi i tak nam tej''kochanej zimy żal''cy-cós??
          smile)))
          • dankarol Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 19.03.06, 21:42
            Nie, wszyscy poszli oglądać gwiazdy.
            • regine Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 19.03.06, 21:46
              Już po "Tańcach z gwiazdami", może się coś ruszy, nie wierzę,
              że wszyscy już w piżamach i szlafrokach...
              Wojtuś, Ty chyba jeszcze nie ??
              Bo to już by była, EPIDEMIA...smile)))))))))
              • dankarol Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 19.03.06, 21:48
                Ja proponuję coś zrobić, żeby dobić do tego rekordu
    • dankarol Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 19.03.06, 22:18
      Wiktorio szampan dla Ciebie
      img528.imageshack.us/img528/9226/nrszampan99fs.gif
      jeszcze raz gratulacje
      • natla Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 19.03.06, 22:26
        Zara , zara, ja sobie tu wypraszam jakiekolwiek kaczki, nawet
        dziwaczki....jasne? wink)
        Ja jestem w stroju wieczorowym.....pięknim, niebieskim "spodnium" z przyulnej
        dzianiny wink))
        • regine Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 19.03.06, 22:29
          Już w stroju nocnym, o matko, a z Topem też tak lartasz...??
          Już Cię widzę jak pędzisz...smile)))))))))))
        • del.wa.57 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 19.03.06, 22:32
          To ja chyba tez zara wskocze w taki wieczorowy strój....a póki co to chcę
          lampkę szampana!!kto to dzieli tym szampanem?Danutka czy Wiktoria?
          Zresztą wsio rybka,wazne,ze szampan jestsmile)))
          • regine Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 19.03.06, 22:34
            Oj, zapomniałam o swojej lampce, dobrze, ze nikt nie ruszył.
            Matko szampan, niedziela , taniec i piżamy...
            Nastrój nie z tej ziemismile))))))
            Dobrze, że nas nikt nie widzi,...Toby było...smile))))))
          • wiktoria53 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 19.03.06, 22:34
            Dziewczyny Danutka postawila szampana, wiec wypijmy na te 66666 postów wspólnie
            osiagniętych. Piękna liczba nieprawdaż?smile)))))))) Na zdrowie !
          • del.wa.57 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 19.03.06, 22:34
            Reniu,muzyczke poproszę,nasrojowąsmile))
            Za rekordy!!! za nas!!!! za .....wszystko!!!OOO
            smile))))
            • wiktoria53 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 19.03.06, 22:35
              Nawet potańczyć można , bo dziś z racji Józefa mamy dyspensę!
            • del.wa.57 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 19.03.06, 22:38
              Hej...Wiktorio..nie mysl sobie,ze to Ci na sucho przejdzie,na krzywkę?? nia
              ma,Danutka postawiła -fakt,ale Ty szoruj po nastepnego,albo tak na wszelki
              wypade wez dwa,no....tak na wszelki wieszwink))))
              • natla Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 19.03.06, 22:44
                Dla mnie coś mocniejszego, bo lecę na Czajkowską....wink)
                A na mój strój wieczorny zarzucam ponczo i lecę z Topem po lub przed
                północą.....a któżby mnie o tej porze zobaczył ....smile
              • wiktoria53 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 19.03.06, 22:48
                No, jestem , ale sie zdyszałam! Przytargałam nam do Gawiarenki 2 szmpany do
                wyboru: Rafaello i Cinzano.Proszę komu jaki nalać służe.........a teraz
                właczymy śliczą sambę i z kieliszkiem szampana
                tańczymy ..........lalalalalalalalalalalalala....smile)))

s000.wyslijto.pl/download.php?file_id=09476362607400357127&t=0947636260740035712778989
                • wiktoria53 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 19.03.06, 22:52
                  Natluś, chcesz coś mocniejszego? To proszę, moze Sobieski albo Absolwent?
                  Kurcze nie znam się na mocnych trunkach. To co proponujesz? Polece
                  do "Maratonu"wink))
                • del.wa.57 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 19.03.06, 22:53
                  Dla mnie Cinzano Wiktorio,bidulko nie trzeba było tak pedić,usiądz
                  kochana,odpocznij,ja Ciebie obsłużesmile))
                  Piękna samba a gdzie reszta towarzystwa??
                  • malwina52 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 19.03.06, 22:57
                    lampka winka za cyferki
                    i ich wlascicielke smile)))
                    no i moze to pomoze na sen
                    • del.wa.57 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 19.03.06, 22:59
                      Pomoze...pomoze Malwinko,to taki dosypiaczsmile)))
                      Na zdrówko!!!
                      • regine Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 19.03.06, 23:06
                        No i już się porozchodziły...
                        Do łóżek, a to z psem i zostałam sama na "placu boju" sad
                        Też chyba pójdę w kimo...
                        • natla Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 19.03.06, 23:25
                          No nie! padły, wszystkie leżące miejsca usłane "trupem"....chyba to były
                          koktajle na szampanach......co to sie porobiło.....przyszły przyzwoite, nobliwe
                          50-tki...a teraz....aż sie wierzyc nie chce.......przyciszę Wam troszkę
                          Santanę....śpijcie i śnijcie......Kundziu, jutro pobudź te , które do pracy
                          idą, a reszta niechaj chrapie choćby do południa.
                          • regine Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 19.03.06, 23:41
                            Jeszcze ja, jako niedobitek z Marylką klepię.
                            Od jutra ma mieć nieczynny komputer coś z instalacją..
                            • tofika Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 22.03.06, 21:59
                              Gawiarenka,biedunia pusciutka od kilku dni,
                              wczoraj chcialam omowic tu fagary emerytalne Natli,ale,,,
                              KUNDZIA S Fagar wcale nie wrocila..sadTo gdzie pod basenem ,,mialam siedziec...
                              Juz cieplutko,juz co nieco herbatkowo,i moze nawet lepiej,???
                              zalezy, duzo bb zalezy od odwiedzajacych..no tak..smile
                              • regine Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 23.03.06, 10:03
                                Pootwieram okna,zaduch niesamowity. Kundzia ma dziś wolne, czy co ?
                                Niech i tu wpadnie zapach wiosny, zwierzaki na spacer.
                                Możecie biegać ile chcecie.
                                A ja spokojnie wypiję kawę i zmykam...Do wiosennych porządków.
                                Nic się samo nie cghce zrobić.
                                Potrzebna mi pomoc mężczyzny, panie Witku moogę prosić o pomoc ?
                                Niech pan będzie tak uprzejmy i tą drabinę pomoże mi zaneść do mego domu.
                                Dziękuję smile) Jak skończę dam znać, bo trochę za ciężka, sama nie dam rady......
                                • dankarol Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 23.03.06, 12:14
                                  Reniu jak to miło,że wpuściłaś tu trochę słoneczka i wiosny, odwaliłam wizytę u
                                  lekarz z mamą, to teraz w spokoju wypiję kawę.
                                  • del.wa.57 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 23.03.06, 14:44
                                    Co,nikt nie pije kawy? okey,wpadne póżniej jakos tak w pojedynkę nie smakuje.
                                    Reniu,po co Ci ta drabina?
                                    • regine Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 23.03.06, 15:27
                                      Już nie jest potrzebnasmile Jestem niskiego wzrostu, więc nie wszędzie dosięgam.
                                      Myłam okna, ale się jakoś "wyciągnęłam" i już pół domu załatwiłam.
                                      Jeszcze druga połowa, ale to na po niedzieli. Kręgosłup się strasznie buntuje i
                                      potem mam problemy. Zwłaszcza po takim maratonie. Zawsze w ciągu dnia
                                      załatwiałam, teraz usiadłam, nie ma co się forsować, zdrowie ma się jedno .
                                      Więc piję z Wami kawusię, a potem jeszcze spacerek, żeby się dobrze spało i
                                      głupie myśli z głowy wywiało smile))
                                      • del.wa.57 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 23.03.06, 15:56
                                        Robiłam to samo co Ty smile)))
                                        Wymyłam dwa okna w duzym pokoju i finito,mój kregosłup też się buntuje!!!
                                        Własnie pomalutku,nie wszystko naraz,trzeba /oszczędzać/pracęsmile)))
                                        • wirella Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 23.03.06, 17:13
                                          Prrzybylam tu na pyszną kawę,ucieszy.łam się,że wypije ją w miłym
                                          towarzystwie, a tu masz! Przypomniano mi o wiosennych porządkach i od razu
                                          humor mi się popsuł .Najchętniej wybrałabym się na Swiąteczne waGARY, aby
                                          zapomnieć co należy zrobić.
                                          • dankarol Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 23.03.06, 18:45
                                            Kundziu proszę chociaż herbatę, byłam z psem u veta (druga byłam w kolejce) i
                                            prawie dwie godziny straciłam.
                                            • maladanka Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 23.03.06, 19:07
                                              Rety,ale mrówki z Was,okna wymyte, a u nas wichrzysko lodowate choc słoneczko
                                              świeciło pięknie.Kawę mogę zawsze, a dawno tu nie byłam.
                                              Dziś mnie wymaglował pewien mężczyzna - i to naraz i kolano i plecy,to mnie do
                                              prądu podłączył to ugniatał,aż mi go żal było.Ale mogę się wyprostować, a nie
                                              mogłam - postrzykło mnie.
                                              • del.wa.57 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 23.03.06, 19:42
                                                O rany,Malutka!!
                                                Wymaglował Ciebie facet z kolanami na plecy,do pradu Ciebie podłączył i
                                                ugniatał niemiłosiernie...sadysta jakiś czy cóś?? i jeszcze Ci go żal???
                                                Nie rozumiem kobietsmile))))))))))))
                                                Podaj adres tego sadystysmile)
                                                • maladanka Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 23.03.06, 20:23
                                                  he he - i na stole trzęsącym byłam i jakieś dyskoteki mi przykładał - fajnie
                                                  było :, a poważnie to dobrze mieć takiego kogoś blisko,bardzo wielu ludziom
                                                  • vogino55 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 23.03.06, 22:19
                                                    Nosz kuufffa co chwilę mi pisze 'twoja sesja zakonczona ZALOGUJ SIĘ'
                                                    Już nic nie piszę w fotel zapadam i FORUM czytam powtarzam FORUM nie jakies tam
                                                    książeczki(smile))
                                                    W
                                                    O
                                                    J
                                                    C
                                                    I
                                                    E
                                                    C
                                                    H
                                                    (smile)))))))))))))))))))))))
    • dankarol Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 23.03.06, 22:43
      No proszę tu już nikogo nie ma, a ja po urodzinach siostry wróciłam (jaś
      wędrowniczek z sokiem ananasowym)
      • vogino55 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 23.03.06, 22:51
        dankarol napisała:

> No proszę tu już nikogo nie ma, a ja po urodzinach siostry wróciłam (jaś
        > wędrowniczek z sokiem ananasowym)
        Ćśśśśśśśśś siadaj opowiadaj temat taki turystyczno-krajoznawczy(smile))))
        • maladanka Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 23.03.06, 23:01
          jezdem,jezdem.../swego czasu jeden urzędnik tak mówił - od tej chwili jezdeście
          małżeństwem/...byłam gościem i sie chichrałam...
          a teraz poważnie - Danuś napij sie jak Danusia z Danusią - normalnie czystej
          raz a 50-tkę! zięciu już się snuje powoli po korytarzu szpitalnym,ale się
          ululamy jak się spotkamy - obydwoje whisky gołe lubimy smile
          i mój młody kolega biurowy z ostanich lat pracy został dziś dumnym tatą 3.60kg
          syna!- zdrowie małego i jego rodziców!
          • dankarol Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 23.03.06, 23:05
            Danusiu tyle okazji, no to zdrowie Twojego zięcia na początek
          • regine Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 23.03.06, 23:07
            No i ja się loguję i loguję, albo "wisi " mi wszystko. Nic tylko 50- ka Danusiu
            pomoze jak nic.
            I za zdrówko zięcia, za nowo narodzone dziecię, za logowanie, za wiosnę i za
            piękny świat smile))))))))))
            No i za Was Danusie dwie i za Wojtaka "czytającego i za Administrację, że nam
            tu forum pilnuje smile))))))))
            Wojtuś, gdzie ta "szarlotka"...?? Póżno to późno, ale lepiej późno, niż
            wcale...smile
            • dankarol Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 23.03.06, 23:10
              O właśnie, Reniu dobrze że przypomniałaś, Drugie zdrowie za dzidziusia, żeby
              zdrowo rósł i nie zapisywał się do żadnej partii
              • regine Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 23.03.06, 23:14
                Nigdy nie należałam do żadnej, więc spokojnie wypiję smile))))))))
                Zapisywać się tez nigdzie nie mam zamiaru, nawet do harcerstwa smile
                • dankarol Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 23.03.06, 23:16
                  I tak trzymaj Reniu, a za wiosnę też możesz, bo u mnie koło bloków już
                  pierwiosnki zakwitły.
                • regine Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 23.03.06, 23:16
                  No to jeszcze po jedny za urodzinki Twojej siostry Danusiu, tym "Jasiem
                  Wędrowniczkiem", Niech jej się wiedzie długo, zdrowo i szczęśliwie smile)))))
                  • regine Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 23.03.06, 23:17
                    Zaraz do łóżek pora więc co mam zostało....smile
                    Jeszcze pod wiosnę, bo u mnie mrozi jak licho...smile
                  • dankarol Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 23.03.06, 23:21
                    Reniu siostra dziękuje i jasia polewa
                    • regine Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 23.03.06, 23:28
                      Zaraz północ a my "wędrujemy " po forum. Rano wpadłam, potem przerwa bo okna.
                      Potem córka i chyba z 5 razy wywalało mnie z sieci. Teraz spokój, choć komputer
                      jak wół chodzi..Nie wierm co się ostatnio dzieje.
                      Ale wieczorami mam straszne kłopoty.
                      • dankarol Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 23.03.06, 23:30
                        Ja nie tylko wieczorami, wczoraj wywaliło mnie w południe i nic nie chciało sie
                        otworzyć. Reniu chyba mamy gorszy prąd smile)) ale jutro będzie lepiej.
                        • regine Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 23.03.06, 23:38
                          Mówisz, czy tylko pocieszasz smile
                          Bo nie wierzę. Co jest, mam ekstara przepustowość, od i do abonenta. Prąd jest,
                          tylko rachunek coś za wysoki mi przyszedł. Kłopoty, które mamy, mamy dzięki
                          portalowi gazety. Za dużo chętnych, bo w dzień czasami nam również problemy.
                          Cóż, Interner coraz dostępniejszy dla wszystkich, stąd i te kłopoty.
                          Lezę do łazienki Danusiu. Jeszcze na dobranoc po jednym i lulu smile))
                          • maladanka Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 23.03.06, 23:44
                            na chwilke wpadłam na forum robótki i amen - tam co chwila takie cuda
                            dziewczyny zamieszczają, a juz o haftach krzyzykowych nie wspomne...
                            i zamiast cos robic to oglądam...ale pora spać...chlusniem i usniem,pa!
                          • maladanka Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 23.03.06, 23:45
                            jeju ale gapa - a jubilatki zdrowie czyli siostry Danusi? 100 lat! 100 lat !
                            i Loleczka cudaczka psiego giglam -
                            • regine Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 24.03.06, 12:55
                              No to sobie usiadę, i wypije spokojnie kawę, lub jak ktoś ma
                              jakieś ?"kropelki" ???
                              Bo z lekka mnie poniosło...
                              • krista57 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 24.03.06, 14:12
                                Muszę Ci wyznac,ze nawet sie zdziwiłam z lekka smile))
                                Ale jak długo trzeba znosic czyjes dąsanie i grozby.
                                Kawke tez poprosze bo jak narazie pożarlam cały kawał ciacha.
                                • regine Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 24.03.06, 14:19
                                  Nie jedz ciacha, wypij tylko kawę smile Ja już pól butelki mineralnej wypiłam...smile
                                  • dankarol Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 24.03.06, 14:26
                                    Dziewczynki, wypiję z Wami kawę, pobiegałam po parku i teraz z chęcią posiedzę
                                    chwilę.
                                    • regine Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 24.03.06, 19:41
                                      Samemu smutno sączyć, może ktoś mi potowarzyszy...?
                                      Pusto w Gawiarence, wszyscy tylko wszystko komentują, roztrząsają, boją się i
                                      potem przepraszają. Fuj, jaki dzień, jak w polityce prawie.
                                      Nie dość, że chłodno na dworze to i na forum, jak na forum humorrum.
                                      • del.wa.57 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 24.03.06, 19:57
                                        Zaraz do Ciebie dołącze Reniu,dosyc tego roztrzasania,to zaczyna być
                                        nudne,tylko lece do kuchni,musze tam coś ''wykurzyc''smile))))
                                        Zaparz swieża kawę, proszę.
                                        • regine Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 24.03.06, 20:03
                                          Dzięki Delwuś, cieplutka, aromatyczna, w sam raz na po kolacji smile)
                                          Zrewanżuję się winkiem, picie samemu, niezbyt dobre, podobno, więc i Ty się
                                          delektuj.smile)
                                          • del.wa.57 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 24.03.06, 20:07
                                            Chętnie wypije z Tobą kawe i lampkę wina,(cóś mniem)zaczeło sie oko
                                            zamykać,patrze a to deszczyk pada na moje wymyte okienka,to u mnie mormalkasmile)
                                            • dankarol Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 24.03.06, 21:12
                                              Czy zostało jeszcze trochę kawy, coś dzisiaj taki ciężki dzień. Słoneczko
                                              świeciło, ale tyle różnych spraw, że tylko na spacerze mogłam na chwilę go
                                              pooglądać.
                                              • maladanka Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 26.03.06, 08:17
                                                eee,nikt nie był od 24-go? nie wierzę! sio zwierzaki na powietrze!
                                                szybko wracajcie,żółwie, spocicie się - wolniej! a ja ide w las - bez
                                                piórka,znajomi pospać nie dają tylko gnają mnie w plener, suchy chleb dla
                                                hucułków mam i gnam,papapapapapapapa...a kawę wypije z widokiem na końskie ogony
                                                • natla Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 26.03.06, 10:36
                                                  Kundziu! Daj największą kawę jaką masz......łeb mi pęka.....Danuśka, pozdrów
                                                  ogony i przyjemności w piciu kawki w atmosferze ogonów wink))))Ale masz
                                                  fajnie....smile
                                                  • dankarol Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 26.03.06, 10:57
                                                    Kundziu jeszcze jedną kawę poproszę. Kawę w łapki i przed telewizor, bo zaraz
                                                    wyścigi motocyklowe się zaczynają.
                                                  • regine Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 26.03.06, 16:57
                                                    No to już jestem po obiedzie, więc wypiję spokojnie, popołudniową kawę.
                                                    Właśnie miałam "konferencję " w sprawie wyjazdów i przyjazdów.
                                                    Wszystko prawie juz uzgodnione. Terminy "zaklepane". Z Wami tylko jeszcze z
                                                    tydzień posiedzę, a potem święta, a po świętach wyjad w Polskę, powrót i wylot.
                                                    Nie wiem do kiedy, ale na lipiec powinnam wrócić.A w lipcu też wyjazd "w
                                                    Polskę". Zlot znowu nie w termine...
                                                    Może innym razem....Tak sobie siedzę , sprawdzam i myślę...Bez % nie
                                                    razbieriosz...
                                                  • lili50 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 26.03.06, 17:05
                                                    Skoro, już jesteście, po obiedzie i popijacie kawkę. To dla relaksu poczytajcie
                                                    sobie trochę poezji. - heavenlydoris.0catch.com/zlote_mysli/01
                                                  • natla Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 26.03.06, 17:08
                                                    Och, ale tu przyjemnie....to naprawdę oaza spokoju forum wink))), no chyba,że
                                                    Wojtek z "drewutnianką" przyjdzie wink)
                                                    Kawa i poezyja......Regina, nie gadaj tyle, tylko słuchaj poezji......ale
                                                    fajnie smile
                                                  • lili50 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 26.03.06, 17:19
                                                    wybaczcie, coś mi się dzieje dziś z internetem
                                                    heavenlydoris.0catch.com/wiersze_wlasne5/wodospad_mysli
                                                  • regine Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 26.03.06, 17:25
                                                    Nie szkodzi Lili, nie szkodzi. Tu na forum "wieje" z kazdego kącika poezją.
                                                    Z listów też, nic tylko zamknąć oczy i słuchać, słuchać...smile))))))))
                                                  • regine Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 26.03.06, 17:28
                                                    Opijamy, Mój Mały Jubileusz, poszedł 6500 post smile)))))))))
                                                    No i co Wy na to...?
                                                    A Sagi się cieszy z 400 czy coś tam...Niech spróbuje i mnie dopędzi...smile
                                                  • sagittarius954 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 26.03.06, 19:11
                                                    A jak wyjedziesz to przynajmniej mniej postów puścisz....wink))wyszło mi 8,25
                                                    posta dziennie to chyba nieźle, ale objętością to nadrabiam regine
                                                    objętością....smile)))))policzę słowa w swich postach jak myślisz ile wyjdzie?smile))
                                                  • dankarol Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 26.03.06, 19:22
                                                    Reniu moje gratulacje. Piękny numerek nastukałaś, lecę po kwiaty i książeczki
                                                  • natla Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 26.03.06, 19:33
                                                    Znowu okazja? Dankarol, gdzie te książki......no Ciebie to po śmierć mozna
                                                    spoko wysłać wink))
                                                    Gratulacje Reginko! smile Sagi goni Ciebie, a Ty mnie wink)) (zołza ze mnie)
                                                    Jako zapobiegliwa osoba schowałam parę nowelek, więc zanim Dankarolka przyleci
                                                    (na drugi raz niech lepiej p. Witek fruwa) wychylę Twoje gratulacje na
                                                    zdrowie wink)
                                                  • dankarol Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 26.03.06, 19:44
                                                    Taż lece, lece, aż buty gubię
                                                    www.winofrance.com/winofrance.htm
                                                  • natla Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 26.03.06, 19:50
                                                    Wspaniale się spisałaś Dankarolko.....no to za milionowy liscik Reginki
                                                    i średnią 100/dzień dla Sagiego wink)......pychotka.....czekaj nie otwieraj
                                                    następnego....wink)
                                                  • dankarol Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 26.03.06, 20:04
                                                    Sagi przepraszam, przegapiłam Twój rekord, wybacz.
                                                    img148.imageshack.us/img148/3070/padant9xx.gif
                                                    To za Twój rekord, też coś przeczytam
                                                  • sagittarius954 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 26.03.06, 20:10
                                                    oooooooo wielka dankarol tego mi było trzeba...dziękismile))))
                                                  • regine Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 26.03.06, 20:28
                                                    Dzięki za kwiaty, życzenia i wogóle...smile))
                                                    Pożegnam Was, 1 maja a powitam 25 czerwca.
                                                    Lubię być witana, ostatnio było bardzo miło !!!
                                                    Zwłaszcza wpaść, po długiej rozłące na forum smile))))))))))))
                                                  • dankarol Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 26.03.06, 20:33
                                                    Reniu, nie ma sprawy, wpisałam w kalendarz, a on na mnie wrzeszczy jak się
                                                    zbliża jakiś termin. Kwiatów i książeczek nie zabraknie
                                                  • regine Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 26.03.06, 20:36
                                                    Wasze zdrowie pod "Taniec z gwiazdani" !!!!!!!!
                                                    Aż mi nogi skaczą....smile
                                                    Danuś , dzięki, przyjmuję każdą ilość, zwłaszcza kwiatów, kocham wszystkie,
                                                    nawet te najmniejsze...smile
                                                    A będę was uraczać zdjęciami z podróży smile)
                                                    Nie zapomnę, to tylko niecałe 2 miesiące....
                                                  • regine Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 26.03.06, 20:39
                                                    Butelka "Finlandii", wczoraj jej nikt nie ruszył, z cytrynką, colą jak kto
                                                    lubi..
                                                    Pod awans mego zięcia, też, az się popłakałam dziś ze szczęścia...smile))))))
                                                    Pozwolił ruszyć zapasy ze swojego barku...smile)))))))
                                                    Więc tańcząco, awansowo , pożegnalnie ...!!!!
                                                  • del.wa.57 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 26.03.06, 20:44
                                                    No to polewaj Reniu,polewaj,za numerki,za awans,za życie,na zdrowiesmile)))
                                                  • regine Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 26.03.06, 20:46
                                                    Kto mnie do łózka potem zaprowadzi, śpię w innym pokoju, na kota nie ma co
                                                    liczyć smile)))
                                                  • dankarol Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 26.03.06, 20:51
                                                    Kto mi ukradł mój wpis, tyle się opisałam i gdzieś uciekł
                                                  • del.wa.57 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 26.03.06, 20:55
                                                    Danutka,jaki deszcz? u mnie pięknie,ciemno,juz nie pada,jak bum..bum..to nie
                                                    ja,chcesz parasol,masz bierz,taki duży,ze schowacie się obojesmile))
                                                  • del.wa.57 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 26.03.06, 20:59
                                                    Masz rację,jakies cuda tu sie dzieją,mój wpis też szlaczek trafiłsmile))
                                                  • natla Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 26.03.06, 21:51
                                                    Reniu, przecież Ty wyjeżdżasz dopiero za ponad miesiąc, to czemu się już
                                                    żegnasz......imprezy nam się skurczą......skurczybyki jedne. wink)
                                                    Cos jest ze znikaniem wpisów, mnie też jeden długi wsiąkł, ale myslałam, że
                                                    zamiast wyślij, kliknęłam we wstecz (bo juz mi sie to zdarzało). Dziwne to.
                                                  • dankarol Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 26.03.06, 21:55
                                                    Ja wiem Renia będzie żegnać się przez miesiąc, a potem przez następny witać. To
                                                    dopiero impreza
                                                  • natla Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 26.03.06, 22:00
                                                    aaaaaaaaaaaaaaaaaa, chyba że tak......tylko musimy ją ściśle kontrolować.
                                                    A swoją drogą .....wytrzymamy miesiąc imprezowania? wink)
                                                  • natla Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 26.03.06, 22:03
                                                    No właśnie wysłałam liścik i nie ma go......sad co jest?

Zastanawiałam się w nim, czy wytrzymamy miesiąc imprezowego
                                                    pożegnania......zebysmy potem nie musieli stworzyć forum AA albo coś
                                                    podobnego....np. ....o.... forum wraków wink)
                                                  • regine Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 26.03.06, 22:08
                                                    No i co szkodzi, ale za tydzień znikam z forum, cóż obowiązki rodzinne, czasami
                                                    wpadnę, ale nie na długo. Całe dwa tygodnie. Więc ten tydzień się żegnamy,
                                                    po 3-ech witamy, potem na tydzień żegnamy, a potwem to już nie wiem, bo
                                                    planauję taki 3 dniowy wyjazd. Zobaczymy....
                                                    A po powrocie, to dopiero będzie się działo smile)))))))))))
                                                    Klub AA, wskazany koniecznie...
                                                  • regine Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 26.03.06, 22:09
                                                    Wcieło i mój, taki długi....
                                                  • vogino55 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 26.03.06, 23:21
                                                    Za Wami człek czytać nie nadąży,a co dopiero polewać (smile))posiedzę pomyślę
                                                    nad planem jutrzejszego dnia w ciszy i spokoju(wink))
                                                  • natla Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 26.03.06, 22:06
                                                    No właśnie wysłałam liścik i nie ma go......sad co jest?

Zastanawiałam się w nim, czy wytrzymamy miesiąc imprezowego
                                                    pożegnania......zebysmy potem nie musieli stworzyć forum AA albo coś
                                                    podobnego....np. ....o.... forum wraków wink)

I znów ten nie poszedł, ale wrócić do niego mogłam i skopiowałam. Odpowiadam
                                                    też sobie , a nie Tobie Dankar.
                                                  • natla Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 26.03.06, 22:07
                                                    Ale numer.....teraz pokazały sie wszystkie. Czy Wasze "utracone" tez?
                                                  • dankarol Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 26.03.06, 20:49
                                                    Tyle okazji, oj co to będzie. Zostawcie trochę tej finlandii, bo muszę lecieć z
                                                    futrzakiem na spacer. Acha Delwuś musiałaś ten deszczyk do mnie wysłać? Futrzak
                                                    mi zmoknie.
                                                  • del.wa.57 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 26.03.06, 20:35
                                                    Reginko,Ty nie dziękuj,tylko stawiaj jakąs butelczynę,nie przejdzie Ci na
                                                    sucho taki numersmile))))
                                                  • del.wa.57 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 26.03.06, 20:32
                                                    O...co tu mamy?? znowu imprezka hura!!!hura!!!
                                                    Gratuluje rekordzików Reniu,ło matko/łapki Cie nie bolą?/piękny numerek piękny.
                                                    Sagi,przyjmij słowa uznania,pięknie idziesz,oby tak dalejsmile)))
                                                    Danutka...a Ty musiałaś odrazu te trzy flachy na stół postawić? nie mogłas
                                                    schować jednej?
                                                    smile))
                                                  • sagittarius954 Re: GAWIARENKA - MARZEC 2006 26.03.06, 19:44
                                                    Reniu życzę Ci Milionowego postu...tylko czy my wogóle dobrze robimy spędzając
                                                    czas w wirtualnej krainie? Wyciągam maximusa i piję za Twoje posty i Twoje
                                                    zdrowie.smile)))00kwiaty.w.interia.pl/roza/1v33_sc.htm
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka