regine 15.09.06, 22:54 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
regine Re: DEL.WA57 !!!! 15.09.06, 22:57 Znaczy link,(teb czerwony) do Twojego osobistego Archiwu, cobyś wiedziała i czasami powspominała sobie co i kto do Ciebie pisał. Sama miła lektura Sorki, kropki za literką "a" nie postawiłam, ale chyba się nie obrazisz ) Odpowiedz Link
malwina52 Re: DEL.WA57 !!!! 15.09.06, 23:01 o kurcze prosisz i masz)))) niech Ci helenko sluzy tak samo dlugo jak pierwzy, Reginka to pracowita dziewczynka, moze i swoj ogonek zmniejszy na starym kompie to stresa mozna dostac zanim dopcham sie na koniec Odpowiedz Link
dankarol Re: DEL.WA57 !!!! 15.09.06, 23:08 No coś takiego całkiem nowy czyściutki, ale Reniu porządek zrobiłaś u Helenki. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: DEL.WA57 !!!! 15.09.06, 23:08 Dziękuję Reniu,sekretarko Ty nasza,jak mam cudnie teraz nie trzeba tak wysoko sie wspinać po schodach))) A to dzięki Tobie Malwinko Odpowiedz Link
malwina52 Re: DEL.WA57 !!!! 15.09.06, 23:29 czasami z wygodnictwa przydaje sie na cos ale czuje ze szybko bedzie u Ciebie pod gorke znow tempo jest szybkosci torpedy Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: DEL.WA57 !!!! 15.09.06, 23:25 Del.wo jaki króciutki ten twój priv)Koń zawsze się śmieje jak zwłoki zobaczy ))))Zarżałem jak koń) Odpowiedz Link
regine Re: DEL.WA57 !!!! 15.09.06, 23:32 Ja rewizytą, z bukietem róż i "Książką " Przybiegłam. Bo jak tu nie oblać nowego "mieszkanka" ) img62.imageshack.us/img62/6527/bukietbiaychrfu1.jpg img62.imageshack.us/img62/1969/ginif2.jpg Można z lodem i tonikiem, dobry na Wszystko ) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: DEL.WA57 !!!! 15.09.06, 23:49 Witam gości i bardzo dziękuję za wizytę))))) Dzięki Reniu za piękne róże a gin koniecznie z tonikiem i lodem,chyba sie upiję Odpowiedz Link
dankarol Re: DEL.WA57 !!!! 15.09.06, 23:55 img301.imageshack.us/img301/4716/m31012006krolewskikosznewtr8.gif To ja też z kwiatami wpadłam img154.imageshack.us/img154/796/lodyancymon0fc.jpg i deserek przyniosłam Odpowiedz Link
vogino55 Re: DEL.WA57 !!!! 16.09.06, 00:08 TY mnie tu nie stresuj brakami w DREWUTNI,,,,,DO JESIENI JESZCZE KILKA DNI ,a potem zobaczymy, na pewno o tak zwanym 'suchym pysku'nie będziemy pisać()))) Wojciech Odpowiedz Link
regine Re: DEL.WA57 !!!! 16.09.06, 18:57 Tak, już pełny luzik, dawno, ale sasiadkę tu miałam, nóżki przed podróżą wypielęgnowałam, troszkę poskładałam. Obiadek. Poczta, spacerek i już jestem Odpowiedz Link
tofika Re: Helenko:) 16.09.06, 19:16 Wczoraj na noc juz do mnie przbyl syn,wiec do poznych godz nocnych debatowalismy..a teraz od kilku godzin wybyl do swoich przyjaciol odwiedzic , a jakoncze ogromne ilesc znow grzybkow... i nie mam czasu nic a nic ,,na klikankopozdrawiam baw wieczornie milutko Odpowiedz Link
regine Re: Helenko:) 16.09.06, 19:28 Wkładasz nogi do misy, z płynem ziękczającym, moczysz, używasz pumeksów i innych drapaków. Potem nożyczek, cążków, pilnika. Po osuszeniu, pomaluj, potem wetrzyj dobry krem. Nogi wywal na fotel, pupę na dywan i pełny relaks. Co się będziesz głowić przy nazwach Najnormalniej w świecie to robię. Do gabinetów nie biegam, czasami na parafinę dłoni. Ale to za jednym zamachem u fryzjera robię. Ścinanie włosów, układanie, a parafina sobie siedzi w rękawiczkach Odpowiedz Link
e-baba Re: Helenko:) 16.09.06, 21:05 Kochana, poleciałam, sprawdziłam - no i masz rację. Teraz - podziękowania, jutro - list. Pozdrowienia cieplutkie. Odpowiedz Link
e-baba Re: Helenko:) 17.09.06, 20:40 Puk, puk, otwórz furtkę. Stoi przed nią listonosz. Odpowiedz Link
dankarol Re: DEL.WA57 !!!! 17.09.06, 22:19 Dzięki Halutka za zegar. Właśnie taki był mi potrzebny, a kwiaty staną na komódce obok zegara. Teraz jest tu baaardzo przyjemnie. Odpowiedz Link
dankarol Re: DEL.WA57 !!!! 18.09.06, 17:22 Niestety, pewnie do ostatniej chwili jeszcze coś będę robić i napewno ze wszystkim nie zdążę Odpowiedz Link
regine Re: DEL.WA57 !!!! 19.09.06, 00:47 Pa,pa Helenko. Wróce . Pozdrawiam i dziękuję za WSZYSTKO Odpowiedz Link
dankarol Re: DEL.WA57 !!!! 19.09.06, 19:32 Halutka przyznam Ci się, że dzięki Mani mam "rajzefiber". Odpowiedz Link
dankarol Re: DEL.WA57 !!!! 19.09.06, 22:05 Halutka rano wrzucę co bądź do plecaczka i w drogę, najwyżej dziewczynom nie spodoba sie moja garderoba, albo okaże się, że zapomniałam jakiejś części garderoby.)))) Gorzej będzie jak zapomnę humoru. Odpowiedz Link
natla Re: DEL.WA57 !!!! 20.09.06, 15:23 Najwyżej Danutka skoczy szybko po brakującą skarpetkę do domciu....przezież to rzut beretem Dzięki, i piękne i dowcipne. Chyba się nie musimy wstydzić naszych wszchodów i zacjodów. Odpowiedz Link
vogino55 Re: DEL.WA57 !!!! 23.09.06, 00:58 Wielkie Dzięki za "sierściuchy" żyje tylko doba jakby się skurczyła Pozdrawiam serdecznie Wojciech Odpowiedz Link
fleur1 Przepraszam za moj telefon 23.09.06, 13:22 Bateria sie wyladowala i nagle sie rozlaczylam, zapomnialam o tym i mi ucieklas. Jak bedziesz miala czas to zapraszam do rozmowy moja mila rozmowczynie. Przesylam buziaki dla Ciebie i Twojego slubnego. Odpowiedz Link
kasia573 Re: list w drodze 24.09.06, 19:34 Helen, dzięki!Ale po ile tego swińs... sorki, tej przepysznej mikstury pić? Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: list w drodze 24.09.06, 20:17 Del.wo , skarbie jedyny , nawet nie wiesz jaką frajdę mi zrobiłaś , będę przerysowywał kwiaty i uczył z wnusią rysować , malować , dobierać kolory. Super. Naprawdę dzięki . Gdybym mógł to uściskałbym Cię a i tak wysyłam ... jak ty piszesz cmokale i całusy.)))) Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: list w drodze 24.09.06, 20:28 Pierwsza zazdrosna róża (żółta) przerysowana już pwstaje ...))) Odpowiedz Link
krise1 Re: DEL.WA57 !!!! 24.09.06, 21:32 Helenko, bo plik trzeba zapisać na dysku, rospakować i dopiero kliknąć na pps-a. Odpowiedz Link
kryzar Re: DEL.WA57 !!!! 24.09.06, 21:47 kwiaty WSPANIAŁE dziękuję za przesyłkę, a jeszcze od serca napisałam na gazpocztę Odpowiedz Link
kasia573 Re: DEL.WA57 !!!! 24.09.06, 21:59 Bardzo, bardzo dziękuję!Jakie cudne promyki słońca prześwitujące w trawie i liściach! Nie mówię już o rozweselających barwach. Zostawię na zimę. Ciekawe, czy na płytke by sie dało zgrać.I dzięki za informację!Hej! Odpowiedz Link
krise1 Re: DEL.WA57 !!!! 25.09.06, 00:25 Helenko bardzo dziękuję, ja w zamian chciłam Tobie, też wysłać, ale coś mi ta poczta szwankuje.Wysyłam i wciąż wraca. Odpowiedz Link
dankarol Re: DEL.WA57 !!!! 25.09.06, 19:29 Halutka, po wejściu wczoraj do domu, 10 minut kucałam z plecakiem na plecach pod drzwiami i witałam Lolka Odpowiedz Link
natla Re: DEL.WA57 !!!! 25.09.06, 19:53 Tak się zastanawiam, czy Kasia ma bismarka ))))) (Jak się nazywa katar z dwóch dziurek naraz? Bismark) Odpowiedz Link
wiktoria53 Re: DEL.WA57 !!!! 26.09.06, 21:14 Helenko, jestem, ale nie mam za dużo czasu na razie. Oglądałam prezentację od Ciebie i dziekuję Ci za nią. Dopiero za tydzień będę miała swobodny dostęp do netu i trochę wiecej czasu więc wszystkim odpiszę.Serdecznie pozdrawiam. Odpowiedz Link
malwina52 Re: DEL.WA57 !!!! 27.09.06, 07:44 dziekuje zaganiany czlowiek taki.... ale zagladam i podczytuje pozdrawiam Odpowiedz Link
regine Re: DEL.WA57 !!!! 29.09.06, 20:22 Już swoje poprasowałam a leć na pocztę. Ciemno to ciemno, ale może coś wypatrzysz )) Odpowiedz Link
regine Re: DEL.WA57 !!!! 29.09.06, 20:51 No wiem, a co drugi raz doszło ? Jeśli tak to przepraszam, coć mi się pokiełbasiło ))Ale dziś odebrałaś ? Odpowiedz Link
regine Re: DEL.WA57 !!!! 29.09.06, 21:40 Przeczytaj w "Wątku statystycznym", to jest na moją odpowiedź. Ten to ma dar. Zazdroszczę lekkości pióra, czyli klawiatury Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: DEL.WA57 !!!! 29.09.06, 21:41 Dalibóg Pani tenże i u mnie z tacą biega i w języku jakowymś gada a co wnijdzie to go batem smagam a on swoje , niepospolite to rzeczy na tem świecie... Sagittarius. Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: DEL.WA57 !!!! 29.09.06, 22:32 Dajesz mi acanka do zrozumienia że tę królową Czarną Reginą zwą? No , zastanowić sie muszę... Odpowiedz Link
mania1119 Re: DEL.WA57 !!!! 29.09.06, 22:53 Ostatnio zaniedbalam sie na gg ale sie poprawie a na razie pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link
mania1119 Re: DEL.WA57 !!!! 29.09.06, 23:13 Polapac sie z czasem nie moge,ide spac ale jutro mam wolne to wszystko odrobie.Buziaki! Odpowiedz Link
e-baba Re: DEL.WA57 !!!! 29.09.06, 23:27 Dzięki i Tobie, Delwa, za dobre słowo na drogę. Żadnego telewizora, żadnej gazety, a odpoczynek gwarantowany. Odpowiedz Link
kasia573 Re: DEL.WA57 !!!! 30.09.06, 22:15 Helen, dzięki!W dobie zła i brzydoty tego typu widoki zachwycają, zwłaszcza, że mnie tam nie będzie. Ten ład kompozycji i kolorystyczny przyda się na czasy dołka zimowego. Odpowiedz Link
regine Re: DEL.WA57 !!!! 01.10.06, 20:26 Helenko, serdeczne dzięki, faktycznie skrzynka pełna. Choć znowu mam problem z załącznikiem, ty o "M...." z muzyką. Nie mogę otworzyć ani zapisać. Dziękuję serdecznie. Ty to potrafisz wywołać uśmiech ) Jeszcze raz dziękuję )) Odpowiedz Link
wiktoria53 Re: DEL.WA57 !!!! 01.10.06, 20:26 Helenko, bardzo Ci dziękuję za przepiękną przesyłkę ))))))))))) i ta muzyka.......)) Odpowiedz Link
regine Re: DEL.WA57 !!!! 01.10.06, 21:07 Dzięki Helenko. Bo mam masę "?" I nie wiem co jest ? Odpowiedz Link
regine Re: DEL.WA57 !!!! 01.10.06, 21:17 Helenko, za nic nie mogę otworzyć Co jest ? To samo masm, jakieś znaki zapytania i nic. Ani otworzyć ani zapisać. Ten sam problem.... Odpowiedz Link
regine Re: DEL.WA57 !!!! 01.10.06, 22:04 Helenko, zajrzyj na pocztę . Ja po prośbie do Ciebie. Masz tam wszystko. Czy się uda ....? Bardzo proszę Odpowiedz Link
regine Re: DEL.WA57 !!!! 01.10.06, 23:39 Po długim znoju, udało się otworzyć. Dziękuję Helenko, śliczne )) Odpowiedz Link
regine Re: DEL.WA57 !!!! 02.10.06, 21:25 Helenko, bardzo ładne, tylko na 2-giej stronie jest błąd, nie wiem, czy ja go zrobiłam pisząc. Ma być "żeś kowalem losu", a jest "że kowalem losu". To tyle. Czy uda się poprawić ? Podoba bardzo, w taim stanie jakim jest. Dziękuję za pracę. Buziaków moc Nie było mnie wcześniej, a przed chwilą dostałam internet po burzy. Przepraszam, że tak późno piszę. Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: DEL.WA57 !!!! 02.10.06, 21:51 Helenko dziękuję za pocztę , ziemniaki prawie wykopane , liczyłem furmanki) W szwagrze miałem ostoję , strasznie Ci dziękuję za pamięć i życzę Ci dobrej nocy .) Odpowiedz Link
regine Re: DEL.WA57 !!!! 02.10.06, 23:25 Helenko !!!! Dziękuję, dotarło !!!Śliczne ) Dziękuję BARDZO ))) Odpowiedz Link
tofika Re: DEL.WA57 !!!! 06.10.06, 16:49 Helenko popslalamn Ci smichy Natli na gazetecaluski.... Odpowiedz Link
tofika Re: DEL.WA57 !!!! 06.10.06, 16:54 Helenko , niestety nie pozwalaja , nie otworzysz... bedziesz miala chwilke wlaczymy skyp i posluchasz.. Odpowiedz Link
tofika Re: DEL.WA57 !!!! 06.10.06, 17:21 Helenko , nawet nie puscili poczta..wrocilo.. jednak tresc zakazana Odpowiedz Link
regine Re: DEL.WA57 !!!! 06.10.06, 23:54 Delwuś, nie może otworzyć w swoim nowym komputerze. Nie ma zainstalowanego takiego programu. A zięcia nie ma, bo na jego laptopie by otworzyła. Zięć poleciał do Dubaju, do Emiratów Arabskich. Wraca w poniedziałek. Sama zmartwiona, bo tak chciała zobaczyć. Tak, że musimy poczekać troszkę na wrażenia. Sama jestem ciekawa, czy się spodobało. Odpowiedz Link
regine Re: DEL.WA57 !!!! 07.10.06, 00:22 Oj, bardzo by chciała, bardzo. Wieczorem 5, poszli na kolację, nie było kiedy, bo późno wrócili. a 6 zięć prosto z pracy poleciał na 3 dni. W poniedziałek się dowiemy. Cgyba, że jak ją znam jutro zainstaluje sobie program. Ale Sylwunia jutro z nią w domu, to nie ma szanas. Musi się nią i pieskiem zająć. Odpowiedz Link
regine Re: DEL.WA57 !!!! 07.10.06, 15:32 Helenko, doszło Zerkam co jakiś czas na forum, troszkę składam do kupy następne Zakopane. Sprzątam. Już niedużo mi zostało. Jak już usiądę na "stałe", wszystko przeczytam. Dziękuję )) Odpowiedz Link
regine Re: DEL.WA57 !!!! 08.10.06, 21:09 Oj, wysoko był i ciężko wchodzić. Bo schody ledwo kupy się trzymały. Z duszą na ramieniu wchodziłam i schodziłam. Ale koncertu pięknego wysłuchałam w dzwonnicy. Prawie głucha wyszłam. Widok przecudny, na 4 świata strony i wszędzie tak zielono, tylko kopuły cerkiewne z tego gąszczu zieleni było widać, bo błyszczały w słońcu. Odpowiedz Link
e-baba Re: DEL.WA57 !!!! 08.10.06, 21:19 Juz z góry wielkie podziękowania za pocztę składam i już naprawdę znikam. Mam nadzieję, że znajdziesz jutro chwile czasu, by tu zajrzeć. A synowi, bardzo proszę, serdeczne życzenia urodzinowe: "oby wiatr mu jedynie w plecy wiał" - od takiej jednej baby przekaż. Do jutra. Odpowiedz Link
tofika Re: DEL.WA57 !!!! 08.10.06, 22:14 Helenko... wczoraj mi poczta nie przeslala Twojej paczuszki z zalacznikiem tylko napisali w nieznanym jezyku--bleble ,ze cos tam delwa .gazeta.... Odpowiedz Link
tofika Re: DEL.WA57 !!!! 08.10.06, 22:51 Helenko.. chyba "czolganie" mi na poczte zostalo...hihihi prawe kolanko zwyrodnialec jeden, a lewa stopa nie czynna, wiec wojskowe podchody czynie))) pelzne... a dojde)juz dziekuje...cmoooooooook Odpowiedz Link
regine Re: DEL.WA57 !!!! 08.10.06, 23:01 Nic nie ma Helenko. Zaglądałam A kiedy wysłałaś ? Odpowiedz Link
regine Re: DEL.WA57 !!!! 08.10.06, 23:45 Już jest jest !!! Nie wysyłaj !! Myślałam, ze już do łóżka kurs obrałaś. Już obejrzałam, wysłuchałam. Lubię tego malarza i tą piosenkę. Piękne dzięki Helenko ) Skąd Ty wiesz, co mi jest potrzebne, co lubię ? Intuicja ??? Odpowiedz Link
dankarol Re: DEL.WA57 !!!! 09.10.06, 14:09 Halutka ja też się cieszę, że chociaż na chwilę tu udało mi się zaglądnąć. Dostałam sns od Kristy, że do rekordu niedaleko i musiałam zaglądnąć. Strasznie smutno bez Was buuuuu Odpowiedz Link
regine Re: DEL.WA57 !!!! 11.10.06, 17:34 Też ledwo "zipi", logowałam się ze trzy razy, a internet też na włosku wisi, do jutra. Jutro znowu mogę nie mieć...GG działało mi wczoraj, dziś nie mialam. Załamka zupełna Odpowiedz Link
regine Re: DEL.WA57 !!!! 11.10.06, 18:12 Helenko, to nie choroba Cały tydzień w Zakopanem wytrzymałam. Radia i TV ani prasy nie było. Nie martwię się. Haftuję troszkę, bo nie wiem kiedy znowu odłączą. Oczy i tu i tam potrzebne. Poczytuję troszkę foruum. Troszkę smutn mi dziś, ale już powoli przechodzi, jak chmura na niebie, pędzona wiatrem. Znowu wyjeżdzam od Was. Aż do Świąt Bożego Narodzenia. Ten rok mam cały czas w rozjazdach. Odpowiedz Link
regine Re: DEL.WA57 !!!! 11.10.06, 18:14 Zapomniałam Ci podziękować. Bardzo się podobało. Oj, jaka radocha była. Napradę dziękuję nie tylko w swoim imieniu. Będę miała do Ciebie jeszcze prośbę. Ale to przed wyjazdem dam Ci znać. Odpowiedz Link
regine Re: DEL.WA57 !!!! 11.10.06, 18:52 Tak Helenko 5-6 listopad, wylatuję. Wcześniej bo chyba 27 października do mamy. Wracam na 3-4 listopada i w drogę. Nic tylko na walizce siedzę ostatnio. Ale muszę, co zrobić, matkę tylko mają jedną dzieciaki. Tak niespodziewanie wypadł ten wyjazd. Myślałam, że już na ten rok zakończyłam podróże. A tu masz... Odpowiedz Link
tofika Re: DEL.WA57 !!!! 11.10.06, 22:29 Helenko,chyba pukal listonosz... do Ciebie..zerknij Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a DEL.WA57-12.X.06 12.10.06, 20:16 fajna tapetka, no nie ? specjalnie wysłałam do tych, co palą ) Mam już nowy dysk tw. 80 GB. Więc można słac do mnie cięższe zbiory. U nas dziś znów piękny, ciepły wieczór...oby pazdziernik dalej tak się nam spisywał! Zazdroszczę Ci tego NJC, może szkoda, że w zimie ? Tam ponoć zimy trudne do zniesienia bywają...ale może nie zawsze. pozdrówki ! EE Odpowiedz Link
regine Re: DEL.WA57-12.X.06 13.10.06, 17:43 Jaka pracowita ? No coś Ty. O co Ty mnie podejrzewasz, Helenko ) Obiad ugotowałam, barszcz czerwony, który jedzie jutro do córci, a którego ja nie lubię. Sobie obiad ugotwałam, ziemniaki, rybkę pangę. Nigdy jej jeszcze nie jadam, ale pysznści i do tego surówkę. Szarlotkę zrobiłam, też córci, choć już jej kawałek nadjadłam Zakupy i teraz najedzona lezę podrzemać Leń ze mnie ostatnio się zrobił. Może poprzez brak internetu ? Odpowiedz Link
wiktoria53 Re: DEL.WA57 13.10.06, 20:08 Znakomte Helenko, znakomite. Ale naprawdę jesteś zdolna. Wiesz jeszcze mam jakiś film od Ciebie video ale niestety nie mogę go obejrzec. Coś u mnie nie gra...może ktoś z domowników popatrzy jutro i pomoże mi. SErdeczne dzięki za wszystkie przesyłki. Pozdrówka. Odpowiedz Link
e-baba Re: DEL.WA57 14.10.06, 21:20 Aleś mi tak bogatą pocztą wielką niespodziankę uczyniła, i cały mój jutrzejszy dzionek uciechą opromieniła. Za to dzięki Ci składam, a list wyślę jutro, a informuję Cię o tym, by dziś nie było Ci smutno. Dzięki. Odpowiedz Link
regine Re: DEL.WA57 15.10.06, 14:27 Ech, Helenko, Helenko.... Ale mnie rozmarzyłaś i to tak w środku dnia )) Dziękuję, siostrzyczko )) Odpowiedz Link
maladanka Re: DEL.WA57 15.10.06, 20:13 jest w skrzynce, do rana się może otworzy? - a teraz lece twarzą na klawiaturę z upojenia powietrzem - jutro obejrze zaraz raniutko - dziękuję dygając Odpowiedz Link
malwina52 Re: DEL.WA57 15.10.06, 20:45 a to zrobilas mi niespodzianek, najmilej dziekuje Helenko i biegne do skrzynki () () Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: DEL.WA57 !!!! 17.10.06, 17:40 Del.wo - odpowiadam Ci, co może się skulić, lecz twój śmiech )))))))))) skopiowany przeze mnie, wystarczająco jest prawdziwy i nie muszę nic ci tłumaczyć. Sam też się uśmiechnę )))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
regine Re: DEL.WA57 !!!! 17.10.06, 19:41 Dobra, dobra, Ty mnie tak nie chwal )) Ale coś mnie zaniedbujesz ostattnio...Skrynka czeka )) Tak tylko przypominam, cobyś nie zapominała o fajnych takich, jak o mnie piszesz )) Odpowiedz Link
gabira Re: DEL.WA57 !!!! 17.10.06, 19:57 To dzięki Wam mam taki miły pokoik - te kwiaty, powitania....... Ale nie wiem jak długo tak będzie, bo bałaganiara ze mnie...... Dzięki. Smigam po tych wątkach jak szalona, bo jeszcze nie załapałam jak się tu poruszać, dziwne macie zwyczaje - gdzie indziej pytanie, gdzie indziej odpowiedż..... Skomplikowane, kto to wymyślił? Odpowiedz Link
regine Re: DEL.WA57 !!!! 17.10.06, 21:48 No coś się szykuje, zobaczymy, podglądaczko )) Zobaczymy...Jutro nam też podzolcik, w poniedziałek też, jak sama zuważyłaś, się szykuje. Szkoda, że tak daleko mieszkasz. Już my we dwie tobyśmy zlot wyszykowały. Trzymaj kciuki, za udane 2 spotkania. Oby były takie Odpowiedz Link
regine Re: DEL.WA57 !!!! 17.10.06, 22:22 Doszło wszystko, dziękuję. Ale się przestraszylam. Daj spokój ) Odpowiedz Link
regine Re: DEL.WA57 !!!! 17.10.06, 22:42 Nie bądz @ i nie wygadaj się, bo Cię utłukę. Przepraszam za tą @ ale nauczyłam się tego od Adminki, ona mnie tak nazywa ) Jak ma humor, to po imieniu mi mówi, służbowo. Nie gniewasz się, prwada ?) Jeśli tak to przepraszam Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: DEL.WA57 !!!! 17.10.06, 22:44 Już lecę , już lecę , o dziewczyno z zachodnich stron przy tobie słońce nabiera blasku a strumyk szmrze skrząc się srebrzyście wierzba w podzięce kładzie się nisko jak trawa podjęta lekkim podmuchem i ciepło robi sie dookoła mimo jesiennych i słotnych dni.) Odpowiedz Link
regine Re: DEL.WA57 !!!! 17.10.06, 23:02 No i masz przyleciał, poleciał. A ta za nim Co za ludzie.. A chciałam Ci Helenko tylko coś powiedzieć. Ty trzymaj kciuki za mnie jutro. Bo jutro mam też spotkanie. Z kim i jak przebiegło o tym jutro ) Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: DEL.WA57 !!!! 17.10.06, 23:05 Dziękuję przez mój ekran Obraz przebiegł szybko nadany gdzies kobiecą ręką dziękuję za pamięć , za uśmiech , za słowa kierowane w moja stronę pochylam sie nisko robiąc skłon w Twoją stronę Heleno.) Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: DEL.WA57 !!!! 17.10.06, 23:18 Połaskotałem ją.... słowami ? opieram je na literkach małych wystukując kwadracikami bajtów to co w mym umysle nagle zabłyśnie by po chwili zaniknąć oddala się i zdaje mi się że już nigdy nie wróci spoglądam na ten znak czerwony pięćdziesięciolatki to my .... A ty Pani ciągle młodą duszę posiadasz unosisz wszystkie wątpliwości i w serdeczność je zamieniasz .) Odpowiedz Link
tofika Re: DEL.WA57 !!!! 17.10.06, 23:23 HELENKO odblokowalam poczte i mam Twoje zalaczniki cudenka dziekuje bbbb Ci Odpowiedz Link
grazyna10 Re: To nie ja 18.10.06, 19:52 Podziekowalas mi za watek iluzjonisty, ale to nie ja wysylalam. Ja cieniutka w komputerze jestem i znalezc cos to dla mnie sztuka a wyslac to sztuka podwojna. Podziekowania musisz przeslac komus innemu. Odpowiedz Link
dankarol Re: DEL.WA57 !!!! 18.10.06, 20:52 Halutka nawet nie wiesz jak mnie jest smutno bez Was. Odpowiedz Link
dankarol Re: DEL.WA57 !!!! 20.10.06, 14:33 Halutka posyłam Ci duuużo słoneczka, bo u mnie świeci od samego rana i nawet można powiedzieć, że jest bardzo ciepło, bo jest prawie 19 stopni. Będzie lało jak się halny skończy, ale teraz ... Odpowiedz Link
regine Re: DEL.WA57 !!!! 20.10.06, 21:14 Jestem, jestem. Powoli wychodzę z okopów..Wstyd mi... Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: DEL.WA57 !!!! 20.10.06, 21:23 Doszło ! Ty to jesteś listonosz ....ummmmm.))) Dziękuję , odpowiem ale po co po prostu patrz co się dzieje) Odpowiedz Link
kasia573 Re: DEL.WA57 !!!! 20.10.06, 22:04 A ja, Delwuś codziennie na pocztę zaglądam, czy coś mi podeślesz...Ja na razie nie umiem, ale myślę o Tobie, bo odebrałam Ciebie trochę jako opiekunkę...Choć wiem, że jestem jedną z bardzo, bardzo wielu...Pozdrawiam i uśmiecham się Odpowiedz Link
regine Re: DEL.WA57 !!!! 20.10.06, 22:22 Helenko, jestem pod wiekim wrażeniem. Piękne... Tego było tak dużo, ze zdębiałam. Nie zaglądałam tam od dawna. Bardzo mi się ur. podobał )Zdolniacha. Aż zazdroszczę. Pozostałe również, nie powiem )))) Odpowiedz Link
kasia573 Re: DEL.WA57 !!!! 20.10.06, 22:36 Dzięki, dzięki! Serdeczności! Teraz to mam uśmiech od ucha do ucha. Miłej nocy. Odpowiedz Link
vogino55 Re: DEL.WA57 !!!! 20.10.06, 22:58 Witaj gify OK ale PPs z 'sierściuchami'EXTRA rzekłbym 'miodzio'()) Pozdrawiam Wojciech Odpowiedz Link
kasia573 Re: DEL.WA57 !!!! 21.10.06, 17:52 Helen, konie dopiero dziś zobaczyłam. Świetne! Podziwiam Twoje działania. Gdybym umiała też bym lubiła takie rzeczy robić. Dzięki! Odpowiedz Link
regine Re: DEL.WA57 !!!! 21.10.06, 18:08 Wyspałaś się choć ? Bo mnie o 3:40 obłożyło dopiero ... Odpowiedz Link
regine Re: DEL.WA57 !!!! 21.10.06, 20:25 Lepsza jestem Bo wstałam już o 8:30. Ale śniadanie to musiałm sama sobie zrobić Tanim kosztem mi to wyszło, bo była tylko kawa z mlekiem. Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: DEL.WA57 !!!! 21.10.06, 20:30 A umiesz ją sobie wkleić ? No po co ja sięę pytam , Ty wszystko potrafisz)) Odpowiedz Link
tofika Re: DEL.WA57 !!!! 22.10.06, 09:04 kili kili w pietki,, poki Andrzej nie widzi,,chrapkasz... Pozdrawiam bardzo milutko WAS... juz znikam.. nie przeszkadzam... caluski Odpowiedz Link
regine Re: DEL.WA57 !!!! 23.10.06, 12:34 Przerwę Helenko należy zrobić. Tak dla zdrowotności umysłu. Wyciszyć się. Bardzo mi jest taka przerwa potrzebana. Nie napisałam, że zniknę na amen. Po prostu muszę odpocząć od forum. To tyle. Czasami się odezwę. No bo jak bez Was wytrzymać. Ale to nie będzie już to samo. Pozostają jeszcze e-maile. Tam warto pisać. Odpowiedz Link
tesunia Re: DEL.WA57 !!!! 27.10.06, 19:45 dzieki Skarbie "za droge" Jola i Danuska sa fantastyczne,ciesze sie na to mini spotkanko, szkoda tylko,ze na tak krotko tym razem( milego wieczoru zycze. Odpowiedz Link
regine Re: DEL.WA57 !!!! 27.10.06, 20:01 Co, mnie zaczepiasz ? )) Cicho siedze, nic nie mowie, ale jak sie rozgadam....)) Odpowiedz Link
vogino55 Re: DEL.WA57 !!!! 27.10.06, 22:30 Witaj.To w skrzynce gazetowej od vogino54 możesz otworzyć()) Wojciech Odpowiedz Link
regine Re: DEL.WA57 !!!! 28.10.06, 13:48 Beda Helenko, ale zostalam bez aparatu, bo dzieciaki zabraly. Wroca to zrobie zdjecia wszystkim trzem bukietom. Robi sie je bardzo szybko. Nie bylo sie co guzdrac. Ale naprade az zaluje, ze nie mozesz wyjsc i nazbierac lisci. Nawet z tych brazowawych wyszly dosc ciekawe roze. Pokaze na pewno Odpowiedz Link
tofika Re: DEL.WA57 !!!! 28.10.06, 15:01 HElenko...wez choc troszke slonka, bo mi slepia kaze mruzyc,,, gdy okna puncuje.... wez.... Odpowiedz Link
kasia573 Re: DEL.WA57 !!!! 28.10.06, 18:42 De-lwiątko - uciekło mi!!!!Ostatnio nie potrafię odebrać! Nie wiem, co robię źle!!! Dzięki, ale nie przeczytałam, nie obejrzałam... Odpowiedz Link
regine Re: DEL.WA57 !!!! 28.10.06, 22:21 Powoli, bo sie o cos potkniesz i wtedy sie narobi. Powoli a dokladnie Helenko. Nie ma pospiechu ) Odpowiedz Link
kasia573 Re: DEL.WA57 !!!! 28.10.06, 22:50 Oczywiście, że chcę! Trochę w tym celu pisałam. Odpowiedz Link
vogino55 Re: DEL.WA57 !!!! 28.10.06, 23:07 Doszło a te auta "To był świat w zupełnie innym stylu,,,,,,,,no bajka poprostu. Wojciech Odpowiedz Link
kasia573 Re: DEL.WA57 !!!! 28.10.06, 23:42 De-lwiątko - a co mam teraz zrobić, żeby nie uciekło? Jak odebrać, bo może ja coś źle robię... Odpowiedz Link
dankarol Re: DEL.WA57 !!!! 30.10.06, 13:00 Halutka nawet nie wiesz jak smutno było, ale mam nadzieję teraz splidnie popracować na forum ) Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: DEL.WA57 !!!! 31.10.06, 19:02 Serdeczne dzięki , niestety wideo nie chodzi Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: DEL.WA57 !!!! 31.10.06, 19:40 Media - przez dłuższą chwilke nie miałem połączenia z Towarzyskimi Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: DEL.WA57 !!!! 31.10.06, 20:55 Krowa poszła bo menago ja zapisał, tamte nie chcą , może jutro coś wykombinuję Odpowiedz Link
dankarol Re: DEL.WA57 !!!! 03.11.06, 16:27 Mnie zasypało, ale już sie odkopałam. Gdybym jeszcze mogła sie znaleźć na komputerze. Co chwilę czegoś szukam i nie mogę znaleźć. Odpowiedz Link
dankarol Re: DEL.WA57 !!!! 03.11.06, 18:18 Dzieki,dzięki, dzieki. Śliczności. Mam nadzieję, że wreszcie będę mogła coś zrobić i wysłać. Buziaczki Odpowiedz Link
dankarol Re: DEL.WA57 !!!! 03.11.06, 18:59 Masz rację zezłolik. Nie przegrywałam całego dysku, tylko zgrałam skarby na płytki i teraz szukam po tych płytkach )) Odpowiedz Link
dankarol Re: DEL.WA57 !!!! 03.11.06, 22:11 Dzięki o Pani za Twe hojne dary. Oglądając tą prezentację przypomniałam sobie, że mam w swoich skarbach kilka przepięknych zdjęć Krakowa, muszę pomyśleć o prezentacji. Odpowiedz Link
vogino55 Re: DEL.WA57 !!!! 03.11.06, 22:27 Już grzebałem w skrzynce ())) Pozdrówko wieczorne Wojciech Odpowiedz Link
e-baba Re: DEL.WA57 !!!! 03.11.06, 23:33 Co tu kryć, uwielbiam, jak mam coś nowego w skrzynce. Odpiszę, ale dzis juz późno, więc serdeczne dzięki składam. Odpowiedz Link
regine Re: DEL.WA57 !!!! 04.11.06, 12:23 Dobrze wszystko jest, ale skladam reklamacje. Moja poczta, pomimo, ze nie moge jeszcze niczego otworzyc, ciagle jest pusta. Czyzby listonosza po drodze zasypalo sniegiem ?A moze adres nie taki wpisujesz ? Oj, siostrzyczko kochana....Podpadlas mi Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: DEL.WA57 !!!! 04.11.06, 19:55 Kłaniam się niziutko ,Helenko, uniżony sługa Waszej Piekności .) Odpowiedz Link
dankarol Re: DEL.WA57 !!!! 04.11.06, 20:38 img528.imageshack.us/img528/8996/lol32uc7.jpg Odpowiedz Link