15.09.06, 22:54
Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum .
Obserwuj wątek
    • regine Re: DEL.WA57 !!!! 15.09.06, 22:57
      Znaczy link,(teb czerwony) do Twojego osobistego Archiwu, cobyś wiedziała i
      czasami powspominała sobie co i kto do Ciebie pisał. Sama miła lektura smile
      Sorki, kropki za literką "a" nie postawiłam, ale chyba się nie obrazisz smile)
      • malwina52 Re: DEL.WA57 !!!! 15.09.06, 23:01
        o kurcze prosisz i maszsmile))))
        niech Ci helenko sluzy tak samo
        dlugo jak pierwzy,
        Reginka to pracowita dziewczynka,
        moze i swoj ogonek zmniejszy
        na starym kompie to stresa mozna dostac zanim dopcham sie na koniec
        • dankarol Re: DEL.WA57 !!!! 15.09.06, 23:08
          No coś takiego całkiem nowy czyściutki, ale Reniu porządek zrobiłaś u Helenki.
        • del.wa.57 Re: DEL.WA57 !!!! 15.09.06, 23:08
          Dziękuję Reniu,sekretarko Ty nasza,jak mam cudnie teraz nie trzeba tak wysoko
          sie wspinać po schodachsmile)))
          A to dzięki Tobie Malwinkosmile
          • malwina52 Re: DEL.WA57 !!!! 15.09.06, 23:29
            czasami z wygodnictwa przydaje sie na cossmile
            ale czuje ze szybko bedzie u Ciebie pod gorke znow
            tempo jest szybkosci torpedysmile
    • sagittarius954 Re: DEL.WA57 !!!! 15.09.06, 23:25
      Del.wo jaki króciutki ten twój privsmile)Koń zawsze się śmieje jak zwłoki zobaczy
      smile))))Zarżałem jak końsmile)
      • regine Re: DEL.WA57 !!!! 15.09.06, 23:32
        Ja rewizytą, z bukietem róż i "Książką " Przybiegłam. Bo jak tu nie oblać
        nowego "mieszkanka" smile)
        img62.imageshack.us/img62/6527/bukietbiaychrfu1.jpg
        img62.imageshack.us/img62/1969/ginif2.jpg
        Można z lodem i tonikiem, dobry na Wszystko smile)
        • del.wa.57 Re: DEL.WA57 !!!! 15.09.06, 23:49
          Witam gości i bardzo dziękuję za wizytęsmile)))))
          Dzięki Reniu za piękne róże a gin koniecznie z tonikiem i lodem,chyba sie
          upijęsmile
          • dankarol Re: DEL.WA57 !!!! 15.09.06, 23:55
            img301.imageshack.us/img301/4716/m31012006krolewskikosznewtr8.gif
            To ja też z kwiatami wpadłam
            img154.imageshack.us/img154/796/lodyancymon0fc.jpg
            i deserek przyniosłam
            • vogino55 Re: DEL.WA57 !!!! 16.09.06, 00:08
              TY mnie tu nie stresuj brakami w DREWUTNI,,,,,DO JESIENI JESZCZE KILKA DNI ,a
              potem zobaczymy, na pewno o tak zwanym 'suchym pysku'nie będziemy pisać(smile))))
              Wojciech
              • regine Re: DEL.WA57 !!!! 16.09.06, 18:57
                Tak, już pełny luzik, dawno, ale sasiadkę tu miałam, nóżki przed podróżą
                wypielęgnowałam, troszkę poskładałam. Obiadek. Poczta, spacerek i już jestem smile
                • tofika Re: Helenko:) 16.09.06, 19:16
                  Wczoraj na noc juz do mnie przbyl syn,wiec do poznych godz nocnych
                  debatowalismy..a teraz od kilku godzin wybyl do swoich przyjaciol odwiedzic , a
                  jasadkoncze ogromne ilesc znow grzybkow... i nie mam czasu nic a nic ,,na
                  klikankosmilepozdrawiam baw wieczornie milutkosmile
                  • regine Re: Helenko:) 16.09.06, 19:28
                    Wkładasz nogi do misy, z płynem ziękczającym, moczysz, używasz pumeksów i
                    innych drapaków. Potem nożyczek, cążków, pilnika. Po osuszeniu, pomaluj, potem
                    wetrzyj dobry krem. Nogi wywal na fotel, pupę na dywan i pełny relaks. Co się
                    będziesz głowić przy nazwach smile Najnormalniej w świecie to robię. Do gabinetów
                    nie biegam, czasami na parafinę dłoni. Ale to za jednym zamachem u fryzjera
                    robię. Ścinanie włosów, układanie, a parafina sobie siedzi w rękawiczkach smile
                    • regine Re: Helenko:) 16.09.06, 19:44
                      No to masz fajnie, full wypas uslug darmowych smile
                      • e-baba Re: Helenko:) 16.09.06, 21:05
                        Kochana, poleciałam, sprawdziłam - no i masz rację. Teraz - podziękowania,
                        jutro - list. Pozdrowienia cieplutkie.
                        • e-baba Re: Helenko:) 17.09.06, 20:40
                          Puk, puk, otwórz furtkę. Stoi przed nią listonosz.
                          • august2 Re: Helenko:) 17.09.06, 21:17
                            Doreczyciel wlasnie cos doreczyl...
    • dankarol Re: DEL.WA57 !!!! 17.09.06, 22:19
      Dzięki Halutka za zegar. Właśnie taki był mi potrzebny, a kwiaty staną na
      komódce obok zegara. Teraz jest tu baaardzo przyjemnie.
      • dankarol Re: DEL.WA57 !!!! 18.09.06, 17:22
        Niestety, pewnie do ostatniej chwili jeszcze coś będę robić i napewno ze
        wszystkim nie zdążę
        • regine Re: DEL.WA57 !!!! 19.09.06, 00:47
          Pa,pa Helenko. Wróce . Pozdrawiam i dziękuję za WSZYSTKO smile
          • dankarol Re: DEL.WA57 !!!! 19.09.06, 19:32
            Halutka przyznam Ci się, że dzięki Mani mam "rajzefiber".
    • dankarol Re: DEL.WA57 !!!! 19.09.06, 22:05
      Halutka rano wrzucę co bądź do plecaczka i w drogę, najwyżej dziewczynom nie
      spodoba sie moja garderoba, albo okaże się, że zapomniałam jakiejś części
      garderoby.smile)))) Gorzej będzie jak zapomnę humoru.
      • natla Re: DEL.WA57 !!!! 20.09.06, 15:23
        Najwyżej Danutka skoczy szybko po brakującą skarpetkę do domciu....przezież to
        rzut beretem wink
        Dzięki, i piękne i dowcipne. Chyba się nie musimy wstydzić naszych wszchodów
        i zacjodów.
        • vogino55 Re: DEL.WA57 !!!! 23.09.06, 00:58
          Wielkie Dzięki za "sierściuchy"
          żyje tylko doba jakby się skurczyła
          Pozdrawiam serdecznie Wojciech
          • fleur1 Przepraszam za moj telefon 23.09.06, 13:22
            Bateria sie wyladowala i nagle sie rozlaczylam,
            zapomnialam o tym i mi ucieklas.
            Jak bedziesz miala czas to zapraszam do rozmowy
            moja mila rozmowczynie.
            Przesylam buziaki dla Ciebie i Twojego slubnego.
            • august2 Re: list w drodze 23.09.06, 23:58
              .. mysle ze juz dolecial do skrzynki
              • kasia573 Re: list w drodze 24.09.06, 19:34
                Helen, dzięki!Ale po ile tego swińs... sorki, tej przepysznej mikstury pić?
                • sagittarius954 Re: list w drodze 24.09.06, 20:17
                  Del.wo , skarbie jedyny , nawet nie wiesz jaką frajdę mi zrobiłaś , będę
                  przerysowywał kwiaty i uczył z wnusią rysować , malować , dobierać kolory.
                  Super. Naprawdę dzięki . Gdybym mógł to uściskałbym Cię a i tak wysyłam ... jak
                  ty piszesz cmokale i całusy.smile))))
                  • sagittarius954 Re: list w drodze 24.09.06, 20:28
                    Pierwsza zazdrosna róża (żółta) przerysowana już pwstaje ...smile)))
                    • e-baba Re: list w drodze 24.09.06, 20:59
                      Ty też leć do skrzynki.
    • krise1 Re: DEL.WA57 !!!! 24.09.06, 21:32
      Helenko, bo plik trzeba zapisać na dysku, rospakować i dopiero kliknąć na pps-a.
      • kryzar Re: DEL.WA57 !!!! 24.09.06, 21:47
        kwiaty WSPANIAŁE
        dziękuję za przesyłkę, a jeszcze od serca napisałam na gazpocztę
        • kasia573 Re: DEL.WA57 !!!! 24.09.06, 21:59
          Bardzo, bardzo dziękuję!Jakie cudne promyki słońca prześwitujące w trawie i
          liściach! Nie mówię już o rozweselających barwach. Zostawię na zimę. Ciekawe,
          czy na płytke by sie dało zgrać.I dzięki za informację!Hej!
    • dankarol Re: DEL.WA57 !!!! 24.09.06, 23:33
      Halutka piękne dzięki. Buziaczki !!!
      • krise1 Re: DEL.WA57 !!!! 25.09.06, 00:25
        Helenko bardzo dziękuję, ja w zamian chciłam Tobie, też wysłać, ale coś mi ta
        poczta szwankuje.Wysyłam i wciąż wraca.
        • dankarol Re: DEL.WA57 !!!! 25.09.06, 19:29
          Halutka, po wejściu wczoraj do domu, 10 minut kucałam z plecakiem na plecach pod
          drzwiami i witałam Lolka
          • natla Re: DEL.WA57 !!!! 25.09.06, 19:53
            Tak się zastanawiam, czy Kasia ma bismarka wink)))))

(Jak się nazywa katar z dwóch dziurek naraz?
            Bismark)
            • wiktoria53 Re: DEL.WA57 !!!! 26.09.06, 21:14
              Helenko, jestem, ale nie mam za dużo czasu na razie. Oglądałam prezentację od
              Ciebie i dziekuję Ci za nią. Dopiero za tydzień będę miała swobodny dostęp do
              netu i trochę wiecej czasu więc wszystkim odpiszę.Serdecznie pozdrawiam.
    • malwina52 Re: DEL.WA57 !!!! 27.09.06, 07:44
      dziekujesmile
      zaganiany czlowiek taki....
      ale zagladam i podczytuje
      pozdrawiam
      • regine Re: DEL.WA57 !!!! 29.09.06, 20:22
        Już swoje poprasowałam a leć na pocztę. Ciemno to ciemno, ale może coś
        wypatrzysz smile))
        • regine Re: DEL.WA57 !!!! 29.09.06, 20:51
          No wiem, a co drugi raz doszło ? Jeśli tak to przepraszam, coć mi się
          pokiełbasiło smile))Ale dziś odebrałaś ?
          • regine Re: DEL.WA57 !!!! 29.09.06, 21:40
            Przeczytaj w "Wątku statystycznym", to jest na moją odpowiedź.
            Ten to ma dar. Zazdroszczę lekkości pióra, czyli klawiatury smile
    • sagittarius954 Re: DEL.WA57 !!!! 29.09.06, 21:41
      Dalibóg Pani tenże i u mnie z tacą biega i w języku jakowymś gada a co wnijdzie
      to go batem smagam a on swoje , niepospolite to rzeczy na tem świecie...
      Sagittarius.
    • sagittarius954 Re: DEL.WA57 !!!! 29.09.06, 22:32
      Dajesz mi acanka do zrozumienia że tę królową Czarną Reginą zwą? No , zastanowić
      sie muszę...smile
      • mania1119 Re: DEL.WA57 !!!! 29.09.06, 22:53
        Ostatnio zaniedbalam sie na gg ale sie poprawie a na razie pozdrawiam
        serdecznie.
        • mania1119 Re: DEL.WA57 !!!! 29.09.06, 23:13
          Polapac sie z czasem nie moge,ide spac ale jutro mam wolne to wszystko
          odrobie.Buziaki!
          • e-baba Re: DEL.WA57 !!!! 29.09.06, 23:27
            Dzięki i Tobie, Delwa, za dobre słowo na drogę. Żadnego telewizora, żadnej
            gazety, a odpoczynek gwarantowany.
    • dankarol Re: DEL.WA57 !!!! 30.09.06, 15:56
      Dzięki Halutka buziaczki. Piękne to.
      • krista57 Re: DEL.WA57 !!!! 30.09.06, 18:12
        Dziękuje.
        Słucham ale nie mam co oglądać!
        • kasia573 Re: DEL.WA57 !!!! 30.09.06, 22:15
          Helen, dzięki!W dobie zła i brzydoty tego typu widoki zachwycają, zwłaszcza, że
          mnie tam nie będzie. Ten ład kompozycji i kolorystyczny przyda się na czasy
          dołka zimowego.
          • august2 Re: DEL.WA57 !!!! 30.09.06, 23:41
            poslalem wlasnie Telegram
            • mania1119 Re: DEL.WA57 !!!! 01.10.06, 18:47
              Wlasnie otwarlam.Dziekuje bardzo,bardzo!
              • regine Re: DEL.WA57 !!!! 01.10.06, 20:26
                Helenko, serdeczne dzięki, faktycznie skrzynka pełna. Choć znowu mam problem z
                załącznikiem, ty o "M...." z muzyką. Nie mogę otworzyć ani zapisać. Dziękuję
                serdecznie. Ty to potrafisz wywołać uśmiech smile)
                Jeszcze raz dziękuję smile))
              • wiktoria53 Re: DEL.WA57 !!!! 01.10.06, 20:26
                Helenko, bardzo Ci dziękuję za przepiękną przesyłkę smile))))))))))) i ta
                muzyka.......smile))
                • regine Re: DEL.WA57 !!!! 01.10.06, 21:07
                  Dzięki Helenko. Bo mam masę "?" I nie wiem co jest ?
                  • regine Re: DEL.WA57 !!!! 01.10.06, 21:17
                    Helenko, za nic nie mogę otworzyć sad Co jest ? To samo masm, jakieś znaki
                    zapytania i nic. Ani otworzyć ani zapisać. Ten sam problem....
                    • regine Re: DEL.WA57 !!!! 01.10.06, 22:04
                      Helenko, zajrzyj na pocztę . Ja po prośbie do Ciebie. Masz tam wszystko. Czy
                      się uda ....? Bardzo proszę smile
                      • regine Re: DEL.WA57 !!!! 01.10.06, 23:39
                        Po długim znoju, udało się otworzyć. Dziękuję Helenko, śliczne smile))
                        • regine Re: DEL.WA57 !!!! 02.10.06, 21:25
                          Helenko, bardzo ładne, tylko na 2-giej stronie jest błąd, nie wiem, czy ja go
                          zrobiłam pisząc. Ma być "żeś kowalem losu", a jest "że kowalem losu". To tyle.
                          Czy uda się poprawić ? Podoba bardzo, w taim stanie jakim jest.
                          Dziękuję za pracę. Buziaków moc smile Nie było mnie wcześniej, a przed chwilą
                          dostałam internet po burzy. Przepraszam, że tak późno piszę.
                          • sagittarius954 Re: DEL.WA57 !!!! 02.10.06, 21:51
                            Helenko dziękuję za pocztę , ziemniaki prawie wykopane , liczyłem furmankismile) W
                            szwagrze miałem ostoję , strasznie Ci dziękuję za pamięć i życzę Ci dobrej nocy .smile)
                            • regine Re: DEL.WA57 !!!! 02.10.06, 23:25
                              Helenko !!!! Dziękuję, dotarło !!!Śliczne smile) Dziękuję BARDZO smile)))
                              • tofika Re: DEL.WA57 !!!! 06.10.06, 16:49
                                Helenko popslalamn Ci smichy Natli na gazetesmilecaluski....
                                • tofika Re: DEL.WA57 !!!! 06.10.06, 16:54
                                  Helenko , niestety nie pozwalaja , nie otworzysz...
                                  bedziesz miala chwilke wlaczymy skyp i posluchasz..
                                  • tofika Re: DEL.WA57 !!!! 06.10.06, 17:21
                                    Helenko , nawet nie puscili poczta..wrocilo.. jednak tresc zakazanasmile
                                    • regine Re: DEL.WA57 !!!! 06.10.06, 23:54
                                      Delwuś, nie może otworzyć w swoim nowym komputerze. Nie ma zainstalowanego
                                      takiego programu. A zięcia nie ma, bo na jego laptopie by otworzyła. Zięć
                                      poleciał do Dubaju, do Emiratów Arabskich. Wraca w poniedziałek. Sama
                                      zmartwiona, bo tak chciała zobaczyć. Tak, że musimy poczekać troszkę na
                                      wrażenia.
                                      Sama jestem ciekawa, czy się spodobało.
                                      • regine Re: DEL.WA57 !!!! 07.10.06, 00:22
                                        Oj, bardzo by chciała, bardzo. Wieczorem 5, poszli na kolację, nie było kiedy,
                                        bo późno wrócili. a 6 zięć prosto z pracy poleciał na 3 dni. W poniedziałek się
                                        dowiemy. Cgyba, że jak ją znam jutro zainstaluje sobie program. Ale Sylwunia
                                        jutro z nią w domu, to nie ma szanas. Musi się nią i pieskiem zająć.
                                        • regine Re: DEL.WA57 !!!! 07.10.06, 15:32
                                          Helenko, doszło smile Zerkam co jakiś czas na forum, troszkę składam do kupy
                                          następne Zakopane. Sprzątam. Już niedużo mi zostało. Jak już usiądę na "stałe",
                                          wszystko przeczytam. Dziękuję smile))
                                          • august2 Re: DEL.WA57 !!!! 08.10.06, 01:54
                                            list juz w sieci...
                                            A.
                                            • regine Re: DEL.WA57 !!!! 08.10.06, 21:09
                                              Oj, wysoko był i ciężko wchodzić. Bo schody ledwo kupy się trzymały. Z duszą na
                                              ramieniu wchodziłam i schodziłam. Ale koncertu pięknego wysłuchałam w
                                              dzwonnicy. Prawie głucha wyszłam. Widok przecudny, na 4 świata strony i
                                              wszędzie tak zielono, tylko kopuły cerkiewne z tego gąszczu zieleni było widać,
                                              bo błyszczały w słońcu.
                                              • e-baba Re: DEL.WA57 !!!! 08.10.06, 21:19
                                                Juz z góry wielkie podziękowania za pocztę składam i już naprawdę znikam. Mam
                                                nadzieję, że znajdziesz jutro chwile czasu, by tu zajrzeć.
                                                A synowi, bardzo proszę, serdeczne życzenia urodzinowe: "oby wiatr mu jedynie w
                                                plecy wiał" - od takiej jednej baby przekaż.
                                                Do jutra.
                                                • tofika Re: DEL.WA57 !!!! 08.10.06, 22:14
                                                  Helenko...
                                                  wczoraj mi poczta nie przeslala Twojej paczuszki z zalacznikiem tylko napisali
                                                  w nieznanym jezyku--bleble ,ze cos tam delwa .gazeta....smile
                                                  • tofika Re: DEL.WA57 !!!! 08.10.06, 22:51
                                                    Helenko..smile
                                                    chyba "czolganie" mi na poczte zostalo...hihihi
                                                    prawe kolanko zwyrodnialec jeden, a lewa stopa nie czynna, wiec wojskowe
                                                    podchody czyniesmile))) pelzne... a dojdesmile)juz dziekuje...cmoooooooook
                                                  • regine Re: DEL.WA57 !!!! 08.10.06, 23:01
                                                    Nic nie ma Helenko. Zaglądałamsad
                                                    A kiedy wysłałaś ?
                                                  • regine Re: DEL.WA57 !!!! 08.10.06, 23:45
                                                    Już jest jest !!! Nie wysyłaj !! Myślałam, ze już do łóżka kurs obrałaś. Już
                                                    obejrzałam, wysłuchałam. Lubię tego malarza i tą piosenkę. Piękne dzięki
                                                    Helenko smile)
                                                    Skąd Ty wiesz, co mi jest potrzebne, co lubię ? Intuicja ???
    • dankarol Re: DEL.WA57 !!!! 09.10.06, 14:09
      Halutka ja też się cieszę, że chociaż na chwilę tu udało mi się zaglądnąć.
      Dostałam sns od Kristy, że do rekordu niedaleko i musiałam zaglądnąć. Strasznie
      smutno bez Was buuuuu
      • regine Re: DEL.WA57 !!!! 11.10.06, 17:34
        Też ledwo "zipi", logowałam się ze trzy razy, a internet też na włosku wisi, do
        jutra. Jutro znowu mogę nie mieć...GG działało mi wczoraj, dziś nie mialam.
        Załamka zupełnasad
        • regine Re: DEL.WA57 !!!! 11.10.06, 18:12
          Helenko, to nie choroba smile Cały tydzień w Zakopanem wytrzymałam. Radia i TV ani
          prasy nie było. Nie martwię się. Haftuję troszkę, bo nie wiem kiedy znowu
          odłączą. Oczy i tu i tam potrzebne. Poczytuję troszkę foruum. Troszkę smutn mi
          dziś, ale już powoli przechodzi, jak chmura na niebie, pędzona wiatrem. Znowu
          wyjeżdzam od Was. Aż do Świąt Bożego Narodzenia. Ten rok mam cały czas w
          rozjazdach.
          • regine Re: DEL.WA57 !!!! 11.10.06, 18:14
            Zapomniałam Ci podziękować. Bardzo się podobało. Oj, jaka radocha była. Napradę
            dziękuję nie tylko w swoim imieniu. Będę miała do Ciebie jeszcze prośbę.
            Ale to przed wyjazdem dam Ci znać.
            • regine Re: DEL.WA57 !!!! 11.10.06, 18:52
              Tak Helenko 5-6 listopad, wylatuję. Wcześniej bo chyba 27 października do mamy.
              Wracam na 3-4 listopada i w drogę. Nic tylko na walizce siedzę ostatnio.
              Ale muszę, co zrobić, matkę tylko mają jedną dzieciaki.
              Tak niespodziewanie wypadł ten wyjazd. Myślałam, że już na ten rok zakończyłam
              podróże. A tu masz...
              • tofika Re: DEL.WA57 !!!! 11.10.06, 22:29
                Helenko,chyba pukal listonosz... smile do Ciebie..zerknij
    • p.a.d.a.l.c.o.w.a DEL.WA57-12.X.06 12.10.06, 20:16
      fajna tapetka, no nie ? specjalnie wysłałam do tych, co palą smile)
      Mam już nowy dysk tw. 80 GB. Więc można słac do mnie cięższe zbiory.
      U nas dziś znów piękny, ciepły wieczór...oby pazdziernik dalej tak się nam
      spisywał! Zazdroszczę Ci tego NJC, może szkoda, że w zimie ? Tam ponoć zimy
      trudne do zniesienia bywają...ale może nie zawsze. pozdrówki ! EE
      • wiktoria53 Re: DEL.WA57-12.X.06 12.10.06, 22:32
        Kochana, nic nie doszło sad
        • regine Re: DEL.WA57-12.X.06 13.10.06, 17:43
          Jaka pracowita ? No coś Ty. O co Ty mnie podejrzewasz, Helenko smile) Obiad
          ugotowałam, barszcz czerwony, który jedzie jutro do córci, a którego ja nie
          lubię. Sobie obiad ugotwałam, ziemniaki, rybkę pangę. Nigdy jej jeszcze nie
          jadam, ale pysznści i do tego surówkę. Szarlotkę zrobiłam, też córci, choć już
          jej kawałek nadjadłam smile Zakupy i teraz najedzona lezę podrzemać smile
          Leń ze mnie ostatnio się zrobił. Może poprzez brak internetu ?
          • wiktoria53 Re: DEL.WA57 13.10.06, 18:35
            Kochana tej 3 przesyłki nie moge otworzyc sad
            • wiktoria53 Re: DEL.WA57 13.10.06, 20:08
              Znakomte Helenko, znakomite. Ale naprawdę jesteś zdolna. Wiesz jeszcze mam
              jakiś film od Ciebie video ale niestety nie mogę go obejrzec. Coś u mnie nie
              gra...może ktoś z domowników popatrzy jutro i pomoże mi. SErdeczne dzięki za
              wszystkie przesyłki. Pozdrówka.
              • e-baba Re: DEL.WA57 14.10.06, 21:20
                Aleś mi tak bogatą pocztą wielką niespodziankę uczyniła,
                i cały mój jutrzejszy dzionek uciechą opromieniła.
                Za to dzięki Ci składam, a list wyślę jutro,
                a informuję Cię o tym, by dziś nie było Ci smutno.

Dzięki.
                • natla Re: DEL.WA57 14.10.06, 23:26
                  nic nie doszło sad((
                  • regine Re: DEL.WA57 15.10.06, 14:27
                    Ech, Helenko, Helenko.... Ale mnie rozmarzyłaś i to tak w środku dnia smile))
                    Dziękuję, siostrzyczko smile))
                    • maladanka Re: DEL.WA57 15.10.06, 20:13
                      jest w skrzynce, do rana się może otworzy? - a teraz lece twarzą na klawiaturę
                      z upojenia powietrzem - jutro obejrze zaraz raniutko - dziękuję dygając smile
                      • regine Re: DEL.WA57 15.10.06, 20:24
                        Dziękuję WIELKA i PIĘKNA HELENO smile))
                        • malwina52 Re: DEL.WA57 15.10.06, 20:45
                          a to zrobilas mi niespodzianek,
                          najmilej dziekuje Helenko
                          i biegne do skrzynki () ()
                          • wiktoria53 Re: DEL.WA57 15.10.06, 20:57
                            puk, puk, ale nic nie mam w skrzynce sad
    • sagittarius954 Re: DEL.WA57 !!!! 17.10.06, 17:40
      Del.wo - odpowiadam Ci, co może się skulić, lecz twój śmiech
      smile))))))))))
      skopiowany przeze mnie, wystarczająco jest prawdziwy i nie muszę nic ci tłumaczyć.
      Sam też się uśmiechnę smile))))))))))))))))))))))))))))))
      • regine Re: DEL.WA57 !!!! 17.10.06, 19:41
        Dobra, dobra, Ty mnie tak nie chwal smile)) Ale coś mnie zaniedbujesz
        ostattnio...Skrynka czeka smile)) Tak tylko przypominam, cobyś nie zapominała o
        fajnych takich, jak o mnie piszesz smile))
        • gabira Re: DEL.WA57 !!!! 17.10.06, 19:57
          To dzięki Wam mam taki miły pokoik - te kwiaty, powitania.......
          Ale nie wiem jak długo tak będzie, bo bałaganiara ze mnie......
          Dzięki.
          Smigam po tych wątkach jak szalona, bo jeszcze nie załapałam jak się tu
          poruszać, dziwne macie zwyczaje - gdzie indziej pytanie, gdzie indziej
          odpowiedż.....
          Skomplikowane, kto to wymyślił?
          • regine Re: DEL.WA57 !!!! 17.10.06, 21:48
            No coś się szykuje, zobaczymy, podglądaczko smile))
            Zobaczymy...Jutro nam też podzolcik, w poniedziałek też, jak sama zuważyłaś,
            się szykuje. Szkoda, że tak daleko mieszkasz. Już my we dwie tobyśmy zlot
            wyszykowały. Trzymaj kciuki, za udane 2 spotkania. Oby były takie smile
            • regine Re: DEL.WA57 !!!! 17.10.06, 22:22
              Doszło wszystko, dziękuję. Ale się przestraszylam. Daj spokój smile)
              • regine Re: DEL.WA57 !!!! 17.10.06, 22:42
                Nie bądz @ i nie wygadaj się, bo Cię utłukę. Przepraszam za tą @ ale nauczyłam
                się tego od Adminki, ona mnie tak nazywa smile) Jak ma humor, to po imieniu mi
                mówi, służbowo. Nie gniewasz się, prwada ?smile) Jeśli tak to przepraszam
              • sagittarius954 Re: DEL.WA57 !!!! 17.10.06, 22:44
                Już lecę , już lecę , o
                dziewczyno z zachodnich stron
                przy tobie słońce nabiera blasku
                a strumyk szmrze skrząc się srebrzyście
                wierzba w podzięce kładzie się nisko
                jak trawa podjęta lekkim podmuchem
                i ciepło robi sie dookoła
                mimo jesiennych i słotnych dni.smile)
                • regine Re: DEL.WA57 !!!! 17.10.06, 23:02
                  No i masz przyleciał, poleciał. A ta za nim smile Co za ludzie..
                  A chciałam Ci Helenko tylko coś powiedzieć. Ty trzymaj kciuki za mnie jutro.
                  Bo jutro mam też spotkanie. Z kim i jak przebiegło o tym jutro smile)
                • sagittarius954 Re: DEL.WA57 !!!! 17.10.06, 23:05
                  Dziękuję przez mój ekran Obraz przebiegł
                  szybko
                  nadany gdzies kobiecą ręką
                  dziękuję
                  za pamięć , za uśmiech , za słowa
                  kierowane
                  w moja stronę
                  pochylam sie nisko
                  robiąc skłon w Twoją stronę
                  Heleno.smile)
                  • sagittarius954 Re: DEL.WA57 !!!! 17.10.06, 23:18
                    Połaskotałem ją....
                    słowami ?
                    opieram je na literkach małych
                    wystukując kwadracikami bajtów
                    to co w mym umysle nagle zabłyśnie
                    by po chwili zaniknąć oddala się
                    i zdaje mi się że już nigdy nie wróci
                    spoglądam na ten znak czerwony
                    pięćdziesięciolatki to my ....
                    A ty Pani ciągle młodą duszę
                    posiadasz
                    unosisz wszystkie wątpliwości
                    i w serdeczność je zamieniasz .smile)
                    • tofika Re: DEL.WA57 !!!! 17.10.06, 23:23
                      HELENKOsmile
                      odblokowalam poczte i mam Twoje zalacznikismile
                      cudenkasmile dziekuje bbbb Cismile
                      • grazyna10 Re: To nie ja 18.10.06, 19:52
                        Podziekowalas mi za watek iluzjonisty, ale to nie ja wysylalam. Ja cieniutka w
                        komputerze jestem i znalezc cos to dla mnie sztuka a wyslac to sztuka podwojna.
                        Podziekowania musisz przeslac komus innemu.
    • dankarol Re: DEL.WA57 !!!! 18.10.06, 20:52
      Halutka nawet nie wiesz jak mnie jest smutno bez Was.
      • e-baba Re: DEL.WA57 !!!! 18.10.06, 23:36
        Delwa, listonosz puka, puk, puk.
        • august2 Re: DEL.WA57 !!!! 19.10.06, 04:09
          Przesylki otrzymalem.. dziekuje...
    • dankarol Re: DEL.WA57 !!!! 20.10.06, 14:33
      Halutka posyłam Ci duuużo słoneczka, bo u mnie świeci od samego rana i nawet
      można powiedzieć, że jest bardzo ciepło, bo jest prawie 19 stopni. Będzie lało
      jak się halny skończy, ale teraz ...
      • wiktoria53 Re: DEL.WA57 !!!! 20.10.06, 18:17
        Helenko, puk, puk
        • regine Re: DEL.WA57 !!!! 20.10.06, 21:14
          Jestem, jestem. Powoli wychodzę z okopów..Wstyd mi...sad
          • sagittarius954 Re: DEL.WA57 !!!! 20.10.06, 21:23
            Doszło ! Ty to jesteś listonosz ....ummmmm.smile))) Dziękuję , odpowiem ale po co
            po prostu patrz co się dziejesmile)
            • regine Re: DEL.WA57 !!!! 20.10.06, 21:43
              Już idę sprawdzić.
              • kasia573 Re: DEL.WA57 !!!! 20.10.06, 22:04
                A ja, Delwuś codziennie na pocztę zaglądam, czy coś mi podeślesz...Ja na razie
                nie umiem, ale myślę o Tobie, bo odebrałam Ciebie trochę jako opiekunkę...Choć
                wiem, że jestem jedną z bardzo, bardzo wielu...Pozdrawiam i uśmiecham się big_grin
                • regine Re: DEL.WA57 !!!! 20.10.06, 22:22
                  Helenko, jestem pod wiekim wrażeniem. Piękne... Tego było tak dużo, ze
                  zdębiałam. Nie zaglądałam tam od dawna.
                  Bardzo mi się ur. podobał smile)Zdolniacha. Aż zazdroszczę. Pozostałe również, nie
                  powiem smile))))
                • kasia573 Re: DEL.WA57 !!!! 20.10.06, 22:36
                  Dzięki, dzięki! Serdeczności! Teraz to mam uśmiech od ucha do ucha. Miłej nocy.
                  • vogino55 Re: DEL.WA57 !!!! 20.10.06, 22:58
                    Witaj gify OK ale PPs z 'sierściuchami'EXTRA rzekłbym 'miodzio'(smile))
                    Pozdrawiam Wojciech
                    • kasia573 Re: DEL.WA57 !!!! 21.10.06, 17:52
                      Helen, konie dopiero dziś zobaczyłam. Świetne! Podziwiam Twoje działania.
                      Gdybym umiała też bym lubiła takie rzeczy robić. Dzięki! big_grin
                      • regine Re: DEL.WA57 !!!! 21.10.06, 18:08
                        Wyspałaś się choć ? Bo mnie o 3:40 obłożyło dopiero ...
                        • regine Re: DEL.WA57 !!!! 21.10.06, 20:25
                          Lepsza jestem smile Bo wstałam już o 8:30. Ale śniadanie to musiałm sama sobie
                          zrobić sad Tanim kosztem mi to wyszło, bo była tylko kawa z mlekiem.
                          • sagittarius954 Re: DEL.WA57 !!!! 21.10.06, 20:30
                            A umiesz ją sobie wkleić ? No po co ja sięę pytam , Ty wszystko potrafiszsmile))
                            • natla Re: DEL.WA57 !!!! 22.10.06, 01:25
                              Dobranoc wink)
                              • tofika Re: DEL.WA57 !!!! 22.10.06, 09:04
                                kili kili w pietki,, poki Andrzej nie widzi,,chrapkasz... smile
                                Pozdrawiam bardzo milutko WAS... juz znikam.. nie przeszkadzam... caluskismile
                                • regine Re: DEL.WA57 !!!! 23.10.06, 12:34
                                  Przerwę Helenko należy zrobić. Tak dla zdrowotności umysłu. Wyciszyć się.
                                  Bardzo mi jest taka przerwa potrzebana. Nie napisałam, że zniknę na amen. Po
                                  prostu muszę odpocząć od forum. To tyle. Czasami się odezwę. No bo jak bez Was
                                  wytrzymać. Ale to nie będzie już to samo. Pozostają jeszcze e-maile. Tam warto
                                  pisać.
                                  • tesunia Re: DEL.WA57 !!!! 27.10.06, 19:45
                                    dzieki Skarbie "za droge"
                                    Jola i Danuska sa fantastyczne,ciesze sie na to mini spotkanko,
                                    szkoda tylko,ze na tak krotko tym razemsad(

milego wieczoru zycze.
                                    • regine Re: DEL.WA57 !!!! 27.10.06, 20:01
                                      Co, mnie zaczepiasz ? smile)) Cicho siedze, nic nie mowie, ale jak sie
                                      rozgadam....smile))
    • vogino55 Re: DEL.WA57 !!!! 27.10.06, 22:30
      Witaj.To w skrzynce gazetowej od vogino54 możesz otworzyć(smile))
      Wojciech
      • regine Re: DEL.WA57 !!!! 28.10.06, 13:48
        Beda Helenko, ale zostalam bez aparatu, bo dzieciaki zabraly. Wroca to zrobie
        zdjecia wszystkim trzem bukietom. Robi sie je bardzo szybko. Nie bylo sie co
        guzdrac. Ale naprade az zaluje, ze nie mozesz wyjsc i nazbierac lisci. Nawet z
        tych brazowawych wyszly dosc ciekawe roze. Pokaze na pewno smile
        • tofika Re: DEL.WA57 !!!! 28.10.06, 15:01
          HElenko...wez choc troszke slonka, bo mi slepia kaze mruzyc,,,
          gdy okna puncuje.... wez....smile
          • kasia573 Re: DEL.WA57 !!!! 28.10.06, 18:42
            De-lwiątko - uciekło mi!!!!Ostatnio nie potrafię odebrać! Nie wiem, co robię
            źle!!! Dzięki, ale nie przeczytałam, nie obejrzałam...
            • regine Re: DEL.WA57 !!!! 28.10.06, 22:21
              Powoli, bo sie o cos potkniesz i wtedy sie narobi. Powoli a dokladnie Helenko.
              Nie ma pospiechu smile)
            • kasia573 Re: DEL.WA57 !!!! 28.10.06, 22:50
              Oczywiście, że chcę! Trochę w tym celu pisałam.
              • vogino55 Re: DEL.WA57 !!!! 28.10.06, 23:07
                Doszło a te auta "To był świat w zupełnie innym stylu,,,,,,,,no bajka poprostu.
                Wojciech
              • kasia573 Re: DEL.WA57 !!!! 28.10.06, 23:42
                De-lwiątko - a co mam teraz zrobić, żeby nie uciekło? Jak odebrać, bo może ja
                coś źle robię...
                • dankarol Re: DEL.WA57 !!!! 30.10.06, 13:00
                  Halutka nawet nie wiesz jak smutno było, ale mam nadzieję teraz splidnie
                  popracować na forum smile)
    • sagittarius954 Re: DEL.WA57 !!!! 31.10.06, 19:02
      Serdeczne dzięki , niestety wideo nie chodzisad
      • sagittarius954 Re: DEL.WA57 !!!! 31.10.06, 19:40
        Media - przez dłuższą chwilke nie miałem połączenia z Towarzyskimismile
    • sagittarius954 Re: DEL.WA57 !!!! 31.10.06, 20:55
      Krowa poszła bo menago ja zapisał, tamte nie chcą , może jutro coś wykombinujęsmile
    • dankarol Re: DEL.WA57 !!!! 03.11.06, 16:27
      Mnie zasypało, ale już sie odkopałam. Gdybym jeszcze mogła sie znaleźć na
      komputerze. Co chwilę czegoś szukam i nie mogę znaleźć.
    • dankarol Re: DEL.WA57 !!!! 03.11.06, 18:18
      Dzieki,dzięki, dzieki. Śliczności. Mam nadzieję, że wreszcie będę mogła coś
      zrobić i wysłać. Buziaczki
    • dankarol Re: DEL.WA57 !!!! 03.11.06, 18:59
      Masz rację zezłolik. Nie przegrywałam całego dysku, tylko zgrałam skarby na
      płytki i teraz szukam po tych płytkach smile))
    • dankarol Re: DEL.WA57 !!!! 03.11.06, 22:11
      Dzięki o Pani za Twe hojne dary. Oglądając tą prezentację przypomniałam sobie,
      że mam w swoich skarbach kilka przepięknych zdjęć Krakowa, muszę pomyśleć o
      prezentacji.
      • vogino55 Re: DEL.WA57 !!!! 03.11.06, 22:27
        Już grzebałem w skrzynce (smile)))
        Pozdrówko wieczorne
        Wojciech
        • e-baba Re: DEL.WA57 !!!! 03.11.06, 23:33
          Co tu kryć, uwielbiam, jak mam coś nowego w skrzynce. Odpiszę, ale dzis juz
          późno, więc serdeczne dzięki składam.
          • regine Re: DEL.WA57 !!!! 04.11.06, 12:23
            Dobrze wszystko jest, ale skladam reklamacje. Moja poczta, pomimo, ze nie moge
            jeszcze niczego otworzyc, ciagle jest pusta. Czyzby listonosza po drodze
            zasypalo sniegiem ?A moze adres nie taki wpisujesz ?
            Oj, siostrzyczko kochana....Podpadlas mi smile
    • sagittarius954 Re: DEL.WA57 !!!! 04.11.06, 19:55
      Kłaniam się niziutko ,Helenko, uniżony sługa Waszej Piekności .smile)
    • dankarol Re: DEL.WA57 !!!! 04.11.06, 20:38
      img528.imageshack.us/img528/8996/lol32uc7.jpg