Dodaj do ulubionych

Z humorem ...

13.03.13, 17:47
- Budzi sie facet rano na kacu ,a tu mu w nogach siedzi borsuk.
-A ty kto?
- Borsuk.
- A co tu robisz?
-Białe myszki sie skończyły. Jestem w zastępstwie.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mąż mówi do swojej żony:
- Renato, chcę sie z tobą rozwieść.
- Nic z tego Marian, wdową mnie wziąłes, wdową zostawisz....
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pani Kowalska przychodzi do sąsiadki i pyta:
-Ma pani pożyczyć wałek?
-Nie mogę, ja też czekam na swojego chłopa.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Spotykają się dwie nieprzepadające za sobą sąsiadki:
- A cóż to, źle się pani dziś czuła, pani Kowalska? - pyta jedna z nich. -Chorowała pani w nocy?
- Skąd to pani przyszło do głowy? - odparskuje druga.
- No bo widziałam, jak o drugiej w nocy wychodził od pani z klatki lekarz z naszej przychodni.
- Droga pani Wiśniewska -odpowiada tamta, cedząc powoli słowa. - Jak od pani w każdy piątek wychodzi o świcie pewien przystojny oficer w mundurze pułkownika, to ja od razu nie wrzeszczę na całe gardło, że wybuchła III wojna światowa.
Obserwuj wątek
    • jaga_22 Re: Z humorem ... 15.02.14, 10:44
      Tyle możemy . https://emots.yetihehe.com/1/ostr.gif

https://img4.demotywatoryfb.pl//uploads/201402/1392330928_by_ST6_inner.gif
      • ajaksiowa Re: Z humorem ... 15.02.14, 12:45
        Raczej powinno być:tyle nam mogą !!! big_grin
        • iryska2604 Re: Z humorem ... 15.02.14, 18:03
          Żona mówi do męża:
          - Wiesz, ja w swoim życiu miałam dwóch prawdziwych mężczyzn.
          - a kim był ten drugi ? - pyta mąż.
          - Co ci będę mówić, nawet pierwszego nie znasz...
          • wikul Re: Z humorem ... 19.02.14, 22:29
            https://lh6.googleusercontent.com/-Ojb2urdqp5U/UwUKPJQpp6I/AAAAAAAAHMM/2z18DA9laA4/w466-h697-no/image.jpg
    • 111111l Re: Z humorem ... 20.02.14, 22:19
      Panie Stefanie , jak panu nie wstyd? 50 lat pan z zona przezyl i teraz pan ja zostawia i zeni sie z jakas 20 latka? Czy pan zwariowal?
      - A czego pan sie czepia? Wie pan jak to bylo , kazdego wieczoru proszki jej podaj , herbate zaparz , przykryj itd...
      A z mloda to tak: wieczorem wyjdzie , rano wroci. Czlowiek cala noc spokojnie pospi.
      • iryska2604 Re: Z humorem ... 20.02.14, 22:33
        W kawiarni rozmawiają dwie przyjaciółki:
        - Wiesz, ja jeszcze nigdy nie zdradziłam męża.
        -Czekaj...a ty sie chwalisz czy uskarżasz?
        ------------------------------------------------------------------------------
        Humor z zeszytów szkolnych
        Na lące leżała Zosia,a przez jej środek płynął strumień.

Dziedzicznośc pozwala wyjaśnić, dlaczego skoro dziadek i ojciec nie mieli dzieci,to i my będziemy bezdzietni.

Alkohol nie ma blasku,ale jak ktoś sie go napije to mu sie bardzo oczy świecą.

Skrzetuski dzięki kolegom miał dużo dzieci.
    • engine8 Re: Z humorem ... 20.02.14, 23:01
      Stare ale zona ciagle to przypomina jak siedzimy w parku na lawce....

W Krakowie na Plantach siedzi sobie dwoch staruszkow i wspominaja stare czasy
      Obok przechodza dwie seksowne studentki... Jeden klepie drugiego po kolanie i mowi
      "To co stary moze w koncu poderwiemy te D....." Koles odpwiada "E.. moze posiedzimy jeszcze troche - pogoda taka ladna"
      • aga-kosa Re: Z humorem ... 22.02.14, 17:01
        Przychodzi kobieta do lekarza i jest w kolorach żółtym, fioletowym i zielonym.
        - Co się stało ? - pyta lekarz.
        - Mąż jak przychodzi do domu spity to mnie tak tłucze...
        - Na przyszłość, jeśli mąż będzie wracał pijany do domu , to proszę wziąć herbatę rumiankową i płukać gardło, płukać, płukać, płukać...
        Po dwóch tygodniach do lekarza przychodzi ta sama kobieta , szczęśliwa i dziękuje za poradę.
        - Doktorze, on się wtacza do mieszkania a ja płuczę gardło i nic się nie dzieje...
        - Widzi pani, trzeba było wcześniej trzymać gębę zamknięta. aga
    • wikul Pies kibic ocenil poziom meczu 22.02.14, 22:16
      deser.pl/deser/10,88223,15479271,Pies_przerwal_mecz__Na_srodku_boiska_zalatwil_swoja.html#CukVid

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka