michellesukimo 18.05.26, 02:26 Hej, mam 25 lat, atrakcyjna, z poczuciem humoru, otwarta na nowe znajomości. Szukam Pana starszego od siebie. Kontakt: karolinkasopot@gmail.com Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baenzai Re: Szukam normalnego faceta 18.05.26, 14:31 Może ktoś sie zapytać Ferdka Kiepskiego do kiedy mam bana na sąsiednim forum? Odpowiedz Link
obrotowy zapytalismy 18.05.26, 15:48 baenzai napisał: > Może ktoś sie zapytać Ferdka Kiepskiego do kiedy mam bana na sąsiednim forum? : > ) zapytalismy. na razie brak odpowiedzi. rozumiem instytucje "bana" - ale kazda kara powinna byc czasowo okreslona. Odpowiedz Link
baenzai Re: zapytalismy 18.05.26, 18:54 To może trzeba ponowić prośbę Odpowiem przy okazji na zarzut pieniaczki o ,,alkoholizm''. W tym roku wypiłem chyba ze 3 butelki wina i z kilkanaście drinków. A przypominam, że mamy prawie koniec maja Odpowiedz Link
searam Re: Szukam normalnego faceta 22.05.26, 22:11 To "Hej" jest rozpoznawalne bardziej niz "otwarcie na nowe znajomosci..." Odpowiedz Link