Dodaj do ulubionych

??????????

24.09.13, 12:08
Nie mogę zrozumieć.Napiszesz ,że Żyd coś złego zrobił ,to zaraz zrobią z ciebie antysemitę albo jeszcze gorzej . Żydzi to jacyś święci czy jak?Nie ma w śród nich morderców, złodziei,prostytutek, włóczęgów, pijaków,hochsztaplerów bankowych i nie tylko itd?
Proszę mi wyjaśnić . Po to jet m.in. to forum. Zaraz np. @loczek,waga,zajbel napisze ,że wszystko zależy w jakim kontekście coś ująć!
Obserwuj wątek
    • anoagata Re: ?????????? 24.09.13, 12:26
      Ja myślę w takim kontekście;
      że przyczepiłeś się do tych Żydów,jak rzep do psiego ogona.
      • jaga_22 Re: ?????????? 24.09.13, 13:13
        Otóż to http://s15.rimg.info/b51cd59d9f519de70f3f3d134b447b8b.gif
        • iryska2604 Re: ?????????? 24.09.13, 15:56
          A ja ci napiszę że jak jeszcze raz ( tak jak w tym poście) czepisz sie Zydów to ci go wykasuję. Forum jest po to aby dyskutować ale na różne tematy a nie sprowadzać wszystko do jednego. U cieebie to nawet z lodówki Zyd wyskakuje?
          • tamaryszek44 Re: ?????????? 24.09.13, 17:03
            Mówię wam ze on przechodzi kryzys, normalnie mam dość jego wywodów i upierdliwości.
            Dokładnie jak rzep......
            • amityr Re: ?????????? 24.09.13, 19:08
              O nie! Wszystkie powyższe posty przyjmuję do wiadomości ale..............nie@ tamarki. Ta mnie ostatnio prześladuje. Uczepiła się jak rzep nie napiszę czyjego bo ma przecież inny ogon.Ty lepiej napisz czy ten sąsiad za płota jak cię widzi to zaraz ucieka i dlaczego? Hahaha ja się domyślam.Nie ma to przecież nic wspólnego z Twoją urodą(jesteś b. ładna ,widziałem przecież zdjęcie)i młodo wyglądasz. Sylwetka też jeszcze seksi.
              • aga-kosa Re: ?????????? 24.09.13, 19:28
                Amityr, aktywuj swoją pocztę gazetowa. Będziesz mógł otrzymywać pocztę od ludzi, którzy Cię lubią i są zauroczeni Twoim poczuciem humoru, pocztę od nielubianych będziesz mógł wrzucać do kosza.
                Każdy, kto ma założoną wizytówkę na forum napisał o swoich zainteresowaniach, okolicy gdzie mieszka, mniej więcej przedział wiekowy. A o Tobie niewiele wiemy. Wiem - Twoich wpisów, że dbasz o swoje zdrowie, jesteś przekonany nie tylko do medycyny akademickiej - dziękuję za kierunkowskaz na zielarkę z Torunia.
                Zauważyłam, że denerwuje Cię polityka naszego rządu i starasz się znaleźć winnych tego stanu.
                Myślę, że na poczcie gazetowej mógłbyś dyskutować o tym co zrobić aby powodów do stresów w naszym wieku sobie i nam nie przysparzać. smile aga
                • amityr Re: ?????????? 24.09.13, 19:46
                  Z Tobą zawsze można konie kraść. Ale....dziś już nie ma prawdziwych cyganów . Więc na co i po co je kraść.
                • zajbel Re: ?????????? 24.09.13, 19:48
                  Jako wywołana do tablicy mówięc o i jak. Wg mnie pan X jest złodziejem , pani Y prostytutka, Pan Z mordercą i nie obchodzi mnie ich narodowośc. Pan X może być amerykaninem, anglikiem, belgiem, czechem i wg alfabetu aż do zyda. Ale to nie narodowośc zrobiła z niego złego człowieka tylko on sam, taki ma charakter i juz. Tak samo powiem gdy ktoś mi wmawia ze wszyscy rudzi są fałszywi a blondynki głupie. Ani kolor włosów ani narodowośc ani kolor skory nie determinuja czlowieka do bycia tym czy owym. Na nasze zachowanie ma wpływ kultura i zwyczaje w danym społeczeństwie , religia i wychowanie ale nie narodowość.
                  • waga_1949 Re: ?????????? 24.09.13, 20:42
                    zajbel napisała:

> Jako wywołana do tablicy mówięc o i jak. Wg mnie pan X jest złodziejem , pani
                    > Y prostytutka, Pan Z mordercą i nie obchodzi mnie ich narodowośc. Pan X może b
                    > yć amerykaninem, anglikiem, belgiem, czechem i wg alfabetu aż do zyda. Ale to n
                    > ie narodowośc zrobiła z niego złego człowieka tylko on sam, taki ma charakter i
                    > juz. Tak samo powiem gdy ktoś mi wmawia ze wszyscy rudzi są fałszywi a blondyn
                    > ki głupie. Ani kolor włosów ani narodowośc ani kolor skory nie determinuja czlo
                    > wieka do bycia tym czy owym. Na nasze zachowanie ma wpływ kultura i zwyczaje w
                    > danym społeczeństwie , religia i wychowanie ale nie narodowość.
                    Myślę podobnie. Winni są nieudolni politycy, ale przecież nie narodowość. ciągle, do znudzenia, powtarzam, że ludzie wszystkich nacji dzielą się na mądrych i głupich, dobrych i złych. I nie ma nic do rzeczy narodowość,religia,płeć,orientacja seksualna. Na całe szczęście mam chyba sprzęt nowej generacji, bo u mnie żaden Żyd nie wyskakuje ani ze zmywarki,ani z pralki ani z lodówki. Nie mam ztym problemu.
                    • waga_1949 Re: ?????????? 24.09.13, 20:45
                      W ostatnim wierszu powinno być " z tym" a nie "ztym".
                  • amityr Re: ?????????? 24.09.13, 22:16
                    zajbel napisała:

> Jako wywołana do tablicy mówięc o i jak. Wg mnie pan X jest złodziejem , pani
                    > Y prostytutka, Pan Z mordercą i nie obchodzi mnie ich narodowośc. Pan X może b
                    > yć amerykaninem, anglikiem, belgiem, czechem i wg alfabetu aż do zyda. Ale to n
                    > ie narodowośc zrobiła z niego złego człowieka tylko on sam, taki ma charakter i
                    > juz. Tak samo powiem gdy ktoś mi wmawia ze wszyscy rudzi są fałszywi a blondyn
                    > ki głupie. Ani kolor włosów ani narodowośc ani kolor skory nie determinuja czlo
                    > wieka do bycia tym czy owym. Na nasze zachowanie ma wpływ kultura i zwyczaje w
                    > danym społeczeństwie , religia i wychowanie ale nie narodowość.

Całkowicie cie z Tobą zgadzam.
              • tamaryszek44 Re: ?????????? 24.09.13, 20:05
                Amityr. Uczepiłam się bo mnie wnerwiasz ostatnio jak nigdy przedtem.
                A sąsiad zza płota żyje ze mną bardzo poprawnie, mówimy sobie -dobry dzień i wieczór i tyle wystarczy. Nie ucieka przede mną ani ja przed nim. Jesteśmy cywilizowani.
                • amityr Re: ?????????? 24.09.13, 22:18
                  tamaryszek44 napisała:

> Amityr. Uczepiłam się bo mnie wnerwiasz ostatnio jak nigdy przedtem.
                  > A sąsiad zza płota żyje ze mną bardzo poprawnie, mówimy sobie -dobry dzień i wi
                  > eczór i tyle wystarczy. Nie ucieka przede mną ani ja przed nim. Jesteśmy cywili
                  > zowani.

E..........wiem ,że nic nie wiem. Ale czytać umiem.
                  • tamaryszek44 Re: ?????????? 24.09.13, 22:35
                    No i jak ja mam to rozumieć?
                    Był spór o płot i się skończył. Ma taki jak chciałam i wieczny więc nie ma powodu byśmy się drapali.
                    A z resztą co to ma do rzeczy? Co ma mój płot i sąsiad do twojej metamorfozy?
                    • amityr Re: ?????????? 25.09.13, 10:37
                      Niby nic. A co miał Kargul do Pawlaka? Też niby nic-miedzę a po tym płot.
                      • tamaryszek44 Re: ?????????? 25.09.13, 15:52
                        Kargul i Pawlak byli swatami i mieli wspólną wnuczkę, a to już coś. Mieli też wspólne podwórko które dzielili płotem jak im zazgrzytało. Ja z sąsiadem mam tylko wspólny płot i nawet po nazwisku się nie znamy.
                        • amityr Re: ?????????? 25.09.13, 20:45
                          Ja tam się znam nie tylko z sąsiadami przez płoty ale i dalej.Oczywiście nie ze wszystkimi jestem na ty ale tak mniej więcej to się znamy i czasem się pogada.Na mojej ulicy jest 88 domów piętrowych wolno stojących.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka