Dodaj do ulubionych

Co myślą inni

15.10.13, 11:08
~Moher | 5 godzin temu

Hej lemingu nie trać wiary Rzekł profesor bardzo stary. Chcesz być sławny, oraz wielki Wpieprzaj szczaw i mirabelki A jak przeżyć ci się uda To zobaczysz inne cuda. Z Amber Gold-u złote sztaby Chłopów przerobionych w baby. Dwa kasyna na cmentarzu Śluby gejów przy ołtarzu. Za Madonnę zwrot kasiory Bezrobocia spadek spory. Sprawną kolej ekspresową Sól drogową bardzo zdrową. Dach zamknięty na stadionie Tunel który w wodzie tonie Dla Małgosi suknie nowe Za pieniądze PO składkowe Ze związkami cud debatę I niewinną S. Beatę Oraz to co się już zdarza Los z loterii do lekarza.
ymi_tunie_pier @ moher| 27 minut temu

bo od PiS-u w podzięce będziesz chodził w czarnej sukience, a nawet w czerwonym bereciku i małolatów w nagrodę bez liku.
Obserwuj wątek
    • ajaksiowa Re: Co myślą inni 16.10.13, 12:47
      big_grinbig_grin!
    • wikul Re: Co myślą inni 16.10.13, 18:58
      amityr napisał:

> ~Moher | 5 godzin temu
      >
      > Hej lemingu nie trać wiary Rzekł profesor bardzo stary. Chcesz być sławny, ora
      > z wielki Wpieprzaj szczaw i mirabelki A jak przeżyć ci się uda To zobaczysz inn
      > e cuda. Z Amber Gold-u złote sztaby Chłopów przerobionych w baby. Dwa kasyna na
      > cmentarzu Śluby gejów przy ołtarzu. Za Madonnę zwrot kasiory Bezrobocia spadek
      > spory. Sprawną kolej ekspresową Sól drogową bardzo zdrową. Dach zamknięty na s
      > tadionie Tunel który w wodzie tonie Dla Małgosi suknie nowe Za pieniądze PO skł
      > adkowe Ze związkami cud debatę I niewinną S. Beatę Oraz to co się już zdarza Lo
      > s z loterii do lekarza.
      > ymi_tunie_pier @ moher| 27 minut temu
      > bo od PiS-u w podzięce będziesz chodził w czarnej sukience, a nawet w czerwonym
      > bereciku i małolatów w nagrodę bez liku.

Czy mógłbyś w krótkich żołnierskich słowach napisać o co ci chodzi, zwłaszcza o co chodzi w tym grafomańskim bełkocie przepisanym z jakiegoś pisiastego forum ? www.facebook.com/tusk.donald/posts/580838191967153
      A może wydaje ci sie że to jest smieszne?
      • olaa54 Re: Co myślą inni 16.10.13, 19:35
        Zanim nadejdzie odpowiedź w tych żołnierskich słowach, powiem, że mnie rozśmieszyło z jednego powodu. Kto mieczem wojował, ten guza oberwał.smile
        A poza tym...smutne to wszystko, co się w rozmowach Polaków czasem dzieje.
      • amityr Re: Co myślą inni 16.10.13, 19:36
        Napiszę ci prawdę ,że ty całkiem zdurniałeś. A tak Bogiem a prawdą to kabaretów też nie oglądasz? Jak ci ktoś napisze ,że Michała Tuska zamknęli to też uwierzysz?Ludzie trzymajcie mnie... Hahaha dawno się tak nie ubawiłem. Ty ze swoją powagą mógłbyś być wykładowcą.......... na KUL-u albo w UL-u
        • iryska2604 Re: Co myślą inni 16.10.13, 20:21
          Wiesz amityr, ja nie uchodzę za "sztywną babę", lubię sie posmiać ale to akurat mnie nie rozsmieszyło. Miałam ci nawet zadac pytanie gdzie ty wynajdujesz takie perły ale mi umknęło. A wkleiłeś to bez żadnego komentarza ,więc się nie dziw...I tak naprawdę niektóre kabarety maja dziwne poczucie humoru ( a raczej jego brak)
          • wikul Re: Co myślą inni 16.10.13, 22:29
            iryska2604 napisała:

> Wiesz amityr, ja nie uchodzę za "sztywną babę", lubię sie posmiać ale to akura
            > t mnie nie rozsmieszyło. Miałam ci nawet zadac pytanie gdzie ty wynajdujesz t
            > akie perły ale mi umknęło. A wkleiłeś to bez żadnego komentarza ,więc się n
            > ie dziw...I tak naprawdę niektóre kabarety maja dziwne poczucie humoru ( a ra
            > czej jego brak)

Masz rację. Nie chcę ciągnąc "dyskusji" z amityrem bo jeżeli go bawią powstałe w ostatnich latach "kabarety" z takimi tekstami to raczej bliżej mi do płaczu niż do śmiechu.
            P.S. Co on ma ciagle za pretensje do młodego Tuska? Obsesja jaka czy co?
          • amityr Re: Co myślą inni 16.10.13, 23:19
            iryska2604 napisała:

> Wiesz amityr, ja nie uchodzę za "sztywną babę", lubię sie posmiać ale to akura
            > t mnie nie rozsmieszyło. Miałam ci nawet zadac pytanie gdzie ty wynajdujesz t
            > akie perły ale mi umknęło. A wkleiłeś to bez żadnego komentarza ,więc się n
            > ie dziw...I tak naprawdę niektóre kabarety maja dziwne poczucie humoru ( a ra
            > czej jego brak)

Oczywiście dwie rzeczy są tam niesmaczne ale reszta to perełki . Nie wiesz kto te perełki wynajduje a no PO. Ostatnio w TV SS u nomen omen Michalik prof. Owad wychwalał biskupa Michalika. Rzeczywiście nie jest to śmieszne. Że wikul tego nie może zrozumieć ,to rozumiem ale....
            Chciałem pokazać tylko maleńki fragmencik tego co inni myślą na innych forach. Muszę jednak zacząć bić brawo i zachłystywać się nowymi osiągnięciami PO i PiS we współzawodnictwie rujnowania kraju.Po co zajmować się upadającą gospodarką. Lepiej KATASTROFĄ.Wtedy będzie ok. No i oczywiście nic ZŁEGO nie pisać o jakimś tam RABIM . TOBY DOPIERO BYŁO JAKBY RABI MOLESTOWAŁ. To niemożliwe.
            • wikul Re: Co myślą inni 17.10.13, 12:19
              amityr napisał:

> Oczywiście dwie rzeczy są tam niesmaczne ale reszta to perełki . Nie wiesz kto
              > te perełki wynajduje a no PO. Ostatnio w TV SS u nomen omen Michalik prof. Owad
              > wychwalał biskupa Michalika. Rzeczywiście nie jest to śmieszne. Że wikul tego
              > nie może zrozumieć ,to rozumiem ale....

Nie martw sie o innych. Spróbuj pisać otwarcie bez głupich aluzji i zakamuflowanych epitetów. Czego ty nie potrafisz zrozumieć znane jest całemu forum.

> Chciałem pokazać tylko maleńki fragmencik tego co inni myślą na innych forach.

Co myslą inni na innch forach każdy może zobaczyć sam, nie potrzebne mu jest pośrednictwo nawiedzonych frustratów i antysemitów.

> Muszę jednak zacząć bić brawo i zachłystywać się nowymi osiągnięciami PO i PiS

Nie musisz. Tego wątku przecież nie musiałeś zakładać. forum.gazeta.pl/forum/w,29055,147401165,147401165,Nareszcie.html

> we współzawodnictwie rujnowania kraju.Po co zajmować się upadającą gospodarką.
              > Lepiej KATASTROFĄ.Wtedy będzie ok. No i oczywiście nic ZŁEGO nie pisać o jaki
              > mś tam RABIM . TOBY DOPIERO BYŁO JAKBY RABI MOLESTOWAŁ. To niemożliwe.

Siedzisz sobie w tym "zrujnownym kraju" z "upadającą gospodarką", bierzesz w terminie świadczenia i powielasz głupoty powtarzając rydzykowe brednie.
              P.S. Sprawdź czy przypadkiem jakiś Żyd nie grasuje ci w lodówce.
              • amityr Re: Co myślą inni 17.10.13, 19:26
                wikul napisał:
                same pierdoły ,więc wykasowałem.
                @wikuk czy ty naprawdę byłeś strażakiem w orkiestrze dętej ? To możliwe!
                • waga_1949 Re: Co myślą inni 17.10.13, 19:37
                  A ja mam dość POPiS-iorstwa,kolesiostwa - itp,itd.....
                  • amityr Re: Co myślą inni 17.10.13, 19:50
                    waga_1949 napisała:

> A ja mam dość POPiS-iorstwa,kolesiostwa - itp,itd.....

I tu się zgadzam i poszerzam o wszystkie inne opcje polityczne.
    • amityr Re: Co myślą inni 16.10.13, 23:23
      Właśnie sprawdziłem i zobaczyłem ,że :yelita.pl/artykuly/art/lista-zydowskich-homoseksualnych
      • loczek62 Re: Co myślą inni 17.10.13, 07:04
        Jeszcze tylko linka do Der Stürmer'a zamieść jako potwierdzenie Twojego chorobliwego antysemityzmu i będzie to osiągnięcie dna. Niżej już nie upadniesz.
        • amityr Re: Co myślą inni 17.10.13, 11:00
          loczek62 napisał:

> Jeszcze tylko linka do Der Stürmer'a zamieść jako potwierdzenie Twojego chorobl
          > iwego antysemityzmu i będzie to osiągnięcie dna. Niżej już nie upadniesz.

Tak myślałem.Uderz w stół a nożyczki się odezwą. Takie jest twoje rozumowanie jak poniżej jednego kędziorka.
          Powiedział jeden kędziorek do drugiego . Wiesz, jakbyśmy poszli na wojnę i zabili z kilku Arabów. A jak nas zabiją. A nas za co?
          • loczek62 Re: Co myślą inni 17.10.13, 11:23
            Po pierwsze. Po to mamy na forum gazeta.pl nicki by się nimi posługiwać, a nie walić po nazwisku.
            Po drugie. Jest powszechnie przyjęte w Polsce ze nazwisko zawsze piszemy z dużej litery i tylko niedouczony kiep o tym nie wie lub też przez wrodzoną złośliwość chce komuś dopiec dla tego pisze z małej litery. Nie wiem jak to się ma u Ciebie....
            • amityr Re: Co myślą inni 17.10.13, 11:52
              loczek62 napisał:

> Po drugie. Jest powszechnie przyjęte w Polsce ze nazwisko zawsze piszemy z duże
              > j litery i tylko niedouczony kiep o tym nie wie lub też przez wrodzoną złośliwo
              > ść chce komuś dopiec dla tego pisze z małej litery. Nie wiem jak to się ma u C
              > iebie...
              .
              Nic nie łapiesz na biegu. To była rozmowa w necie. Mogłem dopisać przed kędziorek @ tak jak @loczek i tam jaki inny @wymoczek. Ty jak prof. Owad na meszkach wychowany? Przecież też nie piszesz @amityr tylko amityr. Jak jeszcze czegoś nie rozumiesz to napisz na Berdyczów. Zaczynam cię nawet lubić.Staraj się dalej.
        • amityr Re: Co myślą inni 17.10.13, 11:15
          @loczek i nie tylko
          Proszę mnie nie imputować antysemityzmu. Już pisałem żeby każdy kto nie wie co to jest semityzm najpierw wszedł w Google i po przeczytani dopisał sobie w głowie anty-. To ty loczek masz urojenia z przewrażliwienia. Nikomu nie ubliżam więc proszę o to samo. Po raz pierwszy zwracam uwagę,że nikt na tym forum nie opluwa Żydów natomiast opluwani są BEZ PRZERWY Polacy i to czego by się nawet głupi domyślił,że przez kogo .
          • loczek62 Re: Co myślą inni 17.10.13, 11:19
            To niech będzie judosceptyk...
            • ajaksiowa Re: Co myślą inni 17.10.13, 11:33
              ...A mnie się podoba i proszę o więcej! big_grin
              • loczek62 Re: Co myślą inni 17.10.13, 11:51
                ajaksiowa napisała:

> ...A mnie się podoba i proszę o więcej! big_grin

Wnioskując z układu "drzewka" Twój wpis odnosi się do mojego wpisu. Ale nie zrozumiałem o co prosisz i czego ma być więcej.
                • ajaksiowa Re: Co myślą inni 17.10.13, 14:12
                  Proszę Amityrka oczywiściewink
                  • loczek62 Re: Co myślą inni 17.10.13, 14:15
                    ajaksiowa napisała:

> Proszę Amityrka oczywiściewink

Oczywiście mnie to nie dziwi...
                    • zajbel Re: Co myślą inni 17.10.13, 14:19
                      Amityr badanie pochodzenia poprzez określenie haplogrupy w DNA kosztuje tylko 1000 zł. Sprawdź kochanieńki swoich przodkow, napewno sie zdziwisz
                      • iryska2604 Re: Co myślą inni 17.10.13, 17:49
                        Wiecie co? A mnie za chwilę trafi szlag....!!!
                      • amityr Re: Co myślą inni 17.10.13, 19:29
                        zajbel napisała:

> Amityr badanie pochodzenia poprzez określenie haplogrupy w DNA kosztuje tylko
                        > 1000 zł. Sprawdź kochanieńki swoich przodkow, napewno sie zdziwisz
                        Ależ po co? Ja zmam.Przecież pisałem.A sposób jaki podajesz najbardziej przydatny jest w Niemczech.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka