wirujacypunkt 13.12.13, 20:08 Taki transparent jest niesiony na dzisiejszej demonstracji zorganizowanej przez Kaczyńskiego i PiS. Czy godząc się na tolerancje i demokracje, powinniśmy się godzić na szystko? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alfredka1 Re: Obóz koncentracyjny Europa 13.12.13, 20:36 Jest wiele rodzajów chorób psychicznych, a jeżeli ida w parę z nienawiścią, nie ma na to rady (( Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: Obóz koncentracyjny Europa 13.12.13, 20:43 Przecież nie musimy na wszystko się godzić. Odpowiedz Link
wikul Re: Obóz koncentracyjny Europa 13.12.13, 20:47 wirujacypunkt napisał: > Taki transparent jest niesiony na dzisiejszej demonstracji zorganizowanej przez > Kaczyńskiego > i PiS. To pewnie ten transparent zapomniał Kaczyński zabrać do Kijowa. Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: Obóz koncentracyjny Europa 13.12.13, 21:02 Kaczyński jest za a nawet przeciw, w tej samej sprawie, w zależności od potrzeby danej chwili. Jak temu człowiekowi można wierzyć? Odpowiedz Link
dwa-filary Re: Obóz koncentracyjny Europa 14.12.13, 08:31 Tylko zbiorowy pozew i do prokuratury. Tylko my, ludzie mozemy cos zrobić, bo jak widac na nikogo nie mozna liczyć. Odpowiedz Link
iryska2604 Re: Obóz koncentracyjny Europa 14.12.13, 17:28 Masz rację , chyba wtedy byłby jakis odzew. Władze go nie chcą ruszać bo pewnie urósłby do rangi męczennika prześladowanego za przekonania. Zauważyliscie ze u nas praktycznie nie ma opozycji? Bo to co jest - to nie opozycja tylko wrogie siły. To jak wojna. Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: Obóz koncentracyjny Europa 14.12.13, 17:53 Na transparentach były także umieszczone swastyki, co już jest całkowicie nie do przyjęcia. Odpowiedz Link
dwa-filary Re: Obóz koncentracyjny Europa 15.12.13, 09:13 Palikot poruszy sprawę, a my, społeczeństwo powinniśmy to poprzeć. Tu jest artykuł, który o tym mówi. Może skończy się>> jedyniesłuszność<< wiadomosci.onet.pl/kraj/palikot-w-poniedzialek-zawiadomienie-do-prokuratury-ws-marszu-pis/ln5mb Odpowiedz Link
ajaksiowa Re: Obóz koncentracyjny Europa 15.12.13, 10:17 Ale przecież wolność to możliwość wyboru-więc chyba dobrze że istnieją różne opcje polityczne -i mają swobodę wypowiedzi-a rząd powinien//stać na straży aby ta wolność nie przekształciła się w czynienie zła.Bo co jest dobrem a co złem to chyba człowiek o średniej moralności raczej pojmuje Odpowiedz Link
wikul Re: Obóz koncentracyjny Europa 15.12.13, 17:22 ajaksiowa napisała: > Ale przecież wolność to możliwość wyboru-więc chyba dobrze że istnieją różne op > cje polityczne -i mają swobodę wypowiedzi-a rząd powinien//stać na straży aby > ta wolność nie przekształciła się w czynienie zła.Bo co jest dobrem a co złem > to chyba człowiek o średniej moralności raczej pojmuje Moja wolność kończy się tam gdzie zaczyna się twoja. Albo odwrotnie. To znana prawda którą dobrze jest mieć na uwadze. Zwłaszcza gdy pobłazliwoś doprowadzi do np.stawiania pomników Hitlerowi. Odpowiedz Link
wikul Re: Obóz koncentracyjny Europa 15.12.13, 17:20 dwa-filary napisała: > Palikot poruszy sprawę, a my, społeczeństwo powinniśmy to poprzeć. Tu jest art > ykuł, który o tym mówi. Może skończy się>> jedyniesłuszność<< Cieszę się że znalazł sie ktoś odważny chciaż Palikota od dawna nie cierpię. Odpowiedz Link
stedo Transparent .. 15.12.13, 14:45 .. mówił jeszcze że protestujący nie życzą sobie" niemieckiej Unii Europejskiej: natemat.pl/85321,pis-manifestuje-w-rocznice-stanu-wojennego-nie-chcemy-niemieckiej-unii-europejskiej-koncentracion-lager-europa Ale do kogo ta pretensja? W poprzednim rozdaniu kart władzy w dominujących krajach był Sarkozy, Blair i Merkel. I we trójkę trzymali się i ciągnęli ten wóz europejski razem. A teraz nowy francuski prezydent Hollende zamilkł prawie zupełnie, brytyjski Cameron tylko szuka okazji by się wymiksować z układu. Została tylko Merkel, która musi dżwigać i finansową i polityczną odpowiedzialność za ten wątpliwy interes pogrążony w kryzysie Czy ona też masz machnąć reką? Odpowiedz Link
iryska2604 Re: Transparent .. 15.12.13, 15:48 Oni - na czele z prezesem - już tracą zdrowy rozsądek o ile go mieli.Miesza im sie wszystko. Co sie dziwić - jaki pan taki kram... Jarosław Kaczyński chce wydać Jarosław Kaczyński bilion złotych na "wielkie projekty infrastrukturalne". Jego słowa politycy u Moniki Olejnik wyśmiali. - Ja wiem, skąd prezes Kaczyński weźmie bilion: spienięży księżyc, który ma w komórce - stwierdził w Radiu ZET Tomasz Nałęcz. - PiS pobił sam siebie z trzema milionami mieszkań. To jest fantasmagoria - dodawał Andrzej Rozenek z Twojego Ruchu. wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,15139357,Politycy_sie_pastwia_nad_bilionem_Kaczynskiego___Wiem_.html#BoxWiadTxt Odpowiedz Link