Dodaj do ulubionych

Zięba od Darwina

01.04.15, 21:20
Jerzy Zięba8 lutego 2015 08:34

NIEZWYKLE ważna, ale prawie całkowicie ignorowana PRZYCZYNA wielu schorzeń z nowotworami włącznie. Wspomnę tylko takie informacje jak np. :

* 500 min rozmów przez komórkę MIESIĘCZNIE, może zwiększyć ryzyko wystąpienia nowotworu mózgu od 140 do 300%

* Promieniowanie EM emitowane przez telefon komórkowy jest w stanie uszkodzić DNA

* Promieniowanie to powoduje rozszczelnienie bariery krew-mózg, co oznacza znaczny wzrost przenikania toksyn do mózgu

* dwuminutowa rozmowa telefoniczna prowadzona przez dziecko potrafi na ok. 1 godzinę zmienić procesy zachodzące w jego mózgu

* mężczyźni noszący komórki na pasku mogą spodziewać się o 30 % zmniejszonej ilości plemników

* używanie komórki przez 6 lat zwiększa ryzyko wystąpienia nowotworu nerwu słuchowego o ok. 50%

* rozregulowanie gospodarki hormonalnej u kobiet jest często efektem działania tego typu pól elektromagnetycznych.

Słusznie .... Temat ten nie dotyczy tylko komórek. Chodzi o SMOG elektromagnetyczny, ale... śmierdzące (potencjalnie trujące) powietrze czujemy i natychmiast reagujemy włączając wiele instytucji dbających o ochronę środowiska i naszego zdrowia, Szkodliwego promieniowanie EM na ogół nie czujemy...

To jest jeden z tematów, który będę poruszał w książkach...
Obserwuj wątek
    • czuk1 Re: Zięba od Darwina 01.04.15, 21:24
      I ci Ty na to ?
      • amityr Re: Zięba od Darwina 02.04.15, 10:47
        Ja na to powiem tak, że Ziemba prawdopodobnie nie korzysta z komórki bo lubi ciągnąć druty.
        • narfi Re: Zięba od Darwina 02.04.15, 14:15
          No, ok, Amityr.
          A teraz podaj linki do wiarygodnych badan naukowych dotyczacych tego co napisales.
          Poprosimy o linki do Lancetu i NEJM (www.nejm.org/)
          Istnieje jeszcze kilka naukowych pism, do ktorych mozna miec zaufanie, ale one i tak publikuja przedruki z tych dwoch pierwszych.
          Cala reszta to szukajace sensacji szmatlawce.
          • alfredka1 Re: Zięba od Darwina 02.04.15, 15:42

• narfi Re: Zięba od Darwina 02.04.15, 15:51
              Alfredko, przepraszam, ze sie spoufalam, Ty naprawde masz te lata? Wierzacy nie jestem, ale daj mi Panie Boze te zdolnosc wyciagania logicznych wnioskow z przedstawionego materialu, gdy jeszcze tych pare lat pozyje.
              No znam pare osob tych pare lat starszych ode mnie, ale z wiekszoscia to juz niestety nie pogadasz.
              • aga-kosa Alfredko, przepraszam, ale wyjaśnię. :) 02.04.15, 17:50
                Kabluję, że Państwo Alfredkostwo w grudniu obchodzili 60 rocznicę ślubu smile a za tydzień Alfredka będzie miała kolejne urodziny. smile
                Na kolana młodzi i modlić się o taką przyszłość i sprawność jak szanowna Jubilatka. smile aga
              • alfredka1 Re: Zięba od Darwina 03.04.15, 13:34
                Narfi, dziekuje za miłe słowa smile)
                przebadałam się, ot tak na wszelki wypadek, na obecność pana Alzheimera i okazało się, że wszystko w móżdżku w porządku .
                Pozdrawiam serdecznie i proszęęęęęęęęęęęęęęęęęę ;
                zdejm to odzienie na sobie, możesz być z nagim torsem smile) przypomina ono moje smutne dzieciństwo.
                • narfi Re: Zięba od Darwina 03.04.15, 13:57
                  ...alez o czym Ty ?
                  O mundurku? Przeciez mundurek twarzowy i chinski a nie ruskismile
                  ...i ty bys chciala taki nagi, czarny tors ogladac, no to ladnych rzeczy sie tu dowiaduje, hehehe....
          • amityr Re: Zięba od Darwina 02.04.15, 19:02
            narfi napisał:

> No, ok, Amityr.
            > A teraz podaj linki do wiarygodnych badan naukowych dotyczacych tego co napisa
            > les.
            > Poprosimy o linki do Lancetu i NEJM (www.nejm.org/)
            > Istnieje jeszcze kilka naukowych pism, do ktorych mozna miec zaufanie, ale one
            > i tak publikuja przedruki z tych dwoch pierwszych.
            > Cala reszta to szukajace sensacji szmatlawce.

O takie szczegóły to najlepiej napisz do Jerzego Zięby. Ja tylko przekleiłem fragment wypowiedzi z jego Bloga. Datę podałem.
            jerzyzieba.blogspot.com/2014/05/ukryte-terapie-co-dalej.html
            • amityr Re: Zięba od Darwina 03.04.15, 11:42
              @narfi
              Pisałeś chcę , to masz! I co dalej?
              • narfi Re: Zięba od Darwina 03.04.15, 12:00
                ...no przeciez nie bede kazdemu blogerowi w necie mowil, ze pisze glupstwa, ktorych nie jest w stanie udowodnic.
                Po to istnieja te blogi.
                Kazdy moze wyrazic swoja opinie, obojetne jak kuriozalna.
                Ty tez mozesz za darmo zalozyc sobie bloga i pisac co Ci tylko przyjdzie do glowy.
                Jak dostaniesz zbyt wiele krytycznych komentarzy, to sobie je zablokujesz. Proste, nie?
                ...ale zeby tresci zawarte w tych blogach traktowac jako zrodlo informacji, no to juz zupelnie inny cyrk z zupelnie innymi malpami smile
                • amityr Re: Zięba od Darwina 03.04.15, 18:21
                  Powiem Ci tak. Dupę zawracasz i sam nie wiesz co wyżej napisałeś i o co ci chodzi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka