vogino55 05.04.05, 23:44 Witam. Spróbuj tu blw@ilw.org.pl moja Pani napisała ale jak na razie bez odpowiedzi hehe Wojciech Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vogino55 Re: Dla regine,,,,,,, 05.04.05, 23:50 Prosiłas o adres do byłego Prezydenta jest w poprzednim poście a to link do Fundacjiwww.ilw.org.pl/ofundatorze.html Wojciech Odpowiedz Link
malwina52 Re: Dla regine,,,,,,, 06.04.05, 06:53 Szkoda, że w takich chwilach wychodzi małość wielkiego człowieka jakim niewątpliwie jest Lech Wałęsa. Nie zauważa własnej hipokryzji. On nie slucha słów papieża, on chyba juz nie umie nikogo sluchac bo jest wsluchany w siebie. Probowac warto, moze internauci dotra do jego swiadomosci. Odpowiedz Link
vogino55 Re: malwinko ,,,,,,, 06.04.05, 09:58 Witam.Wciąż jestem tym wzburzony.Po prostu chciał zbić kapitał polityczny na tym smutnym dla Nas Wydarzeniu. zerknij tu- forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=22407351 ps; niektórzy będą błądzić do końca swych dni Już spokojny Wojciech Odpowiedz Link
tesunia Re: malwinko ,,,,,,,/ vogino55 06.04.05, 10:09 vogino55 napisał: > Witam.Wciąż jestem tym wzburzony.Po prostu chciał zbić kapitał polityczny na > tym smutnym dla Nas Wydarzeniu. zerknij tu- > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=22407351 > ps; niektórzy będą błądzić do końca swych dni > Już spokojny Wojciech dziekuje za linka, u nas nie przekazuja ,takich wiesci, no!,az sie czlek buntuje w sobie,na takie zachowanie niektorych( Odpowiedz Link
vogino55 Re: malwinko ,,,,,,,/ vogino55 06.04.05, 10:15 tesunia napisała: > vogino55 napisał: > > > Witam.Wciąż jestem tym wzburzony.Po prostu chciał zbić kapitał polityczny > na > > tym smutnym dla Nas Wydarzeniu. zerknij tu- > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=22407351 > > ps; niektórzy będą błądzić do końca swych dni > > Już spokojny Wojciech > > dziekuje za linka, > u nas nie przekazuja ,takich wiesci, > > no!,az sie czlek buntuje w sobie,na takie zachowanie niektorych( Przykre to i smutne ale zajrzyj jeszcze tu forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=22407351 a to o naszej Kochanej młodzieży stanęła na wysokości serwisy.gazeta.pl/swiat/1,34280,2639414.html Wojciech Odpowiedz Link
malwina52 Re: malwinko ,,,,,,, 06.04.05, 10:10 nasza Reginka chciala mu wygarnac co mysli o jego zachowaniu, i wytlumaczyc znaczenie slowa pojednanie, zdaje sie ze Wojtka tez to bulwersuje ale nie tak latwo przeskoczyc plotki ktorymi sie obwarowal nasz byly prezydent, Odpowiedz Link
malwina52 Re: malwinko ,,,,,,, 06.04.05, 10:43 ciekawa wypowiedz pozwole sobie ja zacytowac: Marek z Głogowa: – Do naszych polityków nie docierają słowa Papieża, mimo że się na nie wciąż powołują. Przykładem Wałęsa; papież mówił o przebaczaniu, a on nie potrafi wsiąść do jednego samolotu z Kwaś-niewskim. Zachowuje się jak faryzeusz! (Były jeszcze dwa telefony mówiące „o zgrzycie” Wałęsy – red). Odpowiedz Link
regine Re: Dla regine,,,,,,, 06.04.05, 12:33 Dziś rano dostałam wiadomość(niepotwierdzają jednak żadne media),że radio podało wiadomość-lecą w JEDNYM samolocie -razem obydwaj prezydenci na pogrzeb Papieża-oby to było prawdą....Też wpisywałam na tej stronie -bez odpowiedzi.Dziękuję -Pozdrawiam.Trzech prezydentów USA ,2-byłych i 1-pełniący urząd zmieszcza się w 1-jak podają telewizje-miło. Odpowiedz Link
tesunia Re: Dla regine,,,,,,, 16.05.05, 12:48 zamieszczam Ci tutaj linka"krowiego") bedziesz go miala w kazdej chwili) nie moglam znalesc "watku ze slodkosciami" ** forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=777&w=23700446 Odpowiedz Link
regine Re: Dla regine,,,,,,, 16.05.05, 13:05 >Tesuniu ?Na jaką blachę i to się zmieściło??? >Normalną-dużą ,czy na małą tz. połówkę ??? Odpowiedz Link
tesunia Re: Dla regine,,,,,,, 16.05.05, 14:00 regine napisała: > >Tesuniu ?Na jaką blachę i to się zmieściło??? > >Normalną-dużą ,czy na małą tz. połówkę ??? ja upieklam na duzej 44cm x 30cm.... akurat ilosc skladnikow pasuje. zycze powodzenia ja swojego nie pieklam az godzine,tylko 40 min. moze zalezy od pieca,wiec musisz byc czuja zeby nie przypalic. Odpowiedz Link
fanka8 Re: Proszę Cie regine,,,,,,, 16.05.05, 19:59 żebys (jeżeli to możliwe) przysłała na moja skrzynkę zdjecia z Izraela. Strasznie bym chciała tam pojechac, ale niestety w najblizszym czasie mi to nie grozi ( ... wiec moze chociaz zdjecia sobie poogladam? Pozdrawiam i dziekuje za dowcip o kobiecie domowej (--> Antagonizmy). Ja sie usmiałam do łez (toz to samo życie, moje życie - mam 3 dzieci i długo siedziałam z nimi w domu nie pracujac), to kwintesencja nic-nie-robienia żony domowej. Mojego męża, który czytajac to przypomniał sobie te czasy tez bardzo Twoja opowiastka ubawiła. Chwała Bogu nie zadawał mi tak kretynskiego pytania, jak ten z anegdotki... Ale moze sobie tak myślał po cichutku?? Bo aż za bardzo go ubawiła ta historyjka )) Odpowiedz Link
regine Re: Proszę Cie regine,,,,,,, 17.05.05, 00:23 >Nie ma sprawy -Fanko8 ,miałam to szczęście ,że byłam i na 100%, >Jadę tam 2 września, na 3 miesiące ,powiedz na jaki adres , >na gazetępl. ,czy wp. Od jutra biorę się do pracy ,aby tylko poczta >wytrzymała).Nigdy,w najśmielszych marzeniach ,bym nie śniłam ,że tam będę... >Więc chętnie podzielę się tym co posiadam... >Podaj tylko na ,którą pocztę. >Pozdrawiam serdecznie) Odpowiedz Link
fanka8 Re: Proszę Cie regine,,,,,,, 17.05.05, 17:54 Wielkie dzieki, na gazete.pl A później proszę o te z następnej, jesiennej wyprawy )) To bedziesz miała super przygodę. Pozdrawiam Odpowiedz Link
fanka8 Re: Proszę Cie regine,,,,,,, 20.05.05, 00:23 Dobrze, napiszę w e-mailu. Obiecuje, że jutro cos skrobnę. Odpowiedz Link
mira54 Re: Dziękuję 20.05.05, 10:08 Reniu, piękne dzięki za zdjęcia i oryginalną muzykę. Zobaczyłaś cudne krajobrazy, a dzieki Tobie moglam i ja je obejrzeć. Odpowiedz Link
august2 Re: Kingom of Heaven 25.05.05, 05:03 Regina Wlasnie przed chwial wrocilem z kina. Oczywiscie wiesz na jakim filmie bylem -po twojemu "Krolestwo niebieskie", a po mojemu "Kingdom of Heaven". Fabula filmu troche uproszczona. Dla mnie ciekawy bylo ze wzgldow historycznych. Jak wiesz pokazano tam epizod z wojny krzyzowej, Jerozolime (znane ci swietnie z autopsji) a takze Krol Tredowaty. Czy pamietsz ksiazke Kossak o tym samym tytule? Jak tylko zobaczylem tego Krola w maskce od razu skojarzylem z da..wno przeczytana ksiazka. Okres wtedy byl okrutny, wojny w imie Chrystusa. Swietne sceny batalistyczne. Taki troche Pan Wolodyjowski w mniejszej skali- pisze tu o obronie Kamienca. Czy planujesz zobaczyc ten film? Napewno bedzie ci sie podobal. To przeciez znane ci tereny.. Pozdr August PS Pisze tu tutaj gdyz jakos nikt ostatnio nie chodzi do kina i watek filmowy jakos sie urywa.. Odpowiedz Link
regine Re: Kingom of Heaven 25.05.05, 12:30 Auguście !!!Na filmie nie byłam jeszcze ,wybieram się w niedzielę. Córka była już i właśnie ,też zwróciła uwagę,na dość słabą fabułę ,ale fakty historyczne bardzo ją zaintrygowały.Nie była w Izraelu jeszcze (młodsza córka). Wybierają się jesienią razem ze mną,żeby wykorzystać okazję.Wojny krzyżowe,prowadzone na terenie Jerozolimy ,Zakon Krzyżowców ,jego historia to hobby mojego zięcia.Zwiedziliśmy wszystkie zamki,na terenie Izraela ,każdy znak Krzyżowców ,został sfotografowany,mamy wspaniałą kolekcję zdjęć.Nie mogę się doczekać niedzieli,aby obejrzeć ten film.Dziękuję za wiadomość,że film Ci się podobał-cieszę się!!! Odpowiedz Link
tofika Re: Proszę Cie regine,,,,,,, 25.05.05, 10:06 Regino ,wyjasnic tak mocno chcialam , ze pomylilam watki i wpisalam ,do "Dobranoc" >>>>> Wiktoria teraz ma ubaw ze chodze spac o 11 ej w dzien ...i taka ... to przygoda z pomylek ... ale naucze sie zachowywac ... jeszcze mi nie jest za pozno)))))pozdrawiam serdecznie ...Tofika Odpowiedz Link
tofika Re: Proszę Cie regine,,,,,,, 27.05.05, 18:38 Reniu, wszystko zrobie , zeby ci jakies resztki wina slowackiego , (co to Danusia brudziowo mnie)ulllaaa Odpowiedz Link
maladanka Re: Proszę Cie regine,,,,,,, 27.05.05, 19:55 Renia - nie rób min! Tylko idź dziś wczesniej spać ew.poczytaj cos takie jak Ania z Zielonego Wzgórza!Wina nie braknie - znajomi beczkę przywieźli! I zacznij szukać tego pana,co pisałaś - chłop się męczy z tęsknoty! Trzymamy kciuki! Będzie dobrze! I...serduszko puka w rytmie czcza..zatańczymy jak wrócisz! Odpowiedz Link
natla Re: Proszę Cie regine,,,,,,, 27.05.05, 21:32 Wyszło mi Refniu, że jutro masz wizytę u kardiologa (w sobotę?), więc Ci od razu nadam, ze mój ojciec codziennie wypija szklaneczkę gorzałki, a wiesz ile ma lat i że ma rozrusznik od 5. Może tego Ci brakuje??? )))) Odpowiedz Link
tesunia Re: Proszę Cie regine,,,,,,, 27.05.05, 22:10 tez kciukuje jutro i zbawienne fluidki posle, bede przy Tobie...poczujesz) uszeta do gory) Odpowiedz Link
regine Re: Proszę Cie regine,,,,,,, 28.05.05, 00:17 Dzięki Tesuniu -trzymam się jakoś, Tylko niepewność mnie zjada... Dzięki za fluidy -przydadzą się)) Trzymaj kciuki!!! Odpowiedz Link
malwina52 Re: Dla regine,,,,,,, 28.05.05, 08:32 a uwazaj tez na te upal, jak mowi moje cora "mysl pozytywnie" wiem sama jakie to trudne ale da sie! pozdrawiam Odpowiedz Link
malwina52 Re: Dla regine,,,,,,, 28.05.05, 08:55 bedzie? MUSI BYC DOBRZE!!!!!!!!!!! i zobaczymy wszyscy )))) Odpowiedz Link
tofika Re: Dla regine,,,,,,, 28.05.05, 11:05 Powitam CIE Reginko ,jak najserdeczniej , usciskam njczulej ,zebys wiedziala jak bardzo zyczliwie.NO tak))) Za pare godz napiszesz co i jak >PA_tofika Odpowiedz Link
regine Re: Dla regine,,,,,,, 28.05.05, 11:11 Napiszę ,napiszę-nie wiem co i jak??? Ale do domciu dziś wrócę(powinnam), Jakby coś nawet nie tak było, to i tak muszę, By kotkowi jakieś lokum znaleźć... Udusisz mnie !!! I co będzię ??? Dziękuję,bardzo Tofiko!!! Odpowiedz Link
tofika Re: Dla regine,,,,,,, 29.05.05, 09:36 Witaj Renius, i cudownie ze wszystko dobrze, dzisiaj pozno wstalam ,ale szybko wlaczylam komputer, bo wczoraj po upale za wczesnie zasnelam, nie doczekalam wieczorem na wiadomosc od Ciebie. Dzis juz poczytalam i wiem jak i co , absolutnie nie dziwie sie ,ze po tak dlugich wyczerpujacych badaniach zapragnelas zasnac ,ale to byl sen juz kojacy Twoje niepokoje i bbb leczniczy dla organizmu,naturalny sen moze czynic cuda . Pozdrawiam -Tofika Odpowiedz Link
leontynia Re: Dla regine,,,,,,, 30.05.05, 16:03 Reniu nie wiedzilam o Twoich problemach zdrowotnych nie czytalam watkow,wpadam tu czasami ciesze sie,ze wszystko dobrze uwazaj na siebie pozdrawiam L. Odpowiedz Link
regine Re: Dla regine,,,,,,, 30.05.05, 18:42 Dzięki Leontynio za miłe słowa!!!Oj w te upały i Ty uważaj z tym kolarstwem)) Odpowiedz Link
fanka8 Re: Dla regine,,,,,,, 30.05.05, 23:02 Oj, Regine, ja też nie byłam na bieżąco... Udało mi się z rozżarzonego Wrocławia uciec w piatek i do niedzieli byłam odcięta od Gawiarenki (ale za to w chłodnym lesie )) Cieszę się, że Twoje kłopoty się jako tako rozwiązały, ale uważaj na siebie w te straszne upały!! Podobno jutro ma juz byc lepiej, ale nie wiadomo na jak długo. Pozdrawiam f-ka Odpowiedz Link
yoanna Re: Dla regine,,,,,,, 30.05.05, 23:51 Zdrowia..., zdrowia...zdrowia... nam wszystkim ... Tak sobie ...upalnie majaczę Pozdrawiam Odpowiedz Link
regine Re: Dla regine,,,,,,, 31.05.05, 00:20 Dobre marzenia masz Yoanno!!!Zawsze o tym marzę... Wszystkim ZDROWIA!!! Bo to ono ,jest naważniejsze w życiu . Przekonałam się o tym,gdy chorowali i chorują najbliżsi mi, oraz gdy zaczyna brak jego mi też doskwierać!!! Być zdrowym -znaczy być szczęśliwym i bogatym!!!! Odpowiedz Link
tofika Re: Dla regine,,,,,,, 02.06.05, 17:15 Witaj Regino,nie szkodzi ,ze nie przyslalas ,ja nadal nie umiem niektorych spraw tu w kompie ,,wiec tez nie dotrzymalam slowa --ale postaram sie i Ci podesle ))ale glosow przyrody nasluchalam --co tam sie dzieje nad woda ,jakie spiewy ,rozmowy ptasie, sznury wciaz rozkrzyczanych zurawi-wyraznie maja swoje bardzo powazne dylematy ,kaczek dzikich i plynacych i lecacych .. super ..mowie Ci Reginko Wszystko dobrze , teraz wrocilam do domu, pobylam rekreacyjnie na dzialce a pozniej przez wiele godz lapalam z mezem ryby tak do towarzystwa i bardzo chcialam zlapac suma jak przed 33 laty zaraz po slubie mi sie udalo, ale dzis nie ..pewnie innym razem ,pogoda byla dziwna bo co ruszpadal deszcz bylo zimno ,a zaraz potem znow piekna sloneczna pogoda,,jakos komary zbytnio mna dzis nie interesowaly-tylko ubieralam to znow bylo za goraco...drobnostka.Poczta nie moze cos mi sciagnac ..pewnie od Ciebie ...i mam do ciebie prosbe --czy widzialas jak ja ci w ktoryms meiliku napisalam moje gg?? juz mam od Ciebie ...dziekuje ci pa ... zycze zdrowia ... to jest najwazniejsze wrazenia z ogladanych zdjec przysle Ci mailem ok?pa Odpowiedz Link
regine Re: Dla regine,,,,,,, 02.06.05, 17:53 Tofiko wysłałam Ci 2 listy,opisy pójdą na gg,bo poczta ,tak mi działa ,ze lich mnie bierze dziś .Dobrze ,że choć zdjęcia wysyła,może wieczorkiem ,Ci napiszę?O której pędzisz do łóżeczka? Odpowiedz Link
tofika Re: Dla regine,,,,,,, 02.06.05, 18:30 mam juz wszystkie zdjecia ..narazie poogladalam_ ,,bbbbbbb ci jestem wdzieczna ,(gg moje jest wciaz wlaczone) a ze mam duzo pracy w kuchni, wiec powiem ci na uszko ,ze jak bede sama w domu to.... bardzo dokladnie przypatrze , ja nie spie raczej wczesnie , czasem zdarza ... i z dziecmi czesto dopiero wieczorem mam kotakt , wiec pisz jak tylko znajdziez czas . Trzymaj sie .... twarde z nas osobki ..nie poddajemy sie ..ok))) Odpowiedz Link
malwina52 Re: rymy 24.06.05, 11:00 Reginko jestem pod wrazeniem, masz taki talent, nie marnuj go, zacznij wierszyki pisac, dzieki za przesylki buziaczek Odpowiedz Link
regine Re: rymy -Malwinko!!! 24.06.05, 11:09 Brak mi odwagi(( Jak do tej pory piszę tylko dla siebie... Może gdzieś,kiedyś.... Dzięki za uznanie))))) Odpowiedz Link
malwina52 Re: rymy -Malwinko!!! 24.06.05, 11:47 namowilam do pisania moja corke, naprawde jestem pelna uznania, przesle Ci jej wiersz, a Ty taka duza i odwagi Ci brak, a co z nami pozbawiasz nas takiej przyjemnosci, wstydz sie Reginko i nie daj sie prosic ))) Odpowiedz Link
vogino55 Re: Dziękuję (:)))) 24.06.05, 22:41 Dziękuję to prawdziwy majstersztyk Natury. Regine czy pozwolisz że podeślę ten CUD innym dobrym ludziom? Wojciech Odpowiedz Link
wiktoria53 Axso 24.06.05, 23:04 Serdecznie dziękuje za te piekne, misterne rzeźby z piasku. Odpowiedz Link
regine Re: WOJTKU!!!!!! 24.06.05, 23:19 Wojtku !!! Żadnego problemu nie widzę )) Dostałeś,czyli to jest Twoja własność ,proszę wysyłaj!!! Niech inni nacieszą oczy)) Bo naprawdę jest to ciekawe. Więc podsyłaj ten CUD,żadnego sprzeciwu z mojej strony. Cieszę się,że podobały Ci się te CUDA)) Odpowiedz Link
vogino55 Re:Regine,,,,, 25.06.05, 00:07 W podzięce proszę znasz? www.marhan.pl/index(AA).html Wojciech Odpowiedz Link
regine Re:Regine,,,,, 25.06.05, 00:40 Wojtku !!!! Jestem mile zaskoczona tym podziękowaniem!!! Niestety nie miałam.Bardzo miły jesteś - DZIĘKUJĘ )) )) Odpowiedz Link
danurn Re: Dla regine,,,,,,, 24.06.05, 23:27 Dziękuję Reginko za piękne kwiaty/jak się one zwą?/ i miłe życzenia. Odpowiedz Link
august2 Re: Dla regine,,,,,,, 25.06.05, 03:52 Wcale nie zginalem ale po prostu czasami nie chce mi sie ( niestety) pisac. Chyba zapominasz Regina ze ja pracuje i zajmuje sie tez domowymi sprawami, czyli to w sumie 2 prace a gdzie relaks? Zajrzyj do skrzynki. Odpowiedz Link
vogino55 Re: Dla regine,,,,,,, 25.06.05, 17:09 W temacie WINO www.sacrum.pl/galeria.php?dir=winomszalne&s=1 Stawiam na tokaje ale Szamorodni cena że hoho Wojciech Odpowiedz Link
regine Re: Dla regine,,,,,,, 25.06.05, 17:33 Co tam cena...Aby było dobre...a, że mszalne.... To musi być dobre ))))) Odpowiedz Link
danurn Re: Dla regine,,,,,,, 25.06.05, 21:40 Ja tam przedkładam Aszu. Przypominam sobie z tokajem taką przygodę. Dawqno temu zaprosiłam przyjaciółkę i otwieram butelkę wspaniałego tokaju. Sama w domu, bez chłopa, ani rusz nie można korka ruszyć. Nie poddałam się jednak, wcisnęłam korek do środka i wypiłyśmy. Wino było wspaniałe. Odpowiedz Link
regine Re: Dla regine,,,,,,, 26.06.05, 01:03 Bardzo rzadko piję alkohole,właśnie zajrzałam do barku,ot tak z ciekawości... I co widzę???Stoi butelka Szamorodni ))Więc zapraszam)) Dzieci z różnych podróży,przywożą różne napitki...Barek jest pełen)) Różności...adresu nie podaję ,bo chętni by tu w kolejce stali) Ja czasami,jak mam chęć,to piję do monitora pół lampki białego wina... A więc zdrowia!!! Odpowiedz Link
fanka8 Re: Dla regine,,,,,,, 26.06.05, 01:08 )) Na zdrowie, Regine! Dziś mam taki nastrój, ze może mi sie przyda cos mocniejszego? Odpowiedz Link
regine Re: Dla regine,,,,,,, 26.06.05, 01:46 Więc pijmy!!!Do monitorów!!!Zaeaz kończę ,bo mi tu błyska już mocno i mruczy strasznie burza.Może jak uda mi się zsnąć ,to mnie nie obudzi... Na zdrowie Fanko!!! Bo picie bez toastów ,to pijaństwo)) Może jutro będzie lepiej,głowa do góry!!! Spokojnej nocy!!! Odpowiedz Link
fanka8 Re: Dla regine,,,,,,, 26.06.05, 01:54 Na zdrówko!!! I dobrej (cichej, bez burzy) nocy. Więc do jutra... Odpowiedz Link
vogino55 Re: Dla regine,,,,,,, 29.06.05, 22:39 Proszę oto sznureczek do stronki www.skp44.private.pl/ i jeszcze www.radio.mirusia.pl/ Miłej lektury i słuchania wszystkim Życzę Wojciech Odpowiedz Link
natla Re: Dla regine,,,,,,, 29.06.05, 23:48 Wojtusiu, zupełnie nie rozumiem, dlaczego te radyjka są akurat na wątku dla Reginy???? ))))))))))))))))) Regina!! Kłaki Ci powyrywam...................))))))))))))))))) Odpowiedz Link
vogino55 Re: Dla regine,,,,,,, 29.06.05, 23:56 Tylko sie nie bijcie()))))) Gdybym wrzucił w inny watek mogły by ujść uwadze wszystkich,,,, Regine jakis kask lub chociaż kapelusik słomkowy na głowę,,, Co ja narobiłem ,,,(((((( strach się bać ()))))) Odpowiedz Link
regine Re: Dla regine,,,,,,, 30.06.05, 00:07 Już mam !!!! Liliowy kapelusz!!!! Nie doczytała nasza Adminka,że do słuchania DLA WSZYSTKICH!!! Odpowiedz Link
regine Re: Dla regine,,,,,,, 30.06.05, 00:12 A co do stronek - Dziękuę Wojtku!!!W swoim imieniu... Ty jesteś takim "szperaczem",jak widzę komputerowym)) Zawsze coś miłego znajdziesz i dla ucha i dla duszy )) Natla niech Ci sama podziękuje,bo na 100% jestem pewna ,że słuchała lub jeszcze słucha))) Odpowiedz Link
wiktoria53 Wojtek 30.06.05, 10:03 Dziękuję za radio Mirusia.Piękne sentymentalne piosenki. Szczególnie wzruszyła mnie piosenka "Matko moja ja wiem". Słyszałam ją kiedyś w TV w wykonaniu B.Ładysza śpiewał chyba ze swoją żoną -przepieknie!Łza się w oku kreci. Odpowiedz Link
vogino55 Re: Dla regine,,,,,,, 30.06.05, 11:40 Regine Wiktorio miło mi .Dla Natli też "ćóś" mam()))))))) Pozdrawiam skoro świt Wojciech Odpowiedz Link
natla Re: Nie "dla" a "do".....Reginy 16.07.05, 21:19 Czy jesteś już wolna......ptaszyno????!!!! ))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
regine Re: Nie "dla" a "do".....Reginy 17.07.05, 00:12 Jeszcze ze 2 dni ,staram się jak mogę ,ale nie daję rady... Cierpliwości....Worek poproszę.... Odpowiedz Link
wiktoria53 Do Regine 29.07.05, 19:53 Reniu, czy u Ciebie już po burzy? Własnie czytałam o strasznej burzy w Warszawie.Jak ją przeżyłaś? Odpowiedz Link
krista57 Re: Do Regine 29.07.05, 20:19 Regino,zaczęlam własnie robic parzone wiśnie według Twego przepisu. Jak zrozumialam przez 4 dni powtarzac czynnosc:odlac sok,dodac 1/2 kg cukru zagotowac,zalac wisnie. Czy na 3 kg trzeba aż 3 kg cukru ? Odpowiedz Link
regine Re: Do Regine 29.07.05, 21:52 Burzę przeżyłam...Okropność, taką burzę pamiętam jeszcze z dzieciństwa... Drzewa wprost leżały na ziemi ,skrzynki sąsiadów fruwały po osiedlu, nigdzie po burzy nie wychodziłam jeszcze, ale jutro sprawdzę zniszczenia tu u siebie . W samej Warszawie....dołączam artykuł,ale córka po burzy przejeżdżała przez stolicę to poprzewracane przystanki ,połowa stolicy nie ma światła... Ciekawe co nam przyniosą następne dni... Odpowiedz Link
regine Re: Do Regine 29.07.05, 22:11 Kristo,aż tyle cukru na 3 kg wiśni nie używam.Na 3 kg owoców jakieś 1,5 kg wystarczy w zupełności.Wsypuj po niecałe pół kg. A na jakieś 6-7 kg wiśni, używam około 2,5 do 3 kg cukru. Do pierwszego gotowania 1,5-2 niepełne szklanki, do 2 też tyle dodaję do soku, który zagotowuję i zalewam gorącym wiśnie.Tak robię 3 razy .Za czwartym razem zlewam sok, zagotowuję go zalewam wiśnie i zagotowuję, dodając jakąś szklankę cukru na Twoje 3kg.Zagotowuję razem,wyławiam łyżką gorące wiśnie do słoików, uciskając łyżką, zalewam gorącym sokiem i stawiam gorące do góry dnem.Na drugi dzień, wycieram dokładnie zimne słoiki przylepiam nalepkę z napisem, no i datą. Stoją tak po kilka lat.Są pyszne do wszystkiego ,po odlaniu soku.Pozostały sok zlewam do małych słoiczków, używam do budyniu, piwa na gorąco lub do wody do picia. Odpowiedz Link
krista57 Re: Do Regine 29.07.05, 22:33 Bardzo dziękuje za instrukcję ,na pewno po tym pierwszym razie nabiorę wprawy i sama dopasuję sobie ilość cukru. Odpowiedz Link
tofika Re: Do Regine 06.08.05, 17:40 Prosze CIE REGINKO ,latem nie choruj i pozostale pory roku badz zdrowa. Juz koniec kichanka, bo tydzien sie konczy i a sio katar, zdrowiutka juz jeses ,nie ma to tamto Odpowiedz Link
krista57 Re: Do Regine 18.08.05, 14:36 Reniu! szczęsliwego pobytu w rodzinnych stronach Ci życzę. Baw sie dobrze i wypoczywaj.Wracaj szybko bo będzie tu trochę smutno bez Twego klikania.Pomyslnosci i szczęsliwej podrózy. Odpowiedz Link
tofika Re: Do Regine 25.08.05, 21:48 Reginko ,juz poszukujemy Ciebie, ale jesli Ci sie cos bbbbb milego przytrafilo,to badz jak najdluzej ,a potem nam opowiesz , i wspolnie bedziemy sie cieszyc ,wracaj szczesliwie.. pozdrawiam Cie Reginko --Maria Odpowiedz Link
tofika Re: Do Regine 27.08.05, 17:57 Reginko juz Cie widze , ale .. na forum Cie nie ma ,to jak to jest z Toba?? Intuicyjnie przewiduje ,ze tylko ,tylko i cos napiszesz Odpowiedz Link
natla Serdeczne pozdrowienia od Reginy..... 27.08.05, 23:26 .....dla Wszystkich, już wróciła, ale dopiero jutro przybędzie do niej pan dr i wyleczy kompa ))Jak tylko komp nabieże iły, Regina będzie z nami..... Odpowiedz Link
tofika Re: Serdeczne pozdrowienia od Reginy..... 27.08.05, 23:32 Natlus ,,TY jestes nieodzowna ,czesciej przekazuj takie wiadomosci a moj kmputer wykreslil mnie z listy "czat "od kilku tygodni((( Co on mogl tak pojac ze "nie tentego " a moze ktos bliski mnie tak zalatwil ? napisal petycje i po mnie zycie... kolorowe bardzo)) Odpowiedz Link
vogino55 Re: Regine,,,,,, 02.09.05, 22:23 Spokojnej podróży,wrażen tyle i jeszcze więcej()))zdrowia żelaznego a potem powrotu na forum())) Pozdrawiam Wojciech ps; kto nas będzie zapędzał do łóżek? ()))) Odpowiedz Link
leontynia Re: Regine,,,,,, 02.09.05, 22:40 >vogino55 napisał: >ps;kto nas będzie zapędzał do łóżek?()))) to w Izraelu nie ma netu? pszczęśliwej podróży Reniu... Odpowiedz Link
regine Re: Regine,,,,,, 03.09.05, 02:19 Będę popędzała do spania) Nie ma obaw, net w Izraelu funkcjonuje i nie raz dam się Wam we znaki... To tylk 3,5 godziny lotu, więc nie jest tak daleko, a godzinę wcześniej kładziemy się tam spać więc szykować proszę łóżka wcześniej ,bo z siniakami na nogach i guzami na czołach będziecie chodzi)) Proszę być przygotowanym...Będę gasić) Odpowiedz Link
tofika Re: Regine,,,,,, 06.09.05, 21:15 Reginko , wlasciwie to swiat taki malutki ... poczytuj ,popisuj.. Wiesz ???,tak gonic ,az siniaki .. no nie i guzy ... i co mi tu na te mlode lata przyszlo znosic ... och Odpowiedz Link
natla Re: Regine,,,,,, 07.09.05, 08:59 Reginko, zdrowia, zdrowia, zdrowia, jak najmilszych wrażen z podróży, pociechy z dzieci i wnuczki. img218.imageshack.us/my.php?image=raczerpw4he.jpg _____________________________________________________ Wszystkie kobiety są młode, ale niektóre są młodsze forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=23923 Odpowiedz Link
yoanna Re: Regine,,,,,, 07.09.05, 09:24 Regino! Najlepsze życzenia pogodne i słoneczne Wszystkiego dobrego Odpowiedz Link
krista57 Re: Regine,,,,,, 07.09.05, 09:32 Reniu posylam Ci cały bukiet imieninionowych róż ))) żyj tak,żeby cały świat zazdrościł. Wszystkiego najlepszego!!! Odpowiedz Link
vogino55 Re: Regine,,,,,, 07.09.05, 10:08 Wszystkiego dobrego forumowe 50% posyła ())) @-->-->----- Wojciech Odpowiedz Link
malwina52 Re: Regine,,,,,, 07.09.05, 10:10 duzo duza wszystkiego na naj.......... nieustajacego zdrowka i pogody ducha Odpowiedz Link
dankarol Re: Regine,,,,,, 07.09.05, 10:40 Samych szczęśliwych chwil i dużo dużo zdrowia. @--->--> Odpowiedz Link
maladanka Re: Regine,,,,,, 07.09.05, 10:48 posylam Ci Reginko super usmiech img379.imageshack.us/my.php?image=pict6353usmmisia7iu.jpg oraz pamiatke ze Szwajcarii img379.imageshack.us/my.php?image=pict6378krowki8wz.jpg i zycze zdrowia,a reszta sie sama posklada a..i koniecznie,zebys znalazla tego pana to wiesz... Odpowiedz Link
kla-ra Re: Regine,,,,,, 07.09.05, 10:52 Niech Ci sie spelnia marzenia,niech szescie zawsze bedzie z Toba. A na dzisiaj milego,chlodnego dnia i szampana z lodowki. Pozdrawiam Odpowiedz Link
tofika Re: Regine,,,,,,W TYM twoim Dniu.... 07.09.05, 13:35 A widzisz Reginko ,jak mocno szybko mi do Ciebie polecialo?))))))) Najserdeczniesze zyczenia ,zdrowia ,duzo radosci , Sloneczka Wesolego NIEUPALNEGO)itd itp..... narecze kwiatow Ci wreczam swiezutkie z dziali mojej--ile zapachu--och Odpowiedz Link
takanietaka Re: Reginko 07.09.05, 20:40 WSZYSTKIEGO!Z całych sił! <<nigdy nic nie wiadomo)>> Odpowiedz Link
mira54 Re: Reginko 07.09.05, 21:01 Wszystkiego najlepszego, samych slonecznych dni, duzo, duzo zdrowia. Odpowiedz Link
bryza102 Re: Dla regine,,,,,,,od Bryzy 07.09.05, 17:03 Wszystkiego najlepszegoRegino! Niestety,mam problem z pocztą,blokuje mi się,nie mogę wysłać listu,jestem cała nerwowa,zaległa poczta czeka...Jutro przyjdzie syn sąsiadki i poustawia co trzeba,sama nie wiem gdzie leży problem Odpiszę napewno,jak tylko komp będzie sprawny! Pozdrawiam serdecznie! Odpowiedz Link
august2 Re: Dla Regine 07.09.05, 21:07 ..z kalendarza PWN... Regina Imię pochodzące od łacińskiego wyrazu regina 'królowa'. Jako imię chrzestne stanowi aluzję do określenia Matki Boskiej Królowej Niebios (Regina Coeli). Na liście polskich imion ułożonej według liczby nadań zajmuje 127. pozycję. Wszystkiego najlepszego dla "krolowej Forum" August Odpowiedz Link
regine Re: Dla Regine 07.09.05, 23:02 No nie lezki mi az leca tylu zyczen juz bardzo dawno nie otrzymalam ) Naprawde braknie mi slow na podziekowanie.... Wiec wszystkim z calego serca dziekuje za zyczenia i pamiec !!! Zyczenia jednak ostatnio mi sie spelniaja ...Oby tak dalej a to dzieki Wam, kochanym ,nieznanym ludziom. Wiec Auguscie masz racje ,tak nazwal mnie tata ,jako swa pierwsza corke ,bylam jego krolowa....Bo Rex - krol, a Regina krolowa.Rzadkie to imie i dziekuje mu za nie. Odpowiedz Link
danurn Re: Dla Regine 07.09.05, 23:16 Wszystkiego najlepszego w dniu Twoich imienin, samych serdeczności, życzę zdrowego dotrwania do jakiegoś ochłodzenia . Rób dużo zdjęć, a zwłaszcza mnie ciekawi widok Morza Martwego. Czy wygląda jak zwykłe morze? Czy się w nim kąpałaś? Odpowiedz Link
krista57 Re: Dla Regine 23.09.05, 18:39 Reniu ,zapewne podałas mi zły numer gg numer musi posiadac 7/siedem cyfr/a Ty podałas 6 i na końcu M. Odpowiedz Link
krista57 Re: Dla Regine 26.09.05, 14:02 Niestety listonosz ma juz trzydniowe opóżnienie. Nic nie dostałam. Odpowiedz Link
tesunia Re: Dla Regine 30.09.05, 21:55 nareszcie Cie reginko znalazlam na drugiej stronie, a szukalam az na 20) nie skrbie,nie dostalam zadnych fotek, bede wdziecza i z radoscia obejze) dzieki za pamiec. Odpowiedz Link
tesunia Re: Regine 02.10.05, 14:06 doszlo,doszlo... i dzis rano obejzalam.... naprawde egzotyka dla europejczyka, piekne sa po prostu nie wspominajac o juz o Tobie... pozdrawiam z usciskami i caluskami) Odpowiedz Link
tesunia Re: Regine 03.10.05, 12:01 dziekuje slicznie Reniu, pozdrawiam cieplutko zyczac pieknego dnia. Odpowiedz Link
maladanka Re: Regine 03.10.05, 19:10 Reniu - znam ten ból,nie cierpię laptopa, mam swojego gruchota nareszcie, ale..ale znowu wejście na forum to jak wspinaczka,trwa i trwa... Jak się uda to zajrzyj na wątek o podróżach - może zainteresuje Twoich podrózników i Ciebie bo wiem,że turyści z Was okrutni -link tam podrzuciłam A listonosz kiedyś dojdzie, np.dzis dostałam smsy,które "szły" 4 dni, a tylko 40 km do mnie miały Odpowiedz Link
natla Re: Regine 10.10.05, 09:56 Reginko, coś Cie w tym Izraelu pokąsało?Tak z rana?? Jak ja Cie widziałam przy ognisku, to rezta towarzycha też. Tylko krótko byłaś i w tym problem....)) Odpowiedz Link
fleur1 Re: Regine 10.10.05, 15:51 Reginko juz wrócilam, Targi byly OK, nawet wystepowalam jako tlumacz i zarobilam zielone pieniazki. Z noclegiem nie bylo problemu, mialam pokoj w nowym hotelu Campanille przy Towarowej, tuz przy dworcu Ochota, potem MAZURY kilka dni i wizyta u mojej rodziny aby powrocic do sprawy pogryzienia mnie kilka lat temu przez psy (napisalam o tym w watku o zwierzetach). Zaliczylam tez na kilka dni Tomaszow Mazowiecki i juz jestem u siebie. A co w naszym Izraelu? Wiem ,ze juz sa swiezutkie grapefruity, jak zobaczysz w sklepie takie piekne zielone z napisem Jaffo (maja nalepke wszystkie i Gilboa to sa z mojego znajomego gaju. Zazdroszcze Tobie ciepelka ale u nas jest jeszcze slonecznie i cieplo. Odpowiedz Link
malwina52 Re: Dla Regine 10.11.05, 15:55 piekne imie )) i jak ladnie mozna je odmnieniac, tylko juz nie pamietam czy Regina lubi zdrobnienia Odpowiedz Link
regine Re: Dla Regine 10.11.05, 18:17 Lubi, lubi, wszystko lubi... ) A zdobnienia szczególnie, Malwineczo ) Odpowiedz Link
fleur1 Pozdrawiam Ciebie Reginko. 25.01.06, 11:08 W moim mieście dzisiaj w słońcu - 5 st., trochę widać góry, ale nad kotliną wisi mgła, to efekt ogrzewania, pełno dymów i dymków unoszących sie nad kominami. Życze Tobie zdrowia kochana koleżanko. <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< "La vita e' bella"... sempre Odpowiedz Link
malwina52 Re: Dla regine,,,,,,, 13.10.05, 11:05 )))))) wiosenka to ta forsycja za mna milego dnia Odpowiedz Link
mira54 Re: Dla regine,,,,,,, 16.10.05, 19:58 Reginko, dziekuje za poczte.Ten przystanek rozbierany jest super. Odpowiedz Link
krista57 Re: Dla regine,,,,,,, 18.10.05, 16:29 Reniu już wiem,ze masz cos dla mnie w przystępnej cenie. Miło,ze tam daleko pomyslalas o mnie...czy zakup był klopotliwy ? Szkoda,ze wracasz dopiero w piątek.Moj syn bedzie w Warszawie na konferencji,ale w piatek rano już wraca do domu. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
vogino55 Re: Dla regine,,,,,,, 25.10.05, 23:31 Dziekuję.Poganiałem po pustyni i nie tylko.Dzieki raz jeszcze. Tu proszę link do stronki, podałem go podczas Twej nieobecności www.skp44.private.pl/ z radyjkiem i,,,,,Pozdrawiam Wojciech Odpowiedz Link
tesunia Re: Dla regine,,,,,,, 27.10.05, 15:58 szczesliwej podrozy Reginko, i pieknej pogody. Odpowiedz Link
wiktoria53 Re: Dla regine,,,,,,, 27.10.05, 21:22 Reniu, ja mam dla ciebie taki pomysł: załóż w podróżach wątek o Izraelu, wklejaj tam Twoje wspaniałe zdjęcia, daj troche opisów jak chcesz, a znajomym, którym zamiast wysyłać tyle zdjęć podaj tylko stronkę Twojego wątku ze zdjęciami i w ten oto sposób ułatwisz sobie pracę przed kompem, nie będziesz się musiała tyle napracować jak napisałaś. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
maladanka Re: Dla regine,,,,,,, 28.10.05, 09:24 Reniu - wszystko suuuper dochodzi! Szczególne cmoki za zoo domowe! i za koty! Teraz musze przyhamowac z komputerem ze względu na oko - wróciłam od lekarza i dziekuję tutaj, ale napisze list jak sie podlecze Odpowiedz Link
krista57 Re: Dla regine,,,,,,, 28.10.05, 09:43 Zyczę Reniu miłej podróży i pobytu w rodzinnych stronach dużo dawania i brania tego najwazniejszego....miłosci od swoich kochanych najbliższych. Odpowiedz Link
dankarol Re: Dla regine,,,,,,, 29.10.05, 11:15 Reniu dzięki za prezesyłkę .Super! Życzę miłej podróży Odpowiedz Link
tesunia Re: Dla regine,,,,,,, 29.10.05, 13:45 dzieki "za podroz" jak bede juz w tym ciepelku to dmuchne extra do Ciebie, by ogrzaly Ci promyczki slonca.PA;.. usciski . t. Odpowiedz Link
mira54 Re: Dla regine,,,,,,, 30.10.05, 14:23 Reniu, dziekuje za przesylke. Jest swietna. Przepiekne zdjecia, krajobrazy. Filmik z piosenka sprawil, ze sie pousmiechalam. Dzieki. Odpowiedz Link
wiktoria53 Re: Dla regine,,,,,,,jeszcze raz tu podaję 06.11.05, 22:53 link do radia www.sky.fm/ Odpowiedz Link
krista57 Re: Dla regine,,,,,,, 06.11.05, 22:56 Nie dostalam zadnego obiecanego linka.... Do sprawy powroce jutro...dzisiaj ciężko mi dotrzec do komputera. Odpowiedz Link
fleur1 Re: Dla regine,,,,,,, 07.11.05, 12:24 Reniu dlaczego o mnie zapomniałaś i nie wysyłasz mi poczty? Buuuuuuuuuuuuuuu ... Odpowiedz Link
krista57 Re: Dla regine,,,,,,, 07.11.05, 18:47 Przesylka wysłana ,zawiadom mnie jak otrzymasz. Robię dzisiaj buraczki na zime i sobie przypomniałam,ze ogorki po żydowku według Twego przepisu najszybciej mi "wychodzą",smakują lepiej od kiszonych. Odpowiedz Link
wiktoria53 Re: Dla regine,,,,,,, 09.11.05, 20:32 Reniu, w skrzynce nie ma listu od Ciebie ((((((((( teraz sprawdzałam buuuuuu Odpowiedz Link
regine Re: Dla regine,,,,,,, 09.11.05, 20:33 To napisz mi na pocztę swój nr GG, bo już 2 razy wysyłałam, listy, no nie wiem co jest.... Odpowiedz Link
fleur1 Re: Dla regine,,,,,,, 09.11.05, 21:09 Poczekaj Reniu,nie wysylaj kilka razy, poczta musi przeleciec przez serwery. Trzeba troche cierpliwosci, dojdzie. Odpowiedz Link
vogino55 Re: Dla regine,,,,,,, 09.11.05, 21:18 fleur1 napisała: > Poczekaj Reniu,nie wysylaj kilka razy, > poczta musi przeleciec przez serwery. > Trzeba troche cierpliwosci, dojdzie. Regine podeskcytowana jak młódka ())) cmok,cmok odemnie podzielcie się Wojciech Odpowiedz Link
vogino55 Re: Dla regine,,,,,,, 09.11.05, 21:39 Ciiiii juz 2 linijki mam,,,,,bo jeszcze mnie vena opuści Odpowiedz Link
vogino55 Re: Dla regine,,,,,,, 09.11.05, 23:40 Jeśli masz jej GG to wklej tego linka niech założy wątek i zapyta, oczywiście niech poda w miarę wyczerpujące info na swoje kłopoty --forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=37 Tam są mądrzy i dobrzyludzie pomogą "Dla każdego świeci jakieś słońce" (gdzieś w necie wyczytane) Odpowiedz Link
vogino55 Re: Dla regine,,,,,,, 10.11.05, 00:23 Widzisz Regine My potrafimy powiedzieć że czegos nie rozumiemy ,czy nie umiemy zrobić a to pozwala mądrym się wykazać i obie strony są HAPPY ()) Odpowiedz Link
bryza102 Re: Dla regine,,,,,,, 10.11.05, 01:15 Reginko,dostałam Twój list,odpisałam,nie wiem czy "wyszedł",czy dotarł do Ciebie,bo do Nelly2402/w wiadomej sprawie/ wysłałam ale się wrócił/?/.Zaglądnę jutro na forum,zamieść - jeśli można tam info dla mnie,o ile nie dotarł mój list... Pozdrawiam,G. Odpowiedz Link
bryza102 Re: Dla regine,,,,,,, 10.11.05, 15:25 Reginko,wynika z tego że dostałaś mój list,tak?Niestety,jak pisałam na ten który podałaś adres - list wrócił! Przekaż więc proszę dalej to co przesłałam Tobie.Nie wiem co z moją pocztą,nie mogę dojść co jest grane...chyba założę sobie gdzie indziej/powiadomię/Pozdrawiam,G. Odpowiedz Link
vogino55 Re: Dla regine,,,,,,, 10.11.05, 23:47 Super,,,, ())))))))))))))a jak jeszcze tam nutki tego pana B. będą to hohoho Wojciech Odpowiedz Link
krista57 Re: Dla regine,,,,,,, 13.11.05, 11:24 Reniu kochanie,sorry! za moje poranne humory! Dzięki za wszystko.Napracowalas sie jako ekonom/poganiacz... jednak najwazniejszy jest efekt koncowy. Odpowiedz Link
fleur1 Reniu kochana, to dzieki Tobie 13.11.05, 11:38 powstało nasze dzieło i dzięki wszystkim. Dziękuję za dobrą współpracę i za pomoc. Idę dalej spać, jak nic nie napiszę do późnego popołudnia to dzwoń albo ślij SMS. Odpowiedz Link
regine Re: Reniu kochana, to dzieki Tobie 13.11.05, 11:47 Też ledwpo żyję, idę ocucić się wodą i zmykam od komputera , na powietrze... Też odpoczywaj...) Należy Ci się ) Przyjemnie się pracowało, ze zgraną paczką z forum, DZIĘKUJĘ ) Odpowiedz Link
wiktoria53 Re: Reniu kochana, to dzieki Tobie 13.11.05, 13:11 Reniu dziękuje i Tobie za zaangażowanie img391.imageshack.us/img391/4826/bukietrnychkwiatw8oz.jpg Odpowiedz Link
vogino55 Re: Reniu kochana, to dzieki Tobie 13.11.05, 23:47 Wiele mozna by powiedzieć,,,wykonałaś wielką robotę,,DZIĘKUJĘ,,wszystko udało sie znakomicie ()))))))))))) Pozdrawiam Wojciech Odpowiedz Link
kesaira Re: Reniu kochana, to dzieki Tobie 14.11.05, 00:16 Gratulacje za wspaniałą robotę! ) Odpowiedz Link
malwina52 Re: Dla regine,,,,,,, 18.11.05, 06:52 tak to ja wyslalam, pozdrawiam piatkowo i nie rozchoruj sie tylko nam ))) Odpowiedz Link
czarny.humor Re: Dla regine,,,,,,, 19.11.05, 15:07 Wprawdzie prosiłaś o to Natlę, ale przypadkowo przeczytałem i - służę uprzejmie: www.abradio.pl/www/abradio-radio-classic-fm-1520.htm Przyjemności podczas słuchania )) Odpowiedz Link
tofika Re: Dla regine,,,,,,, 21.11.05, 20:28 Reginko), tak pomyslalam,ze mycie okienek odezwalo, i zle sie czujesz... a ja z samego rana liscik poslalam Ci z nowiutkim gg nr.. ale pewnie na poczte nie poszlas,bo tak zimno... wiec wczoraj ,skyp przestal dzialac ,,i natychmiast mialam syna na .. mowieniu,, po powrocie zza granicy.. a ja nie wiem,gdzie te wszystkie rady,,jak zapobiegac,, itp,,mowilas ,,ze Wojciech ,,cos pisal..jak zabezpieczyc,, chcialam poczytac i nikak nie smagu znajsci... ale ..jak masz ochote lezec to nie szukaj... ja musze karteczke znalezc Twojego gg,, no dobra ..wypij cos jeszcze pod pyze.. na ta nocna rozgrzewke))))zdroweczka zycze... Odpowiedz Link
fleur1 Dla regine,,,,,,, 22.11.05, 17:05 Reginko piosenki Leonarda Kozłowskiego - mogę nagrać płytke albo na 2 płytki CD (komplet)i przesłać Tobie na adres domowy. Odpowiedz Link